Visit the Hellenic Biomedical Scientists of the Diaspora Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-02-28

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/02/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Οικονομία - Πολιτικό κλίμα
  • [04] Ασφαλιστικό
  • [05] Κόκκαλης - Αλαφούζος
  • [06] Σημίτης - ΕΓ ΠΑΣΟΚ
  • [07] Φορολογικό
  • [08] Κυπριακό
  • [09] ΕΕ - Συντακτική Συνέλευση
  • [10] Καταπολέμηση της διαφθοράς
  • [11] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [12] ΣΕΒ - Σκανδαλολογία

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/02/2002

    Η χθεσινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ και οι δηλώσεις του πρωθυπουργού, οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η νέα δίωξη κατά Σωκράτη Κόκκαλη και το ασφαλιστικό είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Αυξήσεις και φθηνά στεγαστικά σε στρατιωτικούς. Αναπρο-σαρμόζεται η μισθολογική κλίμακα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Αποζημίωση ... ένα ευρώ! Απίστευτος εμπαιγμός των αγροτών! Για ολική καταστροφή της παραγωγής τους.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Η δίκη της TV που "έθαψαν" χθες τα δελτία ειδήσεων. Δημόσιο "κατηγορώ" για τον τηλεοπτικό κανιβαλισμό και την ευτέλεια των καναλιών.

    Η ΑΥΓΗ: Εικονική δεοντολογία θέλουν τα κανάλια. Δημόσια διαβούλευση του ΕΣΡ για την τηλεοπτική ζούγκλα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: 2 νέα κακουργήματα για Κόκκαλη. Ενώ οι πολιτικοί σιωπούν όπως και στην υπόθεση Κοσκωτά. Διώκεται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος και χρηματιστηριακές απάτες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Οι εργαζόμενοι αρνούνται την ιδιωτική ασφάλιση. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απορρί-πτουν τις προτάσεις του κ. Χριστοδουλάκη.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Προσλήψεις για 10.000 γυναίκες. Νέο επιχειρησιακό πρόγραμμα απασχόλησης και επαγγελματικής κατάρτισης σε μονάδες κοινωνικής μέριμνας.

    ΕΘΝΟΣ: Στον αέρα τα τέλη καθαριότητας - φωτισμού. Αποκλειστικό: Απόφαση - έκπληξη από το Διοικητικό Πρωτοδικείο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Στιγμιαίο ήταν το "αδίκημα" της ... εκτροπής. Δεν έβαλε τα ... τανκς, χθες ο πρωθυπουργός στο Εκτελεστικό Γραφείο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Νέο μισθολόγιο στο Στράτευμα. Και στεγαστικά προγράμματα με ευνοϊκούς όρους για στρατιωτικούς που υπηρέτησαν στην παραμεθόριο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αλλαγές στο μισθολόγιο των στρατιωτικών. Παπαντωνίου: Εξαγγελίες από τον Εβρο - Ρύθμιση για συνυπηρέτηση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μήνυμα προς "μαγείρους". Σημίτης: Θα είμαι παρών και μετά τις εκλογές.

    ΕΣΤΙΑ: Παγκόσμιο ρεκόρ εκλογικών νόμων. Σε 25 εκλογές άλλαξαν 17 φορές!

    Espresso: STOP στο σέξι ντύσιμο των μαθητριών και στο τζελ στα μαλλιά! Ανάστατοι οι μαθητές. Στο πιο αυστηρό Γυμνάσιο.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Νέα δίωξη Κόκκαλη για απάτη στο ΧΑΑ. Κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος ότι δεν επένδυσε αντλημένα κεφάλαια 164,5 δις

    Ο ΛΟΓΟΣ: Θα είμαι παρών. Ξεκαθάρισε το σκηνικό στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου.

    ΤΑ ΝΕΑ: Οι 30 μέρες που συγκλόνισαν την πολιτική ζωή. Τα φρουτάκια, τα επιχειρηματικά συμφέροντα και η εκτροπή.

    ΝΙΚΗ: Νέα ποινική δίωξη κατά Κόκκαλη. Ανοιξαν οι ασκοί του Αιόλου για τη διαπλοκή.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Οχι στη λαίλαπα της τηλεχειρα-γώγησης. Σημαντική παρέμβαση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

    Traffic News: Στημένος ο διαγωνισμός της Γιουροβίζιον. Ο Καλλίρης πάει την υπόθεση στα δικαστήρια και όλοι οι καλλιτέχνες το σκέπτονται και μιλούν για σικέ διαδικασία.

    Η ΧΩΡΑ: Στριμώχνουν άγρια τον φίλο του Σημίτη. Νέα δίωξη κατά Κόκκαλη για απάτη στο Χρηματιστήριο.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Επιδοτούνται 15.000 θέσεις για ανέργους. Οι επιχειρήσεις που θα τους προσλαμβάνουν θα επιχορηγούνται με 5.000 δρχ τη μέρα για τον καθένα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Καίνε τα ταμεία για να σώσουν τις ασφαλιστικές που "χτύπησαν κόκκινο". Σφοδρή αντίδραση ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στα σχέδια της κυβέρνησης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ακυρώνουν το μετρό; Στον αέρα οι επανειλημμένες εξαγγελίες Σημίτη.

    [03] Οικονομία - Πολιτικό κλίμα

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ στο σχόλιό του επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι "ένας αδυσώπητος ανταγωνισμός μεταξύ οικονομικών-και κατά συνέπεια και πολιτικών συμφερόντων - μαίνεται το τελευταίο διάστημα. Πίσω από τις κραυγές του κάθε στρατοπέδου αυτής της "σύρραξης" δεν κρύβεται παρά η προσπάθειά τους, καθένα να βγει κερδισμένο, σε βάρος του άλλου, από τη "μάχη" για την απόσπαση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου κομματιού από την "πίτα " που ακούει στο όνομα Γ' ΚΠΣ, δημόσια έργα, Ολυμπιακοί Αγώνες κοκ".

    [04] Ασφαλιστικό

    Ο ΛΟΓΟΣ εκτιμά ότι "σήμερα κινδύνου για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ελληνική οικονομία το κλίμα σκανδαλολογίας που έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας εκπέμπουν οι βιομήχανοι, υπογραμμίζοντας ότι αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο και στις ξένες επενδύσεις".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι "κύμα αντιδράσεων ξεσήκωσαν οι κυβερνητικές εξαγγελίες σύμφωνα με τις οποίες οι ασφαλιστικές εταιρίες θα εισβάλουν στα ταμεία και θα αναλάβουν με ισχυρό ρίσκο να αξιοποιήσουν τα αποθεματικά της κοινωνικής ασφάλισης".

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι "οι δηλώσεις του κ. Χριστοδουλάκη για τις δυνατότητες αναπτύξεως της δραστηριότητος των Ασφαλιστικών Εταιριών στον τομέα της Κοινωνικής Ασφαλίσεως αποδεικνύουν πόσο πίσω έχει μείνει ο ευρύτερος κοινωνικός-πολιτικός διάλογος για το Ασφαλιστικό. Είναι αυτονόητο ότι μπορούν και πρέπει να δραστηριοποιηθούν και στην Κοινωνική Ασφάλιση οι ιδιωτικές επιχειρήσεις. Δεν χρειάζεται όμως ειδικό νομικό πλαίσιο;".

    [05] Κόκκαλης - Αλαφούζος

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "με τον εκσυγχρονισμένο Κουτσονόμο που ψηφίστηκε χθες στη Βουλή, η κυβερνητική πλειοψηφία έδωσε ένα ακόμη σκληρό χτύπημα στη δοκιμαζόμενη Σοφοκλέους. Η κυβέρνηση νομιμοποίησε τις χρηματιστηριακές παρανομίες Αλαφούζου, ενισχύοντας την άποψη ότι το παιχνίδι είναι στημένο υπέρ των μεγάλων και διαπλεκόμενων συμφερόντων. Οι κκ Σημίτης και Χριστοδουλάκης αποφάσισαν να πάνε στις επόμενες εκλογές με τον κ. Αλαφούζο της "Καθημερινής" αλλά χωρίς ψυχή".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ, "οι ασκοί του Αιόλου ανοίγουν πλέον για τα καλά στο πλαίσιο του "πολέμου της διαπλοκής", που από χθες πήρε νέα τροπή, μετά τη δεύτερη, κατά σειρά, ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του επιχειρη-ματία Σωκράτη Κόκκαλη από τον εισαγγελέα Δημήτρη Ασπρογέρακα, ο οποίος κατηγορεί τον βασικό μέτοχο του ομίλου εταιριών Ιντρακόμ για "απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού" στο ΧΑΑ".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ προσθέτει ότι "δεύτερο "ράπισμα" της Δικαιοσύνης σε διάστημα λίγων ημερών σε βάρος του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες ορισμένες εκ των οποίων είναι σε βαθμό κακουργήματος".

    [06] Σημίτης - ΕΓ ΠΑΣΟΚ

    ΤΑ ΝΕΑ ισχυρίζονται ότι "μόλις τέσσερις εβδομάδες χρειάστηκαν για να φτάσουμε από τον ηλεκτρονικό τζόγο σε ένα κλίμα αποσταθεροποίησης. Η απόσταση ανάμεσα στα φρουτάκια και μια οξύτατη αντιπαράθεση με οικονομική, πολιτική και τελικώς δικαστική διάσταση αποδείχθηκε πολύ μικρή. Τα γεγονότα των τελευταίων τριάντα ημερών φανερώνουν πως μια υπόθεση τοπικής διαφθοράς διασταυρώθηκε με αντικρουόμενα συμφέροντα και κλιμακώθηκε σε κρίση, που έδωσε αφορμή να διατυπωθούν θεωρίες συνωμοσίας και διαπλοκής, αποδεικνύοντας πόσο ευάλωτο είναι το πολιτικό μας σύστημα σε κάθε είδους πιέσεις".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι "σαφές μήνυμα προς εσωκομματικούς αμφισβητίες και εξωκομματικούς αντιπάλους έστειλε χθες το απόγευμα, ο πρωθυπουργός, μετά την τρίωρη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη. "Είμαι αποφα-σισμένος να φέρω αυτό τον αγώνα σε πέρας. Θα είμαι παρών, γιατί αυτό επιβάλλει η αντίλη-ψή μου για την πολιτική γιατί αυτό επιβάλλει η αίσθηση ευθύνης μας απέναντι στην Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι "τρεις αποδέκτες είχαν ουσιαστικά οι χθεσινές δηλώ-σεις του πρωθυπουργού. Τόσο μετά τη συνεδρί-αση του ΕΓ όσο και στην ομιλία στο Ελληνο-αμερικανικό Επιμελητήριο το βράδυ, έστειλε μήνυμα προς όσους καλλιεργούν κλίμα ανησυχίας στον τόπο προς όσους προωθούν "σκέψεις" και εκτιμήσεις για πρόωρες εκλογές, καθώς και έμμεσα προς επίδοξους δελφίνους. Δήλωσε με έμφαση ότι θα είναι παρών και μετά τις εκλογές σε όλες τις προσπάθειες της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ για την επίτευξη 4 στόχων: Την πραγματική οικονομική και κοινω-νική σύγκλιση, την επίλυση των εθνικών θεμάτων (Κυπριακό κα) την επιτυχή οργάνωση των Ολυμπιακών και την προώθηση της θέσης και του ρόλου της Ελλάδος στην Ευρώπη".

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός προβαίνει σε αυτή τη δημόσια δέσμευση και όπως εξηγούσαν συνεργάτες του, θεώρησε σκόπιμο να το κάνει για να βάλει τέλος στη σεναριολογία και στις προσωπικές στρατηγικές όσων λειτουργούν με το βλέμμα στραμμένο στη μετά Σημίτη εποχή στο ΠΑΣΟΚ. Στο Εκτελεστικός πάντως έκανε στροφή στην ουσία της πολιτικής, για να ανατραπεί το δυσμενές κλίμα των τελευταίων εβδομάδων. Σε επιβεβαίωση αυτής της τακτικής ο πρωθυπουργός έδωσε τον τόνο και καθόρισε την ατζέντα των εξελίξεων με όσα είπε στο Εκτελεστικό Γραφείο".

    Σύμφωνα με την Traffic News, "στροφή στην αντιμετώπιση των κρίσιμων θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία είναι το μήνυμα που πρέπει να εκπέμψει με αποφασιστικό τρόπο το ΠΑΣΟΚ" τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Κώστας Σκανδαλίδης, μετά τη συνάντηση που είχε χθες με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) προσθέτει ότι "στροφή 180 μοιρών έκανε χθες ο πρωθυπουργός, ο οποίος αποφάσισε προς το παρόν την τακτική της πόλωσης και όξυνσης με την αξιωματική αντιπολίτευση και να ρίξει το βάρος στην προώθηση του κυβερνητικού έργου".

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά ότι "την αλλαγή του εκλογικού νόμου και πιθανές ημερομηνίες προκήρυξης πρόωρων εκλογών εξέτασαν σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός και στενοί συνεργάτες του χθες το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου. Ως πιθανές ημερομηνίες αναφέρθηκαν η 9η και η 16η Ιουνίου 2002".

    Κατά τη ΒΡΑΔΥΝΗ, "σιγή ασυρμάτου" τηρεί η ΝΔ απέναντι στη σεναριολογία εκτροπής που καλλιεργεί το κυβερνών κόμμα εδώ και μερικές ημέρες, διαπιστώνοντας ότι χάνει τις επόμενες εκλογές".

     

    [07] Φορολογικό

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "νέο μέτωπο ανοίγει για την κυβέρνηση ο διάλογος για τις αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, που θα ξεκινήσει από τον Απρίλιο, αμέσως μετά την υποβολή του πορίσματος της επιτροπής. Το πόρισμα αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς θα περιλαμβάνει προτάσεις για την κατάργηση ή περικοπή πολλών φοροαπαλλα-γών, αύξηση της φορολογίας για τα μεσαία και υψηλά εισοδήματα και γενικά αύξηση της φορολογίας των φυσικών προσώπων και μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων".

    [08] Κυπριακό

    Η Espresso υποστηρίζει ότι "ανοιχτά" ζητούν οι Ηνωμένες Πολιτείες λύση στο Κυπριακό και μάλιστα "σύντομα", δήλωσε χθες στην Αθήνα ο Αμερικανός ειδικός συντονιστής Τόμας Γουέστον, λίγο μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου. Οπως τόνισε ο διπλωμάτης, η χώρα του είναι μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και συμμετέχει στη λήψη των αποφάσεων".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι "ο Αμερικανός αξιωματούχος δεν έδειξε να ανησυχεί ιδιαίτερα από τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις που έχουν εκφράσει στο διάλογο οι κκ Κληρίδης και Ντενκτάς".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) εκτιμά ότι "σε πρωτοφανή επίθεση κατά της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της Βρετανίας προέβη με συνέντευξή του σε ιταλικό περιοδικό ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς, υπο-στηρίζοντας ότι έχουν αποφασίσει πως το νησί ανήκει στους Ελληνοκύπριους. Επιχειρώντας να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τους τόνους ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, προέβλεψε σύγκρουση στην Κύπρο, σημειώνοντας ότι οι Ελληνο-κύπριοι αναζητούν μια ευκαιρία για σύγκρουση, προκειμένου να απαλλαγούν από την τουρκική παρουσία στο νησί".

    [09] ΕΕ - Συντακτική Συνέλευση

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι "ιστορικών διαστάσεων προσδοκίες και αναλόγου μεγέθους προβλήματα συνοδεύουν τη Συντακτική Συνέλευση για τη μεταρρύθμιση της Ευρωπαϊ-κής Ενωσης, που αρχίζει σήμερα τις εργασίες της στις Βρυξέλλες υπό την προεδρία του Βαλερί Ζισκάρ ντ' Εστέν. Ο ηλικίας 76 ετών πρώην πρόεδρος της Γαλλίας ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχυ των απαιτήσεων μη διστάζοντας να παρομοιάσει αυτήν την καινοφανή συνάθροιση 105 εκπροσώπων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, των εθνικών νομοθετικών σωμάτων και των κυβερνήσεων των "Δεκα-πέντε" με την ιστορική Συντακτική Συνέλευση της Φιλαδέλφειας, το 1787, που έθεσε τα θεμέλια για τις ΗΠΑ".

    [10] Καταπολέμηση της διαφθοράς

    Το ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται ότι "την πλήρη κατα-γραφή των εστιών διαφθοράς στο Δημόσιο αποφάσισαν οι υπουργοί Κώστας Σκανδαλίδης, Βάσω Παπανδρέου, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Νίκος Χριστοδουλάκης και Σ. Κοσμίδης στη χθεσινή σύσκεψή τους. Οι τέσσερις υπουργοί, με εντολή του πρωθυπουργού προωθούν σχέδιο για τη ριζική αντιμετώπιση της διαφθοράς σε όλα τα υπουργεία και τους ΟΤΑ. Σύμφωνα με αυτό, ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Κώστας Σκανδαλίδης θα επικοινωνή-σει σήμερα με όλους τους υπουργούς, ζητώντας την καταγραφή των φαινομένων διαφθοράς στον χώρο τους και προτάσεις για την αντιμετώπισή τους".

    [11] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Ψύχραιμες αντιδράσεις. Νέα δίωξη Κόκκαλη από τον εισαγγελέα".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Εκκληση ΣΕΒ να σταματήσει η σκανδαλολογία".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Το βαρύ κλίμα διώχνει τους ξένους επενδυτές. ΣΕΒ: Η προσπάθεια ανάπτυξης της χώρας αποπροσανατολίζεται".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αποκαρδιωτικά κέρδη για τις εισηγμένες. Με σημαντικές επιπτώσεις στα μερίσματα.

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Εισαγγελική παρέμβαση για τον τρόπο χρήσης κεφαλαίων που αντλούνται από την αγορά. Δίωξη κατά εταιριών του ομίλου Κόκκαλη".

    [12] ΣΕΒ - Σκανδαλολογία

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει ότι "Η σκανδαλολογία των ημερών αποπροσανατολίζει από τα πραγματικά προβλήματα της οικονομίας, επεσήμαναν χθες οι δυο πρόεδροι του ΣΕΒ. Ηταν μια έκκληση προς τον πολιτικό κόσμο".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 28 February 2002 - 16:26:16 UTC