Read the UN Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

TA NEA THS OMOGENEIAS (19/03/1996)

From: Macedonian Press Agency <mpa@philippos.mpa.gr>

Macedonian Press Agency Expatriates News in Elot928 Greek Directory

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θεσσαλονίκη 19 Μαρτίου 1996


ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • [01] ΟΧΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΕ

  • [02] "ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ"

  • [03] ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΑΕ Β.& Ν.ΑΜΕΡΙΚΗΣ

  • [04] ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

  • [05] ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΕΚΛΙΠΟΝΤΑ ΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΔΝΕΪ

  • [06] ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΙΖΟΚΑΡΠΑΣΙΤΩΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ

  • [07] ΕΞΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ Τ.Α. ΤΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

  • [08] ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ "ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ" ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΑΡΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

  • [09] ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1997 Η ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΕΔΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ Β.ΑΜΕΡΙΚΗ

  • [10] ΝΕΟ Δ.Σ. ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

    [01] ΟΧΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΕ

    "Στο θέμα της χρήσης του ονόματος "Μακεδονία" από τα Σκόπια, όλοι οι Έλληνες ομόφωνα ζητούν να χρησιμοποιηθεί ένα όνομα που δεν θα μπορεί να απλουστευθεί επιτρέποντας τον σφετερισμό της ελληνικής ιστορίας και των ελληνικών δικαιωμάτων σε αυτό το όνομα", τόνισε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αποδήμου Αμερικής, Χρήστος Τομαράς, κατά την πρώτη επίσημη συνάντηση της ηγεσίας του Παγκοσμίου και του Περιφερειακού ΣΑΕ με κορυφαία στελέχη της ομογένειας του Καναδά.

    Σε ό,τι αφορά, δε, στο Κυπριακό ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου ΣΑΕ, Αντριου Αθενς, τόνισε ότι το Συμβούλιο θα συνεχίσει να ασκεί πιέσεις στη διεθνή κοινότητα για μια ειρηνική λύση που θα προστατεύει τα Ελληνοκυπριακά συμφέροντα, σημειώνοντας παράλληλα ότι οι διεθνείς νόμοι και συνθήκες δικαιώνουν την Ελλάδα στο θέμα των βραχονησίδων και των νησιών του Αιγαίου. Τη συνάντηση διοργάνωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο, Αθανάσιος Φούσιας, και στη διάρκειά της, εκτός από τα εθνικά θέματα, παρουσιάστηκαν στους Ελληνοκαναδούς ομογενείς και συζητήθηκαν οι στόχοι και οι προοπτικές του νέου θεσμού.

    [02] "ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ"

    Την ανάγκη συμβολής της επίσημης ελληνικής πολιτείας αλλά και ενεργοποίησης των απανταχού Ελλήνων για την καταπολέμηση του "αφροκεντρικού" μύθου, που διαδίδεται συνεχώς στα Πανεπιστήμια και κολέγια των ΗΠΑ επισημαίνει ο "Εθνικός Κήρυξ" της Νέας Υόρκης. Ανάλογη πρόσκληση απευθύνει και η πρωτοπόρος στην κατάρριψη των αφροκεντρικών θεωριών, καθηγήτρια Μέρι Λέφκοβιτς, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα.

    Την ισχυρότερη κατάρριψη της θεωρίας ότι ο ελληνικός πολιτισμός ξεπήδησε από το δανεισμό βασικών στοιχείων του αιγυπτιακού πολιτισμού, σε μια εποχή που η Αίγυπτος κατοικούνταν από τη μαύρη φυλή, παρέχει, όπως τονίζει η καθηγήτρια, η αδυναμία των θιασωτών της να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί οι Αιγύπτιοι πρέπει να θεωρούνται Αφρικανοί.

    Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι, όπως επισημαίνει στο βιβλίο της με τίτλο "Όχι από την Αφρική" η κ.Λέφκοβιτς, ξεχώριζαν τους εαυτούς τους από τη μαύρη φυλή που ζούσε στη νότια περιοχή της χώρας. Οι αρχαίοι Έλληνες επίσης έβλεπαν ότι το δέρμα των Αιγυπτίων ήταν πιο σκούρο από το δικό τους, ποτέ όμως δεν τους συσχέτισαν με τη μαύρη φυλή, τα μέλη της οποίας ονόμαζαν "Αιθίοπες". Σε κανένα αρχαίο κείμενο, αλλά και από κανένα αρχαιολογικό εύρημα (άγαλμα, παράσταση αγγείου, κ.ο.κ.) δεν φαίνεται ότι ο Σωκράτης ήταν Αφρικανός στην καταγωγή, και ο Αριστοτέλης δεν έκλεψε χειρόγραφα από τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, γιατί αυτή απλά χτίστηκε μετά το θάνατό του, προσθέτει η κ.Λέφκοβιτς, καταρρίπτοντας τους αφροκεντρικούς ισχυρισμούς. Ενώ οι ίδιοι οι αρχαίοι Έλληνες ποτέ δεν έκρυψαν τον σεβασμό τους για τον αιγυπτιακό πολιτισμό.

    [03] ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΑΕ Β.& Ν.ΑΜΕΡΙΚΗΣ

    Παιδεία-Πολιτισμός, Νεολαία, Κοινωνία, Επικοινωνία-Πληροφόρηση, Επιστήμη, Εκκλησία, Εθνικά Θέματα και Επιχειρήσεις-Οικονομία είναι οι θεματικοί άξονες των οκτώ Επιτροπών που συγκρότησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού Βορείου και Νοτίου Αμερικής.

    Στόχος κάθε Επιτροπής είναι η εμπεριστατωμένη έρευνα των εξελίξεων στον τομέα αρμοδιότητάς της για την ελληνική ομογένεια της αμερικανικής ηπείρου Μετά την εκπόνηση των επιμέρους μελετών κάθε Επιτροπή θα υποβάλλει συστάσεις και προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων και τη διευθέτηση των θεμάτων ειδικού ενδιαφέροντος στο κεντρικό σώμα. Η πρώτη συνεδρίαση των Επιτροπών θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου στο Skokie του Ιλλινόις και τα αποτελέσματα της συνάντησης θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη τύπου που θα ακολουθήσει.

    [04] ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

    Με τον αργυρό Μεγαλόσταυρο της Τιμής της Αυστρίας τιμήθηκε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παρασκευάς Αυγερινός, από τον Ομοσπονδιακό Πρόεδρο της Αυστριακής Δημοκρατίας, Τόμας Κλέστιλ, για την προσφορά του ως Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, στην ένταξη της Αυστρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ανώτατα κρατικά παράσημα της Αυστρίας παρέλαβαν επίσης για τον ίδιο λόγο ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Κλάους Χενς, η Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Νικόλ Φοντέν, και ο πρώην Πρόεδρος, Εγκον Κλεπς.

    Η απονομή πραγματοποιήθηκε σε ειδική πανηγυρική τελετή στη μεγάλη αίθουσα της Προεδρίας της Αυστριακής Δημοκρατίας, και από ελληνικής πλευράς παρέστη επίσης ο Πρέσβης, κ.Παναγιώτης Τσιούνης.

    Αναφερόμενος στις διαδικασίες ολοκλήρωσης της ένταξης της χώρας του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Πρόεδρος της Αυστρίας εξήρε το ρόλο που διαδραμάτισε η Ελλάδα σε αυτήν την κατεύθυνση.

    Στη διάρκεια της παραμονής του στην Αυστριακή πρωτεύουσα ο κ.Αυγερινός είχε σύντομες συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία της Αυστρίας, τον πρόεδρο του αυστριακού Κοινοβουλίου, Χάιντς Φίσσερ, τον πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Ομάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, Πέτερ Σήντερ, την πρόεδρο του κόμματος "Φιλελεύθερο Φόρουμ", Χάιντε Σμιτ, ενώ πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες πραγματοποίησε επίσκεψη στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Αυστρίας, όπου είχε συνάντηση και συνομιλία με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη, Κ.Μιχαήλ Στάϊκο.

    [05] ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΕΚΛΙΠΟΝΤΑ ΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΔΝΕΪ

    Στο μεγάλο εκλιπόντα ποιητή του φωτός και του Αιγαίου είναι αφιερωμένη διάλεξη που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης στο πλαίσιο του 14ου Φεστιβάλ του Σίδνεϊ. Ο θάνατος του νομπελίστα ποιητή έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση στην ομογένεια της πέμπτης ηπείρου και απασχολεί από χθες όλα τα ελληνικά και ελληνόφωνα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

    [06] ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΙΖΟΚΑΡΠΑΣΙΤΩΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δεκαπενθήμερες εκδηλώσεις των Ριζοκαρπασιτών της Νοτίου Αφρικής. Την Κυριακή τελέστηκε δοξολογία αφιερωμένη στους εγκλωβισμένους από την Καρπασία, στην εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα στο Κρούκερσντορπ, στην οποία μετείχε αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής Καρπασίας, και εκατοντάδες Ριζοκαρπασίτες και άλλοι ομογενείς από το Ντέρπαν, την Πρετόρια, το Γιοχάνεσμπουργκ, το Πρινγκς, το Πενόνι και το Αλπερντον.

    Ο Αρχιεπίσκοπος Παύλος ανέπεμψε δέηση για τους αγνοουμένους, τους εγκλωβισμένους και τους πρόσφυγες, ευχήθηκε υπέρ της ελευθερίας της Κύπρου και παρέλαβε από τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής Καρπασίας, Νίκο Φαλά, αγίασμα από το σκλαβωμένο μοναστήρι του Πρωτόκλητου, με το οποίο έρανε τους πιστούς μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα. Σε χαιρετισμό του που αναγνώστηκε στην εκδήλωση, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος, κάλεσε τους Ριζοκαρπασίτες της Νότιας Αφρικής να παραμείνουν σε στενή συνεργασία με την τοπική Ορθόδοξη εκκλησία και να συνεχίσουν τον ειρηνικό τους αγώνα υπέρ της Κύπρου.

    Στη διάρκεια της παραμονής του στη Νότια Αφρική ο κ.Φαλάς συναντήθηκε επίσης με το Γενικό Γραμματέα του Εθνικού Αφρικανικού Κογκρέσου και πρόεδρο της Επιτροπής Καταρτισμού του Συντάγματος της Νότιας Αφρικής, Σίριλ Ραμαπόζα, ο οποίος του διαβίβασε μήνυμα συμπαράστασης του Προέδρου της χώρας, Νέλσον Μαντέλα, στον αγώνα της Κύπρου. Ο κ.Ραμαπόζα πρόκειται να επισκεφθεί την Κύπρο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Εθνικό, θρησκευτικό και αντικατοχικό χαρακτήρα προσέλαβε και η χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Ριζοκαρπασιτών, στη διάρκεια της οποίας τονίστηκε η αποφασιστικότητα του κυπριακού ελληνισμού να συνεχίσει τον αγώνα του για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής στο βόρειο τμήμα του νησιού και να αποκαταστήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα στην περιοχή.

    Η κυπριακή αντιπροσωπεία επέδωσε επίσης χώμα από το Ριζοκάρπασο στον Επίτιμο Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας του Κρούκερσντορπ, Ανδρέα Χατζηπαύλου, το οποίο μαζί με χώμα από την εκκλησία του Αποστόλου Παύλου θα τοποθετηθεί στις ρίζες δέντρου από την Καρπασία, στην αυλή της εκκλησίας, στη μνήμη των δολοφονηθέντων από τους Τούρκους 25 εγκλωβισμένων.

    [07] ΕΞΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ Τ.Α. ΤΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

    Οι κ.κ.Στέλλα Καρυοφυλλίδη, Σπύρος Πολίτης, Στηβ Τσίτας, Μ.Μπιλιάς, Κρις Παπά και Χρήστος Ηλιόπουλος εκλέγονται σύμφωνα με τα μέχρις στιγμής αποτελέσματα της καταμέτρησης σε θέσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης της πολιτείας της Βικτώρια Αυστραλίας.

    [08] ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ "ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ" ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΑΡΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

    "I dream in Colour" ("Ονειρεύομαι σε χρώμα") είναι ο τίτλος της κινηματογραφικής ταινίας που ετοιμάζεται να ανεβάσει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ μια ομάδα νέων ομογενών, που έχουν συστήσει την κινηματογραφική εταιρεία "Raft" ("Σχεδία"), όνομα εμπνευσμένο από την σχεδία του Οδυσσέα και τα μεγάλα σκαμπανεβάσματα και δυσκολίες που οι νέοι παραγωγοί αναμένουν να βρουν στο δρόμο τους. Πρόκειται για τους Πολ Γκρίφιν Ζάνκα και Νίκο Ευτεριάδη, παραγωγούς, Γιώργο Τσαλίκη, τεχνικό διευθυντή, και Ελσα Τσαρτσίδη-Πατρικίου, ηθοποιό. Στόχος της ταινίας είναι να παράσχει μια λεπτομερή απεικόνιση της "πολύχρωμης" ζωής του Μπρονξ, μέσα από έναν "δραματικό, αρχαίο Ελληνικό τόνο".

    Η ταινία έχει βραβευτεί από το Ινστιτούτο Καλών Τεχνών της Νέας Υόρκης, είναι φιναλίστ στο διαγωνισμό καλύτερου σεναρίου του κινηματογραφικού εργαστηρίου που έχει ιδρύσει ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός-σκηνοθέτης Ρόμπερτ Ρέντφορντ και συγκαταλέγεται στις είκοσι ταινίες που έχουν διακριθεί από την αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου για το σενάριό τους (Academy Awards Foundation Nicholl Fellowships in Screenwriting).

    Σύμφωνα με τους νεαρούς ομογενείς πρωταγωνιστές της παραγωγής τους έχει ήδη γίνει πρόταση από το Χόλυγουντ, η οποία όμως προϋπέθετε αλλαγή του τέλους της ταινίας και μικρή αλλαγή στους ρόλους, την οποία, όμως αρνήθηκαν, γιατί, όπως τονίζουν θα χανόταν η σημασία του έργου.

    [09] ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1997 Η ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΕΔΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ Β.ΑΜΕΡΙΚΗ

    Το αργότερο μέχρι τον Ιανουάριο του 1997 αναμένεται να αποτελεί πραγματικότητα η πρώτη αυτοχρηματοδοτούμενη Έδρα Ελληνικών Σπουδών στη Βόρειο Αμερική, μετά από πρωτοβουλία του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά. Το Κογκρέσο έχει συγκεντρώσει μισό εκατομμύριο καναδικά δολλάρια, ενώ άλλο μισό εκατομμύριο διαθέτει η αρμόδια επαρχιακή κυβέρνηση.

    [10] ΝΕΟ Δ.Σ. ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    Ο κ.Γιώργος Μουστάκας είναι ο πρόεδρος του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού, που αναδείχθηκε στις εκλογές της 14ης Μαρτίου. Αντιπρόεδρος είναι ο κ.Τάκης Αβραμίδης, γραμματέας η κ.Άννα Σιριβλή, ταμίας ο κ.Στάθης Βανδώρος και μέλος ο κ.Γιώργος Κόκιος.
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute
    mpa2html v3.03 run on Wednesday, 10 April 1996 - 03:09:49