Browse through our Interesting Nodes on Greek History & Hellenism Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-11-05

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/11/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Μέτρα μείωσης πληθωρισμού
  • [3] Ασφαλιστικό
  • [4] Εσωκομματικά ΠΑΣΟΚ
  • [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [6] Μείωση τιμών σε ρεύμα και ΙΧ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Τα μέτρα για τη μείωση του πληθωρισμού, το μίνι ασφαλιστικό και τα εσωκομματικά ΠΑΣΟΚ είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναικού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Οι νέες τιμές των αυτοκινήτων. ΙΧ: πόσο φθηναίνουν αναλυτικοί πίνακες για όλα τα μοντέλα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): ΙΧ "μαϊμού" οι μειώσεις. Κοροιδεύουν τον κοσμάκη.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Ο Λαλιώτης υποβολέας του Σημίτη. Με τη φωνή του "θείου βρέφους" αφόπλισε τους 11.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Αναγκαστική συμβίωση με ημερομηνία λήξεως. Τραυματισμένοι οι "αντάρτες" απειλούν αύριο με ρεβάνς.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Οι νέες τιμές των ΙΧ. Μειωμένες απο 2% έως 8%. Τι θα ισχύσει για καταλυτικά-μεταχειρισμένα.

    Η ΑΥΓΗ: Και πάλι στους δρόμους για την Παιδεία καθηγητές - μαθητές - γονείς.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Μόνη λύση οι εκλογές για να μη σέρνεται η κυβέρνηση και να σταματήσουν οι κλυδωνισμοί στο ΠΑΣΟΚ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Κάλπες τον Ιούνιο, σύμφωνα με εκτιμήσεις της αντιπολίτευσης. Προεκλογικά μέτρα που δεν αλλάζουν το κοινωνικό και οικονομικό κλίμα.

    ΕΘΝΟΣ: Φθηνά ΙΧ απο τώρα. Μέσα στο Νοέμβριο το "ψαλίδι" στους φόρους. Μειώνεται και η τιμή του ρεύματος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Πάει για.. ψεκασμό στην ΚΕ ο Κ. Σημίτης. Αφού "καθάρισε" στην Βουλή με την ψήφο εμπιστοσύνης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Παγίδα στους συνταξιούχους. Ποιοί χάνουν, ποιοί κερδίζουν απο τις νέες ρυθμίσεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Νέος γύρος Σημίτη-διαφωνούντων. Εμμένουν στις θέσεις τους οι 11 αντάρτες βουλευτές. Κορυφαία κυβερνητικά στελέχη βλέπουν πρόωρες εκλογές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΙΧ-Ρεύμα μειώσεις απο τώρα. Κάτω 4,6-8,5% τα αυτοκίνητα, 10% η ΔΕΗ.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Οι νέες τιμές στα ΙΧ. "Δώρο Χριστουγέννων " για καινούργια- μεταχειρισμένα. Αναμένεται έκρηξη πωλήσεων μετά την κατάργηση του ειδικού φόρου.

    ΕΣΤΙΑ: Ποιοί πληρώνουν τους νέους φόρους. Εμμεσος ελάφρυνσις, άμεσος επιβάρυνσις.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Επισπεύδονται όλα τα μέτρα με στόχο το ευρώ. Στο πεδίο πληθωρισμού-ιδιωτικοποιήσεων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ισοπαλία στην κόντρα Βάσως-Γιάννου. Κάτω 5% οι τιμές στα ΙΧ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Οι τιμές ΙΧ σε πίνακες με τα νέα μέτρα. Σε λίγες μέρες οι μειώσεις.

    ΝΙΚΗ: Το β'ημίχρονο στην ΚΕ. Με τον αέρα του νικητή ο Κ. Σημίτης. Η "ενδεκάδα" των ανταρτών επιμένει στις θέσεις της.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αρχισε η επίθεση στα ασφαλιστικά δικαιώματα. Δόθηκε στη δημοσιότητα το "μίνι" ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: ΙΧ: οι νέες τιμές απο τα τέλη Νοέμβρη. Πιο φθηνό και το ηλεκτρικό ρεύμα.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ασπρόμαυρη λάβα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΙΧ: ως 20% κάτω ο ειδικός φόρος. ΔΕΗ: Φθηνότερα τιμολόγια λόγω της μείωσης του ΦΠΑ απο 18% σε 8%.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Το ΠΑΣΟΚ τρέμει πρόωρες εκλογές, όπως φάνηκε και στη Βουλή.

    [2] Μέτρα μείωσης πληθωρισμού

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει οτι "την κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και την αύξηση κατά 50% του εφάπαξ Πρόσθετου Ειδικού Τέλου καθιερώνει με νόμο που θα εφαρμόσει το αργότερο στις αρχές Δεκεμβρίου η κυβέρνηση, ενώ προχωρά σε ευνοϊκή ρύθμιση και για τα μεταχειρισμένα ΙΧ εισαγωγής. Τα μέτρα εντάσσονται στο πλαίσιο της αντιπληθωριστικής πολιτικής. Χθές ο πρωθυπουργός ενέκρινε τόσο την πρόταση της Β. Παπανδρέου για μείωση του ΦΠΑ στα τιμολόγια της ΔΕΗ σε 8% όσο και την πρόταση του Γ. Παπαντωνίου για τη φορολογία στα ΙΧ".

    Ο ΛΟΓΟΣ επισημαίνει οτι "η "χρυσή τομή" για τη μείωση των φόρων βρέθηκε. Στη χθεσινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπο την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και τη συμμετοχή του υπουργού Εθνικής Οικονομίας Γ. Παπαντωνίου, της υπουργού Ανάπτυξης Β. Παπανδρέου και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Λ. Παπαδήμου, οριστικοποιήθηκε το πακέτο των μέτρων με τις μειώσεις των εμμέσων φόρων, για να οδηγηθεί ο πληθωρισμός στο 2% στο τέλος του 1999".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει οτι "η κυβέρνηση μετά την προχθεσινή κοινοβουλευτική περιπέτεια και τους πρόσθετους πολιτικούς κινδύνους που αυτή ανέδειξε, επισπεύδει τα μέτρα πολιτικής, που συνδέονται με την προσπάθεια ένταξης στη ζώνη του ευρώ και επιπλέον κατευθύνεται προς "κοινωνικότερες" λύσεις, που καλύπτουν ευρύτερες ομάδες του πληθυσμού".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει οτι "την επόμενη τελικά εβδομάδα θα ισχύσουν οι μειώσεις φορολογίας στα ΙΧ και του ΦΠΑ απο 18% σε 8% στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Στη χθεσινή υπο τον Σημιτη σύσκεψη υπήρξε "σύνθεση" των απόψεων Γιάννου και Βάσως. Η τιμή των ΙΧ μειώνεται κατά 4,6% και στα μεσαίου κυβισμού κατά 8-8,5%. Η κυβέρνηση επέσπευσε κατά 6 μήνες την εφαρμογή των αντιπληθωριστικών μέτρων γι ανα βελτιώσει άμεσα το κοινωνικό της πρόσωπο".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ αναφέρει οτι "τα οριστικά μεγέθη του προϋπολογισμού του 1999 είχε ως θέμα της η χθεσινή σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου υπο την προεδρία του πρωθυπουργού απο την οποία νικήτρια εξήλθε η υπουργός Ανάπτυξης, Βάσω Παπανδρέου. Ουσιατικά έγιναν δεκτές οι προτάσεις της υπουργού για δραστική περικοπή του ΦΠΑ στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ ενω η πρόταση του υπουργού εθνικής Οικονομίας για μειώσεις στους ειδικούς φόρους κατανάλωσης (ΕΦΚ) έγινε μεν δεκτή ωστόσο περικόπτεται και περαιτέρω αποφάσεις παραπέμπονται στο μέλλον και θα εξαρτηθούν απο την πορεία αποκλιμάκωσης του πληθωρισμού".

    Η ΑΥΓΗ υπογραμμίζει οτι "ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γ. Παπαντωνίου τελικώς έχασε τη μάχη των εντυπώσεων. Ο πρωθυπουργός υιοθέτησε την πρόταση της υπουργού Ανάπτυξης Β. Παπανδρέου να μειωθεί δραστικά ο ΦΠΑ στη ΔΕΗ απο 18% σε 8% προκειμένου να πέσει ο πληθωρισμός, ενω αποφασίστηκε η κλιμακωτή μείωση των φόρων για τα ΙΧ. Ο κ. Σημίτης επιχειρεί να προσδώσει "κοινωνικό χαρακτήρα" στην εξέλιξη αυτή επειδή με τη μείωση του ΦΠΑ των τιμολογίων της ΔΕΗ τα νοικοκυριά θα εξοικονομήσουν περίπου 40 δισ. δρχ".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ "δεν βάζουμε νέους φόρους" εδήλωσε χθες ο υπουργός εθνικής Οικονομίας Γ. Παπαντωνίου. Αντίθετα εξήγγειλε την μείωση της φορολογίας αυτοκινήτων χαμηλού και μεσαίου κυβισμού (κατά 5%) και την μείωση του ΦΠΑ των τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος (απο 18% σε 8%). Και προσέθεσε οτι "η μείωση των εμμέσων φόρων θα στοιχίσει στον προϋπολογισμό του 1999 περίπου 180 δισ. δραχμών".

    [3] Ασφαλιστικό

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει οτι "στην επίσημη κήρυξη μιας νέας επίθεσης ενάντια στα δικαιώματα των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων προχώρησε χτες η κυβέρνηση, με τη δημοσιοποίηση ενός τμήματος του νέου νομοσχεδίου για την "οργανωτική και λειτουργική αναδιάρθρωση των φορέων κοινωνικής ασφάλισης και άλλες διατάξεις".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει οτι "σε "βατερλώ" για τα ασφαλιστικά και συνταξιουχικά δικαιώματα εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών, καθώς και για τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων μετέτρεψε η κυβέρνηση το μεταρρυθμιστικό σχέδιό της για την οργάνωση και λειτουργία του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, το πρώτο μέρος του οποίου παρουσιάστηκε χθες απο την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) σημειώνει οτι "υποχρεωτική ασφάλιση των ιερόδουλων στο ΙΚΑ, απαγόρευση απασχόλησης συνταξιούχων που ειναι κάτω απο 55 χρόνων, αλλά και όσων έχουν συντάξεις πάνω απο 250.000 δρχ, ρύθμιση ασφαλιστικών εισφορών κλπ, περιλαμβάνει το β' μέρος του "μίνι" ασφαλιστικού νομοσχεδίου που θα δοθεί σήμερα στη δημοσιότητα".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) υποστηρίζει οτι "μαχαίρι" στις συντάξεις και δραματική συρρίκνωση των επικουρικών συντάξεων που λαμβάνουν σήμερα οι δημόσιοι υπάλληλοι, βάζει το πολυνομοσχέδιο (μίνι ασφαλιστικό) του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο αρμόδιος υπουργός Μ. Παπαϊωάννου.

    Το ΕΘΝΟΣ υπογραμμίζει οτι "σαρωτικές αλλαγές στο καθεστώς της κοινωνικής ασφάλισης φέρνει το "μιρκό πακέτο" για το ασφαλιστικό το πρώτο μέρος του οποίου παρουσίασε χθες ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Μιλτιάδης Παπαϊωάννου. Τις αλλαγές στο συνταξιοδοτικό πλαίσιο παρουσιάζει σήμερα ο Μ. Παπαϊωάννου. Μεταξύ των μέτρων που θα ανακοινωθούν περιλαμβάνεται και η επιβολή αντικινήτρων για την απασχόληση των συνταξιούχων".

    Σύμφωνα με την ΒΡΑΔΥΝΗ "η σύσταση Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) στον οποίο θα ασφαλίζονται τα μέλη των ΤΕΒΕ, ΤΣΑ και ΤΑΕ που μέχρι πρότινος αποτελούσαν το Ταμέιο των Αυτοαπασχολουμένων ειναι η κατεξοχήν ρύθμιση που εισάγει η κυβέρνηση με το "μίνι ασφαλιστικό νομοσχέδιο" που παρουσίασε χθες ο υπουργός Εργασίας Μ. Παπαϊωάννου".

    [4] Εσωκομματικά ΠΑΣΟΚ

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει οτι "κρυφτό με το θέμα της διενέργειας πρόωρων εκλογών φαίνεται να παίζουν οι αντιμαχόμενες πτέρυγες του ΠΑΣΟΚ. Ανθρωποι του μεγάρου Μαξίμου υποστηρίζουν οτι το θέμα ειναι ανοικτό, ανα πάσα στιγμή ο πρωθυπουργός μπορεί να τολμήσει και πάλι. Αλλά το "αντί-εκσυγχρονιστικό" μπλόκ (Τσοχατζοπολίτευση) εκτιμούς οτι ο κ. Σημίτης δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αυτό το βήμα. Θεωρούν οτι εσκεμμένα καλλιεργείται αυτό το κλίμα για να σταματήσουν οι οποιεσδήποτε εσωκομματικές φωνές αμφισβήτησης της κυβέρνησης".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ εκτιμά οτι "η επόμενη ημέρα του θρίλερ της Βουλής βρήκε την κυβέρνηση φανερά ικανοποιημένη απο την ψήφο εμπιστοσύνης, τους παρ' ολίγον "αντάρτες" πολιτικά τραυματισμένους και το ΠΑΣΟΚ εξίσου διχασμένο όπως και πριν. Η επιστροφή των τριών διαγραφέντων που με "προξενητή" τον κ. Κηπουρό ψήφισαν "ναι" και έγιναν δεκτοί στους κόλπους της κοινοβουλευτικής ομάδας, δεν γεφύρωσε το χάσμα, παρ' ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέκτεινε την πολιτική άφεσης αμαρτιών, θεωρώντας την προχθεσινή "ανταρσία" ως "μη γενομένη".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει οτι "εμμένουν στις απόψεις τους οι 11 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν το κείμενο που παρολίγο να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές, παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να αντιστρέψει τις εντυπώσεις. Ολοι βρίσκονται εν αναμονή του επόμενου γύρου και κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να προκύψει ανα πάσα στιγμή. Κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης θεωρούν ανοικτό το ενδεχόμενο των εκλογών, ενω η ΝΔ ετοιμάζεται για... παν ενδεχόμενο".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ επισημαίνει οτι "εκβιασμών συνέχεια χθες στο ΠΑΣΟΚ με την ηγετική ομάδα να καλλιεργεί κλίμα εκλογών προβάλλοντάς το ως απειλή προς την εσωκομματική αντιπολίτευση. Η άλλη πλευρά ομως μιλούσε για προσπάθεια του Μεγάρου Μαξίμου να συγκαλύψει την πολιτική ήττα του κ. Σημίτη μια ημέρα μετά τα πρωτοφανή στα κοινοβουλευτικά χρονικά της χώρας γεγονότα, προχθες το βράδυ στη Βουλή".

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει οτι "στον απόηχο της νύχτας - θρίλερ στη Βουλή, το ΠΑΣΟΚ ανασυντάσσεται και στρέφει το ενδιαφέρον του στη διήμερη Σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής, που ξεκινά αύριο με ομιλία του Κ. Σημίτη. "Δεν αρκεί η ομιλία, χρειάζονται άμεσα πολιτικές πρωτοβουλίες", τονίζουν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, που θεωρούν οτι ο κ. Σημίτης θα επιχειρήσει "άνοιγμα" σε όλο το ΠΑΣΟΚ. Οι σημερινές δε αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας εκτιμώνται ως άκρως σημαντικές για την πορεία του ΠΑΣΟΚ και προθάλαμος εξελίξεων".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υπογραμμίζει οτι "μπορεί να ξεπέρασε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κ. Σημίτης τον σκόπελο της ψήφου εμπιστοσύνης στο κοινοβούλιο εν ουδεμία όμως περιπτώσει μπορεί να λεχθεί το ίδιο για τα κομματικά όργανα. Οργανα που ασφαλώς θα αρχίσουν να παίζουν απο αύριο στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος όπου αναμένεται να δοθεί συνέχεια στις εσωκομματικές αντιπαραθέσεις".

    Τα ΝΕΑ στο σχόλιό τους αναφέρουν οτι "και για όσους δεν κατάλαβαν, την ύστατη μόνο στιγμή απετράπη προχθες βράδυ κρίση που και το ΠΑΣΟΚ ασφαλώς θα εξέθετε και τη χώρα κατ' ανάγκην θα οδηγούσε σε πρόωρες εκλογές. Αλλά αν στην κρίση αυτή δόθηκε η καλύτερη λύση και αν η κυβέρνηση έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης απο όλους ανεξαιρέτως τους βουλευτές της πλειοψηφίας και αν ο πρωθυπουργός βγήκε με τη θέση του καταφανώς ενισχυμενη και αν οι "11" υποχρεώθηκαν να αποσύρουν την επιστολή τους παραμένει ανοικτό το ερώτημα αν παρόμοιοι κλυδωνισμοί μπορεί να επαναλαμβάνονται και στο μέλλον".

    (Ι. Π.)

    [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι μειώσεις τιμών σε ρεύμα και αυτοκίνητα, η παρουσίαση του "μινι" ασφαλιστικού νομοσχεδίου, οι αποδόσεις των Αμοιβαίων Κεφαλαίων τον Οκτώβριο και η άνοδος τιμών στα μεγάλα Διεθνή Χρηματιστήρια είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: "Στόχος για έσοδα 700 δισ. από αποκρατικοποιήσεις για να μειωθεί το δημόσιο χρεός στο 102% του ΑΕΠ".

    ΕΞΠΡΕΣ: "Μοίρασε τα "δώρα" με Βάσω και Γιάννο - Φθηνότερα τα ΙΧ, φθηνότερο και το ρεύμα".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ράλι ανόδου στα Χρηματιστήρια - Κέρδη 0,88% στη Wall Street μετά την νίκη των Δημοκρατικών".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Φρένο στη μείωση των επιτοκίων από την Τράπεζα της Ελλάδος - Ο κ. Λ. Παπαδήμος ανησυχεί για αύξηση της πιστωτικής επέκτασης".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "78 δισ. όφελος από ΦΠΑ για τους καταναλωτές ρεύματος - Μειώνεται μαζί με τον ειδικό φόρο στα αυτοκίνητα".

    [6] Μείωση τιμών σε ρεύμα και ΙΧ

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ αναφέρει ότι: "Κατά 10% φθηναίνει το ηλεκτρικό ρεύμα όλων των κατηγορίων από την 1η Ιανουαρίου, ενω επίσης από την αρχή του έτους, μειώνεται ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης αυτοκινήτων σε τέτοιο βαθμό, ώστε να προκαλέσει μείωση τιμών στα ΙΧ από 2% έως 10%".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Thursday, 5 November 1998 - 10:31:18 UTC