Read about Hellenism (by Vlassis Agtzidis) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-01-23

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/01/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] ΚΑΠ
  • [04] Οικονομία
  • [05] Ασυμβίβαστο βουλευτών
  • [06] Υπόθεση εκβιασμών
  • [07] Κυπριακό
  • [08] Τρομοκρατία - Ερευνες
  • [09] Βουλή-Ελληνοαμερικανική συμφωνία
  • [10] Ναύπλιο-Διαδηλώσεις
  • [11] ΠΑΣΟΚ-Κυβέρνηση
  • [12] Διαφθορά
  • [13] Ιράκ-ΕΕ-Ελληνική προεδρία
  • [14] Ολυμπιακοί Αγώνες 2004
  • [15] Μερική απασχόληση
  • [16] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [17] ΕΕ-Ιράκ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/01/2003

    Οι καταθέσεις για τις καταγγελίες εκβιασμών επωνύμων παραγόντων, οι έρευνες για την πλήρη εξάρθρωση των τρομοκρατικών οργανώσεων, το Κυπριακό, η κύρωση ελληνοαμερικανικής συμφωνίας από τη Βουλή και η σύνοδος των υπουργών Εργασίας στο Ναύπλιο, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Νέο παράθυρο για διορισμούς χωρίς ΑΣΕΠ. Αθρόες προσλήψεις εξήγγειλε ο Σκανδαλίδης.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος):35.000 θέσεις μερικής απασχόλησης. Ελεύθερες οι προσλήψεις στους Δήμους.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ:Κρυφτούλι για το κόστος του 2004. Αρχισε η κολοκυθιά για το φουσκωμένο λογαριασμό των αγώνων.

    Η ΑΥΓΗ:''Οχι '' στον πόλεμο του Μπους από Σρέντερ-Σιράκ. Μειώνεται το ποσοστό του ''ναί'' και στις ΗΠΑ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ:Θέλει και άλλα 250.000.000.000 από την τσέπη μας. Μας τάραξε στις σπατάλες η Γιάννα.

    ΤΟ ΒΗΜΑ:Ρήγμα στο ΝΑΤΟ! Εμειναν μόνοι Αμερικανοί και Αγγλοι. Χθες στις Βρυξέλλες οι Ευρωπαίοι δεν συμφώνησαν για το Ιράκ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ:Προσλήψεις-εξπρές στους δήμους. Πράσινο φως από τον Κώστα Σκανδαλίδη.

    ΕΘΝΟΣ:Τρικ-ανάσα για χιλιάδες κατόχους καρτών. Πιστωτικές: Μέχρι 10 μονάδες φθηνότερη εξόφληση με τη μεταφορά από τράπεζα σε τράπεζα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ:Εκοψαν οι άθλιοι τους ισολογισμούς από την ''ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ''! Το τρίτο μέρος του Δόλιου σχεδίου: Εξουθενώστε (και) οικονομικά τον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:Πρωταθλητής στη διαφθορά το υπουργείο Μεταφορών. Ολες οι υπηρεσίες βουτηγμένες στον βούρκο, σύμφωνα με επίσημη έκθεση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:Χρυσό μετάλλιο στο φαγοπότι...2004: Υπουργοί κατά Γιάννας για την αύξηση του προϋπολογισμού.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:Πόλεμος κατά πολέμου. Αξονας Γαλλίας-Γερμανίας: Βέτο στα σχέδια των ΗΠΑ.

    ΕΣΤΙΑ:Θεσμικό αδιέξοδο. Οι προθεσμίες για το ασυμβίβαστο.

    Espresso: Η κόρη σου είναι πόρνη! Επιχειρηματίας θύμα εκβιασμού από τον ανιψιό του. Πώς τον συνέλαβε η αστυνομία.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:Ανοιχτά μαγαζιά χωρίς πορείες και αυτοκίνητα. Σε κατάσταση πολιορκίας η Αθήνα το καλοκαίρι του 2004 με νόμο που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

    Ο ΛΟΓΟΣ:ΟΧΙ στον πόλεμο Σρέντερ-Σιράκ. Η Γερμανία δεν θα στηρίξει ψήφισμα του ΟΗΕ για επίθεση κατά του Ιράκ.

    ΤΑ ΝΕΑ:Ναύπλιο 2003 ...Γένοβα αλά ελληνικά. Επί ποδός διαδηλωτές , ΕΛ.ΑΣ και ασφαλιστές.

    ΝΙΚΗ:Εκβιαστική η εκλογή του Αρχιεπισκόπου. Εμμεσες πλην βαρύτατες καταγγελίες του Θηβών Ιερώνυμου.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:Σήμερα η διεθνής εργατική αντισύνοδος στην Αθήνα.

    Traffic News:Λιβιεράτος: Ποιός θα ξεπλύνει τη λάσπη που μου πέταξαν; ''Είναι χυδαίοι. Δεν χωρίζω από την Εύη. Αγαπώ τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Ντρέπομαι να βγω στο δρόμο''.

    Η ΧΩΡΑ:Χρυσό μετάλλιο στη διαφθορά! Σύμφωνα με έκθεση της ''Διεθνούς Διαφάνειας''.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ:Κινδυνεύουν ζωές από πλημμύρες. Μελέτη του ΤΕΕ για τα κλειστά ρέματα στη Θεσσαλονίκη.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:2004 συμφέροντα. Τι κρύβει το ναυάγιο του διαγωνισμού για την ασφάλεια της Ολυμπιάδας.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:Πλημμύρες απειλούν να πνίξουν τη Θεσσαλονίκη.

    [03] ΚΑΠ

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι '' η Κομισιόν ενέκρινε χτες στις Βρυξέλλες επίσημα και τελεσίδικα τη νέα καταστροφική αναθεώρηση της ''Κοινής Αγροτικής Πολιτικής '' (ΚΑΠ) της ΕΕ. Για τους αγρότες και ειδικά τους μικρομεσαίους, η ΕΕ προδιέγραψε ένα ζοφερό μέλλον , φτώχειας και μαζικού ξεκληρίσματος''.

    [04] Οικονομία

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι ''το οικονομικό επιτελείο θεωρεί ότι η απόφαση του Ecofin για τη φορολογία των αποταμιεύσεων των μη κατοίκων στις χώρες- μέλη της ΕΕ μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για την επιστροφή στη χώρα των καταθέσεων των Ελλήνων στις τράπεζες του εξωτερικού''.

    [05] Ασυμβίβαστο βουλευτών

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει ότι ''σε θεσμικό αδιέξοδο οδηγείται το θέμα του επαγγελματικού ασυμβίβαστου των βουλευτών. Η κυβέρνησις κατ΄ουσίαν εξαπάτησε την Βουλή, η οποία αυτοπαγιδεύθηκε. Ενώ οι ρυθμίσεις που συζητούνται τώρα είναι νομικά διάτρητες, διότι έχει εκπνεύσει η προθεσμία που προέβλεψε το Σύνταγμα για την ψήφισή τους''.

    [06] Υπόθεση εκβιασμών

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι ''εκείνοι που έδωσαν όρκο στον Ιπποκράτη και υπηρετούν την υγεία των συνανθρώπων τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια, θα περάσουν σύντομα το κατώφλι του αρμόδιου εισαγγελέα που ερευνά το θέμα των εκβιασμών. Μεγαλογιατροί, που μετρούν έτη εμπειρίας και πείρας και επάξια κατέχουν πανεπιστημιακά αξιώματα και υψηλές θέσεις στα μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομειακά ιδρύματα, βρέθηκαν κι αυτοί στο στόχαστρο των επιτήδειων, οι οποίοι έναντι αδράς αμοιβής τους πρόσφεραν τις ''γνωριμίες '' τους που θα απέτρεπαν τον πανελλήνιο διασυρμό τους''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι ''πλούσιο υλικό στην υπό έρευνα υπόθεση των εκβιασμών που διενεργεί ο εισαγγελέας Δημήτρης Παπαγγελόπουλος εισέφερε χθες ο επιχειρηματίας Αργύρης Σαλιαρέλης''.

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ, ''το δύσοσμο κλίμα που δημιούργησαν οι αποκαλύψεις για τους εκβιασμούς επεκτείνεται όλο και περισσότερο και ''ακουμπά'' τον ίδιο τον αρχιεπισκοπικό θρόνο, αφού, σύμφωνα με δηλώσεις του Μητροπολίτη Θηβών Ιερώνυμου, συνδιεκδικητή του κυρίου Χριστόδουλου για το κορυφαίο αξίωμα της Εκκλησίας, στο παρασκήνιο της προεκλογικής διαδικασίας κυριάρχησαν απειλές και εκβιασμοί μέσα από δημοσιεύματα που στόχευαν στην απόσπαση της ψήφου των ιεραρχών. Η υπόθεση αποκτά απρόβλεπτες διαστάσεις, οι Μητροπολίτες εξακολουθούν να σιωπούν''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ χαρακτηρίζει ''βλακώδες ''επιχείρημα'' ότι :προκειμένου να εκβιάσει ορισμένους Μητροπολίτες προέβη επανειλημμένως ( ο κ. Μιχαλόπουλος) δια των εντύπων του σε καταγγελίες ''ροζ σκανδάλων'' τους. Οποία εμπάθεια και δημοσιογραφική ασχετοσύνη!..Διότι, εκτός των εφημερίδων που έγραφε ο κ. Μιχαλόπουλος πλείστες όσες άλλες έχουν , επανειλημμένως, γράψει για πολύ πιο ''καυτά'' σκάνδαλα και επί μακρόν''.

    [07] Κυπριακό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται ότι ''ο Αλέκος Μαρκίδης, σύμβουλος του προέδρου Κληρίδης στις διαπραγματεύσεις και υποψήφιος για την προεδρία, κατηγόρησε δημόσια, για πρώτη φορά, τον Κληρίδη για συμβιβασμούς στο Κυπριακό ,τους οποίους γνωρίζει το Εθνικό Συμβούλιο''.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι ''νέα κόλπα χρησιμοποιεί ο Ραούφ Ντενκτάς για να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει με την αντίθεσή του στο σχέδιο Αννάν για λύση του Κυπριακού. Ο κατοχικός ηγέτης μεθοδεύει δημοψήφισμα στα Κατεχόμενα πριν από τις 28 Φεβρουαρίου και μάλιστα μεταξύ του πρώτου και δεύτερου γύρου των κυπριακών προεδρικών εκλογών, με προφανή στόχο να εκμεταλλευτεί και αυτή τη συγκυρία''.

    Κανείς δεν επιμένει ότι ο Ντενκτάς θα πρέπει να υπογράψει το σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών'', δήλωσε χθες ο Τούρκος ΥΠΕΞ κ. Γιακίς ,αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει αλλαγή στην ηγεσία των Τουρκοκυπρίων. Ταυτόχρονα πάντως, ο κ. Γιακίς επιβεβαίωσε τη στήριξη της Αγκυρας στον κατοχικό ηγέτη'', γράφει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    [08] Τρομοκρατία - Ερευνες

    Σύμφωνα με την ESPRESSO, ''ένας από τους τοπικούς άρχοντες σε μικρή πόλη της Ελλάδας θεωρείται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ο άνθρωπος- κλειδί και ο μετρ των βομβών στην ελληνική τρομοκρατία. Στέλεχος του ΕΛΑ , καθοδηγητής των νεότερων οργανώσεων και ενδιάμεσος με την 17Ν. Οι Αρχές αντιμετωπίζουν την περίπτωση του ΕΛΑ με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετώπισαν τη 17Ν. Στόχος τους είναι οι συλλήψεις για τον ΕΛΑ (που αναμένεται να αρχίσουν την επόμενη εβδομάδα) να έχουν ολοκληρωθεί πριν αρχίσει η δίκη της 17Ν στις 3 Μαρτίου''.

    Η TRAFFIC NEWS υποστηρίζει ότι ''αυτά που είδαν οι αστυνομικοί στη γιάφκα της οδού Πάτμου παρέπεμπαν σε αυτή τη θεωρία, καθώς τα πάντα ήταν παγιδευμένα. Οι εσωτερικές πόρτες άνοιγαν μ΄ένα σύρτη κι όχι με το χερούλι στο οποίο τα μέλη της 17Ν είχαν τοποθετήσει μηχανισμό για να το παγιδεύουν με χειροβομβίδα! Οποιος άνοιγε την πόρτα χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν παγιδευμένη, θα τιναζόταν στον αέρα μαζί με ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο με τόσα πυρομαχικά μέσα στη γιάφκα. Ποιοι τους εκπαίδευσαν λοιπόν; Παλιοί τρομοκράτες του ΕΛΑ ή μήπως κάποια μέλη της 17Ν που δεν έχουν συλληφθεί;''

    [09] Βουλή-Ελληνοαμερικανική συμφωνία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει οτι "παραλίγο... Βατερλώ για την κυβέρνηση η τεχνική συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ περί ετεροδικίας, καθώς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν ονομαστική ψηφοφορία. Στο παρά πέντε γλίτωσε χθες η κυβέρνηση στη Βουλή το διασυρμό αλλά και το βαρύτατο πολιτικό πλήγμα της ενδεχόμενης καταψήφισης διμερούς κρατικής συμφωνίας και μάλιστα με τις ΗΠΑ, κάτι που θα έφερνε τον υπουργό Εξωτερικών κ. Γ. Παπανδρέου σε θέση απολογουμένου απέναντι στον Αμερικανό ομόλογό του κ. Κ. Πάουελ, με τον οποίο είχε συνυπογράψει τη σύμβαση στις Βρυξέλλες".

    [10] Ναύπλιο-Διαδηλώσεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) αναφέρει οτι "χωρισμένο στα δύο βρίσκεται από σήμερα το πρωί το Ναύπλιο καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ορθώσει ανθρώπινο τείχος μεταξύ των διαδηλωτών, που βρίσκονται στο ιστορικό κέντρο της πόλης, και των υπουργών Εργασίας της ΕΕ, που διαμένουν στο ξενοδοχείο "ΝΑΥΠΛΙΑ ΠΑΛΛΑΣ", στην Ακροναυπλία".

    [11] ΠΑΣΟΚ-Κυβέρνηση

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά οτι "η πορεία του κυβερνητικού έργου με επίκεντρο τα εσωτερικά θέματα, εκείνα δηλαδή που αφορούν τα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας που προκαλούν και την αμφισβήτηση της κυβερνητικής αποτελεσματικότητας, θα απασχολήσει το σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο, στο οποίο ο πρωθυπουργός θα επαναλάβει τις συστάσεις για εντατικοποίηση των ρυθμών δουλειάς σε συγκεκριμένους τομείς και δυναμική συλλογική τοποθέτηση απέναντι στη σκανδαλολογία της ΝΔ".

    [12] Διαφθορά

    Η ΧΩΡΑ γράφει οτι "η πλέον εκτεθειμένη στη διαφθορά χώρα είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με έκθεση που συνέταξε η οργάνωση "Διεθνής Διαφάνεια", η οποία την κατατάσσει στη πρώτη δυσμενέστερη θέση στην ΕΕ. Τα παραπάνω στοιχεία ανέφερε ο αντιεισαγγελέας εφετών Ευάγγελος Κατσής, μιλώντας σε εκδήλωση με θέμα "Η καταπολέμηση της διαφθοράς στο δημόσιο τομέα", που διοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και η "Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς".

    [13] Ιράκ-ΕΕ-Ελληνική προεδρία

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ ισχυρίζεται οτι "με ιδιαίτερο προβληματισμό παρακολουθεί η ελληνική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης και η Αθήνα της εξελίξεις γύρω από το Ιράκ αλλά και τις προετοιμασίες των στρατιωτικών επιχειρήσεων. Η ελληνική πλευρά, που εξακολουθεί δημόσια να διακηρύσσει οτι ο πόλεμος μπορεί ακόμα και τώρα να αποφευχθεί, έχει πλέον μπροστά της ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο. Αυτό της προσπάθειας σύνθεσης των απόψεων για μια κοινή θέση της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο θέμα του Ιράκ".

    [14] Ολυμπιακοί Αγώνες 2004

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει οτι "έξω φρενών με την Γιάννα έγινε ο Πρωθυπουργός και οι υπεύθυνοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα οικονομικά του κράτους υπουργοί, όταν έκπληκτοι άκουσαν από την Πρόεδρο του 2004 να τους λέει οτι... "έχει πέσει έξω" στους υπολογισμούς της και το κράτος, δηλαδή εμείς, τα κορόιδα οι φορολογούμενοι θα πρέπει να σφίξουμε κι άλλο τα ζωνάρια μας και να τους δώσουμε ούτε λίγο ούτε πολύ άλλα διακόσια πενήντα δισεκατομμύρια".

    Τα ΝΕΑ προσθέτουν οτι "σαφές μήνυμα προς την Οργανωτική Επιτροπή, όχι μόνο να περιορίσει τις δαπάνες της, αλλά και να ελέγξει με αυστηρότητα τα έξοδά της, έστειλε χθες η κυβέρνηση, ξεκαθαρίζοντας προς την Οργανωτική Επιτροπή οτι θα καλύψει οικονομικά μόνον εκείνα τα έργα που θα μείνουν και μετά το 2004".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ επισημαίνει οτι "υπόγειο πόλεμο κατά της Γιάννας Αγγελοπούλου έχουν ξεκινήσει υπουργοί της κυβέρνησης για να αποσείσουν ευθύνες για υπερβάσεις 250 δις. δραχμών".

    [15] Μερική απασχόληση

    Το ΒΗΜΑ τονίζει οτι "οι αντιδράσεις της ΑΔΕΔΥ δεν κάμπτουν την κυβέρνηση: ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Κ. Σκανδαλίδης προχωρεί στην υλοποίηση του σχεδίου για την καθιέρωση της μερικής απασχόλησης στο Δημόσιο, μάλιστα μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να απελευθερωθούν πλήρως οι προσλήψεις στους δήμους -εκεί, στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, θα εφαρμοστεί πρώτη φορά το σύστημα της μερικής απασχόλησης στον δημόσιο τομέα".

    [16] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Ευρωπαϊκό "όχι" στον πόλεμο. Μέχρι και με βέτο απειλεί τις ΗΠΑ η Γαλλία".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Ασφαλιστικό πακέτο για ΤΕΒΕ-ΤΑΕ. Αρχίζει η Β' φάση της μεταρρύθμισης".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Ανοίγουν οι "πόρτες" για επαναπατρισμό κεφαλαίων. Η απόφαση του ECOFIN αλλάζει τα δεδομένα.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Φόρος και στους τόκους καταθέσεων εξωτερικού. Ευρωάρση του τραπεζικού απορρήτου".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:''Τα χειρότερα πέρασαν για τις ελληνικές τράπεζες. SSSB και M.LYNCH αναβαθμίζουν τις προοπτικές τους".

    [17] ΕΕ-Ιράκ

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει οτι "Ανοικτή τείνει πλέον να γίνει η αντιπαράθεση ΕΕ-ΗΠΑ με αφορμή την κρίση στο Ιράκ. Η πρόθεση του Λευκού Οίκου να διεξαγάγει - με κάθε τρόπο και χωρίς νομιμοποίηση - την επίθεση εναντίον του Ιράκ, έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τα ευρωπαϊκά κράτη - πλην Βρετανίας - που αντιτάσσονται στον πόλεμο".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 23 January 2003 - 17:30:25 UTC