Browse through our Interesting Nodes for Greek Discussion Lists & Newsgroups Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 21 December 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-07-21

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 21/07/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Κυπριακό
  • [3] Περιοδεία Κρανιδιώτη
  • [4] Οικονομία
  • [5] Επίσκεψη Πάγκαλου στην Αλβανία
  • [6] Ελληνοτουρκικά
  • [7] Εκκλησία Αλβανίας
  • [8] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [9] Χρηματιστήριο Αθηνών-Νέα άνοδος ρεκόρ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Οι τουρκικές προκλητικές δηλώσεις, η αύξηση της ανεργίας, η πορεία της οικονομίας και οι εσωκομματικές εξελίξεις σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Πόλεμος στα ράφια. Αγρια κόντρα κυβέρνησης - σούπερ μάρκετ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Αει χάσου μπρέ Γιλμάζ. Πρωτοφανείς απειλές για νέους Αττίλες σε Κύπρο και Ελλάδα.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Μάχη για τη μίτρα. Πιέσεις και παιχνίδια απο αρχιμανδρίτες.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Η Αγκυρα μας απειλεί με 3ο Αττίλα ενώ ρέει το αίμα στο Κοσσυφοπέδιο.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Καμπάνα"για τα κόμματα. Γκάλοπ της GLOBAL LINK: Τι λένε οι Ελληνες.

    Η ΑΥΓΗ: Εκρηξη ανεργίας, σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή του ΟΑΕΔ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Εμφύλιος εφοπλιστών στο λιμάνι. "Σφάζονται" οικογένειες για τα καράβια.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: 11 πολεμικά των ΗΠΑ αλωνίζουν το Αιγαίο. Η Ουάσιγκτον λέει οτι φοβάται σύρραξη.

    ΕΘΝΟΣ: 7.456 θέσεις για σπουδές με αμοιβή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Τσετίν: ένα φιλί πριν πεθάνεις Ελληνα φαντάρε.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ο Ντεμιρέλ στον Εβρο. Απύθμενη υποκρισία του Τούρκου προέδρου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Προσλήψεις χωρίς όρια σε ΔΕΚΟ και τράπεζες. Αγριες πιέσεις για ρουσφέτια εν όψει των δημοτικών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ρεκόρ 15ετίας η ανεργία. Αυξημένη όμως η βιομηχανική παραγωγή.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Συνεταίροι Κόκκαλης-Κωστόπουλος για τα τρις της Ολυμπιάδας.

    ΕΣΤΙΑ: Πώς ο γάμος αλλάζει το σκηνικό. Η δημοσία εικόνα του προέδρου της ΝΔ.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η Ελλάδα στη Σοφοκλέους. Η κυβέρνηση επενδύει μεγάλες προσδοκίες σε 800.000 μετόχους.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Με πόλεμο απειλεί Ελλάδα-Κύπρο ο Μ. Γιλμάζ.

    ΤΑ ΝΕΑ: 6 δις τζίρος απο τους εκβιασμούς των μπράβων.

    ΝΙΚΗ: Παρέμβαση της Αθήνας. Εκατοντάδες οι νεκροί στο Κόσοβο.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Φιέστες- "Εργα" και μεγάλα σκάνδαλα.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ξεσηκωμός κατά της Αθήνας για το νοσοκομείο "Παπαγεωργίου".

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καψόχωρα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Κόβουν απο τώρα κρεβάτια στο "Παπαγεωργίου".

    [2] Κυπριακό

    Ο ΛΟΓΟΣ τονίζει οτι "με τις "πολεμικές ιαχές" του Μεσούτ Γιλμάζ αλλά και μια "αιφνιδιαστική" επίσκεψη του Σ. Ντεμιρέλ στη μεθόριο του Εβρου, όπου μοίρασε γλυκά και λουλούδια στους Ελληνες στρατιώτες, κορυφώθηκαν χθές οι προκλητικές εκδηλώσεις "εορτασμού" των Τούρκων για την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο τον Ιούλιο του 1974".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει οτι "την οργή του απανταχού Ελληνισμού προκάλεσαν οι προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ ανήμερα της επετείου της εισβολής των στρατευμάτων του "Αττίλα" στη μαρτυρική Κύπρο. Σε μια επίδειξη δύναμης οι Τούρκοι αξιωματούχοι, αφού έστειλαν πολεμικά αεροσκάφη και πλοία στα κατεχόμενα, φρόντισαν να καλλιεργήσουν κλίμα έντασης, με εμπρηστικές δηλώσεις".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει οτι "σύσσωμος ο ελληνισμός αντέδρασε είς τηνπροκλητικότητα με την οποίαν η Τουρκία ωργάνωσε χθές είς τα κατεχόμενα βαρβαρικούς πανηγυρισμούς, τους οποίους θρασύτατα ωνόμασε "γιορτή της ελευθερίας και της ειρήνης". Την συμπεριφοράν αυτήν της Τουρκίας Κυβέρνησις και Αξιωματική Αντιπολίτευσις αφενός μέν εστηλίτευσαν, αφετέρου δε, εχαρακτήρισαν ως απόδειξιν του γεγονότος οτι η Αγκυρα δεν επιθυμεί επίλυσιν του Κυπριακού".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει οτι "η αμερικανική κυβέρνηση αναλαμβάνει νέα πρωτοβουλία για την εκτόνωση της έντασης στην Κύπρο, αυτή τη φορά με τη σύμφωνη γνώμη και της τρόϊκας της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Να καταβληθεί προσπάθεια αποθάρρυνσης της κούρσας των εξοπλισμών. Να αποφευχθεί η αμετροέπεια. Να αναλάβουν δράση οι αμερικανοί για την εκτόνωση της έντασης".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ τονίζει οτι "με τρία θέματα ατζέντας έφθασε χθές το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας ο σέρ Ντειβιντ Χάνεϊ. Κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο Γλαύκο Κληρίδη ο ειδικός απεσταλμένος της ΕΕ τόνισε πως θα εξετασθούν: α) τα περιθώρια γαι την επανέναρξη των δικοινοτικών συνομιλιών, β) η ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου και γ) τα θέματα ασφαλείας, στα οποία περιλαμβάνεται και η προμήθεια των ρωσικών αμυντικών πυραύλων. Εντύπωση, πάντως προκαλεί η επιθυμία του σερ Ντέιβιντ Χάνεϊ να συναντηθεί με τον Κύπριο πρόεδρο και τους Τουρκοκύπριους πολιτικούς αρχηγούς και η απροθυμία του να συναντηθεί με τον Ραούφ Ντενκτάς".

    Σύμφωνα με τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "η αυστριακή προεδρία της ΕΕ σε συνάντηση που είχε ως "τρόϊκα" του Συμβουλίου στην Ουάσιγκτον την περασμένη Παρασκευή εξέτασε με τους "Αμερικανούς ομολόγους" το Κυπριακό και υπήρξε "γενική συμφωνία" να πιεστεί η κυπριακή κυβέρνηση να μη εγκαταστήσει τους ρωσικούς πυραύλους "S-300".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ επισημαίνει οτι "απο το Σάββατο το πρωί στο παράνομο αεροδρόμιο του Λευκονοίκου βρίσκονται δέκα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τα οποία χθές προέβησαν σε προκλητικές επιδείξεις. Σε αντίθεση με ο, τι είχε συμβεί οταν τα τέσσερα ελληνικά F-16 είχαν προσγειωθεί στην Πάφο όλες αυτές τις ημέρες ούτε ο αμεριακνικός παράγων ούτε καμία άλλη χώρα δεν εξέφρασσε διαφωνίες για τις τουρκικές ενέργειες".

    [3] Περιοδεία Κρανιδιώτη

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει οτι "η σύσφιγξη των ελληνοκινεζικών σχέσεων βρέθηκε στο επίκεντρο των συνομιλιών που είχε χθές στο Πεκίνο, ο Ελληνας υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννος Κρανιδιώτης στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί απο το βράδυ της Κυριακής στην Κίνα. Ο κ. Κρανιδιώτης επιβεβαιώνοντας τη στροφή της εξωτερικής μας πολιτικής απέναντι στι ςασιατικές χώρες είχε διαδοχικές συανντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών της Κίνας Τανγκ Ζιασουάν και τον υφυπουργό Εξωτερικών Γουάνγκ Γινγκφάν".

    [4] Οικονομία

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ υπογραμμίζει οτι "εμπιστοσύνης στην πορεία της ελληνικής οικνομίας δείχνουν τα μεγάλα ξένα οικονομικά κέντρα, όπως φαίνεται απο τις εκθέσεις της Deutsche Bank, που βλέπει την Ελλάδα στην ΟΝΕ το 2001, και της ABN-AMRO, που προβλέπει πτώση επιτοκίων και θετικές εξελίξεις για τη Σοφοκλέους μέχρι το τέλος του χρόνου".

    ΤΑ ΝΕΑ γράφουν οτι "τα μεγάλα έργα υποδομής, η προσπάθεια αναδιοργάνωσης του δημοσίου και η εκπλήρωση των κριτηρίων για την ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ απο την 1η Ιανουαρίου 2001 αποτελούν το τρίπτυχο των στόχων της κυβέρνησης. Ποσό περίπου τριών τρισεκατομμυρίων δραχμών θα κληθούν να απορροφήσουν και να χρησιμοποιήσουν για έργα ανάπτυξής τους απο το 3ο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης οι ΔΕΚΟ που εποπτεύονται απο το υπουργέιο Μεταφορών - Επικοινωνιών".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει οτι "οι περίπου 800.000 επενδυτές που τοποθετούν κεφάλαιά τους στη Σοφοκλεους προσδίδουν άλλα χαρακτηριστικά στην ελληνική οικονομία και διαμορφώνουν νέες ισορροπίες στο πολιτικό και κοινωνικό πεδίο. Η άνθηση του λαϊκού καπιταλισμού ώθησε χθές το γενικό δείτκη του Χρηματιστηρίου Αθηνών σε νέα επίπεδα ρεκόρ πάνω απο τις 2.770 μονάδες, και στην κυβέρνηση ευελπίστούν πως μέσω μιας ισχυρής Σοφοκλέους θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τα φιλόδοξα σχέδια της αποκρατικοποίησης. Φέτος το υπουργέιο Εθνικής Οικονομίας προσδοκά να συγκεντρώσει έσοδα ίσα με το 3% του ΑΕΠ απο τις πωλήσεις κρατικών εταιριών ή μεριδίων δημοσίων επιχειρήσεων".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει οτι "υπεραισιόδοξος εμφανίστηκε χθές στα εγκαίνια του κέντρου Ενημέρωσης Κοινό για το Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης (ΚΠΣ) στο Ζάππειο Μέγαρο, ο υπουγός Εθνικής Οικονομίας κ. Γιάννος Παπαντωνίου εκφράζοντας την επλίδα πως το 2001 η Ελλάδα θα είανι το δωδέκατο μέος της ΟΝΕ με ρυθμούς ανάπτυξης που θα "αγγίζουν" το 5% με 6%"

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σημειώνει οτι "ενώ ο Γιάνονς μετά τη συνάντησή του με τον Κ. Σημίτη χθές δήλωσε οτι "η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης εξασφάλισε την καλή πορεία της Οικονομίας", η ανεργάι έσπασε όλα τα ρεκόρ τον περασμένο Ιούνιο. Αν και ο τουρισμός και οι εποχικές εργασίες δημιουργούν απασχόληση αυτή την περίοδο (η καταγεγραμμένη απο τον ΟΑΕΔ ) ανεργάι έφτασε το 9,8% και οι άνεργοι τα 288.300 άτομα (έναντι 191.932 περυσι) ταυτόχρονα απολύθηκαν 43.100 άτομα, έναντι 13.000 τον ίδιο μήνα, τα προηγούμενα χρόνια".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει οτι "η πραγματικότητα διαψεύδει την κυβερνητική θριαμβολογία για την πορεία της οικονομίας. Απο πέρσι τον Ιούνιο μέχρι φέτος η καταγεγραμμένη ανεργία σκαρφάλωσε απο το 6,8% στο 9,8% και ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε κατα 96.367 φθάνοντας τα 288.299 άτομα. Η εξέλιξη αυτή καθίσταται περισσότερο ανησυχητική, αφού οι 6 στους 10 νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας δεν βρίσκουν δουλειά. Επίσης, μέσα σε ένα μήνα απο τον Μαίου του 1998 έως τον Ιούνιο, ο αριθμός των απασχολουμένων για πρώτη φορά μειώθηκε κατά 12.000".

    [5] Επίσκεψη Πάγκαλου στην Αλβανία

    Η ΝΙΚΗ γράφει οτι "παρέμβαση της Αθήνας στο Βελιγράδι, προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση στο Κοσσυφοπέδιο, ζήτησε ο Αλβανός υπουργός εξωτερικών Πασκάλ Μίλο, απο τον Θεόδωρο Πάγκαλο"

    Το ΕΘΝΟΣ τονίζει οτι "ατμόσφαιρα πολέμου φαίνεται να δημιουργείται ανάμεσα στα Τίρανα και το Βελιγράδι, ειδικά μετά τις σφοδρές συγκρούσεις των τελευταίων ημερών στα σύνορα Αλβανίας- Γιουγκοσλαβίας".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφερόμενη στο περιεχόμενο των συνομιλιών του Θεόδωρου Πάγκαλου σημειώνει οτι "διαπιστώθηκε η ύπαρξη εκατέρωθεν προόδου στη διδασκαλία των γλωσσών και οτι σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο ξεπεράστηκαν τα προβλήαμτα της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αλβανίας με τη δημιουργία Ιεράς Συνόδου ενώ προωθείται η ίδρυση "Αρσάκειου". Στη συνάντηση Πάγκαλου - Μίλλο συζητήθηκε ακόμη το θέμα της διάνοιξης των τριών νέων διόδων στην ελληνοαλβανική μεθόριο καθώς και η δημιουργία μιας Ζώνης Ελεύθερης Επικοινωνίας σε μήκος 25 χιλιομέτρων εκατέρωθεν των συνόρων. Ο κ. Πάγκαλος είπε οτι υπέβαλε και μια νέα πρόταση στον Αλβανό ομόλογό του, για τη δημιουργία ενός μεγάλου δαλματικού αυτοκινητοδρόμου που θα ενώνει οπως ανεφερε την Ηγουμετίτσα με την Τεργέστη - έργο το οποίο η Ελλάδα θα καταβάλει προσπάθειες για να υπάρξει κοινοτική χρηματοδότηση".

    [6] Ελληνοτουρκικά

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει οτι "περιπολίες στο Αιγαίο και το Ιόνιο αρχίζουν τα πλοία του αμερικανικού 6ου Στόλου, σε ρόλο χωροφύλακα της περιοχής. Οι Αμερικανοί - σύμφωναμε εκτιμήσειες διπλωματικών κύκλων - ανησυχούν για ενδεχόμενη εκτράχυνση της κατάστασης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας με αφορμή το ζήτημα των ρωσικών πυραύλων S-300. Ταυτόχρονα, η εντονότατη παρουσία των Αμερικανών κυρίως στο Αιγαίο, αποτελεί και μοχλό τεράστιας πίεσης προς Αθήνα και λευκωσία στο θέμα των πυραύλων. Την ίδια ώρα η Ουάσιγκτον επιχειρώντας να κρατήσει τις κατ'αυτήν ίσες αποστάσεις αποστέλλει δύο απο τα συνολικά έντεκα πλοία στη Ρόδο".

    Σύμφωνα με την ΑΚΡΟΠΟΛΗ, "στην πρόσφατη "κλειστή" συνεδρίαση του συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας η Ελλάδα χαρακτηρίστηκε ως επιθετική, το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα Ελλάδας- Κύπρου ως επιθετικό. Επίσης οτι η Ελλάδα στοχεύει στο να απομακρύνει την Τουρκία απο τη Δύση, τα ελληνικά F-16 και C-130 πως κακώς πήγαν και προσγειώθηκαν στην Πάφο, οι S-300 αποτελούν απειλή και η Τουρκία θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια της "ΤΔΒΚ". Αποφασίστηκε ακόμη να ζητήσει απο τη Μεγάλη Βρετανία που είναι μια απο τις εγγυήτριες δυνάμεις, να πιέσει τη Λευκωσία, να περικοπούν οι πτήσεις ελληνικών αεροσκαφών και να μην κατασκευαστεί ο νέος ναύσταθμος στο Ζύγι".

    [7] Εκκλησία Αλβανίας

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει οτι "μετά απο μακροχρόνιες συνομιλίες μεταξύ εκπροσώπων του οικουμενικού Πατριαρχείου, της Εκλησίας της Αλβανίς και των αλβανικών αρχών, συγκροτήθηκε τελικά η Ιερά Σύνοδος της Ορθοδόξου Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Αλβανίας. Το Σάββατο, έγινε η ενθρόνιση και εγκατάσταση του μητοπολιτου Βερατίου, Αυλώνος και Κανίνης κ. Ιγνατίου ( κατάγεται απο αρβανίτικη οικογένεια και ομιλεί την αλβανική γλώσσα ) απο τον Αρχεπίσκοπο Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο και εκπροσώπους του Φαναρίου συγκρότησαν στα Τίρανα την Ιερά Σύνοδο".

    (Γ. Π.)

    [8] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι τα εξής: το νέο ιστορικό ρεκόρ του δείκτη τιμών στο Χρηματιστήριο, η συνάντηση Σημίτη-Παπαντωνίου, η άνοδος της βιομηχανικής παραγωγής τον Μαϊο, τα αποτελέσματα της χθεσινής δημοπρασίας των 15ετων ομολόγων και η έναρξη της λειτουργίας του Εθνικού Ελεγκτικού Κέντρου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: ``Θερμό κλίμα στην Σοφοκλέους-Νέο ιστορικό ρεκόρ του Δείκτη-"Ορατές" οι 3.000 μονάδες. ''

    ΕΞΠΡΕΣ: ``Φόβοι για εφησυχασμό - Επισημάνσεις Σημίτη για την οικονομία. ''

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ``Οι πρωταθλητές: Κατασκευαστικές-Μεταλλουργικές οδηγούν την άνοδο (στο Χρηματιστήριο).

    ΚΕΡΔΟΣ: ``Μείωση στους έμμεσους φόρους από το νέο χρόνο-Ο στόχος για πληθωρισμό 2% ρίχνει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης. ''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ``Τα ομόλογα ακτίνα φωτός στο τούνελ του πληθωρισμού-Με ρυθμό ανάπτυξης 5-6% η ένταξη στην ΟΝΕ το 2001. ''

    [9] Χρηματιστήριο Αθηνών-Νέα άνοδος ρεκόρ

    Η Γενική Δημοπρασίων αναφέρει ότι: "Σε νέα επίπεδα ρεκόρ έκλεισε ο γενικός δείκτης τιμών χθές, φέρνοντας πιο κοντά το "θαύμα" των 3.000 μονάδων. Ο Γενικός Δείκτης τιμών έκλεισε στις 2.770,91 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 1,18%"

    (Γ. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Tuesday, 21 July 1998 - 7:55:36 UTC