Read about Turkey's early 20th Century Genocides (by R.J. Rummel) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Sunday, 19 January 2025
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-05-19

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/05/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Αεροπορική τραγωδία
  • [3] Νέα Δημοκρατία
  • [4] Ελληνοτουρκικά
  • [5] Χρηματιστήριο
  • [6] ΟΝΕ
  • [7] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [8] Δημόσιο

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η αεροπορική τραγωδία στην Αντίκυρα Βοιωτίας, τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, η ελληνική οικονομία προς την ΟΝΕ και η πορεία του Χρηματιστηρίου είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Πόλεμος υπογραφών, ενώ γίνεται προσπάθεια ειρήνευσης.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): 5 αιτίες της τραγωδίας. Γεγονότα και ερωτήματα-φωτιά για την Πολεμική Αεροπορία.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Τι κρύβουν για τις τραγωδίες στην Πολεμική Αεροπορία. Μεγάλα ερωτηματικά μετά και τη νέα πτώση του F-4.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Γιατί πέφτουν τα Φάντομ. Ευθύνες για τις πτήσεις θανάτου.

    Η ΑΥΓΗ: Πτήσεις θανάτου πάνω από πόλεις. Κι άλλη αεροπορική τραγωδία χθες στην Αντίκυρα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Δεν αξίζει τίποτα η Ολυμπιακή! Η εκτίμηση Speedwing για την εταιρία.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Δήλωση του Ντούιζενμπεργκ: Η Ευρώπη στηρίζει τη δραχμή.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Αεροδιάδρομος θανάτου. Αμείλικτα ερωτήματα για την πτώση σε κατοικημένη περιοχή.

    ΕΘΝΟΣ: Μυστήριο η σιωπή του πιλότου. Τα 5 βουβά δευτερόλεπτα από τη στιγμή της μοιραίας απόκλισης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Βαφτίζονται "Τούρκοι" οι θρακομουσουλμάνοι τον Σεπτέμβριο...και γεμίζουν την Ελλάδα με "Εθνικές μειονότητες".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Σε διάλυση η αεροπορία. Στο κράτος-τραγωδία όλοι οι υπεύθυνοι λυπούνται αλλά ουδείς φταίει.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Δάκρυα και ερωτηματικά για την απίστευτη τραγωδία. Γιατί το μοιραίο Φάντομ συνετρίβη στο διώροφο σπίτι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ασκηση θανάτου. Χαμηλές πτήσεις πάνω από κατοικημένες περιοχές: επανεξετάζονται.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Γιατί;

    ΕΣΤΙΑ: Γιατί πέφτουν τόσα μαχητικά. Πολύωρες πτήσεις ανεπαρκής υποστήριξις.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Οι ουρανοί τους πρόδωσαν...Το τραγικό δυστύχημα εγείρει πολλά ερωτήματα για την Αεροπορία μας.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Τραγωδία από τον αέρα...Δεύτερη απώλεια της Πολεμικής Αεροπορίας μέσα σε 24 ώρες.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ανάποδη βουτιά θανάτου μετά από διπλό λάθος. Οι ασκήσεις πέρα από τα όρια θα επανεξετασθούν.

    ΝΙΚΗ: Πρώτη ήττα Σημίτη. Ο εκσυγχρονισμός θύμα του ρασοφόρου αναχρονισμού.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Εγκλημα! βαριές ευθύνες της κυβέρνησης.Νεκροί 2 παιδιά και 3 πιλότοι.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Καραμανλικοί και Μητσοτακικοί μιλούν για κότες και ρόμπες!

    Η ΧΩΡΑ: Ιπτάμενο φέρετρο.Τεράστιες οι ευθύνες για την τραγωδία στα Αντίκυρα.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Μονιμοποιούνται 15.000 συμβασιούχοι Δημοσίου. Επαναφέρεται το καλοκαίρι στη Βουλή η τροπολογία που "μπλόκαρε" η Νέα Δημοκρατία.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Απαντήσεις τώρα!Τραγωδία με Φάντομ:νεκροί οι πιλότοι και δύο κοπέλες.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Συναγερμός στην κυβέρνηση. Αυστηρές εντολές Σημίτη σήμερα το Υπουργικό για λύσεις στα θέματα της καθημερινότητας.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Διαστάσεις τραγωδίας. Τρομάζει η συχνότητα των δυστυχημάτων.

    [2] Αεροπορική τραγωδία

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι είναι "συγκλονισμένο το πανελλήνιο από τις αλλεπάλληλες τραγωδίες της Πολεμικής Αεροπορίας, με κορυφαία τη χθεσινή των Αντικύρων, αναρωτιέται τι και ποιός φταίει. Το υπουργείο Αμυνας φέρεται να αυτοσχεδιάζει τις ασκήσεις θανάτου των πιλότων, που γίνονται με ρίσκο σε ανεπίτρεπτα χαμηλά ύψη και πάνω από τα κεφάλια ανύποπτων πολιτών".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι "η λέξη "τραγωδία" αδυνατεί να εκφράσει αυτό που συνέβη χθες στα Αντίκυρα Βοιωτίας: μαχητικό αεροσκάφος Fantom F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας που συμμετείχε σε κοινή άσκηση με το Στρατό Ξηράς, καρφώθηκε με 800 χλμ/ώρα σε σπίτι όπου βρισκόντουσαν τρεις νεαρές κοπέλες. Οι δύο κυβερνήτες του αεροσκάφους ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ οι δύο από τις τρεις κοπέλες απανθρακώθηκαν".

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά ότι "οδύνη που δεν μπορεί να καλύψει τα αμείλικτα ερωτήματα που δημιουργούνται προκάλεσε η χθεσινή αεροπορική τραγωδία. Στην προσπάθεια να αποφύγουν τον όλεθρο που θα σκορπούσε η πτώση του F-4 μέσα στο χωριό, δύο υποσμηναγοί της ΠΑ συνάντησαν το θάνατο δύο νεαρά κορίτσια που διάβαζαν μέσα στο σπίτι τους στην Αντίκυρα Βοιωτίας,σε μικρή απόσταση από το σχολείο του χωριού και από νατοϊκή δεξαμενή καυσίμων".

    ΤΑ ΝΕΑ στο σχόλιό τους επισημαίνουν μεταξύ άλλων ότι "οι τραγικές ανθρώπινες απώλειες στα δύο - μέσα σ' ένα 48ωρο-δυστυχήματα της Πολεμικής Αεροπορίας...Με την οδυνηρότατη μάλιστα συνέπεια του χαμού δύο κοριτσιών στην Αντίκυρα κατά τη χθεσινή πτώση του Φάντομ. Δεν πρέπει--σε καμιά περίπτωση--να γίνουν αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης ... Αλλωστε κανείς δεν το δικαιούται μέσα στο πανελλήνιο -βαρύ για όλους - πένθος".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι "η τραγική απώλεια των δύο κοριτσιών στην Αντίκυρα και των δύο υποσμηναγών, χειριστών του μοιραίου "Φάντομ" θα μπορούσε να θεωρηθεί τύχη, αν σκεφτεί κανείς το μακελειό που αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή. Για λίγα μέτρα και προφανώς έπειτα από υπεράνθρωπες προσπάθειες των δύο υποσμηναγών το F4E δεν έπεσε πάνω στο κέντρο της πόλης, όπου βρίσκεται στο δημοτικό σχολείο και εκατοντάδες άνθρωποι στα καταστήματα, στα σπίτια και τους δρόμους".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει ότι "η νέα πρωτοφανής αεροπορική τραγωδία συγκλονίζει από χθες το πανελλήνιο. Μαχητικό αεροσκάφος F4E "καρφώθηκε" σε διώροφη κατοικία της κοινότητας Αντικύρων με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τα δύο μέλη του πληρώματος και δύο νεαρά κορίτσια. Οι ευθύνες για το νέο αυτό θανατηφόρο δυστύχημα, μπορεί τυπικά να επιρρίπτονται στην υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων των πιλότων, στη μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας πτήσεων και στο ρίσκο των χαμηλών πτήσεων σε ορεινές και δύσβατες περιοχές, στην ουσία όμως βαρύνουν την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας".

    [3] Νέα Δημοκρατία

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι "έντονα προβληματίζει τον Κ. Καραμανλή το ενδεχόμενο να εκδηλωθεί κύμα αμφισβήτησης βασικών επιλογών του στο προσεχές έκτακτο συνέδριο, με αφορμή την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, αλλά και το θέμα της παραμονής του κ. Σπηλιωτόπουλου στο πόστο του εκπροσώπου του κόμματος".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι "με αίσθημα ανακούφισης "υποδέχθηκαν τα στελέχη του ηγετικού πυρήνα της Ρηγίλλης την παρέμβαση του επίτιμου προέδρου Κων. Μητσοτάκη στην οποία κράτησε μεν σαφείς αποστάσεις από βασικές επιλογές του κ. Καραμανλή, αφήνοντας όμως "ανοιχτούς λογαριασμούς" για το μέλλον".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ εκτιμά ότι "με αναμμένο κάρβουνο κάτω από τις στάχτες παρομοίαζαν χθες στελέχη της ΝΔ τη φαινομενική κατάσταση νηνεμίας που επικράτησε για ένα 24ωρο στο κόμμα. "Μην αυταπατάσθε. Απλώς σήμερα δεν υπήρξε κάποιο περιστατικό για να τροφοδοτηθεί η κρίση. Αν δεν αλλάξει το σύστημα εσωκομματικής λειτουργίας, το πρόβλημα θα...σέρνεται έως το συνέδριο" παρατηρούσαν, με επιμέρους φραστικές αποκλίσεις".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ισχυρίζεται ότι "οι ψηφοφόροι, που έδωσαν τη νίκη στο ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 9ης Απριλίου, φαίνεται τελικά ότι είτε οδηγήθηκαν από τύχη στο καλύτερο δυνατό ή στο λιγότερο χειρότερο αποτέλεσμα είτε πως έκριναν σοφά. Και δεν χρειάστηκε παρά ένας μήνας και κάτι για να επιβεβαιωθούν γι αυτό. Διαφορετικά, αν είχε εκλεγεί η ΝΔ ενδεχομένως σήμερα να είχαν να κάνουν με μια κυβέρνηση στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, η οποία μπορεί να διατηρούσε την εύθραυστη συνοχή της λόγω της εξουσίας, αλλά θα αντιμετώπιζε συνέχεια πολλούς άλλους κινδύνους, μεταξύ των οποίων και αυτόν της απώλειας της πλειοψηφίας, από τις διαγραφές του αρχηγού, καθώς τον διακρίνει μια τέτοια τάση".

    [4] Ελληνοτουρκικά

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι "η συγκρότηση της ατζέντας της συνάντησης Παπανδρέου-Ολμπράϊτ στο περιθώριο της Συνόδου της Φλωρεντίας ήταν το αντικείμενο της πρωινής χθεσινής συνάντησης του Υπ. Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου με τον Νίκολας Μπέρνς σύμφωνα με διπλωματικές πηγές. Οι ίδιες πηγές, περιέργως επέμεναν οτι οι δύο ομόλογοι θα συζητήσουν μόνο για τα (μείζονος ενδιαφέροντος βέβαια ειδικά στην τρέχουσα, επικίνδυνη συγκυρία ) αλλά όχι για τα ελληνοτουρκικά. Η απάλειψη αυτού του κεφαλαίου πάντως από την ατζέντα θεωρείται απίθανη δεδομένου του τεραστίου ενδιαφέροντος που δείχνουν οι ΗΠΑ για το άπαν των τεκταινομένων και όσων πρόκειται να γίνουν--ή σε όσα πρόκειται να συμβάλλουν--στο ευρύτερο τρίγωνο Αθήνα-- Αγκυρα--Λευκωσία".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι "πέπλο μυστηρίου καλύπτει πλέον την πορεία των εθνικών θεμάτων καθώς ύστερα από άνωθεν εντολή η κυβέρνηση επιβάλλει πλήρη συσκότιση σε ό,τι αφορά τα επόμενα βήματα του ελληνοτουρκικού διαλόγου, τις συζητήσεις για τα ΜΟΕ και τον ρόλο που διαδραματίζουν οι Αμερικανοί στην πολιτική της ελληνοτουρκικής προσέγγισης που πεισματικά συνεχίζει ο κ. Γιώργος Παπανδρέου".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι "σε ένα περιτύλιγμα παλινωδιών και "συσκοτίσεως" επιχειρεί η κυβέρνηση να τυλίξει τις προθέσεις της έναντι της προοπτικής ενάρξεως διαλόγου με την Τουρκία επί της εφαρμογής Μέτρων Οικοδομήσεως Εμπιστοσύνης στο Αιγαίο. Η απόφαση να παραπεμφθεί το ζήτημα σε επιτροπή εμπειρογνωμόνων των υπουργείων Εθνικής Αμύνης και Εξωτερικών αντικατοπτρίζει τη διάθεση της Αθήνας να μην υπεισέλθει, βραχυπρόθεσμα, σε διμερή ανταλλαγή "απόψεων" με την Τουρκία".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει ότι "Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης σε νέα βάση και εκτός του πλαισίου του ΝΑΤΟ, προϋπόθεση την οποία μέχρι σήμερα δεν εδέχετο η Ελλάδα, τίθεται επί τάπητος, στο πλαίσιο της ελληνοτουρκικής προσέγγισης. Δίγλωσση εμφανίζεται η κυβέρνηση στο όλο θέμα, καθώς από τη μια εμφανίζεται να επιμένει στις βάσεις που έχει θέσει το περίφημο μνημόνιο Παπούλια - Γιλμάζ και από την άλλη, στο παρασκήνιο επιχειρεί διεύρυνση των ΜΟΕ εφευρίσκοντας "τεχνικά θέματα" για τα οποία θα υπάρξει διμερής διάλογος".

    [5] Χρηματιστήριο

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι "για μια ακόμη συνεδρίαση η Σοφοκλέους έδειξε την ισχυρή δυναμική που έχει αποκτήσει, αντιδρώντας σε όποιες διορθωτικές κινήσεις εκδηλώθηκαν στη διάρκεια των συναλλαγών. Οι ενδοσυνεδριακές διορθώσεις της Σοφοκλέους αντανακλούν, σε μεγάλο βαθμό, την δυναμική που έχει αναπτύξει και η οποία, συμφώνως προς χρηματιστηριακούς παράγοντες, είναι πλέον μη αναστρέψιμη, εάν δεν υπάρξη κάποιο μεγάλο αρνητικό γεγονός".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ υποστηρίζει ότι "την εικόνα μιας δυναμικής αγοράς η οποία δεν πτοείται από τίποτα δείχνει τον τελευταίο καιρό η οδός Σοφοκλέους. χθες, σε μια ακόμη συνεδρίαση, η Σοφοκλέους έδειξε την ισχυρή δυναμική που έχει αποκτήσει αντιδρώντας στις όποιες κινήσεις διόρθωσης που εκδηλώνονται κατά τη διάρκεια των συναλλαγών".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ εκτιμά ότι "συνθήκες νέας χρηματιστηριακής εκτίναξης διαμορφώνονται στη Σοφοκλέους. Τις τελευταίες ημέρες, με την άρση των πολιτικών αβεβαιοτήτων και την κινητικότητα που επιδεικνύει η κυβέρνηση στον οικονομικό τομέα, οι επενδυτές επιστρέφουν και τοποθετούνται μαζικά σε μετοχικές αξίες, όπως μαρτυρεί η άνοδος των ημερήσιων συναλλαγών στα 250 δις δρχ".

    Η ΧΩΡΑ τονίζει ότι "συνεχίστηκε το μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για μετοχές της μικρής και της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, στη χθεσινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, ενώ ο Γενικός Δείκτης Τιμών σημείωσε άνοδο της τάξης του 0,79%".

    [6] ΟΝΕ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει οτι "το "πράσινο φως" για την ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ έδωσε χθες και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μετά τη χθεσινή υπερψήφιση της έκθεσης του Λουξεμβούργιου ευρωβουλευτή κ. Ρόμπερτ Γκέμπελς".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) ισχυρίζεται οτι "μετά την επίσημη πρόσκληση στη ζώνη του ευρώ ανοίγει ένας δρόμος νέων προκλήσεων κι ένας ωκεανός υφάλων για την ελληνική οικονομία. Η έκθεση του σοσιαλιστή ευρωβουλευτή Ρόμπερτ Γκέμπελς που αφορά την είσοδο της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ, υπερψηφίστηκε με 376 ψήφους, 42 κατά και 80 αποχές. Η Ελλάδα από 1-1-2001 γίνεται και επίσημα μέλος των 12 χωρών που μετέχουν στη ζώνη ευρώ".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο γνωμοδότησε χθες θετικά υπέρ της ένταξης της Ελλάδας στο "τρίτο στάδιο" της ΟΝΕ του Μάαστριχτ με ψήφους 376 υπέρ 42 κατά και 80 αποχές, αλλά ταυτόχρονα εκφράζει "ανησυχίες" για τον πληθωρισμό και καλεί σε περαιτέρω μείωση του ύψους του συσσωρευμένου δημόσιου χρέους".

    ΤΟ ΒΗΜΑ προσθέτει ότι "οι μηχανισμοί της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είναι σε θέση να στηρίξουν τη δραχμή ως το τέλος του έτους, οπότε η Ελλάδα θα ενταχθεί πλήρως στην ΟΝΕ, τόνισε χθες μιλώντας προς το ΒΗΜΑ ο ευρωπαίος κεντρικός τραπεζίτης κ. Βιμ Ντούιζενμπεργκ. Επίσης, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είπε οτι είναι "γελοίο" να υποστηρίζεται οτι "η είσοδος της Ελλάδος στην ΟΝΕ έριξε το ευρώ".

    [7] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Στο 1,5 τρις. ο λογαριασμός! Ανακοινώθηκε το κόστος που θα καταβάλει το δημόσιο για την Ολυμπιάδα".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Αναθέρμανση με 71 limit up και τζίρο 252,8 δις. Στο προσκήνιο μεγάλα deals".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Συμφωνία - σταθμός της Πειραιώς με τη Marfin. DEAL: Εγεννήθη ο μεγαλύτερος θεσμικός στη χώρα με κεφάλαια 850 δις.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Σε επιχειρηματική εγρήγορση το Δημόσιο. Χρηματοοικονομικά και ασφαλιστικά προϊόντα από τα ΕΛΤΑ".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Τα μεγάλα DEALS βγαίνουν απ' το συρτάρι. Ευνοϊκή η χρηματιστηριακή συγκυρία".

    [8] Δημόσιο

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει ότι "Σε φάση αφύπνισης έχει εισέλθει ο δημόσιος τομέας, οι παραγωγικές δυνατότητες του οποίου είναι τεράστιες και μπορούν, εάν ενεργοποιηθούν, να προκαλέσουν αναπτυξιακό κύμα και στον ιδιωτικό τομέα. Ετσι, μετά την αλλαγή στη διοίκηση του ΟΤΕ, αναμένεται να τοποθετηθεί στη ΔΕΗ επιτυχημένος μάνατζερ από τον ιδιωτικό τομέα, ενώ προετοιμάζονται πυρετωδώς οι διαδικασίες ιδιωτικοποίησης".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 19 May 2000 - 14:28:11 UTC