Browse through our Interesting Nodes of Mass Media in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-03-22

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 22/03/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Εκλογές
  • [3] Ασφαλιστικό
  • [4] Σύνοδος Κορυφής Λισσαβόνας
  • [5] Χρηματιστήριο
  • [6] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Σοφοκλέους

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων, η πορεία του Χρηματιστηρίου, το ασφαλιστικό και η σύνοδος κορυφής της Λισσαβόνας είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ο πόλεμος των σπορ.

    ΝΔ: η πρώτη φάση της διαφημιστικής καμπάνιας.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): 150.000 κατώτερη σύνταξη.

    Δέσμευση του Κ.

    Καραμανλή.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Μόνο με διχοτόμηση η Κύπρος στην ΕΕ.

    Εμπρηστικές δηλώσεις Βρετανίδας αξιωματού χου.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Επιστράτευση Μητσοτάκη.

    Συμφωνία με Καραμανλή για "επίθεση" στον κεντρώ ο χώρο.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ρύθμιση-ρουσφέτι για τα εκτός σχεδίου.

    Προεκλογικό πυροτέχνημα για 150 οικοδομικούς συνεταιρισμούς.

    Η ΑΥΓΗ: Αντιρατσιστικός δεκάλογος. Η απάντηση στην προ εκλογική ξενοφοβία.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Χτίζουν οι συνεταιρισμοί. "Πράσινο φως " από τον Λαλιώτη.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Τα επιτελεία συμφωνούν για 12μηνη στρατιωτική θητεία. Σταδιακή μείωση της θητείας από το τέλος του τρέχοντος έτους.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ για ΟΤΕ και Ολυμπιακή. Ο Λαλιώτης ανακαλεί στην τάξη τον Μαντέλη.

    ΕΘΝΟΣ: Χτίζουν σε 8 νομούς 150 οικοδομικοί συνεταιρισμοί. Ευνοϊκές ρυθμίσεις για 200.000 οικογένειες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Στέγη των Δεξιών η Εθνική Συμμαχία. Με δεδηλωμένη πλέον την αποπομπή τους από τη ΝΔ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Καταφεύγουν στις ύβρεις. Πανικόβλητοι οι κυβερνώντες από την επερχόμενη εκλογική συντριβή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Παίρνει κεφάλι η Νέα Δημοκρατία. Κλείνει η ψαλίδα με το ΠΑΣΟΚ. Αναπτύσσει δυναμική εξουσίας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τι "ψηφίζουν" 51 χρηματιστές. Ανοδος ως και 5.500 μονάδες ως τις εκλογές, δηλώνουν στην "Ε".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Η Λισσαβόνα το ισχυρό όπλο του Σημίτη. Αναμένεται δήλωση υπέρ της ένταξης στην ΟΝΕ από την προεδρία.

    ΕΣΤΙΑ: Χειρότερη γραφειοκρατία. Τι δεν αναφέρει ο κ. Πρωθυπουργός.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Εκλογές με το βλέμμα στο δείκτη του ΧΑΑ. Απόϊδεολογικοποιημένοι οι δύο μονομάχοι ομνύουν στη Σοφοκλέους.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Πόρτα" στη ΝΔ από την ΟΝΕ. "Ανεβάζει τους τόνους" εναντίον της ΝΔ ο πρωθυπουργός.

    ΤΑ ΝΕΑ: Γκρίζο πόλεμο της ΝΔ στην TV, καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ. Απογοήτευση και στελεχών της ΝΔ.

    ΝΙΚΗ: Πυρά κατά Μαντέλη. Θύελλα αντιδράσεων για το ξεπούλημα του ΟΤΕ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μεγάλες αντιπολεμικές εκδηλώσεις.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Νέα ανταρσία κατά Καραμανλή. Νεοδημοκράτες κλείνουν τα Τρίκαλα.

    Η ΧΩΡΑ: Μύρισε άνοιξη στην Αραβαντινού.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 8 μνηστήρες για το ασφαλιστικό. Διεθνείς οίκοι εκδήλωσαν επισήμως ενδιαφέρον για τη μελέτη.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: SOS-Κίνδυνος. Συνταρακτική από κάλυψη για την υγεία Ελλήνων στρατιωτών.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ολα τα μέσα στον "αγώνα". Εκλογές 2000: μάχες εντυπώσεων και αρνητικές διαφημίσεις.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ανω - κάτω το ΠΑΣΟΚ λόγω Μαντέλη. Αναψαν φωτιές οι δηλώσεις του για την ΟΝΕ.

    [2] Εκλογές

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν ότι "πόλεμος ξέσπασε μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τα δύο διαφημιστικά τηλεοπτικά σπορ της ΝΔ. "Γκρίζα διαφήμιση" προϊόν "γκρίζων ανθρώπων", καταγ γέλλει τη διαφημιστική καμπάνια της αξιωματικής αντιπολίτευσης το ΠΑΣΟΚ και αφήνει να εννοηθεί πως αν συνεχισθεί δεν θα μείνει αναπάντητη"

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι "με ομιλίες του πρωθυπουργού στην Πάτρα και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως στην Λιβαδειά συνεχί σθηκε χθες η προεκλογική αντιπαράθεσις των κκ Σημίτη και Καραμανλή, που-είναι χαρακτηριστικό- έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση της ανεργίας".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "τη μεγάλη ανατροπή του πολιτικού σκηνικού επιχειρεί η ΝΔ η οποία βασίζεται: στο πλήρες και αξιόπιστο κυβερνητικό πρόγραμμα που παρουσίασε στο Συνέδριο, στην παρουσία του Κ. Καραμανλή και στην πτώση του Χρηματιστηρίου. Η δυναμική εξουσίας της ΝΔ καταγράφεται και στην τελευταία δημοσκόπηση της MRB, που θα δει σήμερα το φως της δημοσιότητας (MEGA) και στην οποία το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έχει μειωθεί στο 0,4 της μονάδας, δηλαδή κινείται στα όρια του στατικού σφάλματος".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ σημειώνει ότι "προγραμματική σύγκλιση και πόλωση του κλίματος με προσωπικές επιθέσεις στον πρόεδρο της ΝΔ Κώστα Καραμανλή, είχε το μενού της χθεσινής ομιλίας του πρωθ υπουργού, Κώστα Σημίτη, στην Πάτρα, ενώ σε αντίστοιχο ύφος θα είναι εφεξής ,όλες οι ομιλίες του κ. Σημίτη, που απομένουν μέχρι την κεντρική της Αθήνας, στις 7 Απριλίου".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τονίζει ότι "με την αποϊδεολο γικοποίηση να υποβαθμίζει δραστικά τα παραδοσια κά εργαλεία της εκλογικής διαπάλης και το Χρηματιστήριο, που αποτελεί βασική έκφραση της αποϊδεολογικοποιημένης εποχής, να κινείται εν μέσω αβεβαιοτήτων, οι εκλογές της 9ης Απριλίου δείχνουν -αυτή τη στιγμή τουλάχιστον- να εξελίσσονται σε πολιτικό θρίλερ. Τούτη η εντύπωση καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις, οι οποίες δίδουν οριακές διαφορές μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά ότι "τρεις ακόμη δημοσκοπήσεις που βγαίνουν από σήμερα στη δημοσιότητα, θα μονοπωλήσουν το προεκλογικό σκηνικό τις επόμενες ημέρες. Χαρακτηριστικό και των τριών δημοσκοπήσεων είναι το μικρό (μέχρι 1%) προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ σε πανελλαδικό επίπεδο, που βρίσκεται μέσα στα όρια του στατιστικού λάθους, όπερ σημαίνει ισοδυναμία των δύο μεγάλων κομμάτων και οτι ο νικητής θα κριθεί στο νήμα".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) ισχυρίζεται ότι "στους ετεροδημότες εναποθέτει τώρα το ΠΑΣΟΚ τις ελπίδες του, για να ανατρέψει το βαρύ κλίμα που υπάρχει στην επαρχία. Οπως εκτιμούν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, ο στόχος της προσπάθειας, πέραν της καθαρά αριθμητικής διάστασης, αφού ακόμα και μια ψήφος μπορεί να κρίνει το "ντέρμπι" είναι η καθοριστική δυνατότητα αμφίδρομης...μετάγγισης ευνοϊκού κλίματος μεταξύ "Αθηναίων" και "επαρχιωτών".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων οτι "είναι το ολιγότερο αυθάδης η προσπάθεια της κυβέρνησης να διεκδικήσει το χώρο του Κέντρου, αρνούμενη στη Νέα Δημοκρατία το δικαίωμα αυτό αλλά και την κεντρώα ταυτότητα στις αρχές της. Αν το ΠΑΣΟΚ του κ. Σημίτη κληρονομικώ δικαιώματι, θεωρεί οτι εκπροσωπεί το Κέντρο, θα πρέπει συγχρόνως να αποδείξει στο λαό οτι και στην πράξη η πολιτική του ανταποκρίνεται στις κεντρώες αρχές".

    [3] Ασφαλιστικό

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "με άδεια χέρια έφυγαν από τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας Γιάννο Παπαντωνίου οι συνταξιούχοι της Αθήνας, που πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική λιτότητας που εφαρμόζει η κυβέρνηση Σημίτη και τους έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση, αλλά κι ενάντια στα σχέδια διάλυσης του κοινωνικού χαρακτήρα του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι "να ανοίξει η κυβέρνηση τα χαρτιά της για το ασφαλιστικό ζήτησαν χθες οι συνταξιούχοι, που πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας. Από την πλευρά του ο Γιάννος Παπαντωνίου είπε οτι όλα τα αιτήματα θα εξεταστούν μετά τις εκλογές, ενώ διαβεβαίωσε οτι οι αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα θα αποφασιστούν με βάση τα πορίσματα των ξένων οίκων και έπειτα από κοινωνικό διάλογο".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) σημειώνει ότι "απόφαση για τον αποχαρακτηρισμό δεκάδων επαγγελμάτων που υπάγονται στον κανονισμό "βαρέων και ανθυγιεινών" η οποία θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιο δότησης τους εργαζόμενους των επαγγελμάτων αυτών, προωθεί η κυβέρνηση εν όψει των αλλαγών που έχει σκοπό να δρομολογήσει στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό καθεστώς, αν κερδίσει τις εκλογές".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "κάτω τα χέρια από τα Ταμεία". Αυτό το σύνθημα ακούστηκε χτες από τη μια άκρη της χώρας στην άλλη, από τα στόματα χιλιάδων ασπρομάλληδων στις μαζικές δυναμικές πανσυνταξιουχικές συγκεντρώσεις που πραγματο ποιήθηκαν. Ο υπουργός επέμεινε στο τζογάρισμα των αποθεματικών των Ταμείων στο Χρηματιστήριο, λέγοντας στους συνταξιούχους "μην ανησυχείτε". Παράλληλα, επιβεβαίωσε οτι μετά τις εκλογές θα έρθουν νέα αντιασφαλιστικά μέτρα, χαρακτηρίζοντάς τα, απατηλά, "μέτρα βιωσιμότητας".

    [4] Σύνοδος Κορυφής Λισσαβόνας

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει ότι "σε ισχυρό εκλογικό όπλο αναδεικνύεται για την κυβέρνηση η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ που θα πραγματοποιηθεί στη Λισσαβόνα στις 23-24 Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, κορυφαίοι κοινοτικοί αξιωματούχοι αναμένεται να προβούν σε πανηγυρικού τύπου δηλώσεις για την ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ, ενώ είναι πολύ πιθανό οι ηγέτες της Κεντροαριστεράς που θα συμμετάσχουν στη σύνοδο να δηλώσουν την υποστήριξή τους στον Κώστα Σημίτη".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι "ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης αναχωρεί σήμερα στις 4 το απόγευμα, για την Πορτογαλία όπου θα πάρει μέρος στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής, τα βασικά θέματα της οποίας θα είναι η απασχόληση, η οικονομική μεταρρύθμιση και η κοινωνική συνοχή". Στόχος της πορτογαλικής προεδρίας είναι να βελτιωθεί ο συντονισμός των διαδικασιών, οι οποίες ξεκίνησαν στο Λουξεμβούργο , το Κάντις και την Κολωνία, αλλά και να προστεθεί μία νέα διάσταση".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι "προσπάθεια να τονώσει το κοινωνικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ και να αμβλύνει τις εντυπώσεις από τη σκληρή οικονομική πολιτική που εφάρμοσε, θα επιχειρήσει η κυβέρνηση με τη συμμετοχή της αύριο και την Παρασκευή στο Εκτακτο Συμβούλιο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης που θα γίνει στη Λισσαβόνα της Πορτογαλίας".

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "τρεις στόχους για την αύξηση της απασχόλησης θα προτείνει η Ελλάδα στους εταίρους της στην ΕΕ κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού συμβουλίου στη Λισσαβόνα που αρχίζει αύριο, ενώ παράλληλα πρωτοστατεί στην υιοθέτηση της χάρτας για τις ΜΜΕ (Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις), οι οποίες λόγω της ευελιξίας τους δημιουργούν ευκολότερα και ταχύτερα νέες θέσεις απασχόλησης".

    Η ΧΩΡΑ ισχυρίζεται ότι "με στόχο να υποστηρίξει την αύξηση των ρυθμών ανάπτυξης σε επίπεδα που οδηγούν σε σημαντική αύξηση της απασχόλησης και μειώνουν την ανεργία, φεύγουν σήμερα για τη Σύνοδο Κορυφής της Λισσαβόνας ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου. Το κείμενο που καταθέτει η ελληνική πλευρά προς συζήτηση στην έκτακτη Σύνοδο της Λισσαβόνας, θέτει ως στόχους την υψηλή ανταγωνιστικότητα, τους ικανοποιητικούς ρυθμούς ανάπτυξης και το κοινωνικό πρότυπο".

    [5] Χρηματιστήριο

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ υποστηρίζει ότι "το "κλείδωμα" βραχυπρόθεσμων κερδών από το σύντομο ράλι της περασμένης Πέμπτης, αλλά και το κλείσιμο θέσεων "αέρα" οδήγησαν χθες σε σημαντική, όχι όμως και ανησυχητική πτώση της Σοφοκλέους.Ο γενικός δείκτης υποχώρησε κατά 1,93% ενώ ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 191,4 δις δρχ κυρίως λόγω κάποιων μεγάλων πακέτων της ΕΘνικής και της Πίστεως αλλά και ορισμένων μικρότερων σε άλλες εταιρίες".

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι "αισθητές απώλειες της τάξης του 1,93% κατέγραψε χθες ο γενικός δείκτης τιμών στη Σοφοκλέους, επιβεβαιώνοντας εκείνους που υποστηρίζουν οτι η κρίση στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά δεν έχει παρέλθει, και οτι μόνο όταν πραγματοποιείται κάποια "παρέμβαση" από τα κρατικά χαρτοφυλάκια, αντιστρέφεται το κλίμα προς το καλύτερο".

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι "πτώση και μάλιστα ιδιαίτερα σημαντική παρουσίασε ο Γενικός Δείκτης στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης στην οδό Σοφοκλέους. Οι αιτίες της πτώσης ήταν βασικά δύο. Η πρώτη έχει κάνει με την άνοδο που είχε παρουσιάσει ο δείκτης για τέσσερις συνεχείς συνεδριάσεις και κατά συνέπεια κάποιοι θέλησαν να προχωρήσουν σε ρευστοποιήσεις και η δεύτερη με το γεγονός οτι και οι ευρωπαϊκές αγορές παρουσίασαν πτώση".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται ότι "θετική πορεία, χωρίς όμως θεαματική άνοδο, προβλέπουν για τη Σοφοκλέους οι χρηματιστές. Σε έρευνα της "Ε" στην οποία απάντησαν 51 εκπρόσωποι χρημα τιστηριακών εταιριών από τις 80 που λειτουργούν, προκύπτει οτι ο δείκτης θα κυμανθεί ως τις εκλογές μεταξύ 5.000 και 5.500 μονάδων".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, "μέχρι να σταθεροποιηθεί το κλίμα εμπιστοσύνης στο ελληνικό χρηματιστήριο πολλοί είναι εκείνοι οι επενδυτές (θεσμικοί και μικροί) που προτιμούν να κατοχυρώνουν τα βραχυπρόθε σμα κέρδη τους αντί να περιμένουν την άνοδο των μετοχών με την ομαλοποίηση του δείκτη σε κάποια επίπεδα αντίστασης".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ τονίζει ότι "κρίσιμη θεωρείται η σημερινή ημέρα δεδομένου οτι θα διευκρινιστεί η στάση των θεσμικών επενδυτών, σημαντική μερίδα των οποίων πέρασε χθες στην πλευρά των πωλητών παραβαίνοντας τη συμφωνία κυρίων. Εγκυροι αναλυτές εξέφραζαν τον φόβο οτι αν και χθες σημειωνόταν άνοδος θα εκδηλωνόταν μεγάλο κύμα ρευστοποιήσεων, το οποίο ο υποτονικός τζίρος των τελευταίων ημερών δεν θα ήταν σε θέση να απορροφήσει αποτελεσματικά".

    [6] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Τεστ κοπώσεως στο ΧΑΑ. Με απώλειες 1,93% έκλεισε χθες ο γενικός δείκτης στη Σοφοκλέους".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Στροφή επενδυτών στα ελληνικά ομόλογα. 5 τρις. σε 7 δημοπρασίες".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Κρυφτούλι με τους traders. Τα κρατικά χαρτιά δεν στήριξαν το δείκτη".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ηρθαν οι ξένοι αλλά για τα ομόλογα ενώ στη Σοφοκλέους οι ρευστοποιήσεις κόστισαν -1,93%.

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Σε τεντωμένο σχοινί ισορροπεί η Σοφοκλέους. Δοκιμάζονται οι αντοχές της αγοράς".

    [7] Σοφοκλέους

    Το Χρηματιστήριο γράφει ότι "Σε δυο συνεδριάσεις φαίνεται οτι θα κριθεί η πορεία της Σοφοκλέους έως τις εκλογές και η "τύχη" των εγκλωβισμένων επενδυτών, που προσβλέπουν σε επιτυχή έκβαση της προσπάθειας στήριξης, για να περιορίσουν τις απώλειές τους. Η εικόνα που θα παρουσιάσει σήμερα - αύριο η αγορά, θα αποδειχθεί πιθανότατα ο καθοριστικός παράγων όχι μόνον για τη διαμόρφωση του ψυχολογικού κλίματος και της βραχυχρόνιας στήριξης, αλλά και για τις περαιτέρω κινήσεις των παρεμβατικών μηχανισμών".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 22 March 2000 - 16:41:58 UTC