Browse through our Interesting Nodes for Greek Maritime Issues Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-02-04

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 04/02/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Υπόθεση τρομοκρατίας
  • [04] Υπόθεση εκβιασμών
  • [05] Ελλάδα-Τουρκία-Ιράκ
  • [06] Βουλή-Συζήτηση
  • [07] ΕΕ-Ελλάδα-Ιράκ
  • [08] Ολυμπιακοί Αγώνες
  • [09] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [10] Πληθωρισμός-Δημόσιο χρέος

  • [01] ΕΠΙΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 04/02/2003

    Οι συλλήψεις υπόπτων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Λαϊκός Αγώνας, η υπόθεση των εκβιασμών και οι εξελίξεις στο θέμα του Ιράκ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης):Τι αλλάζει στις επιδοτήσεις των μικρομεσαίων. Ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για τη χρηματοδότηση.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος):Ο ΕΛΑ έκανε το ''Ριφιφί'' στην Τράπεζα Εργασίας! Να ποιοι ήταν οι ...''επαναστάτες''!

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ:Η εκδίκηση της πρώην συζύγου. Από τον Οκτώβριο του 2001 η ΕΛΑΣ ήξερε τα πάντα για τον ΕΛΑ.

    Η ΑΥΓΗ:Τρύπα 2,55 δισεκατομμυρίων για τους Ολυμπιακούς! Σύγκρουση κυβέρνησης - οργανισμού ''2004''.

    ΑΥΡΙΑΝΗ:Καπέλο στη Γιάννα ο Βενιζέλος. Τέρμα οι σπατάλες στο ''2004''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ:Γιατί τους έπιασαν. Το κατηγορητήριο και οι μαρτυρίες. Αύριο απολογούνται οι κατηγορούμενοι για τον ΕΛΑ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ:Λύση τώρα τα καταπατημένα. Πως το ΥΠΕΧΩΔΕ ρυθμίζει το εθνικό κτηματολόγιο.

    ΕΘΝΟΣ:Πράσινο για 1.741 θέσεις σε Ταμεία-Νοσοκομεία. Οι προθεσμίες και το δικαιολογητικό 6 προκηρύξεων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ:Τα λερωμένα τ΄άπλυτα, τα παραπεταμένα...των ΠΑΣΟΚικών κυβερνήσεων! Πολλά χρόνια πίσω, μπορούσαν και έπρεπε να βγάλουν στην φόρα την υπόθεση του ΕΛΑ οι κυβερνώντες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:Ρεσιτάλ θράσους από τον Νεκτάριο. Δημόσιος κατήγορος ο διοικητής του ΙΚΑ αντί απολογούμενος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:2.866 θέσεις σε υπουργεία, ΔΕΚΟ, νομαρχίες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:Καταθέσεις και αντιθέσεις. Μπελάδες για διώκτες, υπόπτους και αθώους.

    ΕΣΤΙΑ:Οι ''Αρχές'' και η διαφθορά. Τι διαβεβαίωνε ο πρωθυπουργός.

    Espresso:Το ερωτικό μίσος ξεκάρφωσε τον ΕΛΑ! Η μαρτυρία της γυναίκας που ''έδεσε'' τα στοιχεία της ΣΤΑΖΙ.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ωρα αποκαλύψεων στη Βουλή. Πεδίο σύγκρουσης για Καραμανλή και Σημίτη οι εθνικοί προμηθευτές και οι εθνικοί εργολάβοι.

    Ο ΛΟΓΟΣ:Αναμονή για τις νέες συλλήψεις. Αύριο απολογούνται οι τρεις συλληφθέντες του ΕΛΑ.

    ΤΑ ΝΕΑ:Με αντικλείδι μπήκα στον ΕΛΑ. Τι κατέθεσε η πρώην σύζυγος του Κανά.

    ΝΙΚΗ:''Κλείνει'' και ο ΕΛΑ με νέες συλλήψεις. Προς το τέλος η υπόθεση της τρομοκρατίας.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:Κοινό ανακοινωθέν 38 κομμουνιστικών, Εργατικών και Αριστερών Κομμάτων. Στοπ στον επιθετικό πόλεμο κατά του Ιράκ.

    Traffic News:''Θα κάτσουν στο σκαμνί. Κακαουνάκης και Ευαγγελάτος''. Αποκλειστικές δηλώσεις του Μάκη.

    Η ΧΩΡΑ:Γροθιά στη διαφθορά οι αποκαλύψεις Καραμανλή. Ο αρχηγός της ΝΔ ξεσκεπάζει σήμερα τη μαφία της διαπλοκής.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ:Οι 3 του ΕΛΑ στη Θεσσαλονίκη. Τι κατέθεσαν οι μάρτυρες που ''καίνε'' τους συλληφθέντες.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:Τα στοιχεία που καίνε τον ΕΛΑ. Λέξη προς λέξη οι καταθέσεις για τη δράση της οργάνωσης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης η αγορά της Θεσσαλονίκης.

    [03] Υπόθεση τρομοκρατίας

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι ''για επικείμενες συλλήψεις δύο ακόμη ατόμων σε σχέση με τον ΕΛΑ κάνουν λόγο οι τελευταίες πληροφορίες: Πρόκειται για το θεωρητικό του ΕΛΑ, γνωστό με το ψευδώνυμο ''Αντριου'' που σύμφωνα με πληροφορίες είναι και ο σύνδεσμος της οργάνωσης με τον ''Κάρλος'' και τον ''Νίκολας''.

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, '' η γνωριμία των Αλέξανδρου Γιωτόπουλου (''Λάμπρος '' της 17 Νοέμβρη) και Κώστα Αγαπίου (''Φιλίπ'' του ΕΛΑ) χρονολογείται από την εποχή που κάποιοι επέλεξαν τη φυγή λόγω της χούντας των συνταγματαρχών. Δέκα καταθέσεις, τρεις από τις οποίες είναι κυριολεκτικά φωτιά, καίνε τα πρόσωπα του ΕΛΑ που συνέλαβε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Η μια κατάθεση φαίνεται ότι δόθηκε από τη χήρα ιστορικού προσώπου, ιδρυτικού στελέχους του ΕΛΑ. Η δεύτερη κατάθεση-φωτιά έγινε από την πρώην σύζυγο του Αγγελέτου Κανά''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει ότι ''από τις 23 του περασμένου Μαΐου υπήρχε στα χέρια του αρμόδιου εισαγγελέα και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας κατάθεση σχετικά με τη δράση του Αγγελέτου Κανα, του Κώστα Αγαπίου και της Ειρήνης Αθανασάκη. Μάρτυρας- κλειδί η πρώην σύζυγος του Αγγλέτου, του φερόμενου ως ''Γιώργου'' της οργάνωσης, Σοφία Κυριακίδου, η οποία επισκέφτηκε την Αντιτρομοκρατική''.

    Κατά την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ''υπάρχουν συρτάρια γεμάτα με αναφορές μαρτύρων που ενοχοποιούν συγκεκριμένα πρόσωπα. Οι καταθέσεις αυτές θα εντάσσονται στις δικογραφίες κάθε φορά που κάποιο άτομο θα συλλαμβάνεται με συνδυασμό και άλλων στοιχείων, τα οποία εξακολουθούν να αναζητούν επιμόνως τόσο τα εγκληματολογικά εργαστήρια όσο και τα ανακριτικά κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής. Παράγοντες του αντιτρομοκρατικού επιτελείου διατείνονται ότι κινούνται ανεξαρτήτως των στοιχείων από το φάκελο Στάζι, για τον οποίο διενεργείται ξεχωριστή κύρια ανάκριση''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) προσθέτει ότι ''απλοί κακοποιοί ''ντυμένοι'' με την πανοπλία του επαναστάτη ήταν τελικά οι ''ιδεολόγοι'' τρομοκράτες του ΕΛΑ, που πίσω από τις λάβρες προκηρύξεις και τις βόμβες έκρυβαν μια ομάδα φιλοχρήματων και καλοπερασάκηδων τύπων... Η γυναίκα που φέρεται να έχει ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, έχει καταθέσει στην αντιτρομοκρατική σημεία και τέρατα, ενώ μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι το διαβόητο ριφιφί της Τράπεζας Εργασίας έκαναν τρομοκράτες του ΕΛΑ και με τα χρήματα που αποκόμισαν έκαναν περιουσίες επιχειρήσεις και σπίτια...''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ επισημαίνει ότι ''βίοι παράλληλοι, πλην όμως με διαφορετική πρακτική, φαίνεται να είχαν οι οργανώσεις ΕΛΑ και 17Ν . Άλλωστε μόλις προχθές ο ''Ελεύθερος'' έγραφε ότι όλα ξεκίνησαν από τους συνδαιτυμόνες στο τραπέζι του Επαναστατικού Συμβουλίου του ΕΛΑ στο οποίο κάθισαν το 1974''.

    Η ESPRESSO προσθέτει ότι ''ο Κουφοντίνας κατάφερε να κλέψει τον οπλισμό του ΕΛΑ λειτουργώντας μεθοδικά και παρακολουθώντας τις κινήσεις του φίλου του ''Πάρκινσον''. Κατά τις ίδιες πληροφορίες στην κλοπή αυτήν αποδίδεται το πλούσιο υλικό που βρέθηκε στις γιάφκες του Τσουτσουβή, στην Κυψέλη και στα Σεπόλια καθώς και τα παλιά όπλα στη γιάφκα της οδού Πάτμου''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι ''παρότι παλαιότερα υπήρχαν στοιχεία για συνεργασία 17Ν-ΕΛΑ μέχρι σήμερα, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αν προέκυψε κάτι από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει στην αντιτρομοκρατική. Οι διαφορές πολλές μεταξύ των δύο οργανώσεων, αλλά και πολλά τα κοινά. Αρκετές φορές οι δύο οργανώσεις, ήρθαν σε ''ρήξη'' ή τουλάχιστον σε αντιπαράθεση μέσα από προκηρύξεις''.

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι ''αμηχανία και νευρικότητα επικρατεί στη Ρηγίλλης μετά τη σύλληψη του κοινοτάρχη Αγγελέτου Κανά τον οποίο στήριξε η ΝΔ ως ανεξάρτητο υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές. Την ίδια στιγμή στελέχη της ΝΔ αφήνουν αιχμές για τη στάση που κράτησαν το καλοκαίρι βουλευτές του κόμματος (πχ Πολύδωρας, Καμμένος κλπ) όταν επιχειρούσαν να εμπλέξουν το ΠΑΣΟΚ αλλά και τα κόμματα της Αριστεράς με την υπόθεση της τρομοκρατία. Και αυτό γιατί οι ίδιοι τώρα διαπιστώνουν πόσο εύκολο είναι να ενοχοποιηθεί, χωρίς να ευθύνεται ένας πολιτικός χώρος''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ τονίζει ότι ''από πολλού και συγκεκριμένα από την εποχή που υπουργός Δημόσιας Τάξης ήταν ο κ. Στ. Παπαθεμελής η ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος εγνώριζε πάμπολλα στοιχεία σε σχέση με τη δράση του ΕΛΑ. Πλην όμως όχι μόνον δεν τα αξιοποίησε αλλά φρόντισε να απομακρύνει τον κ. Παπαθεμελή από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης''.

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι ''δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στην πορεία αντιμετωπίσεως και εξαρθρώσεως της τρομοκρατίας σημαντικό ρόλο παίζει ο αντιτρομοκρατικός νόμος. Και όμως ο αντιτρομοκρατικός νόμος ήταν ένα από τα πρώτα νομοθετήματα που έσπευσε να καταργήση το ΠΑΣΟΚ επανερχόμενο στην κυβέρνηση το 1993''.

    [04] Υπόθεση εκβιασμών

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει οτι ''προς το τέλος του οδεύει το πρώτο σκέλος της εισαγγελικής έρευνας, που αφορά εκβιασμούς σε βάρος επιχειρηματιών στο όνομα (ή μη) της 17 Νοέμβρη και όπως όλα δείχνουν πιθανόν και εντός της εβδομάδας να ασκηθούν οι πρώτες διώξεις. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος στην κατάθεσή του υποστήριξε οτι έπεσε θύμα εκβιασμού και κατονόμασε ως δράστες έναν εκδότη και δύο δημοσιογράφους του εκκλησιαστικού ρεπορτάζ. Εκτιμάται οτι ο κ. Χρυσόστομος ήταν ιδιαίτερα γλαφυρός και περιγραφικός στην κατάθεσή του και έδωσε πολλά στοιχεία''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει οτι ''τέσσερις ολόκληρες ώρες κατέθετε χθες στον εισαγγελέα ο μητροπολίτης Ζακύνθου Χρυσόστομος, στο πλαίσιο της έρευνας για τους εκβιασμούς. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ισχυρίστηκε οτι τρεις δημοσιογράφοι επιχείρησαν προ ετών να τον εκβιάσουν υπό την απειλή δυσφημιστικών δημοσιευμάτων''.

    [05] Ελλάδα-Τουρκία-Ιράκ

    Το ΒΗΜΑ αναφέρει οτι ''τα Γενικά Επιτελεία στο Πεντάγωνο παρακολουθούν με πολλή προσοχή τις κινήσεις των τουρκικών στρατευμάτων που παρατηρούνται αυτές τις ημέρες, λόγω των εξελίξεων στο Ιράκ. Κινήσεις που έχουν να κάνουν κυρίως με αναδιατάξεις στην περίφημη στρατιά του Αιγαίου. Κατά τις εκτιμήσεις ωστόσο των ελλήνων επιτελών, η μεταφορά τμημάτων και από τα δύο σώματα Στρατού που αποτελούν τη στρατιά του Αιγαίου, δεν μπορεί, με κανέναν τρόπο, να εκληφθεί ως κίνηση καλής θέλησης της Άγκυρας προς την Αθήνα''.

    [06] Βουλή-Συζήτηση

    Η Traffic news εκτιμά οτι ''με ένα ογκωδέστατο φάκελο από στοιχεία και ντοκουμέντα για τη διαφθορά στον Δημόσιο Τομέα, τις απευθείας αναθέσεις και τα μύρια όσα αμαρτήματα, θα πάει στη Βουλή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής. Όπως λένε στη Ρηγίλλης, θα πει πολλά και μάλιστα με ονόματα και διευθύνσεις''.

    [07] ΕΕ-Ελλάδα-Ιράκ

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει οτι ''εξαντλούνται τα χρονικά περιθώρια για ειρηνική επίλυση της κρίσης στο Ιράκ, εκτιμά η ελληνική προεδρία και όπως δήλωσαν από το Αμάν ο υπουργός Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου και ο Ιορδανός ομόλογός του Μαρουάν Μουάσερ, ''οι πιθανότητες να αποφύγουμε τον πόλεμο είναι ισχνές''. Ο κ. Παπανδρέου είχε τηλεφωνική επικοινωνία από το Αμάν με τον Αμερικανό ομόλογό του Κ. Πάουελ, τον οποίο ενημέρωσε για τις συνομιλίες που είχε στη Μ. Ανατολή και η εκτίμηση που απεκόμισε η ελληνική πλευρά είναι οτι οι Αμερικανοί ''αν και δεν το θεωρούν πιθανό, θα καλωσόριζαν ενδεχόμενη μεταστροφή της στάσης του Σ. Χουσείν και της συμμόρφωσής του με το ψήφισμα 1441''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται ότι "η ελληνική προεδρία, που προσγειώθηκε απότομα εξαιτίας της επιστολής των '8' προς τις ΗΠΑ, προσπαθεί με δυσκολία να διατηρήσει ισορροπίες μεταξύ γαλλογερμανικού άξονα και του μπλοκ των αμερικανοκίνητων κυβερνήσεων, ενώ πρωτίστως ενδιαφέρεται για την ευαρέσκεια της Ουάσινγκτον, κατά συγκλίνουσες εκτιμήσεις και πληροφορίες".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει ότι "η άμμος στην κλεψύδρα του χρόνου για τον πόλεμο κατά του Ιράκ λιγοστεύει ολοένα. Τα πολεμικά σχέδια με δύο πιθανά σενάρια, ήδη, βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και η χρήση πυρηνικών όπλων".

    [08] Ολυμπιακοί Αγώνες

    Η ΑΥΓΗ επισημαίνει ότι "συμφώνησαν χθες στο Μέγαρο Μαξίμου ότι τους λείπουν 750 εκατομμύρια ευρώ -δηλαδή 255,5 δις. δραχμές- για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αλλά η κυβέρνηση με επικεφαλής τον Κ. Σημίτη και ο Οργανισμός '2004' με την πρόεδρό του Γ. Αγγελοπούλου δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν από πού θα πληρωθούν οι υπέρογκες υπερβάσεις του προϋπολογισμού των Αγώνων".

    Η ΧΩΡΑ τονίζει ότι "στο στόχαστρο της κυβέρνησης ο προϋπολογισμός της Οργανωτικής Επιτροπής! Εξονυχιστικό έλεγχο στον προϋπολογισμό της Οργανωτικής Επιτροπής ΑΘΗΝΑ 2004 αποφάσισε χθες η κυβέρνηση, με την Ομάδα Παρακολούθησης Εργασίας (ΟΠΕ) να παίζει το ρόλο του ελεγκτή! Ομάδα που, σημειωτέον, θα ελέγξει και τα Ολυμπιακά κονδύλια των υπουργείων...

    Η ΝΙΚΗ υπογραμμίζει ότι "για μία ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες μίας σύγκρουσης ανάμεσα στον υπουργό Πολιτισμού Ευάγγελο Βενιζέλο και στην πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του 2004, Γιάννας Αγγελοπούλου. Το σκηνικό είναι τόσο σύνηθες πλέον, ώστε καταντά και μονότονο για την ελληνική κοινωνία, που έμαθε να προσπερνά τις δύο αντιλήψεις που προδήλως συγκρούονται στην υπόθεση του 2004".

    [09] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Σοφοκλέους: Ανοιξε το κουτί της Πανδώρας''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Στη δεύτερη ταχύτητα 139 μετοχές. 3ωρη διαπραγμάτευση σε δύο δόσεις''.

    ΚΕΡΔΟΣ:''Εθνική: Φερέγγυος ο όμιλος Λαναρά. Βαρύ κλίμα στη Σοφοκλέους από φήμες''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Παρατηρήσεις Σόλμπες για πληθωρισμό-δημόσιο χρέος. Προβληματισμός για τη μετά το 2005 πορεία''.

    Σημείωση: Η εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [10] Πληθωρισμός-Δημόσιο χρέος

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει οτι ''Παρά το γεγονός οτι η ελληνική οικονομία εξελίσσεται αρκετά ομαλά, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα βραχυπρόθεσμα και κυρίως τα μεσοπρόθεσμα προβλήματά της, που δεν είναι άλλα από τον πληθωρισμό και το υψηλό δημόσιο χρέος. Στις διαπιστώσεις αυτές προέβη ο επίτροπος για τα οικονομικά και νομισματικά θέματα, Πέδρο Σόλπες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, με τον υπουργό Οικονομικών Νίκο Χριστοδουλάκη''.
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 4 February 2003 - 17:48:25 UTC