Browse through our Collection of Greek Indexers for: FTP Servers, Libraries & WWW Sites Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 01-01-18

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/01/2001

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [02] "Σύνδρομο Βαλκανίων"
  • [03] Ερημοποίηση
  • [04] Αναθεώρηση Συντάγματος
  • [05] Ενοικιάσεις εργαζομένων
  • [06] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [07] Χρηματιστήριο Η συζήτηση στη Βουλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος, το "Σύνδρομο των Βαλκανίων", η λειτουργία των γραφείων ενοικίασης εργαζομένων και η έκθεση για την εημοποίηση περιοχών της Ελλάδας είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

  • [01] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Μαύρη μαγεία στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Σοκ έρευνα: γονείς προσέξτε που "σερφάρουν" τα παιδιά σας.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Εκτακτα μέτρα για τη λειψυδρία. Ειδικές εισφορές, πρόστιμα και αυξήσεις τιμολογίων.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Μήνυση στον Σημίτη και τους υπουργούς. Για τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Χιλιάδες μονιμοποιήσεις. Στα υπουργεία Υγείας, ΠΕΧΩΔΕ και Γεωργίας.

    Η ΑΥΓΗ: Ραδιενεργό πλουτώνιο έριξαν στη Γιουγκοσλαβία. Η Γερμανική TV αποκαλύπτει απόρρητη έκθεση του Πενταγώνου.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Νέο κύμα κατασχέσεων για πανωτόκια ... Εκτός νόμου οι Τράπεζες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Βουλευτής με επάγγελμα ή επαγγελματίας βουλευτής; Πρόβλημα που διχάζει τα κόμματα αλλά ενώνει πολλούς βουλευτές.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πήραν φωτιά τα ενοίκια. Αυξήσεις έως και 40% ετοιμάζουν οι ιδιοκτήτες.

    ΕΘΝΟΣ: Διπλάσιο επίδομα στους εκπαιδευτικούς. Αποκλειστικό: η τελική πρόταση του υπουργείου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αξιος της πατρίδας ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Εξήλθε χθες από το Προεδρικό Μέγαρο με τον Ταξιάρχη της Τιμής στο στήθος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Βιομηχανία πλαστογραφήσεων. Συγκλονιστικά στοιχεία για τις παράνομες ελληνοποιήσεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Η απόρρητη έκθεση του ΣΔΟΕ για την ιταλική μαφία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Και πλουτώνιο στις βόμβες. Αποκάλυψη επιστημόνων-Διάβημα Γερμανίας στις ΗΠΑ!

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Κρίσεις στη ΝΔ. Αποστρατείες και προαγωγές. Σε ρόλο ΚΥΣΕΑ το συνέδριο.

    Espresso: Πετάχτηκαν 17 δις. Αμαρτωλό σκάνδαλο με το πλωτό νοσοκομείο.

    ΕΣΤΙΑ: Γιάννος Αλαζονίου! Οταν η έπαρσις ξεπερνά κάθε όριο.

    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ακριβό και απλησίαστο το αεροδρόμιο Σπάτων. Υπέρογκα τέλη και ανύπαρκτες προσβάσεις ναρκοθετούν τη λειτουργία του.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Λάχανα ...ουρανίου. Εισαγγελική παρέμβαση για τα "επικίνδυνα" οπωροκηπευτικά από τη Γιουγκοσλαβία.

    ΤΑ ΝΕΑ: Σε 6 περιοχές αναζητούν τα μυστικά των σεισμών. Πότε γίνονται πιο καταστρεπτικοί.

    ΝΙΚΗ: Πρώτα η υγεία των φαντάρων. Ακης: κανένας στο Κόσοβο χωρίς τη θέλησή του.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αντιδραστικά αναθεωρείται το Σύνταγμα. Αρχισε η συζήτηση στη Βουλή.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Αντεπίθεση Μαργαρίτας. 500 εκατομμύρια ζητάει από την Κανέλλη. Τι λέει στην αγωγή.

    Η ΧΩΡΑ: Συνεργασία μαφίας Σημίτη για να κερδίσει τις εκλογές. Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων της "ΧΩΡΑΣ".

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Δανεικούς" υπαλλήλους παίρνουν και οι ΔΕΚΟ. Για να παρακαμφθεί ο νόμος Πεπονή, όπως καταγγέλλει ο βουλευτής Π. Λαφαζάνης.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 8 σύμβουλοι του κόβουν τα φτερά. Δυσαρεστημένοι με τις επιλογές Παπαγεωργόπου-λου.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Τεράστια κενά αποκαλύπτονται μετά το ατύχημα. Απογυμνωμένη η περιφέρεια, στέλνεις τους ασθενείς στα κέντρα.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ερήμωσαν την Ελλάδα. Και τώρα έντρομοι ως υπεύθυνοι ενός εθνικού εγκλήματος σπεύδουν να σώσουν τα άσωστα με σχέδια κατά της απερήμωσης.

    [02] "Σύνδρομο Βαλκανίων"

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τη χρησιμοποίηση ραδιενεργών όπλων από το ΝΑΤΟ στη Βοσνία και το Κοσσυφοπέδιο, νέες πληροφορίες για κατακόρυφη αύξηση των θανάτων από καρκίνο στη Βοσνία έρχονται στη δημοσιότητα, ενώ η Ευρωβουλή με ψήφισμά της χθες ζητεί από το ΝΑΤΟ να προχωρήσει σε μορατόριουμ χρήσης οβίδων ουρανίου".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά ότι "να διασκεδάσει τις ανησυχίες κοινής γνώμης επιχείρησε η κυβέρνηση, χθες από το ενδεχόμενο να έχουν εισαχθεί στην ελληνική αγορά από τη Γιουγκοσλαβία προϊόντα της φυτικής παραγωγής μολυσμένα με ραδιενέργεια, τη στιγμή που εισαγγελέας διατάζει ήδη προκαταρκτικές εξετάσεις για το θέμα".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ισχυρίζεται ότι "τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με τους τρόπους προστασίας της Υγείας και του Περιβάλλοντος στα Βαλκάνια απέστειλε η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών, Ελισάβετ Παπαζώη, προς την αρμόδια επίτροπο για θέματα Περιβάλλοντος, Μαργκό Γουόλστρομ, οι οποίες έχουν ήδη προωθηθεί και στη σουηδική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι "τη διενέργεια αυτεπάγγελτης προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε χθες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών κ. Λάμπρος Καράμπελας προκειμένου να διαπιστωθούν αν τυχόν έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις από τους υπευθύνους εισαγωγής στη χώρα μας λαχανικών κυρίως από τις ανατολικές χώρες. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης ο αρμόδιος εισαγγελέας καλείται να ερευνήσει αν τα εισαγόμενα στη χώρα μας λαχανικά είναι επικίνδυνα από απεμπλουτισμένο ουράνιο, αν έχει γίνει χρήση τέτοιων προϊόντων και στο παρελθόν".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ τονίζει ότι "βροχή πέφτουν οι καταγγελίες για τις συνέπειες της χρήσης ουρανίου, ή και...πλουτωνίου ακόμη, στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας. Η αγωνία φουντώνει από τις υποψίες για εισαγωγή στην Ελλάδα μολυσμένων λαχανικών, αλλά και από τις μυστηριώδεις μεταφορές πυρηνικών κεφαλών από τον Αραξο".

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι "αγνοώντας τις επίσημες διαψεύσεις του ΝΑΤΟ, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υιοθέτησε χθες τις εκκλήσεις για αναστολή της χρήσης πυρομαχικών απεμπλουτισμένου ουρανίου, τα οποία εκτιμάται ότι ευθύνονται για το "σύνδρομο των Βαλκανίων".

    Σύμφωνα με τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "ακόμη και ίχνη εμπλουτισμένου και όχι μόνο απεμπλουτισμένου ουρανίου, εντοπίστηκαν στις θανάσιμες ΝΑΤΟΪκές βόμβες, ενώ υπάρχουν ισχυρές πιθανότητα να περιέχουν και στοιχεία πλουτωνίου, το οποίο είναι 200.000 φορές πιο ραδιενεργό και έχει ένα εκατομμύριο υψηλότερη ραδιο-τοξικότητα από το ουράνιο".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχόλιό του επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι "δεν προλάβαμε να συνέλθουμε απ όσα κωμικά γνωμοδότησαν στο ΝΑΤΟ οι Αμερικανοί στρατηγοί, ότι το τσιγάρο είναι επιβλαβέστερο του ουρανίου και ήλθε να μας συγκλονίσει η πληροφορία, ότι δεν αποκλείεται να περιέχουν και πλουτώνιο οι βόμβες, με τις οποίες οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί τους επεχείρησαν να προστατεύσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Κοσσυφοπέδιο".

    Κατά την Espresso, "από παντού βάλλεται πλέον η υγεία του πολίτη. Επικίνδυνα τοξικά απόβλητα των Ενόπλων Δυνάμεων, που κανείς δεν γνωρίζει αν είναι και ραδιενεργά, διακινούνται - με τη διαδικασία και τον χαρακτηρισμό του απορρήτου - από τους δρόμους της Αθήνας, του Πειραιά και των γύρω δήμων για να καταλήξουν στο λιμάνι με άγνωστο τρόπο μεταφοράς. Την έντονη αντίθεση και ανησυχία του για το σοβαρό αυτό ζήτημα εκφράζει ο Σύνδεσμος Προστασίας του Περιβάλλοντος Πειραιά με έγγραφο που απέστειλε στον υπουργό Εθνικής Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος".

    [03] Ερημοποίηση

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει ότι "το Ελληνικό Σχέδιο Δράσης κατά της Ερημοποίησης, που αναμένεται να αποσταλεί σήμερα στους 5 συναρμόδιους υπουργούς προς υπογραφή, προκειμένου να προχωρήσει ως διυπουργική απόφαση, παρουσίασαν χθες ο υπουργός Γεωργίας κ. Γ. Ανωμερίτης και ο πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής κατά της καταπολέμησης της Ερημοποίησης καθηγητής Ν. Γιάσογλου".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι "οικονομικά μέτρα εισπρακτικού χαρακτήρα ετοιμάζει η κυβέρνηση για όλους τους φορολογούμενους πολίτες, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον επερχόμενο και μη αναστρέψιμο για πολλές περιοχές της χώρας, κίνδυνο της λειψυδρίας και της ερημοποίησης".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ εκτιμά ότι "ο εφιάλτης της λειψυδρίας πλανάται πάνω από τη χώρα μας, καθώς το τελευταίο τετράμηνο του 2000 σημειώθηκε σημαντική μείωση των βροχοπτώσεων. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Γεωργίας, μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα στην Εύβοια, όπου οι βροχοπτώσεις μειώθηκαν την περίοδο αυτή κατά 50% και στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου μειώθηκαν κατά 40%".

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, "σημαντική μείωση των βροχοπτώσεων παρατηρείται το τελευταίο τετράμηνο Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου του 2000, σε πολλές περιοχές της χώρας, γεγονός που προκαλεί ανησυχίες για την επάρκεια υδάτινων πόρων στη χώρα το προσεχές διάστημα. Μάλιστα, σε ορισμένες περιοχές της χώρας όπως η Εύβοια , η μείωση των βροχοπτώσεων σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 1999, είναι της τάξης του 50%, ενώ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη της τάξης του 40%.

    [04] Αναθεώρηση Συντάγματος

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "η διαπλοκολογία, η ανάγκη για διαφάνεια στα ΜΜΕ όπως και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς βρέθηκε και το πρωί στο επίκεντρο της συζήτησης στην ολομέλεια για την αναθεώρηση του Συντάγματος με δεύτερο θέμα αιχμής το άρθρο 24 που αφορά στην προστασία των δασών και στην απαγόρευση μεταβολής των δασικών εκτάσεων παρά μόνο αν συντρέχουν λόγοι δημοσίου συμφέροντος".

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά ότι "ιδιοκτησιακό καθεστώς των ΜΜΕ, εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, δάση και δασικές εκτάσεις και οικονομικά κομμάτων και βουλευτών αναδεικνύονται ως θέμα αιχμής που θα κυριαρχήσουν στην αναθεώρηση του Συντάγματος, με το οποίο ο τόπος θα πορευθεί στο νέο αιώνα".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ σημειώνει ότι "τη θεσμοθέτηση της διαφάνειας σε όλους τους τομείς της πολιτικής ζωής του τόπου ανέδειξαν οι πολιτικοί αρχηγοί ως πρωταρχικό μέλημά τους , κατά την πρώτη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής χθες για την αναθεώρηση του Συντάγματος".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "ορόσημο για τα χρόνια διακυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός την συνταγματική αναθεώρηση ομιλών χθες στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο κ. Κ. Σημίτης είπε ότι η αναθεώρησις είναι σταθερά προσανατολισμένη σε δύο κυρίως στόχους: α)στην ενίσχυση των δικαιωμάτων των πολιτών και του κράτους δικαίου και β) στην εμπέδωση της αξιοπιστίας στη δημοκρατία μας".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει ότι "σε κλίμα συναινετικό και μάλλον ενδεικτικό της ελλείψεως οράματος και διάθεσης για τις βαθίες τομές που χρειάζεται η ελληνική κοινωνία, εξελίχθηκε η χθεσινή, εναρκτήρια συνεδρίαση των εργασιών Αναθεώρησης του Συντάγματος στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο κ. Κ. Σημίτης και Κ. Καραμανλής αντί της συγκρούσεως επέλεξαν την τακτική των διλημμάτων με τον μεν πρωθυπουργό να επιχειρεί να εκμαιεύσει τη συμφωνίας της ΝΔ στη διαδικασία αναδείξεως του προέδρου της Δημοκρατίας, τον δε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως να προειδοποιεί ότι τυχόν κυβερνητική υπαναχώρηση στα ζητήματα της διαπλοκής θα συνιστά ομολογία αδυναμίας και ομηρείας".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι "με ηρεμία, χωρίς εντάσεις και με γενικότερες προτροπές για συναίνεση, ξεκίνησε χθες μια ιστορική στιγμή για το Κοινοβούλιο, η πολυσυζητημένη αναθεώρηση του συντάγματος. Το θερμόμετρο, δεν ανέβηκε στην αίθουσα της Ολομέλειας, ίσως επειδή το μοναδικό θέμα που αποτέλεσε "είδηση" στη χθεσινή διαδικασία ρουτίνας ..."άγγιζε" τους ίδιους τους βουλευτές ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης".

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "ακροβατώντας μεταξύ συναίνεσης και αντιπαράθεσης, ένα σκηνικό που θα επαναληφθεί συχνά το επόμενο τρίμηνο, οι πολιτικοί αρχηγοί εγκαινίασαν χθες την τελική φάση της διαδικασίας Αναθεώρησης του Συντάγματος. από τις ομιλίες των κκ Κ. Σημίτη και Κ. Καραμανλή διεφάνη σύμπτωση των απόψεων μεταξύ των δύο μεγαλύτερων κομμάτων σε κορυφαία ζητήματα, όπως ο εκλογικός νόμος και η θέσπιση κανόνων διαφάνειας και ελέγχου στα οικονομικά κομμάτων και βουλευτών".

    [05] Ενοικιάσεις εργαζομένων

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει ότι "παράνομη είναι στη χώρα μας η λειτουργία γραφείων ενοικίασης εργαζομένων, διευκρινίζει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων γιατί απουσιάζει το νομικό πλαίσιο λειτουργίας τέτοιων επιχειρήσεων".

    ΤΑ ΝΕΑ ισχυρίζονται ότι "σύγχρονο δουλεμπόριο χαρακτηρίζουν τα εργατικά συνδικάτα τη λειτουργία γραφείων ενοικίασης εργαζομένων σε επιχειρήσεις σε τιμή ευκαιρίας, ενώ ο υπουργός Εργασίας- Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Τ. Γιαννίτσης δήλωσε ότι δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο λειτουργίας τέτοιου είδους επιχειρήσεων και έδωσε αυστηρή εντολή στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας να ελέγξει εξονυχιστικά τις σχετικές καταγγελίες".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει ότι "το ίδιο το κράτος προωθεί τη σύγχρονη μορφή δουλεμπορίας, την "επινοικίαση" εργαζομένων, καλύπτοντας τις ανάγκες των δημόσιων επιχειρήσεων. Ενθερμοι υποστηρικτές του σύγχρονου "δουλεμπορίου" εργαζομένων είναι οι δημόσιες επιχειρήσεις, οι οποίες με κυβερνητική συγκάλυψη χρησιμοποιούν παράνομα προσωπικό, χωρίς συμβάσεις και διαφανείς όρους εργασίας".

    [06] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Δώρο" στην αγορά η ρευστότητα. Κεφάλαια 5 τρις. δρχ αποδεσμεύονται στις τράπεζες".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Γύρισμα και ελπίδες ανάκαμψης. Κάτι κινείται στη Σοφοκλέους".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Εσωτερική υπόθεση" η ανάκαμψη του ΧΑΑ. Οι ξένοι που περιμέναμε αρνούνται να μας κάνουν το... χατίρι".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Με πολλά ερωτηματικά η ανάσα της αγοράς. Αμφιβολίες στη Σοφοκλέους παρά τις θετικές ενδείξεις".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Μπαίνει φόρος 10% στις αποδόσεις των repos. Νέα κίνηση τόνωσης της Σοφοκλέους".

    [07] Χρηματιστήριο

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει ότι είναι "Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι χρηματιστηριακοί αναλυτές. Με κέρδη οι μετοχές τηλεπικοινωνιακών εταιρειών. Εντυπωσιακή άνοδος 5,47% των κατασκευαστικών τίτλων. Αύριο στο ταμπλό η ΑΤΕ. Θετικά τα μηνύματα από τις ευρωπαϊκές αγορές".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 18 January 2001 - 16:30:56 UTC