Search our News Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-09-22

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 22/09/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Χρηματιστήριο
  • [3] Ελληνοτουρκικές σχέσεις
  • [4] Φήμες για νέο σεισμό
  • [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [6] Χρηματιστήριο - Πτώση τιμών

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η πορεία του Χρηματιστηρίου, οι φήμες για νέο μεγάλο σεισμό, οι συνέπειες απο τον καταστροφικό σεισμό στην Αθήνα και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναικού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Υπουργοί Α-μέτοχοι. Μεγάλη πτώση στη Σοφοκλέους με κυβερνητική παρέμβαση.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Κόλπο η μεγάλη πτώση 4,9%. Μικροπανικός στη Σοφοκλέους απο κυβερνητικές παρεμβάσεις.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Σήματα κινδύνου απο Στόλο και ελικόπτερα. Αγνόησαν τις εκθέσεις για τις βλάβες του "Φάλκον" και έγινε η τραγωδία, τώρα...

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Προειδοποιητικό "κόκκινο". Η αντίδραση στη χειραγώγηση κατέδαφισε τον δείκτη και σάρωσε τα "βαριά χαρτιά".

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ποιοί στήνουν τα παιχνίδια στη Σοφοκλέους. Οι μικρομεσαίοι τα μεγάλα θύματα.

    Η ΑΥΓΗ: Κατήφορος στη Σοφοκλέους μετά τη βίαιη παρέμβαση. Ανησυχία για εκατοντάδες χιλιάδες μικροεπενδυτές.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Στο σκαμνί τ'αρπαχτικά. Πώς έσπειραν τον πανικό στους επενδυτές.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Πρόστιμο στις δωρεές! Η παρανοϊκή φορολογία του Δημοσίου επεκτείνεται ακόμη και στις περιπτώσεις βοηθείας των σεισμοπαθών.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ψυχραιμία. Βουτιά χθές στη Σοφοκλέους 4.91%. Οι χιλιάδες μικροεπενδυτές να μην πέσουν θύματα των ύποπτων παιχνιδιών.

    ΕΘΝΟΣ: Το σόκ δίδαγμα για όλους. Σοφοκλέους: 4,9... "ρίχτερ" αισθητά σ'όλη τη χώρα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Κουνιάδος" του τουρκικού ο σεισμός της Ταϊβάν.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Μαχαίρια στα επιδόματα και στις δαπάνες για την υγεία, ενώ αυξάνονται οι εισφορές εργαζομένων και εργοδοτών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 10 μετοχές στη μαύρη λίστα. Αποκλειστικές δηλώσεις Σ. Κουνιάκη για τα μέτρα επιτήρησης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Βαν -Σανισμός. Τρέλανε πάλι τους Ελληνες με τις αόριστες προβλέψεις.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Προσδοκίες ανάκαμψης μετά τη μεγάλη διόρθωση. Ικανή να ξεπεράσει την κρίση η Σοφοκλέους.

    ΕΣΤΙΑ: Αύριο αγοράζουμε! Απίστευτη δήλωσις κυβερνητικού παράγοντος.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ανταλλαγή ομολόγων με κρατικές μετοχές. Μετοχοποιούνται ΕΥΔΑΠ, ΔΕΠΑ, ΕΛΠΕ, ΕΤΒΑ, ΟΠΑΠ. Ανησυχία και σύντομα μέτρα στήριξης της κεφαλαιαγοράς.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ρευστοποιούν την εμπιστοσύνη. Μαζικές πωλήσεις απο τους επενδυτές.

    ΤΑ ΝΕΑ: Η κινδυνολογία (και αρμοδίων) έριξε το Χρηματιστήριο. Και πολιτική σύγκρουση για την πτώση.

    ΝΙΚΗ: Χτυπήματα κάτω απο τη ζώνη στη Σοφοκλέους. Μεγάλη πτώση χθές του γενικού δείκτη.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Επείγον "Σήμα". Αντισεισμική θωράκιση. Οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις "δεν δίνουν δεκάρα" για την ανθρώπινη ζωή.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Σοφοκλέους κατάβασις. Ο Δείκτης κατρακύλησε κατά 4,91% οδηγώντας 187 μετοχές στο LIMIT DOWN.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Στη Βουλή μεταφέρεται το πρόβλημα του Χρηματιστηρίου.

    [2] Χρηματιστήριο

    ΤΑ ΝΕΑ στο σχόλιό τους επισημαίνουν μεταξύ άλλων οτι "θα έπρεπε οι αρμόδιοι να γνωρίζουν - και άρα ν'αναμένουν- τις συνέπειες της πρόσφατης κινδυνολογίας στο Χρηματιστήριο... Γιατί ασφαλώς φέρουν μερίδιο ευθύνης για τη χθεσινή "βουτιά" των τιμών των μεοτχών. Και -συστυχώς- επαληθεύτηκαν ΤΑ ΝΕΑ που απο αυτήν ακριβώς τη στήλη επισήμαναν χθές..πώς τα όποια μέτρα ληφθούν θα είναι μεθύστερα σε σχέση με την προστασία εκατοντάδων μικροεπενδυτών".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ γράφει οτι "σόκ προκάλεσε η χθεσινή πτώση του γενικού δείκτη στη Σοφοκλέους κατά 4,91% και τα 188 limit down που τη συνόδευσαν. Ομως το δίδαγμα και απο προηγούμενες ανάλογες καταστάσεις είναι σαφές: Το Χρηματιστήριο ανακάμπτει και βγαίνουν κερδισμένοι οι επενδυτές που δεν πωλούν υπο την πίεση πανικού. Η κεφαλαιαγορά θα ισορροπήσει και θα παραμείνει σε ανοδική τροχιά, αφού η πορεία της ελληνικής οικονομίας στηρίζει αυτή την τάση".

    Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, "η κυβέρνηση θεωρεί παροδική, στον βαθμό που δεν υπάρξουν απρόβλεπτες διεθνείς εξελίξεις, τη χθεσινή μεγάλη πτώση των μετοχών στο Χρηματιστήριο. Κορυφαίοι παράγοντες του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και χρηματιστές εκτιμούν οτι μετά την ως έναν βαθμό αναμενόμενη διόρθωση δημιουργούνται ευκαιρίες για αγορές και τονίζουν οτι το Χρηματιστήριο θα διατηρήσει τον δυναμισμό του".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ υποστηρίζει οτι "με γενικευμένη πτώση στην περιφέρεια και στα blue chips επαληθεύτηκαν χθές οι φόβοι μεγάλης και απότομης διόρθωσης των τιμών των μετοχών στο Χρηματιστήριο. Ενδεικτικό του κλίματος ήταν το γεγονός οτι 278 μετοχές υποχώρησαν (με 187 τίτλους να φτάνουν στο κατώτερο επιτρεπτό όριο πτώσης), ενώ η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 421 δις".

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά οτι "αν και πολλοί όχι απλώς την επεδίωκαν, αλλά φρόντισαν και να την προκαλέσουν, η διόρθωση του ΧΑΑ έλαβε χθές ιδιαίτερα βίαιο χαρακτήρα, ξεπερνώντας στη διάρκεια της συνεδρίασης και το 6%. Οι προειδοποιήσεις ακόμη και κυβερνητικών παραγόντων για υπερθέρμανση της χρηματιστηριακής αγοράς, αντί για ορθολογικοποίηση έφεραν πανικό στους μικροεπενδυτές ενώ η βουτιά της οδού Σοφοκλέους είχε και πολιτικές επιπτώσεις".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) ισχυρίζεται οτι "σεισμός" 4,91 ρίχτερ πραγματοποιήθηκε χθές στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών και τα σπίτια των μικροεπενδυτών και των αεριτζήδων ταρακουνήθηκαν συθέμελα. Συνεχίστηκε και χθές το αρνητικό κλίμα στη Σοφοκλέους, το οποίο είχε τροφοδοτηθεί σκόπιμα μέσα στο Χρηματιστήριο απο κερδοσκόπους που ήθελαν να επωφεληθούν απο μια μεγάλη πτώση αλλά και απο κυβερνητικά παιχνίδια που άρχισαν".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ αναφέρει οτι "πόσο διαφορετικά ήταν τα χθεσινά γεγονότα στη Σοφοκλέους, εν σχέσει με την κατάσταση πριν απο μόνο λίγες μέρες! Η υπεραισιοδοξία μετατράπηκε σε πανικό και σε μαζικές πωλήσεις μετοχών, κυρίως απο τους μικρούς και νέους επενδυτές".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει οτι "μέσα σε δύο 24ωρα, η Σοφοκλέους πέρασε απο τη "γλυκιά ηδονή" των "λίμιτ απ" στην αβάσταχτη ελαφρότητα των δεκάδων "λίμιτ ντάουν". Μαύρη Τρίτη θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η χθεσινή μέρα για τη Σοφοκλέους, ύστερα απο τη θεαματική βουτιά των τιμών που ήρθε να επιβεβαιώσει και στην πράξη οτι στο χρηματιστήριο οτι "λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τονίζει οτι "νευρική κρίση κατέλαβε χθές τη χρηματιστηριακή αγορά, η οποία εν θερμώ δρώσα, επηρεαζόμενη απο τις επισημάνσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και τα μέτρα ενίσχυσης της διαφάνειας της Σοφοκλέους, υποχώρησε σημαντικά κατά 4,91% με το γενικό δείκτη να φθάνει στις 6.020,87 μονάδες. Κρίσιμη, πάντως, θεωρείται η σημερινή συνεδρίαση αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν οτι σε συνθήκες διόρθωσης των τιμών διαμορφώνονται ευκαιρίες αγορών".

    Κατά το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "εκατόν ογδόντα εφτά μετοχές βρέθηκαν χτές στο μείον 8%. Οι τζογαδόροι της οδού Σοφοκλέους αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο τις δηλώσεις των αρμοδίων παραγόντων και οδήγησαν τις τιμές των μετοχών σε ελεύθερη πτώση".

    [3] Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει οτι "εξαιρετικά ασαφές παραμένει το κατά πόσον η επιχειρούμενη προσέγγιση Αθήνας - Αγκυρας επιφέρει τα προσδοκώμενα για τα δύο μέρη αποτελέσματα, καθώς όπως προκύπτει απο μια σειρά τουρκικά δημοσιεύματα τον αρχικό ενθουσιασμό ήρθε να διαδεχθεί η ψυχρή πραγματικότητα οτι δεν μπορεί να αναμένει την εισδοχή της στους κόλπους της ΕΕ χωρίς η ίδια να έχει πράξει το παραμικρό προς αυτή την κατεύθυνση".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει οτι "κοντά στην επίτευξη συμφωνιών σε θέματα που αφορούν την οικονομική συνεργασία και τον τουρισμό βρίσκονται η ΑΘήνα και η Αγκυρα και για τον λόγο αυτό στον επόμενο γύρο του ελληνοτουρκικού διαλόγου θα μετάσχουν υπηρεσιακοί παράγοντες απο τα αρμόδια υπουργεία των δύο χωρών. Ο τρίτος κύκλος του διαλόγου, όπως ανακοινώθηκε χθές, θα ξεκινήσει στην Τουρκία στις 21 Οκτωβρίου και θα συνεχιστεί στην Αθήνα στις 25 και 26 του ίδου μήνα".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "μέσα σ'ένα κλίμα....αγάπης και ομόνοιας Ελλάδα και Τουρκία προχωρούν στις....απαραίτητες διορθώσεις των σχολικών βιβλίων είς βάρος βέβαια της ελληνικής ιστορίας και - πάντα ανεπίσημα- και στο σφιχταγκάλιασμα των οικονομικών και "αντιτρομοκρατικών " σχέσεών τους! Με τη φιλοδοξία, λοιπόν, κάποια στιγμή να αποδειχθεί... μαγικό και ιπτάμενο και να λειτουργήσει ως φορέας των ελληνοτουρκικών σχέσεων σε άλλα επίπεδα, ο δεύτερος γύρος των επαφών των μικτών επιτροπών εξακολούθησε να στρώνει το χαλί της οικονομικής και επιχειρηματικής συνεγασίας των δύο χωρών".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει οτι "στη θεσμοθέτηση της "διπλωματίας των ρίχτερ" ως πάγια πρακτική της εξωτερικής μας πολιτικής προχωρά σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου, συνεπικουρούμενος απο τον Τούρκο ομόλογό του, Ισμαήλ Τζέμ. Ταυτόχρονα με την απατηλή αίσθηση οτι "όλα βαίνουν καλώς" την οποία αναδεικνύει πρωτίστως η ελληνική πλευρά, ανανέωσαν το ραντεβού τους οι επιτροπές Ελλήνων και Τούρκων εμπειρογνωμόνων, που έχουν "επιφορτιστεί" με το έργο της διεξαγωγής του ελληνοτουρκικού διαλόγου".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ τονίζει οτι "νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών ο τρίτος κατά σειρά, αρχίζει τον Οκτώβριο, για τα λεγόμενα θέματα "χαμηλής πολιτικής" υπο την πίεση που δημιουργεί και η αναμενόμενη επίσκεψη στην περιοχή του Αμερικανού προέδρου Μπίλ Κλίντον, ο οποίος έχει διαμηνύσει οτι θα ήθελε σύντομα κάποια αποτελέσματα, ώστε η όποια άφιξή του να συνδέεται με μια επιτυχία".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υπογραμμίζει οτι "για ένα νέο ιστορικό άνοιγμα που δημιουργήθηκε μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, έκανε λόγο ο υπορυγός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στη Νέα Υόρκη, ενώ παράλληλα υπογράμμισε οτι στο μέλλον βασικός στόχος είναι να λυθεί το Κυπριακό και παράλληλα να ενταχθεί και η Κύπρος στην Ευρωπαϊκή Ενωση".

    [4] Φήμες για νέο σεισμό

    Η ΑΥΓΗ γράφει οτι "νέα έξαρση της ανησυχίας των κατοίκων του Λεκανοπεδίου και νέο όργιο φημών προκάλεσε χθές το βράδυ η τηλεοπτική μετάδοση "προβλέψεων Βαρώτσου" για επικείμενο σεισμό. Μέσω του διευθυντή του Σεισμολογικού Ινστιτούτου της Ουψάλας προβλήθηκε γενικόλογη "πρόβλεψη" της ομάδας ΒΑΝ για σεισμό ιδίου περίπου μεγέθους με τον σεισμό της 7ης Σεπτεμβρίου μέσα σε διάστημα τριών ή τεσσάρων εβδομάδων. Και πάλι τα συγκεκριμένα στοιχεία που οδηγούν στην πρόβλεψη παραμένουν άγνωστα".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ αναφέρει οτι "το ΒΑΝ συνεχίζει να προκαλεί δονήσεις στην ελληνική κοινωνία, που ακόμη δεν έχει συνέλθει απο το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου με τους 143 νεκρούς. Χθές ο κ. Ευταξίας υπεραμύνθηκε των προβλέψεων του ΒΑΝ και επανέλαβε πως ο κίνδυνος για έναν νέο μεγάλο σεισμό δεν έχει περάσει. Αρωγός των απόψεων αυτών ήρθε και ο Σουηδός σεισμολόγος Οττο Κουλχάνεκ, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο σεισμός της 7ης Σεπτεμβρίου να ήταν προσεισμός ενός μεγαλύτερου. Η έντονη φημολογία, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε αναστάτωση, ενώ οι σεισμολόγοι απάντησαν σε έντονο ύφος στον συντηρούμενο θόρυβο".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχόλιό της ισχυρίζεται μεταξύ άλλων οτι "σκόρπισαν και πάλι τον πανικό χθές οι ανεύθυνοι της γνωστής ομάδας ΒΑΝ με ένα ακόμη αόριστο και ασαφές "σήμα πρόγνωσης" σεισμού, που κατέγραψε ο σταθμός τους στη Λαμία, χωρίς να δώσουν, προφανώς διότι είναι αδύνατο, κανένα στοιχείο για χρόνο, τόπο και ένταση, ώστε η πρόγωνση να έχει κάποια αξία. Είναι και αυτή μια "πρόγνωση" όμοια με εκείνες που κάνουν οι αστρολόγοι, οι οιωνοσκόποι, οι παλαμοσκόποι, οι κυθαθιοσκόποι (κοινώς καφετζούδες), οι χαρτορίχτρες, όλοι όσοι, τέλος πάντων ισχυρίζονται οτι προβλέπουν το μέλλον και εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη αφέλεια".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "νέα τροπή έλαβε χθές η διαμάχη των σεισμολόγων για το ΒΑΝ με την εμπλοκή του Διευθυντού του Ινστιτούτου Σεισμολογίας της Ουψάλας Οτα Κουλχάνεκ, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο νέου σεισμού με επίκεντρο κοντά στην Πάρνηθα. Οι δηλώσεις του Σουηδού σεισμολόγου - ο οποίος διάκειται φιλικώς προς τον κ. Βαρώτσο- προεκάλεσαν την άμεση αντίδραση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Κώστα Λαλιώτη, ο οποίος ετόνισε οτι κανείς στον κόσμο δεν έχει προβλέψει σεισμό παρέχοντας πληροφορίες για τον χρόνο, τον τόπο και το μέγεθος και εκάλεσε τους πολίτες να επιδείξουν ψυχραιμία και να κρίνουν με την λογική".

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει οτι "νέες διαστάσεις έλαβε απο χθές η υφιστάμενη φημολογία περί νέου μεγάλου σεισμού στην Αττική μετά απο δηλώσεις - "βόμβα" του σεισμολόγου καθηγητή Οττα Κουλχάνεκ στον τηλεοπτικό σταθμό "Μέγκα".

    (Γ. Π.)

    [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Η μεγάλη πτώση τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, οι νέες δηλώσεις Παπαδήμου για τα επιτόκια, οι εκτιμήσεις για περαιτέρω αποκλιμάκωση του πληθωρισμού και η αύξηση της αστικής μονάδας του ΟΤΕ είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού Τύπου.

    ΕΞΠΡΕΣ: "Ψυχρολουσία για όλους - Σε ελεύθερη πτώση χθές η Σοφοκλέους".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Το μεγάλο κόλπο - Ποιοί παίζουν με τη Σοφοκλέους".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Απέτυχαν παταγωδώς οι "προστάτες" - Σοφοκλέους: Οργή για Παπαδήμο, σταδιακές αγορές από σήμερα".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Μετά τα 193 limit down συνιστούν τώρα ψυχραιμία - Σπασμωδική αλλά οχι ανησυχητική πτώση του ΧΑΑ".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Μπούμερανγκ η προσπάθεια χειραγώγησης της αγοράς - Πολιτικό κόστος φοβάται η κυβέρνηση".

    [6] Χρηματιστήριο - Πτώση τιμών

    Η ΕΞΠΡΕΣ αναφέρει ότι: "Με βίαιη πτώση τιμών απάντησε χθες η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά στις επανειλημμένες "παραινέσεις" κυβερνητικών στελεχών περί ανάγκης ψυχραιμίας και μείωσης του - εως τώρα - "άκρατου ενθουσιασμού" του επενδυτικού κοινού. Η μεταστροφή της ψυχολογίας των επενδυτών άρχισε μετά τα δημοσιεύματα του Σαββατοκύριακου, εντάθηκε χθες με αφορμή την εξαγγελία "πακέτου έντεκα μέτρων" περί διαφάνειας στη χρηματιστηριακή αγορά και οδήγησε τη συντριπτική πλειονότητα των μετοχών σε επίπεδα limit down εν μέσω ιδιαιτέρως αρνητικού κλίματος".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 22 September 1999 - 7:55:02 UTC