Visit the Greek American Educational Public Information System (GAEPIS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-01-29

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/01/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Φορολογική πολιτική
  • [3] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση
  • [4] Αβραμόπουλος
  • [5] Κυπριακό
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Ισοτιμία δραχμής-ευρώ-Χρηματιστήριο

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, η φορολογική πολιτική, η ορκομωσία του Αβραμόπουλου και το Κυπριακό είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ποιούς θα "χτυπήσει" το ΣΔΟΕ. 25 ομάδες στο στόχαστρο. Επώνυμοι, τραγουδιστές, γιατροί, ξενοδόχοι, λαδέμποροι, φροντιστήρια κλπ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Δάνεια για να εξοφλείτε τα δάνειά σας. Η EUROBANK ρίχνει τα επιτόκια και κάνει τολμηρά ανοίγματα. Ακολουθούν και άλλες τράπεζες.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Ο Αβραμόπουλος ορκίστηκε (οτι θα γίνει) πρωθυπουργός. Σε σεμνή τελετή, όπου δεν δεσμεύτηκε οτι θα εξαντλήσει την τετραετία στο Δήμο της Αθήνας.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Παιδεία εκφυλισμού. Με τις μειοψηφίες συνεχίζεται το γαϊτανάκι του διαλόγου. Οι κάτοχοι "ΙΒ" εξετάζονται μόνο στη Γ'Λυκείου.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Μένω Δήμαρχος. Δήλωση-με σημασία-απο Αβραμόπουλο. Τι φρενάρει τη δημιουργία νέου κόμματος. Τι εκτιμούν Ρηγίλλης - Χαρ. Τρικούπη.

    Η ΑΥΓΗ: Απαίτηση για λύση με εξάντληση του διαλόγου. Δυναμικό "παρών" στο χθεσινό συλλαλητήριο απο μαθητές και γονείς. Σενάρια για απεγκλωβισμό της Β'Λυκείου απο τις εξετάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Πανικός στο ετοιμόρροπο κατεστημένο προκαλεί ο δήμαρχος. Στην τελική ευθεία ο Αβραμόπουλος για την εξαγγελία του κινήματος που φιλοδοξεί να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Αβραμόπουλος: "ο κύβος δεν ερρίφθη". Αφήνει παράθυρο συνεννόησης με το χώρο απο τον οποίο προέρχεται. Προσεκτικός ο δήμαρχος διαβεβαιώνει οτι δεν έχει κάνει καμία κίνηση στρατολόγησης στελεχών.

    ΕΘΝΟΣ: Γιατί τη σκότωσα. Ο σφαγέας του μανεκέν εξιστορεί το χρονικό της φρίκης. "Περιφερόμουν σαν αγρίμι με το πτώμα της στο πόρτ-μπαγκάζ".

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ζεί και βασιλεύει ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Διαψεύδεται ως ανυπόστατη η φήμη για ασθένειά του. Τέρμα οι οικογενειακές παρεξηγήσεις με "Χόλμπρουκ" τον Ιάκωβο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Φουρτούνα στο ΠΑΣΟΚ. Νέα δυναμική παρέμβαση του Ακη Τσοχατζόπουλου μέσα σε λίγες ώρες φέρνει τα πάνω-κάτω. Ετοιμάζει πολιτικό μανιφέστο το οποίο θα παρουσιάσει εντός των ημερών στη Θεσσαλονίκη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ακίνητα: η προσφορά δανείων ανεβάζει τις τιμές. Χαμηλά επιτόκια απο την EUROBANK για τα παλιά στεγαστικά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Φόροι: 9 αλλαγές -εξπρές. Επισπεύδονται εν όψει ευρωεκλογών. Ως τον Ιούνιο εξαγγέλλονται όλες οι ελαφρύνσεις.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Ναυαγεί ο διάλογος ΟΛΜΕ-Αρσένη. Αδιάλλακτη στάση ΝΔ-ΣΥΝ-ΚΚΕ. Η πλειοψηφία των συνδικαλιστών τορπιλίζει την αναγκαία πρωτοβουλία για εκτόνωση.

    ΕΣΤΙΑ: Ποντάρουν τώρα στην Σοφοκλέους. Πολιτικό στοίχημα στο Χρηματιστήριο.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η Σοφοκλέους σέρνει το χορό της οικονομίας. Κάτω του 6% τα επιτόκια 10ετών ομολόγων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Καλπάζει η Σοφοκλέους. "Ιλιγγο" προκαλεί στους επενδυτές η ξέφρενη πορεία του Χρηματιστηρίου. Εύσημα για την ελληνική οικονομία απο αμερικανούς παράγοντες. Στις 3.093 μονάδες ο Γενικός Δείκτης.

    ΤΑ ΝΕΑ: Επιδρομή ράμπο της Εφορίας σε 25 στόχους. Ολόκληρο το σχέδιο δράσης του ΣΔΟΕ για το 1999.

    ΝΙΚΗ: Εκτόνωση στην Παιδεία. Σε φθίνουσα πορεία οι κινητοποιήσεις. Αισιοδοξία για συμβιβαστική λύση με τους καθηγητές. Τα χθεσινά συλλαλητήρια ήταν εμφανώς μικρότερα απο τα προηγούμενα αλλά δεν έλλειψαν οι ακρότητες.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Παλλαϊκό μήνυμα απόφασης αγώνα για την Παιδεία. Συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα. Μεγαλειώδης η πορεία της Αθήνας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Νέες τιμές στα οικόπεδα απο την εφορία. Τι αλλάζει στις αντικειμενικές αξίες γής σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Καβάλα, Εβρο και Ροδόπη.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παιδεία: Μπάφιασαν όλοι.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Γιατροί σε κρίση. Παίρνουν τη σκυτάλη απο τους "κουρασμένους" μαθητές.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Μέτωπο δημάρχου για το ξεπούλημα. Πέρασε το επίμαχο νομοσχέδιο για τη ΔΕΘ. Εντονες αντιδράσεις του Παπαγεωργόπουλου.

    [2] Φορολογική πολιτική

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει οτι "με 9 τουλάχιστον φορολογικές αλλαγές που θα ισχύσουν απο τον επόμενο χρόνο η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να αντιστρέψει το κλίμα δυσαρέσκειας και να αυξήσει τα ποσοστά της στις ευρωεκλογές του Ιουνίου. Χθές βράδυ σε σύσκεψη Παπαντωνίου - Δρύ αποφασίστηκε να επισπευσθεί το πακέτο των φορολογικών ελαφρύνσεων για τις αρχές Ιουνίου, οπότε θα τελειώσει ο φορολογικός διάλογος. Οι ελαφρύνσεις αφορούν ιδιαίτερα τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει οτι "κατευθυνόμενους ελέγχους θα εξαπολύσει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ). Οπως ανακοινώθηκε, οι έλεγχοι θα ενταθούν και θα επεκταθούν σε όλους τους τομείς της παραγωγικής δραστηριότητας και θα περιλάβουν την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας και το ξέπλυμα "βρώμικου" χρήματος".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) προσθέτει οτι "συναλλαγές "ύποπτες" για "ξέπλυμα" βρώμικου χρήματος που διενεργούνται ακόμη και μέσω του Χρηματιστηρίου θα μπούν φέτος στο στόχαστρο των υπαλλήλων του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος. Τα τεράστια ποσά που διακινούνται στη Σοφοκλέους έχουν κινήσει ήδη τις υποψίες των ανδρών του ΣΔΟΕ και τις προσεχείς εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσουν εντατικούς ελέγχους στις επαγγελματικές δραστηριότητες προσώπων πουσυναλλάσσονται στο Χρηματιστήριο".

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι "οι ράμπο της Εφορίας θα κάνουν φέτος επιδρομή με φορολογικούς ελέγχους σε 25 προκαθορισμένους στόχους. Οπως προκύπτει απο το σχέδιο δράσης του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, μεταξύ των 25 στόχων περιλαμβάνονται: οι ελεύθεροι επαγγελματίες (γιατροί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι κα), τα κέντρα διασκέδασης, οι επώνυμοι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι επιχειρήσεις υγείας, τα φροντιστήρια, τα ιδιωτικά σχολεία, οι οίκοι ευγηρίας καθώς και τα εμπορικά καταστήματα".

    [3] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση

    Η ΑΥΓΗ γράφει οτι "Είμαστε πάντα εδώ και απαιτούμε λύση". Το μήνυμα αυτό έστειλαν στην κυβέρνηση χιλιάδες μαθητές σε ένα νέο ογκώδες συλλαλητήριο στο οποίο συμμετείχαν εκπαιδευτικοί αλλά και εργαζόμενοι. Η κυβέρνηση απο την πλευρά της αναζητεί στο παρασκήνιο εναγωνίως "λύση" εξομάλυνσης της κατάστασης, αφού οι μαθητές αποδείχτηκαν πολύ "σκληροί" για να γυρίσουν στα σχολεία μόνο με "διευκολύνσεις".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει οτι "με τους εμπλεκόμενους στην εκπαιδευτική κρίση να μονολογούν περί της αναγκαιότητος του..διαλόγου και τα σημάδια κόπωσης έκδηλα πλέον ακόμη και μεταξύ των μαθητών, το "μέτωπο" της Παιδείας δεν επιφύλαξε χθές κάποια ουσιαστική εξέλιξη, εκτός ίσως απο την επιβεβαίωση μιας κατάστασης σήψης".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ εκτιμά οτι "χρειάστηκαν μόλις 100 ημέρες μερικής εφαρμογής της "μεταρρύθμισης" Αρσένη για να μεταβληθεί η δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε πεδίο πολλαπλού εκφυλισμού. Ηδη η έννοια της πειθαρχίας που προαπαιτεί η εκπαιδευτική διαδικασία έχει καταλυθεί απο τις καταλήψεις, που αυξομειώνονται ανάλογα με την αποφασιστικότητα οργανωμένων μειοψηφιών ή τη δραστηριότητα των "κλαδικών των γονέων".

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει οτι "όσο κι αν ακούγεται παράδοξο, η αδιαλλαξία των καθηγητών ανοίγει το δρόμο για..εκτόνωση στο χώρο της Παιδείας, αφού μετά την οξεία κριτική που εδέχθη η ΟΛΜΕ, φαίνεται να αναθεωρεί τη μέχρι σήμερα στάση της και να επιζητά συνέχιση του διαλόγου. Στο υπουργείο Παιδείας υπάρχει πλέον αισιοδοξία για επίλυση του προβλήματος, καθώς και η συμμετοχή των μαθητών στις κινητοποιήσεις ακολουθεί φθίνουσα πορεία".

    Σύμφωνα με την ΕΞΟΥΣΙΑ, "διχασμένη εμφανίζεται η ΟΛΜΕ, το δσ της οποίας συνεδριάζει σήμερα για να αποφασίσει αν και πως θα συνδιαλλαγεί με τον υπουργό Παιδείας Γεράσιμο Αρσένη σε ενδεχόμενη νέα συνάντησή τους αύριο Σάββατο. Οι συνδικαλιστικές παρατάξεις που πρόσκεινται στη ΝΔ, στο ΚΚΕ και στον ΣΥΝ δεν φαίνεται να είανι διατεθειμένες να συναινέσουν σε μια φόρμουλα που θα επιτρέψει τον απεγκλωβισμό απο το αδιέξοδο και την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει οτι "σε πεδίο μάχης μετετράπη χθές επί ώρες ο χώρος πέριξ του Πολυτεχνείου, όπου ομάς αναρχικών κατώρθωσε να εισχωρήση στο κτίριο απ'όπου εκσφενδόνιζαν βόμβες "μολότωφ"και πέτρες κατά αστυνομικών και τηλεοπτικών συνεργείων. Εν τω μεταξύ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενεφανίσθη αισιόδοξος ως προς την πρόσφατη πρωτοβουλία του υπουργού Παιδείας. Ο κ. Ρέππας πιστεύει οτι οι καθηγητές τελικώς δεν θα παραμείνουν αδιάλλακτοι, ενώ εξήρε τους χειρισμούς του κ. Αρσένη για το διάλογο".

    Ο ΛΟΓΟΣ ισχυρίζεται οτι "οι καταλήψεις φθίνουν η απόγνωση όμως παραμένει σε γονείς και μαθητές. Την ίδια στιγμή οι έμποροι ζητούν απο την κυβέρνηση να πάρει μέτρα για τα συλλαλητήρια"

    [4] Αβραμόπουλος

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει οτι "έτοιμος να δώσει τη χαριστική βολή στο σαθρό πολιτικό σκηνικό είναι ο Δημ. Αβραμόπουλος. Πανικόβλητο το κομματικό κατεστημένο επιχειρεί να αναχαιτίσει στο παρασκήνιο μέσω πιέσεων τη δυναμική του δημάρχου που χθές πραγματοποίησε ηγετική εμφάνιση απο το μπαλκόνι του δημαρχιακού μεγάρου".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει οτι "τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Ο δ. Αβραμόπουλος δήλωσε χθές οτι η δημοτική Αρχή θα συνεχίσει το έργο της και διαβεβαίωσε οτι δεν έχει κάνει επαφές και στρατολόγηση στελεχών. Αφήνει έτσι ανοικτό ένα παράθυρο συνεννόησης με την παράταξη που τον ανέδειξε. Στενοί συνεργάτες του λένε οτι "ο κύβος ερρίφθη".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει οτι "την παραμονή του στη Δημαρχία της Αθήνας προδιέγραψε χθές κατά την τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. "Η ελληνική γλώσσα είναι ξεκάθαρη και δεν χρήζει παρερμηνειών", δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος όταν του ζητήθηκε να αναλύσει το περιεχόμενο της ομιλίας του. Για την ώρα, όπως φαίνεται, το σκηνικό που διαμορφώνεται φρενάρει τα σενάρια νέου κόμματος. Κατά της ίδρυσης νέου κόμματος τάχθηκε χθές βράδυ και η Ντόρα Μπακογιάννη".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ προσθέτει οτι "σε σεμνή και λιτή τελετή (χωρίς τυμπανοκρουσίες) ο Δ. Αβραμόπουλος ορκίστηκε απο τον Αρχιεπίσκοπο κ. Χριστόδουλο Δήμαρχος της Αθήνας. Αν και απέφυγε να αναφερθεί στην πολιτική συγκυρία, η σκέψη και τα σχόλια όλων -που είδαν την τελετή- ήταν πως "ορκίστηκε οτι θα γίνει πρωθυπουργός".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "δεν δεσμεύθηκε οτι θα παραμείνει στον δημαρχιακό θώκο ο κ. Δ. Αβραμόπουλος ο οποίος ορκίσθηκε χθές με αποτέλεσμα τα σενάρια περί ιδρύσεως πολιτικού κόμματος να συνεχίζουν να υπάρχουν και να προκαλούν το ενδιαφέρον".

    [5] Κυπριακό

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει οτι "η φάρσα με τους ρωσικούς πυραύλους S-300 συνεχίζεται, καθώς, μετά την αδυναμία των κυβερνήσεων Ελλάδας και Κύπρου να ολοκληρώσουν τους σχεδιασμούς τους και να αναπτύξουν το αντιαεροπορικό σύστημα στην Κύπρο, έχει ξεκινήσει μια νέα συζήτηση για το πού τελικά θα καταλήξουν και κυρίως για το ποιός θα τους πληρώσει. Ηδη, στο διπλωματικό παρασκήνιο ακούγεται πως αυτή η υπόθεση "έκλεισε" και πως τα ρωσικά όπλα δεν θα φτάσουν ποτέ ούτε -και- σε ελληνικό έδαφος".

    Το ΕΘΝΟΣ εκτιμά οτι "σαφές μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες οτι η Κύπρος δεν θα θυσιάσει κυριαρχικά δικαιώματα και ζωτικά συμφέροντα του κυπριακού λαού χάριν της ένταξής της στην ΕΕ έστειλε, χθές ο πρόεδρος Κληρίδης. Ο Κύπριος πρόεδρος που μιλούσε σε διεθνές συνέδριο στη Λευκωσία υπογράμμισε συγχρόνως την ανάγκη για αποστρατικοποίηση της ύπρου ως της μόνης λύσης για την ασφάλεια του νησιού".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει οτι "επιτείνεται το μυστήριο με την τύχη των πυραύλων S-30) καθώς διαψεύδει η κυβέρνηση το δημοσίευμα της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" που επικαλούμενο αμερικανική πηγή, αναφέρει οτι δεν πρόκειται να φτάσουν ποτέ στην Κρήτη, αλλά επιβεβαιώνει εμμέσως πως υπάρχουν προβλήματα συνεννόησης με τη ρωσική πλευρά".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει οτι "την ανάγκη ανάπτυξης πολυεθνικής δύναμης στην Κύπρο επισήμανε χθές ο Κύπριος πρόεδρος Γλαύκος Κληρίδης τονίζοντας οτι είναι η μόνη λύση για την ασφάλεια του νησιού. Ο Κύπριος πρόεδρος διατύπωσε την πρότασή του αυτή, καλώντας παράλληλα το Συμβούλιο Ασφαλείας να εργαστεί προς την κατεύθυνση της πρότασής του για αποστρατικοποίηση της νήσου".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Η συνεχιζόμενη ανατίμηση της δραχμής έναντι του ευρώ, η νέα άνοδος τιμών κατα 1,59% στο Χρηματιστήριο Αθηνών, οι εκτιμήσεις για σημαντική μείωση του πληθωρισμο και οι μειώσεις επιτοκίων από την Eurobank-Αθηνών-Κρήτης είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: ``Ταχεία αποκλιμάκωση των επιτοκίων σύμφωνα με εκτιμήσεις υψηλόβαθμων στελεχών της ΤτΕ''.

    ΕΞΠΡΕΣ: ``Μαγνήτης διαρκείας - Ιστορικά ρεκόρ στα ομόλογα με έναυσμα τη βεβαιότητα ένταξης στην ΟΝΕ. ''

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ``Ερευνα για "μάυρο" χρήμα στη Σοφοκλέους - Στοιχεία από τις χρηματιστηριακές εταιρίες ζητεί το ΣΔΟΕ. ''

    ΚΕΡΔΟΣ: ``Θεαματική εξέλιξη στο μέτωπο του πληθωρισμού - Η Morgan Stanley προβλέπει πτώση κατά 0,3% τον Ιανουάριο. ''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ``Μαζικές εισροές πιέζουν τη δραχμή προς τα επάνω - Πληθωρισμό 3,6% προβλέπει για τον Ιανουάριο η M. Stanley''.

    [7] Ισοτιμία δραχμής-ευρώ-Χρηματιστήριο

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ αναφέρει ότι: ``Στο υψηλότερο σημείο από την υποτίμηση, τον περασμένο Μάρτιο, έφθασε η δραχμή, έπειτα από συνεχείς ανατιμήσεις, με αποτέλεσμα να κλείσει η ισοτιμία με το ευρώ στο fixing στις 321,78 αν και στη διάρκεια της ημέρας υποχώρησε στις 321,25. Στο ίδιο θετικό κλίμα κινήθηκε και η Σοφοκλέους κερδίζοντας 1,59% με τις τράπεζες να οδηγούν την κούρσα. ''

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Friday, 29 January 1999 - 9:18:43 UTC