Read the European Union Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-07-05

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/07/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Τρομοκρατία
  • [04] Πληθωρισμός
  • [05] Κυβέρνηση-ΠΑΣΟΚ
  • [06] Κυπριακό
  • [07] Βάσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ
  • [08] Ολυμπιακοί Αγώνες
  • [09] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [10] Πληθωρισμός

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/07/2002

    Οι έρευνες για την εξάρθρωση της 17Νοέμβρη, η Οργανωτική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, το Κυπριακό και ο πληθωρισμός είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Σε κλοιό ο αρχηγός της 17Ν. Ψηλός, 63 ετών, ο θεωρητικός της Οργάνωσης.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Μυστήριο με τις συλλήψεις. Ο Ξηρός είναι ο δολοφόνος και του Περατικού.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Μίλησε ο φαντάρος. Ανοίγει τώρα ο δρόμος για την αποκάλυψη των σχέσεων της 17Ν με τη Στάζι.

    Η ΑΥΓΗ: Συλλήψεις χωρίς ονοματεπώνυμο. Ενώ εντείνονται οι κατευθυνόμενες φήμες για τον αρχηγό της 17Ν.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ισχυρός όσο ποτέ ο Σημίτης μετά την εξάρθρωση της 17Ν. Ριζική αντιστροφή του πολιτικού κλίματος.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Φοβάτ' ο Γιάννης το θεριό...Υποψίες για ''χτύπημα απελπισίας''. Δέκα πιστολέρο σε αστυνομικό κλοιό, αλλά η 17Ν δεν έχει ακόμη εξαρθρωθεί.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Και χίλιες μονάδες κάτω οι βάσεις. Διακόσια μόρια πέφτουν οι περιζήτητες σχολές.

    ΕΘΝΟΣ: Ετοιμη λίστα με ονόματα. Η ΕΛ.ΑΣ. πιστεύει ότι ''κρατάει'' κι άλλους τρομοκράτες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Προσωρινό θάψιμο της 17Ν πριν την ... βρυκολακιάσουν. Η Αλέκα Παπαρήγα, η μόνη προσεκτική με την ''εξάρθρωση''!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Απόρρητο σήμα προειδοποιούσε για χτύπημα. Δώδεκα ώρες πριν από την έκρηξη στον Πειραιά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Το μυστήριο του αόρατου αρχηγού. Ερευνες: Διαβάζουν στον ... τόρνο ονόματα τρομοκρατών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μαρτυρίες οδηγούν σε πρόσωπα. ''Πολλοί έχουν λαλήσει ως τώρα'' λένε ανακριτικές πηγές.

    ΕΣΤΙΑ: Αναγέννησις της Αστυνομίας. Που οφείλεται η σημερινή επιτυχία.

    Espresso: Συνέλαβαν επώνυμο ύποπτο για τη 17Ν. Τον θεωρούν από τις ''κορυφές'' της οργάνωσης. Θρίλερ στην Εκάλη.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Νέα πρόσωπα στο προσκήνιο. Η πρώην σύζυγος Ξηρού και οι τρεις της γιάφκας.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Σε απόσταση αναπνοής από τη 17Ν. Η σύλληψη των μελών ο επόμενος στόχος της ΕΛ.ΑΣ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Μίλησαν 2 ''πρώην'' για 17Ν. Βρέθηκε και το 45άρι.

    ΝΙΚΗ: Παρτίδα...εντυπώσεων για τη 17Ν. ''Ανιχνεύονται'' οι πολιτικές προεκτάσεις των αποκαλύψεων.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Στόχος ο ''εσωτερικός εχθρός'' με ανάμειξη των Ενόπλων Δυνάμεων.

    Traffic News: Ψάχνουν τη γυναίκα ''ταχυδρόμο'' της 17Νοέμβρη. Εκτιμάται ότι έχει πάρει μέρος σε τρομοκρατικά χτυπήματα.

    Η ΧΩΡΑ: Στεγανά τα μεγάλα ονόματα. Αδιαπέραστο τείχος σιωπής μεταξύ εγκεφάλων και Ξηρού.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Διεθνής κινητοποίηση για τις άκρες της 17Ν. Οι ανακρίσεις στοχεύουν στον εντοπισμό των ηγετών της οργάνωσης.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ηγγικεν η ώρα. Πληθώρα ευρημάτων για 17Ν γεννά αισιοδοξία.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ζήτημα ωρών οι συλλήψεις. Μετά τις επιχειρήσεις σε Σούνιο και Αίγινα.

    [03] Τρομοκρατία

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι ''η ΕΛ.ΑΣ. δεν διαψεύδει την πληροφορία οτι κρατούνται έξι ή και δέκα ύποπτοι, εναντίον των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωσης της 17Ν. Οι δικαστικές αρχές εναποθέτουν τις κύριες ελπίδες τους στο ενδεχόμενο κάποιοι από τους υπόπτους κάτω από τη στενή πίεση που υφίστανται να συνεργασθούν με τις αρχές και να προβούν σε ομολογίες προκειμένου να ευνοηθούν από τις διατάξεις του τρομονόμου για την αμνήστευση''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι ''νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες για την τρομοκρατία, μετά τις πληροφορίες που έδωσε φαντάρος και την αποκάλυψη των αποτυπωμάτων Ξηρού στη δολοφονία Περατικού. Ο Ξηρός θεωρείται παιδί του Τσουτσουβή, ο οποίος έκανε την ''ανταρσία'' και μετέτρεψε τη 17Νοεμβρη σε εκτελεστικό όργανο της Στάζι.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι ''τρεις άνδρες συνομηλίκους του Σάββα Ξηρού, του αυτού κοινωνικού και πολιτικού προφίλ, που επισκέπτονταν συνωμοτικά την γκαρσονιέρα της οδού Πάτμου αναζητεί τα τελευταία 24ωρα η ΕΛ.ΑΣ. Οι Αρχές Ασφαλείας διαθέτουν τις περιγραφές των τριών συνεργατών του Ξηρού από τους περιοίκους, αλλά μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχαν καταφέρει να τους εντοπίσουν. Σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης ''στην παρούσα δομή της οργάνωσης ο Σάββας Ξηρός ήταν δεύτερος ή τρίτος στην ιεραρχία''. Ως εκ τούτου κατά την εκτίμηση των Αρχών Ασφαλείας ''ο Σάββας Ξηρός γνωρίζει ή βρισκόταν σε ευθεία ή έμμεση επαφή με τον αρχηγό και τους εναπομείναντες ενεργούς της ιστορικής ηγεσίας της οργάνωσης''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ προσθέτει ότι ''αρμόδιες πηγές δεν απέκλειαν ένα ''χτύπημα απελπισίας '' των μελών της οργάνωσης, ''οι οποίοι νιώθουν κυνηγημένοι και στο στόχαστρο''. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ''είναι ζήτημα ημερών, εβδομάδων, το πολύ μηνών να συλληφθούν και τα ιδρυτικά μέλη της οργάνωσης'' ενώ διέψευδαν κατηγορηματικά τις φήμες που φέρουν ιστορικά στελέχη να έχουν συνάψει συμφωνία με τις αρχές. Από τη Γερμανία ''Το Βήμα'' πληροφορείται ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας που έχει αναλάβει τις έρευνες για τη Στάζι κ. Μέλις έχει στη διάθεσή του σημαντικά ευρήματα που συνδέουν τη 17Ν με την ''ομάδα Κάρλος''.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται ότι ''ονόματα μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Νοέμβρη αναμένεται να έρθουν στο φως τις αμέσως επόμενες μέρες καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στη μάχη κατά της τρομοκρατίας. Πολλοί μιλάνε και για ορισμένα γνωστά ονόματα που μπορεί να κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση. Ετοίμαζε μεγάλο χτύπημα σε κρουαζι-ερόπλοιο ή σε εγκαταστάσεις του ΟΛΠ ο φερόμενος ως αγιογράφος βομβιστής; Εξακριβω-μένες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από περίπου δύο μήνες ο Ξηρός εμφανίστηκε στο επί της οδού Σίνα στην Αθήνα πολιτικό γραφείο του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Γιώργου Ανωμερίτη και ζήτησε να προσληφθεί στον ΟΛΠ με σύμβαση εργασίας για να φτιάξει τοιχογραφίες βιτρό και να καλλωπίσει τους χώρους δεδομένου ότι παρουσιάστηκε ως αγιογράφος και καλλιτέχνης και μάλιστα ισχυρίστηκε ότι είχε ανάγκη για δουλειά. Στοιχεία-φωτιά για τους τρομοκράτες της 17Ν έκαναν φτερά από τη γιάφκα της Οδού Πάτμου΄. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το διαμέρισμα -γιάφκα είχαν επισκεφτεί βιαστικά άγνωστοι, στο διάστημα που μεσολάβησε από την έκρηξη στον Πειραιά στην οποία τραυματίστηκε ο Σάββας Ξηρός, μέχρι τη στιγμή που έγινε η έφοδος της Αστυνομίας''.

    ΤΑ ΝΕΑ γράφουν ότι "η αλυσίδα της 17 Νοέμβρη σπάει. Δύο 'πρώην' από τον χώρο της τρομοκρατίας μίλησαν στις διωκτικές αρχές, δίνοντάς τους πολύτιμες πληροφορίες για πρό-σωπα και γιάφκες της 17 Νοέμβρη, αλλά και άλλων - παλαιότερων - τρομοκρατικών οργανώσεων. Κάνοντας προφανώς χρήση των ευεργετικών διατάξεων του αντιτρομοκρατικού νόμου, αλλά και νιώθοντας, ενδεχομένως, την πίεση των ερευνών από Ελληνες, Αγγλους και Αμερικανούς αμέσως μετά τη δολοφονία του Σόντερς, παρουσιάστηκαν και έδωσαν στοιχεία. Σύμφωνα με μια πληροφορία, έχει βρεθεί και το περίφημο 45άρι, χωρίς να διευκρινίζεται ωστόσο ο χώρος και ο χρόνος. Παράλληλα έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ. ότι ετοιμάζονται δικογραφίες, γεγονός που ενισχύει την εκτίμηση πως στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται και άλλα πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν αποδείξεις συμμετοχής στη 17 Νοέμβρη".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τονίζει ότι "πρόσωπα, τα οποία φέρεται να συνδέονται απευθείας με τη 17Ν και παρακλάδια της ή γνωρίζουν στοιχεία λόγω στενής συγγενικής σχέσης με άτομα που εμπλέκονται στην οργάνωση, μίλησαν στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και συντρέχουν ή ακόμη και κατευθύνουν με τις αποκαλύψεις τους τις έρευνές της. Σύμφωνα με εγκυρότατες εισαγγελικές πηγές, οι διωκτικές αρχές έχουν αποσπάσει και μαρτυρίες που αφορούν συγκεκριμένα στοιχεία, με βάση τα οποία έχουν γίνει έφοδοι σε γιάφκες όπου έχουν εντοπισθεί σημαντικότατα ευρήματα".

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει ότι ''συνεχίζονται τα χοντρά παζάρια για την αμνηστία των εγκεφάλων της 17Ν με αντάλλαγμα το ολικό ξερίζωμα των σαραντά-ρηδων εκτελεστών και γενικότερα των συμμετε-χόντων στη δεύτερη γενιά των τρομοκρατών της 17Ν.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι ''σύμφωνα με τις πληροφορίες, στον πρωθυπουργό παρουσιάστη-καν επιπλέον στοιχεία για την υπόθεση, αλλά και τα πρόσωπα - τέσσερα τουλάχιστον - που παρακολουθούνται και είναι ψηλά στη λίστα των επικείμενων συλλήψεων.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) τονίζει ότι ''γνωστά στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία είναι εδώ και δέκα ημέρες τα στοιχεία του εγκέφαλοι της οργάνωσης της 17Ν. Πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν το προφίλ του μιλούν για ένα ψηλό άνδρα, 63 ετών με σγουρά μαλλιά''.

    Σύμφωνα με την Espresso, ''ένα μεταμεσονύκτιο θρίλερ με ασύλληπτες προεκτάσεις διαδραματί-στηκε χθες στην Εκάλη. Η άκρως μυστική επιχείρηση ''Μαύρη κουκούλα'' των διωκτικών αρχών, μ’ επικεφαλής πράκτορες της Σκότλαντ Γιάρντ και πρωταγωνιστή επώνυμο πρόσωπο της αθηναϊκής κοινωνίας αποτελεί - σύμφωνα με πληροφορίες - την πιο σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση εξάρθρωση της 17Νοέμβρη. Ο ευυπόληπτος και γνωστός πολίτης μεταφέρθηκε στα γραφεία της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας με καλυμμένο το κεφάλι (για να μη αναγνωριστεί) αποτελεί πιθανότατα μια από τις ''κορυφές' της οργάνωσης - φάντασμα''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι ''σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκονταν - σύμφωνα με έγκυρες πηγές- οι Αρχές Ασφαλείας και οι στρατιωτικές αρχές της χώρας έως και δώδεκα ώρες πριν από την έκρηξη της βόμβας στα χέρια του Σάββα Ξηρού καθώς είχαν γίνει αποδέκτες πληροφοριών από το εξωτερικό για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα''.

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά ότι ''στο παρελθόν κυριαρχούσε η προχειρότης, ο κομματισμός και η εύνοια της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας. Το δε κλίμα αυτό διαπερνούσε και στο τελευταίο στέλεχος της Αστυνομίας. Σήμερα αντίθετα, η ηγεσία της Αστυνομίας, όχι μόνο διέπεται από επαγγελμα-τισμό αλλά δείχνει να έχη απεξαρτηθή από τον κομματισμό και να διαπερνά το μήνυμα σε όλο το Σώμα. Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους άρχισαν να επιτυγχάνωνται τόσο θεαματικά αποτελέσματα και στην καταπολέμηση της τρομο-κρατίας. Τυχαία γεγονότα που θα μπορούσαν να αποδώσουν καρπούς, συνέβησαν και στο παρελθόν. Σήμερα, όμως γίνεται αντιληπτό γιατί δεν απέδιδαν καρπούς. Πρυτάνευαν όσα περι-εγράφησαν. Η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται πλέον σε τροχιά αναγεννήσεως''.

    [04] Πληθωρισμός

    Η Traffic News αναφέρει ότι ''νέες ενδείξεις μικρής αποκλιμάκωσης των πληθωριστικών πιέσεων δίνει ο δείκτης τιμών χονδρικής, ο οποίος σε μηνιαία βάση τον Μάϊο σημείωσε μικρή μείωση και σε ετήσια βάση σημαντική υποχώρηση με βάση τα στοιχεία που ανακοίνωσε χθες η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία''.

    [05] Κυβέρνηση-ΠΑΣΟΚ

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι ''η μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης στο μείζον ζήτημα της καταπολέ-μησης της τρομοκρατίας ανατρέπει ριζικά το πολιτικό σκηνικό, ισχυροποιεί τον Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και δίνει δυναμική στο ΠΑΣΟΚ να περάσει σε μια διαρκή επίθεση που θα ολοκληρωθεί με τη νέα εκλογική επιτυχία στην κρίσιμη αναμέτρηση το Μάιο του 2004''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι ''την απόφασή του να παραμείνει μάχιμος πολιτικός και μετά τις εθνικές εκλογές του 2004, εφόσον τις κερδίσει το ΠΑΣΟΚ, γεγονός που αυτομάτως σημαίνει την παράταση του χρόνου έναρξης των διαδικασιών διαδοχής, θα ανακοινώσει ο Κώστας Σημίτης, μιλώντας στην Οργανωτική Συνδιάσκεψη, οι εργασίες της οποίας αρχίζουν στις 12.00 το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ''.

    Η ΝΙΚΗ τονίζει ότι ''με τον 'αέρα' των εξελίξεων στο θέμα της τρομοκρατίας θα πάει σήμερα στην Οργανωτική Συνδιάσκεψη ο Κ. Σημίτης, ωστόσο στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα βάλουν ούτως ή άλλως τα θέματα που αφορούν τόσο στις οργανωτικές αλλαγές, όσο και την πολιτική της κυβέρνησης, ενώ χθες υπήρξε ένα ακόμη γεύμα, αυτή τη φορά φανερό, μεταξύ του Α. Τσοχατζόπουλου και του Γ. Παπανδρέου''.

    [06] Κυπριακό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) σημειώνει ότι ''νέο μήνυμα για την επίλυση του Κυπριακού έστειλε στην Αγκυρα ο Δανός πρωθυπουργός κ. Rasmussen, προεδρεύων σήμερα την ΕΕ. Ο κ. Rasmussen αναφερόμενος στα κριτήρια ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ, τόνισε πως ο διχασμός στην Κύπρο αποτελεί πρόβλημα όσον αφορά την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ. Παράλληλα ο Δανός πρωθυπουργός είπε ότι η Τουρκία δεν θα εξασφαλίσει ημερομηνία έναρξης διαπραγμα-τεύσεων αν δεν θα εκπληρώσει τα κριτήρια της Κοπεγχάγης''.

    Σύμφωνα με το ΛΟΓΟ ''έτοιμος να δεχθεί συμφωνία στο Κυπριακό, η οποία όμως, δε θα καταργεί τα δικαιώματα της Τουρκίας και δε θα υποχρεώσει τους Τουρκοκυπρίους να παραιτη-θούν από τα κυριαρχικά τους - όπως τα χαρα-κτήρισε - δικαιώματα εμφανίστηκε ο Ραούφ Ντενκτάς''.

    [07] Βάσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υπογραμμίζει ότι ''πτωτική πορεία των βάσεων εισαγωγής στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης προδια-γράφουν οι χαμηλές βαθμολογίες των φετινών υποψηφίων''.

    [08] Ολυμπιακοί Αγώνες

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει ότι ''στρατιωτικός μηχανισμός για εσωτερικές αποστολές, που σχετίζονται με καθήκοντα κατασταλτικά, αντιτρο-μοκρατικά και αποστολές συγκέντρωσης πληροφοριών για ζητήματα που αφορούν στην εσωτερική ασφάλεια, συγκροτείται με γοργούς ρυθμούς και κάτω από συνθήκες μεγάλης μυστικότητας, με αφορμή και με πρόσχημα την ανάμειξη των Ενόπλων Δυνάμεων στην ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004''.

    [09] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Θετικά τα μηνύματα για τον πληθωρισμό".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Αρχισε να προσγειώνεται ο τιμάριθμος".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Τι "επενδύεται" στην εξάρθρωση της 17Ν".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Ελάχιστη η εισροή κεφαλαίων εκτός ΕΕ με μεγάλες εξαγωγές".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Κατεβάζουν ρολά" οι ΕΛΔΕ. Κάθε εβδομάδα, τουλάχιστον 10, προχωρούν σε διακοπή λειτουργίας".

    [10] Πληθωρισμός

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει ότι "αισιόδοξο μήνυμα στην αγορά αποτελεί η αποκλιμάκωση του πληθωρισμού για τρίτο συνεχή μήνα. Ωστόσο, ο πληθωρισμός παραμένει ακόμη υψηλά σε σχέση με τον μέσο κοινοτικό".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 5 July 2002 - 14:51:00 UTC