Browse through our Interesting Nodes on Classical Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-01-05

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/01/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Ευρώ
  • [3] Παιδεία
  • [4] Κυπριακό
  • [5] Σκοπιανό
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Χρηματιστήριο - Ανοδος - Δηλώσεις Σημίτη στο ΕΒΕΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Οι επιπτώσεις απο την εφαρμογή του Ευρώ, το Κυπριακό, η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και η απεργία των πιλότων της ΟΑ είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναικού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): "Θα δείρουμε τους πιλότους". Ξέσπασαν οι ταλαιπωρημένοι επιβάτες. Ροκόφυλλος: θα κάνουμε μήνυση σε διοίκηση και χειριστές.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Η Νένα, ο Θέμης και τα ναρκωτικά. Φοβερό παρασκήνιο πίσω απο το μαχαίρωμα. Η ηθοποιός αντεπιτίθεται, "δείχνει" τον αδελφό του Αδαμαντίδη, τον δολοφονημένο έμπορο Σινόπουλο και απειλεί.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Κρατάνε όμηρο τη Δήμητρα. Τι έγινε μια νύχτα, παραμονές Χριστουγέννων. Ποιοί εμπλέκονται και τι φοβούνται απο τη χήρα του Α. Παπανδρέου.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Που θα φθάσει η δραχμή στην κούρσα με το ευρώ; Ελπιδοφόρο ντεμπούτο του Ενιαίου νομίσματος στην αγορά. Πρεμιέρα-ρεκόρ στη Σοφοκλέους.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Καταγγελίες-φωτιά για διαφθορά στο Δημόσιο. Υπουργείο κατηγορεί τελωνειακούς για δωροληψία και εκβιασμό. "Γρηγορόσημο, ψάρια, μίξερ και γραβάτες... ". Εκθεση-ντοκουμέντο επιθεωρητή στον Εισαγγελέα.

    Η ΑΥΓΗ: Ευρώ-ευφορία της πρώτης μέρας. Τον τόνο έδωσαν τα ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια πλήν Λονδίνου. Ανατιμήθηκε κι άλλο η δραχμή έναντι του ευρώ και του δολαρίου.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Κλείνουν την Ολυμπιακή οι πιλότοι. Υποπτα συμφέροντα εξυπηρετεί η συντεχνία.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Το κόμμα Αβραμόπουλου. Πως συγκροτείται. Ποιός είναι ο πυρήνας. Ποιές κινήσεις γίνονται στο παρασκήνιο.

    ΕΘΝΟΣ: Το Ευρώ απογειώνει τη Σοφοκλέους. Με την πρώτη έδειξε τη δύναμή του το νέο νόμισμα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ηξεις αφήξεις ούκ εν τω... 1999 αυξήσεις! Απροσδιόριστα τα οφέλη της ΟΝΕ για τον λαό. Ολα στον βωμό των "κριτηρίων".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Καρφώνουν τον Σημίτη οι Κύπριοι πολιτικοί. Αποκαλύπτουν πως φθάσαμε στην υποχώρηση για τους S-300.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Δημόσιο: ο χάρτης με όλους τους διορισμούς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Εκρηξη στη Σοφοκλέους. Αγγιξε το φράγμα των 3.000 μονάδων. Πρόβλεψη για εξάμηνο ανόδου. Ανατίμηση της δραχμής. Ευρω-ευφορία αλλά και τούρτες..διαμαρτυρίας.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Τάραξε τον κόσμο το ευρώ. Εισροή κεφαλαίων στην Ευρώπη- Εκρηξη στα Χρηματιστήρια. Σπάει το φράγμα των 3.000 μονάδων η Σοφοκλέους.

    ΕΣΤΙΑ: Θα ώφειλε να απολογήται. Η "επανάστασις" του κ. Παπαντωνίου.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η δυναμική εισβολή του ευρώ συμπαρασύρει και τη δραχμή. Μετά τη λαμπερή πρεμιέρα του ενιαίου νομίσματος.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Εκρηξη στη Σοφοκλέους λόγω Ευρώ. Η διαφαινόμενη πτώση των επιτοκίων "σπρώχνει" τους επενδυτές στην αγορά μετοχών.

    ΤΑ ΝΕΑ: Τριπλό άλμα έκαναν Ευρώ, Δραχμή, Χρηματιστήριο. Προβλέπουν μεγάλη πτώση επιτοκίων το β'εξάμηνο.

    ΝΙΚΗ: Ευρώ-ευφορία. Ταχύτερη τώρα η μείωση πληθωρισμού-επιτοκίων. Αισιοδοξία στην κυβέρνηση. Ιστορικό ρεκόρ ανόδου στη Σοφοκλέους.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Προωθείται η κύρωση της Συνθήκης του Αμστερντάμ. Κατατέθηκε στη Βουλή η σχετική έκθεση απο την κυβέρνηση.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Ανοίξτε τα σχολεία". Δραματική έκκληση μέσω του "Α" απο τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων της Βόρειας Ελλάδας. Πάνω απο 200 εκ. δρχ. οι ζημιές στα υπο κατάληψη σχολεία.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ρουκέτες... τράνζιτ. Σκοπιανά όπλα κατασχέθηκαν στο Λιμάνι.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ευρώ-ζάλη. Πτώση επιτοκίων και το Χρηματιστήριο προς τις 3.500 μονάδες.

    [2] Ευρώ

    ΤΑ ΝΕΑ γράφουν οτι "Ευρώ, δραχμή και μετοχές έκαναν τριπλό άλμα χθές, πρώτη ημέρα εμφάνισης -έστω και λογιστικής- του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος. Στο Χρηματιστήριο δημιουργήθηκε κλίμα ευφορίας με αποτέλεσμα να σημειωθεί ρεκόρ όλων των εποχών στον γενικό δείκτη, ενώ στη χρηματαγορά ενισχύθηκαν ευρώ και δραχμή. Η Τράπεζα της Ελλάδος και η κυβέρνηση εξέφρασαν ικανοποίηση".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει οτι "κλίμα ευφορίας δημιούργησσε η εκτόξευση των κυριότερων ευρωπαϊκών χρηματαγορών χθές, πρώτη μέρα των ηλεκτρονικών συναλλαγών με το ευρώ. Η αντίδραση αυτή ήταν αναμενόμενη. Το ευρώ αοφρά τη νομισματική ενοποίηση της Ευρώπης, δεν αντανακλά ευθέως την πορεία της πραγματικής οικονομίας, ενώ οι ισχυροί αντίπαλοί του, το δολάριο και το γιέν, προς το παρόν αδιαφορούν. Τα δύο χρόνια έως την κυκλοφορία του ευρώ προμηνύονται με εναλλαγές αβεβαιότητας και συνεννοήσεωςν καθώς και διεθνείς πολιτικοοικονομικές αντιπαραθέσεις".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ υποστηρίζει οτι "με ενθουσιασμό έγινε δεκτό απο την παγκόσμια αγορά αλλά και τη Σοφοκλέους το κοινό ευρωπαϊκό νόμισαμ. Χθές εκδηλώθηκε σημαντικά αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για ευρωπαϊκές μετοχές και ομόλογα, ενώ στο Χρηματιστήριο της Αθήνα ςεπικράτησε..υστερία και ο Γενικός Δείκτης βρέθηκε πολύ κοντά στο φράγμα των 3.000 μονάδων".

    Ο ΛΟΓΟΣ ισχυρίζεται οτι "ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε χθέ ςη Σοφοκλέους, στη νέα εποχή που σηματοδοτεί η έλευση του ΕΥΡΩ, αλλά και στην είσοδο του νέου έτους. Απο την έναρξη των συναλλαγών της πρώτης συνεδρίασης του 1999, το θερμόμετρο ανέβηκε στα ύψη και ο γενικός δείκτης τιμών "συνέτριψε" το προηγούμενο ιστορικό ρεκόρ των 2.825,52 μονάδων, που είχε σημειωθεί στις 21 Ιουλίου του 1998".

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει οτι "το ευρώ μπήκε πλέον στη ζωή μας κι έδωσε μήνυμα αισιοδοξίας για το 1999. Αν και η δραχμή δεν συμμετέχει ακόμα, εντούτοις η προοπτική της ένταξής της, είχε θετική απήχηση σε όλους τους τομείς της Οικονομίας με πρώτο το Χρηματιστήριο, αλλά και στην κυβένρηση, η οποία βλέπει να πραγματοποιούνται τα θετικά αποτελέσματα της πολιτικής της, που με τόση αγωννία ανέμενε".

    Σύμφωνα με την ΑΚΡΟΠΟΛΗ, "με απόλυτη επιτυχία έγινε το ντεμπούτο του ευρώ. Οι διεθνείς αγορές το υποδέχθηκαν με αίσθημα εμπιστοσύνης τόσο για την έκβαση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης όσο και γαι το ρόλο του ως αντιπάλου του δολαρίου. Αλλά αν η πρεμιέρα του ευρώ ήταν "μάλλον σταθερή, παρά εντυπωσιακή"-όπως δήλωσε εκπρόσωπος μεγάλου χρηματοοικονομικού οίκου-η κούρσα της δραχμής γνώρισε νέα επιτάχυνση".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υπογραμμίζει οτι " αγγίζει τις 3.000 μονάδες η Σοφοκλέους σαν αποτέλεσμα της ευρω-ευφορίας με εντυπωσιακή άνοδο των μετοχών κατά 6,71%. Ο Παπαντωνίου προειδοποίησε οτι ακόμη δεν κερδήθηκε η μάχη, προφανώς για να μην αυξηθούν οι "αιτήσεις για παροχές. Η πρεμιέρα του ευρώ ήταν εντυπωσιακή και στα άλλα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια".

    Το ΕΘΝΟΣ επισημαίνει οτι "το καλύτερο ποδαρικό στο Χρηματιστήριο έκανε το Ευρώ. Το νέο νόμισμα απογειώνει τη Σοφοκλέους. Ο γενικός δείκτης έφτασε στις 2.921 μονάδες σημειώνοντας ρεκό. Οι προοπτικές διαφαίνονται καλύτερες. Γεμίζουν αισιοδοξία, όχι μόνο τους χρηματιστές. Κλίμα εμπιστοσύνης έχει δημιουργηθεί και στους ξένους επενδυτές που πολλοί απ'αυτούς δείχνουν προτίμηση στις ελληνικές μετοχές".

    [3] Παιδεία

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ, (Ρίζος) "εικόνες καταστροφής και λεηλαίας θυμίζουν τα περισσότερα υπο κατάληψη σχολεία απο τους μαθητές που εξέφρασαν έτσι την αντίθεσή τους στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Τα καμένα θρανία, τα γραφεία, οι κατεστραμμένοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και η παρουσία ναρκωτικών ουσιών στους σχολικούς χώρους κάνουν έντονα την εμφάνισήτ ους μετά την άδεια που πήραν οι καταληψίες για τις γιορτές. Ωστόσο, ο υπουργός Παιδείας δήλωσε χθές οτι θα αναζητηθούν και θα καταλογισθούν ευθύνες για τις υλικές ζημιές στα υπο κατάληψη σχολεία".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ υποστηρίζει οτι "μια ύστατη προσπάθεια για εξεύρεση διεξόδου στο θέμα της Παιδείας επιχειρεί ο υπουργός Παιδείας με μια τριπλή κίνηση προς μαθητές, καθηγητές και γονείς. Σκληραίνει τη στάση του όσον αφορά τους μαθητές, ανακοινώνοντας οτι θα καταλογιστούν ευθύνες για τις καταστροφές στα υπο κατάληψη σχολεία, ενώ με επιστολές καλεί τους καθηγητές σε διάλογο και τους γονείς να συμβάλουν στη λήξη των καταλήψεων. Οι καθηγητές ωστόσο απειλούν ακόμα και με απεργίες".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει οτι "σε άλλη τροχιά εισήλθαν, με το νέο χρόνο, οι σχέσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου παιδείας με τη διοίκηση του κορυφαίου συνδικαλιστικού οργάνου των καθηγητών την ΟΛΜΕ. Ο κ. Αρσένης απηύθυνε χθές νέα πρόσκληση πρςο την ΟΛΜΕ για διάλογο, ορίζοντας ημέρα και ώρα συνάντησης την Πέμπτη στις 11 το πρωί στον 7ο όροφο του υπουργείου Παιδείας".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει οτι "σε δύο ημέρες απο σήμερα θα έχουν διαμορφωθεί σαφείς ενδείξεις για τη στάση που θα κρατήσει η πλειοψηφία των μαηθτών για τις καταλήψεις μετά τις διορθωτικές κινήσεις του υπουργού Παιδείας. Στο μεταξύ δόθηκαν χθές στη δημοσιότητα νέα παραδείγματα των Πανελλαδικών εξετάσεων".

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά οτι "αν και η αβεβαιότης στον χώρο της παιδείας συνεχίζεται και κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να γίνη την Παρασκευή, οπότε κανονικά θα πρέεπι να επανλειτουργήσουν τα σχολεία ο κ. Αρσένης ενεφανίσθη αισιόδοξος και κατά την διάρκεια χθεσινής συνεντεύξεως τύπου, επεχείρησε νέαν προσέγγισιν των μαθητών δίνοντας στη δημοσιότητα και άλλα παραδείγματα (τα τρίτα κατά σειράν) ερωτήσεων για τις εξετάσεις των μαθητών της Β'Λυκείου".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει οτι "η λαϊκή ρήση "κάθε κατεργάρης στον πάγκο του" εκ παραδόσεως σημαίνει το τέλος των διακοπών, ωστόσο η κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της εκπαίδευσης υποχρεώνει την αναδιατύπωσή της υπο μορφήν..ερωτήματος: θα επιστρέψουν στα θρανία τους οι μαθητές; Η χριστουγεννιάτικη "εκεχειρία" λήγει τυπικώς την Παρασκευκή και οι διαβουλεύσεις σε όλα τα επίπεδα κορυφώνονται προκειμένου να μη "φουντώσει" εκ νέου το κύμα καταλήψεων".

    [4] Κυπριακό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) γράφει οτι "παρατείνεται η αβεβαιότητα και η αστάθεια στη Λευκωσία, καθώς οι προαναγγελθείσες παραιτήσεις δύο υπουργών κατετέθησαν χθές στο γραφείο του Γλαύκου Κληρίδη αφήνοντας κενά δύο έδρανα στην κυβέρνηση. Ταυτόχρονα άρχισαν οι διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα για την εγκατάσταση των S-300 στην Κρήτη".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει οτι "απρόκλητη προέλαση" είναι ο όρος που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της Κύπρου Γλαύκος Κληρίδης στο δραματικό τρίωρο εθνικό συμβούλιο της περασμένης Τρίτης για να περιγράψει στους αρχηγούς των κκυπριακών κομμάτων τις προϋποθέσεις υπο τις οποίες η Ελλάδα θα επενέβαινε στη Μεγαλόνησο (δηλαδή το ελληνικό casus belli), έκφραση που δημιούργησε εύλογαγ ερωτηματικά στους παριστάμενους αρχηγούς".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει οτι "ένας δεύτερος κύκλος αντιδράσεων με αποκαλύψεις για τον ρόλο ακι τη στάση της Ελλάδα στο θέμα της υποχώρησης για τους S-300 ξεκίνησε χθές στη Λευκωσία. Οσα βλέπουν το φώς της δημοσιότητα φανερώνουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο οτι το πολυδιαφημισμένο Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα όχι μόνο δεν ισχύει αλλά και οτι η κυβέρνηση του Κ. Σημίτη δεν συμπαρίσταται ούτε πολιτικά ούτε στρατιωτικά στην Κύπρο".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει οτι "οι πρώτες συνέπειες της μη έλευσης των S-300 στην Κύπρο, στο πολιτικό σκηνικό της νήσου έγιναν ήδη χειροπιαστές, με την παραίτηση των δύο υπουργών, που ανήκαν στην ΕΔΕΚ του Β. Λυσσαρίδη και τη μερική ανασύνθεση της κυπριακής κυβέρνησης απο τον πρόεδρο Κληρίδη".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "νέο κεφάλαιο αοριστίας, αφημών και διαρρών άνοιξε για τους S-300. Το φώς της δημοσιότητας βλέπουν "σκέψεις" στελεχών του ΥΠΕξ περί διασποράς των πυραύλων σε άλλα εκτός Κρήτης ακριτικά νησιά. Η Λευκωσίας επιμένει οτι ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με την Μόσχα για τροποποίηση της παραγγελίας ώστε οι συστοιχίες να καταλήξουν στην Κρήτη- όπως προς το παρόν επισήμως προβλέπεται. Γνωστοποιείται επίσης οτι προ εβδομάδεων και ενώ οι διαβουλεύσεις για τους S-300 ήταν στα "φόρτε" τους διερευνήθηκαν οι προθέσεις Κληρίδη για μετάβασή του στο Λευκό Οίκο κάτι που όμως ο Κύπριος πρόεδρος απέρριψε στην παρούσα συγκυρία".

    [5] Σκοπιανό

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει οτι "σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη θρασύτητας και ενθαρρυμένοι απο την ενδοτική στάση της ελληνικής πλευράς, οι Σκοπιανοί ζητούν τώρα απο την κυβέρνηση Σημίτη να υποστηρίξει το αίτημά τους να περιγράφεται απο την ΕΕ η χώρα τους ως "ΜΚ" κάτι που παραπέμπει ασφαλώς στην ονομασία "Μακεδονία".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας των σημερινών οικονομικών εφημερίδων είναι τα εξής: Η μεγάλη άνοδος τιμών-συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την ελληνική οικονομία, η πρώτη μέρα του ευρώ στις διεθνείς χρηματαγορές και οι εκτιμήσεις για την πορεία του πληθωρισμού το 1999.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: ``Ενθουσιώδης υποδοχή του ευρώ - "Εκρηξη" 6,71% στη Σοφοκλέους και ιστορικό ρεκόρ του ΓΔΤ. ''

    ΕΞΠΡΕΣ: ``"Ευρώ" προσδοκίες - Ευφορία στις αγορές της Ευρώπης από την πρεμιέρα του ενιαίου νομίσματος. ''

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ``Εκρηξη 6,7% - Στο limit up 48 μετοχές - Νεο ιστορικό ρεκόρ, ο δείκτης αγγίζει τις 3.000. ''

    ΚΕΡΔΟΣ: ``Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το νόμισμα της Ευρώπης - Οι διεθνείς χρηματαγορές εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στο ευρώ. ''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ``Θερμή υποδοχή στην Αθήνα - Νέο ρεκόρ στη Σοφοκλέους. ''

    [7] Χρηματιστήριο - Ανοδος - Δηλώσεις Σημίτη στο ΕΒΕΑ

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ αναφέρει ότι: ``Εντυπωσιακά άρχισε ο καινούργιος χρόνος. Η Σοφοκλέους κατέρριψε όλα τα ρεκόρ και με τζίρο 106 δισ. δρχ ο γενικός δείκτης πραγματοποίησε άλμα 6,7% και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις 3.000 μονάδες. Ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης σε δηλώσεις του στην ετήσια δεξίωση του ΕΒΕΑ υπογράμμισε ότι ``το 1999 κάνουμε το μεγάλο βήμα και θα πετύχουμε την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ. ''

    (Γ. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Tuesday, 5 January 1999 - 9:23:10 UTC