Browse through our Interesting Nodes on Tourism & Recreation in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-02-15

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/02/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Αδειες τηλεοπτικών σταθμών
  • [04] Ενοπλες Δυνάμεις-Αλλαγές
  • [05] Πρώην βασιλική περιουσία
  • [06] Δημοτικές εκλογές
  • [07] Ελληνοτουρκικά-Κυπριακό
  • [08] Τουρκία-ΕΕ
  • [09] Απλή αναλογική-Βουλή
  • [10] Ασφαλιστικό
  • [11] Πληθωρισμός
  • [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [13] Βαλκάνια-Ανασυγκρότηση

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/02/2002

    Η πρόταση της κυβέρνησης για το ποσοστό του βασικού μετόχου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, οι δημοτικές εκλογές, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το θέμα της πρώην βασιλικής περιουσίας, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Μετατάξεις και μετακινήσεις στο Στρατό. Κίνητρα για εθελουσία έξοδο.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Θεσμοθετούν τη διαπλοκή. Μπορούν να κατέχουν τις μετοχές ενός ΜΜΕ όλα τα μέλη της οικογένειας.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Το κρυφό καμάρι του υπουργού. Ενώ η Καλαμάτα το είχε τούμπανο. Πήγε στη "Ζούγκλα" εγκαλούμενος για τα "φρουτάκια".

    Η ΑΥΓΗ: Οι ανατιμήσεις καίνε τις κυβερνητικές υποσχέσεις. Στα χαρτιά οι "συμφωνίες κυριων".

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Πόσα έχει φάει ο Κόκκαλης από 18 υπουργεία. Στη φόρα όλες οι δουλειές που έχει αρπάξει ο νονός των κρατικών προμηθειών.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: "Παράθυρο" για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων του Δημοσίου. Ειδική σύσκεψη τη Δευτέρα Σημίτη, Χριστοδουλάκη, Σκανδαλίδη, Κοσμίδη.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Οικοδομικές άδειες και στα εκτός σχεδίου. Κομμάτι-κομμάτι ολοκληρώνεται το παζλ της νέας οικοδομικής πολιτικής.

    ΕΘΝΟΣ: Ακίνητα χρυσάφι στο λεκανοπέδιο. Σε ποιές περιοχές κάνουν... λίμιτ απ οι τιμές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Σε δύο... εκδοροσφαγείς "πάει" το Νόμπελ Ειρήνης. Προετάθησαν οι χασαπαραίοι Μπους και Μπλερ για το Βραβείο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Εσπειραν θάνατο. Οι νατοϊκοί με τις βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου στη Γιουγκοσλαβία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ομολογία ήττας στη μάχη με τον Κωνσταντίνο. Υπ. Συμβούλιο: Ετοιμάζονται να πληρώσουν για τη βασιλική περιουσία. Ευθύνες στον Βενιζέλο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Βασικά... σε σωστή κατεύθυνση. Πρώτο βήμα κατά διαπλοκής με πολύπλοκες διατάξεις.

    ΕΣΤΙΑ: Η δίκη Μιλόσεβιτς. Ο άλλος υπαίτιος δεν κλητεύθηκε.

    Espresso: Ερωτικός παροξυσμός! Πασίγνω-στος επιχειρηματίας έστρωσε χρυσάφι στα πόδια της φίλης του.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Υπό έλεγχο οι ισχυροί των Μέσων. Πρώτη κυβερνητική απόπειρα σε κλίμα πιέσεων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Στον ...αέρα 80.000 σπουδαστές των ΤΕΙ. Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση για τα ΤΕΙ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Πικρά λόγια με... κορώνες για την περιουσία του τέως. Διαμάχη Σημίτη-Βενιζέλου.

    ΝΙΚΗ: Πλαφόν 5% στη διαπλοκή. Πρώτο βήμα για διαφάνεια στις σχέσεις ΜΜΕ-Δημοσίου.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Λύση στο πρόβλημα των ΤΕΙ η ενιαία ανώτατη εκπαίδευση. Παρέμβαση του ΚΚΕ.

    Traffic news: Βόμβες από τον Μάκη (Τριαντα-φυλλόπουλο) σε Πασχαλίδη και Μπένο.

    Η ΧΩΡΑ: Ομηρος ο Σημίτης των εργολάβων και των βαρώνων του παράνομου τζόγου. Το Μαξίμου δίνει γην και ύδωρ στις φαμίλιες που καταβροχθίζουν την οικονομία της Ελλάδας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Συμβασιούχοι Δημοσίου: μόνιμοι, εκτός εποχικών. Θα αποφασιστεί τη Δευτέρα σε σύσκεψη του Κ. Σημίτη με τους αρμόδιους υπουργούς.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Δειλά βήματα κατά του εκτραχηλισμού και της διαπλοκής. Νομοθετική πρωτοβουλία για τα Μέσα Μαζικής Ενημέ-ρωσης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Στο "φουλ" η κυβερ-νητική μηχανή. Εντολές Σημίτη προς υπουργούς.

    [03] Αδειες τηλεοπτικών σταθμών

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι "πρώτο βήμα κατά της διαπλοκής αποτελεί το σχέδιο νόμου, που απαγορεύει σε βασικούς μετόχους μέσων ενημέρωσης να είναι και βασικοί μέτοχοι εταιρειών που αναλαμβάνουν έργα ή προμήθειες του Δημοσίου. Για τους παραβάτες προβλέπονται υψηλά πρόστιμα (πρόσωπα) ή και ανάκληση της άδειας (επιχείρηση). Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχει την ευθύνη να ερευνά, αν συντρέχει το ασυμβίβαστο και για συγγενείς των μετόχων, παρένθετα πρόσωπα ή διευθυντικά στελέχη των εταιρειών. Το υπουργείο Τύπου θα συζητήσει το σχέδιο νόμου με τους εμπλεκόμενους (ιδιοκτήτες, κόμματα, δημοσιογράφους). Η ΝΔ αρνήθηκε υποκριτικά να μετάσχει σε αυτόν τον διάλογο. Το ΚΚΕ και ο ΣΥΝ όρισαν εκπροσώπους τους, παρά τις αντιρρήσεις τους προς το πνεύμα του νομοσχεδίου".

    ΤΟ ΒΗΜΑ γράφει ότι "η κυβέρνηση Σημίτη έκανε χθες ένα πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση σε ό,τι αφορά στο περιλάλητο ζήτημα των λεγόμενων διαπλεκόμενων συμφερόντων. Κατά την αναμενόμενη συζήτηση στη Βουλή η Κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να διευρύνει τον κύκλο των απαγορεύσεων και των περιορισμών -ας προχωρήσει με θάρρος σε μέτρα που δεν αφορούν ουσιαστικώς στην Ελευθερία του Τύπου. Επ' ευκαιρία Το Βήμα συνιστά στην Κυβέρνηση να αποδεχθεί ασμένως την πρόταση της ΝΔ να δημοσιεύονται δύο φορές τον χρόνο τα ονόματα όλων των μετόχων των ΜΜΕ. Ποιός νοιάζεται;".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τονίζει ότι "εν μέσω της συγκρουσιακής πραγματικότητας που δημιουρ-γείται λόγω της εμμονής μεγαλομετόχων ΜΜΕ για τη διατήρηση του υφιστάμενου καθεστώτος, που τους επιτρέπει την άνευ περιορισμών συμμετοχή σε διαγωνισμούς του Δημοσίου, η κυβέρνηση επιχειρεί ένα πρώτο βήμα οροθέτησης σαφών κανόνων, με ζητούμενο τη διάλυση του νοσηρού κλίματος αδιαφάνειας και διαπλοκής των τελευταίων ετών".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι "στο τρίπτυχο "νομιμότητα-διαφάνεια-ποιότητα" στηρίζεται το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα ΜΜΕ, που απασχόλησε μεταξύ άλλων το χθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο και παρουσιάστηκε στη συνέχεια από τον υπουργό Τύπου Χρήστο Πρωτόπαπα".

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι "με το προσχέδιο νόμου για το ασυμβίβαστο του βασικού μετόχου μέσου ενημέρωσης-που χαρακτηρίζεται εκείνος που η συμμετοχή του υπερβαίνει το 5%-με τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων που υπερβαίνουν τα 250.000 ευρώ, η κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει τέλος στην αδιαφάνεια και στα φαινόμενα διαπλοκής από μεγαλοεργολάβους - μεγαλοεκ-δότες. Οι αντιδράσεις από τους "βαρόνους" των media έχουν αρχίσει ήδη να εκδηλώνονται είτε υπογείως, είτε με άρθρα -ακόμα και πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες τους".

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά ότι "παράθυρα" που κατοχυ-ρώνουν τη "διαπλοκή" των μέσων ενημέρωσης με τους εργολάβους του δημοσίου προβλέπον-ται στην πρόταση σχεδίου νόμου που αποφάσισε χθες το υπουργικό συμβούλιο και έδωσε στη δημοσιότητα για διάλογο ο υπουργός Τύπου".

    Η ΧΩΡΑ γράφει ότι "στάχτη στα μάτια ο "βασικός μέτοχος". Η διαπλοκή καλά κρατεί. Το Μαξίμου δίνει ελευθέρας στα μεγάλα συμφέροντα, που λυμαίνονται την οικονομία της χώρας. Ο Σημίτης παραμένει όμηρος των μεγάλων κρατικοδίαιτων εργολάβων και των "βαρώνων" του νόμιμου και του παράνομου τζόγου εις βάρος των συμφερόντων του τόπου και του λαού".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει ότι "τον δρόμο του εμπαιγμού επέλεξε η κυβέρνησις στο κρίσιμο θέμα του ιδιοκτησιακού των μαζικών μέσων ενημερώσεως. Κατά τη λογική της κυβερνήσεως Σημίτη κάποιος που έχει 5% και άνω του μετοχικού κεφαλαίου ενός τηλεοπτικού σταθμού δεν μπορεί να αναλαμβάνει έργα και προμήθειες του δημοσίου. Μπορεί όμως να αναλαμβάνει ελευθέρως κάποιος που έχει το ...4,95% του ιδίου τηλεοπτικού σταθμού".

    [04] Ενοπλες Δυνάμεις-Αλλαγές

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) ισχυρίζεται ότι "σειρά θεαματικών αλλαγών προωθεί το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, στο πλαίσιο της προωθούμενης Αμυντικής Στρατηγικής Αναθεώρησης (ΑΣΑ). Η πρώτη αλλαγή αφορά στη συγχώνευση και κατάργηση πολλών περιττών διευθύνσεων, κάτι που στην ουσία σημαίνει ότι το νέο λειτουργικό οργανόγραμμα του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, επιφέρει και "αλυσιδωτές" μετατάξεις πλεονάζοντος πολιτι-κού και στρατιωτικού προσωπικού".

    [05] Πρώην βασιλική περιουσία

    Το ΕΘΝΟΣ υπογραμμίζει ότι "σε ευθεία αντιπαράθεση του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη με τον υπουργό Πολιτισμού Ε. Βενιζέλο οδήγησε η χθεσινή συζήτηση στο Υπουργικό Συμβούλιο για το θέμα της λεγόμενης βασιλικής περιουσίας, με τον υπουργό Οικονομικών Νίκο Χριστοδουλάκη να ανησυχεί ότι το ελληνικό Δημόσιο μπορεί να πληρώσει στον τέως πάνω από 40 δις. δρχ".

    Σύμφωνα με τα ΝΕΑ "δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με τον Γλύξμπουργκ η κυβέρνηση, ακόμη κι αν το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο τον δικαιώσει. Αυτό έγινε γνωστό από έγκυρη πηγή, με τη προσθήκη ότι η κυβέρνηση έχει ήδη αποφασίσει να προσφύγει κατά του τέως στα ελληνικά δικαστήρια, αλλά και διεθνώς. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κυβέρνηση θα κατηγορήσει τον τέως για νομή και χρήση αρχαιολογικών χώρων, δασικών εκτάσεων και επίσης για φοροδιαφυγή επί σειρά ετών. Στο μεταξύ διαμάχη ξέσπασε στο χθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο. Η κόντρα προκλήθηκε από παρατήρηση του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, Ενώ μιλούσε ο υπουργός Πολιτισμού Ε. Βενιζέλος - συντάκτης ως γνωστόν του νόμου του 1994 για τη βασιλική περιουσία - "για τα σφάλματα που έγιναν στο παρελθόν".

    [06] Δημοτικές εκλογές

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) σημειώνει ότι "αγώνα δρόμου κάνει ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής για να μπορέσει να κερδίσει τουλάχιστον το επίπεδο των εντυπώσεων. Αυτό φάνηκε στη συνάντηση στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας που είχαν χθες ο νυν και ο υποψήφιος δήμαρχος της "πρώτης πόλης" της χώρας μας, Δημήτρης Αβραμό-πουλος και Χρήστος Χρήστος Παπουτσής, για πρώτη μάλιστα φορά μετά την ανάληψη του χρίσματος του τελευταίου από το ΠΑΣΟΚ".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ επισημαίνει ότι "μπλόκο στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου που δεσμεύουν το Δήμο Αθηναίων, οι οποίες θα έχουν οικονομικές επιπτώσεις στη λειτουργία του, μετά την 1-1-2003, αποφάσισαν να κάνουν οι προσκείμενοι στη ΝΔ δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού "Μάχη για την Αθήνα" μετά από συνάντηση που είχαν χθες με το γραμματέα της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη".

    Η ESPRESSO γράφει ότι "στα μέσα Μαρτίου αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη για τον δήμο της Αθήνας. Την ίδια περίοδο θα δοθεί στη δημοσιότητα, όπως όλα δείχνουν, η τελική λίστα με τα πρόσωπα που θα υποστηρίξει η ΝΔ στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι "καταλυτική θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες η σημερινή παρέμβαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Kώστα Καραμανλή στην απογευ-ματινή συνεδρίαση της κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, αναφορικά με το χρόνο ανακοίνωση των ονομάτων των βασικών υποψηφίων της ΝΔ".

    [07] Ελληνοτουρκικά-Κυπριακό

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει ότι "μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των πολιτικών διευθυντών του ελληνικού και του τουρκικού ΥΠΕΞ, στο πλαίσιο του λεγόμενου διερευνητικού διαλόγου για το Αιγαίο. Τα μηνύματα για την πορεία των προσπαθειών επίλυσης του Κυπριακού είναι αποθαρρυντικά, γεγονός που συνδέεται με σκλήρυνση της τουρκικής πλευράς εφ' όλης της ύλης. Την επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος των συνομιλιών Κληρίδη-Ντενκτάς στη Λευκωσία και έπεται η πρώτη αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του. Οι ενδείξεις που ήδη έχουν καταστεί σαφείς είναι απογοητευτικές".

    Η TRAFFIC NEWS γράφει ότι "δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ο διαπραγματευτής της ΕΕ με την Κύπρο, Λ. Μάουρερ, όσον αφορά τα αποτελέσματα των απευθείας συνομιλιών Κληρίδη-Ντενκτάς. Κατά την εκτίμησή του οι συνομιλίες για το Κυπριακό θα οδηγήσουν σε εξεύρεση λύσης και σε ένα κράτος το οποίο θα αναλάβει τις υποχρεώσεις του ως μέλος της ΕΕ".

    [08] Τουρκία-ΕΕ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει ότι "κόλαφο για την Τουρκία αποτελούν οι απόψεις που εξέφρασε ο αρμόδιος για τη διεύρυνση κοινοτικός επίτροπος Γκίντερ Φερχόιγκεν μετά την ολοκλήρωση των επαφών που είχε με την πολιτική ηγεσία της γειτονικής χώρας. Με τρόπο ρητό και κατηγορηματικό απέκλεισε το ενδεχόμενο να οριστεί στο άμεσο μέλλον ημερομηνία έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας στην ΕΕ και έβαλε φρένο στην προσπάθεια της Αγκυρας με διάφορους τακτικισμούς να ξεπεράσει τους όρους και τα κριτήρια της Κοπεγχάγης".

    [09] Απλή αναλογική-Βουλή

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ "σε αγαστή συνεργασία και με πλήρη ομοφωνία οι εκπρόσωποι του δικομματισμού (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ) απέρριψαν χτες στη Βουλή την πρόταση νόμου για την καθιέρωση της απλής αναλογικής ως πάγιου εκλογικού συστήματος, δηλώνοντας την πάγια προσήλωσή τους στα καλπονοθευτικά συστήματα".

    [10] Ασφαλιστικό

    Ο ΛΟΓΟΣ τονίζει ότι "σε 15 παραμετρικές παραδοχές για το έλλειμμα και τα εναλλακτικά σενάρια αλλαγών στο συνταξιοδοτικό που ετοίμασε και ήδη παρέδωσε στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας ο βρετανικός οίκος Government Actuary`s, θα στηριχθούν οι προτάσεις της κυβέρνησης για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού στον κοινωνικό διάλογο, ο οποίος θα ξεκινήσει μετά τις 20 Μαρτίου. Σημειώνεται ότι και τα 15 σενάρια του 'κοστολογίου' στηρίζονται στην ήδη γνωστή διαπίστωση ότι, εάν δεν αλλάξει τίποτα, το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης θα αρχίσει να παρουσιάζει έντονα προβλήματα χρηματοδό-τησης ιδιαίτερα μετά το 2010, ενώ οι προτεινό-μενες αλλαγές έχουν ως χρονικό ορίζοντα τα επόμενα 30 με 40 χρόνια".

    [11] Πληθωρισμός

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ επισημαίνει ότι "οι δυσμενείς εξελίξεις στο μέτωπο του πληθωρισμού του Ιανουαρίου σε ποσοστό πάνω από 4%, έναντι 3% τον προηγούμενο μήνα, δημιουργούν έντονο προβληματισμό στο οικονομικό επιτελείο, που αναζητά λύσεις για την αποκλιμάκωσή του".

    [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Ολυμπιακή: Με 92% του Π. Βαρδινογιάννη. Η IASC ανακοίνωσε ότι κατέθεσε χθες βράδυ τις εγγυήσεις".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Αυξήσεις στα επιτόκια φέρνει η ανάκαμψη σε Ευρώπη-ΗΠΑ.

    ΚΕΡΔΟΣ: "Ανοίγει η στρόφιγγα για business στα Βαλκάνια. Με σημαντικές αλλαγές κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Κανόνες συμπεριφοράς για τις διοικήσεις επιχειρήσεων. Θεσμοθετούνται καθήκοντα και υποχρεώσεις.

    [13] Βαλκάνια-Ανασυγκρότηση

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει ότι "Μετά από δύο χρόνια κυοφορίας και μία παραίτηση υφυπουργού μπαίνει πλέον μπροστά η υλοποίηση του ελληνικού σχεδίου ανασυγκρότησης των Βαλκανίων, συνολικού ύψους 187 δις. δρχ για την επόμενη 5ετία".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 15 February 2002 - 15:44:31 UTC