Visit our Document Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-06-06

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 06/06/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Καραμανλής - Πρόντι
  • [04] Σενάρια εκλογικού νόμου
  • [05] Ασφαλιστικό
  • [06] Παπαδόπουλος
  • [07] Ελληνοτουρκικά
  • [08] Χρηματοδότηση κομμάτων
  • [09] Κυπριακό
  • [10] Αβραμόπουλος - ΝΔ
  • [11] Αγωγός πετρελαίου
  • [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [13] Μετοχές

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 06/06/2002

    Το ασφαλιστικό, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, τα σενάρια για αλλαγή του εκλογικού νόμου και κερματισμό των μεγάλων εκλογικών περιφερειών, καθώς και ο απόηχος από τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Αλέκου Παπαδόπουλου είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): ΦΠΑ-Χαράτσι στις αμοιβές των δικηγόρων. Ακριβό-τερα θα στοιχίσει στον πολίτη το ''δίκιο'' του.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Εκλογικό σύστημα με ''πονηρούς'' στόχους. Το ετοιμάζει ήδη η κυβέρνηση.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Συντάξεις: Ποιοί χάνουν και ποιοί κερδίζουν.

    Η ΑΥΓΗ: Στον αέρα η χρηματοδότηση. Ασφαλιστικό: Πανελλαδική απεργία στις 18 Ιουνίου.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ξέχασε τον Κόκκαλη ο ανακριτής. Πέντε μήνες κρατάει στο συρτάρι του γραφείου του τη δικογραφία με τα σκάνδαλα και τα λαδώματα.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Παραιτήσου ή απολύεσαι. ''Τελε-σίγραφο'' από την Κίνα προς Παπαδόπουλο. Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ του υπουργού Υγείας και του Μαξίμου.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Χάθηκε η εξεταστική για τους φοιτητές. Ποιά πανεπιστήμια έδωσαν ραντεβού για το Σεπτέμβριο λόγω απεργίας.

    ΕΘΝΟΣ: Τα παράθυρα για πρόωρη έξοδο στη σύνταξη. Νέο ασφαλιστικό: Ποιοί χάνουν-ποιοί κερδίζουν.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Και οι τρεις... σωματοφύ-λακες ''ξιφομαχούν'' για την Ελλάδα. Στεφανό-πουλος, Σημίτης και Καραμανλής στο Εξωτερι-κό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Οι οκτώ τρύπες του Ασφαλι-στικού. Ποιές ακάλυπτες επιταγές έκοψε ο υπουργός Εργασίας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εκπαιδευτικοί: 7.921 διορισμοί και 12.000 κενά. Σχολεία: θα υπολει-τουργήσουν το Σεπτέμβριο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: 6 γκρίζες ζώνες στο Ασφαλιστικό. Με απεργία 18 Ιουνίου απαντούν ΑΔΕΔΥ, πλειοψηφία ΓΣΕΕ.

    ΕΣΤΙΑ: Τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Γείτονας απαντά στην ''Εστία''.

    Espresso: Πως έκλεψαν τον αμύθητο θησαυρό του Ιόλα. Η μεγάλη λεηλασία!

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Δαπανηρό και ασαφές το νέο Ασφαλιστικό. Δυσερμήνευτες οι διατάξεις για τα Ταμεία και τις γυναίκες.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αντιδρούν στο Ασφαλιστικό. Προ-γραμματίζονται κινητοποιήσεις από τα συνδικάτα.

    ΤΑ ΝΕΑ: Δουλεύουμε τώρα για τις... Τράπεζες. Ρεκόρ δανεισμού με 8,5 τρις.

    ΝΙΚΗ: Σκληρότερα μέτρα ζητάει η ΝΔ. Απορρίπτει την ασφαλιστική μεταρρύθμιση ως... φιλολαϊκή.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Γενικός απεργιακός ξεσηκωμός για τις 18 Ιούνη. ''Οχι'' στο ασφαλιστικό έκτρωμα.

    Traffic news: Το μεγάλο πάρτι των αστέρων της τηλεόρασης. Ποιοί κέρδισαν τα τηλεοπτικά ''Βραβεία traffic''.

    Η ΧΩΡΑ: Θέλουν να φάνε το ταμείο των κληρικών. ''Ανάθεμα'' στον Ρέππα από τους παπάδες όλης της Ελλάδας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Τοξική βόμβα η ΔΙΑΝΑ. 15 χρόνια μετά το κλείσιμό της, παραμένουν εκεί 760 τόνοι φυτοφαρμάκων.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Με απεργία απαντούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για το ασφαλιστικό.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Πλαστά ευρώ αναστατώνουν την αγορά. Κατασχέθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

    [03] Καραμανλής - Πρόντι

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι ''το θέμα της ένταξης της Κύπρου και η κοινή εξωτερική πολιτική και πολιτική άμυνας ως προτεραιότητες για την Ελλάδα έθεσε ο Κ. Καραμανλής χθες στις συναντήσεις που είχε στις Βρυξέλλες με τους Ρ. Πρόντι και Ζ. ΝτΕστέν. Τάχθηκε κατά της δημιουργίας διευθυντηρίου στην ΕΕ και του διαχωρισμού σε μικρά και μεγάλα κράτη. Σήμερα ο Κ. Καραμανλής αναχωρεί για τις ΗΠΑ''.

    [04] Σενάρια εκλογικού νόμου

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υποστηρίζει ότι ''σε ένα νέο εκλογικό σύστημα, το οποίο θα προσομοιάζει κατά πολύ στο γερμανικό, με στόχο τον διεμβολισμό των κομμάτων της Αριστεράς που ενδέχεται να ''τσιμπήσουν'' το δόλωμα των κυβερνήσεων συνεργασιών, προσανατολίζεται το ΠΑΣΟΚ''.

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά ότι ''κατάτμηση των εκλογικών περιφερειών σε κάθε νομό, ώστε ανά περιφέρεια να αντιστοιχούν 2 έως 4 έδρες βρίσκεται στα σχέδια του υπουργείου Εσωτε-ρικων ενόψει των αλλαγών στο διοικητικό και εκλογικό χάρτη της χώρας. Ο σχεδιασμός αυτός, που οδηγεί σε μία ελαφρώς διαφορο-ποιημένη εκδοχή του γερμανικού μοντέλου, θα προχωρήσει παράλληλα με την αναδιάρθρωση των επιπέδων διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και αναμένεται να βρει πεδίο εφαρμογής πρωτίστως σε Αττική και Θεσσαλονίκη''.

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι ''ο κ. Καραμανλής το είπε όσο πιο απλά και σταθερά γίνεται στην προχθεσινή συνέντευξή του: Αυτή τη στιγμή λύση στο πρόβλημα της ''ιδιότυπης ακυβερνη-σίας'' μπορούν να δώσουν μόνον οι εκλογές. Τις οποίες, βεβαίως, δεν ζητεί διότι δεν μπορεί να τις επιβάλη. Αφήνοντας έτσι ολόκληρη την ευθύνη της επιλογής στον κ. Σημίτη''.

    [05] Ασφαλιστικό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σημειώνει ότι ''έξι ''σκοτεινά'' σημεία, με ασάφειες και ''στρυγνή'' διατύπωση, που αλλοιώνουν το πνεύμα των αλλαγών. Υπαναχώρηση στο θέμα του εφάπαξ, με παρέμβαση Ν. Χριστοδουλάκη. Η κυβέρνηση υπολογίζει ότι το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί στις 21 Ιουνίου. Με το νομοσχέδιο προωθούνται ενιαίοι κανόνες ασφάλισης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ενώ για πρώτη φορά οι ασφαλισμένες στο ΙΚΑ θα έχουν ευνοϊκότερο καθεστώς''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ισχυρίζεται ότι ''στον ''αέρα'' βρίσκεται το Ασφαλιστικό καθώς η κυβέρνηση στην αγωνιώδη προσπάθειά της να κατοχυρώσει νομοθετικά την ασφαλιστική μεταρρύθμιση έως τις 22 του μηνός το αργότερο δεν δίστασε να μοιράσει υποσχέσεις - ακάλυπτες επιταγές στους ασφαλισμένους τόσο για τη βιωσιμότητα του συστήματος όσο και για σειρά ''φιλολαϊκών'' (;) μέτρων''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει ότι ''με αποσπα-σματικού τύπου ρυθμίσεις, η κυβέρνηση προσπαθεί να διασπάσει το μέτωπο των εργαζομένων, αλλά είναι η ίδια που ομολογεί πως με το νομοσχέδιο επιχειρεί να ισοπεδώσει προς τα κάτω τους πάντες. Βάζει χέρι σε δεκάδες τρισεκατομμύρια που ανήκουν στους εργάτες και πριμοδοτεί ανοιχτά το μεγάλο ιδιωτικό κεφάλαιο που καλείται να κερδίσει και από τις ασφαλιστικές εισφορές''.

    Ο ΛΟΓΟΣ επισημαίνει ότι ''με εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία αντιδρούν η ΑΔΕΔΥ και οι προσκείμενες στα κόμματα της αντιπολίτευσης συνδικαλιστικές παρατάξεις της ΓΣΕΕ στην κατάθεση, το βράδυ της Τρίτης, από την κυβέρνηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Η απεργία θα πραγματοποιηθεί πιθανόν στις 18 Ιουνίου, ημέρα συζήτησης του νομοσχεδίου στη Βουλή''.

    Η ΝΙΚΗ τονίζει ότι ''την ώρα που η ΔΑΚΕ ετοιμάζεται να απεργήσει, μαζί και με τις άλλες προσκείμενες στην αντιπολίτευση συνδικα-λιστικές παρατάξεις της ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, θεωρώντας την ασφαλιστική μεταρρύθμιση ''αντιλαϊκή'', η επίσημη ΝΔ την απορρίπτει ως... ''φιλολαϊκή'' και ''αναποτελεσματική''.

    [06] Παπαδόπουλος

    Το ΒΗΜΑ υπογραμμίζει ότι ''από κομματικούς και κυβερνητικούς κύκλους στην Αθήνα έγινε γνωστό ότι ο υπουργός Υγείας δέχεται πιέσεις να υποβάλει την παραίτησή του πριν από την επιστροφή του Πρωθυπουργού, άλλως θα αντιμετωπίσει την απόλυσή του. Ο κ. Αλ. Παπαδόπουλος δεν προέβη σε καμία πρόσθετη δήλωση, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες επιδιώκει να εξομαλύνει τις σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου μεσώ τρίτων προσώπων -έτσι ερμηνεύεται η χθεσινή συνάντησή του με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών κ. Αν. Γιαννίτση''.

    [07] Ελληνοτουρκικά

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι ''έντονα προβλημα-τισμένο είναι το ελληνικό ''Πεντάγωνο'' από τη νέα, εντονότατη και συνάμα επικίνδυνη, πρόκληση της τουρκικής αεροπορίας με πτήση F16 χαμηλά πάνω από το πολιτικό αεροδρόμιο της Ρόδου. Συγκεκριμένα, δύο τουρκικά F16 πέταξαν προχθές αργά το απόγευμα (περίπου στις 7) μόλις 100-150 μέτρα πάνω από το αεροδρόμιο στο Παραδείσι σε σχηματισμό επίδειξης και με σχετικά χαμηλή ταχύτητα προκαλώντας συναγερμό στο ελληνικό σύστημα αεράμυνας και πονοκέφαλο στην πολιτικο-στρατιωτική ηγεσία του Πενταγώνο για το που πραγματικά το πάνε βραχυπρόθεσμα οι Τούρκοι''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) εκτιμά ότι ''κίνηση εντυπωσιασμού προς τον ξένο παράγοντα αποδείχθηκε τελικά η ενέργεια της Αγκυρας για ματαίωση της μεγάλης κλίμακας αποβατικής άσκησης ''Εφές''. Το στρατιωτικό κατεστημένο της Αγκυρας βγάζει από σήμερα όλη σχεδόν τη δύναμη του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού στη θάλασσα του Μαρμαρά, στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς πραγματοποιεί μέχρι και τις 17 Ιουνίου την τακτική άσκηση ''Θαλασσόλυκος''. Στην τουρκι-κή άσκηση συμμετέχει και μεγάλη δύναμη της Πολεμικής Αεροπορίας''.

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι ''νέα ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις δημιουργεί το καθεστώς των Στενών του Βοσπόρου, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, η Αγκυρα πέτυχε από το ΝΑΤΟ τα Στενά να αναφερόντα ως ''Στενά της Ισταμπούλ'' κάτι που στο μέλλον ίσως αποδειχθεί επιζήμιο για τη χώρα μας''.

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ, ''λάδι στη φωτιά'' των ελληνοτουρκικών σχέσεων βάζει η Αγκυρα, ισχυριζόμενη ψευδώς ότι ελληνικά μαχητικά παραβίασαν τον τουρκικό εναέριο χώρο, ανατολικά της Ρόδου''.

    [08] Χρηματοδότηση κομμάτων

    Η Traffic News υποστηρίζει ότι ''υπερψηφί-στηκε - επί της αρχής - το νομοσχέδιο για τη χρηματοδότηση των κομμάτων. ''Υπέρ'' τάχθηκε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και ''κατά'' οι βουλευτές του ΚΚΕ , του ΣΥΝ, ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Βουλγαράκης και ο ανεξάρτητος βουλευτής Στεφ. Μάνος. Ομως η ''κόντρα'' των δύο αριστερών κομμάτων ''έκλεψε'' την παράσταση''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι ''θρυαλλίδα για τον καυγά ήταν η εξαίρεση των κομματικών επιχειρήσεων από τη ρητή απαγόρευση χρηματοδοτήσεως των κομμάτων από κάθε είδους νομικό πρόσωπο, διάταξη που φωτο-γράφιζε την ''Τυποεκδοτική'' καθώς και η εξαίρεση από την έννοια της χρηματοδοτήσεως δωρεών αιτία θανάτου κληρονομιών. Ο κ. Κωνσταντόπουλος αντέδρασε άμεσα ''για τη συγκεκριμένη συνεννόηση ΚΚΕ , κυβέρνηση και ΝΔ'' κάνοντας λόγο για ''γιγαντιαίες κομματικές επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να προσφερθούν στην αγορά και να τις αγοράζουν μεγαλοσχήμονες και εθνικοί προμηθευτές'. ''Αντί να τρέχουμε σε μεγαλοεπιχειρηματίες να μαζεύουμε λεφτά, μακάρι το κάθε κόμμα να μπορούσε μόνο του να βγάζει τα έξοδά του '' απάντησε ο κ. Σκυλλάκος υπενθυμίζοντας ότι σε πολλές χώρες, όπως στην Ιταλία και στην Κύπρο λειτουργούν παρόμοιες επιχειρήσεις''.

    [09] Κυπριακό

    Η Espresso υποστηρίζει ότι ''βιαστικά'' πέρασε ο Ραούφ Ντενκτάς από την ψευδοβουλή του την πρόταση για να επεκταθούν στα 12 ναυτικά μίλια τα λεγόμενα χωρικά ύδατα των κατεχόμενων από τον τουρκικό Αττίλα περιοχών. Οπως επισημαίνουν τουρκοκυπριακές πηγές, ''η ενέργεια του κατοχικού καθεστώτος έχει σχέση με το θέμα του πετρελαίου που διαπιστώθηκε ότι υπάρχει στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου''. Για τα κοιτάσματα που εντοπίστηκαν, η κυπριακή κυβέρνηση προχωρεί ήδη σε συμφωνίες με τη Συρία, τον Λίβανο, το Ισραήλ και την Αίγυπτο''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι ''ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για τη διεύρυνση της ΕΕ Γκίντερ Φερχόιγκεν επιβεβαίωσε το χρονοδιάγραμμα ένταξης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση και τόνισε ότι ''η Κύπρος θα περιλαμβάνεται στο πρώτο κύμα των χωρών, που θα ενταχθούν τον προσεχή Δεκέμβριο''.

    [10] Αβραμόπουλος - ΝΔ

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι '' ο δήμαρχος Αθηναίων απάντησε στην προτροπή του Κώστα Καρα-μανλή να επιστρέψει στη ΝΔ, τονίζοντας ότι θα ακολουθήσει το δικό του δρόμο παρά το αδιέξοδο στο οποίο φαίνεται ότι έχει περιέλθει το ΚΕΠ''.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι ''στελέχη του ΚΕΠ δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για την πορεία του κόμματος, με δεδομένη την ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, καθώς και την κακή οικονομική κατάσταση του ΚΕΠ (κάτι που έχει παραδεχθεί δημοσίως και ο πρόεδρός του) και σε συζητήσεις τους δεν αποκλείουν το ενδεχό-μενο συστράτευσης με τη ΝΔ. Στη Ρηγίλλης, πάντως, άλλες κινήσεις - τουλάχιστον επισήμως - δεν πρόκειται να γίνουν και το μήνυμα που απηύθυνε ο κ. Καραμανλής αφορούσε και τα δικά του στελέχη''.

    [11] Αγωγός πετρελαίου

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "εποχή γενικότερων ανακατατάξεων στην ευρύτερη περιοχή της Υπερκαυκασίας και της Ανατολίας σηματοδοτεί η έναρξη των εργασιών κατα-σκευής του πετρελαιαγωγού Μπακού-Τυφλίδας -Τσεϊχάν μέσα στον επόμενο χρόνο. Σύμφωνα με τη δήλωση του εκπροσώπου, η Κοινοπραξία σχεδιάζει να ξεκινήσουν μέσα στον επόμενο χρόνο την κατασκευή του αξίας 2,9 δις δολαρίων αγωγού που θα μεταφέρει Αζέρικο αργό πετρέλαιο από το Μπακού, στο τουρκικό λιμάνι Τσεϊχάν στα νότια παράλια της Μικράς Ασίας".

    [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονο-μικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Λύση" με άγνωστο τίμημα. Στο ν/σ για το ασφαλιστικό".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Χωρίς φόρο η μεταβίβαση των μετοχών. "Κοινό λογαριασμό" στο Χρηματιστή-ριο θα μπορούν να ανοίγουν οι γονείς με τα παιδιά τους".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Προς συγχώνευση ο ΟΤΕ με τον Cosmote.Ανοικτά άφησε όλα τα ενδεχόμενα ο πρόεδρος Λ. Αντωνακόπουλος".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Φρένο στο δανεισμό του ιδιωτικού τομέα. Τα δάνεια στο 57,4% καταθέσεων και ρέπος".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Φωνή" στις εταιρίες διεκδι-κούν οι επενδυτές. Για να προασπίσουν τα συμφέροντά τους".

    [13] Μετοχές

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ υποστηρίζει ότι "οικογενειακό χρηματιστηριακό λογαριασμό θα έχουν τη δυνατότητα να ανοίγουν οι μικρομέτοχοι. Με τον τρόπο αυτό παρακάμπτεται ο φόρος κληρονο-μιάς ή γονικής παροχής για μετοχές".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 6 June 2002 - 21:40:24 UTC