Read The Treatment of the Armenians in the Ottoman Empire (Part 2) (by Viscount Bryce) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-04-05

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/04/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Εκλογές
  • [3] Χρηματιστήριο
  • [4] Ομιλία Σημίτη
  • [5] Συνέντευξη Σημίτη
  • [6] Συνέντευξη Παπαρήγα
  • [7] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [8] Χρηματιστήριο

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων, η πορεία του Χρηματιστηρίου, και η ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Συνέντευξη Καραμανλή: Η αλήθεια σε αριθμούς.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ανάσα ζωής για συνταξιούχους-μικρομεσαίους. Το οικονομικό πρόγραμμα ΝΔ.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Περάστε κόσμε. Εξαγγελίες πανικού από Σημίτη-Καραμανλή.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Οι 12 μεγάλες αλλαγές. Ολα τα οικονομικά και κοινωνικά μέτρα του Κ. Καραμανλή.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αδειάζει τα ταμεία το ΠΑΣΟΚ. Βαρύτατες καταγγελίες Καραμανλή.

    Η ΑΥΓΗ: Νίκος Κωνσταντόπουλος: Αποφάσισε αριστερά, ψήφισε Συνασπισμό.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Αγριος τζόγος στη Σοφοκλέους από διαπλεκόμενους με τη ΝΔ επιχειρηματίες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Οι κρυφές δημοσκοπήσεις και τα παπαγαλάκια των εκλογών. Κορυφώνεται ο προεκλογικός πόλεμος των εντυπώσεων.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Αδειάζουν τα ταμεία."Καμένη γη" παραδίδει ο Σημίτης.

    ΕΘΝΟΣ: Ο Κώστας Σημίτης στο "ΕΘΝΟΣ": Δεσμεύομαι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Η Εκκλησία καταδικάζει τον Καραμανλή. Καταπέλτης χθες, ο Μητροπολίτης Καλλίνικος για τους τυχόν ομοφυλόφιλους υπουργούς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Εντρομοι αλλάζουν στρατηγική. Δεν τους βγαίνει η πόλωση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κλίμα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Η δυναμική Καραμανλή οδηγεί το κόμμα σε ποσοστά άνω του 40%.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Σημίτης: 4ετία κοινωνικής ανάπτυξης, 1,5 τρις για Θεσσαλονίκη. "Δεσμεύομαι".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Συμβόλαιο με εγγύηση Σημίτη. Προσωπική δέσμευση για μεταρρυθμίσεις από τη Θεσσαλονίκη.

    ΕΣΤΙΑ: Ετσι γράφεται η Ιστορία. Σημίτης-Καραμανλής: οι κρίσιμες στιγμές.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Δεν ξέρω, δεν απαντώ" και από τους δημοσκόπους. Η οριακή διαφορά και η απροσδιόριστη ψήφος αποκλείουν κάθε λογική πρόβλεψη.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Θεσσαλονικη. Ζήτησε και πήρε λαϊκή εντολή.

    ΤΑ ΝΕΑ: Καθαρή εντολή έδωσε η Θεσσαλονίκη στο ΠΑΣΟΚ. Σημίτης: δεσμεύομαι προσωπικά για κοινωνικό κράτος.

    ΝΙΚΗ: Κινδυνεύει το ΠΑΣΟΚ. Τριαντάφυλλα από Λαλιώτη στον πρόεδρο της ΝΔ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ολοι στο Πεδίον του Αρεως απόψε.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Γυμνός ψεύτης. Ξεσκεπάστηκε στον λαό. Ντύθηκε Σημίτης αλλά οι κάλπες δεν "μασάνε".

    Η ΧΩΡΑ: Πλερέζες. Το ΠΑΣΟΚ χάνει οριστικά τη μάχη των εκλογών. Σε άδεια Αριστοτέλους η ομιλία του Σημίτη.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Κανείς δεν θα μας κλέψει το μέλλον. Σφοδρή επίθεση του Κώστα Σημίτη κατά της Νέας Δημοκρατίας.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αέρας νίκης. Μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ατμόσφαιρα δεκαετίας '80. Η "μάχη" της Θεσσαλονίκης: τηλεοπτική υπεροχή ΠΑΣΟΚ σε όγκο πλήθους.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Απολογία Σημίτη. Ξεθυμασμένο το άλλοτε σφριγηλό κίνημα.

    [2] Εκλογές

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "ελεύθερο πεδίο για να δρουν τα "παπαγαλάκια" των εκλογών έχει αφήσει ο νόμος που απαγορεύει τη διενέργεια δημοσκοπήσεων - μόνο στα κόμματα επιτρέπεται - και τη δημοσιοποίησή τους κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο προ των εκλογών. Η κλιμάκωση της προεκλογικής μάχης συμβαδίζει με την κλιμάκωση των φημών που σπέρνουν τα "παπαγαλάκια", σχετικά με τις ενδείξεις των ... κυλιόμενων σφυγμομετρήσεων τις οποίες έχουν αναθέσει τα κόμματα στις εξειδικευμένες εταιρίες".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "σε κύριο ζήτημα της προεκλογικής αναμέτρησης των μονομάχων του δικομματισμού αναδείχνεται πλέον η πορεία της χρηματιστηριακής αγοράς. Μετά την αναγόρευσή της σε μοχλό ανάπτυξης, σε παράδεισο λαϊκού καπιταλισμού νέας έκδοσης και τη μετατροπή της στη συνέχεια, σε πεδίο κερδοσκοπικών επιδρομών, επιχειρείται τώρα η εμπλοκή της στην ανούσια και αποστειρωμένη διαμάχη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ".

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι "αλλαγή μεθόδου στην αναποτελεσματική επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ, μπροστά στον κίνδυνο να χαθεί η εκλογική μάχη, έκανε χθες ο Κώστας Λαλιώτης που επέλεξε αντί της επίθεσης στον Κώστα Καραμανλή, την προσφορά ανθοδέσμης από οχτώ τριαντάφυλλα στον πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας".

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά ότι "τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρατεύουν κάθε μέσο που μπορεί να οδηγήση σε επικράτηση στην μάχη των εντυπώσεων και να βοηθήση στην επίτευξη του τελικού στόχου, της νίκης στις εκλογές. Στα συχνά αμφισβητουμένης αισθητικής και αποτελεσματικότητας μέσα περιλαμβάνεται από χθες και η ...προσφορά ανθέων".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι "οι δημοσκόποι σήκωσαν τα χέρια ψηλά. Τέσσερις ημέρες πριν από τις εκλογές αδυνατούν να δώσουν ασφαλή πρόβλεψη για το νικητή της προσεχούς Κυριακής, καθώς και οι τελευταίες κυλιόμενες δημοσκοπήσεις δείχνουν οριακές διαφορές μεταξύ των δύο κομμάτων, εμπίπτουσες στα όρια του στατιστικού λάθους".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι "τις τελευταίες μέρες τα δύο μεγάλα κόμματα κατέβασαν ξαφνικά τους τόνους της αντιπαράθεσης. Αντί πυρών, προσφέρθηκαν λουλούδια από τη μια πλευρά. Και από την άλλη, λόγια όλο γλύκα, με διαβεβαιώσεις οτι θα παραμείνουν στις θέσεις τους άξιοι παράγοντες του κρατικού μηχανισμού και δεν θα ληφθεί υπόψη η πολιτική τους τοποθέτηση αν σχηματίσει κυβέρνηση η ΝΔ".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ αναφέρει ότι "σε πλειοδοσία παροχών και υποσχέσεων, η οποία αυξάνει την αναξιοπιστία και των δύο, έχουν επιδοθεί οι κ. Σημίτης και Καραμανλής, σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν ψηφοφόρους, έστω και την τελευταία στιγμή".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι "έντρομοι στο ΠΑΣΟΚ αλλάζουν στρατηγική, με τη διαφαινόμενη άνετη επικράτηση της ΝΔ στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής. Ετσι από τη σκληρή αντιπαράθεση και την πόλωση, επιλέγουν τους χαμηλούς τόνους και ...στέλνουν "τριαντάφυλλα συγγνώμης" στη Νέα Δημοκρατία".

    [3] Χρηματιστήριο

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "στην επόμενη ημέρα των εκλογών έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του το επενδυτικό κοινό, προσπαθώντας να ανιχνεύσει το μετεκλογικό κλίμα και να τοποθετηθεί ανάλογα. Υπ' αυτή την έννοια η επενδυτική αποχή είναι δεδομένη και το ενδιαφέρον έντονα υποτονικό, αν και ορισμένοι βρίσκουν ευκαιρία να βγάλουν γερό μεροκάματο αγοράζοντας το πρωί και πουλώντας στο τέλος της συνεδρίασης, διάστημα κατά το οποίο αρχίζει η παρέμβαση για τη συγκράτηση του γενικού δείκτη".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι "με οριακά κέρδη, της τάξης του 0,12%, τερμάτισε τη χθεσινή συνεδρίαση ο γενικός δείκτης τιμών στη Σοφοκλέους, κατορθώνοντας να ανακτήσει μέρος των αρχικών του απωλειών και να γυρίσει στο θετικό πρόσημο".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά ότι "άγριο τζόγο έστησε χθες στο Χρηματιστήριο η Ρηγίλλης σε συνεργασία με τρεις επιχειρηματίες που είναι ιδιοκτήτες εισηγμένων εταιρικών στη Σοφοκλέους".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι "ελληνική τραγωδία" χαρακτήρισε χθες το αμερικανικό περιοδικό "Τάιμ" την πτώση του Χρηματιστηρίου της Αθήνας, σημειώνοντας οτι "καθώς οι μικροεπενδυτές αντιμετωπίζουν το φάσμα της καταστροφής, ο Σημίτης κινδυνεύει να ηττηθεί στις εκλογές".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ ισχυρίζεται ότι "την ημερομηνία λήξης του ...μαρτυρίου που υφίσταται την τελευταία περίοδο η Σοφοκλέους, αναμένουν πλέον οι επενδυτές. Ολοι ελπίζουν οτι η 10η Απριλίου θα είναι ημέρα πρόωρης...ανάστασης, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει οτι ξαφνικά οι τιμές των μετοχών θα επανέλθουν στα περσυνά υψηλά".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "η νευρικότητα και η αναμονή του εκλογικού αποτελέσματος ήταν τα χαρακτηριστικά της χθεσινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών στη Σοφοκλέους. Ιδιαίτερα αισθητή, επίσης, ήταν και η απουσία επενδυτικού ενδιαφέροντος, γεγονός το οποίο έφερε τον όγκο συναλλαγών σε επίπεδα του 1998".

    [4] Ομιλία Σημίτη

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) γράφει ότι "με φράσεις αλλά και τόνους δανεισμένους από τον Ανδρέα Παπανδρέου (χαρακτηριστικότερη η φράση "το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω"), διλήμματα, αλλά και αναφορές στο έργο της κυβέρνησής του απευθύνθηκε στο πολυπληθές ακροατήριο της Θεσσαλονίκης, χθες βράδυ ο πρωθυπουργός".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι "με αναίτιες επιθέσεις κατά της ΝΔ και προσωπικά του αρχηγού της Κώστα Καραμανλή, ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, επανέφερε τα εκβιαστικά διλήμματα για το μέλλον της χώρας, σε μια ύστατη προσπάθεια να αναστρέψει το εις βάρος του κλίμα αλλά και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την προχθεσινή πρωτοφανή συγκέντρωση του Κώστα Καραμανλή στην πρωτεύουσα".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) προσθέτει ότι "το "ντιμπέϊτ"της πλατείας Αριστοτέλους μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων κρίθηκε ξεκάθαρα υπέρ της ΝΔ. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του τοπικού κομματικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ-που είχε ενισχυθεί και με "συγκεντρωσιάρχες" από την Αθήνα - και παρά τις "μαγικές" εικόνες που έφθαναν στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσω του γνωστού "μάγου"- τηλεσκηνοθέτη Τάσου Μπιρσίμ, το αποτέλεσμα ήταν αποκαρδιωτικό".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ εκτιμά ότι "συμβόλαιο με εγγύηση την προσωπική του υπογραφή κατέθεσε προς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης ο Κ. Σημίτης κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του. Είναι χαρακτηριστικό οτι ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε 10 φορές στο πλήθος σε πρώτο ενικό πρόσωπο ("Εγώ...")και δεσμεύτηκε οτι στρατηγικός στόχος για τη δεύτερη τετραετία είναι η προώθηση δέσμης μεταρρυθμίσεων στους τομείς της Υγείας και της Δημόσιας Διοίκησης, καθώς και η στήριξη του κοινωνικού κράτους".

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ, "σε κάζο κατέληξε η "μεγάλη" συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη παρά τις κινητοποιήσεις και τις απελπισμένες προσπάθειες των επιτελών του Μαξίμου. Τα εκατοντάδες πούλμαν, που έφθαναν χθες στη συμπρωτεύουσα, ήταν σχεδόν άδεια και χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά και μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις ...κοσμοσυρροής".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει ότι "ένα 24ωρο μετά την προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του Κ. Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Σημίτης προσήλθε χθες στη συμπρωτεύουσα, επιχειρώντας όχι μόνο να επενδύσει στις εντυπώσεις της εικόνας στην τελική ευθεία προς τις κάλπες, αλλά κυρίως να απευθύνει εδώ από την πλατεία Αριστοτέλους ένα ιδιαίτερα σύνθετο κι εν τέλει περίπλοκο πολιτικό μήνυμα προς την εκλογική του βάση".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ υποστηρίζει ότι "η Θεσσαλονίκη τιμώρησε τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη για τα "θα" των μεγάλων έργων. από ημέρες τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος γνώριζαν τι θα συμβεί. Ετσι, κινήθηκαν αστραπιαία, μεταφέροντας χιλιάδες οπαδούς από κάθε γωνιά της Β. Ελλάδας, από την Πρέσπα μέχρι τον Εβρο. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα έδειξε οτι η φιέστα του ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να καλύψει ούτε το 60% σε έκταση και πυκνότητα της μεγαλειώδους συγκέντρωσης που επεφύλαξε η "νύμφη του Θερμαϊκού" στον Κώστα Καραμανλή 24 ώρες πριν".

    [5] Συνέντευξη Σημίτη

    "Λίγα 24ωρα πριν από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρησης της 9ης Απριλίου ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με μια βαρυσήμαντη αποκλειστική δήλωση μεταφέρει μέσω του ΕΘΝΟΥΣ στους εκλογείς 4 προσωπικές δεσμεύσεις στρατηγικού χαρακτήρα που θα "μετρήσουν" στην επιλογή "ΠΑΣOΚ ή Νέα Δημοκρατία". Ο κ. Σημίτης παραθέτει τις προσωπικές του δεσμεύσεις για τη νέα τετραετία με στόχο την προώθηση του κοινωνικού κράτους, τον αγώνα κατά της ανεργίας, την αύξηση των ρυθμών ανάπτυξης και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί όλες τις "δυνάμεις της προόδου" σε πανστρατιά και δηλώνει αισιόδοξος για την έκβαση της εκλογικής μάχης. "Θα πετύχουμε μεγάλη και καθαρή νίκη" είναι τα λόγια που χρησιμοποιεί, ενώ ταυτόχρονα επιτίθεται με ασυνήθιστη σφοδρότητα στην αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορώντας την για υποκρισία, ανευθυνότητα και οπισθοδρόμηση. Ο κ. Σημίτης δεν παραλείπει να εκθέσει τα κεφαλαιώδη διλήμματα που θα κρίνουν την ψήφο, ενώ ενδεικτικό είναι οτι διερωτάται ποιός πολίτης "θα μπορούσε να εμπιστευτεί τους νεόφερτους ταχυδακτυλουργούς της πολιτικής στο τιμόνι της χώρας".

    [6] Συνέντευξη Παπαρήγα

    "Στο Πεδίον του Αρεως πραγματοποιεί το βράδυ το ΚΚΕ την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση, με ομιλήτρια την γγ του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα". Στη συνέντευξή της στα ΝΕΑ τονίζει οτι είναι "μονόδρομος ενός νέου ΕΑΜ με σύγχρονους όρους, το οποίο θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος και θα φτάσει μέχρι τη διεκδίκηση και κατάκτηση της λαϊκής εξουσίας.

    [7] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Σημίτης: Ετοιμαζόμαστε για την ψηφιακή οικονομία. Καραμανλής: Πραγματικά κίνητρα για την ανάπτυξη".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Δέσμη δέκα προτάσεων. Απόρρητη έκθεση του ΟΟΣΑ για την Οικονομία".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Κ. Καραμανλής: Αποκρατικοποιήσεις τώρα. Στόχος η θεσμική θωράκιση της Σοφοκλέους".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Πόλος έλξης το ΧΑΑ μετά τις εκλογές. Κατά τη CITIBANK SALOMON SMITH BARNEY".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Τρεις μεγάλες αλλαγές στη Σοφοκλέους μετά τις εκλογές. Θεσμικές παρεμβάσεις από τη νέα κυβέρνηση".

    [8] Χρηματιστήριο

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει ότι "Αποκατάσταση θετικού κλίματος μετά τις εκλογές και ελκυστικές ευκαιρίες για επενδύσεις βλέπει στην ελληνική κεφαλαιαγορά η CITIBANK SALOMON SMITH BARNEY" και πιο συγκεκριμένα η αναλύτρια του επενδυτικού οίκου Μιράντα Ξαφά. Οσον αφορά τις εκλογές η αναλύτρια υπογραμμίζει οτι και τα δυο μεγάλα κόμματα φαίνεται να έχουν τις ίδιες πιθανότητες να ανέβουν στην πρώτη θέση του βάθρου των νικητών. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μετά τις εκλογές θα διαλυθεί το όποιο κλίμα ανησυχίας και σύμφωνα με την ίδια πηγή τα τρέχοντα επίπεδα τιμών στο ΧΑΑ θα γίνουν ελκυστικά".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 5 April 2000 - 16:11:14 UTC