Read about International Treaties, Human & Minority Rights in Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-01-31

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/01/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] ΕΕ-Ελλάδα- Ιράκ
  • [04] Υπόθεση εκβιασμών
  • [05] Συνέντευξη Ούγγρου πρωθυπουργού
  • [06] Τρομοκρατία-Ερευνες
  • [07] Νέα Δημοκρατία
  • [08] Κυπριακό
  • [09] Ζεύγος Αγγελοπούλου-Καραμανλή
  • [10] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [11] Πληθωρισμός

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/01/2003

    Οι εξελίξεις στο θέμα του Ιράκ και οι αντιδράσεις για την επιστολή οκτώ ευρωπαϊκών χωρών, το Κυπριακό και οι έρευνες για την εξάρθρωση της τρομοκρατίας και τη διαλεύκανση της υπόθεσης των εκβιασμών είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Τίτλοι στα καταπατημένα. Ακόμη και στις δασικές εκτάσεις. Απάντηση του υπ. Γεωργίας σε ρεπορτάζ του ''Α.Τ''.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος):Νομιμοποιούν όλα τα αυθαίρετα! Μυρίζουν πολύ...εκλογές!

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ:Ο Μπους διχοτομεί την Ευρώπη. Πως οι ΗΠΑ έστησαν μέσω άρθρου τη συμμορία των ''8''.

    Η ΑΥΓΗ:Οι 8 του Μπους κατά της ειρήνης και της Ευρώπης. Ενώ με ψήφισμά της η Ευρωβουλή καταδικάζει τον πόλεμο.

    ΑΥΡΙΑΝΗ:..Ρέστος ο Ρέστης από Ολυμπιακή. Την πάτησε πάλι ο Χριστοδουλάκης.

    ΤΟ ΒΗΜΑ:Αμερικανική φράξια διαιρεί την Ευρώπη! Δήλωση οκτώ ηγετών υπέρ της πολιτικής Μπους στο Ιρακινό.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ:Δάνεια χωρίς όριο. Στα σκαριά η πλήρης απελευθέρωση από την Τράπεζα της Ελλάδος.

    ΕΘΝΟΣ:Τορπίλη από 8 χτύπησε την Ευρώπη. Πραξικόπημα made in USA στους κόλπους της ΕΕ .

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Μήπως και αυτοί...σας εκβίαζαν; Μαριάννα Λάτση, διάβασε τι έλεγαν για τον πατέρα σου (στην δίκη της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ) οι παρακάτω επιφανείς του Τόπου:Σερ. Φυντανίδης, Νικ. Κωνσταντόπουλος, Στ. Παναγούλης, Σπ. Καρατζαφέρης, Γιαν. Αλευράς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Επιασαν στον ύπνο την Αθήνα. ''Πραξικόπημα'' των ΗΠΑ στην καρδιά της Ευρώπης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ο Πρόεδρος το μαθαίνει τελευταίος! Κυβέρνηση: Διπλωματικό σοκ από την επιστολή των ''8'' ερήμην της Ελλάδας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:8 καρφιά στο σώμα της Ευρώπης. Προδοσία: Προσφορά στα σχέδια των ΗΠΑ για πόλεμο.

    ΕΣΤΙΑ:Η σύγκλισις απέτυχε. Το μέσο εισόδημα σε Ελλάδα- Ευρώπη.

    Espresso:Θύμα εκβιαστών ο ιδιοκτήτης της ''ΒΟΚΤΑΣ''. Καταθέτει αγωγή με στοιχεία και ονόματα στον Εισαγγελέα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Οι Οκτώ διχάζουν την Ευρώπη. Ενισχυμένες από την επιστολή τους οι Ηνωμένες Πολιτείες επιταχύνουν τις πολεμικές προετοιμασίες κατά του Ιράκ.

    Ο ΛΟΓΟΣ:''Ασαφής'' η Ευρώπη για το Ιράκ. Κ. Σημίτης:''Στηρίζουμε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ''.

    ΤΑ ΝΕΑ:Η συμμορία των 8 πούλησε την Ευρώπη. Οργή Σημίτη για το ''πραξικόπημα''.

    ΝΙΚΗ:8 δορυφόροι των ΗΠΑ στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Ρήγμα στην κοινή εξωτερική πολιτική των ''25''.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:Και ''οι μέν'' και ''οι δεν'' με τον πόλεμο είναι..ΗΠΑ+8+ υπόλοιποι της ΕΕ- Ολοι κατά του Ιράκ.

    Traffic News:Ανήθικες προτάσεις και εκβιασμοί σε μοντέλα. Βράζει ο κόσμος του μόντελινγκ.

    Η ΧΩΡΑ:Εξοντώστε τον Τράγκα και κλείστε τη ΧΩΡΑ. Εντολή Σημίτη-Χριστοδουλάκη.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ:ΕυρωΕμφύλιος. Οκτώ ευρωπαϊκές χώρες ''πούλησαν'' την Ελληνική Προεδρία.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:Σαμποτάζ των ΗΠΑ στη συνοχή της ΕΕ. Η πρωτοβουλία ήρθε από τη ...WALL STREET JOURNAL!

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:Διάλογο προτείνουν οι Εσφιγμενίτες και όχι αστυνομικά μέτρα. Για να οδηγηθεί σε διέξοδο η κρίση και να μη φθαρούν οι θεσμοί.

    [03] ΕΕ-Ελλάδα- Ιράκ

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''η ελληνική προεδρία συνεχίζει να δραστηριοποιείται για τη διασφάλισης μιας κοινής στάσης των ευρωπαϊκών χωρών αλλά και για την εξάντληση των διπλωματικών προσπαθειών για τη διευθέτηση της κρίσης, παρά τη ''διασπαστική'' κίνηση στην οποία προχώρησαν χθες οι ηγέτες οκτώ ευρωπαϊκών χωρών. Ο υπουργός Εξωτερικών και προεδρεύων του Συμβουλίου Υπουργών της ΕΕ είχε τηλεφωνικές επαφές με τους ομολόγους του της Γερμανίας και της Γαλλίας κκ Γιόσκα Φισερ και Ντομινίκ ντε Βιλμπέν, με τους οποίους συζήτησε σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, για την κοινή επιστολή των οκτώ ευρωπαϊκών χωρών και συμφώνησε μαζί τους ότι πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες για τη διασφάλιση μιας κοινής στάσης από την πλευρά της ΕΕ''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει ότι ''διαστάσεις ρήξης λαμβάνουν εντός των κόλπων της ΕΕ οι αντιθέσεις ανάμεσα στις ηγεσίες των διαφόρων χωρών, μετά και από τη χτεσινή επιστολή - ''βόμβα'' 8 ηγετών, με την οποία, ουσιαστικά, εκφράζουν την υποστήριξή τους στις αμερικανικές θέσεις για το Ιράκ. Η επιστολή προκάλεσε ποικίλες αλυσιδωτές αντιδράσεις και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, καθώς έντονη ήταν η αίσθηση ότι αποτελεί ''απάντηση'' στην κοινή γαλλο-γερμανική διακήρυξη κατά μιας στρατιωτικής λύσης. Οπως και να έχει πάντως οι απέλπιδες διπλωματικές προσπάθειες περί ''ενιαίας ευρωπαϊκής θέσης'' μοιάζουν να πέφτουν στο κενό''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) ισχυρίζεται ότι ''σε ανοιχτή σύγκρουση Ευρώπης - Αμερικής με ανυπολόγιστες συνέπειες σε διπλωματικό και πολιτικό επίπεδο οδηγεί η έκκληση των 8 Ευρωπαίων ηγετών για ενότητα με τις ΗΠΑ όσον αφορά στο θέμα του Ιράκ. Ο γερμανικός άξονες αναμένεται να αντιδράσει άμεσα, ενώ σε εξαιρετικά δύσκολη θέση θα βρεθεί η ενταξιακή πορεία χωρών όπως η Τσεχία, η Ουγγαρία και η Πολωνία, που έσπευσαν να συνυπογράψουν την αμερικανο-βρετανική πρωτοβουλία''.

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ,''εμμονή στην ανάγκη κοινής στάσης της ΕΕ απέναντι στο Ιράκ είναι το μήνυμα που εκπέμπει η ελληνική προεδρία, σε απάντηση της πρωτοβουλίας των ''οκτώ''. Ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης σε δήλωσή του εξέφρασε μια συγκεκαλυμμένη δυσφορία για τη διασπαστική κίνηση των ''οχτώ'' σημειώνοντας σε μια ολιγόλογη παρέμβασή του πως ''ο τρόπος με τον οποίο εκδηλώθηκε η πρωτοβουλία των 5 μελών της ΕΕ και των 3 υποψηφίων χωρών στο θέμα του Ιράκ, δεν συμβάλλει στην κοινή αντιμετώπιση του θέματος''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι ''τορπίλη για την ελληνική προεδρία αποτελούν οι εξελίξεις στους κόλπους της ΕΕ μετά την απόφαση οκτώ κρατών - μελών να διαφοροποιηθούν από την πολιτική που χάραξε η ΕΕ όσον αφορά τη στάση της στο θέμα του Ιράκ''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει ότι ''ασαφές από ελληνικής πλευράς παρέμεινε και χθες το θέμα της ελληνικής στάσης στο πιεστικό αίτημα των Αμερικανών στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, να συνδράμουν οι σύμμαχοι, αν χρειαστεί την Τουρκία με δικές τους δυνάμεις στην περίπτωση που η Αγκυρα θα υποστεί αντεπίθεση από τη Βαγδάτη. Το θέμα εκκρεμεί εδώ και ημέρες στους κόλπους της Συμμαχίας, πράγμα που επιτρέπει ακόμα στην Αθήνα να κρατά και αυτή επαμφοτερίζουσα στάση''.

    Η ΕΣΤΙΑ σημειώνει ότι ''η Ελληνική Προεδρία είναι ως να μην υπάρχη. Και ακόμη χειρότερα: Ουδείς λαμβάνει υπ΄όψιν την Ελλάδα και τις θέσεις της ! Είναι θλιβερή η διαπίστωσις αλλά ανταποκρίνεται στα γεγονότα''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει ότι ''ως νευραλγικής σημασίας κέντρο συλλογής πληροφορικών στη Μ. Ανατολή και τόπος μεταστάθμευσης μεγάλων αμερικανικών δυνάμεων προορίζεται να χρησιμοποιηθεί η αμερικανική βάση της Σούδας κατά το σχεδιαζόμενο πόλεμο στον Κόλπο. Ηδη, η Ελλάδα , στο πλαίσιο των διευκολύνσεων που προσφέρει στις ΗΠΑ έχει εγκαταστήσει αντιαεροπορικά συστήματα για την προστασία της βάσης''.

    [04] Υπόθεση εκβιασμών

    H ESPRESSO υποστηρίζει ότι ''νέα στοιχεία παρέδωσε χθες στον εισαγγελέα Παπαγγελόπουλο ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο οποίος προσήλθε στην εισαγγελία στις 8 χθες το βράδυ. Η πολύωρη συμπληρωματική κατάθεσή του ήταν προγραμματισμένη και κρίθηκε απαραίτητη καθώς η εισαγγελική έρευνα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και αναμένεται μέχρι την επόμενη εβδομάδα να ασκηθούν ποινικές διώξεις στους εμπλεκομένους''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει ότι ''βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης'' που επικρέμαται πάνω από το κεφάλι-τουλάχιστον , τεσσάρων - προσώπων του εκδοτικού και δημοσιογραφικού χώρου, που φέρονται να

    ''πρωταγωνίστησαν''. Ο εισαγγελέας Δημήτρης Παπαγγελόπουλος βρίσκεται όπως όλα δείχνουν ένα βήμα πριν από τη σύνταξη του πορίσματός του το οποίο αναμένεται να είναι ''καταπέλτης'' και οι δράστες των εκβιασμών μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον τακτική ανακριτή''.

    [05] Συνέντευξη Ούγγρου πρωθυπουργού

    Με συνέντευξή του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Πέτερ Μέντγκιεστ αναφέρει ότι ''η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τον Τόνι Μπλέρ ο οποίος επικοινώνησε αρχικά με τον Ούγγρο ομόλογό του. Ενώ οι διαβουλεύσεις μεταξύ Λονδίνου - Βουδαπέστης βρίσκονταν σε εξέλιξη, παρενεβλήθη ο Χοσέ Μαρία Αθνάρ. Μετά τις πρώτες τροποποιήσεις, προσετέθησαν στον κατάλογο οι υπογραφές των ηγετών της Ιταλίας, τη Πορτογαλίας, της Δανίας, της Πολωνίας και της Τσεχίας. Ο ηγέτης της Ουγγαρία διευκρινίζει ότι η πρωτοβουλία των Οκτώ δεν έρχεται σε αντίθεση με την κοινή εξωτερική πολιτικής της ΕΕ και εκφράζει την ελπίδα για ειρηνική επίλυση της ιρακινής κρίσης''.

    [06] Τρομοκρατία-Ερευνες

    Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ "σήμερα (εκτός απροόπτου) ξεκινούν συλλήψεις ηγετικών στελεχών του ΕΛΑ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει οτι ''μέρα με τη μέρα ''σφίγγει'' ο κλοιός της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας γύρω από τα πρόσωπα που φέρεται να αποτελούσαν το ηγετικό κλιμάκιο του ''ΕΛΑ''. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, τρία διαφορετικά κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από την Τετάρτη βρίσκονται σε συγκεκριμένες περιοχές της επαρχίας και πραγματοποιούν έρευνες για συγκεκριμένα άτομα που φέρεται να εμπλέκονται, είτε στον ηγετικό πυρήνα του ''ΕΛΑ'' είτε στον επιχειρησιακό βραχίονα της οργάνωσης''.

    Η Traffic news αναφέρει οτι ''χθες αστυνομικές πηγές ανέφεραν με σιγουριά οτι από στιγμή σε στιγμή αναμενόταν να συλληφθεί εμπλεκόμενος στην υπόθεση της εγχώριας τρομοκρατίας στην Κίμωλο, γεγονός που εμποδίστηκε από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο νησί. Στα ίδια αυτά αρχεία εντοπίζεται-σύμφωνα με πληροφορίες- και το όνομα επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στην Κάλυμνο και τον οποίο η εντονότατη φημολογία τον θέλει ηγετικό στέλεχος του ''ΕΛΑ''.

    [07] Νέα Δημοκρατία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) εκτιμά οτι ''στη μάχη της Βουλής στρέφεται από σήμερα η προσοχή της ΝΔ καθώς μια σειρά από μείζονος ενδιαφέροντος συζητήσεις στην Εθνική Αντιπροσωπεία θα δώσουν την ευκαιρία στην αξιωματική αντιπολίτευση να ζητήσει απαντήσεις για κρίσιμα ερωτήματα. Συγκεκριμένα, πρόκειται να έλθουν μέσα σε λίγες μέρες τα θέματα του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής, η διαφθορά σε όλους τους τομείς και, τέλος, το ασυμβίβαστο που τείνει να πάρει τον χαρακτήρα ''κρας τεστ'' για την κυβερνητική συνοχή''.

    [08] Κυπριακό

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει οτι ''στις 25 Φεβρουαρίου κατατίθεται σύμφωνα με πληροφορίες από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών το νέο και τρίτο κατά σειρά σχέδιο λύσης του Κυπριακού στο οποίο θα δίνεται προθεσμία τριών ημερών στις δύο πλευρές να απαντήσουν ενώ θα έχει χαρακτήρα τελεσιγράφου (take it or leave it)''.

    Τα ΝΕΑ υπογραμμίζουν οτι "διπλωματικές πηγές θεωρούσαν βέβαιη την υποβολή τρίτου σχεδίου, διαφωνούσαν όμως ως προς την ημερομηνία υποβολής του. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν μάλιστα και το περιεχόμενο των αλλαγών στο σχέδιο του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών. Ετσι με τον νέο χάρτη για το εδαφικό που έχει ετοιμάσει θα επιστρέψουν 100 χιλιάδες Ελληνοκύπριοι πρόσφυγες, κάτι που ικανοποιεί την ελληνοκυπριακή πλευρά. Προς ικανοποίηση του Ρ. Ντενκτάς αλλάζει η σύνθεση του Προεδρικού Συμβουλίου και εισάγεται η αναλογία 5 προς 3, ώστε η τουρκοκυπριακή πλευρά να αποκτά καθαρό βέτο και "αποπέμπονται" από το Ανώτατο Δικαστήριο οι τρεις αλλοδαποί δικαστές".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει οτι ''τη δυσαρέσκεια των στρατιωτικών έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του αρχηγού του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το θέμα της Κύπρου και τον Ντενκτάς. Οπως δημοσιεύει η εφημερίδα ''Μιλλιέτ'' οι στρατιωτικοί θα εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους κατά την αυριανή συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας''.

    Το ΕΘΝΟΣ τονίζει οτι ''η αρνητική στάση της τουρκικής πλευράς εξανεμίζει τις πιθανότητες για επίτευξη συμφωνίας στο Κυπριακό εντός του χρονοδιαγράμματος της 28ης Φεβρουαρίου. Ο Ραούφ Ντενκτάς ενθαρρυμένος από την απόλυτη στήριξη της τουρκικής στρατιωτικής ηγεσίας, ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να υπογράψει το σχέδιο Αννάν αν δεν γίνουν αποδεχτές οι τροποποιήσεις που έχει ζητήσει με το έγγραφο το οποίο κατέθεσε στις απευθείας συνομιλίες''.

    [09] Ζεύγος Αγγελοπούλου-Καραμανλή

    Η ΝΙΚΗ ισχυρίζεται οτι ''καθώς η εισαγγελική έρευνα ολοκληρώνεται, χτες το ζεύγος Αγγελοπούλου, μια μέρα μετά από το δείπνο με τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του, συνέφαγε με τον Κώστα και τη Νατάσσα Καραμανλή. Ο κ. Καραμανλής φέρεται να υποσχέθηκε στην κυρία Αγγελοπούλου αγαστή συνεργασία στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων με τη σιγουριά πως εκείνος θα είναι ο πρωθυπουργός τον Αύγουστο του 2004''.

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει οτι ''η Νέα Δημοκρατία επίσημα διέψευδε χθες το συγκεκριμένο σενάριο και μάλιστα εκπρόσωπος του κόμματος ανέφερε οτι επικοινώνησε εκείνο το βράδυ, όταν άρχισε να διαρρέει το σενάριο, με τον ίδιο τον πρόεδρο και τον πέτυχε σε στιγμές ξεκούρασης''.

    [10] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Κίνηση με μήνυμα από ΗΠΑ. Βρήκαν οκτώ συμμάχους στην Ευρώπη των ''25''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Ο μεγάλος διχασμός της Ευρώπης. Πριν την επίθεση στο Ιράκ, η επίθεση των ''5+3'' εναντίον του γαλλογερμανικού άξονα''.

    ΚΕΡΔΟΣ:''220 απαντήσεις για τη φορολογία''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Πρόσκαιρη ανάσα στον πληθωρισμό. ''Τεχνική κάμψη'' και αποκλιμάκωση στη χονδρική''.

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:''Συγχωνεύσεις και εξαγορές αλλάζουν τον "χάρτη" του ΧΑ. Ενισχύονται οι υγιείς εισηγμένες εταιρίες".

    [11] Πληθωρισμός

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει οτι ''Προσωρινή κάμψη θα σημειώσει τον Ιανουάριο ο πληθωρισμός, πλησιάζοντας προς το 3%, από το 3,4% το Δεκέμβριο, αλλά οι εξελίξεις στο Ιράκ και στο πετρέλαιο, σε συνδυασμό με τις εσωτερικές αδυναμίες της οικονομίας, θα ανατρέψουν την πτωτική του πορεία, από το Φεβρουάριο και μετά''.
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 31 January 2003 - 18:37:50 UTC