Browse through our Interesting Nodes for Real Estate Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-09-13

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/09/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Πετρελαϊκή κρίση
  • [03] Ολυμπιάδα 2004
  • [04] Κυπριακό
  • [05] Διαπλοκή
  • [06] Ταυτότητες
  • [07] Χρηματιστήριο
  • [08] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [09] Χρηματιστήριο

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η αύξηση της τιμής του πετρελαίου, η πορεία του Χρηματιστηρίου, η ολυμπιάδα του 2004 ,το Κυπριακό, η διαμάχη πολιτείας - Εκκλησίας για τις ταυτότητες και η διαφάνεια στη δημόσια ζωή είναι τα κυριότερα θέματα των εφημερίδων.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Μπάχαλο πάλι με την Ολυμπιάδα! Ξαφνικά ο Πάγκαλος αρνήθηκε να πάει στο Σίδνεϊ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Καυτή θέρμανση, ενώ έρχεται χειμώνας...

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Ποιός θα μείνει; Ολέθρια σχέση Θόδωρου - Γιάννας. Σοβαρό πλήγμα για κυβέρνηση και Ολυμπιάδα.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Διπλάσια τα κοινόχρηστα. Αλμα της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης.

    Η ΑΥΓΗ: Οι σπατάλες του "2004" διχάζουν την κυβέρνηση. Πολυτελείς δημόσιες σχέσεις της "υπερυπουργού" και της κουστωδίας της στην Αυστραλία.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Δουλειά για 60.000 ανέργους. Πρόγραμμα -μαμούθ για τους νέους από 18 έως 29 ετών.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Βενιζέλος και ... Μητσοτάκης διέσυραν τη ΝΔ στη Βουλή. Ημιλιπόθυμος ο κ. Ι. Βαρβιτσιώτης εσύρθη πάλι σε αλλαγή γραμμής.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πόκεμον δηλητήριο στα χέρια των παιδιών. Επικίνδυνη σειρά κυκλοφορεί ελεύθερα στην αγορά.

    ΕΘΝΟΣ: Τι κρύβει η έκπληξη Πάγκαλου. Αιφνιδιάστηκε η κυβέρνηση - ψυχράθηκε η Γιάννα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αεροπορική εταιρία χωρίς πρόγραμμα αξιοπιστίας. Δίνουμε συνέχεια στην ελλιπή είδηση του "ΒΗΜΑΤΟΣ".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ξέσπασε καυγάς για το πάπλωμα. Τι κρύβει η ακύρωση του ταξιδιού του υπουργού Πολιτισμού στο Σίδνεϊ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Νέοι μισθοί σε Στρατό, Πυροσβεστική, Αστυνομία και Λιμενικό. Πώς διαμορφώνονται οι αποδοχές μετά τις μισθολογικές προαγωγές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τα τρία κακά της τσέπης μας. Πόσο μας καίνε φέτος πετρέλαιο, δολάριο και γιέν.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: 3 πληγές ανοίγει το πετρέλαιο. Σε πληθωρισμό, επιτόκια και έξοδα θέρμανσης.

    ΕΣΤΙΑ: Κλονίζεται η οικονομία. Δεν αντέχει στα νέα δεδομένα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Το πετρέλαιο συνταράσσει την Ευρώπη. Με λαϊκό κίνημα κατά της φορολογίας των καυσίμων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Κούρσα ανόδου για τα καύσιμα. Πετρέλαιο και δολάριο...δυναμιτίζουν τις ευρωπαϊκές αγορές...

    ΤΑ ΝΕΑ: 2004:η χλιδή προκαλεί έκρηξη Πάγκαλου. Οργή για τρελούς μισθούς και σόου Γιάννας.

    ΝΙΚΗ: Μαλλιά κουβάρια. Η διαπλοκή φέρνει τα πάνω κάτω στα κόμματα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ανησυχητικές αυξήσεις τιμών στα καύσιμα.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Γιάννα - Πάγκαλος στο "Ρίνγκ". Ολυμπιακός καβγάς...Γιατί δεν πήγε στο Σίδνεϊ.

    Η ΧΩΡΑ: Φωτιά η Γιάννα. Κίνδυνος διεθνούς διασυρμού της Ελλάδας. Κόντρα με όλο το υπουργικό συμβούλιο.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Πετρέλαιο θέρμανσης: 150δρχ/ λίτρο. Οι πρατηριούχοι καυσίμων προβλέπουν ότι η τιμή του θα εκτιναχτεί κατά 50%.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μας καίνε ακριβά καύσιμα. Σήμερα σύσκεψη Σημίτη- Παπαντωνίου - Πάχτα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Καρκινογόνα σχολεία! Η έρευνα της "Μ" για τη σχολική στέγη.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η Κύπρος χάνεται, το Αιγαίο διεκδικείται, η Θράκη ναρκοθετείται, η Θεσσαλονίκη επικυριαρχείται, ο Βόρειος χώρος μας απειλείται...

    [02] Πετρελαϊκή κρίση

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "η εκτίναξη της τιμής των καυσίμων σε συνδυασμό με την άνοδο της τιμής του δολαρίου και της τιμής του γιέν προκαλούν σημαντικές επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία και τους καταναλωτές. Οι πρώτες ορατές συνέπειες είναι στο πετρέλαιο θέρμανσης καθώς τα νοικοκυριά θα πληρώσουν 155 δρχ το λίτρο , τιμή διπλάσια από την περσινή, και στην αποπληρωμή των δανείων, επιχειρηματικών και καταναλωτικών, κυρίως σε γιέν αλλά και σε δολάρια. Φόβοι για το δημόσιο χρέος και τον πληθωρισμό".

    "Προ ενός ακριβώς μηνός (11 Αυγούστου) η ΕΣΤΙΑ εκυκλοφόρησε με τίτλο "Η οικονομίας εκτός ελέγχου". Και επεσήμανε τα νέα δεδομένα που διεμόρφωναν η αλματώδης αύξησις της τιμής του πετρελαίου και η άνοδος του δολαρίου, καθώς και τις έντονες πληθωριστικές πιέσεις που ελάμβαναν "ανεξέλεγκτες διαστάσεις". Κυρίως όμως, ετόνιζε τα τεράστια λάθη της κυβερνήσεως Σημίτη, η οποία όχι μόνον δεν εγγυάτο την "διατηρηστιμότητα των επιδόσεων της πρώτης τετραετίας", αλλά εκινδύνευε να χάση πλήρως τον έλεγχο της οικονομίας".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ αναφέρει ότι "ανατρέπει τον προγραμματισμό στο μέτωπο του πληθωρισμού η "πτήση" των τιμών των καυσίμων. Η μεγάλη ανατίμηση του πετρελαίου αναμένεται επίσης ότι θα επηρεάσει την πολιτική αποκλιμάκωσης των επιτοκίων, ενώ θα στοιχίσει ακριβά στα νοικοκυριά, που θα κληθούν σε λίγες εβδομάδες να πληρώσουν το πετρέλαιο θέρμανσης σε τιμή διπλάσια από την περσινή. Οι προβλέψεις στο μέτωπο του πληθωρισμού δεν μπορούν να είναι ασφαλείς, αφού κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποία θα είναι η πορεία της τιμής του πετρελαίου".

    Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, "η Ευρώπη παρέλυσε χθες από την πίεση των υψηλών τιμών του πετρελαίου και το ιδιότυπο κίνημα αυτοκινητιστών, καταναλωτών και φτωχών πολιτών, που διεκδικούν τη μείωση των φόρων στα καύσιμα. Ο πανικός του "μαύρου " χρυσού προσέλαβε ανησυχητικές διαστάσεις, προκαλώντας ισχυρότατη πίεση στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. Στην Αθήνα το πρόβλημα επί του παρόντος εντοπίζεται στη συνεχιζόμενη αύξηση των τιμών της βενζίνης που έπιασαν στις 300 δρχ το λίτρο, γεγονός που αποδίδεται στη συνδυασμένη πίεσή που ασκείται από την άνοδο των διεθνών τιμών του πετρελαίου και την άνοδο του δολαρίου που ξεπέρασε τις 400 δρχ".

    [03] Ολυμπιάδα 2004

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει ότι "μια "μίνι" κυβερνητική κρίση ενέσκυψε ξαφνικά, μετά τη ματαίωση του ταξιδιού του υπουργού Πολιτισμού Θόδωρου Πάγκαλου, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Κι ενώ η επίσημη ανακοίνωση του κ. Πάγκαλου μιλά για "φόρτο εργασίας", τα αίτια της ακύρωσης του προγραμματισμένου ταξιδιού του πρέπει να αναζητηθούν αλλού. Γιατί ο "καβγάς" μεταξύ εμπλεκομένων υπουργών, στη διοργάνωση της Ολυμπιάδας του 2004, με την Οργανωτική Επιτροπή, έχουν σχέση με το "πάπλωμα".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι "ενώ στο Σίδνεϊ η περί την Γιάννα Αγγελοπούλου ομάδα του "Αθήνα 2004" προσπαθεί να πείσει ότι όλα βαίνουν καλώς σχετικά με τη διοργάνωση των επόμενων Ολυμπιακών, πίσω στην Αθήνα διογκώνονται οι αντιδράσεις για τις επιλογές της διοίκησης της εταιρίας. "Πέτρα του σκανδάλου " αυτήν τη φορά οι προκλητικά υψηλές αμοιβές (μέχρι και 10 εκατομμύρια μηνιαίως) που εισηγείται η πρόεδρος του "Αθήνα 2004" για ορισμένους στενούς συνεργάτες της. Η χθεσινή αιφνίδια απόφαση του Θ. Πάγκαλου να μην μεταβεί στο Σίδνεϊ για τους Ολυμπιακούς σχετίζεται ευθέως με τις υπέρογκες αυτές αμοιβές, τις οποίες ο ίδιος αρνείται να εγκρίνει".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ισχυρίζεται ότι "νέο μεγάλο πλήγμα δέχεται η Ολυμπιάδα μετά την άρνηση του υπουργού Πολιτισμού να πάει στο Σίδνεϊ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με επίσημη αιτιολογία το φόρτο εργασίας και με πραγματική αιτία τις διαφωνίες του με τη Γιάννα Αγγελοπούλου που έχουν οδηγήσει τις σχέσεις τους σε οριακό σημείο".

    ΤΑ ΝΕΑ στο σχόλιο τους επισημαίνουν μεταξύ άλλων ότι "μπορεί ευθέως να μην ομολογείται και - αντιθέτως- να καταβάλλεται προσπάθεια να συγκαλυφθεί...Ωστόσο η υποψία πως σοβαρή κρίση υποβόσκει ανάμεσα στον υπουργό Πολιτισμού και την πενταμελή Επιτροπή του "Αθήνα 2004" ενισχύεται...από την απόφαση του κ. Θ. Πάγκαλου να μη μεταβεί στο Σίδνεϊ για να μετάσχει στις εκεί εκδηλώσεις για την προβολή της Ολυμπιάδας στην Αθήνα".

    [04] Κυπριακό

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι "αναγνωρίζεται βασικά το "Ψευδοκράτος" Ντενκτάς ύστερα από σαφή και απαράδεκτη δήλωση του γενικού γραμματέα Κόφι Ανάν υπό μορφή πρότασης για τη δημιουργία δύο ξεχωριστών πολιτικών οντοτήτων στην Κύπρο. Τη διάβασε μάλιστα στους κκ Κληρίδη και Ντενκτάς με την έναρξη των συνομιλιών".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ ισχυρίζεται ότι "επιφυλακτικός ως προς τα αποτελέσματα του τέταρτου γύρου των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών για το Κυπριακό, που άρχισαν χθες στη Νέα Υόρκη, εμφανίζεται ο Γλαύκος Κληρίδης την ίδια ώρα που ο Ραούφ Ντενκτάς επιχειρώντας προφανώς να ενισχύσει τους φόβους του κύπριου προέδρου, απέκλειε την πιθανότητα πραγματοποίησης απευθείας συνομιλιών μεταξύ των δύο πλευρών".

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, "την ανάγκη μεταβάσεως σε ουσιώδεις εφ όλης της ύλης διαπραγματεύσεις επί του Κυπριακού, επισήμανε ο υπουργός Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου στις συναντήσεις που είχε χθες στη Νέα Υόρκη τόσο με την Αμερικανίδα ομόλογό του Μαντλίν Ολμπράϊτ όσο και με τους 14 Ευρωπαίους ομολόγους του. Οπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Γ. Παπανδρέου αμέσως μετά, επικέντρωσε το ενδιαφέρον του στο Κυπριακό, επισημαίνοντας ότι πρέπει να πιεσθεί η τουρκική πλευρά να αναλάβει περισσότερο εποικοδομητικό ρόλο, ώστε κατά τον τέταρτο γύρο των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών, να γίνει ουσιαστικός διάλογος επί όλων των θεμάτων".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι "άρχισε χθες ο τέταρτος γύρος των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη και τους διαμεσολαβητές των Ηνωμένων Εθνών, της Βρετανίας και των ΗΠΑ να εκφράζουν την ελπίδα ότι ο γύρος αυτός θα αποκτήσει ουσιαστικό περιεχόμενο και θα οδηγήσει στην έναρξη διαπραγματεύσεων επί των βασικών πτυχών του προβλήματος".

    [05] Διαπλοκή

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "απεγνωσμένες προσπάθειες από τους "βαρόνους" της "διαπλοκής" να πείσουν το λαό για μια ακόμα φορά ότι "όλοι ίδιοι είναι". Μετά τον Γ. Κεφαλογιάννη της ΝΔ, ήρθε η σειρά του Ε. Βενιζέλου του ΠΑΣΟΚ να συνεχίσει το σίριαλ, γυρνώντας τη χώρα δέκα χρόνια πίσω και εκτοξεύοντας τις γνωστές ψευδολογίες για την ανάθεση έργων του ΟΤΕ".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι "μπούμερανγκ" για το ΠΑΣΟΚ έγινε η προσπάθεια φθηνού αντιπερισπασμού που επιχείρησε τις τελευταίες ημέρες ο προπαγανδιστικός του μηχανισμός, με στόχο την αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα νοσηρά φαινόμενα διαπλοκής που κυριαρχούν σήμερα στο δημόσιο βίο της χώρας".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ, "άπαντες, κόμματα και πολιτικοί, παραδέχονται πλέον την εν πολλοίς διαχρονική ύπαρξη του φαινομένου της διαπλοκής και η αντιπαράθεσή τους επικεντρώνεται τώρα στο ποιός και πότε ήταν πιο διαπλεκόμενος από τον άλλον".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ ισχυρίζεται ότι "υποκλίνεται τελικά η κυβέρνηση στα διαπλεκόμενα συμφέροντα. Επιβεβαίωση των όσων καταγγέλλονται σχεδόν καθημερινά τόσο εντός όσο και εκτός της Βουλής, ότι η κυβέρνηση είναι δέσμια των οικονομικών παραγόντων, αποτελεί η χθεσινή αναδίπλωση - ομολογία του ΠΑΣΟΚ στην πρόταση Ευαγ. Γιαννόπουλο για επέκταση του ασυμβίβαστου και σε συζύγους, συγγενείς και τρίτα πρόσωπα των ιδιοκτητών ΜΜΕ που αναλαμβάνουν δημόσια έργα".

    [06] Ταυτότητες

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει ότι "διχάζει και την Ιεραρχία η προσπάθεια εκμετάλλευσης ενός συμβόλου ιδιαίτερα μεγάλης σημασίας για τους χριστιανούς, όπως ο Τίμιος Σταυρός. Το κομμάτι του Τιμίου Σταυρού, που ουδέποτε έχει απομακρυνθεί από τα Ιεροσόλυμα, μεταφέρθηκε ήδη με άκρα μυστικότητα στην Αθήνα, όπου θα το υποδεχθεί και επισήμως σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και θα τεθεί από αύριο σε λαϊκό προσκύνημα, ταυτόχρονα με την έναρξη της εκστρατείας για τη συλλογή των υπογραφών".

    Το ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται ότι "διαστάσεις παίρνουν οι αντιδράσεις στους κόλπους της Εκκλησίας για την ενέργεια του Αρχιεπισκόπου να συνδέσει την έλευση του "Τιμίου Σταυρού" με το θέμα της συλλογής των υπογραφών. χθες ο πνευματικός του πατέρα και στενός συνεργάτης μέχρι πρότινος μητροπολίτης Πειραιά διαφοροποιήθηκε από την ενέργεια του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ αναφέρει ότι "τα επικριτικά σχόλια και ο προβληματισμός των πιστών (που έφτασε τα όρια του σκανδαλισμού) για την απόπειρα της Ιεραρχίας να εκμεταλλευτεί ιερά σύμβολα οδήγησαν την κορυφή της Ελλαδικής Εκκλησίας σε προσπάθεια να αποσυνδέσει το προσκύνημα του Τιμίου Ξύλου από τη συλλογή υπογραφών για τις ταυτότητες".

    [07] Χρηματιστήριο

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "η χθεσινή μεγάλη πτώση του Χρηματιστηρίου κατά 4,86% οφείλεται σε μεγάλο βαθμό, σύμφωνα με χρηματιστές, στο κλείσιμο "ανοικτών θέσεων" καθώς και στη νευρικότητα που διακατέχει τους ιδιώτες και τους εγχώριους θεσμικούς επενδυτές -οι οποίοι ήταν και χθες πωλητές. Αντιθέτως οι ξένοι θεσμικοί επενδυτές, οι οποίοι φαίνεται να είναι και οι μόνοι στην παρούσα φάση που μπορούν και διαμορφώνουν τάση στην αγορά, εμφανίζονται καθαροί αγοραστές στις τελευταίες δύο πτωτικές συνεδριάσεις".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ισχυρίζεται ότι " νέα σημαντική πτώση σημείωσε κατά την διάρκεια της χθεσινή συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου ο Γενικός Δείκτης Τιμών. Ωστόσο και σύμφωνα με τα λεγόμενα των χρηματιστών, ο υψηλός όγκος συναλλαγών που εμφανίστηκε δημιουργεί ελπίδες για θετική εξέλιξη του Δείκτη".

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι "ισχυρή πτώση σε ποσοστό 4,86% κατέγραψε η χρηματιστηριακή αγορά της Αθήνας στη χθεσινή δεύτερη συνεδρίαση της εβδομάδας, κατά την οποία η διόρθωση ήταν εξίσου βίαιη με την άνοδο της περασμένης εβδομάδας".

    [08] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Προειδοποίηση για τα έργα. Επίσημο τελεσίγραφο από Σάμαρανκ".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Λ. Παπαδήμος: Καμία αναβολή στις μειώσεις των επιτοκίων".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Δοκιμάζονται σήμερα οι αντοχές της αγοράς. Νέα ψυχρολουσία με -4,86% και αγορά ασανσέρ".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Τα καύσιμα πυροδοτούν εκρήξεις στην αγορά. Εναυσμα οι αυξήσεις στις μεταφορές".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Κλεφτοπόλεμος θεσμικών. Κόντρα με επιπτώσεις στην αγορά".

    [09] Χρηματιστήριο

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει ότι "Νέο "σοκ" στη χρηματιστηριακή αγορά χθες, με νέες πιέσεις, οδηγώντας το γενικό δείκτη περισσότερο από 200 μονάδες χαμηλότερα σε σχέση με το κλείσιμο της συνεδρίασης τη Δευτέρα. Η κάθετη πτώση στις 4.030,99 μονάδες, αν και μέσα στο κρίσιμο δεκάλεπτο του μέσου όρου των τιμών, η Σοφοκλέους άγγιξε και τις 4.021 μονάδες, προκαλεί ανησυχία και προβληματισμό για την εξέλιξη της αγοράς".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 13 September 2000 - 15:03:34 UTC