Browse through our Interesting Nodes of Organizations in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-06-14

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/06/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Ταυτότητες
  • [3] Χρηματιστήριο
  • [4] Αλλαγές στο δημόσιο
  • [5] Τρομοκρατία
  • [6] Νέα Δημοκρατία
  • [7] Ολυμπιάδα 2004
  • [8] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [9] Ελλειμμα κρατικού προϋπολογισμού

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η διαμάχη Κράτους - Εκκλησίας για τις ταυτότητες, τα εσωκομματικά της ΝΔ, η πορεία του Χρηματιστηρίου, οι αποφάσεις για την Ολυμπιάδα 2004, οι αλλαγές για τις προσλήψεις στο δημόσιο και το τρομοκρατική χτύπημα της "17Ν" είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Επαναστάτες χωρίς αιτία! Απόψε η πρώτη πολιτική συγκέντρωση της Εκκλησίας.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ντροπή απατεώνες! Πώς το έγκλημα το παρουσιάζουν ως ..."προστασία του πολίτη".

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Τρομοκρατία από τη MORGAN οδήγησε σε πτώση του δείκτη. Αμερικανικό χτύπημα και στο Χρηματιστήριο.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Τι αλλάζει στα ακίνητα. Ολος ο νόμος για το νέο ΓΟΚ σε 9 σελίδες.

    Η ΑΥΓΗ: Εξέδρα φανατισμού και εθνικοφροσύνης στήνει σήμερα ο Χριστόδουλος στη Θεσσαλονίκη.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο. Τι αποφασίστηκε στη διυπουργική.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Οι "λύκοι του Λονδίνου" ρίχνουν το Χρηματιστήριο. Περίεργα παιχνίδια στη Σοφοκλέους χωρίς να τηρούνται τα προσχήματα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Προσλήψεις εξπρές στο δημόσιο. Πράσινο φως από το "Μίνι υπουργικό Συμβούλιο".

    ΕΘΝΟΣ: Υπηρεσίες πρότυπα "χτίζει" η Βάσω στο Δημόσιο. Με τη συνδρομή της "Ομάδας Δράσης 2000".

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Προς Θεσσαλονικείς Α συγκεντρώσεως το ανάγνωσμα. Στους δρόμους σήμερα οι Μακεδόνες για την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Νέες στρατιές συμβούλων στα υπουργικά γραφεία. Δημιουργείται νέος θεσμός ελίτ των υπαλλήλων με μεταπτυχιακές σπουδές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Δημόσιο: αλλαγές στις προσλήψεις και στο προσωπικό. Οι πτυχιούχοι αποκτούν προτεραιότητα. Και το απόγευμα ανοικτές οι υπηρεσίες αιχμής.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Θεοκρατική εξέγερση. Κατά του Κράτους, με πολιτικά μέσα, πούλμαν-ντουντούκες.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Τρομοκράτες στη Σοφοκλέους. Ρουκέτα τη MORGAN STANLEY εναντίον του ΧΑΑ.

    ΕΣΤΙΑ: Ολα άλλαξαν σε ένα χρόνο! Ατελείωτα λάθη μετά τις ευρωεκλογές.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ξένοι υποεκτιμούν το Χρηματιστήριο. Τοποθετούν την "ορθή αξία" του κάτω από τις 3.500 μονάδες.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Ράμπο" στη Δημόσια Διοίκηση. Ομάδες άμεσης παρέμβασης και ομάδες ποιότητα στα "κρίσιμα" υπουργεία.

    ΤΑ ΝΕΑ: Κρησφύγετο 17Ν ψάχνουν στο τρίγωνο της τρομοκρατίας. Αναπαράσταση με TV ζήτησαν οι Αγγλοι.

    ΝΙΚΗ: "Εχουμε πόλεμο" Εκκλησίας - Πολιτείας, αλλά... Η κυβέρνηση ανάμεσα σε συμπληγάδες.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ολυμπιακοί Αγώνες 2004: Ακριβά θα πληρώσει ο λαός.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Ημαρτον κύριε! Η Εκκλησία στο πεζοδρόμιο...

    Η ΧΩΡΑ: Προσβάλλει και τον Πατριάρχη. Πήρε θέση το Φανάρι και ζητάει διάλογο από το Μαξίμου.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Νέες προσλήψεις και μετατάξεις. Αποφασίστηκε σε ευρεία υπουργική σύσκεψη.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Θέσεις μάχης.Φοβερή κινητοποίηση για τη λαοσύναξη.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Χριστόδουλος: όχι σε κράτος χωρίς ταυτότητα. Ο Αρχιεπίσκοπος ομιλεί αποκλειστικά στη "Μ" την κρίσιμη στιγμή.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Πρώτα Ελληνες και μετά Ευρωπαίοι.

    [2] Ταυτότητες

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "μορφή οργανωμένης εξέγερσης κατά της συντεταγμένης πολιτείας παίρνει το σημερινό συλλαλητήριο, που οργανώνει η Ιεραρχία στη Θεσσαλονίκη. Αντιγράφοντας κομματικές συγκεντρώσεις, προσπαθεί να επιβάλει τις θεοκρατικές της απόψεις".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ ισχυρίζεται ότι "με στόχο να συγκεντρώσει 500.000 κόσμο στη "λαοσύναξη " της Θεσσαλονίκης εργάζεται η ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος. Εγκλωβισμένη στις επιλογές της, η οργανωτική επιτροπή επιδιώκει τώρα να προσελκύσει μεγάλα πλήθη πιστών αλλά και να αποφύγει εκδηλώσεις φανατισμού και μισαλλοδοξίας".

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει ότι "σε κατά μέτωπον αντιπαράθεση με την κυβέρνηση, η πλειονότητα της Ιεραρχίας της Εκκλησίας, με κύρια ευθύνη του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, προχωράει σήμερα στο πρώτο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, καθαρά πολιτικού χαρακτήρα, με αφορμή μεν την αναγραφή του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες, στην ουσία δε, όχι μόνο για τη διατήρηση του κοσμικού χαρακτήρα προνομίων της (κρατικών και οικονομικών) από τον εναγκαλισμό της με το κράτος αλλά και την αύξησή τους".

    [3] Χρηματιστήριο

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "για μια ακόμη φορά η Σοφοκλέους παρασύρεται στη δίνη των συμφερόντων των μεγάλων αμερικανικών επενδυτικών εταιριών. Χθες με έκθεσή της η Morgan Stanley εκτιμούσε ότι η Σοφοκλέους είναι υπερτιμημένη και πρέπει να υποχωρήσει ως και 1.000 μονάδες. Τουναντίον, μια άλλη αμερικανική τράπεζα, η Merrill Lynch, πρόκειται να δημοσιοποιήσει έκθεσή της κατά την οποία η ελληνική αγορά είναι υποτιμημένη και θα κινηθεί πάνω από τις 5.000 μονάδες".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ισχυρίζεται ότι "χτύπημα που αποσκοπούσε να πλήξει την ελληνική οικονομία, μπορεί να θεωρηθεί η φήμη που διέρρευσε Χθες στο ΧΑΑ, αναφορικά με την ύπαρξη έκθεσης της χρηματοοικονομικής εταιρίας Morgan Stanley αναφορικά με το ελληνικό χρηματιστήριο".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ εκτιμά ότι "νέα "ρουκέτα" κατά της Σοφοκλέους, την τέταρτη τους τελευταίους μήνες, εξαπέλυσε Χθες η Morgan Stanley, προκαλώντας πιέσεις αλλά όχι και γενικευμένο πανικό στην αγορά. Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα χαρακτηρίζει υπερτιμημένη κατά 25% τη Σοφοκλέους και προβλέπει διόρθωση του Γενικού Δείκτη μέχρι τις 3.400 μονάδες".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Μήτσης), "στο στόχαστρο των κερδοσκοπικών "επενδυτικών" διεθνών οίκων - που στην κυριολεξία παίζουν με τις χρηματαγορές και που όπώς αποδεικνύεται ανεβοκατεβάζουν όποτε και όταν θέλουν τα χρηματιστήρια, μόνο με τη σύνταξη μιας έκθεσης - βρέθηκε για ακόμη μια φορά το Χρηματιστήριο Αξιών της Αθήνας Χθες".

    [4] Αλλαγές στο δημόσιο

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "την αναδιάταξη του ανθρώπινου δυναμικού στο δημόσιο από το 2001 αποφάσισε Χθες η Επιτροπή Θεσμών, που έδωσε το "πράσινο φως" στην υπουργό Εσωτερικών Β. Παπανδρέου να προχωρήσει σε αλλαγές στον προγραμματισμό των προσλήψεων και στην επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών "αιχμής" κατά τις απογευματινές ώρες".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι "ένα Δημόσιο με ανθρώπινο πρόσωπο υπόσχεται η Βάσω Παπανδρέου. Για τον σκοπό αυτό συγκροτείται "Ομάδα Αμεσης Παρέμβασης", που αναλαμβάνει την εκ βάθρων αναδιοργάνωση κρίσιμων υπηρεσιών. Πρόκειται για υπηρεσίες από τις οποίες σε μεγάλο βαθμό εξαρτώνται η εύρυθμη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού και η εξυπηρέτηση του πολίτη".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι "την εντολή να προχωρήσουν σε προσλήψεις - εξπρές εξειδικευμένου προσωπικού, αλλά και στη σύνταξη νέων οργανισμών των υπουργείων έδωσε Χθες η υπουργός Εσωτερικών Βάσω Παπανδρέου στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών. Πάντως, προσλήψεις θα γίνουν και για μη πτυχιούχους, αλλά με ιδιαίτερη φειδώ, ενώ μετατρέπονται σε προσωποπαγείς θέσεις αυτές του πλεονάζοντος προσωπικού, ώστε να καταργούνται μετά την αποχώρηση του υπαλλήλου".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι "μεγάλος αριθμός θέσεων ανοίγει στο δημόσιο τομέα ύστερα από απόφαση της κυβέρνησης. Οι θέσεις αυτές, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Εσωτερικών - Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Βάσω Παπανδρέου, θα αφορούν εξειδικευμένο προσωπικό και θα πραγματοποιηθούν άμεσα στους νέους οργανισμούς που θα δημιουργηθούν στα υπουργεία".

    [5] Τρομοκρατία

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "κρησφύγετο της 17Νοέμβρη ψάχνουν στο τρίγωνο της τρομοκρατίας. Η Ελληνική Αστυνομία, με αιχμή του δόρατος την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, χτενίζει την περιοχή γύρω από το Χαλάνδρι, αναζητώντας τη "μαύρη τρύπα" από την οποία διαφεύγουν οι εκτελεστές της 17Ν. Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στο τρίγωνο Χαλανδρίου, όπου η 17Ν έχει πραγματοποιήσει ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά χτυπήματα της".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ εκτιμά ότι "ανεξάρτητα από την τεράστια βλάβη που προκάλεσαν στη χώρα, αλλά και την τραγωδία στην οικογένεια του άτυχου Βρετανού στρατιωτικού ακολούθου, οι ανεγκέφαλοι της "17Νοέμβρη" για ένα πράγμα αξίζει να τους...βγάλει κανείς το καπέλο. Πέτυχαν να επαναδραστηριοποιήσουν την αστυνομία, που κάτω από το βάρος της συσσωρευμένης ευθύνης 25 ετών, άρχισε να ...ψάχνεται και τουλάχιστον να μην εκτίθεται".

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ, "το μαχαίρι στο κόκκαλο" φέρεται διατεθειμένη να ... φτάσει η κυβέρνηση προκειμένου να υπάρξουν άμεσα στα πρώτα θετικά αποτελέσματα στον αγώνα για πάταξη της τρομοκρατίας και γενικότερα του οργανωμένου εγκλήματος. Χθες, ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του μετά την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο, απηύθυνε σκληρό μήνυμα - προειδοποίηση, το οποίο είχε αποδέκτες τους τρομοκράτες".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι "σε θρίλερ με πολλά επεισόδια εξελίσσονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για την ανεύρεση του δίκυκλου, στο οποίο επέβαιναν οι δύο άγνωστοι που εκτέλεσαν τον ταξίαρχο Στήβεν Σόντερς στη Λ. Κηφισίας. Χθες το πρωί άνδρες της συγκεκριμένης υπηρεσίας, εντόπισαν στη συμβολή των οδών Κάλβου και Ζαλοκώστα, ένα εγκαταλελειμμένο δίκυκλο τύπου "βέσπα" για το οποίο εκτιμάται πως το χρησιμοποίησαν τα μέλη της οργάνωσης -"φάντασμα" "17Ν".

    [6] Νέα Δημοκρατία

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι "ο υποβόσκων πόλεμος Καραμανλικών - Μητσοτακικών αναζωπυρώθηκε Χθες στη ΝΔ από ένα ασήμαντο εκ πρώτης όψεως περιστατικό: στις θυρίδες των βουλευτών του κόμματος στη Βουλή φιγουράριζαν οι εχθρικές για την κ. Μπακογιάννη ομιλίες που έκαναν στο Εκτακτο Συνέδριο οι κκ Εβερτ, Μανώλης κλπ αλλά έλειπε η εισήγηση της ιδίας! Το γεγονός θεωρήθηκε ... εχθρική πράξη από την κ. Μπακογιάννη και Χθες το μεσημέρι στη σύσκεψη των Τομεαρχών στη Ρηγίλλης ρώτησε τον κ. Κώστα Καραμανλή: "τελικά θα κάνουμε διάλογο ή θα βριζόμαστε;".

    Σύμφωνα με το ΛΟΓΟ, "υπό την προεδρία του Κώστα Καραμανλή συνεδρίασαν οι τομεάρχες της ΝΔ. Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε η ΝΔ να καταθέσει προτάσεις νόμου για την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου που αφορά στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. Στο μεταξύ, ενοχλημένη φέρεται η κ. Μπακογιάννη για τις επιθέσεις που δέχτηκε στο έκτακτο συνέδριο του κόμματος και ζήτησε από τον πρόεδρο του κόμματος να ξεκαθαρίσει αν ισχύουν όσα είπε περί διαλόγου".

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά ότι "προσπάθεια να "σπάση ο πάγος" στις σχέσεις Κ. Καραμανλή - Ντόρας Μπακογιάννη κατεβλήθη Χθες στην πρώτη μετά το Εκτακτο Συνέδριο συνάντησή τους στη συνεδρίαση των Τομεαρχών της ΝΔ. Η προσπάθεια πάντως κατεβλήθη ... μέσω εντάσεως, καθώς η κυρία Μπακογιάννη στηλίτευσε το γεγονός οτι στις θυρίδες των βουλευτών του κόμματος στη Βουλή τοποθετήθηκε φάκελος με τις ομιλίες των κκ Εβερτ, Παυλόπουλου και Ι. Μανώλη (που είχαν καταφερθή εναντίον της)".

    [7] Ολυμπιάδα 2004

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "στο άχθος της οργανωτικής προσπάθειας των Ολυμπιακών Αγώνων προστέθηκε Χθες και μια νέα παράμετρος, καθώς το κόστος του "2004" εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 2 τρις δρχ ενώ αρχικά για τα ολυμπιακά έργα και τις υποδομές είχε υπολογισθεί κατά προσέγγιση ένα ποσό της τάξεως του 1,2 έως 1,5 δις δρχ".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "ο κούκος αηδόνι" θα κοστίσει τελικά στον ελληνικό λαό η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Μια "πρώτη προσέγγιση" που ανακοίνωσε χτες η κυβέρνηση, ανεβάζει το κόστος των έργων που πρέπει να γίνουν στο 1,15 τρις δρχ, χωρίς, βέβαια, να συμπεριλαμβάνεται ο προϋπολογισμός της "Αθήνα 2004", που αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ τα 600 δις δρχ".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι "με έναν προϋπολογισμό στο περίπου προχωρά η κυβέρνηση για τους Ολυμπιακούς του 2004. Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας προϋπολόγισε σε 1,150 τρις το κόστος μόνο των απαραίτητων έργων. Κονδύλι σαφώς μικρότερο του 1,5 τρις που είχε προβλέψει σε ανύποπτο χρόνο ότι θα απαιτηθεί ο υφυπουργός Χρ. Πάχτας. Ομως και ο προϋπολογισμός αυτός που παρουσίασε Χθες στη διυπουργική επιτροπή ο Γ. Παπαντωνίου εν πρέπει να θεωρείται οριστικός, καθώς θα υπάρξει και δεύτερος γύρος σχετικών επαφών του με τους συναρμόδιους υπουργούς".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) σημειώνει ότι "ανησυχία και εκνευρισμός στην κυβέρνηση εξαιτίας των καθυστερήσεων ως προς την πορεία των έργων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο πρωθυπουργός μιλά τώρα για τον υπερκομματικό και εθνικό τους χαρακτήρα. Την ίδια στιγμή, αποκαλύπτεται πως το κόστος της χρηματοδότησης των Ολυμπιακών Εργων θα υπερβεί το ποσό - μαμούθ των 2 τρις δρχ χωρίς μέχρι σήμερα να υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με το πως θα βρεθούν αυτοί οι πόροι".

    [8] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Στο "κόκκινο" το έλλειμμα. Σύμφωνα με τα στοιχεία Α' τετραμήνου του 2000".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Σκονάκι" αξίας πολλών δις. από τη Morgan. Σάλος στη Σοφοκλέους".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Προβοκάτσια στη Σοφοκλέους. Καινοφανής ανάλυση της MORGAN STANLEY έδειξε πόσο ευάλωτη είναι η αγορά".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αμερικανοαμερικανική κόντρα για το ΧΑΑ. Η SALOMON αντικρούει την αρνητική έκθεση της MORGAN STANLEY".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Στο έλεος των αναλυτών. Ξένοι οίκοι παρεμβαίνουν στη Σοφοκλέους".

    [9] Ελλειμμα κρατικού προϋπολογισμού

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει ότι "Το έλλειμμα του τακτικού προϋπολογισμού έφθασε στα 758 δις. δρχ με ετήσιο στόχο 665 δις. δρχ! Κύριοι παράγοντες, η άνοδος του δολαρίου και του πετρελαίου, καθώς επίσης και το κόστος της προεκλογικο-εισοδηματικής πολιτικής (αύξηση αγροτικών συντάξεων και μισθολογίου στρατιωτικών)".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 14 June 2000 - 14:08:12 UTC