Read the Council of Europe European Convention on Human Rights (4 November 1950) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-07-03

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 03/07/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] ΠΑΣΟΚ
  • [04] Κοινωνική πολιτική
  • [05] Λαθρομετανάστες
  • [06] Οικονομική πολιτική
  • [07] Κυπριακό
  • [08] Πανελλαδικές εξετάσεις-Βάσεις
  • [09] Κ. Σημίτης-Επίσκεψη στην Ουκρανία
  • [10] Τρομοκρατία
  • [11] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [12] Διεθνείς αγορές

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 03/07/2002

    Οι έρευνες για την τρομοκρατία με επίκεντρο τη σύλληψη του Σάββα Ξηρού, το δείπνο που παρέθεσε ο πρωθυπουργός σε κορυφαία στελέχη του, η πορεία της οικονομίας και το Κυπριακό είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 25 ''θολά'' σημεία στην υπόθεση Ξηρού. Ενέργειες, παραλείψεις και λάθη που εγείρουν ερωτηματικά.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): 5 οι βασικοί ύποπτοι. Με την εποπτεία Βρετανών-Αμερικανών εξετάζουν όλα τα ευρήματα.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ψάχνουν αρχηγό με... κύρος. Με 18 χρόνια προϋπηρεσία στην τρομοκρατία ο Σάββας Ξηρός.

    Η ΑΥΓΗ: Κόβουν κονδύλια για μητέρες, ασφάλιση, ΕΚΑΒ, νοσοκομεία. Με εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: 600 ευρώ επίδομα για τα παιδιά των φτωχών οικογενειών. Ποιοί δικαιούνται το βοήθημα.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Κύματα συλλήψεων τις επόμενες ημέρες βάσει σχεδίου. Ως μέλος της ''17Ν'' φέρεται ο βομβιστής του Πειραιά.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Γυναίκα μυστήριο ο κρίκος της 17Ν. Πιστεύεται ότι αυτή μύησε τον Σάββα Ξηρό στα άδυτα της τρομοκρατίας.

    ΕΘΝΟΣ: Φοβούνται χτύπημα απάντηση από τη 17Ν. Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την προστασία πιθανών στόχων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αν ο Ξηρός μείνει ''ξερός'' θα ... ξεραθεί η κυβέρνηση. Αγωνία στο Μαξίμου μήπως κάποιοι ''αυτοκτονήσουν'' τον βομβιστή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Είχε συνεργό ο βομβιστής. Τον εγκατέλειψε στα χέρια της ΕΛΑΣ αμέσως μετά την έκρηξη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πρόσωπο-κλειδί η άφαντη σύζυγος του βομβιστή. Τρομοκρατία: ΗΠΑ και Βρετανία διατυπώνουν επιφυλάξεις για την ταυτότητα της οργάνωσης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ψάχνουν DNA γιάφκα - συνεργάτες. Στο εργαστήριο όλα τα στοιχεία από το '87, ακόμη και ίχνη ιδρώτα.

    ΕΣΤΙΑ: Εγγύησις η Σκότλαντ Γυάρντ. Για την αποκάλυψη της ''17 Νοέμβρη''.

    Espresso: Το κρυφό πρόσωπο του βομβιστή. Ξεσκονίζουν την ατζέντα που βρέθηκε.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Κεντρικό πρόσωπο ο Ξηρός. Ανοίγει η βεντάλια ερευνών για ''17Ν''.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ξετυλίγεται το κουβάρι... Χαμηλούς τόνους για το θέμα της τρομοκρατίας συνέστησε ο Χρ. Πρωτόπαπας.

    ΤΑ ΝΕΑ: Σφίγγει ο κλοιός για 5 υπόπτους. ΕΛΑΣ: Απ' το '80 στη 17Ν ο Ξηρός.

    ΝΙΚΗ: Η ώρα της αλήθειας. Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ τα στοιχεία για την τρομοκρατία.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Δράση για άρση επιστράτευσης των ναυτεργατών. Υπόθεση όλου του λαού.

    Traffic News: Ανοίγουν την υπόθεση τα 17 κλειδιά του αγιογράφου-βομβιστή. Αίμα, σάλιο και αποτυπώματα στο μικροσκόπιο της CIA.

    Η ΧΩΡΑ: Υποψίες ότι κάποιοι θέλουν να υποβαθμίσουν την έρευνα για τον αγιογράφο-βομβιστή.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Τρομοκρατική πρόβα στη Θεσσαλονίκη! Με την έκρηξη στην Τράπεζα Εργασίας, στην οδό Αγ. Σοφίας, το 1999.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Θολό τοπίο με ευρήματα και ερωτηματικά. Συγκρατημένη αισιοδοξία στην υπόθεση τρομοκρατίας.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Θα μείνουμε από καύσιμα; Επ΄ αόριστον οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ.

    [03] ΠΑΣΟΚ

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι την ''παράταση'' που επιθυμούσε, ζήτησε και πήρε ο Κ. Σημίτης από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο οι παρενέργειες ενός εξαιρετικά αρνητικού αποτελέσματος το βράδυ των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών του Οκτωβρίου δεν πρόκειται να μηδενιστούν μόνο και μόνο από το γεύμα της 1ης Ιουλίου. Την ίδια ώρα, ο υπουργός Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου αυτο-περιορίζει τις φιλοδοξίες του, ''μέχρι νεωτέρας'', προκειμένου να μην βρεθεί στο στόχαστρο όλων των άλλων στελεχών''.

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι ''μέσα στο νέο κλίμα που καλλιεργείται εξαιτίας των εξελίξεων στο θέμα της τρομοκρατίας, το οποίο επαναφέρει την αισιοδοξία στην κυβέρνηση επειδή καθιστά ''ανεπίκαιρες'' τις δημοσκοπήσεις που αναμένονται να δημοσιοποιηθούν, τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ εμφανίζονται ενωμένα στον στόχο να εξαντληθεί η τετραετία και να αποφευχθούν πρόωρες εκλογές ύστερα από την αναμέτρηση του Οκτωβρίου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τονίζει ότι ''πολλαπλά μηνύματα σύμφωνα με τα οποία είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει την τρέχουσα τετραετία απέστειλε ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης με την προχθεσινή του τοποθέτηση στο πολυσυζητημένο δείπνο προς τα μέλη της Κυβερνητικής Επιτροπής και τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Κ. Λαλιώτη, ενώ παράλληλα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τις αντοχές της οικονομίας, υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν περιορισμοί που θα πρέπει να γίνουν κατανοητοί από όλα τα κορυφαία στελέχη''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υπογραμμίζει ότι ''ο πολυδιαφημισμένος δείπνος εξελίχθηκε καλύτερα απ' ό,τι περίμεναν και ο ίδιος και οι περισσότεροι συνδαιτυμόνες. Γι' αυτό και το αποτέλεσμα του δείπνου έγινε δεκτό με ανακούφιση, δείγμα κι αυτό ότι το κυβερνών κόμμα έχει ανάγκη ακόμη και από μια αυτονόητη συμφωνία των ηγετικών στελεχών του. Αλλωστε, τα περισσότερα παραδέχτηκαν κάτι που δύσκολα κρύβεται και το αποτύπωσε ένα από αυτά σε ελεύθερη μετάφραση: ''Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας''.

    [04] Κοινωνική πολιτική

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι ''σε εφαρμογή τίθεται από το Σεπτέμβριο η κυβερνητική απόφαση για την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα που έχουν παιδιά που φοιτούν στην υποχρεωτική εκπαίδευση. Η εισοδηματική ενίσχυση των οικογενειών αυτών, είχε αποφασιστεί από τον περασμένο Δεκέμβριο, στο πλαίσιο της διεύρυνσης της κοινωνικής πολιτικής και συγκεκριμένα του ''δικτύου κατά της φτώχειας''.

    [05] Λαθρομετανάστες

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά ότι ''συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό Σώμα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, κύμα εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που αυτή την στιγμή βρίσκονται στα παράλια της Τουρκίας ετοιμάζεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να εισβάλει στη χώρα μας''.

    [06] Οικονομική πολιτική

    Η Traffic news γράφει ότι ''περικοπές κοινωνικών δαπανών μέχρι και 40% αλλά και αναβολή της χορήγησης του μηνιαίου επιδόματος των 60.000 δραχμών σε 120.000 δημόσιους υπαλλήλους, αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών, προκειμέ-νου να καλυφθούν οι αποκλίσεις που παρουσιάζει ο φετινός προϋπολογισμός τόσο στο σκέλος των εσόδων όσο και των δαπανών''.

    [07] Κυπριακό

    Ο ΛΟΓΟΣ ισχυρίζεται ότι ''την άποψη ότι το κλειδί για την επίλυση του Κυπριακού βρίσκεται στην Αγκυρα, εξέφρασε ο αρμόδιος για τη διεύρυνση της ΕΕ επίτροπος Γκίντερ Φερχόιγκεν, υπογραμ-μίζοντας ότι δεν επιθυμεί η σύνοδος κορυφής της Κοπεγχάγης να μετατραπεί σε ''Συνάντηση Κορυφής Τουρκίας''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει ότι ''σε προχωρημένο στάδιο και κοντά σε συμφωνία βρίσκονται οι διαβουλεύσεις Κύπρου και Αιγύπτου για το θέμα της εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου, δήλωσε ο Κύπριος υπουργός Εμπορίου Νίκος Ρολάνδης''.

    [08] Πανελλαδικές εξετάσεις-Βάσεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) επισημαίνει ότι ''ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία ανάρτησης των βαθμολογιών των υποψηφίων στα Λύκεια της χώρας, οι οποίες άρχισαν να ανακοινώνονται στα σχολεία πριν από μία εβδομάδα. Μέχρι μεθαύριο Παρασκευή, το υπουργείο Παιδείας αναμένεται να έχει ανακοινώσει τα στατιστικά στοιχεία με τις βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων, από τα οποία θα προκύψει σαφής εικόνα για την πορεία που θα διαγράψουν φέτος οι βάσεις εισαγωγής στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης''.

    [09] Κ. Σημίτης-Επίσκεψη στην Ουκρανία

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ ''η περαιτέρω διεύρυνση των διμερών οικονομικών σχέσεων, με δεδομένη την υποστήριξη της Ελλάδας στο αίτημα της Ουκρανίας για ένταξη στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, βρέθηκε στο επίκεντρο των συνομιλιών που είχε χθες στο Κίεβο ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης με τον Ουκρανό ομόλογό του Α. Κίνακ''.

    [10] Τρομοκρατία

    ''Τη βεβαιότητα ότι έχουν στα χέρια τους μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης ''17Ν'' εκφράζουν κυβερνητικές πηγές, οι οποίες προσθέτουν ότι πρόκειται για ''εκτελεστικό όργανο που στρατολογήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του '80''. Σύμφωνα, εξάλλου με πληροφορίες του ΒΗΜΑΤΟΣ, ο Σ. Ξηρός είχε τεθεί υπό παρακολούθηση ακόμη και κατά τη δεκαετία του 1980 και διατηρούσε σχέσεις με μια από τις αινιγματικότερες φυσιογνωμίες του χώρου των τρομοκρατικών οργανώσεων τον Χριστόφορο Μαρίνο ο οποίος αυτοκτόνησε το 1996. Οι αρχές εντοπίζουν αυτή την ώρα το ενδιαφέρον τους στον Ξηρό, προσωπικά, τον οποίο, όπως λέγεται κυριολεκτικά ''ξεσκονίζουν'', στους δύο συνεργούς του στην αποτυχημένη ενέργεια του περασμένου Σαββάτου στον Πειραιά και σε δύο ακόμη υπόπτους. Κυβερνητικές πηγές τόνιζαν ότι ''η υπόθεση έχει βάθος, σίγουρα θα υπάρξουν νέες συλλήψεις και σημαντικά αλλά όχι βιαστικά αποτελέσματα''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει ότι ''οι μυστικές επαφές του βομβιστή Σάββα Ξηρού με έναν απ΄ τους αρχηγούς της ''17Ν'' (εκτελεστή στις δολοφονίες Γουέλς και Μάλλιου) ''φωτίζονται '' ύστερα από τα νέα στοιχεία των αρχών ασφαλείας και σύμφωνα με όσα είχε καταθέσει ο αρχιπράκτορας της ΣΤΑΖΙ Χ. Βόιτι που είχε αποκαλύψει το ρόλο του ως ''συνδέσμου'' κοντά στον τρομοκράτη Κάρλος στο Χαρτούμ. Σε μια μυστική συνάντησή του στο Χαλάνδρι με τον ''ψηλό'' φερόμενος ως δολοφόνο του σταθμάρχη της CIA Ρίτσαρντ Γουέλς που οι αρχές ασφαλείας πιστεύουν ότι είναι και ο εκτελεστής του Ευάγγελου Μάλλιου, φωτογραφήθηκε από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής ο 40χρονος βομβιστής Σάββας Ξηρός. Η φωτογραφία τραβήχτηκε κρυφά στις 7 Οκτωβρίου του 1993, αφού από τότε ο Ξηρός είχε τεθεί σε διακριτική παρακολούθηση''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ισχυρίζεται ότι ''ένοπλος τρομοκράτης τουλάχιστον από το 1984, είναι ο βομβιστής Σάββας Ξηρός, πιστεύουν τώρα οι αρχές ασφαλείας. Θεωρούν ότι έχουν αδιάσειστα στοιχεία που το τεκμηριώνουν ενώ συνεχίζουν τις έρευνες για να ''δέσουν'' νομικά την εμπλοκή και άλλων που προσάγονται στις ανακρίσεις. Οι κινήσεις τώρα εστιάζονται στη σύλληψη του αρχηγού της ''17Ν'' μόνο που δεν είναι δεδομένο αν η όλη επιχείρηση θα έχει το αναγκαίο εύρος και θα φθάσει μέχρι την ίδρυση της οργάνωσης''.

    ΤΑ ΝΕΑ εκτιμούν ότι ''πέντε ύποπτοι, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας 40-50 ετών, έχουν τεθεί σε κλοιό πρακολούθησης από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Πρόκειται για άτομα υπεράνω υποψίας, τα οποία συνδέονται στενά με τον Σάββα Ξηρό αρκετά χρόνια τώρα. Το προφίλ τους είναι ανάλογο με αυτό του επίδοξου βομβιστή, δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές ασφαλείας και μέχρι χθες δεν είχαν προσαχθεί στο Μέγαρο της Ασφάλειας, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας αλλά παρακολουθούνται στενά. Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αναμένεται να καλέσει και την πρώην σύζυγο του Σάββα Ξηρού, δικηγόρο από τη Φλώρινα, με την οποία είχε παντρευτεί στις αρχές της δεκαετίας του '80 να καταθέσει''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι ''απόλυτα πεπεισμένοι πως πρόκειται για μέλος της ''17Ν'' και μάλιστα της δεύτερης γενιάς είναι τόσο η πολιτική όσο και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι ''η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υπό στενή παρακολούθηση 5 άτομα που φέρεται να επικοινώνησε μαζί τους τις τελευταίες ημέρες ο Ξηρός. Από εκεί φαίνεται ότι κατέληξαν και στην ανακάλυψη διαμερίσματος στην περιοχή του Πειραιά που πιθανότατα χρησιμο-ποιούσε ο 40χρονος. Καθ΄ όλη τη διάρκεια που το διαμέρισμα παρακολουθείτο δεν εντοπίστηκε κάποια ύποπτη κίνηση και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έγινε προσαγωγή κάποιου υπόπτου''.

    Σύμφωνα με την Espresso, ''πολύ κόσμο - και κάποιους που δεν πάει ''μυαλό ανθρώπου'', σύμφωνα με έκφραση κρατικού παράγοντα - καίνε τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στη γιάφκα του Ξηρού, στο τροχόσπιτό του και στο σπίτι της Παλλήνης. Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι η ατζέντα του, μολονότι εκτιμάται ότι δεν έχει καταχωρήσει εκεί τα κυριότερα από τα ονόματα του τρομο-κρατικού χώρου με τα οποία ερχόταν σε επαφή. Ωστόσο, οι σελίδες της κρύβουν πιθανότατα την άκρη από την οποία η ΕΛ.ΑΣ μπορεί να φτάσει σε πρόσωπα-κλειδιά τρομοκρατικών οργανώσεων, ίσως και αυτών της 17ης Νοέμβρη''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ σημειώνει ότι ''τα συχνά ταξίδια του Σάββα Ξηρού στο Σουδάν, με τελευταίο το 1993, έχουν περιπλέξει το τρομοκρατικό θρίλερ, καθώς ένα χρόνο αργότερα στην πρωτεύουσα της αφρικανικής χώρας οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες συνέλαβαν τον Κάρλος το ''Τσακάλι''. Ο έγκλειστος στις φυλακές είχε πραγματοποιήσει στη χώρα μας δύο χτυπήματα, τα οποία φαίνεται να έγιναν, σύμφωνα με τα αρχεία της Στάζι με τη συνεργασία μελών του ΕΛΑ''.

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει ότι ''αν η βομβιστική απόπειρα στο λιμάνι του Πειραιά είχε συμβή προτού αναμειχθούν στην έρευνα της τρομοκρατίας οι Βρετανοί, η αξιοποίησης των ευρημάτων θα ήταν αμφίβολη. Αφ΄ ενός λόγω ελλείψεως τεχνογνωσίας την οποία προσέφεραν οι βρετανοί στην Ελληνική ΑΣτυνομία, κυρίως όμως διότι η συμμετοχή τους στις έρευνες αποκλείει κάθε ''κουκούλωμα''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει ότι ''αν σπάσει ο ''Διάολος το πόδι του'' και ο 40χρονος αγιογράφος από τη Θεσσαλονίκη εγκαταλείψει το μάταιο τούτο κόσμο θα δημιουργηθεί μείζον πολιτικό θέμα ικανό ακόμα και να ρίξει την κυβέρνηση Σημίτη''.

    [11] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Σε "κενό αέρος" οι αγορές! Μεγάλη πτώση στα Χρηματιστήρια ΗΠΑ και Ευρώπης".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Φοβούνται τον πανικό της "17Ν". Κόκκινος συναγερμός στις υπηρεσίες ασφαλείας για την αποτροπή ενέργειας αντιπερισπασμού".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Στη δίνη των λογιστικών σκανδάλων οι αγορές. Μακρά περίοδο κρίσης προβλέπουν οι αναλυτές".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Νέοι πολιτικοί σκόπελοι στις αποκρατικοποιήσεις. Διαφωνίες κορυφής για ΕΛ.ΠΕ, Καζίνο και ΔΕΗ".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Εισαγόμενη κρίση αξιοπιστίας κτύπησε την πόρτα των τραπεζών. Μεγάλες απώλειες σε Εθνική, Εμπορική, ALPHA".

    [12] Διεθνείς αγορές

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ υποστηρίζει ότι "απρόβλεπτη αποδεικνύεται η κρίση που βιώνουν αυτές τις ημέρες οι διεθνείς αγορές, με ένα συνδυασμό παραγόντων να συμπιέζουν σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα τους χρηματιστηριακούς δείκτες σε Ευρώπη και ΗΠΑ".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 3 July 2002 - 18:35:28 UTC