Read the King-Crane Commission Report of Mandates in Turkey (1919) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-09-13

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/09/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Τρομοκρατία
  • [04] Χρηματιστήριο
  • [05] ΑΕΙ
  • [06] ΙΝΚΑ-Μποϊκοτάζ
  • [07] Κυπριακό
  • [08] Ελλάδα- ΝΑΤΟ
  • [09] ΝΔ
  • [10] Ελληνοτουρκικά
  • [11] Συνάντηση Γ. Παπανδρέου - Μπους
  • [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [13] Χρηματιστήριο

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/09/2002

    Η σύλληψη της Αγγελικής Σωτηροπούλου και οι συνεχιζόμενες έρευνες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, το Κυπριακό, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και οι ανατιμήσεις στα οπωροκηπευτικά προϊόντα είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 4.056 θέσεις στο Δημόσιο. Σε ποιούς οργανισμούς θα γίνουν οι προσλήψεις.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Θρήνος στο Χρηματιστήριο. Μια ανάσα πριν σπάσει το φράγμα των 2.000 μονάδων.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Την Κική ή τη 17Ν. Σύλληψη - μήνυμα για Σάββα και Κουφοντίνα. Πίεση να μην αλλάξουν τις καταθέσεις.

    Η ΑΥΓΗ: Τριήμερο μποϊκοτάζ στην αγορά λαχανικών. ΙΝΚΑ:Από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ολόκληρη η κατάθεση του αρχιτέκτονα του Σ. Ξηρού. Ενώ τα ''μασάει'' η Μαρία της Αίγινας...

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ανοίγει ο ''κύκλος των γυναικών''. Συνελήφθη χθες η Σωτηροπούλου για συμμετοχή στη 17Ν. Υπάρχει δακτυλικό αποτύπωμα και άλλης στη γιάφκα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Απελευθερώνονται τα μικρά οικόπεδα. Ετοιμάζεται υπουργική εγκύκλιος με νέους όρους.

    ΕΘΝΟΣ: Προσλήψεις εξπρές 2.700 εκπαιδευτικών. Για τη φετινή σχολική χρονιά σε ΙΕΚ-σχολές μαθητείας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Στα σίδερα και η γυναίκα ...δηλητήριο! Πατώντας στο αποτύπωμα της Δαμάρεως, συνέλαβαν την Αγγ. Σωτηροπούλου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Αναψε φωτιά ο Κατσανέβας. Μεγαλύτερη η διαφθορά στην Ελλάδα από τη Ζάμπια. Φοβερές καταγγελίες στη Βουλή εναντίον των εκσυγχρονιστών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Επί ποδός στρατιωτικοί, αστυνομικοί. Κινητοποιήσεις: Ζητούν εξαίρεση από το ασφαλιστικό/Τι θα γίνει με το εκλογικό επίδομα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Η 17η της 17Ν. αποτύπωμα σε κούφωμα στη Δαμάρεως οδήγησε στη σύλληψη.

    ΕΣΤΙΑ: Απαιτείται ριζική αλλαγή. Εθνικό χρέος του κ. Καραμανλή.

    Espresso: Η οργή του Κουφοντίνα. Γιατί συνέλαβαν τώρα τη Σωτηροπούλου. Το δράμα και η αγωνία για τον Εκτορα. Ποιούς δείχνουν τα άλλα αποτυπώματα της γιάφκας.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Εργα και ΚΠΣ μοναδικό φως σε γκρίζο φόντο. Η οικονομία, αιχμάλωτη της διεθνούς ύφεσης.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Σύμφωνοι σε όλα. Τη Δευτέρα ανοίγουν τα ΑΕΙ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Το δόλωμα πάει τώρα φυλακή. Μετά την παράδοση Κουφοντίνα. Τρία αποτυπώματα της Σωτηροπούλου στις 2 γιάφκες.

    ΝΙΚΗ: Τελεσίγραφο στο Ιράκ. Πέντε όροι από Μπους προς τον Σαντάμ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ''Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία''. Ψηφοδέλτιο μάχης για Αθήνα-Πειραιά.

    Traffic News: Αγγελική: Η ...Μαρκησία της 17 Νοέμβρη.

    Η ΧΩΡΑ: Στα σίδερα η πρώτη κυρία της 17 Νοέμβρη. Η Σωτηροπούλου ποτέ δεν εξέφρασε τη λύπη της για τα θύματα των τρομοκρατών.Η Αλίθια φοβάται ότι ήρθε τώρα η σειρά της.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Στον εισαγγελέα 50 εφοριακοί και τελωνειακοί για την παράνομη επιστροφή ΦΠΑ σε 47 εταιρίες. Με εντολή του υφυπουργού Οικονομικών Απ. Φωτιάδη.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Εμπάργκο στα κηπευτικά. Ενώ η κυβέρνηση συστήσει μια επιτροπή...

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Νέο μποϊκοτάζ σε οπωροκηπευτικά. Το ΙΝΚΑ καλεί τους καταναλωτές από 16 έως 19 Σεπτεμβρίου.

    [03] Τρομοκρατία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) γράφει ότι ''τα ψέματα τελείωσαν για την Αγγελική Σωτηροπούλου που για δυόμισι περίπου μήνες προσποιούνταν ότι δεν είχε καμία σχέση με την οργάνωση, αλλά ούτε γνώριζε την εγκληματική δράση του πρώην συζύγου της Σάββα Ξηρού και του μετέπειτα συντρόφου της , Δημήτρη Κουφοντίνα, τον οποίο παρουσίαζε στις αρχές ως Δημήτρη Λαμπρόπουλο''.

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι ''η σύλληψή της σηματοδοτεί νέο κύκλο συλλήψεων σε πρώτη φάση, του πυρήνα της 17Ν και εκλαμβάνεται ως μήνυμα των αρχών στη διαφαινόμενη μεταστροφή των αδελφών Ξηρού''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ σημειώνει ότι ''τόσο καιρό η αρμόδια αστυνομική υπηρεσία, αν και είχε στοιχεία στα χέρια της που την ήθελαν να έχει παρουσία στις επαφές των μελών της οργάνωσης, δεν προχώρησε στη σύλληψή της, καθώς δεν ήθελε να εξοργίσει τον ασύλληπτο σύντροφό της, ο οποίος μπορεί να προέβαινε σε ακραίες μορφές αντίδρασης''.

    Η Traffic News προσθέτει ότι ''τα συντονισμένα βήματα της αντιτρομοκρατικής που οδήγησαν στη σύλληψη της Αγγελικής Σωτηροπούλου, εφαρμόζονται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες προκειμένου να βρεθεί στα χέρια της δικαιοσύνης ένας ακόμη άντρας που το βράδυ της μοιραίας για την οργάνωση νύχτας κυκλοφορούσε στο λιμάνι του Πειραιά ντυμένος σαν αστυνομικός''.

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι ''σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η αντιτρομοκρατική συλλέγει στοιχεία για έναν άνδρα περίπου 50-55 ετών με μετωπική φαλάκρα και μούσι, ο οποίος μπαινόβγαινε στο εργαστήριο του Σάββα Ξηρού στην Αιγιαλείας, αλλά ήταν παρών και τη νύχτα της μεγάλης έκρηξης, και ντυμένος με στολή αστυνομικού συνεννοείτο με νοήματα με έναν ακόμη συνεργό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία τον είχε προσεγγίσει από την πρώτη στιγμή, τότε όμως δεν είχαν προκύψει ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει ότι "στο μεταξύ οι έρευνες των εγκληματικών εργαστηρίων συνεχίζονται και δεν αποκλείόνται άλλες εκπλήξεις και συλλήψεις με βάση ταυτοποίηση αποτυπωμάτων άλλων ατόμων, ανδρών ή γυναικών. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει πληροφορία σύμφωνα με την οποία υπάρχει διαθέσιμο και άλλο "ορφανό" επαναλαμβανόμενο αποτύπωμα. Εκτός δηλαδή απ΄αυτό που επιβεβαιώνει την παρουσία άγνωστου ατόμου στη Δαμάρεως και στο σπίτι του Γιωτόπουλου στους Λειψούς, υπάρχει και άλλο αποτύπωμα που αντιστοιχεί σε άγνωστο άτομο και συναντάται και στις δύο γιάφκες (Πάτμου και Δαμάρεως)".

    Η Espresso ισχυρίζεται ότι ''στα 5 δις δρχ ανέρχεται η ''περιουσία'' της 17Ν , σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών στελεχών του ΣΔΟΕ. Οι έρευνες που διενεργούνται σε Ελλάδα και εξωτερικό οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τα χρήματα αυτά βρίσκονται σε θυρίδες, καθώς από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί για τους τραπεζικούς λογαριασμούς των μελών της 17Ν στην Ελλάδα φαίνεται διακίνηση μικρών ποσών''.

    [04] Χρηματιστήριο

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι ''οριακά πάνω από τις 2.000 μονάδες έκλεισε ο Γενικός Δείκτης Τιμών στη Σοφοκλέους (-1,90%), έχοντας ''γονατίσει'' ενδοσυνεδριακά στο χαμηλότερο στην αρχή του έτους στις 1.998,65''.

    [05] ΑΕΙ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι ''τέρμα στην ταλαιπωρία χιλιάδων φοιτητών θέτει η χθεσινή συμφωνία υπουργού Παιδείας- ΠΟΣΔΕΠ γύρω από τα οικονομικά ζητήματα των Πανεπιστημίων και των καθηγητών''.

    [06] ΙΝΚΑ-Μποϊκοτάζ

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι '' μέτωπο'' κατά της ακρίβειας (και) στα οπωροκηπευτικά ανοίγει η κυβέρνηση. Με τον πληθωρισμό τον Αύγουστο να κλιμακώνεται στο 3,5% αντί να μειώνεται όπως είχε αρχικά προβλέψει το υπουργείο Οικονομικών, και με το ΙΝΚΑ να καλεί σε νέο τετραήμερο μποϊκοτάζ σε φρούτα και λαχανικά από την ερχόμενη Δευτέρα, χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση όλων των συναρμόδιων υπουργείων στο υπουργείο Ανάπτυξης με αντικείμενο τη συμπίεση των τιμών στα οπωροκηπευτικά''.

    [07] Κυπριακό

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι ''συναγερμό προκαλούν στην Αθήνα ανησυχητικές πληροφορίες για την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ. Η κυβέρνηση δέχεται πληροφορίες από διάφορες πλευρές, σύμφωνα με τις οποίες η έως τώρα απρόσκοπτη ενταξιακή πορεία της Κύπρου ενδέχεται να αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα. Δέκτης των ανησυχητικών πληροφοριών είναι και ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης, ο οποίος μόλις την Κυριακή διακήρυξε περισσότερο ως προειδοποίηση προς τα έξω παρά ως βεβαιότητα, από τη ΔΕΘ ότι η ένταξη της Κύπρου πρέπει να θεωρείται δεδομένη''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τονίζει ότι ''είναι ενθαρρυντικό πάντως ότι σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Παπανδρέου, σε όλες τις επαφές που είχε μέχρι στιγμής στην Ουάσιγκτον, διαπίστωσε ότι υπάρχει ευνοϊκό κλίμα για την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ ανεξαρτήτως της προηγούμενης επίλυσης του πολιτικού προβλήματος του νησιού''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) υποστηρίζει ότι ''την ώρα που η ελληνοκυπριακή πλευρά εντείνει τις προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού, ο Ντενκτάς σκληραίνει τη στάση του στέλνοντας νέο έγγραφο με το λεγόμενο ''όραμά'' του για την επίλυση του Κυπριακού. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το ''βελτιωμένο'' αυτό έγγραφο αφορά την άποψη της τουρκικής πλευράς για τη λύση του πολιτικού ζητήματος στη Μεγαλόνησο και επομένως είναι χειρότερο από το πρώτο, που είχε απορριφθεί ως απαράδεκτο''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι ''η τουρκική πλευρά εμμένει στην αποσύνδεση του Κυπριακού από την εκπλήρωση των κριτηρίων της Κοπεγχάγης και επισείει την απειλή των αντιδράσεων χωρίς όρια που πλέον συγκεκριμενοποιούνται στην προσάρτηση των κατεχομένων ως πρώτο βήμα στην κατασκευή ελληνοτουρκικής κρίσης. Η σχεδιαζόμενη επίθεση εναντίον του Ιράκ προσφέρει σοβαρό διαπραγματευτικό πλεονέκτημα στην Αγκυρα που παζαρεύει με την Ουάσιγκτον τη συγκατάθεσή της ζητώντας ανταλλάγματα οικονομικά, διπλωματικά, στρατιωτικά''.

    [08] Ελλάδα- ΝΑΤΟ

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι ''εκτός Αιγαίου και εκτός ελλαδικού χώρου η Νατοϊκή άσκηση ''DESTINED GLORY 2002'' που έχει προγραμματιστεί για τις 5-18 Οκτώβρη, καθώς το στρατηγείο της Νότιας Περιοχής του ΝΑΤΟ που εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας αρνήθηκε να δεχτεί τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο, αποδεχόμενο τις τουρκικές διεκδικήσεις και κυρίως αυτή για διχοτόμηση του Αιγαίου''.

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ,''σοβαρή εμπλοκή σημειώθηκε χθες στις σχέσεις Ελλάδας-ΝΑΤΟ, με αφορμή τη συμμαχική άσκηση ΝΤΕΣΤΙΝ ΓΚΛΟΡΥ που επρόκειτο να διεξαχθεί τον Οκτώβριο σε περιοχές της Ελλάδας και της Ιταλίας. Παίρνοντας ανοιχτά το μέρος της Αγκυρας το ΝΑΤΟ δέχθηκε την τουρκική απαίτηση να μην υποβάλλουν σχέδια πτήσης τα τουρκικά αεροσκάφη που θα έμπαιναν στο FIR Αθηνών για τις ανάγκες της άσκησης. Μετά την εξέλιξη αυτή η συμμαχική άσκηση θα διεξαχθεί μόνο στην Ιταλία, με τη συμμετοχή πάντως και της χώρας μας''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι ''σε διπλωματικό ναυάγιο οδηγήθηκε η χώρα μας, η οποία αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τη νατοϊκή άσκηση ''Destined Glory 2002'', έπειτα από την εμμονή της Αγκυρας - με τη στήριξη της Συμμαχίας (;)- να μην υποβάλει στην Αθήνα σχέδια πτήσης για τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, τα οποία κατά τη διάρκεια της άσκησης επρόκειτο όχι απλώς να εισέλθουν στο FIR Αθηνών, αλλά να προσγειωθούν στη Ν. Αγχίαλο!''.

    [09] ΝΔ

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι ''αν η ΝΔ δεν προετοιμάση από τώρα το έδαφος για ριζική αλλαγή πολιτικής, η Ελλάς θα κινδυνεύση να χάση την τελευταία ευκαιρία της για πραγματική οικονομική πρόοδο''.

    [10] Ελληνοτουρκικά

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι ''την εγκατάσταση ανοικτής γραμμής επικοινωνίας (hot line) μεταξύ των υπουργών Εθνικής Αμυνας της Ελλάδας και της Τουρκίας συμφώνησαν χθες οι ΥΠΕΞ των δύο χωρών Γ. Παπανδρέου και Σ. Γκιουρέλ. Οι δύο υπουργού που συναντήθηκαν χθες στο ξενοδοχείο ''Πιερ'' όπου διαμένει ο κ. Γκιουρέλ συμφώνησαν επίσης στη δημιουργία ομάδας επέμβασης και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών (task force). Η συμφωνία αυτή αναμένεται να υπογραφεί από τους κκ Παπανδρέου και Γκιουρέλ στο περιθώριο της 57ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι ''ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Γκιουρέλ (διάδοχος του Ι. Τζεμ) λίγη ώρα πριν από τη συνάντησή του με τον Γ. Παπανδρέου στη Νέα Υόρκη λοιδορούσε τη ''φιλία'' του προκατόχου του με τον Ελληνα ΥΠΕΞ, λέγοντας σε Τούρκους δημοσιογράφους ''όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα μάθω εγώ στον κ. Παπανδρέου ζεϊμπέκικο διότι εγώ χορεύω πολύ καλά το ζεϊμπέκικο του Αιγαίου. Τόνισε ακόμα επιδεικτικά, ότι επανειλημμένα ο κ. Παπανδρέου τον έχει ζητήσει στο τηλέφωνο πράγμα το οποίο θα πράξει και εκείνος στο μέλλον''.

    [11] Συνάντηση Γ. Παπανδρέου - Μπους

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι ''ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους είχε χθες το βράδυ (ώρα Ελλάδος), ο ΥΠΕΞ Γιώργος Παπανδρέου στην έδρα του ΟΗΕ στη Ν. Υόρκη. Σύμφωνα με αρμόδιες διπλωματικές πηγές, ο αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε και πάλι την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις στην εξάρθρωση της τρομοκρατίας στην Ελλάδα λέγοντας χαρακτηριστικά στον κ. Παπανδρέου ''κάνατε πολύ καλή δουλεία'' και τόνισε για άλλη μια φορά οτι οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν τον σταθεροποιητικό ρόλο της Ελλάδας στα Βαλκάνια''.

    [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Διακήρυξη επίθεσης...Αναπόφευκτη η ανατροπή του Σαντάμ Χουσείν ξεκαθάρισε χθες ο Μπους.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Η Σοφοκλέους...έφτασε στο 2004!".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Οι προτάσεις της ΝΔ για την οικονομία".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Μόνο μετά από έλεγχο η επιστροφή του ΦΠΑ".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Αδικαιολόγητη επίθεση δέχεται η Σοφοκλέους. Η πτώση του Γ.Δ. σταμάτησε στον μαγικό αριθμό 2004".

    [13] Χρηματιστήριο

    ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ γράφει ότι "η χθεσινή υποχώρηση του Γενικού Δείκτη σταμάτησε μια ανάσα πάνω από το ψυχολογικό όριο των 2.000 μονάδων σχηματίζοντας τον αριθμό 2004. Η επικίνδυνη αδιαφορία που επικρατεί εγκυμονεί κινδύνους όχι μόνο για περαιτέρω πτώση του ΓΔ αλλά και για απώλεια σημαντικών επενδυτικών ευκαιριών. Σίγουρα τα οικονομικά δεδομένα δε δικαιολογούν τη "μεγαλειώδη" αυτή καθοδική κίνηση".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 13 September 2002 - 19:46:50 UTC