Visit the Macedonian Press Agency (MPA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-03-30

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/03/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Τηλεοπτική αναμέτρηση
  • [3] Εκλογές
  • [4] Ελληνοτουρκικά
  • [5] Χρηματιστήριο
  • [6] Συνέντευξη Καραμανλή
  • [7] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [8] Χρηματιστήριο

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η τηλεοπτική αναμέτρηση Σημίτη- Καραμανλή,η προεκλογική εκστρατεία,η πορεία του Χρηματιστηρίου και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Στάνταρ 2. Απόψε το "ντέρμπι" Σημίτη - Καραμανλή.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Νερό θάνατος! Δραματική αποκάλυψη της ΕΕ για την Ελλάδα.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Οι 12 ερωτήσεις σε Σημίτη - Καραμανλή. Αντι-debate της "Α".

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Γαι 200.000 ψήφους. Τρία εκατ. θα δούν το DEBATE, αλλά στόχος είναι οι αναποφάσιστοι.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Βουλιάζει στη λάσπη του το ΠΑΣΟΚ. Αναζητεί σωσίβιο στη μαύρη προπαγάνδα.

    Η ΑΥΓΗ: Ο δικομματισμός στην οθόνη σας! Η τηλεοπτική σκηνοθεσία ακυρώνει την πολιτική.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Κερδίζει ο Σημίτης και τους αναποφάσιστους. 2 μονάδες ελάχιστη διαφορά δίνουν τα μυστικά γκάλοπ.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Πολιτική "σαπουνόπερα" απόψε στην τηλεόραση...Τα παρασκήνια της αναμετρήσεως των κκ Σημίτη και Καραμανλή.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ολοι βλέπουν νίκη της ΝΔ. 9 ημέρες πριν απο την εκλογική αναμέτρηση.

    ΕΘΝΟΣ: Πoυ θα κριθεί και τι θα κρίνει το "ντιμπέϊτ". Μονομαχία με στόχο τους αναποφάσιστους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Θα υπουργοποιήσει και ομοφυλόφιλους. Οπως δήλωσε χθές ο Κ. Καραμανλής σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Στο σφυρί τα εθνικά δίκαια. Ο Κ. Σημίτης εξουσιοδότησε την Αγκυρα να πάει στη Χάγη ο,τι θεωρεί "διαφορές".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Επίδειξη σπατάλης με τα εκλογικά κέντρα. Το ΠΑΣΟΚ και οι υποψήφιοί του πρωταθλητές στις πολυτελείς εγκαταστάσεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Φροντιστήριο για το σόου των 9. Τα επιτελεία των κομμάτων προς τους μονομάχους.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Ωριμη αγορά με τη σφραγίδα της Morgan. Αναβαθμίζεται εως το Νοέμβριο και γυρίζει σελίδα η Σοφοκλέους.

    ΕΣΤΙΑ: Η αποψινή φαρσοκωμωδία. Κατ ευφημισμόν πολιτικός "διάλογος".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πρώτο βήμα απεμπλοκής του ΧΑΑ απο τις εκλογές. Η επιστροφή των επενδυτών ενθαρρύνεται και απο τη Morgan Stanley.

    Ο ΛΟΓΟΣ: 10 στόχοι στην εξωτερική πολιτική. Κ. Σημίτης: "η εξωτερική μας πολιτική έχει δικαιωθεί".

    ΤΑ ΝΕΑ: Προπονήθηκαν για τους....μονολόγους. Σημίτης - Καραμανλής απόψε στην TV.

    ΝΙΚΗ: Γκρίζο στο ...γκρίζο! Η πολιτική έρμαιο των τηλεοπτικών σπότ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Χτίστε το αντίπαλο δέος στις 9 Απρίλη.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Πάει σπίτι του! Το ντιμπέϊτ τελειώνει τον Καραμανλή!. Είναι χαμένος απο χέρι απέναντι στον Σημίτη.

    Η ΧΩΡΑ: Θα είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Αποκλειστική συνέντευξη Καραμανλή στον Γιώργο Τράγκα.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Δύο ξένοι στο ίδιο ντιμπέιτ. Ενώ κορυφώνεται η διαμάχη για τα "γκρίζα" τηλεοπτικά σπότ.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Οι απέναντι. Ντιμπέϊτ και σποτάκια για τους αναποφάσιστους.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Βαθμολογητές οι τηλεθεατές. Σήμερα στις 9μμ ο κρίσιμος τηλεοπτικός "διάλογος" Σημίτη-Καραμανλή.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Κώστας εναντίον Κώστα! Το βράδυ η κρίσιμη τηλεοπτική αναμέτρηση των Σημίτη - Καραμανλή.

    [2] Τηλεοπτική αναμέτρηση

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι "ακόμη και για έναν παράλληλο μονόλογο, όπως έχει μετεξελιχθεί η αποψινή τηλεοπτική αναμέτρηση, ο Κ. Σημίτης και ο Κ. Καραμανλής ανάλωσαν ώρες "προπονούμενοι" χθές. Στόχος για τον Κ. Σημίτη η εδραίωση της εικόνας του ικανού πρωθυπουργού και τον Κ. Καραμανλή η ανατροπή της διαφοράς που καταγράφουν είς βάρος τους οι δημοσκοπήσεις".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ εκτιμά οτι "θα ξεπεράσουν τα τρία εκατομμύρια (απο το κανονικό κοινό των 2,2 εκατομυρίων κάθε βραδιά της Πέμπτης) οι τηλεθεατές της αποψινής τηλεοπτικής αναμέτρησης Κώστα Σημίτη και Κώστα Καραμανλή, αλλά κύριος στόχος και των δύο είναι οι 20.000 αναποφάσιστοι, που θα κρίνουν και τον νικητή της ισοδύναμης εως τώρα αναμέτρησης".

    ΤΟ ΒΗΜΑ ισχυρίζεται οτι "αντί πραγματικού διαλόγου αρχηγών, η ελληνική τηλεόραση απεφάσισε και θα σερβίρει σήμερα στο ελληνικό κοινό μια στημένη "αντιπαράθεση" των δύο προέδρων-Κυβέρνήσεως και Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως. Αλλά η "αντιπαράθεση" αυτή περιορίζεται σε ερωτήματα και απαντήσεις...προς τους τηλεοπτικούς δημοσιογράφους! Αρα ούτε διάλογος ούτε πραγματική "αντιπαράθεση " θα υπάρξει".

    Το ΕΘΝΟΣ αναφέρει οτι "κρίσιμη σημασία για την έκβαση της αμφίρροπης εκλογικής αναμέτρησης θα έχει η αποψινή τηλεοπτική μονομαχία του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη με τον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστα Καραμανλή. Οι δύο ηγέτες απευθύνονται κυρίως στον ευρύ χώρο των αναποφάσιστων και των νέων ψηφοφόρων".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "ουαί και αλλοίμονον στον κ. Καραμανλή αν απόψε τολμήση να απευθύνη τον λόγο στον κ. Σημίτη. Ο "συντονιστής" θα τον επανφέρη αμέσως στην τάξη. Ο πρωθυπουργός θα τον κατηγορήση οτι αθέτησε τη συμφωνία και οτι μετέτρεψε τον "μη διάλογο" σε "κοκορομαχία".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ σημειώνει οτι "αυτό το ντέρμπι θα είναι σαν όλα τα άλλα. Και οι δύο μεγάλοι "γκρινιάζουν" εκ των προτέρων για τη μεταχείριση, την οποία εδώ και μια εβδομάδα προεξοφλούν οτι θα τύχουν, ενώ οι μικροί για μια ακόμη φορά δικαίως διαμαρτύρονται".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει οτι "έντονες ήταν οι διεργασίες χθές στα επιτελεία του Κ. Σημίτη και Κ. Καραμανλή εν όψει της σημερινής τηλεοπτικής αναμέτρησης. Αν και οι δύο δηλώνουν πως δεν μπορεί η συζήτηση αυτή να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το εκλογικό αποτέλεσμα, εντούτοις ήταν φανερή η αγωνία τους να "οπλίσουν" με επιχειρήματα και τακτικές επικοινωνιακής πολιτικής τους δύο αρχηγούς".

    [3] Εκλογές

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει οτι "δύο μονάδες διαφορά ασφαλείας υπέρ του ΠΑΣΟΚ δίνει το τελευταίο γκάλοπ που διενεργήθηκε για λογαριασμό κορυφαίου επιχειρηματικού παράγοντα της χώρας και έχει απόλυτο βαθμό αξιοπιστίας, λόγω του μεγάλου δείγματος που χρησιμοποιήθηκε".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ αναφέρει οτι "Debate, αναποφάσιστοι, συσπείρωση: είναι οι τρείς παράγοντες που όλοι συμφωνούν οτι θα καθορίσουν στις δέκα μέρες που απομένουν, τις τάσεις προς την κάλπη και ,εν τέλει, το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης. Ετσι οι εταιρίες δημοσκοπήσεων και τα εκλογικά επιτελεία έχουν ρίξει όλο το βάρος στην καταγραφή και του παραμικρού ρεύματος σε αυτό το τρίγωνο".

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει οτι "στην αντεπίθεση πέρασε χθές η ΝΔ ανεβάζοντας τους τόνους της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση, με αφορμή τα τελευταία διαφημιστικά σπότ του ΠΑΣΟΚ σχετικά με παλαιότερες προβλέψεις του κ. Καραμανλή για την οικονομία".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά οτι "αγριεύει η διαφημιστική αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ με τα αλλεπάλληλα σπότ αρνητικής διαφήμισης που βλέπουμε δεκάδες φορές την ημέρα στα κανάλια: ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κ. Αρης Σπηλιωτόπουλος χαρακτήρισε χθές ΜΑΥΡΗ και βουτηγμένη στην ΠΙΣΣΑ την τηλεοπτική αντεπίθεση του ΠΑΣΟΚ, ξεχνώντας προφανώς οτι πρώτη η Ρηγίλλης "ήρξατο χειρών αδίκων" και οτι η Χαριλάου Τρικούπη είχε προειδοποιήσει πως αν δεν αποσυρθούν τα "γκρίζα" σπότ, θα υπάρξει σκληρή απάντηση".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ στο σχόλιό του επισημαίνει μεταξύ άλλων οτι "οι τόνοι σηκώνονται. Η αντιπαράθεση περνά πλέον τα όρια και αυτού που οι προκάτοχοι των αρχηγών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ πρόβαλαν στο προσκήνιο ως το "φώς και το σκότος". Εχουν κάνει άλματα ως μαθητές, ξεπερνώντας τους δασκάλους τους, αφού με τα τερτίπια τους, που θα δυσκολευόταν να ανακαλύψει και ο πλέον ευφάνταστος εφευρέτης, επιβάλλουν την πόλωση καιτην οξύτητα σε μια διαμάχη που δεν έχει ουσία. Και αυτό είναι το πλέον επικίνδυνο, αν περάσει στις λαϊκές συνειδήσεις ως το κριτήριο για την ψήφο τους".

    [4] Ελληνοτουρκικά

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει οτι "το πράσινο φώς στην Αγκυρα, να θέσει επί τάπητος όσα υποκρύπτει η συμφωνία του Ελσίνκι κάτω αποτη φράση "υπάρχουσες συνοριακές διαφορές" άναψε χθές στο Ζάππειο Μέγαρο ο πρωθυπουργός παρουσιάζοντας την πολιτική που θα ακολουθήσει στα ελληνοτουρκικά, εφόσον, βέβαια κερδίσει τις εκλογές".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει οτι "ακροβατώντας ανάμεσα στην επιχειρηματολογία του περί "ισχυρής Ελλάδας" και την προφανέστατα προεκλογική αγωνία του να πείσει οτι οι υποχωρήσεις του έναντι της Αγκυρας αποτελούν μια ρεαλιστική προσαρμογή στα νέα δεδομένα, ο πρωθυπουργός παρουσίασε το ...δεκάλογο χειρισμών της κυβέρνησης στον ιδιαίτερα ευαίσθητο -κι εξαιρετικά ακανθώδη- τομέα της εξωτερικής πολιτικής".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει οτι "με μια "γκρίζα" δήλωση, αναφορικώς με το καθεστώς κυριαρχίας στο Αιγαίο , ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του συνεντεύξεως στο Ζάππειο, απέδειξε πως εξακολουθεί να υστερεί στο ...μάθημα της εξωτερικής πολιτικής, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του επικοινωνιακού επιτελείου του".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) ισχυρίζεται οτι "η εγκατάλειψη των πάγιων ελληνικών θέσεων που ακολούθηαν όλες οι κυβερνήσεις επί δεκαετίες είναι η σφραγίδα Σημίτη στις προγραμματικές δηλώσεις του γι ατη νέα εξωτερική πολιτική που υπόσχεται να εφαρμόσει. Με λίγη δόση απο Γιώργο Παπανδρέου αλλά και Ανδρέα, ο πρωθυπουργός παρουσίασε χθές μια συναρπαστική εικόνα, σύμφωνα με την οποία η χώρα έχει ισχύ, κύρος, φωνή και αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη στη διεθνή σκηνή".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) προσθέτει οτι "ο πρωθυπουργός επιχείρησε να παρουσιάσει ως θετικό το έργο της κυβέρνησής του, δίνοντας έμφαση στην απόφαση του Ελσίνκι και την ελληνοτουρκική προσέγγιση αλλά επιμελώς απέφυγε να αναφερθεί στην ουσία της υπόθεσης Οτσαλάν και των S-300 που ουσιαστικά σημάδεψαν την εξωτερική του πολιτική".

    [5] Χρηματιστήριο

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει οτι "με τη σφραγίδα της Morgan Stanley Capital International η Σοφοκλέους θα έχει ενταχθεί μέχρι το Νοέμβριο στην κατηγορία των ώριμων αγορών. Δέκα μόλις μέρες πριν απο τις εκλογές ο κορυφαίος οίκος αξιολόγησης προανήγγειλε χθές την αναβάθμιση που περίμενε εδώ και αρκετό καιρό το επενδυτικό κοινό".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει οτι "η χρηματιστηριακή αγορά έδειξε χθές οτι επιδιώκει να απεμπλακεί απο τη νοσηρότητα της προεκλογικής περιόδου και να στηρίξει τις προσδοκίες της στην επόμενη ημέρα των εκλογών, προσβλέποντας στα προδιαγεγραμμένα θετικά στοιχεία της οικονομίας. Τη διαφαινόμενη αυτή επενδυτική στροφή, που κατεγράφη με τη γενική άνοδο χθές σχεδόν του συνόλου των μετοχών - ο γενικός δείκτης κατέγραψε κέρδη 1,94% με την παράλληλη αγορά να φθάνει το 9,90% τις κατασκευαστικές να κερδίζουν 8,53% και τη μεσαία κεφαλαιοποίηση να σημειώνει άνοδο 5,74%".

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει οτι "μαγική εικόνα εμφάνισε χθές η αγορά, καθώς απο την έναρξη της συνεδρίασης οι περισσότερες μετοχές πάτησαν γκάζι και προσέγιζαν τα επίπεδα της περασμένης Δευτέρας. Το φιλί της ζωής σκόρπισε κάποια αμυδρά χαμόγελα αισιοδοξίας, αλλά το κυρίαρχο ερώτημα είναι η πορεία των συγκεκριμένων μετοχών που σημειώνουν απώλειες μέχρι και 80% απο την αρχή του έτους, στις επόμενες ημέρες, καθώς μια ανάπαυλα είχε σημειωθεί πριν απο μια εβδομάδα αλλά στη συνέχεια οι μετοχές υποχώρησαν σε χαμηλότερα επίπεδα".

    Ο ΛΟΓΟΣ εκτιμά οτι "πλήρης αντιστροφή του κλίματος χθές στη Σοφοκλέους, μετά την απαισιοδοξία και τη νευρικότητα των τελευταίων συνεδριάσεων. Με αισθητά κέρδη της τάξης του 1,94% τερμάτισε τη συνεδρίαση ο γενικός δείκτης τιμών στη Σοφοκλέους που διαμορφώθηκε στις 4.762,98 μονάδες. Πάντως περιορισμένος ήταν για ακόμη μια συνεδρίαση ο όγκος των συναλλαγών, που μόλις και μετά βίας ξεπέρασε τα 130 δις δρχ".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει οτι "το ύστατο "χαρτί" των πολιτικών εντυπώσεων παίζει η κυβέρνηση στο Χρηματιστήριο, κλιμακώνοντας σε όλα τα επίπεδα τις παρεμβατικές της προσπάθειες. "Μυστικά δείπνα" με επιχειρηματίες, τραπεζίτες και χρηματιστές, συνεχείς τηλεφωνικές οχλήσεις σε παράγοντες της αγοράς για άμεση συνδρομή, καθώς επίσης και ενεργοποίηση των κρατικών χαρτοφυλακίων, συνθέτουν το πλέγμα της εν εξελίξει ευρισκόμενης κυβερνητικής "επιχείρησης" για τη Σοφοκλέους".

    [6] Συνέντευξη Καραμανλή

    "Είμαστε η πρώτη πολιτική δύναμη του τόπου και θα κόψουμε το νήμα με σημαντική διαφορά", τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Η ΧΩΡΑ "ο πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος υπογραμμίζει οτι η νίκη του κόμματός του θα είναι νίκη για όλους τους Ελληνες. Ο κ. Καραμανλής στη συνέντευξη αναφέρεται στην οικονομία της χώρας αμφισβητώντας τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης οτι έχει σημειωθεί οικονομική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και καταγγέλει την κυβέρνηση για κυβερνητικές παρεμβάσεις στο Χρηματιστήριο που το έβλαψαν. Ο κ. Καραμανλής απέφυγε να σχολιάσει την επίθεση λάσπης που δέχεται ο ίδιος και η σύζυγός του απο το ΠΑΣΟΚ.Σε ερώτηση αν είχε απήχηση η πρόσκληση που απηύθυνε για συστράτευση ο κ Καραμανλής απάντησε οτι για πρώτη φορά ύστερα απο πολλά χρόνια ο φιλελεύθερος χώρος , ο μεσαίος πολιτικός χώρος κατεβαίνει ενωμένος".

    [7] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Πάνω απο τις 350 δρχ "πέταξε" το δολάριο με... συνοδοιπόρο το γιεν. Ενω έφθασε και στο ιστορικό ρεκόρ των 352,76 δρχ".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Η Morgan Stanley προανήγγειλε: Αναβάθμιση της Σοφοκλέους".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Αλλαγή σελίδας. MSCI: Απόφαση Αύγουστο ή Νοέμβριο για αναβάθμιση της Σοφοκλέους".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ανάσα με φιλί ζωής απο τη Morgan Stanley. Δέσμευση αναβάθμισης του ΧΑΑ εως το Νοέμβριο".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Αναβάθμιση, με +1,94% και 188 "κλειδωμένα" χαρτιά. Θεαματική μεταστροφή κλίματος".

    [8] Χρηματιστήριο

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει οτι "Ελπίδες για σταθερή αλλαγή στο χρηματιστηριακό κλίμα ανεξάρτητα απο τις όποιες πιθανές προεκλογικές διακυμάνσεις - δημιουργήθηκαν χθες οταν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της Morgan Stanley Capital International "για επανεξέταση του καθεστώτος της ελληνικής αγοράς" υπήρξε και σαφής κίνηση τοποθετήσεων απο Ελληνες θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 30 March 2000 - 16:52:15 UTC