Browse through our Interesting Nodes for Legal Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-11-20

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/11/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] ΕΛΑΣ
  • [3] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση
  • [4] Κυπριακό
  • [5] Ελληνική οικονομία
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Ανοδος στη Σοφοκλέους

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, η πορεία της ελληνικής οικονομίας και η διαφθορά και ανασυγκρότηση της ΕΛΑΣ είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναικού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ρόζ νονοί με "πλάκα τα γαλόνια". Εφοδος του Γεράκη αποκάλυψε Ουκρανές κρυμμένες στην ντουλάπα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Συλλήψεις αξιωματικών. Η επιχείρηση "Καθαρός Ουρανός" φέρνει μεγάλο ξήλωμα στην Αστυνομία. Με περιπολικά μετέφεραν τις πόρνες για τις βίζιτες. Ο Γεράκης παρών στις έρευνες, που θα προκαλέσουν σεισμό.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Εκτελεστής ο Χόλμπρουκ με εντολή της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Πτώχευσε 4 χώρες, κλόνισε την παγκόσμια οικονομία. Μαθητής του Κίσινγκερ, έδρασε με τις οδηγίες μιας βασίλισσας.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Μελέτη κόστους 2 δις για τα οράματα Τρίτση. Επανέρχονται διόδια, τράμ, δακτύλιοι.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 35ωρο "αντίδοτο" σε φόρους-ασφαλιστικό και μείωση των αποδοχών. Εξαγγελία-πυροτέχνημα ετοιμάζει ο Σημίτης.

    Η ΑΥΓΗ: Πικρός καφές στα σχολεία. Επικοινωνιακά τρύκ για να καλυφθεί το χάος στην εκπαίδευση. Ο Γ. Αρσένης εξήγγειλε καθημερινές περιοδείες στα Λύκεια για να κατευνάσει τις επερχόμενες κινητοποιήσεις.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ελεγκτές στους δήμους στέλνει ο Παπαδόπουλος. "Ροκάνισαν" το δημόσιο χρήμα και τώρα εκβιάζουν για διπλασιασμό των φόρων.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Κυβέρνηση ρεμούλας. ΝΔ: να φύγουν Λαλιώτης-Μαντέλης. Είναι δέσμιοι συμφερόντων και υπόλογοι για αδιαφανείς συναλλαγές πολλών δις.

    ΕΘΝΟΣ: Η ΕΛΑΣ γίνεται... Βρετανίδα. Χρονοδιάγραμμα ανασυγκρότησης με πρότυπο την Αγγλία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Τους θέλει αστυ-φύλακες και όχι πορνο-κλεφτο-φύλακες. Λόγω και έργω προσπαθεί ο Πετσάλνικος, αλλά τον περιμένουν θύελλες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Καταιγίδα καταλήψεων στα Λύκεια. Η αποτυχία της μεταρρύθμισης Αρσένη αιτία των κινητοποιήσεων.70 σχολεία κλειστά στη Θεσσαλονίκη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Παιδ-εματα. Απλώνεται η αναταραχή και με συλλαλητήρια. Φουντώνουν οι καταλήψεις στα σχολεία. Αρσένης: τα λέμε με καφέ;

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Εύσημα και εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία. Προανήγγειλε την αναβάθμιση η STANDARD & POORS. Επιστρέφουν στη Σοφοκλέους οι ξένοι θεσμικοί.

    ΕΣΤΙΑ: Ελεγχοι εφορίας αμερικανικού τύπου. Στο "μικροσκόπιο" οι φορολογούμενοι.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η Σοφοκλέους στο μαγικό κόσμο της Euroland... Επανακάμπτουν οι ξένοι για υψηλά κέρδη.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Παιδεία για όλους υπόσχεται ο Γ. Αρσένης. Ανοιχτά πανεπιστήμια και αναβαθμισμένα Λύκεια το στοίχημα του υπουργείου Παιδείας.

    ΤΑ ΝΕΑ: Απο κόσκινο χιλιάδες συντάξεις του Δημοσίου. Πάνω απο 10 δις για συντάξεις-"μαϊμούδες".

    ΝΙΚΗ: Νυστέρι στην ΕΛΑΣ. Χτύπημα στη διαφθορά και την ανικανότητα. Σαρωτικές αλλαγές προωθεί ο υπουργός Δημόσιας Τάξης. Επιστρέφουν σε μάχιμες υπηρεσίες 3.000 αστυνομικοί.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Αναρχο"-χαφιέδες σε διατεταγμένη αντιλαϊκή δράση. Σε ύποπτο ρόλο προβοκάτορα η εφημερίδα "Ελευθεροτυπία".

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Δημόσιο: Πίνακες μισθών. Αυξάνονται: οδοιπορικά, υπερωρίες, επιδόματα.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ντεκαφεϊνέ (εκπαιδευτική) μεταρρύθμιση.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Πάγωσαν έργα εκτός... Αθηνών. ΝΔ: "Εξεταστική" για το μετρό Θεσσαλονίκης. Θα διασωθεί ο πανευρωπαϊκός οδικός άξονας Χ;

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Χριστόδουλος εναντίον "Καποδίστρια". Οι συνενώσεις ερημώνουν την ύπαιθρο, είπε απο την Αρναία.

    [2] ΕΛΑΣ

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει οτι "στα πρότυπα της βρετανικής αστυνομίας φιλοδοξεί να κινηθεί η ΕΛΑΣ. Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης εξήγγειλε δέσμη μέτρων που σκοπό έχουν να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο λειτουργίας των Σωμάτων Ασφαλείας. Καθιερώνεται το σύστημα πεζής περιοπολίας. Η σύγχρονη τεχνολογία τίθεται στην υπηρεσία της αστυνόμευσης, με "κρυφές κάμερες" και πτήσεις ελικοπτέρων. Το πρόβλημα είναι οτι η διάβρωση στην Αστυνομία έχει προχωρήσει. Χθές, συνελήφθησαν δύο ακόμα άνδρες της για μαστροπεία".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει οτι "με 10 θεσμικές αλλγέγς, αλλά και την προώθηση μέτρων για τον εκσυγχρονισμό, την εκπαίδευση και την αποδέσμευση περισσότερων απο 3.000 αστυνομικών που υπηρετούν σε υπηρεσίες έξω των καθηκόντων τους και την τοποθέτησή τους σε μάχιμες υπηρεσίες ευελπιστεί ο υπουργός Δημ. Τάξης Φ. Πετσάλνικος οτι σε σύτνομο χρονικό διάστημα θα υπάρξει καλύτερη αστυνόμευση, ασφάλεια και προστασία του πολίτη".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει οτι "σαρωτικές αλλαγές στην δομή και τη λειτουργία της ΕΛΑΣ προανήγγειλε μετά την συνάντηση που είχε χθές με τον πρωθυπουργό ο νέος υπουργός Δημόσιας Τάξεως κ. Φιλ. Πετσάλνικος. Οπως δε καταδεικνύεεται απο τις δηλώσεις του ο κ. Πετσάλνικος είναι αποφασισμένος αφ'ενός να προχωρήσει στην κάθαρση του Σώματος απο όσους επίορκους αστυνομικούς είναι αναμεμειγμένοι σε κάθε παράνομη δραστηριότητα και αφ'ετέρου στην πάταξη της εγκληματικότητος που ως γνωστό, ειδικά κατά τα τελευταία χρόνια, έχει σημειώσει κατακόρυφη αύξηση στη χώρα μας".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Μήτσης), "την ίδια στιγμή που ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Φιλ. Πετσάλνικος εξήγγειλε τα νέα μέτρα γαι την πάταξη της διαφθοράς στην ΕΛΑΣ, ο εισαγγελέας Γ. Γεράκης έκανε έφοδο σε σπίτι αστυνομικού που φέρεται μπλεγμένος σε κυκλώματα μαστροπείας και προχώρησε σε συλλήψεις 4 ατόμων".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει "μια απο τα ίδια... για τη βελτίωση της αστυνόμευσης στην Αθήνα, εξήγγειλε χθές ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Φίλιππος Πετσάλνικος, μετα'τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη και με αφορμή την έξαρση της εγκληματικότητας αλλά και της διαφθοράς στην Αστυνομία. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης έδωσε στη δημοσιότηατ ένα πακέτο μέτρων που όπως είπε, ελπίζει οτι θα υλοποιηθούν μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 1999".

    [3] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ γράφει οτι "μακροπρόθεσμους στόχους όσον αφορά την απόδοση των μέτρων που κατ'ευφημισμόν ονομάζονται "εκπαιδευτική μεταρρύθμιση", θέτει ο υπουργός Παιδείας, καταδικάζοντας εκατοντάδες χιλιάδες νέους ανθρώπους στην εκπαιδευτική σύγχυση και στον επαγγελματικό απροσανατολισμό. Ο κ. Αρσένης υπο το κράτος των έντονων αντιδράσεων που έχει εγείρει η εξαγγελθείσα μεταρρύθμιση, επιχείρησε χθές κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, να δώσει εξηγήσεις και προέβλεψε οτι οι πρώτοι που θα ωφεληθούν απο το νέο σύστημα θα είναι εκείνοι που θα αποτοιτήσουν το 2010".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει οτι "στις ριζικές αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευσης αναφέρθηκε χθές ο υπουργός Παιδείας Γεράσιμος Αρσένης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο. Για τις αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, ο κ. Αρσένης είπε οτι αυτές θα προέρχονται απο τον αρχικό φόβο και την αβεβαιότητα για το καινούργιο. Τόνισε οτι στόχος είναι η αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος, και να δοθούν ίσες ευκαιρίες σε όλους και να μην υπάρξει εκπαιδευτικός αποκλεισμός".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "ο υπουργός Παιδείας έδωσε χθές συνέντευξη στο Ζάππειο, υποραμμίζοντας για μια ακόμη φορά την εμμονή του στην "εκπαιδευτική μεταρρύθμιση". Το νέο στοιχείο ήταν οτι τώρα αρχίζει εκστρατεία ενημερώσεως. Είπε χαρακτηριστικώς ο κ. Αρσένης οτι ο ίδιος και ο υφυπουργός Παιδείας θα παίρνουν τον πρωινό καφέ τους σε σχολεία που θα επισκέπτωνται για να συζητούν με τους μαθητές και τους καθηγητές, προκειμένου να απαντούν στα ερωτήματά των και να προσπαθήσουν να δώσουν λύσεις".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει οτι "απλώνονται οι καταλήψεις σχολείων απο τους μαθητές (70 ήδη στη Θεσσαλονίκη) που διαμαρτύρονται κατά του "νόμου Αρσένη". Ηδη σήμερα οργανώνονται και δύο συλλαλητήρια ενώ υπο κατάληψη βρίσκονται ακόμη 18 Λύκεια στην Ηλεία, τα Τρίκαλα, τα Χανιά και την Ιεράπετρα. Ο υπουργός Παιδείας Γ. Αρσένης πάντως εξήγγειλε καμπάνια ενημέρωσης απο τάξη σε τάξη".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει οτι "οι μαθητές κλείνουν τα σχολεία και βγαίνουν στους δρόμους αφού διαπίστωσαν οτι "οι υποσχέσεις για ελεύθερη πρόσβαση στα ΑΕΙ ήταν μια προπαγανδιστική εκστρατεία του υπουργείου Παιδείας". Ο κ. Αρσένης αντιδρά με "πρωινό καφέ" που θα πίνει κάθε μέρα στα λύκεια για να ενημερώνει... τους μαθητές".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ τονίζει οτι "με εμφανή στόχο να παίξει το ρόλο του "πυροσβέστη" των αγώνων που αναπτύσσονται και διογκώνονται στους χώρους της παιδείας, ο υπουργός Παιδείας εμφανίστηκε χτές σε "απευθείας σύνδεση" να προσπαθεί να πείσει το πανελλήνιο για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση"

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά οτι "με επικοινωνιακά τρύκ επιχειρεί ο υπουργός Παιδείας Γ. Αρσένης να αντιμετωπίσει την έκρυθμη κατάσταση στο χώρο της παιδείας. Ωστόσο, όπως δείχνουν ανακοινώσεις των μαθητών που εξαγγέλουν κινητοποιήσεις και καταλήψεις των σχολείων τους, η σύγχυση που το ίδιο το υπουργέείο άφησε να αναπτυχθεί έχει πλέον ξεπεραστεί".

    [4] Κυπριακό

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ γράφει οτι "οι S-300 θα εγκατασταθούν στην Κύπρο. "Δεν συντρέχει κανένας λόγος μη εγκατάστασης των πυραύλων S-300" δηλώνει ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Β. Λυσαρίδης (σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "Αιγαίο FM"). Οπως τονίζει ο κ. Λυσαρίδης (και εν όψιε των συζητήσεων Σημίτη-Κληρίδη στην Αθήνα) "είναι φανερό οτι το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας στην Κύπρο ή τουλάχιστον η μεγάλη πλειοψηφία της ηγεσίας και του λαού εμμένουν στην απόφαση που έχει ομόφωνα ληφθεί απο το Εθνικό Συμβούλιο για την εγκατάσταση των πυραύλων S-300".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει οτι "ένα ιδιόμορφο διπλωματικό "παιγνίδι" με όρους επικίνδυνους και πρωταγωνιστές τους πυραύλους S-300 και την ενταξιακή διαδικασία της Κύπρου στην ευρωπαϊκή πρόκληση, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε εξέλιξη ενόψει των δύσκολοων αποφάσεων που καλούνται να λάβουν κατά τη συνάντησή τους στην Αθήνα στις 27 του μηνός οι κκ Σημίτης και Κληρίδης".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) σημειώνει οτι "στα χέρια... της ΕΕ εναπόθεσε τις ελπίδες του για την πολιτική επίλυση του Κουρδικού ζητήματος, ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Γ. Παπανδρέου. Αφορμή για την αναφορά στο Κουρδικό, που τις τελευταίες μέρες απασχολεί τη διεθνή κοινή γνώμη, στάθηκε η έντονη δυσφορία των βουλευτών της αντιπολίτευσης για πολιτική δύο μέτρων και δύο σταθμών που ακολουθεί ο ΟΗΕ στο Κυπριακό και την ατιμωρησία εγκλημάτων που έχει διαπράξει κατά καιρούς η Τουρκία".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων οτι "η τουρκική υστερία, με αφορμή την υπόθεση Οτσαλάν, είναι μεν ενδεικτική των τουρκικών αντιλήψεων, είανι όμως και συγχρόνως επικίνδυνη υπο την έννοια οτι ενώ ο στόχος των επιθέσεών της είναι άλλος -και στην προκειμένη περίπτωση οι Ευρωπαίοι-εν τούτοις τα συμπλέγματα της Αγκυρας έναντι της Ελλάδας εμπλέκουν και τη χώρα μας στο παιχνίδι των απειλών. Δεν είναι δε τυχαίο το γεγονός οτι η Αγκυρα στις απειλές της αυτές εμπλέκει και τον αδύναμο κρίκο της υπόθεσης, την Κύπρο, απειλώντας την πλεόν ευθέως πως θα υπάρξουν συνέπειες, "το βάρος των οποίων δεν θα μπορέσει να αντέξει η ελληνοκυπριακή διοίκηση".

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι "τον εκβιασμό της Ελλάδας μέσω ΟΝΕ για να αποδεχθεί το μπλοκάρισμα στην ένταξη της Κύρου φοβούνται τώρα στο υπουργείο Εξωτερικών. Οπως λένε διπλωματικές πηγές, η Συνθήκη του Μάστριχτ επιτρέπει στην ΕΕ να μην κάνει δεκτή μια χώρα μολονότι έχει πετύχει την επίτευξη των κριτηρίων εφόσον κρίνει οτι δεν υπάρχει το στοιχείο της σταθερότητας και της διατήρησης ενός ή όλων των κριτηρίων".

    [5] Ελληνική οικονομία

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει οτι "στέλεχος της Standard & Poors προανήγγειλε χθές την αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της ελληνικής οικονομίας, ενώ την ίδαι ώρα τράπεζες και ΟΤΕ πυροδοτούσαν έκρηξη κερδών στη Σοφοκλέους, όπου ο Δείκτης ανέβηκε κατά 3,45%. Τα διεθνή εύσημα και η εμπιστοσύνη προς την ελληνική οικονομία επιτρέπουν τώρα στον υφυπουργό Οικονομικών να προχωρήσει την Τρίτη στη 2η στην ιστορία της ελληνικης οικονομίας έκδοση 15ετών ομολόγων με στόχο να αντλήσει 250 δις δρχ".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει οτι "οι ξένοι επανακάμπτουν στη Σοφοκλέους, καθώς όλες οι ενδείξεις και οι εκτιμήσεις των διεθνών επενδυτικών οίκων θέλουν την Ελλάδα ολοένα και πιο κοντά στη ζώνη του ευρώ. Ηδη χθές μεγάλος διεθνής οίκος αξιολόγησης κινδύνων, η γνωστή Standard & Poors επιβεβαίωσε οτι η κρίση της θα είναι θετική για τη χώρα μας και επομένως πιθανώ ς ν'αναβαθμισθεί η πιστοληπτική της ικανότητα, ενώ φήμες φέρουν και τον έτερο οίκο, Moody's να κινείται προς ανάλογες κατευθύνσεις".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Η έντονη άνοδος στο Χρηματιστήριο, η άρνηση της ΔΕΗ να εισπράξει αυξημένα δημοτικά τέλη και η τραπεζική χρηματοδότηση της κατανάλωσης είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: "Εκρηκτική άνοδος στη Σοφοκλέους".

    ΕΞΠΡΕΣ: "Αγοράστε Ελλάδα" προτείνουν διεθνείς χρηματοοικονομικοί οίκοι".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Μεγάλες εντολές αγοράς απο ξένους. Εκατό χιλιάδες αιτήσεις για μετοχές της PANAFON".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Οικονομικός πόλεμος κυβέρνησης με δήμους. Οι δήμαρχοι "συγκρατούν" την πτώση του πληθωρισμού".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Διχάζει η ιδιωτικοποίηση της Εκθεσης Θεσσαλονίκης. Κατατίθεται το νομοσχέδιο για ΟΛΠ και ΟΛΘ".

    [7] Ανοδος στη Σοφοκλέους

    Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ αναφέρει ότι: "Οι πληροφορίες, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και θέλουν τους δυο διεθνούς κύρους οίκους αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας Moody's και Standard's and Poor, να οδηγούνται σε αναβάθμιση της θέσης της ελληνικής οικονομίας, καλλιέργησαν χθες στη Σοφοκλέους κλίμα αγορών. Αποτέλεσμα ηταν οι τιμές των μετοχών να κινηθούν για μια ακόμη ημέρα έντονα ανοδικά".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Friday, 20 November 1998 - 9:16:24 UTC