Read the UN Universal Declaration of Human Rights (10 December 1948) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-04-19

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/04/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Κρίση στα Χρηματιστήρια
  • [3] Ελληνοτουρκικά
  • [4] Νέα Δημοκρατία
  • [5] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση
  • [6] Βενιζέλος- Πάγκαλος
  • [7] Ασφαλιστικό
  • [8] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [9] Οικονομία-Επιτόκια

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η κρίση στα χρηματιστήρια, η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, η διαμάχη Βενιζέλου - Πάγκαλου,τα εσωκομματικά της ΝΔ, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το ασφαλιστικό είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Κόσκινο στις ύποπτες επιχορηγήσεις. Ο Πάγκαλος ψάχνει τη "Μαύρη Τρύπα".

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Οχι, δεν θα μας εξοντώσουν!... ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Μαύρη τρύπα στην κυβέρνηση. "Συμμαχία" Βενιζέλου- Αρσένη.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Γιατί πέφτουν τα βαριά χαρτιά. Αφέθηκαν στην τύχη τους ΟΤΕ, Τράπεζες, Πετρέλαια και ΕΥΔΑΠ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Τομές - σοκ σε Δημόσιο - ΔΕΚΟ. 20.000 υποχρεωτικές μετατάξεις στις Νομαρχίες.

    Η ΑΥΓΗ: Οι νικητές αντιμέτωποι με τα κόμματά τους. Σήμερα ο Σημίτης στο ΕΓ ο Καραμανλής στην ΚΟ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Αλλάζουν όλα στο ΕΣΥ. Αμεση πρόσληψη προσωπικού στον τομέα της Υγείας.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Κάθαρση στη Σοφοκλέους ζητούν οι βιομήχανοι.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ο άγριος καβγάς Βενιζέλου - Πάγκαλου φέρνει στο φως: Το μεγάλο φαγοπότι!

    ΕΘΝΟΣ: Βαθιά το νυστέρι. Το χρονοδιάγραμμα στα θέματα προτεραιότητας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Δεν σε αλλάζω με τίποτε στη ζωή μας ετούτη! Κ. Καραμανλής προς Αρούκο...

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ελεγχος για τη νοθεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Συντάξεις: Αλλάζουν όλα έως τον Ιούνιο του 2001.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Λίγοι σπάνε τα νεύρα πολλών. Σοφοκλέους: ασανσέρ ιλίγγου- Κλειδί και τα αμοιβαία.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Τρικυμία στο ΠΑΣΟΚ από δεύτερο κύμα "παγκαλισμού". Και νέα επίθεση Πάγκαλου παρά την πρωθυπουργική εντολή.

    ΕΣΤΙΑ: Ετσι εξαπάτησαν τους επενδυτές. Βαρύτατες ευθύνες του κ. Παπαντωνίου.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Χωρίς έρμα και λογική κινείται η Σοφοκλέους. Υπόλογη η κυβέρνηση για την κρίση, διεκδικεί μετεκλογικώς ρόλο πυροσβέστη...

    Ο ΛΟΓΟΣ: Πράξη οι υποσχέσεις Κ. Σημίτη. Αμεση υλοποίηση της αύξησης στους χαμηλόμισθους.

    ΤΑ ΝΕΑ: Κερδοσκόποι κρατούν όμηρο τη Σοφοκλέους. Πώς έριξαν τον δείκτη κάτω από τις 4.000 μονάδες.

    ΝΙΚΗ: Η κόντρα έγινε πόλεμος. Νέες βαριές αλληλοκατηγορίες Βενιζέλου - Πάγκαλου.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Χρηματιστήριο Αθηνών: Αγρια κερδοσκοπία σε βάρος των "μικρών".

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Χαστούκι η απουσία για τον Καραμανλή. Αρχίζει ο χορός της αμφισβήτησης. Δεν πάει σήμερα ο Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ.

    Η ΧΩΡΑ: Εσπασε η σιωπή για τη νοθεία. Αρχίζουν πλέον όλοι να μιλάνε ανοιχτά για την αλλοίωση.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ειδικό μισθολόγιο για εκπαιδευτικούς. Ριζοσπαστικές αλλαγές στην εκπαίδευση προτείνει η επιτροπή Μπλεσίου.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ολα στο τραπέζι. Συζήτηση για τα μέτρα κοινωνικής προστασίας.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Μυστήρια Αθηνών. Σοφοκλέους: αποχωρούν οι ξένοι. Πωλούν και οι θεσμικοί.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Απειλή.Υδροκέφαλο κράτος - αθάνατο!

    [2] Κρίση στα Χρηματιστήρια

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "με τους επενδυτές να πνέουν μένεα κατά της κυβέρνησης, τους χρηματιστές να τελούν σε κατάσταση παράκρουσης, τους θεσμικούς επενδυτές να "βλέπουν" την αγορά χαμηλότερα, τις εποπτικές αρχές ανήσυχες να σπεύδουν προς ανακοίνωση μέτρων μέχρι την Παρασκευή και την Τράπεζα της Ελλάδος να οδηγείται σε εσπευσμένη μείωση των επιτοκίων ίσως και σήμερα,η Σοφοκλέους χθες δεν ήξερε τι έκανε".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται ότι "σε υπόθεση των ολίγων και ισχυρών της αγοράς - που σπάνε με τα παιχνίδια τους τα νεύρα των πολλών και αδύνατων επενδυτών - έχει εξελιχθεί η κατάσταση στη Σοφοκλέους. χθες, στον ίλιγγο του "ασανσέρ" των διακυμάνσεων (η αγορά άνοιξε με +4%) διέπρεψαν θεσμικοί επενδυτές και αμοιβαία κεφάλαια".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "στο έλεος των κερδοσκόπων βρίσκονται δεκάδες χιλιάδες πολίτες που η κυβέρνηση "έριξε" στον χρηματιστηριακό τζόγο και οι οποίοι βλέπουν τώρα, τις αποταμιεύσεις τους να εξανεμίζονται από τη συνεχή πτώση των τιμών. Την ίδια στιγμή, ξένοι και εγχώριοι "θεσμικοί επενδυτές" τρίβουν τα χέρια τους, αφού έχοντας ήδη ρευστοποιήσει σε υψηλές τιμές, μπορούν σ' αυτή τη φάση να "σκουπίσουν" μετοχές μισοτιμής".

    ΤΑ ΝΕΑ στο σχόλιό τους επισημαίνουν μεταξύ άλλων ότι "όλοι αντιλαμβάνονται τις συνέπειες - για χιλιάδες επενδυτές - της πρωτοφανούς κρίσης στη Σοφοκλέους ... Με πρόσφατα και τα αλλεπάλληλα αρνητικά ρεκόρ της τελευταίας δεκαετίας που αποκαλύπτουν πόσο ευάλωτη είναι μια μικρή χρηματιστηριακή αγορά ... Και πόσο εύκολα μπορεί ν' αναστραφεί η θετική πορεία της από τους ελιγμούς των κερδοσκόπων".

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι "οι διαρθρωτικές αιτίες που ταλανίζουν τη Σοφοκλέους επιβεβαιώθηκαν και στη χθεσινή συνεδρίαση, η οποία, ενώ άνοιξε ανοδικά, ύστερα από αρκετά σκαμπανεβάσματα έκλεισε με πτώση της τάξεως 2,78%, σε αντίθεση με τα ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια που βρήκαν σημείο ισορροπίας".

    [3] Ελληνοτουρκικά

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι "τη σφραγίδα του στην αναβάθμιση του ελληνοτουρκικού διαλόγου πριν αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ θέλει να βάλει ο Μπίλ Κλίντον, καθώς εντείνονται οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσουν στις ΗΠΑ οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδος και Τουρκίας στις αρχές Μαΐου".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι "συνάντηση, πιθανόν και στον Λευκό Οίκο, μεταξύ των κυρίων Γ.Α. Παπανδρέου και Ι. Τζέμ προετοιμάζει η Μαντλίν Ολμπράίτ για αμέσως μετά το Πάσχα και πριν αρχίσει ο τρίτος γύρος για το Κυπριακό. Η Λευκωσία, μάλιστα, δήλωσε οτι επιδιώκει συνάντηση τύπου Καμπ Ντέϊβιντ".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι "απομένει η διευθέτηση ορισμένων διαδικαστικών ζητημάτων που αφορούν κυρίως στη χρονική στιγμή, για την πραγματοποίηση της τριμερούς συνάντησης στον Λευκό Οίκο, των κκ Παπανδρέου και Τζέμ με τον Μπίλ Κλίντον, η οποία - πιστεύεται από αμερικανικής πλευράς- ότι θ' ανοίξει το δρόμο της ουσιαστικής εξομάλυνσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων και θα συμβάλει καθοριστικά στην επίλυση του κυπριακού προβλήματος".

    [4] Νέα Δημοκρατία

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ υποστηρίζει ότι "απών από την πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ αναμένεται οτι θα είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος συνεχίζει να τηρεί μια στάση, η οποία έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία και εκνευρισμό στη Ρηγίλλης. Κατά τα λοιπά, ο Κώστας Καραμανλής αναμένεται να δώσει σήμερα το στίγμα της πολιτικής τακτικής την οποία θα ακολουθήσει καθώς επίσης και ένα πρώτο δείγμα των εσωκομματικών αλλαγών τις οποίες σχεδιάζει".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά ότι "αιτία πολέμου" μεταξύ των κοινοβουλευτικών--και όχι μόνον--στελεχών της ΝΔ συνιστά, πλέον η επιμονή του Κ. Καραμανλή να διατηρεί στην θέση του εκπροσώπου Τύπου, τον γνωστό για την ανακατωσούρα, αλλά και την ευθύνη, που ασφαλώς, φέρει για την εκλογική ήττα του κόμματος Αρη Σπηλιωτόπουλο. Σήμερα στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, πέραν των ...πανηγυρισμών για την ...νέα εκλογική ήττα της από το ΠΑΣΟΚ, αναμένεται η αντίδραση της μητσοτακικής πτέρυγος, αφ ενός για τον παραγκωνισμό των υποψηφίων βουλευτών της κατά τις εκλογές της 9ης Απριλίου, αλλά και για την παραμονή του Αρη στα "μέσα και τα έξω" της ΝΔ".

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, "συμπληγάδες φαίνεται ότι έχει να περάσει ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής το προσεχές διάστημα. από τη μια , οι εφημερίδες που πρόσκεινται στη ΝΔ ερίζουν άλλοτε μεταξύ τους κι άλλοτε εναντίον της ηγεσίας της ΝΔ για ορισμένες επιλογές της, τόσο σε ζητήματα πολιτικής όσο και προσώπων.από την άλλη, στελέχη φίλα προσκείμενα στον Κ. Καραμανλή σηκώνουν τώρα...παντιέρα και αποφασίζουν οτι θα μιλούν όταν και όποτε πρέπει, σε αντίθεση με το πρόσφατο-προ των εκλογών διάστημα".

    [5] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) γράφει ότι "την εξεταστέα ύλη της Β και Γ Λυκείου και το ακριβές πρόγραμμα των εξετάσεων πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Παιδείας, ο οποίος μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να συναντηθεί με τις ομοσπονδίες καθηγητών και δασκάλων, καθώς και με τη Σύνοδο των Πρυτάνεων".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει ότι "σήμερα το μεσημέρι στη μία η ώρα, τελικά, θα ανακοινωθεί η οριστική εξεταστέα ύλη για τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις της Β και της Γ Λυκείου. Η ύλη θα είναι περαιτέρω μειωμένη, ενώ σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ο κ. Πέτρος Ευθυμίου αναμένεται να ανακοινώσει ορισμένες "διορθωτικές παρεμβάσεις" στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ υποστηρίζει ότι "κόπηκε στις εξετάσεις του τεστ δεξιοτήτων ο κ. Μιχάλης Κασσωτάκης, πρόεδρος του Κέντρου Εκπαιδευτικών Ερευνών, καθώς άλλα έλεγε στον τέως και άλλα πρότεινε στον νυν. Ο υπουργός Παιδείας μετά την αναβολή και την πιλοτική μόνον εφαρμογή των τεστ δεξιοτήτων θα ανακοινώσει--μάλλον σήμερα--το πρόγραμμα των εξετάσεων αλλά και τις νέες περικοπές στην εξεταστέα ύλη των Β?και Γ?Λυκείου".

    Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, "από 45% και 65% θα κυμαίνεται (ανάλογα με το μάθημα) η περικοπή της ύλης για τις εξετάσεις της Β και Γ Λυκείου που ανακοινώνει σήμερα ο υπουργός Παιδείας Π. Ευθυμίου, με βάση την εισήγηση του προέδρου του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και τα αιτήματα εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων. Σήμερα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τις ακριβείς ημερομηνίες των εξετάσεων σε Γυμνάσια και Λύκεια και τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς".

    [6] Βενιζέλος- Πάγκαλος

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ γράφει ότι "ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα, αλλά οι μονομάχοι αίφνης υποτροπίασαν και το πήγαν σε παράταση, αυτή τη φορά με άγνωστο τέλος. Κάπως έτσι διαμορφώθηκε αργά χθες το σκηνικό στη μονομαχία Βενιζέλου- Πάγκαλου. Και οι δύο κορυφαίοι, παρά τη ρητή εντολή του Σημίτη να πέσουν αμέσως οι τόνοι, σεβάστηκαν την εκεχειρία μόνο για λίγες ώρες, για να επανέλθουν δριμύτεροι".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ εκτιμά ότι "απρόβλεπτες διαστάσεις προσλαμβάνει πλέον η κόντρα Πάγκαλου-Βενιζέλου, αφού εκτός από προσωπική "βεντέτα", τείνει να εξελιχθεί σε θρυαλλίδα για τη συνοχή ολόκληρης της κυβέρνησης. Παρά τις πρωθυπουργικές στάσεις, ο Θ. Πάγκαλος ξαναχτύπησε χθες, δηλώνοντας ότι αναστέλλονται όλες οι επιχορηγήσεις του ΥΠΠΟ από το 1998 έως σήμερα και ότι οι λίστες θα δοθούν σύντομα στη δημοσιότητα".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) προσθέτει ότι "ξαναφούντωσε κόντρα Πάγκαλου- Βενιζέλου, παρά τις εκατέρωθεν δηλώσεις οτι το θέμα θεωρείται λήξαν, καθώς ο Ε. Βενιζέλος με δήλωσή του, ζητά να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για τις επιχορηγήσεις του ΥΠΠΟ από το '93 έως και σήμερα, αλλά και οι επιχορηγήσεις του υπουργείου Εξωτερικών και της Ελληνικής Επιτροπής για την UNESCO την περίοδο δηλαδή που υπουργός Εξωτερικών ήταν ο Θ. Πάγκαλος".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "για λίγες μόνο ώρες φαίνεται πως είχε αποτέλεσμα η "πυροσβεστική" παρέμβασις του πρωθυπουργού στο ζήτημα που προέκυψε από τις προχθεσινές καταγγελίες του κ. Θ. Πάγκαλου για "μαύρη τρύπα" τριών δις δρχ στο υπουργείο Πολιτισμού από την εποχή που επί κεφαλής του ήταν ο κ. Ε. Βενιζέλος. Το απόγευμα, όμως ο κ. Πάγκαλος--δίνοντας ένα ακόμη δείγμα του τρόπου με τον οποίο θα χειρίζεται το χαρτοφυλάκιό του--ουσιαστικώς επέμεινε στο θέμα με άλλη διατύπωση, έστω και αν δεν επανέλαβε τη διαβόητη φράση ή το όνομα του κ. Βενιζέλου".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι "διαστάσεις ανοιχτού πολέμου πήρε η κόντρα ανάμεσα στον Θεόδωρο Πάγκαλο και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες εξελίξεις. Ο πρώην υπουργός αποφάσισε να περάσει χθες στην αντεπίθεση, μετά την "επιστροφή" του Θεόδωρου Πάγκαλου από τους ήπιους τόνους που είχε επιλέξει και την επαναφορά εκ μέρους του θέματος των επιχορηγήσεων".

    [7] Ασφαλιστικό

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "μέσα στα τέλη του πρώτου εξαμήνου του 2001 προσδιορίζονται οι νομοθετικές αλλαγές για το ασφαλιστικό καθεστώς της χώρας, παρά τις πιέσεις που ασκούνται από ευρωπαϊκή επιτροπή και ΟΟΣΑ για άμεση αναδιάρθρωση του ελληνικού ασφαλιστικού χάρτη, εν όψει της εισόδου της χώρας στην ΟΝΕ αλλά κυρίως προκειμένου να καταστεί βιώσιμο το σύστημα για τα επόμενα 30 χρόνια".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι "στη δέσμευση οτι ο διάλογος με τους κοινωνικούς εταίρους για το ασφαλιστικό θα ξεκινήσει το επόμενο εξάμηνο προέβη χθες ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Χρήστο Πολυζωγόπουλο. Ετσι, με τον τρόπο αυτό ο κ. Σημίτης για άλλη μια φορά καθυστερεί την προώθηση των αλλαγών που αφορούν το ασφαλιστικό και εντείνει την αγωνία χιλιάδων ασφαλισμένων, που δεν γνωρίζουν ακόμη τι τους περιμένει".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι "με καταληκτική ημερομηνία τον Ιούνιο του 2001 η κυβέρνηση προωθεί τις μεγάλες αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα. Τα όρια ηλικίας και οι αυξήσεις στις εισφορές μπαίνουν στο τραπέζι του κοινωνικού διαλόγου αλλά και στις αναλύσεις του ξένου οίκου που θα αναλάβει την "τεκμηρίωση" των αλλαγών".

    [8] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Θεσμική" μεταστροφή.... Δεν είχε διάρκεια η αρχική ανάκαμψη του Χρηματιστηρίου".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ισχυρό σήμα εμπιστοσύνης. Εξετάζεται μείωση 0,50-0,75".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Πλήρης αναξιοπιστία. Νέα πτώση παρά τις θετικές κινήσεις των ξένων αγορών.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Οχι ερήμην της αγοράς τα μέτρα για το ΧΑΑ. Αυστηρή παρέμβαση ΣΕΒ στην κρίση".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Στο χείλος της Αβύσσου... Σκοτσέζικο ντους χθες στη Σοφοκλέους".

    [9] Οικονομία-Επιτόκια

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει ότι είναι "βέβαιος για την οικονομία ο κ. Λ. Παπαδήμος και μειώνει τα επιτόκια. Ο ΣΕΒ ζήτησε να γίνει έλεγχος για τη χρησιμοποίηση των κεφαλαίων από τις αυξήσεις στο Χρηματιστήριο".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 19 April 2000 - 16:10:04 UTC