Read the chronology of Turkish actions & claims against Greece, 1955-1996 Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-09-23

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/09/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Συγκέντρωση Καλλιθέας
  • [3] Εθνικό Κτηματολόγιο
  • [4] Φορολογική πολιτική
  • [5] Επιστολή Μαργαρίτας προς Χίλαρι
  • [6] Κυπριακό
  • [7] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [8] Ομιλία Σημίτη - Αναφορά στην οικονομία

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Καλλιθέα, η επιστολή της Μαργαρίτας Παπανδρέου προς τη Χίλαρι Κλίντον, το Εθνικό Κτηματολόγιο και η φορολογική πολιτική είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναικού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Κακή... Θέα. Ούτε πλήθος ούτε πάθος στην Καλλιθέα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Αγαπητή Χίλαρι μας πρόδωσαν Μπίλ και Ανδρέας. Επιστολή Μαργαρίτας στο Λευκό Οίκο.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Ο θρίαμβος του καναπέ. Μιλούσαν για εκατομμύριο, περίμεναν 10.000, πήγαν 20.000.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Ο Κλίντον μοιάζει στον Ανδρέα. Μάργκαρετ Παπανδρέου σε επιστολή της προς Χίλαρι.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Χαράτσι σε όλα τα ακίνητα.500.000 ιδιοκτήτες τα πρώτα θύματα.

    Η ΑΥΓΗ: Ανισότητες και χρέη. Οι μισθωτοί συνεχίζουν να πληρώνουν το μεγαλύτερο μέρος του φόρου εισοδήματος.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ο κόσμος στηρίζει τον Σημίτη. Λαϊκός σεισμός στη συγκέντρωση.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Είμαστε δύο απατημένες. Επιστολή Μάργκαρετ προς Χίλαρι. Ανέβηκε κατά 6 μονάδες η δημοτικότητα του Κλίντον.

    ΕΘΝΟΣ: Γνωρίζω τον πόνο. Η ανοιχτή επιστολή Μαργαρίτας.. προς Χίλαρι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Εγινε του.. Μπιρσίμ χθές, στην Καλλιθέα. Ο "εκσυγχρονιστής" Κ. Σημίτης υιοθέτησε τον Α. Παπανδρέου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Θρίαμβος του ψεύδους. Ενώ απέτυχε παταγωδώς η φιέστα στην Καλλιθέα, όπου ο Σημίτης θυμήθηκε τον Ανδρέα του Ζιβάγκο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ακίνητα: νέα τέλη και πρόστιμα για 1,7 εκατ. ιδιοκτήτες. Οι 230 περιοχές που επεκτείνεται το Κτηματολόγιο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Η ώρα μας, το 2000. Σημίτης χωρίς "ταξίματα", με κύριο στόχο την ΟΝΕ.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: 600 δις στη Σοφοκλέους. Απο τον Ιανουάριο τα αποθεματικά των ταμείων στο Χρηματιστήριο. Ολο το σχέδιο για την αξιοποίηση της περιουσίας.

    ΕΣΤΙΑ: Ο "Ευρωπαίος" της Πλατείας Δαβάκη. Οι θέσεις Σημίτη για το έτος 2000.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σημίτης συναντά Ανδρέα εν όψει των δημοτικών εκλογών, ο εκσυγχρονισμός αργεί...

    Ο ΛΟΓΟΣ: Μέγα πάθος για την ένταξη στην ΟΝΕ. Εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό η συγκέντρωση στην Καλλιθέα.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ηταν όλοι μαζί σε μια συγκέντρωση απ'τα παλιά. Σημίτης: πατάμε γερά.

    ΝΙΚΗ: Ανδρεωμένος Σημίτης. Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ απο το τέστ της Καλλιθέας. Πάντρεψε αλλαγή και εκσυγχρονισμό.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μαζική δυσαρέσκεια απο την κυβερνητική πολιτική. Παταγώδη αποτυχία σημείωσε η χτεσινή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Χάρισαν στην Αγκυρα το Βαλκανικό Κέντρο Εμπορίου. Στο περιθώριο η Θεσσαλονίκη με την ανοχή της Αθήνας.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πάμε σαν άλλοτε.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Ακροβατικά" με την Τουρκία. Σενάρια για στήριξη Γιλμάζ με το φόβο των ισλαμιστών.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Απεργιακή προεκλογική έκρηξη. Μπαράζ κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα.

    [2] Συγκέντρωση Καλλιθέας

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει οτι "η ώρα μας είναι το 2000" διακήρυξε ο Κώστας Σημίτης χθές το βράδυ, σε μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση στην Καλλιθέα. Η συγκέντρωση ήταν μια ένεση αισιοδοξίας για την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ σε μια δύσκολη συγκυρία. Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε την αντιπολίτευση για λαϊκισμό και παρωχημένες αντιλήψεις, δεν έδωσε υποσχέσεις, αλλά μίλησε με επιμονή για την επιδίωξη της κυβέρνησης να εντάξει τη χώρα στην ΟΝΕ".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει οτι "ΗΜΕΡΕΣ 83" προσπάθησαν να θυμίσουν απο την Καλλιθέα, χθές ο πρωθυπουργός και οι επιτελείς του εορτάζοντας τα δύο έτη απο την εκλογική τους νίκη του Σεπτεμβρίου του 1996. Η συγκέντρωση της πλατείας Δαβάκη, για τα δεδομένα της εποχής (μην ξεχνούμε οτι διάγουμε το 1998) ήταν αρκετά καλή και φυσικώ τω λόγω απο τους τηλεοπτικούς δέκτες φάνηκε πολύ καλύτερη, δεδομένου οτι επιστρατεύθηκε ο παλαιός έμπιστος τηλεσκηνοθέτης του Α. Παπανδρέου κ. Τ. Μπιρσίμ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά οτι "βέβαια ο κ. Σημίτης βρίσκεται περισσότερα απο δύο χρόνια στην εξουσία και το ΠΑΣΟΚ εγγίζει τα πέντε απο τότε που επανήλθε ως κυβέρνηση. Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι καινούριοι και δεν έχουν κανένα απολύτως άλλοθι. Βρίσκουν, ωστόσο, το πολιτικό θράσος να εμφανίζονται ικανοποιημένοι για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν βυθίσει τη χώρα και ολόκληρο τον λαό. Γιορτάζουν με ψέματα για τα ψέματα που επιστράτευσαν προκειμένου να εξαπατήσουν την κοινή γνώμη".

    Η ΝΙΚΗ τονίζει οτι "σε μια μεγάλη συγκέντρωση στην Καλλιθέα, χθές το βράδυ, ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης έδωσε το λόγο στους πολίτες, ακολουθώντας τις σίγουρες συνταγές του παρελθόντος. Μόνο τα "Κάρμινα Μπουράνα" έλειπαν απο τη χθεσινή διοργάνωση. Τα συνθήματα, όπως παλιά επί Ανδρέα Παπανδρέου, έδιναν τον τόνο και με την παρουσία όλων των τάσεων, ο Κ. Σημίτης, εγκαινιάζοντας μια νέα επικοινωνιακή πολιτική, θεώρησε βέβαιη την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρώπη και τη νίκη στις εκλογές του 2000".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει οτι "ο λαός στηρίζει τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη, τον οποίο θεωρεί εγγύηση για την πορεία της χώρας στο νέο αιώνα που έρχεται. Αυτό έδειξε η λαοθάλασσα που κατέκλυσε χθές την Καλλιθέα, σε μια περίοδο που ο κόσμος σηκώνει στους ώμους το βάρος της λιτότητας και αντιμετωπίζει με καχυποψία το σύνολο των πολιτικών ηγετών".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) στο σχόλιό του υποστηρίζει μεταξύ άλλων οτι "η χθεσινή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ δεν απέδειξε βέβαια οτι το κυβερνών κόμμα διαθέτει τη δεδηλωμένη. Παρά την έκκληση όλων των στελεχών του για κινητοποίηση, το αποτέλεσμα ήταν αποκαρδιωτικό για την κυβέρνηση και την κομματική ηγεσία. Και προφανώς ικανοποιητικό για την εσωκομματική αντιπολίτευση, η οποία όπως θα έκαναν όλες οι εσωκομαμτικές αντιπολιτεύσεις σε ανάλογη περίπτωση, τρίβει τα χέρια της".

    Σύμφωνα με την ΑΘΗΝΑΪΚΗ, "σε μια συγκέντρωση υποτονική, χωρίς παλμό και συνθήματα (παρά μόνο όταν αναφέρθηκε το όνομα του Ανδρέα) ο Κ. Σημίτης προσπάθησε να δώσει τον "καλύτερο εαυτό του" αλλά ήταν φανερό οτι "δεν του πάει το στύλ του μπαλκονιού". Ετσι ο κόσμος που είτε ψηφίζει ΠΑΣΟΚ είτε και θα ήθελε να ακούσει τον πρωθυπουργό κάθησε στον καναπέ του και τον άκουσε απο εκεί (ή είδε κάποια ταινία). Αποδείχθηκε οτι η εποχή και ο Κ. Σημίτης "δεν είναι γι αυτά".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει οτι "εκεί στην Καλλιθέα ο Σημίτης συνάντησε τον Ανδρέα. Η μεταμόρφωση ήταν πλήρης. Παραμονές των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, υπο το φάσμα μιας πιθανής εκλογικής αποτυχίας ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης αντέγραψε όλα του "μάγου" της πολιτικής σκηνής".

    [3] Εθνικό Κτηματολόγιο

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει οτι "εργαλείο παραπέρα κατασπατάλησης της δημόσιας περιουσίας αποτελεί το νομοσχέδιο του ΥΠΕΧΩΔΕ για το "Εθνικό Κτηματολόγιο", η επεξεργασία του οποίου άρχισε χτές στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Παρά τις κορόνες του υπουργού Κ. Λαλιώτη, περί ιστορικού νομοσχεδίου που κατοχυρώνει τη δημόσια περιουσία απο τις διατάξεις του, προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα οτι με τη διαδικασία του "Κτηματολογίου" αφ'ενός μεν θα χαρατσωθεί επιπλέον ο πληθυσμός της χώρας και αφ'ετέρου το δημόσιο θα περιοριστεί απλώς στα "αζήτητα" απο τους κάθε λογής καταπατητές".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει οτι "πάνω απο 1.700.000 ιδιοκτήτες ακινήτων (διαμερίσματα, κατοικίες, καταστήματα, οικόπεδα και αγροτεμάχια) μπαίνουν στην απόχη του Εθνικού Κτηματολογίου και έρχονται αντιμέτωποι με νέα τέλη και πρόστιμα".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει οτι "μισό εκατομμύριο πολιτών, που κατέθεσαν τίτλους ιδιοκτησίας για 850.000 ακίνητα, θα είναι τα πρώτα θύματα του Εθνικού Κτηματολογίου. Θα πληρώσουν χαράτσι 20.000-30.000 δραχμών για να πάρουν, στο πλαίσιο του Εθνικού Κτηματολογίου, τους οριστικούς τίτλους. Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ επανέλαβε οτι όσα ακίνητα δεν δηλωθούν δεν θα μπορούν να πωληθούν ή να μεταβιβαστούν".

    [4] Φορολογική πολιτική

    Η ΑΥΓΗ γράφει οτι "αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν απο την εκκαθάριση περίου 4 εκατ. φορολογικών δηλώσεων για την ανισότητα και την κοινωνική αδικία που αναπαράγει ένα αναχρονιστικό και αναποτελεσματικό φορολογικό σύστημα. Οι μισθωτοί δηλώνουν μεγαλύτερο εισόδημα κατά μέσον όρο απο τους εμπόρους, βιοτέχνες και βιομήχανους, ενώ μαζί με τους συνταξιούχους καλύπτουν το 62% του συνόλου των εσόδων απο τη φορολογία εισοδήματος".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) στο σχόλιό του επισημαίνει οτι "κατά παγκόσμια πρωτοτυπία, το υπουργείο Οικονομικών, όταν συχνά-πυκνά αποφασίζει ελέγχους σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, καθορίζει εκ των προτέρων το ύψος της απόδοσης. Ετσι, πρόσφατα ανακοίνωσε πάλι οτι οι έλεγχοι αυτοί θα γίνουν προκειμένου να εισπραχθούν 100 δις. Δηλαδή τα οφείλουν ή όχι οι φορολογούμενοι δεν έχει σημασία. Αφού ο μονίμως ελλειμματικός προϋπολογισμός τόσα χρειάζεται τόσα θα εισπραχθούν".

    [5] Επιστολή Μαργαρίτας προς Χίλαρι

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "την πικρία και την απογοήτευση της δικής της εμπειρίας διωχέτευσε η κ. Μαργατίτα Παπανδρέου σε σχόλιό της υπο την μορφή επιστολής προς την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Το εκτενές σχόλιο για τις παράλληλες ιστορίες των εξωσυζυγικών περιπετειών του πρώην συζύγου της και του Πλανητάρχη εδημοσιεύθη χθές στην "Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τρίμπιουν".

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει οτι "με την απλή και οικεία προσφώνηση "Αγαπητή Χίλαρι" η Μαργαρίτα Παπανδρέου απευθύνεται στη σύζυγο του Προέδρου Κλίντον και εκφράζει τη συμπαράστασή της για τη δοκιμασία που περνά. "Γνωρίζω τον πόνο, τα δάκρυα, τη δυσπιστία", επισημαίνει στη δισέλιδη επιστολή της".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει οτι "τις σχέσεις Κλίντον-Λεβίνσκι και Ανδρέα-Δήμητρας παραλληλίζει η (επίσης απατημένη) Μάργκαρετ Παπανδρέου, σε επιστολή που απηύθυνε προς τη Χίλαρι Κλίντον, μέσω αμερικανικής εφημερίδας. Η τιμωρία τους είναι οτι έχασαν το γόητρό τους, αναφέρει. Και οι δύο έκαναν λάθος, γιατί απέτυχαν να σεβασθούν τα αξιώματά τους και τους ανθρώπους που τους εξέλεξαν".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ προσθέτει οτι "αναμόχλευση των παθών μιας περιόδου που όλοι θα ήθελαν να ξεχάσουν επιχειρεί η κ. Μαργαρίτα Παπανδρέου-Τσάντ με επιστολή συμπαράστασης προς την κ. Χίλαρι Κλίντον, την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση τάσσεαι στο πλευρό του δεινώς δοκιμαζόμενου πλανητάρχη με δηλώσεις του κ. Ρέππας και του κ. Γιαννόπουλου".

    [6] Κυπριακό

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει οτι "στην τουρκική πλευρά επικεντρώνεται πλέον η προσπάθεια της Ουάσιγκτον να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την επανέναρξη των απευθείας διακοινοτικών συνομιλιών για το Κυπριακό. Μετά τις συναντήσεις των Χόλμπρουκ και Μίλερ με Πάγκαλο και Κληρίδη τη Δευτέρα, στις οποίες οι Αμερικανοί αξιωματούχοι βολιδοσκόπησαν την Αθήνα και τη Λευκωσία όσαον αφορά τις απόψεις τους γύρω απο τα σχετικά με τη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού θέματα, η Ουάσιγκτον μετατοπίζει το κέντρο βάρους στη συνάντηση των δύο αξιωματούχων με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Ισμαήλ Τζέμ, η οποία θα πραγματοποιηθεί μάλλον σήμερα το απόγευμα".

    ΤΑ ΝΕΑ αναφέρουν οτι "απαισιόδοξη για οποιαδήποτε θετική εξέλιξη στις ελληνοτουρκικές σχέσεις κατά τους επόμενους μήνες είναι η ελληνική κυβέρνηση, η οποία θεωρεί οτι η πολιτική κατάσταση στην Τουρκία δεν αφήνει περιθώριο για ελπίδες. Κάτω απο αυτή την οπτική γωνία ακόμη και η απόφαση του προεδρικού απεσταλμένου Ρ. Χόλμπρουκ να συνεχίσει τη μεσολαβητική του προσπάθεια στο Κυπριακό για τους επόμενους μήνες (ώσπου να τοποθετηθεί μόνιμος αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στα Ηνωμένα ΕΘνη) θεωρείται μικρής σημασίας απο το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών".

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει οτι "νέα κινητικότητα στο Κυπριακό προκαλεί ο Αμερικανός μεσολαβητής Ρ. Χόλμπρουκ, ο οποίος έχει αλλεπάλληλες επαφές με τα εμπλεκόμενα μέρη. Την ίδια ώρα, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπίλ Κλίντον προσπαθεί-για προφανείς λόγους- να καταστήσει περισσότερο ενεργή την αμερικανική ανάμειξη στο Κυπριακό".

    (Γ. Π.)

    [7] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Η ομιλία του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη στην Καλλιθέα, η ανάκαμψη τιμών στα Διεθνή Χρηματιστήρια, η αξιοποίηση των κεφαλαίων των ασφαλιστικών ταμείων, οι αποδόσεις που υπολογίζεται ότι θα έχουν τα προμέτοχα και η πορεία των ιδιωτικοποιήσεων είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: ``Σε κρίσιμη καμπή το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων - Σκέψεις για αναβολή της νέας μετοχοποίησης του ΟΤΕ. ''

    ΕΞΠΡΕΣ: ``Στην αγορά 3,5 τρισ. - Η κυβέρνηση προχωρεί σε ελεγχόμενη απελευθέρωση των αποθεματικών των ταμείων. ''

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ``Απαιτώ σεβασμό στη δραχμή του πολίτη ! - Αυστηρή δημόσια σύσταση Σημίτη προς όλους. ''

    ΚΕΡΔΟΣ: ``Το ημερολόγιο των αγορών με τις εστίες αναταραχής - Τι πρέπει να προσέξουν οι επενδυτές τις ερχόμενες εβδομάδες. ''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ``Εμπόδιο στο κλείδωμα της δραχμής ο πληθωρισμός - Δεν μπορεί να εφαρμοστεί η μικρή ζώνη διακύμανσης. ''

    [8] Ομιλία Σημίτη - Αναφορά στην οικονομία

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ αναφέρει ότι: ``"Δεν θα κάνουμε πίσω από την ΟΝΕ", διακήρυξε ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης μιλώντας σε ανοικτή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Καλλιθέα. Τόνισε ότι θέλει "και η τελευταία δραχμή του Ελληνα πολίτη να είναι σεβαστή", ότι "καμιά μεταρρύθμιση δεν γίνεται χωρίς κόστος" και πρόσθεσε ότι γι'αυτό η κυβέρνηση θα συγκρουστεί, χωρίς φόβο για το πολιτικό κόστος. ''

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Wednesday, 23 September 1998 - 8:45:28 UTC