Browse through our Interesting Nodes on the Eastern European States Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-05-22

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 22/05/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Κυπριακό
  • [04] Ελλάδα - Εκθεση Στεητ Ντιπάρτμεντ
  • [05] Γ. Παπανδρέου - Ασθένεια
  • [06] Ευρωπαϊκή Ενωση
  • [07] ΝΔ - Ευρωστρατός
  • [08] ''Σισμίκ''
  • [09] Καραμανλής - Νομοσχέδιο ΜΜΕ
  • [10] Σεισμός
  • [11] Πανελλαδικές
  • [12] Οικονομία
  • [13] ΝΔ - Αβραμόπουλος
  • [14] Ελλάδα - ΠΓΔΜ
  • [15] Κ. Μητσοτάκης - Συνεργασίες
  • [16] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [17] Σοφοκλέους

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 22/05/2002

    Οι έρευνες του τουρκικού ωκεανογραφικού σκάφους ''Σισμίκ'', η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, η συζήτηση στη Βουλή για τους βασικούς μετόχους στα ΜΜΕ, το Κυπριακό και ο ευρωστρατός είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 8.123 νέες θέσεις στο Δημόσιο. Πώς θα γίνουν οι προσλήψεις.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): 7.500 προσλήψεις στους Δήμους. Μυρίζουν εκλογές; Επίδομα ισολογισμού στους δημοτικούς υπαλλήλους.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αγωνία από τα 6,1 ρίχτερ. Ξενύχτησαν στην Κρήτη.

    Η ΑΥΓΗ: Η κυβέρνηση συνθηκολογεί με τα προβλήματα. Επιχείρηση κατευνασμού των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Βγάλανε πάλι το ''Σισμίκ'' στο Αιγαίο. Αρχισαν τους εκβιασμούς οι Τούρκοι. Πάμε για νέο επεισόδιο με την Τουρκία;

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Αυξάνονται στα νέα ακίνητα οι αντικειμενικές τιμές. Η πρόταση για επιβολή ΦΠΑ από 1.1.2003 θα αλλάξει ριζικά την αγορά.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Με δόσεις η ένταξη στο σχέδιο πόλης. Τα πρόστιμα ύψους 3 τρις το μεγάλο εμπόδιο για το δασονόμο!

    ΕΘΝΟΣ: Πρεμιέρα με χαμόγελα. Πανελλαδικές: Προσιτά τα θέματα σε Εκθεση - Ιστορία. Χωρίς παρατράγουδα η πρώτη μέρα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Φορτίο του, το θερμό επεισόδιο που φοβάται η Λευκωσία και .... ''Καπετάνιος'' του Σισμίκ ο Αττίλας ΙΙΙ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Δεύτερο ατόπημα Γιωργάκη. Μετά τη γυμναστική, τη σάουνα και τη φυσικοθεραπεία η άγνοια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αγωνία μετά τα 6,1 ρίχτερ στην Κρήτη. Εγκέλαδος: Τρόμαξε η μισή Ελλάδα τα μεσάνυχτα / Διίστανται οι εκτιμήσεις των σεισμολόγων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Συμφωνία και όνειρα ... Κλείσιμο του Ασφαλιστικού, αύριο, προαναγ-γέλλει η κυβέρνηση.

    ΕΣΤΙΑ: Φορολογική επανάστασις. Με μία διάταξη ρυθμίζονται όλα!

    Espresso: Κατηγορούν τους παπαροκάδες για μαγεία και σφαγές ζώων! Εκκλησιαστικοί και επιστημονικοί κύκλοι.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Οι υποσχέσεις Χριστοδουλά-κη σε βιομηχάνους. Με πρώτη τη μείωση φορολογικών συντελεστών.

    Ο ΛΟΓΟΣ: 1 στους 3 πολίτες θα προσβληθεί από καρκίνο. 1ο Πανελλήνιο Φόρουμ Ογκολογίας.

    ΤΑ ΝΕΑ: Απλησίαστα πάλι έγιναν τα ακίνητα. Στα ύψη τιμές, φόροι, επιτόκια.

    ΝΙΚΗ: Εθνική περισυλλογή. Σε κρίσιμη καμπή Κυπριακό-Ευρωστρατός.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ετοιμοι για τη μεγάλη αρπαχτή στα Ταμεία.

    Traffic News: 3ος άνθρωπος στη σφαγή της Βασούλας. Αναζητούν αλλοδαπή - φίλη του πατέρα.

    Η ΧΩΡΑ: Γέφυρες Αβραμόπουλου προς τη ΝΔ. Ποιοί και πως προετοιμάζουν το δρόμο της επιστροφής.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 136 δις για Εγνατία, ευχολόγιο για μετρό. Καλές και θολές ειδήσεις από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: 8.309 νέες ευκαιρίες. 986 θέσεις στο Υπουργείο Υγείας. 1.258 στις αστικές συγκοινωνίες. 5.500 εποχικοί στην Πυροσβεστική.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Μας εμποδίζει η ΕΥΑΘ. Ταλαιπωρεί τους πολίτες η λειψυδρία. Δεν απαντά στα τηλέφωνα.

    [03] Κυπριακό

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι ''κρίσιμη ερωτήματα και διλήμματα προς λήψη καθοριστικών αποφάσεων για την κοινή στρατηγική Ελλάδας και Κύπρου θα τεθούν επί τάπητος στη σημερινή συνάντηση Σημίτη - Κληρίδη στην Αθήνα. Ο Ελληνας πρωθυπουργός και ο Κύπριος πρόεδρος θα συζητήσουν τα αποτε-λέσματα της επίσκεψης Ανάν και όλα τα σενάρια που αφορούν στην πορεία του Κυπριακού και των διαπραγματεύσεων ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, Αθήνα και Λευκωσία αξιολογούν ως πολύ σοβαρή την απειλή για ''δυναμική τουρκική αντίδραση'' σε περίπτωση ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ από τη λύση του Κυπριακού και το σενάριο της αντιμετώπισης ενός πιθανού θερμού επεισοδίου θα βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας της σημερινής συνάντησης. Ο Πρόεδρος Κληρίδης αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ενημέρωσε τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου στην τελευταία συνεδρία του Σώματος πως το ενδεχόμενο πρόκλησης θερμού επεισοδίου θα συζητηθεί στην Αθήνα, όπου θα συμφωνηθούν και οι τρόποι αντίδρασης''.

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι ''τρία είναι τα βασικά σενάρια των πιθανών εξελίξεων τα οποία θα τεθούν σήμερα στο τραπέζι των συνομιλιών στο Μαξίμου. Το πρώτο σενάριο στηρίζεται στην υποβολή - κάποια στιγμή το φθινόπωρο- ολο-κληρωμένου σχεδίου λύσης του Κυπριακού από τα Ηνωμένα Εθνη. Το δεύτερο σενάριο έχει ως βάση έναν πιθανό τουρκικό ελιγμό με την υποβολή από πλευράς του Ρ. Ντενκτάς προτάσεων για τη δομή του νέου κράτους και τις εξουσίες. Η πιθανή τουρκική στρατηγική της έντασης είναι το τρίτο σενάριο που θα συζητήσουν Σημίτης - Κληρίδης. Οι δύο κυβερνήσεις αναμένουν, σύμφωνα με πληρο-φορίες, ότι οι εξελίξεις θα κορυφωθούν το φθινόπωρο και πως η ΕΕ θα προσφέρει ένα αρκετά ελκυστικό ''πακέτο'' στην Τουρκία, συμπεριλαμβανομένης και της ημερομηνίας έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων''.

    [04] Ελλάδα - Εκθεση Στεητ Ντιπάρτμεντ

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι ''θετικές αναφορές για τη συνεργασία Ελλάδας - ΗΠΑ στο διεθνή αντιτρομοκρατικό αγώνα - μετά την 11η Σεπτέμβρη - αλλά και για την πάταξη της εσωτερικής τρομοκρατίας περιλαμβάνει η φετινή έκθεση του Στέητ Ντιπάρτμεντ για την τρομοκρατία η οποία πάντως επαναλαμβάνει την κριτική για το μη εντοπισμό, σύλληψης και καταδίκη των υπεύθυνων για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ελλαδα από το 1975''.

    [05] Γ. Παπανδρέου - Ασθένεια

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει ότι ''τέλος στο θέμα του γυμναστηρίου επιχείρησε να δώσει χθες ο Γ. Παπανδρέου, λέγοντας ότι είναι υπέρ της φιλολογίας αλλά όχι και της παρα-φιλολογίας. Επέμεινα ότι αν είχε σοβαρό πολτιικό πρόβλημα με τον κ. Σημίτη θα έστελνε μήνυμα όχι μέσω δευτερευόντων θεμάτων ''δεν υπάρχει πρόβλημα, έχουμε ήδη μίλησε 2-3 φορές στο τηλέφωνο για διάφορα θέματα'', ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: ''Αν θέλετε να σας το αναφέρω, απορρίπτω το κείμενο της Αγκυρας''.

    [06] Ευρωπαϊκή Ενωση

    Η ΑΥΓΗ τονίζει ότι ''η Κομισιόν παρεμβαίνει στη Συντακτική Συνέλευση για τη νέα αρχιτεκτονική εν όψει της διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ενωσης και ζητεί να ενισχυθεί ο ρόλος του οργάνου, να καταργηθεί η θέση του Σολάνα και να λαμβάνονται οι αποφάσεις με πλειοψηφία και όχι ομοφωνία''.

    [07] ΝΔ - Ευρωστρατός

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, ''στην κυβέρνη-ση ''πετά το μπαλάκι'' για το χειρισμό του ζητήματος για τον ευρωστρατό η ηγεσία της ΝΔ, η οποία ταυτόχρονα αφήνει να εννοηθεί ότι θα ''συμμορφωθεί'' με τις οριστικές αποφάσεις που θα ληφθούν σε συνεννόηση με ΗΠΑ και ΕΕ''.

    [08] ''Σισμίκ''

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι ''σε περίοδο που η Αθήνα με δραματικούς τόνους ο πρωθυπουργός ζητεί ομοψυχία και συσπείρωση περί τα εξωτερικά μέτωπα, που στην Κύπρο εντείνονται οι ανησυχίες για θερμό επεισόδιο και στην Αγκυρα καμιά σύσκεψη του Ετζεβίτ με τους κυβερνητικούς επιτελείς του δεν μπορεί να πείσει ότι η Τουρκία δεν διέρχεται περίοδο ''Ωνασείου'' και ο ανταγωνισμός των καθεστωτικών της παραγόντων δεν έχει την καλύτερη ευκαιρία να εξάγει κρίση προς το Ελληνικό και Κυπριακό Μέτωπο, ''αίφνης'' σκάει μύτη στο Αιγαίο το περιβόητο ''Χόρα'' ή ''Σισμίκ'' ή ''Πίρι Ρέις''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ προσθέτει ότι ''το χαρτί του στυγνού εκβιασμού για ευρωστρατό και Κύπρο, επέλεξαν να παίξουν χθες οι Τούρκοι, με την απόφασή τους να βγάλουν - εν μέσω διπλωματικής τρικυμίας - το Σισμίκ το ''πλοίο -άγγελο πολέμου'', στο Αιγαίο. Η επιλογή του χρόνου από τη στρατοκρατική ελίτ της Αγκυρας, για να προβεί σε τέτοια πρόκληση, ενόσω δηλαδή επιταχύνονται οι εξελίξεις γύρω από τις συζητήσεις για το στάτους των ισορροπιών Ελλάδας - Τουρκίας, χαρακτηρίζεται επικίνδυνη για τις σχέσεις των δύο χωρών''.

    Η Espresso ισχυρίζεται ότι ''κλιμακώνει τις προκλήσεις της στο Αιγαίο η Τουρκία. Στο χορό των συνεχώς αυξανόμενων αεροπορικών παραβιάσεων και των χωρίς τελειωμό αεροναυτικών ασκήσεων, μπήκε και το ''Σισμίκ''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) σημειώνει ότι ''το όλο θέμα σήμανε συναγερμό στο ελληνικό Πεντάγωνο και το ΓΕΕΘΑ τέθηκε σε επιφυλακή, προκειμένου να παρακολουθεί σε 24ωρη βάση τις κινήσεις του τουρκικού πλοίου''.

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ''αρκετές ώρες μετά την έξοδο του τουρκικού σκάφους ''Σισμίκ 1'' στο Αιγαίο , ο υπουργός Εξωτερικών όταν ρωτήθηκε για την αιφνιδιαστική αυτή κίνηση των Τούρκων δήλωσε άγνοια για το θέμα''.

    [09] Καραμανλής - Νομοσχέδιο ΜΜΕ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι ''μετωπική σύγκρουση με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και την κυβέρνηση προανήγγειλε χθες από το βήμα της Βουλής ο Κ. Καραμανλής. Χαρακτήρισε ως ''δούρειο ίππο'' της διαπλοκής στα ΜΜΕ το νομοσχέδιο για το βασικό μέτοχο και δεσμεύτηκε ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση θα επιβάλει τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο με κάθε κόστος''.

    [10] Σεισμός

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι ''νύχτα τρόμου και πανικού, που ξεπέρασε το μέγεθος του σεισμού, εντάσεως 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, έζησαν οι κάτοικοι της Ανατολικής Κρήτης και ιδιαίτερα της περιοχής του Ηρακλείου. Μάλιστα ένα μεγάλο μέρος της πόλης του Ηρακλείου, που φαίνεται, ότι ήταν και η περιοχή η οποία δέχτηκε το ισχυρότερο χτύπημα από τον Εγκέλαδο, από βραχυ-κύκλωμα σε υποσταθμό της ΔΕΗ, ξέσπασε φωτιά και για αρκετές ώρες βυθίστηκε στο σκοτάδι, η πόλη''.

    [11] Πανελλαδικές

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ εκτιμά ότι ''ομαλά, χωρίς καθυστερήσεις στη μετάδοση των θεμάτων και με χαμόγελα εκ μέρους των υποψηφίων κύλησε η χθεσινή πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων για τους μαθητές της Β' και Γ' τάξης των Ενιαίων Λυκείων''.

    [12] Οικονομία

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι ''μείωση των φορολογικών συντελεστών για τις επιχειρήσεις από το 2003, περιορισμό της συμμετοχής του κράτους στο 35% στις δημόσιες επιχειρήσεις, περισσότερες επιδοτήσεις για επενδύσεις στη Βόρειο Ελλάδα και κάλυψη των κινδύνων εκ του Ασφαλιστικού υποσχέθηκε το οικονομικό επιτε-λείο της κυβέρνησης στους εκπροσώπους της βιομηχανίας''.

    Το ΒΗΜΑ ισχυρίζεται ότι ''η Επιτροπή Κοινωνικού Διαλόγου για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος (στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι του υπουργείου Οικονομικών, της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, του ΣΕΒ, του ΕΒΕ, του Τεχνικού Επιμελητηρίου και των εμπορικών συλλόγων) προτείνει στην κυβέρνηση την επιβολή ΦΠΑ από την 1η Ιανουαρίου 2003, στις μεταβιβάσεις των νέων ακινήτων και συγχρόνως κατάργηση του ισχύοντος φόρου μεταβίβασης''.

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει ότι ''δύο είναι οι αιτίες της εκτεταμένης φοροδιαφυγής στην χώρα μας: Οι υψηλοί συντελεστές φορολογίας και οι δαιδαλώδεις ρυθμίσεις. Αν η φορολογία ήταν πιο απλή και λογική, τα περιθώρια -και τα κίνητρα- χρηματισμού και φοροδιαφυγής θα ήταν πολύ μικρότερα''.

    [13] ΝΔ - Αβραμόπουλος

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει ότι "ως πρώτο βήμα για σταδιακή επανένταξη του Δημ. Αβραμόπουλου στη μεγάλη φιλελεύθερη οικογένεια ερμηνεύεται η απόφασή του να μην "κατεβάσει" υποψηφίους του ΚΕΠ σε νομαρχίες και δήμους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρία στελέχη του ΚΕΠ και στενοί συνεργάτες του, ο εκπρόσωπος Τύπου Χρ. Ροϊλός, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου Θ. Καφεζάς και ο Γ. Γκόλιας, έχουν αναλάβει να στήσουν γέφυρες και συνομιλούν ήδη με τη Ρηγίλλης. Πολιτικοί παρατηρητές υποστηρίζουν ότι η επιστροφή του Δημ. Αβραμόπουλου είναι πλέον ζήτημα χρόνου και δεν αποκλείουν να ακολουθήσει το προηγούμενο του Στ. Μάνου".

    [14] Ελλάδα - ΠΓΔΜ

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ επισημαίνει ότι "συμφωνίες στρατιωτικής και αμυντικής συνεργασίας θα υπογραφούν μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων κατά την αυριανή επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Αμυνας Γιάννου Παπαντωνίου, στα Σκόπια, ο οποίος θα έχει συνομιλίες με το σύνολο της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της γειτονικής χώρας, καθώς επίσης και με στελέχη της αντιπολίτευσης".

    [15] Κ. Μητσοτάκης - Συνεργασίες

    Ο ΛΟΓΟΣ τονίζει ότι "την άποψη ότι τα ανοίγματα της ΝΔ σε κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν νόημα μόνο σε τοπικό επίπεδο και όχι σε κεντρικό, εξέφρασε χθες ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στις αγεφύρωτες ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές με την Αριστερά".

    Η Traffic news υπογραμμίζει ότι "ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε "κωμικό και υποκριτικό" το να λέγεται ότι οι δήμαρχοι πρέπει να καταθέσουν την κομματική τους ταυτότητα, αναφερόμενος εμμέσως και στην περίπτωση της Ντόρας Μπακογιάννη. "Είναι καιρός να γίνουμε Ευρώπη. Οπως ο πρωθυπουργός, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, τα βασικά πολιτικά στελέχη είναι ταυτόχρονα δήμαρχοι σε μεγάλες ή μικρές πόλεις, σε δήμους ή κοινότητες στην Ευρώπη, το ίδιο πράγμα να ισχύει και για την Ελλάδα".

    [16] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Τι προμηνύει το ''γύρισμα'' της Σοφοκλέους. Ξεκίνησε με απώλειες και ο δείκτης έφτασε να χάνει πάνω από 1%. Τελικά έκλεισε με κέρδη 0,15%''.

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Real estate στην Ελλάδα από τον Τζορτζ Σόρος. Εντονο ενδιαφέρον από Βρετανούς και Γάλλους για την ελληνική αγορά ακινήτων''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Μυστικός δείπνος με τη βιομηχανία. Με κυρίως πιάτο τις αποκρατικο-ποιήσεις''.

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Κόντρα στο ταμπλό. ''Φονταμενταλιστές'' εναντίον βραχυχρόνιων κερδοσκόπων. Η αγορά απορροφά τις πιέσεις''.

    [17] Σοφοκλέους

    Το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ γράφει ότι "Υψηλά βραχυχρόνια κέρδη έχει δώσει μέχρι στιγμής η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά, καθώς ο Γ.Δ. βρίσκεται τώρα περίπου 20% πάνω από το χαμηλό έτους, ενώ πολλά blue chips - όπως η Εθνική - έχουν προσφέρει μεγαλύτερες από-δόσεις. Το δέλεαρ των ρευστοποιήσεων είναι ισχυρό, αλλά οι πιέσεις απορροφώνται, αντι-σταθμιζόμενες από τη σταθερή διεύρυνση του κύκλου των αγοραστών".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 22 May 2002 - 16:16:22 UTC