Read about Imvros and Tenedos: Violations of the Lausanne Treaty Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-10-23

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/10/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Ελληνοτουρκικές σχέσεις
  • [3] Προϋπολογισμός 1999
  • [4] ΠΑΣΟΚ
  • [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [6] ΙΟΒΕ - Εκθεση για την οικονομία

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, η ελληνική οικονομία, ο προϋπολογισμός του 1999 και τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Λίστα εναντίον "ανταρτών" Δόλωμα "αναλογικής" στην Αριστερά. Αλλάζουν πανικόβλητοι τον εκλογικό νόμο.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Στο έλεος των ληστών. 34 ένοπλες επιδρομές μέσα σε 3 μέρες στην ανοχύρωτη χώρα. Εκτέλεσαν εν ψυχρώ 20χρονο κορίτσι-πελάτισσα της τράπεζας στη Θεσσαλονίκη.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Αλλάζει ο εκλογικός νόμος με τροπολογία "ειδικών αποστολών".

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: "Συγγνώμη" Σημίτη στους υπουργούς. Υπαναχώρηση του πρωθυπουργού στα "εξαπτέρυγα" μετά την κριτική. Οι τέσσερις που εκτέθηκαν έγιναν.. πέντε.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Νέα όρια στις συντάξεις. Αλλάζουν ηλικίες και πλαφόν. Και ενοποίηση ταμείων με το μίνι ασφαλιστικό.

    Η ΑΥΓΗ: Η ευρωαριστερά συγκλίνει υπέρ της απασχόλησης, ενώ η κυβέρνηση Σημίτη είναι εγκλωβισμένη στην πολιτική του "μονόδρομου".

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Βουλευτής υπερασπιστής μεγαλοεργολάβου. Ο Στ. Παπαθεμελής κατέθεσε ως.. ερώτηση στη Βουλή "πληρωμένη ανακοίνωση" του Εμφιετζόγλου.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Κενό εξουσίας. Ανύπαρκτος ο πρωθυπουργός. Διστάζουν να αντιδράσουν στην παράκαμψη του βέτο. Οι Τούρκοι αλωνίζουν σε Κύπρο-Αιγαίο -Ευρώπη.

    ΕΘΝΟΣ: Πίκρα υπουργών, μετάνοια Σημίτη. Παρά τις εξηγήσεις, το πρόβλημα μένει...

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αρπάζουν τα ECU ζητούν και τον αέρα. Σωρεία τουρκικών παραβιάσεων-παραβάσεων σε Αιγαίο-Κύπρο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Εισβολή" στα νησιά έκαναν 130 μαχητικά της Τουρκίας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σαπίζουν 70 κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ. Ιδού η διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Τα αγόρασαν με κονδύλια της κοινότητας αλλα δεν προσέλαβαν προσωπικό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Στο εδώλιο η Αστυνομία. Οργή για τη διαφθορά, όργιο ανεξέλεγκτης βίας.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Κόλαση στο ν. Αιγαίο. Στόχος της Αγκυρας το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα. Συμπλοκές 150 τουρκικών και ελληνικών μαχητικών.

    ΕΣΤΙΑ: Αλλαγή πολιτικής συνιστά το ΙΟΒΕ. Η σημερινή πορεία δεν οδηγεί στην ΟΝΕ.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Φόβος και ανασφάλεια συνέχει τους πολίτες. Ανεξέλεγκτο το κύμα εγκληματικότητας και κρουσμάτων τυφλής βίας.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Μετ'εμποδίων η πορεία προς το Ευρώ. Ανοιχτή παρέμβαση ΣΕΒ μέσω της τριμηνιαίας έκθεσης του ΙΟΒΕ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Νέο κύμα τυφλής εγκληματικότητας. Και νεκρή χθές στη Θεσσαλονίκη.

    ΝΙΚΗ: Απο ψυχολογικό τέστ οι επαγγελματίες οδηγοί. Πρόταση της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιριών. "Μαύρη πρωτιά" της Ελλάδα στα τροχαία ατυχήματα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ξεκρέμαστοι πάνω απο 30.000 δικαιούχοι. Δραχμή δεν θα πάρουν απο τον ΟΕΚ για την επιδότηση ενοικίου.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Αυξήσεις μέχρι 18% στα δημοτικά τέλη.

    [2] Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει οτι "η κυβέρνηση διστάζει ακόμη και να αντιδράσει στην παράκαμψη του ελληνικού βέτο απο την Κομισιόν. Ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης δεν εμφανίζεται παρά μόνο για να συνομιλήσει με τον "ανθύπατο" Μπέρνς. Παντού διαπιστώνεται κενό εξουσίας. Και οι Τούρκοι αποθρασυμένοι αλωνίζουν στο Αιγαίο, την Κύπρο και την Ευρώπη με τις πλάτες των εταίρων μας και των Αμερικανών".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει οτι "κατόπιν της τεράστιας νίκης τους σε επίπεδο εντυπώσεων και ουσίας που κατήγαγαν... χωρίς να κουνήσουν κάν το δακτυλάκι τους οι Τούρκοι στην Ε. Επιτροπή, τώρα επιδιώκουν, δραστηριοποιουμένων, βεβαίως, των πολεμικών τους αεροσκαφών να επιτύχουν έτερη κατίσχυση αυτήν τη φορά σε μέτωπο "πρώτης γραμμής" με την Ελλάδα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά οτι "παιχνίδια πολέμου" στο Αιγαίο και στην Κύπρο παίζουν ανενδοίαστα οι Τούρκοι στρατηγοί με κίνδυνο να τινάξουν στον αέρα την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην περιοχή. Οι.. φαιοπράσινοι φωστήρες της Αγκυρας προσπαθούν να ακυρώσουν -στην ουσία- τα κοινά ελληνοκυπριακά γυμνάσια με την κωδική ονομασία "Νικηφόρος"-"Τοξότης" με στόχο να υποβαθμίσουν στην πράξη το Δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδας-Κύπρου".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) σημειώνει οτι "ξεσάλωσαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο. Η συμμετοχή ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών στην άσκηση "Νικηφόρος" στην Κύπρο, σε συνδυασμό με την παράκαμψη του ελληνικού "βέτο" στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το χρηματοδοτικό πρωτόκολλο, έδωσε αφορμή στην Αγκυρα να κάνει επίδειξη ισχύος".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει οτι "αποθρασυμένη η Τουρκία απο τη στάση της ΕΕ που άνοιξε το δρόμο για τη χρηματοδότησή της - πρακάμποντας το ελληνικό βέτο-κλιμακώνει τις προκλήσεις της στο Αιγαίο. Για 9 ολόκληρες ώρες χθές περισσότερα απο 160 ελληνικά και τουρκικά αεροσκάφη έδιναν σκληρές αερομαχίες στον ουρανό του νοτιοανατολικού Αιγαίου".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ προσθέτει οτι "η Αγκυρα, σε μαι προσπάθεια να προσβάλει το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα Ελλάδας -Κύπρου, έβγαλε χθές μια τεράστια αεροπορική δύναμη πάνω απο το Αιγαίο, φεροντας σε δύσκολη θέση τα πολύ λιγότερα σε αριθμό ελληνικά μαχητικά που κατευύνονταν προς την Κύρπο στο πλαίσιο της προγραμματισμένης άσκησης "Νικοφόρος-Τοξότης". Στο Πεντάγωνο σήμανε συναγερμός, καθώς το "πολεμικό θέατρο" πάνω απο το Αιγαίο εγκυμονούσε σοβαρότατους κινδύνους για ατυχήματα. Ο υπουργός Αμυνας ήταν σε συνεχή επικοινωία με τους επιτελείς, ενώ εντονότατο ήταν το ενδιαφέρον του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα Νίκολας Μπέρνς, ο οποίος μετέβη στο Πεντάγωνο και συναντήθηκε με τους κκ Σημίτη -Τσοχατζόπουλο, προφανώς σε μια προσπάθεια μείωσης της έντασης".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, "με το δάχτυλο στη σκανδάλη εκατόν πενήντα έξι πάνοπλα πολεμικά μαχητικά αεροπλάνα, 80 τουρκικά και 76 ελληνικά "πολεμούσαν" χθές στον εναέριο χώρο μεταξύ Κρήτης, Ρόδου και Κύπρου, χωρίς νικητή και ηττημένο".

    [3] Προϋπολογισμός 1999

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει οτι "το "πράσινο φώς" για τη μείωση των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης στα ΙΧ αυτοκίνητα τα ποτά και τα τσιγάρα προκειμένου να μειωθεί ο πληθωρισμός στο 2% στο τέλος του 1999, αναμένεται να ανάψει η κυβερνητική επιτροπή που συνεδριάζει με θέμα το νέο προϋπολογισμό".

    Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ "ένα εντυπωσιακό πακέτο μειώσεων σειράς φόρων θα βάλει στο τραπέζι της κυβερνητικής επιτροπής, που θα συνεδριάσει σήμερα, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει οτι δνε θα συναντήσει αντιρρήσεις. Μπορεί ο κ. Γ. Παπαντωνίου να είχε την πρόνοια να δεχθεί την πρόταση που είχε υποστηρίξει η κ. Βάσω Παπανδρέου σε προηγούμενη συνάντηση της επιτροπής για φθηνότερο ρεύμα, επιμένει πάντως στην ανάγκη περιορισμού των επιβαρύνσεων για τα νέα ΙΧ κάτι που η υπουργός Ανάπτυξης δεν είχε απο την πρώτη στιγμή δει "με καλό μάτι". Οι οριστικές αποφάσεις επαφίενται στον πρωθυπουργό, ο οποίος θα προεδρεύσει στη σύσκεψη".

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει οτι "το τρέχον μείγμα οικονομικής πολιτικής μπορεί να οδηγήση στην ΟΝΕ μόνο κάτω απο ένα αισιόδοξο σενάριο που αποκλείει σημαντικές διαταραχές". Αυτό τονίζει η τριμηνιαία έκθεσις του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ). Η έκθεσις ομιλεί για "εμφανείς" αδυναμίες της οικονομικής πολιτικής της Κυβερνήσεως Σημίτη, οι οποίες προκαλούν "όχι μόνο σοβαρές καθυστρήσεις στα προγάμματα των ιδιωτικοποιήσεων, αλλά και στις προσπάθειες να ελεγχθή ο πληθωρισμός".

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει οτι "για πρώτη φορά οι δύο πρωτοκλασάτοι οικονομικοί υπουργοί ο κ. Παπαντωνίου και η κ. Παπανδρέου, θα συζητήσουν σήμερα ενώπιος ενωπίω τη διαφωνία τους σχετικά με τη μείωση (και πόσο;) του ΦΠΑ, στη συνεδράιση της κυβερνητικής επιτροπής όπου εκλήθη να συμμετάσχει εκτάκτως και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Λουκάς Παπαδήμος. Θέμα της συνεδρίασης είναι τα μεγέθη του καταρτιζόμενου προϋπολογισμού".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει οτι "με το οικονομικό επιτελείο χωρισμένο στα δύο, με κκορυφαίους υπουργούς να διάκεινται φιλικά προς την εσωκομματική αντιπολίτευση, με τον επιχειρηματικό κόσμο να αγωνιά για την πορεία προς την ΟΝΕ και κυρίως με νωπή την ήττα του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές εκλογές προεξοφλείται οτι ο κ. Σημίτης θα βρεθεί σήμερα μεταξύ σφύρας και άκμονος... Απο τη μια βρίσκονται οι κομματικές ανάγκες και απο την άλλη το φάσμα της καταστροφής που θα επέλθει αν δεν πετύχουμε τα κριτήρια της ΟΝΕ".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει οτι "κληρώνει" σήμερα για εκατομμύρια φορολογούμενους, οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν την "ευρωπαϊκή νύφη" με καταιγίδα φόρων και συμπίεση των μισθών τους. Στην κυβερνητική επιτροπή, στην οποια θα συμμετάσχει και ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας Θεόδωρος Καρατζάς, αναμένται να οριστικοποιηθεί το πακέτο σκληρών μέτρων, που έχει δεσμευτεί οτι θα λάβει η κυβέρνηση Σημίτη, έναντι της Ε. Επιτροπής".

    Η ΝΙΚΗ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων "μπορεί τα μηνύματα της Κομισιόν να είναι ενθαρρυντικά σε ο, τι αφορά την προοπτική ένταξης της χώρας στην ΟΝΕ, εάν όμως, υπάρξουν παραλείψεις στην κατάρτιση του προϋπολογισμού τότε όλες οι θυσίες των τελευταίων χρόνων θα τιναχθούν στον αέρα και τα κριτήρια ένταξης στην ΟΝΕ θα παραμείνουν μακρινό όνειρο. Πρόκειται λοιπόν για τον προϋπολογισμό των προϋπολογισμών και ευθύνη της κυβέρνησης είναι να πράξει το καλύτερο δυνατόν σε ο, τι αφορά έναν πολύ καθοριστικό τομέα, τον περιορισμό των δημοσίων δαπανών. Εκεί πιστεύουμε πως βρίσκεται το κλειδί της επιτυχίας για την Ελλάδα και προς αυτό το θέμα πρέπει να στρααφούν οι προσπάθειες του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης".

    [4] ΠΑΣΟΚ

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ γράφει οτι "ένα εικοσιτετράωρο μετά την άσκηση δημόσιας κριτικής στους υπουργούς του για καθυστερήσεις στο κυβερνητικό έργο, ο πρωθυπουργός υπαναχώρησε και επαναβεβαίωσε τους θιγέντες οτι δνε αναφερόταν σε κάποιον προσωπικά, αλλά γενικότερα σε τομείς οι οποίοι εμφανίζονται να υστερούν. Χρειάστηκε, πάντως, να υποβάλουν τα παράπονά τους οι υπουργοί που ένιωσαν να τους φωτογραφίζει η κριτική του πρωθυπουργού".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει οτι "καθόλου... εκτονωτική δεν αποδείχτηκε η 8ωρη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ αν κρίνει κανείς απο το γεγονός οτι χτές πλειάδα βουλευτών και στελεχών της κυβέρνησης παρέλασαν απο τα ΜΜΕ, για να προσθέσουν ένα ακόμα κεφάλαιο στο "βιβλίο" που γράφεται απο το βράδυ της Κυριακής με τα παρεπόμενα των δημοκρών και νομαρχιακών εκλογών".

    Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, "ρόλο στη λήψη των μεγάλων αποφάσεων που αφορούν το κόμμα και την κυβέρνηση, αναζητούν τα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ως τη μόνη λύση για να αντιστραφεί το κλίμα που έχει διαμορφωθεί μετά το αποτέλεσμα των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών. Οι σχετικές αναφορές ομάδας βουλευτών στην συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσαν απλώς οτι οι "αναζητήσεις" πολλών στελεχών, για το που πραγματικά λαμβάνονται οι κρίσιμες αποφάσεις που αφούν το κυβερνητικό έργο και το ΠΑΣΟΚ, τείνουν να λάβουν κυρίαρχο χαρακτήρα".

    Το ΕΘΝΟΣ προσθέτει οτι "λάθος αναγνώρισε ο πρωθυπουργός στα σημεία εκείνα της προχθεσινής ομιλίας του προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, όπου επικριτικά αναφέρθηκε στα αποτελέσματα του έργου που επιτελείται στα υπουργεία Υγείας, Εργασίας, Δημόσιας Τάξης και Μεταφορών. Μετανοιωμένος ο Κ. Σημίτης, επικοινώνησε με τους τέσσερις υπουργούς του και τους ζήτησε να συνεχίζουν απερίσπαστοι το έργο τους. Ομως σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις δεν εκτόνωσε τη δυσαρέσκεια. Πρόκειται για τον Μιλτιάδη Παπαϊωάννου και τον Κώστα Γείτονα".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) στο σχόλιό του επισημαίνει μεταξύ άλλων "αρέσκεται στο ρόλο του Πιλάτου, ο πρωθυπουργός πιστεύοντας οτι έτσι μένει στο απυρόβλητο και προστατεύεται απο τη φθορά. Διεκδικεί το ανεύθυνο του... ανωτάτου άρχοντος και παριστάνει τον αμέτοχο και ανεύθυνο για όσα διαπράττονται απο την κυβέρνησή του. Διεκδικεί την τιμή μόνο για όσα καλά πράττονται και επιρρίπτει στους άλλους την ευθύνη για όσα διαπράττονται".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ τονίζει οτι "το "κάρφωμα" του πρωθυπουργού μόνο σε τέσσερις υπουργούς του οτι "δεν παράγουν έργο" (Γ. Ρωμαίος, Μ. Παπαϊωάννου, Κ. Γείτονας και Τ. Μαντέλης) ανάγκασε τους θιγόμενους υπουργόυς να απαιτήσουν -και να πάρουν - πλήρη κάλυψη απο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο (απειλώντας σε διαφορετική περίπτωση με ομαδικές παραιτήσεις) και να στραφούν ευθέως κατά του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος οτι "παίζουν εσωκομματικά παιχνίδια" τα οποία "δεν θα ανεχθούν" μεταβαλλόμενοι σε "Ιφιγένειες".

    (Γ. Π.)

    [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Η έκθεση του ΙΟΒΕ για την ελληνική οικονομία, η οριστικοποίηση των μεγεθών του προϋπολογισμού 1999, τα αποτελέσματα εννεαμήνου τραπεζών - επιχειρήσεων, οι αρχές του κώδικα δεοντολογίας των αναδόχων και η απόφαση για την μη μεταβολή των γερμανικών επιτοκίων είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: "Αγκαλια" με την ΟΝΕ η ελληνική οικονομία αν η οικονομική πολιτική δεν επηρεασθεί από πολιτικές αναταράξεις".

    ΕΞΠΡΕΣ: "Η έκθεση του ΙΟΒΕ για την ελληνική οικονομία: Ακροβατώντας προς ΟΝΕ".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ο ΟΟΣΑ στέλνει το δικό του μήνυμα - Αυστηρές συστάσεις για τομές σε εργασία, ασφαλιστικό, ΔΕΚΟ".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Το ΙΟΒΕ μετριάζει την αισιοδοξία για την ΟΝΕ - Εφικτή μεν η ένταξη, αλλα με μειωμένες τώρα πιθανότητες!"

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Εκθεση Παπαδήμου στη Βουλή προειδοποιεί για την ΟΝΕ - Θετικότεροι οι τραπεζίτες - Νεες επιφυλάξεις του ΙΟΒΕ".

    [6] ΙΟΒΕ - Εκθεση για την οικονομία

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ αναφέρει ότι: "Σε συνέντευξη Τύπου, που έδωσε χθες η ηγεσία του ΙΟΒΕ, για την παρουσίαση της τριμηνιαίας έκθεσης για την ελληνική οικονομία, δεν έκρυψε την ανησυχία της για τις εξελίξεις και εμφανίσθηκε πολύ πιο απαισιόδοξη από τον ΣΕΒ, στις εκτιμήσεις της για την επίτευξη των κριτηρίων σύγκλισης".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Friday, 23 October 1998 - 7:54:21 UTC