Read about Hellenism (by Vlassis Agtzidis) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 01-01-24

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 24/01/2001

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [02] "Πόθεν έσχες" δημοσίων υπαλλήλων
  • [03] Μιχαλολιάκος-Επίθεση
  • [04] Δημοσιονομικά
  • [05] Χρηματιστήριο
  • [06] Συνέντευξη Σταθόπουλου
  • [07] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [08] Χρηματιστήριο Οι έρευνες για τη βομβιστική επίθεση κατά του βουλευτή της ΝΔ, η δημοσιονομική πολιτική της κυβέρνησης, το "πόθεν έσχες" των δημοσίων υπαλλήλων και η πορεία του Χρηματιστηρίου είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

  • [01] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Πώς θα πάρετε πρόωρη σύνταξη. Οι προϋποθέσεις που αφορούν τις πλήρεις αποδοχές.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Νέοι μισθοί για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Σφυροκόπημα κατά της κυβέρνησης. Από βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Σταδιακή άρση της μονιμότητας. Το δημόσιο θα παύσει πλέον να είναι σίγουρο "καταφύγιο".

    Η ΑΥΓΗ: Δυναμικό οικολογικό ΟΧΙ στην αναθεώρηση του άρθρου 24.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Συναγερμός για τον δήμαρχο. Σε κατάσταση πανικού Ρηγίλλης και Χαριλάου Τρικούπη.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Αλλάζουν οι όροι δομήσεως στην περιοχή της Αττικής. Σχέδιο του ΥΠΕΧΩΔΕ για την αντιμετώπιση των οικιστικών πιέσεων.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Εχεις μετοχή; μετάταξη! Χοντραίνει η κόντρα Βάσως-δημοσίων υπαλλήλων.

    ΕΘΝΟΣ: Μετωπική σύγκρουση για το "πόθεν έσχες". ΑΔΕΔΥ-Βάσω.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Θα στήσουν...περισκόπια και στις λεκάνες της τουαλέτας μας! Ο στόχος των "τρομοκρατών" επετεύχθη!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Αρχισαν το παζάρι για τις ελληνοποιήσεις. Η Βάσω αναζητά συναίνεση για τη νομιμοποίηση του εγκλήματος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πρώτη αυτοκτονία για το κραχ της Σοφοκλέους. Πύργος: διευθυντής τράπεζας δίνει τέλος στη ζωή του γιατί δεν μπόρεσε να καλύψει μετοχοδάνεια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: DNA κατά 17Ν. Αίμα Από υπόπτους και χωρίς τη δική τους συγκατάθεση.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Που πάμε κ. Σημίτη; Συγκλονιστικά στοιχεία για την κοινωνική ανισότητα στην Ελλάδα.

    Espresso: Πώς ήξεραν οι Αμερικανοί για το χτύπημα 3 μέρες πριν. Φόβοι για επίθεση και σε άλλο βουλευτή.

    ΕΣΤΙΑ: 15% μπροστά η Κεντροδεξιά. Επιβεβαιώνονται πλήρως οι εκτιμήσεις της "Εστίας".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ομαδική απείθεια στο πόθεν έσχες. Από τους 400.000 δ. υπαλλήλους μόνον 1.000 υπέβαλαν δήλωση (!)

    Ο ΛΟΓΟΣ: Δεν νομοθετούμε εν θερμώ. Ικανοποιητική η υγεία Μιχαλολιάκου.

    ΤΑ ΝΕΑ: Αλλοι εγκέφαλοι και άλλοι οι εκτελεστές λένε οι Αγγλοι. Ερευνούν για δεύτερη γενιά δολοφόνων.

    ΝΙΚΗ: Εκθετος ο επίτιμος. Αποστάσεις Από την τρομολαγνεία παίρνει η ΝΔ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μεγαλύτερο ξεζούμισμα του λαού στην "εντός ΟΝΕ" περίοδο.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Απαντήσεις σε 20 ερωτήματα για το χτύπημα. Το μεγάλο ερώτημα.

    Η ΧΩΡΑ: Οι επόμενοι στόχοι της 17Ν. Χρηματιστές, γνωστοί επιχειρηματίες που "έφαγαν" τα λεφτά του κόσμου στο Χρηματιστήριο, διαπλεκόμενοι πολιτικοί και βαρώνοι των MEDIA.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Εξαρση ιώσεων σε μαθητές. Εως και το ένα τρίτο των παιδιών σε αρκετά σχολεία της Θεσσαλονίκης έχουν αρρωστήσει.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Εισαγωγές παιδιών Από Ρουμανία. Ποιοί εκμεταλλεύονται τη διακρατική συμφωνία.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Νόμιμος αέρας στο Χρηματιστήριο. κανονιστική απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Υπεροχή ισχύος θα επιβάλλει ο Μπους στην Ευρώπη, που νομίζει πως μπορεί να διαφοροποιηθεί.

    [02] "Πόθεν έσχες" δημοσίων υπαλλήλων

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "σε ανοιχτή σύγκρουση κυβέρνηση - δημοσίων υπαλλήλων εξελίχθη το θέμα του πόθεν έσχες, στο οποίο επιμένει η αρμόδια υπουργός κ. Βάσω Παπανδρέου, ενώ αντιδρά σθεναρώς η ΑΔΕΔΥ. Το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των Δ.Υ. προσφεύγει σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καταθέτοντας αίτηση ακύρωσης των πράξεων του υπουργείου Εσωτερικών, αναφορικά με την υποχρεωτική υποβολή των δηλώσεων πόθεν έσχες στις διευθύνσεις προσωπικού. Η ΑΔΕΔΥ ζητεί να μην υποβάλλονται οι δηλώσεις πόθεν έσχες στις διευθύνσεις προσωπικού αλλά σε ανεξάρτητη διοικητική αρχή".

    Σύμφωνα με τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "πολύ πίσω Από τις απαιτήσεις των εργαζομένων στο δημόσιο, για το θέμα του "πόθεν..αίσχος", εμφανίζεται το ανώτερο συνδικαλιστικό τους όργανο. Ενώ, πολλές ομοσπονδίες στηρίζουν τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των υπαλλήλων, να μη συμπληρώσουν τη δήλωση, η πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ, εμμένει στην παρελκυστική τακτική της και περιμένει ακόμα μια φορά την απάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι "στάση αναμονής στην κόντρα μεταξύ του υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης και της ΑΔΕΔΥ, ως προς την υποχρέωση των εργαζομένων στο Δημόσιο να υποβάλλουν δήλωση "πόθεν έσχες" τηρεί η πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων καθώς μόλις 1.000 δημόσιοι υπάλληλοι υπάκουσαν στις εντολές και υπέβαλαν την επίμαχη δήλωση".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι "σε ανοιχτή σύγκρουση οδηγείται η ΑΔΕΔΥ με την υπουργό Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Βάσω Παπανδρέου, για το θέμα του "πόθεν έσχες" των δημοσίων υπαλλήλων. Αυτό προκύπτει και Από τη σκληρή δήλωση των μελών της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ κκ Κώστα Παπαντωνίου και Χρήστου Σουλελέ, οι οποίοι επιτίθενται στην υπουργό Βάσω Παπανδρέου και στον υφυπουργό Λ. Τζαννή".

    Η ΑΥΓΗ τονίζει ότι "επίθεση κατά της υπουργού Δημόσιας Διοίκησης Β. Παπανδρέου εξαπέλυσε χθες η ΑΔΕΔΥ, ενώ παράλληλα σήμερα προσφεύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας αντιδρώντας έτσι στην εφαρμογή του Πόθεν Εσχες. Ωστόσο αργά χθες το βράδυ ανακοινώθηκε συνάντηση των δύο πλευρών, γεγονός που ερμηνεύεται ως αλλαγή στάσης της υπουργού Δημόσιας Διοίκησης".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ισχυρίζεται ότι "αγριεύει η κόντρα ΑΔΕΔΥ και Βάσως Παπανδρέου με αφορμή το "πόθεν έσχες". "Αποχή" Από το μέτρο οι δημόσιοι υπάλληλοι, κατηγορίες για "έωλα " επιχειρήματα Από την υπουργό. Η ΑΔΕΔΥ φθάνει σήμερα εως το Συμβούλιο Επικρατείας στο οποίο επρόκειτο να καταθέσει στις 11.30 το πρωί αίτηση αναστολής και ακύρωσης των πράξεων του υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ γράφει ότι "η εφαρμογή του "πόθεν έσχες" για την περιουσιακή κατάσταση των δημοσίων υπαλλήλων πυροδοτεί σκληρή αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΑΔΕΔΥ. Λιγότεροι Από 1.000 δημόσιοι υπάλληλοι έχουν υποβάλει μέχρι τώρα τη δήλωση, ενώ η προθεσμία λήγει αύριο. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης επιμένει στην εφαρμογή του μέτρου, που προβλέπεται Από τον ισχύοντα Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα".

    [03] Μιχαλολιάκος-Επίθεση

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ υποστηρίζει ότι "το τυφλό χτύπημα κατά της ζωής του Βασίλη Μιχαλολιάκου παραμένει ένα μυστήριο που, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα αργήσει να διαλευκανθεί. Η περίεργη οσμή που το συνοδεύει θα κρατήσει για μεγάλο διάστημα και πολλά ερωτήματα θα παραμείνουν αναπάντητα. Υπάρχουν όμως τουλάχιστον είκοσι κρίσιμα ερωτήματα, που συνοψίσαμε και σας τα παρουσιάζουμε με τις απαντήσεις τους".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι "παρά την δήλωση του υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη ότι "οι δολοφόνοι θα λογοδοτήσουν" και την αισιοδοξία του ότι η Κυβέρνηση βρίσκεται πολύ κοντά στην εξάρθρωση της τρομοκρατίας, στο σκοτάδι κινούνται οι έρευνες που διεξάγουν οι Ελληνες αστυνομικοί με τη συνδρομή και των πρακτόρων της "Σκότλαντ Γιάρντ" σχετικά με την βομβιστική επίθεση κατά του βουλευτή της ΝΔ κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "τα "μαζεύει" τώρα η κυβέρνηση για το μέλλον της έρευνας σχετικά με τη δράση της τρομοκρατίας. Η αρχική αισιοδοξία που εκφραζόταν Από επίσημα και ανεπίσημα κυβερνητικά χείλη έδωσε χθες τη θέση της στον σκεπτικισμό και στην προσπάθεια να χαμηλώσουν οι τόνοι".

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει ότι "κενά" στις υποθέσεις προηγούμενων πληγμάτων της 17Ν αναζητούν Αγγλοι και Αμερικανοί, ενώ παράλληλα ψάχνουν για τις πηγές χρηματοδότησης των τρομοκρατών. Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν λίστα στόχων της 17Ν που περιλαμβάνει επιχειρηματίες και χρηματιστές, οι οποίοι "έφαγαν" τα λεφτά του κόσμου στη Σοφοκλέους, διαπλεκόμενους πολιτικούς και βαρώνους των ΜΜΕ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "αμερικανοί του FBI και της CIA, καθώς και Βρετανοί της Σκότλαντ Γιάρντ έχουν ουσιαστικά υποκαταστήσει στις έρευνες για την τρομοκρατία την Ελληνική Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Κυριακή, τη νύχτα, στο σημείο της επίθεσης το γενικό πρόσταγμα είχε αμερικανικό κλιμάκιο που βρισκόταν επιτόπου".

    Η Espresso προσθέτει ότι "πανικός έχει καταβάλει τον πολιτικό αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμος μετά την επίθεση εναντίον του Β. Μιχαλολιάκου. Η εκτίμηση της Αντιτρομοκρατικής ότι έπονται νέα χτυπήματα, οδηγεί σε μαζικά αιτήματα για τη χορήγηση πρόσθετης αστυνομικής προστασίας".

    [04] Δημοσιονομικά

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "στις ομάδες των προβλημάτων που απαιτούν άμεσα λύσεις, κατατάσσει η κυβέρνηση το ζήτημα των αποκαλούμενων "κλειστών επαγγελμάτων" και εντός των ημερών θα προσπαθήσει να..ανοίξει το θέμα βολιδοσκοπώντας σε πρώτη φάση τις αντιδράσεις των εμπλεκομένων επαγγελματικών κλάδων".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι "η διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, η αύξηση της ανεργίας και η στασιμότητα στο επίπεδο της ανταγωνιστικότητας είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ελληνικής οικονομίας, σύμφωνα με τη μελέτη του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, "ΟΝΕ ,ανταγωνιστικότητα και διαρθρωτικές αλλαγές".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι "μηνιαίες αποδοχές αυξημένες σε ποσοστό εως 5,1% θα λάβουν συνολικά φέτος σε μια ή δύο δόσεις, ανάλογα με την μισθολογική πολιτική κάθε επιχείρησης, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι και συγκεκριμένα οι υπάλληλοι γραφείου στις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών. Η αύξηση αυτή προβλέπεται για τους υπαλλήλους γραφείου σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής διαιτησίας στην οποία και προσέφυγε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων το περασμένο καλοκαίρι".

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, "αυξήσεις σε δύο σοδιές συνολικού ύψους 5,1% θα λάβουν οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών το νέο έτος. Ειδικότερα, Από 1-1-2001 θα λάβουν αύξηση ύψους 3,4% ενώ Από 1-7-2001 θα λάβουν αύξηση 1,7%".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ προσθέτει ότι "αντίθετη πορεία Από τους δείκτες της ελληνικής οικονομίας ακολουθούν οι κοινωνικοί δείκτες. Τη στιγμή που η κυβέρνηση φλυαρεί για το κοινωνικό πρόσωπο της πολιτικής της, τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι διευρύνεται το χάσμα ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς, ισχυρούς και αδύνατους, εργαζόμενους και άνεργους, γεγονός που επιδρά αρνητικά στην ανάπτυξη και οδηγεί σε αποσύνθεση του κοινωνικού ιστού της χώρας".

    [05] Χρηματιστήριο

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει ότι "δεν έχουν γίνει σοφότεροι οι "εγκέφαλοι" του ελληνικού Χρηματιστηρίου Από τα παθήματά τους και Από την καταστροφή στην οποία έχουν οδηγήσει δεκάδες χιλιάδες επενδυτές, εξαιτίας των άθλιων παιχνιδιών και των ερασιτεχνικώς τους επιλογών. Και συνεχίζουν την "πεπατημένη" αδιαφορώντας για τα δεινά που προξένησαν τόσο στους ανυποψίαστους πολίτες, όσο και στη χώρα γενικότερα".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει ότι "σε αδιέξοδο βρίσκεται πλέον το σύνολο των οικονομικών παραγόντων της χώρας, εξαιτίας της συνεχιζόμενης πτώσης στο Χρηματιστήριο, η οποία πλέον αποδίδεται καθαρά σε εσωγενείς παράγοντες, αλλά και τη γνωστή "παθογένεια" της κυβερνητικής απραξίας".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "αλληλοσυγκρουόμενη πληροφόρηση για ενδεχόμενα κυβερνητικά μέτρα για την Σοφοκλέους αλλά και ένας εντεινόμενος προβληματισμός χαρακτηρίζουν το παρασκήνιο των οικονομικών εξελίξεων το τελευταίο εικοσαήμερο, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο νευρική την χρηματιστηριακή αγορά, ενώ καθιστά επισφαλή οποιαδήποτε βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη για την κίνηση του γενικού δείκτη στο Χρηματιστήριο".

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "τη δική της σκιά στο επενδυτικώς ομιχλώδες περιβάλλον της Σοφοκλέους ρίχνει η αυτοκτονία ενός διευθυντή τραπεζικού υποκαταστήματος στον Πύργο Ηλείας, ο οποίος προ ημερών ετέθη σε διαθεσιμότητα για το δεκάδων εκατομμυρίων "άνοιγμα" της ΕΛΔΕ της τράπεζας. Την ίδια ώρα, στην Αθήνα, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς παραχωρεί στους επενδυτές το δικαίωμα να αγοράζουν επί πιστώσει μετοχές ίσης αξίας με το ύψος του χαρτοφυλακίου τους".

    [06] Συνέντευξη Σταθόπουλου

    "Θετικός στον έλεγχο του DNA ακόμη και όταν δεν υπάρχει η συγκατάθεση του υπόπτου, εμφανίζεται για πρώτη φορά ο υπουργός Δικαιοσύνης. Ο κ. Μιχάλης Σταθόπουλος ο οποίος προΐσταται της νόμο-παρασκευαστικής επιτροπής για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, τονίζει σε συνέντευξή του στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ότι δεν τον βρίσκει αντίθετο η πρόταση να περιληφθεί διάταξη στο κυοφορούμενο νομοσχέδιο που να επιτρέπει σε περιπτώσεις σοβαρών εγκληματικών πράξεως, όπως είναι οι τρομοκρατικές ενέργειες τη διενέργεια ελέγχου DNA, χωρίς να υπάρχει η συγκατάθεση του υπόπτου όταν θα υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες εις βάρος του. Για την παρακολούθηση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων υποστηρίζει ότι πρέπει να θεσμοθετηθεί η κατ εξαίρεση άρση του απορρήτου επιμένει όμως ότι αυτή πρέπει να συνοδεύεται Από δικαστικές εγγυήσεις, όπως άδεια εισαγγελέα ή δικαστικού συμβουλίου. Ο υπουργός διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον πρωθυπουργό να είναι δυσαρεστημένος για δήθεν καθυστέρηση στην κατάρτιση του νομοσχεδίου. Στον Κων. Μητσοτάκη και τις αιτιάσεις του ότι "καθυστερούμε να πάρουμε νομοθετικά μέτρα" απαντά ότι "όχι μόνο δεν υπάρχει καθυστέρηση, αλλά θα σημειώσουμε χρόνο ρεκόρ στη σύνταξη του νομοσχεδίου".

    [07] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι των σημερινών οικονομικών εφημερίδων έχουν ως εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Λύση αλά ελληνικά! Για τους "κόκκινους κωδικούς" της Σοφοκλέους και το "Margin account".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Δάνεια-ένεση ρευστότητας στη Σοφοκλέους".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Σπάτα:3 μήνες καθυστέρηση. Αιτία η μη έγκαιρη ολοκλήρωση των δρόμων πρόσβασης στο νέο αεροδρόμιο".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Σκληρά λόγια Από ΕΕ για οικονομία και αγορές".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Ρυθμίσεις - εξπρές για "κόκκινους" κωδικούς".

    [08] Χρηματιστήριο

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει ότι είναι "ευνοϊκή η επίδραση για μακροπρόθεσμες τοποθετήσεις και αγορά μετοχών υγιών επιχειρήσεων. Διευκολύνονται όσοι έχουν ανοίγματα στις χρηματιστηριακές. Αποκλείονται οι "κόκκινοι κωδικοί". Σε 15 ημέρες τα πρώτα δάνεια".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 24 January 2001 - 14:26:35 UTC