Visit the Greek American Educational Public Information System (GAEPIS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-08-25

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 25/08/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Νέα Δημοκρατία
  • [03] Κοινωνικός διάλογος
  • [04] Παιδεία
  • [05] Πυρκαγιές
  • [06] Χρηματιστήριο
  • [07] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ 25/08/2000 (ΑΠΕ)
  • [08] Συμβασιούχοι δημοσίου

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, τα εσωκομματικά της ΝΔ, η πορεία του Χρηματιστηρίου,οι πυρκαγιές που κατακαίουν όλη τη χώρα και ο κοινωνικός διάλογος είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Καίγεται η Ελλάδα. Εκκενώθηκαν 7 χωριά στα Γιάννενα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Παιδεία: Τρελαίνουν τα παιδιά μας. Αλλαγές στις...αλλαγές!

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Αναχαίτισαν ολλανδικό αεροπλάνο. Οι Τούρκοι προκαλούν Αθήνα και Λευκωσία.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Παιδεύουν την ....Παιδεία!Με δυσκολία και γκρίνιες η μεταρρύθμιση της μεταρρύθμισης.

    Η ΑΥΓΗ:Διαρκής απομεταρρύθμιση. Ομολογία αποτυχίας από το υπουργικό Συμβούλιο.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Παζάρι ΠΑΣΟΚ-Νδ για τη μονιμοποίηση των εκτάκτων.

    ΤΟ ΒΗΜΑ:Ο υπουργός ήθελε να φύγει, έφυγαν όμως οι συνδικαλιστές. Με καβγά διεκόπη για τις 4 Σεπτεμβρίου ο διάλογος για τα εργασιακά.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Φεύγει ο Αρης. Αλλαγή φρουράς στην εκπροσώπηση της ΝΔ. Αντικαταστάτης του ο Θοδωρής Ρουσόπουλος;

    ΕΘΝΟΣ: Απίστευτη καταστροφή. Η Ελλάδα ζεί το πιο εφιαλτικό καλοκαίρι στην πρόσφατη ιστορία της.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ο εγκέλαδος προειδοποίησε και στις 28 καταφθάνει. Εστειλε χθές το "επισκεπτήριό" και στην Πάρνηθα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ράβε ξήλωνε.Πειραματόζωα στα χέρια των κυβερνώντων Παιδεία, μαθητές και γονείς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:Αλλαγές στα ΤΕΙ και κατάργηση των ΠΣΕ. Επεκτείνεται και πέραν των Πανελλαδικών η αντιμεταρρύθμιση Ευθυμίου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:6+21 αλλαγές στην εκπαίδευση. Ανώτατα τα ΤΕΙ, Ινστιτούτα τα ΠΣΕ, τέρμα τα τέστ.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ:Πύρινος θάνατος. Δύο νεκροί από φωτιά στο νομό Ιωαννίνων.

    ΕΣΤΙΑ: Η διαφθορά της εξουσίας. Σε επίδειξη χλιδής οι ιδεολόγοι του '80.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μετεξεταστέο το Λύκειο. Στις 10 Σεπτεμβρίου θα "αποκαλυφθεί" το σύστημα βαθμολόγησης.

    Ο ΛΟΓΟΣ:"Ραντεβού" τον Σεπτέμβριο...Ο υπ. Παιδείας εξήγγειλε την "ανωτατοποίηση" των ΤΕΙ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Αρης τέλος δεκτή η παραίτηση από Καραμανλή. Νέος εκπρόσωπος ο Θοδωρής Ρουσσόπουλος.

    ΝΙΚΗ:Πράσινη κάρτα στη Γιάννα. Ικανοποιημένος ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ Ζακ Ρόγκ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:Δε θα περάσουν τα αντεργατικά μέτρα. Κινητοποιούνται οι εργαζόμενοι.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ:Η άλλη μεταρρύθμιση. 15 αλλαγές στον Νόμο Αρσένη.

    Η ΧΩΡΑ:Κραυγή απελπισίας του πυροσβέστη. Ομολογία σόκ:"Δεν ξέρουμε να σβήνουμε φωτιές".

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ:Ανώτατα ιδρύματα τα ΤΕΙ. Ριζικές τομές στην εκπαίδευση εγκρίθηκαν από το υπουργικό συμβούλιο.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Τρύπια σχολική στέγη. 45 δις για ανάγκες σχολείων ζητά ο ΥΜΑΘ.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:Θρηνούμε θύματα από φωτιές. 75 πύρινα μέτωπα σε όλη την Ελλάδα.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:Οξύνεται η αντιπαράθεση εκκλησίας πολιτείας.

    [02] Νέα Δημοκρατία

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν ότι "να τερματίσει την πολύμηνη κρίση περί τον εκπρόσωπο του κόμματος, Αρη Σπηλιωτόπουλο, φιλοδοξεί ο Κώστας Καραμανλής. Σήμερα ανακοινώνει αιφνιδιαστικά την αντικατάστασή του από τον δημοσιογράφο Θοδωρή Ρουσσόπουλο. Η οριστική απόφαση του προέδρου της ΝΔ ελήφθη χθές, ύστερα από -σε φιλικό κλίμα- συνάντηση με τον κ. Σπηλιωτόπουλο, στη διάρκεια της οποίας έγινε αποδεκτή η από διμήνου υποβολή παραίτηση του εκπροσώπου του κόμματος".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι ``ζήτημα ημερών ή και ωρών θεωρείται πλέον η αντικατάσταση του Αρη Σπηλιωτόπουλου από τη θέση του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες αντικαταστάτης του θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Θοδωρής Ρουσόπουλος. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατέληξε στην απόφαση ότι ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος δεν θα πρέπει να είναι πολιτικό πρόσωπο, επιχειρώντας να αποφύγει στο μέλλον αντιπαραθέσεις και οξύνσεις προσωπικού χαρακτήρα``.

    Σύμφωνα με το ΚΑΡΦΙ ``μπορεί ο Κ. Καραμανλής να καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες για να ``κουκουλώσει`` την εσωκομματική γκρίνια στη Νέα Δημοκρατία, ωστόσο, καθημερινά, οι εντάσεις είναι πολλές και περιγράφουν ανάγλυφα το ``πολεμικό κλίμα`` που έχει εγκατασταθεί για τα καλά στη Ρηγίλλης``.

    [03] Κοινωνικός διάλογος

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι ``η χθεσινή συνάντηση του υπουργού Εργασίας Τάσου Γιαννίτση με το προεδρείου ης ΓΣΕΕ κατέληξε σε αδιέξοδο και στο μόνο που συμφώνησαν οι δύο πλευρές ήταν να συναντηθούν ξανά στις 4 Σεπτεμβρίου αφού η ομοσπονδία των εργατών ενημερωθεί με γραπτό κείμενο για το συνολικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η κυβέρνηση στο θέμα των αλλαγών στην αγορά εργασίας``.

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι ``περιπλέκεται το θέμα του κοινωνικού διαλόγου ο οποίος διεκόπη προτού ουσιαστικώς αρχίσει. Χθες με την έναρξη του διαλόγου η ΓΣΕΕ απαίτησε από την Κυβέρνηση κείμενο δεσμεύσεως για την συνολική πολιτική κατά της ανεργίας, ως όρο για την περαιτέρω συμμετοχή της στις διαδικασίες``.

    ΤΟ ΒΗΜΑ υπογραμμίζει ότι ``για τις 4 Σεπτεμβρίου διεκόπη χθες ο κοινωνικός διάλογος για τα εργασιακά μεταξύ υπουργικού κλιμακίου και της ηγεσίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος. Οι συνδικαλιστές ζητούσαν κείμενο εργασίας επί του οποίου θα γινόταν η συζήτηση, ο υπουργός Εργασίας κ. Αν. Γιαννίτσης τους είπε ότι σκοπεύει να το πράξει στην πορεία του διαλόγου, αλλά ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Ι. Παπαντωνίου τους απάντησε ότι ``η κυβέρνηση θέλει πρώτα να τους ακούσει``.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι ``παγώνει ο διάλογος για τα εργασιακά θέματα, καθώς χθες, διακόπηκε πριν καλά-καλά ξεκινήσει εξαιτίας παρέμβασης της ΓΣΕΕ. Το προεδρείο της ΓΣΕΕ αποσαφήνισε για μια ακόμη φορά τη θέση της οργάνωσης, ότι δηλαδή δεν πρόκειται να παραμείνει στο τραπέζι του διαλόγου που θα εμπεριέχονται τα τρία γνωστά επίμαχα ζητήματα (απελευθέρωση απολύσεων - διευθέτηση χρόνου εργασίας - επέκταση μερικής απασχόλησης), τα οποία απορυθμίζουν ακόμη περισσότερο την αγορά εργασίας``.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ``σε ... πολιτικό και συνδικαλιστικό γρίφο για δυνατούς λύτες μετατράπηκε ο διάλογος για τις εργασιακές σχέσεις και την ενίσχυση της απασχόλησης. Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να προχωρήσει στο ``πάγωμα`` της διαδικασίας του διαλόγου, καθώς η χθεσινή πρώτη απόπειρα συζήτησης ανάμεσα στη ΓΣΕΕ και τους υπουργούς Εργασίας, Εθνικής Οικονομίας και Ανάπτυξης έληξε άδοξα μετά την ανταλλαγή τελεσιγράφων μεταξύ του προεδρείου της Συνομοσπονδίας και της κυβερνητικής πλευράς``.

    [04] Παιδεία

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι ``το περιεχόμενο των ``βελτιώσεων``, που ανακοίνωσε και προπαγανδίζει καιρό τώρα το υπουργείο, δεν απαντά στις βασικές ανάγκες και αιτήματα της νεολαίας και του λαού μας. Είναι μέτρα ``πυροσβεστικά``, παρμένα κάτω από τη γενική κατακραυγή, με στόχο να αποτρέψουν νέους αγώνες και να διατηρηθεί ανέγγιχτος ο βασικός πυρήνας των επιλογών της κυβέρνησης. Την ίδια στιγμή προετοιμάζονται νέες αντιλαϊκές ρυθμίσεις για το χώρο της εκπαίδευσης``.

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει ότι ``κλειστά κράτησε τελικά τα χαρτιά του ο Πέτρος Ευθυμίου, αναφορικά με τις αλλαγές στις εξετάσεις της δευτέρας και της τρίτης Λυκείου. Ολες οι ``διορθωτικές παρεμβάσεις`` στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση θα ανακοινωθούν μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Ομως, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τη μείωση των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων στη Β` και Γ` Λυκείου σε οκτώ έως δέκα συνολικά ανά τάξη (από δεκατέσσερα), τη μείωση των γραπτών τεστ κατά της διάρκεια της σχολικής χρονιάς και την αλλαγή του τρόπου βαθμολόγησης των γραπτών των εξετάσεων``.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εκτιμά ότι ``οι 6 αλλαγές στο βασικό πλάνο και οι 21 επιμέρους ρυθμίσεις που ανακοίνωσε χθες ο Π. Ευθυμίου, επιχειρούν να βελτιώσουν σημεία της μεταρρύθμισης και να αμβλύνουν τις αντιδράσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας. Ετσι: καταργούνται τα ΠΣΕ και ιδρύονται Ινστιτούτα δια βίου εκπαίδευσης στα ΑΕΙ. Τα ΤΕΙ αναβαθμίζονται και εντάσσονται στην ανώτατη μη πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Σημαντικές αλλαγές σχεδιάζονται στο σύστημα αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, ενώ η εφαρμογή του τεστ δεξιοτήτων αποτελεί, μάλλον, παρελθόν``.

    Η ΑΥΓΗ τονίζει ότι ``την πρόθεση και ανάγκη ``διαρκούς μεταρρύθμισης`` επικαλέστηκε ο υπουργός Παιδείας Π. Ευθυμίου για να καλύψει την μερική ανατροπή της ``μεταρρύθμισης Αρσένη``, που πιστοποιήθηκε στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο και η οποία, όμως, δεν ανατρέπει τη διαρκή απορύθμιση του σχολείου και της εκπαιδευτικής διαδικασίας που εξακολουθεί να συντελείται``.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ισχυρίζεται ότι ``αρκούμενος σε νύξεις μόνο για το φλέγον ζήτημα των αλλαγών στο εξεταστικό σύστημα, ο υπουργός Παιδείας, κ. Πέτρος Ευθυμίου, έδωσε χθες στη δημοσιότητα τον προγραμματισμό του ΥΠΕΠΘ για την προσεχή τετραετία 2000-2004, όπως είχε εγκριθεί λίγο νωρίτερα από το υπουργικό συμβούλιο που είχε συγκαλέσει ο πρωθυπουργός, κ. Κώστας Σημίτης, με αποκλειστικό θέμα την εκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης``.

    [05] Πυρκαγιές

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει ότι ``εισαγόμενη`` πυρκαγιά από την Αλβανία αιφνιδίασε χθες ελληνικά χωριά της περιοχής Πωγωνίου του νομού Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα αρκετοί κάτοικοι να εγκλωβιστούν και δύο από αυτούς να βρουν τραγικό θάνατο καθώς προσπαθούσαν να περισώσουν τα υπάρχοντά τους. Η αντιμετώπιση της νέας συμφοράς ήταν το αντικείμενο έκτακτης νυχτερινής σύσκεψης των Μ. Χρυσοχοϊδη - Β. Παπανδρέου - Δ. Αποστολάκη``.

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ ``δύο ηλικιωμένοι κάηκαν στο χωριό Αγία Μαρίνα Ιωαννίνων, ενώ ολόκληρη τη νύχτα συνεχίζονταν στο ίδιο χωριό οι έρευνες για 4 άτομα που χάθηκαν μέσα στην κόλαση της φωτιάς. Δεκάδες πυρκαγιές μαίνονται σ` όλη την Ελλάδα, ενώ η κυβέρνηση μέρες τώρα αδιαφορεί για την αντιμετώπιση της κατάστασης``.

    Η ΧΩΡΑ υπογραμμίζει ότι ``παραδόθηκε ξανά η χώρα στις φλόγες. Ενα ζευγάρι απανθρακώθηκε και έξι αγνοούνται στην Ηπειρο. Η αγωνιώδης κραυγή του πυροσβέστη που λύγισε αποκάλυψε την τραγική αλήθεια. Οι υπεύθυνοι αδιαφορούν αν ζουν ή αν πεθαίνουν οι πυροσβέστες που δεν έχουν πείρα δασοπυρόσβεσης``.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι ``τραγωδία χθες στα Γιάννενα, συμφορά στην Αρκαδία. Δύο νεκροί από τις φλόγες και τέσσερις αγνοούμενοι στην Ηπειρο. Το άλλοτε μαγευτικό Μαίναλο στην Πελοπόννησο καίγεται για έκτη μέρα. Η Ελλάδα ζει φέτος το εφιαλτικότερο καλοκαίρι, στην πρόσφατη ιστορία της, από τις πυρκαγιές``.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι ``όλεθρος, καταστροφή, οδύνη και αγανάκτηση από τους ξεχασμένους κατοίκους των ακριτικών Ιωαννίνων, που αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να σώσουν τα σπίτια τους, ενώ ήδη καταγράφονται δύο νεκροί και έξι αγνοούμενοι``.

    [06] Χρηματιστήριο

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) γράφει ότι ``νέα σημαντική πτώση κατά 1,99% του Γενικού Δείκτη Τιμών του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών σημειώθηκε χθες, δείχνοντας πόσο ευάλωτη είναι η ελληνική αγορά σε κάθε είδους φήμες και παιχνίδια που παίζουν υπεύθυνοι και ανεύθυνοι``.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ισχυρίζεται ότι ``η Σοφοκλέους βομβαρδίζεται σχεδόν καθημερινά με ``διασωστικά`` μέτρα και ``εξυγιαντικές`` ρυθμίσεις, αλλά προκοπή δεν βλέπει. Παρότι οι αρμόδιοι δείχνουν υπερκινητοποίηση και φαίνεται πως βάλθηκαν να καλύψουν σ` ένα μήνα όσα παρέλειψαν τα τελευταία τρία χρόνια, η Σοφοκλέους δεν ανταποκρίνεται και αντιθέτως μάλλον ``βαραίνει`` όλο και περισσότερο. Χθες, επηρεασμένη από την πίεση που δέχθηκαν εκ της τέταρτης άδειας κινητής τηλεφωνίας ο ΟΤΕ, οι λοιπές εταιρείες του κλάδου και οι μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης, κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ έτους``.

    Η ΑΘΗΝΑ`Ι`ΚΗ σημειώνει ότι ``κάτω από τα επίπεδα των 3.700 μονάδων, τα οποία στο πρόσφατο παρελθόν αποτέλεσαν σημαντικό σημείο στήριξης της χρηματιστηριακής αγοράς, υποχώρησε ο Γενικός Δείκτης τιμών, με τις τιμές των μετοχών σε όλες τις κατηγορίες να κλείνουν με σημαντικές απώλειες. Το αρνητικό κλίμα διαμόρφωσαν σε μεγάλο βαθμό οι ισχυρές πιέσεις που δέχθηκαν οι μετοχές των τηλεπικοινωνιών (ΟΤΕ, PANAFON), πιέσεις οι οποίες μεταφέρθηκαν προς το τέλος των συναλλαγών σε ισχυρά τραπεζικά χαρτιά και γενικότερα σε όλη την αγορά``.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) προσθέτει ότι ``πτώση χωρίς φρένο και ψυχολογία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η χθεσινή δραματική συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, όπου οι πάσης φύσεως φήμες, εικασίες, ακόμα και τερατολογίες, βρίσκουν ``εύφορο έδαφος`` καλλιέργειας, μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου``.

    [07] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ 25/08/2000 (ΑΠΕ)

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι των σημερινών οικονομικών εφημερίδων έχουν ως εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:"Ούτε πόσους, ούτε πόσα!Η συζήτηση στη Βουλή για μονιμοποίηση συμβασιούχων".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:"Σε κρίση η Σοφοκλέους. Θεσμικά μέτρα Αλεξάκη,αλλά..."

    ΚΕΡΔΟΣ:"Σχέδιο "100 ημερών" για τη Σοφοκλέους. Π. Αλεξάκης:στόχος ένα ισχυρό, ασφαλές και αξιόπιστο ΧΑΑ".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:"Ομόλογα 500 δις έναντι μελλοντικών εισπράξεων".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:" Μέτρα-τομή Αλεξάκη για να "αναπνεύσει" η Σοφοκλέους. Σχεδιάζεται να υλοποιηθούν σταδιακά".

    [08] Συμβασιούχοι δημοσίου

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει ότι "η κυβέρνηση υπολογίζει τους υπό μονιμοποίηση συμβασιούχους σε 12.000 με επιπλέον ετήσια δαπάνη 27,5 δις. Η ΝΔ θέλει να μονιμοποιηθούν 18.000-19.000, ενώ ο κ. Στ. Μάνος που μιλάει για φαυλότητα τους υπολογίζει σε 15.000 με ετήσιο κόστος 60 δις δρχ".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 25 August 2000 - 16:24:19 UTC