Read the UN Convention on the Law of the Sea (10 December 1982) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-07-19

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/07/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Λαθρομετανάστευση
  • [03] Συνέντευξη Ανωμερίτη
  • [04] Συνέντευξη Γ. Παπανδρέου
  • [05] Συνέντευξη Λαλιώτη
  • [06] Συνέντευξη Μάνου
  • [07] Δημοσκόπηση
  • [08] Οικονομική πολιτική
  • [09] Ελληνοτουρκικά
  • [10] Απόσυρση ΙΧ
  • [11] Εκλογή Προέδρου

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, οι έρευνες για τον Τζον Κένεντι Τζούνιορ, τα μέτρα της κυβέρνησης για τη λαθρομετανάστευση και τα ελληνοτουρκικά είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση): Οδηγός για 800.000 φορολογούμενους.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου): Η κατάρα που χτυπά και Ελληνες.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ. Νέο κόμμα γεννιέται.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ριζικές αλλαγές στο φόρο ΙΧ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Στο Αυτόφωρο οι εργοδότες των Αλβανών.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Χρηματιστήριο: 7.000 την ημέρα οι νέοι πελάτες.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Προσφορά μαμούθ ετοιμάζει ο Σάλλας.

    ΕΘΝΟΣ: Μπλόκο σε δάση και γεωργική γη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Να το πάρεις το κορίτσι, να το πάρεις μη το παιδεύεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Το μεγάλο κόλπο για την καρέκλα. Τα δίνει όλα η κυβέρνηση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Υποχρεωτική απόσυρση για 600.000 αυτοκίνητα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Γ. Παπανδρέου: Τι συζητώ με Αγκυρα.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Που θα κριθεί η μάχη Πειραιώς - Eurobank.

    ΕΣΤΙΑ: Πετρέλαιο και νέοι φόροι.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ιδού η Ρόδος.... Πετάει το γάντι για Στεφανόπουλο ο Λαλιώτης.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 20 εκατομμύρια αποζημίωση για λάθος διάγνωση.

    [02] Λαθρομετανάστευση

    Το ΒΗΜΑ γράφει οτι "Θέμα άμεσης προτεραιότητας - το οποίο ομως "κρύβει παγίδες και χρειάζεται προσοχή" κατά την έκφραση υπουργού - θεωρεί η κυβέρνηση τον συνδυασμό που θα επιχειρήσει ανάμεσα στην αναβάθμιση της αστυνόμευσης για να καταπολεμηθεί η εγκληματικότητα και στην εκπόνηση μιας νέας πολιτικής για την αντιμετώπιση των οικονομικών μεταναστών που κατακλύζουν τη χώρα. Για τον σκοπό αυτό, ο πρωθυπουργός θα ζητήσει σήμερα να ορισθούν στον ταχύτερο δυνατό χρόνο οι συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ``κατευθείαν στο αυτόφωρο θα στέλνονται στο εξής όσοι από τις Αρχές εντοπίζονται να απασχολούν παράνομα μετανάστες. Αυτό μεταξύ άλλων θα προβλέπει σύμφωνα με πληροφορίες το νομοσχέδιο που η κυβέρνηση ετοιμάζει για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης και της εισαγόμενης εγκληματικότητας. Το γεγονός ότι στο εξής μαζί με τους λαθρομετανάστες θα συλλαμβάνονται και όσοι Ελληνες βοηθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τη συντήρησή τους ή δίνουν εργασία σε αυτούς είναι κάτι που πρέπει να θεωρείται πια δεδομένο``.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφερει ότι ``νέα στοιχεία για την δράση και τους ανθρώπους με τους οποίους ερχόταν σε επαφή ο 23χρονος Αλβανός απαγωγέας, δίνει μετά τη μαραθώνια κατάθεσή του στην αστυνομική διεύθυνση Θεσ/κης ο 16χρονος αδελφός του δράστη. Ο αδελφός του Αρμπέν Σούφα, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα εργαζόταν στο χωριό Ποντοηράκλεια Κιλκίς, βρίσκεται από προχθές το βράδυ στα χέρια της ασφάλειας Θεσσαλονίκης και έδωσε στους αστυνομικούς τα ονόματα των υπόπτων με τους οποίους είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μέσω του κινητού ο 23χρονος κακοποιός``.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι ``τμήματα της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας συστήνονται σε μεγάλες πόλεις της χώρας, αρχής γενομένης από τα Ιωάννινα, ενώ μέσα σε συναινετικό κλίμα κυβέρνησης-αντιπολίτευσης φαίνεται ότι θα χαραχθούν η πολιτική για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, η μεταναστευτική πολιτική, αλλά και θα ιδρυθεί το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας``.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ τονίζει ότι ``σε αναγκαστικό διάλογο με τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τα καυτά θέματα της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και του κύματος των λαθρομεταναστών σύρεται πλέον ο Κ. Σημίτης, υπό την πίεση και την αγανάκτηση της κοινής γνώμης, που υφίσταται καθημερινά τις επιπτώσεις από την ανεξέλεγκτη δράση της αλβανικής μαφίας``.

    [03] Συνέντευξη Ανωμερίτη

    "Νέος νόμος για τα δάση, που θα ψηφιστεί τον Σεπτέμβριο θα επιλύσεθι οριστικά το θέμα της κατοχής και διεκδίκησης καθώς και της χρήσης των λεγόμενων "δασικών εκτάσεων", ενω θα προβλέπει μέτρα για την προστασία της γεωργικής γης απο την ξέφρενη οικοπεδοποίησή της. Το αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ ο επί της Γεωργίας υπουργός Γιώργος Ανωμερίτης. Ο κ. ανωμερίτης αφού επισημαίνει οτι η ρύθμιση ενός σημαντικότατου θέματος όπως το δασικό γίνεται υπο διακομματικό πρίσμα, ξεκαθαρίζει οτι: δεν πρόκειται να γίνει αποχαρακτηρισμός κανενός δάσους, τα οποία θα συνεχίσουν να προστατεύονται οπως προβλέπει το Σύνταγμα. Αντίθετα, με σεβασμό στο Σύνταγμα και την κοινή λογική θα δοθούν λύσεις στο θέμα των λεγόμενων δασικών εκτάσεων, που έχουν αναχθεί σε μείζον κοινωνικό και αγροτικό θέμα. Δεν θα αναγνωρίζεται κανένα δικαίωμα οικοδομικού συνεταιρισμού στο δάσος".

    [04] Συνέντευξη Γ. Παπανδρέου

    Ως ένα κρίσιμο τέστ, απο το οποίο θα κριθεί αν θα υπάρξει προσέγγιση με την Τουρκία στα "δύσκολα" θέματα που χωρίζουν τις δυο χώρες, χαρακτηρίζει ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου τον ελληνοτουρκικό διάλογο ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 του μηνός με δευτερεύοντα κατ'αρχήν θέματα. Επισημαίνοντας παράλληλα οτι "σαφώς ο διάλογος αυτός δεν μπορεί να αγγίξει θέματα που άπτονται της εθνικής κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας". Στην εφόλης της ύλης συνέντευξή του στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ο Γ. Παπανδρέου δίνει απαντήσεις, που αναμφισβήτητα θα προκαλέσουν αντιδράσεις. Ετσι εμφανίζεται σχεδόν οργισμένος οταν σχολιάζει τις αμερικανικές πιέσεις για τα θέματα τρομοκρατίας, λέγοντας "δεν έχουμε πιέσεις, έχουμε συνεργασίες". Χαρακτηρίζει μεγάλη επιτυχία το ιδιαίτερα πιθανό ενδεχόμενο υιοθέτησης - απο το σημερινό Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ - της κοινής πρότασης Ελλάδας - Ολλανδίας για αρχψή ανοικοδόμησης της Γιουγκοσλαβίας. Δηλώνει αισιόδοξος οτι στο ίδιο συμβούλιο θα επικυρωθεί ο ορισμός της Θεσσαλονίκης ως έδρας ανασυγκρότησης των Βαλκανίων. Είναι δηκτικός οταν αναφέρεται στο κεθεστώς Μιλόσεβιτς, χαρακτηρίζοντας "δημοκρατικές δυνάμεις" τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης και τις μη κυβερνητικές οργανώσεις. Είναι κατηγορηματικός για τα αίτια της εκλογικής ήττας του ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας οτι στα μεγάλα θέματα τα πήγε καλά αλλά "φωτογραφίζοντας" τους επικεφαλής τομέων που η κυβέρνηση υστερεί, επισημαίνει οτι πρέπει να ανοίξει ενας ουσιαστικός διάλογος για θέματα ανεργίας, Παιδείας και κοινωνικής προστασίας με τη συμμετοχή των ομάδων που θίγονται. Είναι απόλυτος σε ότι αφορά την εσωκομματική αντιπολίτευση επισημαίνοντας οτι "πρέπει να σπάσουν τα μικρομάγαζα και ανοίξει μια άλλη πορεία του ΠΑΣΟΚ". Τάσσεται υπερ του ανασχηματισμού που "είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει εφόσον όμως το κρίνει ο πρωθυπουργός".

    [05] Συνέντευξη Λαλιώτη

    "Χωρίς αποδέκτη" κρίνει στην παρούσασ συγκυρία ο Κ. Λαλιώτης όλες τις προτάσεις και τα σενάρια για σύγκλιση του ΠΑΣΟΚ με τα κόμματα της παραδοσιακής Αριστεράς, ενω ρίχνει το γάντι σε ολόκληρη την αντιπολίτευση εν όψει της έναρξης της διαδικασίας προεδρικής εκλογής τον ερχόμενο Φεβρουάριο. "Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα", τονίζει χαρακτηριστικά ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ μιλώντας στα ΝΕΑ, ενω επισημαίνει οτι "όλοι κρίνονται για όλα". Ο κ. Λαλιώτης αναφέρει οτι η κυβέρνηση έχει έναν και μοναδικό δρομο, αυτόν που συνδυάζει το όραμα και τις ιδέες με το έργο και τάσσεται υπερ της νέας ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας οτι το δυσμενές αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι αναστρέψιμο, "αρκεί να το πιστέψουμε και να αγωνιστούμε γι' αυτό". Κρατώντας κλειστά χαρτιά στο ζητούμενο της αλλαγής προσώπων στην κυβέρνηση, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ διακηρύσσει οτι οι ανασχηματισμοί γίνονται, δεν υπαγορεύονται με δημόσιες προτάσεις και δεν προαναγγέλονται. Παράλληλα, ο κ. Λαλιώτης αναφέρει οτι είναι απαραίτητο να ξεκινήσει ένας ανοικτός κοινωνικός διάλογος με στόχο τη διαμόρφωση μιας "Χάρτας κοινωνικών δικαιωμάτων και ευθυνών" όλων των πολιτών, για το διάστημα μετά το 2000 και την είσοδο της χώρας μας στα κλαμπ των ισχυρών του ευρώ".

    [06] Συνέντευξη Μάνου

    "Αγραφο χαρτί που σε καμιά περίπτωση δεν θα τον ψήφιζε, χαρακτηρίζειτ ον πρόεδρο της ΝΔ Κώστα Καραμανλή ο πρόεδρος των Φιλελευθέρων Στέφανος Μάνος, επισημαίνοντας οτι οι πολιτικοί κρίνονται οταν ασκούν εξουσία. Σε συνέντευξή του στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ασκεί αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση, αναφέρεται στο μήνυμα των πρόσφατων ευρωεκλογών. Συμφωνα με τον κ. Μάνο η αναληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να συσπειρωθούμε ολοι και να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

    [07] Δημοσκόπηση

    Το 38,7% θεωρεί τον Κώστα Σημίτη καταλληλότερο για πρωθυπουργό της χώρας έναντι 28,5% του προέδρου της ΝΔ Κώστα Καραμανλή, σύμφωνα με το πολιτικό βαρόμετρο της V/PRC που δημοσιεύεται σήμερα στα ΝΕΑ. Απο την έρευνα που διεξήχθη την περίοδο 28 Ιουνίου εως 13 Ιουλίου στην Αττική, προκύπτει οτι πολύ ικανοποιημένοι με την κυβέρνηση είναι το 2,5%, αρκετά το 11,9%, λίγο το 44,1% και καθόλου το 37,2%. Τα αντίστοιχα ποσοστά για την αντιπολίτευση είναι 1,3%, 7,4%, 31,9% και 49%. Επίσης, το 36,4% των ερωτηθέντων προβλέπει οτι η ΝΔ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, ενω το ΠΑΣΟΚ το 32,9%. Σ' ότι αφορά τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών πρώτος είναι ο πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος με 58,1%. Ακολουθούν οι Δημήτρης Τσοβόλας 49,4%, Κώστας Καραμανλής 38,5%, Κώστας Σημίτης 38,1%, Αλέκα Παπαρήγα 30,7%, Αντώνης Σαμαράς 20,3% και Στέφανος Μάνος 19,2%.

    [08] Οικονομική πολιτική

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ``πρέπει σχεδόν να προεξοφλήται ότι εντός του έτους η Κυβέρνησις θα αναζητήση νέους πόρους για την αύξηση των δημοσίων εσόδων. Ηδη έχει προαναγγελθή αύξησις των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων για τον προσεχή Σεπτέμβριο, που ως γνωστρόν συμπαρασύρουν προς τα άνω και την φορολογία των ελευθέρων επαγγελματιών και επιτηδευματιών, σε περίπτωση που διατηρηθούν τελικώς τα αντικειμενικά κριτήρια. Τέλος, δεν αποκλείεται να αναπροσαρμοσθούν και τα κλιμάκια φόρου κατά τρόπο που συνολικώς θα επιβαρύνουν τους φορολογουμένους``.

    [09] Ελληνοτουρκικά

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει ``η έναρξη ενός νέου γύρου ελληνοτουρκικού διαλόγου σε θέματα ``χαμηλής πολιτικής`` στις 26 ιουλίου, σημειώνεται σε μια περίοδο που ήδη έχουν ολοκληρωθεί παρασκηνιακά διάφοροι πειραματισμοί για τηνπροσέγγιση των δύο πλευρών σε διπλωματικό και στρατιωτικό επίπεδο και σύμφωνα με τους εμπλεκόμενους έχουν αποδώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα``.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ προσθέτει ότι `` ο Γ. Παπανδρέου εκτιμά ότι από το Σεπτέμβριο έως το Δεκέμβριο η ελλάδα θα περάσει μια μεγάλη πολιτική δοκιμασία. Ο ελληνοτουρκικός διάλογος θα έχει προχωρήσει και θα πρέπει να γίνουν νέες αξιολογήσεις και εκτιμήσεις. Το Κυπριακό θα διανύει ιδιαίτερη θερμή περίοδο και η Αθήνα έχει τις δικές της ευθύνες, τις οποίες και πρέπει να επωμιστεί. Η κατάσταση στα Βαλκάνια θα εξακολουθήσει να είναι βαισκό μέλημα της κυβέρνησης. Από το φθινόπωρο στο υπουργείο Εξωτερικών δεν θα αρκεστούν στη σωστή διαχείριση των τρεχόντων ζητημάτων, αλλά θα σχεδιαστούν επίσης πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα, στο πλαίσιο μιας επιθετικής διπλωματίας, η οποία, όπως πιστεύει ο Γ. Παπανδρέου, ταιριάζει περισσότερο στην Ελλάδα λαλά και στον ίδιο``.

    [10] Απόσυρση ΙΧ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ``τέρμα στην κυκλοφορία των μη καταλυτικών ΙΧ θέτει το υπουργείο Μεταφορών με πολυνομοσχέδιο που καταρτίζει. Περισσότεροι από 600.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων συμβατικής τεχνολογίας θα υποχρεωθούν να τοποθετήσουν, εκ των υστέρων, καταλύτη στο παλαιό όχημά τους, αν θέουν να κυκλοφορεί, ενώ και οι ιδιοκτήτες των ΙΧ αντιρρυπαντικής τεχνολογίας θα πρέπει ν` αλλάξουν καταλύτη, εάν έχει κλείσει το όριο ``ζωής`` του``.

    [11] Εκλογή Προέδρου

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (του Κώστα Μήτση) γράφει ότι ``ενώ ο Κ. Καραμανλής τηρεί ``σιγήν ιχθύος`` για το επίμαχο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, δηλώνοντας μονότονα ότι ``είναι άκαιρο να συζητάμε για αυτό το θέμα``, η διαμάχη στα ιστορικά στελέχη του κόμματος που εποφθαλμιούν -έστω και υπογείως- το ύπατο αξίωμα, καλά κρατεί. Ο τ. πρωθυπουργός, Γ. Ράλλης, με άρθρο του στην ``Καθημερινή`` επιτίθεται κατά της ΝΔ, κατηγορώντας την για ``υποκριτική στάση στο θέμα της εκλογής του Προέδρου``, ενώ ο τ. πρόεδρος του κόμματος, Μ. Εβερτ,, με συνέντευξή του στην ``Εξπρές``, προβλέπει εκλογές τον Μάρτιο του 2000. Παράλληλα, ο Κ. Μητσοτακής κάθεται σε... ``αναμένα κάρβουνα``, περιμένοντας την απόφαση της Ρηγίλλης και κάνοντας κινήσεις υπερκομματικού χαρακτήρα... ``.

    [12] Κυπριακό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) τονίζει ότι ``η αδιαλλαξία της Τουρκίας κατόρθωσε να ``βαλτώσει`` την προσπάθεια της διεθνούς κοινότητας να αρχίσουν τον Σεπτέμτριο απευθείας συνομιλίες μεταξύ του Γ. Κληρίδη και του Ρ. Ντενκτάς για το Κυπριακό. Λίγες μόνο μέρες μετά το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας και τις δηλώσεις του γγ του ΟΗΕ κ. Κόφι Ανάν ότι θα καλέσει τις δύο πλευρές να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου το φθινόπωρο, πηγές από τον ΟΗΕ διαρρέουν ότι οι προσπάθειες θα κινηθούν προς την κατεύθυνση να γίνουν συνομιλίες εκ του σύνεγγυς``.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι ``στην πιο κρίσιμη καμπή του βρίσκεται το Κυπριακό ζήτημα 25 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή. Η ανάμειξη της ομάδας των ``οκτώ`` στις διαδικασίες επίλυσής του και η εντεινόμενη αδιαλλαξία και προκλητικότητα της Αγκυρας συνθέτουν ένα θολό τοπίο όσον αφορά τις πιθανότητες για την εξεύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης. Τις εκτιμήσεις αυτές συμμερίζονται όλα τα κυπριακά κόμματα, τα οποία ενημερώθηκαν πρόσφατα μέσω της ειδικής αντιπροσώπου του ΟΗΕ, Αν Χέρκους ότι ο Ραούλ Ντενκτάς απειλεί γιαμια ακόμη φορά να τινάξει στον αέρα τις προσπάθειες για απευθείας συνομιλίες για τον Γλαύκο Κληρίδη``.

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ αναφέρει ότι ``το Κυπριακό δεν λύνεται ούτε στην Κύπρο, ούτε στην Αγκυρα, ούτε στις Βρυξέλλες, αλλά μόνο στην Ουάσιγκτον``. Τη σαφή αυτή δήλωση έκανε χθες ο πρόεδρος της κυπριακής Βουλής Σπύρος Κυπριανού ο οποίος δεν απέκλεισε παράλληλα το ενδεχόμενο να προβεί η Αγκυρα σε κάποιο ελιγμό με την ελπίδα να εξασφαλίσει ανταλλάγματα, όσον αφορά την υπόσταση του ψευδοκράτους``.

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Monday, 19 July 1999 - 11:32:49 UTC