Browse through our Interesting Nodes for Entertainment in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-02-21

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] EΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 21/02/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Ελληνική προεδρία-ΕΕ- Ιράκ
  • [04] Κυβέρνηση - Στόχοι
  • [05] Ευρωπαϊκό Σύνταγμα
  • [06] ΠΑΣΟΚ
  • [07] ALTEC-Κουρής
  • [08] Ελλάδα-ΠΓΔΜ
  • [09] Απόσυρση παλαιών ΙΧ
  • [10] Οικονομία-Πληθωρισμός
  • [11] Σωφρονιστικό σύστημα
  • [12] Δασικές εκτάσεις
  • [13] Επιτόκια-Κινητοποιήσεις
  • [14] Κυπριακό
  • [15] Υπόθεση εκβιασμών
  • [16] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [17] Πληθωρισμός

  • [01] EΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 21/02/2003

    Οι εξελίξεις στο θέμα του Ιράκ, η υπόθεση εκβιασμών, οι επιπτώσεις απο την παρατεταμένη κακοκαιρία, η τροπολογία για τις δασικές εκτάσεις εντός σχεδίου πόλεως και το Κυπριακό είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Στεγαστικά: Τα πιο φθηνά της αγοράς. Που θα βρείτε τα πιο συμφέροντα δάνεια.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): ''Σαπίλα'' στην Αυλή Σημίτη. Ευθεία επίθεση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Απόσυρση για 200.000 παλιά ΙΧ. Χωρίς κίνητρα, αλλά με κυρώσεις για όσους την αγνοήσουν.

    Η ΑΥΓΗ: ''Βαρυχειμωνιά'' για τους καταναλωτές. Τουλάχιστον 800 εκατ. ευρώ οι ζημιές απο την κακοκαιρία.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Εχουν κλέψει άλλα 20 δισ. στην δεύτερη μεγάλη απάτη με την εταιρία MICROLAND. Θα πάνε φυλακή οι νέοι Κοσκωτάδες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ολοι οι νέοι μισθοί των εκπαιδευτικών. Πίνακες με τις αναδρομικές αυξήσεις και τα επιδόματα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Οι 123 συνεταιρισμοί που χτίζουν. Οριστική λύση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ.

    ΕΘΝΟΣ: Νέο πλήγμα στην τσέπη των καταναλωτών. Ο πληθωρισμός βάζει ''βόμβα'' στα επιτόκια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Δυο... ημίκολλες είναι το περιβόητο ''σημείωμα''. Ενώ οι εκβιασμοί γίνονται... μόδα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ξεπουλάνε και τους φόρους. Σε υπεράκτιες εταιρείες και αλλοδαπούς εκχωρούνται μελλοντικά κρατικά έσοδα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μισθοί: Μηδενικές αυξήσεις στο Δημόσιο. Αιφνιδιασμός: Η επιβολή εισφορών 20% ''τρώει'' την εισοδηματική πολιτική.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Εκτακτα μέτρα. Θεομηνία και Ιράκ φουσκώνουν τις τιμές.

    ΕΣΤΙΑ: Σύγκρουσις Σημίτη-ΠΑΣΟΚ. Πρόωρη διαδοχή και χρόνος εκλογών.

    Espresso: Πόλεμος στα κανάλια για τους σταρ της TV που φέρνουν τα λεφτά. Πήρε φωτιά ο τηλεοπτικός χάρτης. Τι έγινε χθες στον Alpha.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μεταξύ πολέμου και θεομηνίας. Η ελληνική οικονομία, εγκλωβισμένη, πιέζεται από αιφνίδια βάρη και διαρθρωτικές αδυναμίες.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Τρόμος από τις καταστροφές ...σε υποδομές και καλλιέργειες. Κακοκαιρία στην... τσέπη μας.

    ΤΑ ΝΕΑ: Εκτακτο δελτίο καταστροφών. 18 νομοί εκπέμπουν SOS.

    ΝΙΚΗ: Πιέζουν τις τιμές πόλεμος και κακοκαιρία. Ανησυχία για άνοδο του πληθωρισμού.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Δύο στρατηγικές στην ενεργειακή πολιτική. Ημερίδα του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας.

    Traffic news: Αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Κουρή: ''Θα του αλλάξω τα φώτα. Εχω χαρτιά που τον καίνε''. Αθανασούλης: Είχε υπογράψει και αυτός ως συνέταιρος.

    Η ΧΩΡΑ: Εγκλήματα με τη σφραγίδα του Σημίτη. Στον αέρα όλη η βρώμα του πράσινου καθεστώτος.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ανοιξε η γη! Κατολισθήσεις σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πιερία.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: 1 τρισ. ευρώ θα στοιχίσει ο πόλεμος. Μέχρι 3,5 τρισ. αν κρατήσει πολύ.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Αποκλείεται να γίνει στη Θεσσαλονίκη η διαθρησκευτική συνάντηση. Πρόμαχοι ο Παντελεήμων ο Β'.

    [03] Ελληνική προεδρία-ΕΕ- Ιράκ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει ότι ''η πρόταση προς το Συμβούλιο Ασφαλείας για να τεθούν συγκεκριμένα θέματα στη συνεργασία του Ιράκ με τους εντεταλμένους επιθεωρητές του ΟΗΕ ως ένα είδος μέτρησης αυτής της πορείας συνεργασίας, αλλά και ένα γενναίο άνοιγμα προς τις αραβικές χώρες, είναι οι δύο επιπλέον πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Ελληνική Προεδρία για το ιρακινό πρόβλημα''.

    Η ESPRESSO υποστηρίζει ότι ''αποφασισμένος να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την κοινή απόφαση των 15 στις Βρυξέλλες, ο Γιώργος Παπανδρέου καλεί εκτάκτως του ομολόγους του σε δείπνο τη Δευτέρα σε μια ακόμη προσπάθεια να εξασφαλίσει την ειρήνη. Μάλιστα, κάνοντας ένα ακόμη βήμα παραπάνω, ο υπουργός Εξωτερικών καλεί στο ίδιο τραπέζι και τον γγ του αραβικού κόσμου Αμρ Μούσα, καθώς και τον προεδρεύοντα Λιβανέζο υπουργό Εξωτερικών . Στόχος της ελληνικης προεδρίας, να καταδειξει στον Σαντάμ πως το αίτημα για να συμμορφωθεί δεν προέρχεται μόνο από τους Δυτικούς, αλλά και από τον αραβικό κόσμο που ανησυχεί ιδιαίτερα για τις εξελίξεις''.

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, ''κορυφώνονται οι διαβουλεύσεις, κυρίως ανάμεσα σε Βρετανούς και Αμερικανούς μετά και από τη μακροσκελή τηλεφωνική συνομιλίας Μπους- Μπλέρ για την εκπόνηση ενός νέου ψηφίσματος που θα ανοίγει το δρόμο σε μια στρατιωτική επέμβαση κατά του Ιράκ και θα παρουσιαστεί ''εντός των ημερών'' . Οι ''διαφωνούντες'' του Συμβουλίου Ασφαλείας δεν έχασαν, πάντως , την ευκαιρία να επαναλάβουν τις αντιρρήσεις τους, ενώ σκληό είναι το διπλωματικό ''παζάρι'' ανάμεσα στις δύο πλευρες αλλά και ο αγώνας δρόμου στον οποίο έχουν αποδυθεί προκειμένου να εξασφαλίσουν εκατέρωθεν τις αναγκαίες ψήφους για την έγκριση ή όχι ενός ψηφίσματος από το Συμβούλιο Ασφαλείας''.

    [04] Κυβέρνηση - Στόχοι

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι ''νέα στροφή σε θέματα που αφορούν την κοινωνία και τους πολίτες επιχειρεί η κυβέρνηση έπειτα από μια μακρά περίοδο εσωστρέφειας και ενασχόλησης με θέματα ''υψηλής πολιτικης''. Ο πρωθυπουργός τίθεται επικεφαλής αυτής της προσπάθειας που σκοπό έχει να ξαναφέρει την κυβέρνηση στον φυσικό της χώρο, που είναι το κυβερνητικό έργο, και να την απομακρύνει από τις ''εστίες μόλυνσης'' με θέματα που καμιά σχέση δεν έχουν με την παραγωγικότητα και τη λύση των προβλημάτων. Οπως έγινε γνωστό, την Τρίτη ο κ. Σημίτης συγκαλεί μεγάλη σύσκεψη αρμόδιων παραγόντων και υπουργών, προκειμένου να χαραχθεί μια νέα πολιτική για την αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών''.

    [05] Ευρωπαϊκό Σύνταγμα

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι ''μέχρι τον Ιούνιο η Συνταγματική Συνέλευση θα έχει ολοκληρώσει τη διαμόρφωση του Ευρωπαϊκού Συντάγματος, το οποίο θα προσφέρει το απαραίτητο θεσμικό πλαίσιο για τη λειτουργίας της ''νέας'' Ευρώπης. Ο προεδρος της Συνέλευσης Βαλερί Ζισκάρντ ντ΄Εστέν μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό και προεδρεύοντα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Κ. Σημίτη εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της ολοκλήρωσης των εργασιών της Συνέλευσης μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής της Θεσσαλονίκης και ότι ήδη έχουν δημοσιευθεί 16 άρθρα του Ευρωπαϊκού Συντάγματος και τις προσεχείς ημέρες θα δημοσιευθούν 7 ακόμη''.

    [06] ΠΑΣΟΚ

    Η ΕΣΤΙΑ ισχυρίζεται ότι ''το μήλον της Εριδος είναι ο χρόνος διενεργείας των προσεχών εκλογών και βεβαίως ποιος θα ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ. Ο μεν κ. Σημίτης επιμένει οτι οι εκλογές θα γίνουν αφού ολοκληρωθεί η τετραετία και ότι ο ίδιος θα διεκδικήσει την εξουσία για τρίτη φορά. Το δε ΠΑΣΟΚ θέλει πάση θυσία οι εκλογές να γίνουν νωρίτερα, με νέο αρχηγό κόμματος''.

    [07] ALTEC-Κουρής

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει ότι ''το πεδίο των ''εκβιασμών'' αποδεικνύεται ναρκοπέδιο για το Μαξίμου και τη Χαριλάου Τρικούπη. Ο Γ. Κουρής απειλεί ότι ''θα κάψει τον Αθανασούλη και όσους έφαγαν τα λεφτά του κόσμου στο Χρηματιστήριο'' και ότι έχει χαρτιά που όπως υποστηρίζει αποδεικνύουν οτι ''έχει διαπράξει η ALTEC κακουργηματικές πράξεις''. Από την πλευρά του, ο κ. Αθανασούλης κάνει λόγο για "ανυπόστατες καταγγελίες" της πρώην διευθύντριας του λογιστηρίου που απελύθη.

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι ''στα χέρια του προίσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Σωτήρη Μπάγια βρίσκεται από χθες η μήνυση που κατέθεσαν οι υπεύθυνοι της εταιρίας ALTEC Αθανασούλης και Βαλσαμάκης, με την οπολία κατηγορούν για εγκληματική εκβίαση τον συνεταίρο τους στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER Γιώργο Κουρή. Και ενώ δεν έχει μέχρι στιγμής διαρρεύσει καμία πληροφορία σχετικά με το περιεχόμενο της μήνυσης χθες έγινε γνωστό οτι η δικαστική διαμάχη των δύο συνεταίρων έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο όταν ο Γ. Κουρής κατέθεσε αγωγή σε βάρος των Αθ. Αθανασούλη και Γ., Βαλσαμάκη''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ ''καλεί την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς που είναι υποχρεωμένο να προστατεύει τους επενδυτές και τον εισαγγελέα που δουλειά του είναι να εφαρμόζει τους νόμους να επέμβουν αμέσως μαζί βέβαια με τον ΣΔΟΕ σίγουροι ότι θα τρίβουν τα μάτια τους από τα συγκλονιστικά στοιχεία που θα ανακαλύψουν για τον τρόπο με τον οποίο εξηπατούντο οι άτυχοι επενδυτές και θησαύριζαν οι μεγαλομέτοχοι της ALTEC".

    [08] Ελλάδα-ΠΓΔΜ

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει οτι ''η Αθήνα φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει στην υλοποίηση της διμερούς συμφωνίας με τα Σκόπια για τη χορήγηση στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 74 εκατομμυρίων ευρώ, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Οικονομικής Ανασυγκρότησης των Βαλκανίων (ΕΣΟΑΒ), μολονότι αυτή δεν κυρώθηκε απο το ελληνικό Κοινοβούλιο''.

    [09] Απόσυρση παλαιών ΙΧ

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει οτι ''σαρώνει'' τα παλιά ΙΧ η νέα απόσυρση που ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Περιβάλλοντος. Στο εξής, για να παραδοθούν οι πινακίδες τους θα πρέπει οι ιδιοκτήτες να προσκομίζουν ''απόδειξη'' ανακύκλωσης. Περίπου 200.000 αυτοκίνητα μπαίνουν στο στόχαστρο, καθώς τα ''ψωμιά'' τους τελείωσαν''.

    [10] Οικονομία-Πληθωρισμός

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά οτι ''συναγερμός σήμανε χθες στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών για τις πληθωριστικές πιέσεις που δημιουργούν αφενός οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου και αφετέρου η ραγδαία ανοδος των τιμών των οπωροκηπευτικών λόγω της παρατεινόμενης κακοκαιρίας''.

    [11] Σωφρονιστικό σύστημα

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει οτι ''βαθιές τομές'' στο σωφρονιστικό σύστημα επιχειρεί το υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να ''βάλει τάξη'' σε όλες τις φυλακές της χώρας, μετά και τα σοβαρότατα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, κυρίως με περιστατικά θανάτων κρατούμενων από χρήση ναρκωτικών ουσιών. Για πρώτη φορά η ''θεωρία'' προωθείται στην ''πράξη'' με την εφαρμογή μέτρων''.

    [12] Δασικές εκτάσεις

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ισχυρίζεται οτι ''τίτλους ιδιοκτησίας αποκτούν οι κάτοχοι δασικών εκτάσεων εως δύο στρέμματα, που βρίσκονται εντός σχεδίου πόλεως, καθώς η σχετική τροπολογία της Βάσως Παπανδρέου ψηφίστηκε από την αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή''.

    [13] Επιτόκια-Κινητοποιήσεις

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει οτι ''σε κινητοποιήσεις κατά των εμπορικών τραπεζών προσανατολίζεται το Ινστιτούτο Καταναλωτών, μετά την αύξηση των επιτοκίων χορηγήσεων από την Alpha Bank. Προς αυτή την κατεύθυνση το ΙΝΚΑ συγκαλεί πανελλαδική συνδιάσκεψη καταναλωτικών οργανώσεων την 1η Μαρτίου, για την οργάνωση και συντονισμό της δράσης''.

    [14] Κυπριακό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει οτι ''παράταση μιας εβδομάδας δίνει ο Κόφι Ανάν στις δύο πλευρές στην Κύπρο για να απαντήσουν στο νέο αναθεωρημένο σχέδιο που θα υποβάλει. Στο μεταξύ, ενισχύονται οι πληροφορίες οτι με το νέο έγγραφο θα επιχειρείται ο εξευμενισμός της τουρκικής πλευράς. Εκτός απο την απάλειψη από το χάρτη για το εδαφικό της Καρπασίας (δίνεται άλλη περιοχή στην Αμμόχωστο), στο μορατόριουμ για την επιστροφή των προσφύγων υπό τουρκοκυπριακή διοίκηση από τέσσερα σε επτά χρόνια και στη στέρηση του δικαιώματος ψήφου των Ελλήνων που θα διαβιούν στο Βορρά, στο σχέδιο γίνεται νέα διατύπωση στο θέμα της κυριαρχίας''.

    Η Traffic news προσθέτει οτι ''σε νέα φάση φαίνεται πως μπαίνει το Κυπριακό, καθώς από σήμερα ξεκινούν στην Αγκυρα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας για το ζήτημα της ασφάλειας και των στρατιωτικών εγγυήσεων στην Κύπρο''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) τονίζει οτι ''όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, η παρουσία Ντε Σότο στις συζητήσεις για τις πτυχές της ασφάλειας έχει σκοπό την άσκηση πιέσεων κυρίως προς την τουρκική πλευρά, ώστε να διευθετηθεί το θέμα και έτσι να ανοίξει ο δρόμος για επίλυση του Κυπριακού μέχρι τις 16 Απριλίου''.

    [15] Υπόθεση εκβιασμών

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υπογραμμίζει ότι ''ενδείξεις ικανές να στοιχειοθετήσουν σε πρώτη φάση το αδίκημα της εκβίασης σε βαθμό κακουργήματος προέκυψαν, σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα που διενεργεί ο εισαγγελέας πρωτοδικών κ. Δ. Παπαγγελόπουλος. Το πόρισμα, θα παραδοθεί πολύ σύντομα στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας κ. Σ. Μπάγια, αφού προηγουμένως εξετασθούν δύο ακόμη μάρτυρες. Το ερώτημα κατά πόσον είχαν σχέση με την τρομοκρατία όσοι φέρονται να εξεβίαζαν επιχειρηματίες επ' ονόματι της 17Ν είναι μία πρωταρχικής σημασίας παράμετρος για την έρευνα που διενεργεί η εισαγγελική αρχή''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ αναφέρει ότι ''όλα δείχνουν ότι η άσκηση των πρώτων διώξεων δεν θα σημάνει και το οριστικό τέλος για το εισαγγελικό έργο. Λέγεται ότι ο εισαγγελέας, αφού αποστείλει μέρος της υπόθεση στον ανακριτή, θα ξεκινήσει δεύτερο κύκλο ερευνών εστιάζοντας, όπως εκτιμάται, την προσοχή του σε θέματα που αφορούν τόσο ενδείξεις για τις απειλές που φέρεται να δέχθηκαν πρόσωπα που τελικά δολοφονήθηκαν από τη 17Ν όσο και τυχόν διασύνδεση των εκβιαστών με τρομοκράτες''.

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ''ποτέ και πουθενά δεν εξεβίασε κανένα... πρόκειται για μία άθλια, συκοφαντική και ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του έχει δηλώσει ο κ. Μιχαλόπουλος. Και στον εισαγγελέα και κατά τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του. Και αν εξαιρέσει κανείς τους δύο ... ηυξημένης αξιοπιστίας 'μάρτυρες' εναντίον του, δηλαδή τον εντιμότατο Αργύρη Σαλιαρέλη και τον ευσεβέστατο Μητροπολίτη Ζακύνθου Χρυσόστομο (όποιος αμφιβάλλει για το ... ήθος του, ας διαβάσει το σχετικό ανακοινωθέν της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου), σε τί μπορεί να αναζητήσει κάποιο αξιόλογο, αξιόπιστο στοιχείο για όσα του αποδίδονται;''.

    [16] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Πληθωριστικές απειλές. Πληθαίνουν οι εκτιμήσεις για σημαντική άνοδο τον Φεβρουάριο''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Κοινοτική βοήθεια για τις ζημιές. Απαιτούνται κονδύλια 800 εκατ. ευρώ''.

    ΚΕΡΔΟΣ:''22 ξένες φίρμες ζητούν Ελληνες συνεταίρους''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Φόβοι για πληθωρισμό πάνω από 3,5% λόγω καιρού και Ιράκ. Σενάρια μείωσης της φορολογίας καυσίμων''.

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:''Εθνική καθίζηση" κερδών και μερίσματος. Βουτιά κατά 49,9% στην κερδοφορία".

    [17] Πληθωρισμός

    Η ΕΞΠΡΕΣ υποστηρίζει ότι ''συναγερμό'' για τον πληθωρισμό έχει σημάνει στην κυβέρνηση , λόγω των εκτιμήσεων για σημαντικό άνοδο τον Φεβρουάριο.
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Sunday, 23 February 2003 - 7:39:29 UTC