Browse through our Interesting Nodes on Secondary Education in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-07-12

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/07/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Κυπριακό - Τουρκία
  • [3] Εξοπλισμοί
  • [4] Γερμανικές αποζημιώσεις
  • [5] Απασχόληση
  • [6] Πυρκαγιές
  • [7] Διαφάνεια στο Δημόσιο
  • [8] Τρομοκρατία
  • [9] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [10] Τηλεπικοινωνίες: Αρχίζει η μάχη

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η κατάσβεση των πυρκαγιών και τα έκτακτα μέτρα για την πρόληψή τους, το Κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά και οι σκέψεις για αλλαγές στον τομέα της απασχόλησης, είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Και τώρα τρέχουμε. Γενική κινητοποίηση Στρατού και Δημοσίου για τα μελτέμια του Σαββατοκύριακου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Καίνε τώρα και τον Τουρισμό! Ολοκληρώνουν την τραγωδία με προβοκάτσιες.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Κρύβουν την αλήθεια για τις φωτιές. Τι φοβάται η κυβέρνηση.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αίρεται η μονιμότητα στις ΔΕΚΟ. Ηλεκτρο-σοκ: χωρίς περιορισμό οι απολύσεις εργαζομένων.

    Η ΑΥΓΗ: "Σοκ" στα εργασιακά. Προανήγγειλε χθες ο Γ. Παπαντωνίου.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Εμφύλιος στη ΝΔ για τη διαπλοκή. Κορυφαία στελέχη του κόμματος και επιχειρηματίες κατά Καραμανλή.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Σοκ στην αγορά εργασίας προαναγγέλλει ο κ. Παπαντωνίου.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Τι μας κρύβουν για τη Σάμο. Ειδική σύσκεψη στο Μαξίμου με Σημίτη-Βάσω-Χρυσοχοϊδη.

    ΕΘΝΟΣ: Οι 20.193 διορισμοί εκπαιδευτικών στα σχολεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Προκήρυξαν τον αφανισμό της Ελλάδας. Ενώ η Σάμος εφλέγετο, ξενόγλωσσες προκηρύξεις στο νησί άναψαν φωτιές και στον τουρισμό μας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ανατροπές σοκ στις εργασιακές σχέσεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Το τέλος του 8ωρου. Οι εργαζόμενοι θα ασχολούνται υπερωριακά χωρίς πρόσθετη αμοιβή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Η ανεργία διχάζει Γιάννο και Γιαννίτση. Για 35ωρο και μερική απασχόληση.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Αλλαγή-σοκ στο ωράριο. Η πρόταση Γιαννίτση στον κοινωνικό διάλογο.

    ΕΣΤΙΑ: "Ακραίες" καιρικές συνθήκες. Το νέο "εύρημα" καλύψεως των ευθυνών.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ανατροπές στην αγορά εργασίας.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Διορίζονται 20.193 εκπαιδευτικοί.

    ΤΑ ΝΕΑ: Σήμα κινδύνου από Ιταλία για νέες πυρκαγιές. Βοριάδες εμπρηστές από αύριο.

    ΝΙΚΗ: Διαφάνεια στη διαπλοκή. Το πραγματικό νόημα των επιστολών Σημίτη-Καραμανλή.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ετοιμα νέα μέτρα σοκ κατά της εργατικής τάξης.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Με αφορμή τη Σάμο να πέσουν κεφάλια. Για να ξυπνήσουν οι υπόλοιποι...

    Η ΧΩΡΑ: Οι Τούρκοι καίνε τα νησιά του Αιγαίου! Εριξαν χιλιάδες προκηρύξεις στη φλεγόμενη Σάμο.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Με 5 μέτρα αλλάζει η αγορά εργασίας.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μια πόλη άνεργοι. Αλλοι 44.000 μέσα στο '99. Κυβερνητικά μέτρα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Βαθιές τομές στο εργασιακό-Αλλαγές και στις απολύσεις.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η κυβέρνηση εξουθενώνει τους εργαζόμενους "εκσυγχρονιστικά".

    [2] Κυπριακό - Τουρκία

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ ``οι Αμερικανοί μεσολαβητές πιστεύουν πως τον Οκτώβριο, με το τέλος δηλαδή του πέμπτου γύρου των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών, ο ειδικός αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό θα μπορέσει να ανακοινώσει την πρώτη συμφωνία σε ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Τα θέματα αυτά, όπως τα καθόρισε ο γενικός γραμματέας Κόφι Ανάν, είναι το εδαφικό, το συνταγματικό, η ασφάλεια και οι περιουσίες``.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) επισημαίνει ότι ``βαρόμετρο των πολιτικών εξελίξεων στα ευρωτουρκικά θέματα θα είναι η επίσκεψη στην Τουρκία του αρμόδιου για θέματα διεύρυνσης κ. Γκίντερ Βερχόιγκεν. ``Πρόκειται για την πιο περίπλοκη επίσκεψή μου σε όλη τη μέχρι σήμερα σταδιοδρομία μου ως επιτρόπου``, δήλωσε χθες ο Γερμανός κομισάριος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δείχνοντας ότι δεν είναι τόσο αισιόδοξος για το αν τελικά η γειτονική χώρα δεχτεί να συμμορφωθεί με τις επιταγές της ΕΕ, έτσι ώστε να προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, για να καλύψει τα πολιτικά κριτήρια της Κοπεγχάγης``.

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ γράφει ότι ``στην τελική ευθεία μπαίνει ο τρίτος γύρος των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών για το Κυπριακό, που ολοκληρώνεται σήμερα στη Γενεύη της Ελβετίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από διπλωματικές πηγές, οι κατευθυντήριες γραμμές που θα κατατεθούν στην ελληνοκυπριακή και την τουρκοκυπριακή πλευρά αναμένεται να κινούνται στο πλαίσιο των προτάσεων του πρώην γενικού γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Μπούτρος-Μπούτρος Γκάλι, σε μια προσπάθεια, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να καθησυχαστεί η ελληνοκυπριακή πλευρά``.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ στο άρθρο της τονίζει ότι ``το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Τουρκία με τα κριτήρια της Κοπεγχάγης είναι ένα ισχυρό πλεονέκτημα για την Ελλάδα. Είναι μια ευκαιρία για την Αθήνα να θέσει σε πρώτη προτεραιότητα τα θέματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (με έμφαση στην παραβίασή τους στην Κύπρο) και των πολιτικών όρων που προβλέπονται στα σχετικά κείμενα. Η Ελλάδα πρέπει να παίξει με τους δικούς της όρους και να μην παρασυρθεί από την τακτική της τεχνητής έντασης που επιδιώκουν οι τούρκοι με τις κινήσεις τους στα Στροβίλια. Τα προβλήματα στο εσωτερικό της Τουρκίας είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού. Η συζήτηση για την εταιρική σχέση το αποδεικνύει. Ας μην πέσει η Αθήνα στην παγίδα που στήνουν ορισμένα κέντρα εξουσίας στην Αγκυρα``.

    Η ΑΘΗΝΑ`Ι`ΚΗ αναφέρει ότι ``σε εμπόδιο για την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας και την ανάπτυξη των σχέσεών της με την Ελλάδα μπορεί να εξελιχθεί το θέμα των Στροβιλίων, όπως δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου στην κυπριακή εφημερίδα ``Πολίτης``.

    [3] Εξοπλισμοί

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι ``συμφωνία στις γενικές κατευθύνσεις του νέου εξοπλιστικού προγράμματος των Ενόπλων Δυνάμεων επιτεύχθηκε στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αφορούν στην εισήγηση του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, το ΚΥΣΕΑ θα κληθεί να εγκρίνει προγράμματα ύψους 3,9 τρισεκατομμυρίων δραχμών``.

    [4] Γερμανικές αποζημιώσεις

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι ``το Ινστιτούτο Goethe επισκέφθηκε χθες δικαστική επιμελήτρια προκειμένου να προχωρήσει σε λεπτομερή περιγραφή για αποτίμηση της αξίας του ακινήτου. Η επίσκεψη της δικαστικής επιμελήτριας έγινε κατόπιν σχετικής εντολής του πρώην Νομάρχη Βοιωτίας, κ. Ιωάννη Σταμούλη, δικηγόρου των δικαιωθέντων από την ελληνική Δικαιοσύνη 217 θυμάτων των σφαγής του Διστόμου``.

    ΤΑ ΝΕΑ υπογραμμίζουν ότι ``διάβημα του Γερμανού πρέσβη στην Αθήνα προς το υπουργείο Εξωτερικών προκάλεσε η χθεσινή ενέργεια της καταγραφής των περιουσιακών στοιχείων του γερμανικού Ινστιτούτου``.

    [5] Απασχόληση

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι ``υπό την πίεση της αυξανόμενης ανεργίας και σε μια προσπάθεια να μεταδοθούν θετικά σήμερα στις αγορές για την προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών,η κυβέρνηση κινείται προς ανατροπή του υφιστάμενου καθεστώτος που διέπει την αγορά εργασίας``.

    ΤΟ ΒΗΜΑ προσθέτει ότι ``αύριο ο υπουργός Εργασίας κ. Αν. Γιαννίτσης θα εισηγηθεί στην Κυβερνητική Επιτροπή την ψήφιση νέου εργασιακού νόμου το Νοέμβριο, ο οποίος θα περιλαμβάνει πέντε παρεμβάσεις: κατάργηση του σχήματος ``8ωρο-5ήμερο-40ωρο`` για ορισμένες μορφές απασχόλησης, αύξηση της αμοιβής για τις υπερωρίες (ώστε να μειωθούν), επιδότηση των εργοδοτικών εισφορών για τις προσλήψεις ανέργων, καθιέρωση της μερικής απασχόλησης στο Δημόσιο και αλλαγή των ορίων για τις απολύσεις``.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι ``το απόσπασμα στήνει η κυβέρνηση τα ``εργασιακά δικαιώματα``, προωθώντας την άρση της μονιμότητας στις ΔΕΚΟ, την ενίσχυση της μερικής απασχόλησης, την κατάργηση του 8ώρου και του 5θήμερου, την αύξηση του ορίου των απολύσεων. Τα αντεργατικά αυτά μέτρα -που θα συζητηθούν αύριο στην κυβερνητική επιτροπή- έρχονται σε μια εποχή που η χώρα μας αναδεικνύεται ``πρωταθλήτρια`` στην ανεργία και με τη δικαιολογία ότι αποτελούν πλέγμα ρυθμίσεων που θα ενισχύσουν την απασχόληση``.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζεται ότι ``συμπλεύσεις, αλλά και κόντρες μεταξύ Γιάννου Παπαντωνίου και Τάσου Γιαννίτση σημειώθηκαν χθες, στην πρώτη μετά τις εκλογές κυβερνητική σύσκεψη για την ανεργία. Σημεία τριβής, η μερική απασχόληση και το 35άωρο. Ο κ. Παπαντωνίου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν επεκτείνεται η μερική απασχόληση και ο κ. Γιαννίτσης (που δεν θέλει αλλαγή του νόμου) απαντά: βρείτε το πρόβλημα. Και θα υποστηρίξει αύριο στην υπό τον κ. Σημίτη Κυβερνητική Επιτροπή ότι πρέπει να επεκταθεί η μερική απασχόληση και στο δημόσιο τομέα. Ο Γιάννος Παπαντωνίου, πάντως, έδωσε εντολή να αξιολογηθεί η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των επιχειρήσεων μέχρι και 25% σαν κίνητρο, για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας``.

    [6] Πυρκαγιές

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι ``έκκληση στους πολίτες για δραστηριοποίηση έτσι ώστε να συμβάλουν με την προσοχή και τη φροντίδα τους στο θέμα της πρόληψης των πυρκαγιών έκανε χθες η υπουργός Εσωτερικών Βάσω Παπανδρέου μετά τη συνάντηση που είχε μαζί με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Χρυσοχοϊδη με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη. Η κ. Παπανδρέου μίλησε για αποτελεσματικότητα του σχεδιασμού αντιμετώπισης των πυρκαγιών τονίζοντας πως πέρυσι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου είχαμε περίπου 470 πυρκαγιές ενώ φέτος για το ίδιο διάστημα έχουμε 1010 πυρκαγιές που αντιμετωπίστηκαν όλες εκτός βέβαια από τη μεγάλη καταστροφή της Σάμου``.

    Σύμφώνα με την ΑΥΓΗ ``δυσαρεστημένος φέρεται ο πρωθυπουργός από τον συντονισμό του κυβερνητικού επιτελείου για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στη Σάμο. Τον προβληματισμό του για τον χειρισμό της κατάστασης εξέφρασε -σύμφωνα με πληροφορίες- κατά τη χθεσινή σύσκεψη στου Μαξίμου με τη συμμετοχή των υπουργών Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης. Από την πλευρά της, πάντως, η Β. Παπανδρέου υποστήριξε πως ο Κ. Σημίτης δεν διατύπωσε κανένα παράπονο, σπεύδοντας να δηλώσει πως γνώριζε τον σχεδιασμό και την αποτελεσματικότητά του``.

    Η ΕΣΤΙΑ ισχυρίζεται ότι ``εδώ έγκειται και το μεγάλο κυβερνητικό ψεύδος. Οι ίδιοι άνθρωποι που προ εβδομάδος διαβεβαίωναν ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι πανέτοιμος για την αντιμετώπιση τυχόν πυρκαϊών, μη έχοντας τώρα τίποτε άλλο να πουν, επενόησαν τις ``ακραίες`` συνθήκες``.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ επισημαίνει ότι ``έξι μέρες χρειάστηκαν για να τιναχτούν στον αέρα οι κυβερνητικές εξαγγελίες για τη δασοπυρόσβεση. Και τώρα, επιχειρούν να κρύψουν την αντιλαϊκή και αντιδασική πολιτική τους, πίσω από τις γεμάτες αυτοθυσία προσπάθειες των πυροσβεστών, των εθελοντών και όσων έδωσαν την άνιση μάχη με τα πύρινα μέτωπα. Ανυπολόγιστες συνέπειες στο περιβάλλον και στην υγεία του λαού έχει η πολιτική καταστροφής των δασών για χάρη συγκεκριμένων μεγαλοσυμφερόντων, στα πλαίσια της προσαρμογής στην οικονομία της αγοράς, επισημαίνει το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του``.

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι ``προκηρύξεις στα αγγλικά κατέκλυσαν τη Σάμο, οι οποίες καλούσαν τους τουρίστες να καταφύγουν στο Κουσάντασι, στην Τουρκία, για να γλιτώσουν. Ετσι οι υποψίες ότι για άλλη μία φορά Τούρκοι πράκτορες καίνε τα νησιά του Αιγαίου φαίνεται να παίρνουν σάρκα και οστά. Η Βάσω Παπανδρέου κατήγγειλε την προβοκάτσια, ενώ ο Μιλτιάδης Εβερτ ζήτησε την επέμβαση εισαγγελέα για σωρεία εγκληματικών παραλείψεων στις πρόσφατες πυρκαγιές``.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει οτι "Δεύτερο γύρο καταστροφικών πυρκαγιών φοβάται για τις επόμενες μέρες η κυβέρνηση, Ενώ πυκνώνουν οι ενδείξεις και οι αποδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού ακόμα και στη Σάμο που μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές χάνει και τους τουρίστες".

    [7] Διαφάνεια στο Δημόσιο

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι ``την έντονη ενόχληση κορυφαίων παραγόντων του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας καθώς και τη δυσφορία στελεχών της ΝΔ προκάλεσε η πρόσφατη ενέργεια του Κ. Καραμανλή να ανακινήσει, χωρίς στοιχεία, ζήτημα διαπλοκής δια της επιστολογραφίας με τον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη``.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι ``μια μόλις ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση από το Μαξίμου των επιστολών Κ. Καραμανλή και Κ. Σημίτη για τη δράση των διαπλεκομένων, η αξιωματική αντιπολίτευση προανήγγειλε χθες ότι καταθέτει σήμερα στη Βουλή πρόταση νόμου, με την οποία υποδεικνύει με σαφήνεια στον πρωθυπουργό, το δρόμο για την πάταξη του φαινομένου της διαπλοκής!``.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ζητά ``η ΝΔ να καταφύγει στη δικαιοσύνη για όλα τα σκάνδαλα. Να λάμψει η αλήθεια για σκάνδαλα που χρόνια κοιμούνται. Ενοχή η αντίδραση της κυβέρνησης``.

    [8] Τρομοκρατία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟς ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει ότι ``το Ηνωμένο Βασίλειο είναι αποφασισμένο να βρει τους δολοφόνους του Ταξίαρχου Σόντερς και να τους προσαγάγει στη Δικαιοσύνη. Αξιωματικοί της Σκότλαντ Γιαρντ είναι εδώ και θα βοηθήσουν την ελληνική Αστυνομία. Θα παραμείνουν μάλιστα εδώ, έως ότου πετύχουμε τον τελικό μας στόχο``. Με αυτές τις λίγες, κοφτές λέξεις του πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στη χώρα μας, Ντέιβιντ Μάντεν, ``μεταφέρθηκε`` στο Ελληνοβρετανικό Σεμινάριο για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, που διοργανώθηκε από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης του για την εξάρθρωση της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, που ευθύνεται για τη δολοφονία του στρατιωτικού ακόλουθου Στίβεν Σόντερς``.

    [9] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Σοκ στα εργασιακά. Το προανήγγειλε ο ΥΠΕΘΟ Γ. Παπαντωνίου".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Μόνο σε ευρώ οι μετοχές. από την 1η Ιανουαρίου. Καμμία εντολή αγοράς ή πώλησης σε δραχμές".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Στο τραπέζι μπαίνει η αγορά εργασίας. Ανεργία: Μειωμένες εργοδοτικές εισφορές στις νέες προσλήψεις".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Εξορθολογισμός" στις απολύσεις και ελαστικό ωράριο εργασίας".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Αρχίζει η μάχη στην αγορά επικοινωνιών. 22 μνηστήρες για τις νέες άδειες".

    [10] Τηλεπικοινωνίες: Αρχίζει η μάχη

    Το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ γράφει ότι "Ο τομέας των τηλεπικοινωνιών είναι το νέο πεδίο σκληρών επιχειρηματικών αντιπαραθέσεων και διεργασιών, με στόχο τη διανομή μιας τεράστιας "πίτας" που εκτιμάται ότι σε λίγα χρόνια θα αντιπροσωπεύει ετήσιο τζίρο 2 τρις δρχ. Εν όψει απελευθέρωσης της αγοράς, εντείνονται διεργασίες για τη συγκρότηση των επιχειρηματικών σχημάτων που θα διεκδικήσουν τις άδειες ασύρματης, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 12 July 2000 - 15:53:03 UTC