Read the UN Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-05-05

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/05/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Ελλάδα-ΟΝΕ
  • [3] Συνέδριο ΝΔ
  • [4] Ευρώ
  • [5] Διοικητική δομή της χώρας
  • [6] Ολυμπιακοί Αγώνες
  • [7] Ελληνοποιήσεις
  • [8] Κυβερνητικό έργο
  • [9] Ελληνοτουρκικά
  • [10] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [11] Χρηματιστήριο

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η επιτάχυνση των διαδικασιών για την Ολυμπιάδα, η προώθηση του κυβερνητικού έργου,το συνέδριο της ΚΕΔΚΕ και η ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ολοι κάνουν τον τρελό! Κατάργηση "κλειστών" επαγγελμάτων.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ο πεθαμένος...ζει! Εξαπάτησαν δικαστές για να "κουκουλώσουν" κακούργημα.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Νέος "Καποδίστριας". Τα πάνω-κάτω στη διοικητική διάρθρωση της χώρας.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 6 φάκελοι με χοντρές παρανομίες. Αλφα-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: σημεία και τέρατα με τις προεκλογικές προσλήψεις.

    Η ΑΥΓΗ: Η πολιτική αδυναμία του ευρώ. Συνεχίζεται η πτώση κάτω από τα 90 σέντς.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Τολμηρές αποφάσεις Σημίτη. Αυστηρές εντολές στους υπουργούς στη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Διεφθαρμένα τα περισσότερα μεσαία στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Το ντοκουμέντο της νοθείας. Η "Β" αποκαλύπτει τη μεγάλη συνωμοσία του ΠΑΣΟΚ.

    ΕΘΝΟΣ: Αλλάζει ο χάρτης. Ξεκινά το σχέδιο "Καποδίστριας 2".

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Με πηλίκιο CIA και FBI τώρα η ΕΛ.ΑΣ. Βρήκε στόχο η τρομο-έκθεση του Στέητ Ντιπάρτμεντ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Αλλαξε την εικόνα για τη χώρα ο Αβραμόπουλος. Εντυπωσιακή μεταστροφή Σάμαρανκ για την Αθήνα μετά τη συνάντηση με το Δήμαρχο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πωλούνται βραχονησίδες και εκτάσεις του Δημοσίου. Το υπ. Οικονομικών επισπεύδει τις διαδικασίες για την τόνωση των εσόδων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Νέος νόμος για αιγιαλό-παραλία. 60 χρόνια μετά, με νομοσχέδιο αυτόν το μήνα στη Βουλή.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Το προξενιό της Γιάννας. Θέμα ημερών οι αλλαγές στο οργανωτικό σχήμα της Ολυμπιάδας.

    ΕΣΤΙΑ: Με "καμουφλάζ" οι διαρθρωτικές. Το μεγάλο λάθος του κ. Σημίτη.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τη φτώχεια και την γκρίνια του ευρώ "πληρώνει" η Ελλάς.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Σαρωτικές αλλαγές σε 10 μήνες. Αλλάζουν όλα σε ΔΕΚΟ, επαγγέλματα και ασφαλιστικό.

    ΤΑ ΝΕΑ: Πυροδοτεί εκρήξεις το άνοιγμα των επαγγελμάτων. Για ποιούς χτυπάει η καμπάνα.

    ΝΙΚΗ: Αλλεπάλληλες συσκέψεις για το "ΑΘΗΝΑ 2004" αλλά... Δυστοκία αποφάσεων.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ολοι στην ταξική Πρωτομαγιά την Κυριακή.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Τομή "θυέλλης"! Χρέος του κράτους να καλύψει το κοινωνικό κόστος.

    Η ΧΩΡΑ: Πυρετός στο Μαξίμου. Αλλεπάλληλες συσκέψεις με Σταθόπουλο, Χρυσοχοϊδη και Φλωρίδη.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Λιγότεροι νομοί και περιφέρειες. Ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης Γ. Πασχαλίδης άνοιξε το διάλογο για τη διοίκηση.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ματς για δύο. Αποφάσεις και ισορροπίες για τους Ολυμπιακούς.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΟΟΣΑ:δυσοίωνη έκθεση για ΟΝΕ. Η Ελλάδα θα έχει πρόβλημα πληθωρισμού, ελλειμμάτων και ανεργίας.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Απολογισμός για την πρόοδο στα Βαλκάνια με τη συμμετοχή 200 ξένων συνέδρων.

    [2] Ελλάδα-ΟΝΕ

    Ο ΛΟΓΟΣ τονίζει ότι "η κυβέρνηση σχεδιάζει ένα νέο οικονομικό χάρτη, ενόψει της επικείμενης ένταξης της χώρας μας στην ΟΝΕ. Οι θετικές εισηγήσεις των εκθέσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας επί του ελληνικού αιτήματος ένταξης στην ΟΝΕ, που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη, αν και προεξοφλούν οτι η χώρα μας θα είναι το δωδέκατο μέλος στη ζώνη του ευρώ από 1/1/2001 θέτουν την Ελλάδα σε μια αναπόφευκτη πορεία λιτότητας, προκειμένου να διατηρηθεί η επίτευξη των κριτηρίων σύγκλισης".

    ΤΑ ΝΕΑ γράφουν ότι "έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ήδη από χθες το άνοιγμα των λεγόμενων κλειστών επαγγελμάτων, που προανήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Γιάννος Παπαντωνίου, στο πλαίσιο των επιταγών της ΟΝΕ. Εκπρόσωποι επαγγελματικών κλάδων, που πιθανολογούν οτι θα θιγούν από το μέτρο, τόνισαν πως θα "κατέβουν στους δρόμους" για να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους, ενώ ήδη επιχείρησαν επαφές με τα αρμόδια υπουργεία για να εκθέσουν τις θέσεις τους".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ προσθέτει ότι "κοσμογονία αλλαγών που θα παρασύρουν νόμους, διοικητικές λειτουργίες, γραφειοκρατικές διαδικασίες και επαγγελματικά "κεκτημένα" σηματοδοτεί η ένταξη της χώρας στην Οικονομική και Νομισματική Ενωση, και η δέσμευση για απελευθέρωση των αγορών και των μεγάλων διαρθρωτικών αλλαγών που προανήγγειλε η κυβέρνηση. Χαρακτηριστικό των μεγάλων ανατροπών είναι το γεγονός οτι 1.800 επαγγέλματα "ξεκλειδώνουν" και διαμορφώνονται όροι ανταγωνισμού και ανατροπών, που δεν θα κατοχυρωθούν χωρίς κόστος και κοινωνικές αναταράξεις".

    [3] Συνέδριο ΝΔ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) γράφει ότι "κατά μια εβδομάδα αναβλήθηκε το έκτακτο συνέδριο της ΝΔ ,στο οποίο μεταξύ άλλων θα εκτιμηθεί και το εκλογικό αποτέλεσμα. Στόχος του έκτακτου Συνεδρίου είναι να επαναπροσδιοριστεί το πολιτικό στίγμα του μεσαίου χώρου, ενώ αναμένεται να κατατεθούν όλες οι ιδέες, οι σκέψεις και οι προτάσεις που θα αφορούν τη νέα δομή του κόμματος".

    [4] Ευρώ

    Σύμφωνα με το σχόλιο του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "τα κριτήρια για τα οποία η ΕΕ κάνει δεκτή την Ελλάδα στην ΟΝΕ είναι η μείωση του πληθωρισμού, των ελλειμμάτων, των επιτοκίων, και του δημόσιου χρέους. Η ουσία είναι οτι αυτά τα κριτήρια έχουν πρώτα και κύρια άμεση σχέση με την κερδοφορία του κεφαλαίου, τη συσσώρευση περισσότερου πλούτου σε λίγους και επιπλέον συρρίκνωση της λαϊκής κατανάλωσης, περικοπή κοινωνικών δαπανών, δραματική επιδείνωση των όρων ζωής και εργασίας για τα λαϊκά στρώματα".

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "ο συνεχιζόμενος κατήφορος του ευρώ έναντι του δολαρίου επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις οτι δεν πρόκειται για μια παροδική κάμψη, αλλά για ένα διαρκέστερο φαινόμενο με βαθύτερες αιτίες. Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, με το ευρώ να βρίσκεται πλέον κάτω από το 0,90 του δολαρίου, έχει προκαλέσει ανησυχία, αμφισβητήσεις αλλά και ποικίλες ερμηνείες".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει ότι "ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Λ. Παπαδήμος χαρακτηρίζει πολύ σύνθετη την κατάσταση με την ισοτιμία του ευρώ, αλλά θεωρεί οτι οι αγορές έχουν ενεργήσει κατά τόπο υπερβολικό που δεν αντανακλά την οικονομική κατάσταση και τις προοπτικές της Ευρώπης".

    ΤΟ ΒΗΜΑ σημειώνει ότι "η "χαμένη τιμή" του ευρώ και οι ενδείξεις οτι στην επόμενη φάση της διεύρυνσης της ΕΕ κάποιες υποψήφιες χώρες θα μπουν από το "παράθυρο" φαίνεται οτι είναι οι λόγοι της επίθεσης που έχουν εξαπολύσει οι γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες κατά της Ελλάδας, με αφορμή την επικείμενη ένταξή της στην ΟΝΕ. Τα επιχειρήματα της γερμανικής Δεξιάς χαρακτηρίσθηκαν χθες από τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας "αστεία", ενώ ο υποδιοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Ν. Γκαργκάνας με δηλώσεις του προς το "ΒΗΜΑ" επεσήμανε οτι "η Ελλάδα μετείχε ήδη με επιτυχία στις δυο φάσεις της ΟΝΕ και τώρα απλώς ολοκληρώνεται η διαδικασία ένταξή της".

    [5] Διοικητική δομή της χώρας

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει ότι "νέο τοπίο στον διοικητικό χάρτη της χώρας δημιουργεί η πρωτοβουλία της κυβέρνησης με την προώθηση του σχεδίου "Καποδίστριας 2". Η νέα μεγάλη θεσμική μεταρρύθμιση προβλέπει μείωση των περιφερειών από 13 σε 7, συνένωση νομών με στόχο από 51 να γίνουν 20 έως 35 και ίδρυση Μητροπολιτικής Αυτοδιοίκησης. Το σήμα για τις αλλαγές είχε δοθεί από την υπουργό Εσωτερικών Βάσω Παπανδρέου. χθες ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Γ. Πασχαλίδης, στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ, χαρακτήρισε το νέο διοικητικό σύστημα "δεύτερο κύμα εκσυγχρονισμού".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ προσθέτει ότι "ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ διαφώνησε με την καθιέρωση του τρίτου βαθμού αυτοδιοίκησης, προτείνοντας όμως αλλαγές στα όρια του δεύτερου βαθμού".

    [6] Ολυμπιακοί Αγώνες

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει οτι "αγώνας δρόμου για την Ολυμπιάδα, με σειρά επαφών του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη, που προσπαθεί τώρα να καλύψει το χαμένο χρόνο".

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει ότι "όλα τα θέματα που αφορούν την Ολυμπιάδα του 2004 συζητούνται σήμερα, στη διευρυμένη Κυβερνητική Επιτροπή (με τη συμμετοχή δηλαδή και των υπουργών Υγείας και Εργασίας) προκειμένου ο πρωθυπουργός να πάρει σύντομα τις τελικές του αποφάσεις που αφορούν στην κατανομή ρόλων και αρμοδιοτήτων, αλλά και σε ενδεχόμενες αλλαγές προσώπων στην Οργανωτική Επιτροπή".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ υποστηρίζει ότι "κρίσιμες αποφάσεις καλείται να λάβει άμεσα ο πρωθυπουργός ώστε να καλυφθεί το χαμένο έδαφος στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Κύκλοι του Μαξίμου κάνουν λόγο για αλλαγές στο οργανωτικό σχήμα. Την επαναδραστηριοποίηση της Κ. Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη υποστηρίζει με θέρμη ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, θεωρώντας πως από κοινού με την κ. Ν. Τζαβέλλα μπορούν αν αποτελέσουν επιτυχημένο δίδυμο. Αντίστοιχη πρόταση αναμένεται να καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο Κ. Καραμανλής. Την ερχόμενη Τρίτη θα συνεδριάσει -για πρώτη φορά υπό την προεδρία του πρωθυπουργού - η διυπουργική επιτροπή".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει οτι "το μαγικό ραβδάκι φαίνεται πως έχει ο δήμαρχος Αθηναίων Δ. Αβραμόπουλος, ο οποίος έπεισε τον πρόεδρο της ΔΟΕ, βγάζοντας τη χώρα από το τραγικό διέξοδο, στο οποίο είχε περιέλθει με ευθύνη της κυβέρνησης. Ο Σάμαρανκ έπλεξε το εγκώμιο του δημάρχου Αθηναίων, τονίζοντας οτι είναι πολύ καλός του φίλος εδώ και πολύ καιρό και δήλωσε ευτυχής που τον υποδέχεται ξανά στην έδρα της ΔΟΕ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά μετά την επιτυχία του δημάρχου, η συνάντηση που θα έχει σήμερα με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, για την Ολυμπιάδα του 2004. Θετικά βλέπει η κυβέρνηση την παλαιότερη πρόταση του κ. Αβραμόπουλου για μετατροπή του δήμου Αθηναίων σε Μητροπολιτικό Κέντρο, σύμφωνα με το μοντέλο της Ν. Υόρκης προκειμένου να καταστεί υπερδήμαρχος στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας και συντονιστής των άλλων δημάρχων".

    [7] Ελληνοποιήσεις

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ ισχυρίζεται ότι "έγγραφα αποκαλύπτουν το αριθμητικό μέγεθος των ελληνοποιήσεων που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια στη χώρα, καθώς και τις μεθόδους που ακολούθησε η παρούσα κυβέρνηση προκειμένου να "βάψει" με τα ελληνικά χρώματα εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς".

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι "στο Μαξίμου ανεβαίνει ο πυρετός, καθώς πλησιάζει η στιγμή που θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις στις ερωτήσεις που έχει καταθέσει η ΝΔ για νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος. Η αγωνία τους κορυφώνεται και από το γεγονός οτι η Δικαιοσύνη προχωρεί ήδη στην άσκηση διώξεων".

    [8] Κυβερνητικό έργο

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι "την υπόθεση του κυβερνητικού έργου της νέας τετραετίας (2000-2004) παίρνει στα χέρια του ο πρωθυπουργός. Θα δώσει - κατά τη σημερινή πρώτη ουσιαστικά συνεδρίαση κυβερνητικού οργάνου- σαφείς εντολές σε όλους τους κορυφαίους υπουργούς για άμεση επίλυση σε όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας, εκείνα που ταλαιπωρούν τον πολίτη".

    [9] Ελληνοτουρκικά

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει ότι "ως αρνητική αντίδραση σε "πιέσεις" των Αμερικανών προς την Τουρκία, να κάμψει την αδιαλλαξία της κυρίως στο Κυπριακό, χαρακτηρίζουν κυβερνητικές πηγές τη σκληρή στάση του Τούρκου πρωθυπουργού Μπουλέντ Ετζεβίτ, που ουσιαστικά ήγειρε και πάλι τις προχθεσινές δηλώσεις του θέμα τουρκικών διεκδικήσεων στο Αιγαίο".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) προσθέτει ότι "την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης αλλά και προβληματισμό στο υπουργείο Εξωτερικών προκάλεσαν οι δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Μπουλέντ Ετσεβίτ οτι "δεν υπήρξε μέχρι στιγμής ελπιδοφόρο βήμα εκ μέρους της Ελλάδας για ειρηνικό διάλογο επί των ζητημάτων του Αιγαίου".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι "γεγονός όμως είναι οτι η αισιοδοξία ως προς τα επόμενα βήματα σε όλα τα μέτωπα με την Τουρκία είναι περιορισμένη ,παρά τα όσα διαμείφθηκαν στην τριμερή της Ν. Υόρκης και τα παράγωγά της. Και βέβαια στον αέρα βρίσκονται λόγω της ασθένειας του Γ. Κληρίδη, οι ημερομηνίες του Γ γύρου των εκ του σύνεγγυς".

    Η ΕΣΤΙΑ επισημαίνει ότι "δεν προκαλούν έκπληξη οι δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού για τις ελληνοτουρκικές διαφορές στο Αιγαίο. Οι θέσεις του κ. Ετσεβίτ είναι πασίγνωστες από το 1974. Και δεν είναι δικές του, προσωπικές. Είναι ένα πλέγμα θέσεων, που προσεκτικά μελέτησε και συμπληρώνει από δεκαετία σε δεκαετία η διπλωματική και στρατιωτική ηγέτις τάξις της Τουρκίας. Δύο όμως σημεία των δηλώσεων Ετσεβίτ έχουν ιδιαίτερη σημασία. Γιατί αναδεικνύουν τα λάθη μας".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "νέα δεδομένα και στο Κυπριακό δημιουργεί η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφού τίποτε πια δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο: ούτε το πότε, ούτε το πού αλλά ούτε και το πως θα διεξαχθούν οι διαπραγματεύσεις. Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στον Κύπριο πρόεδρο, σε ο,τι αφορά τον τρίτο γύρο των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών με τον Ρ. Ντενκτάς, σίγουρα θα υπάρξει αναβολή 15 ημερών (μετά τις 23 Μαΐου) η οποία θα οφείλεται στο χρόνο ανάρρωσης που απαιτείται να μπορέσει ο Γ. Κληρίδης να αναλάβει τα καθήκοντά του".

    [10] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Γερμανικό τάκλιν... από τους συνδέσμους βιομηχάνων και εμπορίου".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ολο το σχέδιο για τον "γάμο". Σοφοκλέους-Λονδίνο-Φραγκφούρτη. Μέσω Αθηνών επενδύσεις σε Βαλκάνια και Τουρκία".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Τα σενάρια για την ισοτιμία της δραχμής. Πιθανή νέα μείωση των επιτοκίων την επόμενη Τετάρτη".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Γόρδιος δεσμός παραμένει το 2004. Παρά το ξεμπλοκάρισμα των "πέντε ορφανών έργων".

    [11] Χρηματιστήριο

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει ότι "Σε επιτάχυνση των σχετικών διαδικασιών και για την Αθήνα αναμένεται να οδηγήσει η σύζευξη του Χρηματιστηρίου Λονδίνου και Φραγκφούρτης μετά την επίσημη προχθεσινή ανακοίνωση".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Saturday, 6 May 2000 - 12:13:39 UTC