Visit the American Hellenic Media Project (AHMP) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: News in Greek, 05-11-03

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
  • [02] ΣΤΟ ECOFIN ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ Η ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΗ
  • [03] ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [04] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
  • [05] ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΘΥΜΑΤΑΙ
  • [06] ΔΙΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΣΟΦΕΡΑΤΟ ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ
  • [07] ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΙΝ/ΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.ΒΟΥΛΓΑΡΗ
  • [08] ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ
  • [09] ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΖΑΝΑΚΑΡΗ

  • [01] ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2005 (11:18 UTC+2)

    Συνεργασία με τον υπουργό Δικαιοσύνης Αναστάσιο Παπαληγούρα και τους Νίκο Ανδρουλάκη και Ευάγγελο Κρουσταλάκη, ομότιμο καθηγητή επίτιμο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αντίστοιχα είχε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός.

    Οι κύριοι Ανδρουλάκης και Κρουσταλάκης αναλαμβάνουν επικεφαλείς δύο επιτροπών για την αναμόρφωση του ποινικού κώδικα και του κώδικα ποινικής δικονομίας.

    Ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε ότι ο κ.Καραμανλής θέλησε ο ίδιος να συναντηθεί με τους προέδρους των δύο επιτροπών για να σηματοδοτήσει τη σημασία που αποδίδει η κυβέρνηση στην αναμόρφωση των δύο κωδίκων, να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στο δύσκολο και ιστορικό έργο τους.

    Ο κ.Παπαληγούρας υπογράμμισε ότι τα δύο νομοθετήματα έγιναν πριν από 55 χρόνια και σε πολλές περιπτώσεις είναι ξεπερασμένα και θα γίνει προσπάθεια με την αναμόρφωσή τους να ανταποκριθούν στις καινούργιες συνθήκες και σε όσα συμβαίνουν στον ευρωπαϊκό χώρο.

    Το έργο που αναλαμβάνουν οι δύο επιτροπές, είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης είναι επίπονος και επίζηλος ενώ σημείωσε ότι συμμετέχουν σε αυτές σημαντικές προσωπικότητες από το νομικό χώρο, όπως ακαδημαϊκοί, δικαστικοί και δικηγόροι.

    Ο ομότιμος καθηγητής Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε ότι στο παρελθόν είχαν γίνει προσπάθειες για την αναμόρφωση του ποινικού κώδικα που περιορίστηκαν όμως σε εμβαλωματικές λύσεις αλλά τώρα γίνεται προσπάθεια για την από αρχής αναθεώρησή του.

    Ο κ.Ευάγγελος Κρουσταλάκης που ανέλαβε πρόεδρος της επιτροπής για την αναμόρφωση του κώδικα ποινικής δικονομίας, υπογράμμισε ότι είναι δύσκολο το έργο και πως ο ίδιος έχει πλήρη συναίσθηση των δυσχερειών, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος μαζί με τα μέλη της επιτροπής θα φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

    Στόχος είναι, είπε ο κ.Κρουσταλάκης η ταχεία ποινική δικαιοσύνη με πλήρη σεβασμό στα δικαιώματα του κατηγορουμένου και στα δικαιώματα που απορρέουν από τη Χάρτα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

    [02] ΣΤΟ ECOFIN ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ Η ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΗ

    Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2005 (13:22 UTC+2)

    Στο Συμβούλιο υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών (ECOFIN) του Ιανουαρίου θα κριθεί η τιτλοποίηση, τόνισε ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, Γιώργος Αλογοσκούφης. Πρόσθεσε δε ότι φέτος η τιτλοποίηση θα ανέλθει σε 1,5 δισ. ευρώ, από το 1,8 δισ. ευρώ που είχε αρχικά υπολογιστεί, ενώ χαμηλότερη αναμένεται να είναι και αυτή για το 2006. Από τα 2 δισ. ευρώ που είχε αρχικά υπολογιστεί, η τιτλοποίηση θα περιοριστεί στο 1 δισ. ευρώ το 2006.

    Ερωτηθείς για το πώς θα καλυφθεί η διαφορά αυτή για φέτος και το 2006 ο κ. Αλογοσκούφης είπε ότι θα προέλθει κυρίως από περικοπές δαπανών, αλλά και από την αύξηση εσόδων. Σχετικά με τις αποκρατικοποιήσεις, ο κ. Αλογοσκούφης τόνισε ότι το 2006 θα φθάσουν στο 1,6 δισ. ευρώ, ενώ ανέφερε ότι δεν θα επιβληθούν νέα φορολογικά μέτρα.

    [03] ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Τίρανα, 3 Νοεμβρίου 2005 (11:44 UTC+2)

    Η ματαίωση της συνάντησης, που επρόκειτο να πραγματοποιήσουν οι Πρόεδροι της Ελλάδας, Κάρολος Παπούλιας και της Αλβανίας, Αλφρεντ Μοϊσίου, στους Αγίους Σαράντα, κυριαρχεί και σήμερα στα πρωτοσέλιδα του αλβανικού Τύπου.

    Μεγάλη μερίδα του Τύπου σχολιάζει ότι, μετά τις πρώτες έντονες αντιδράσεις, Τίρανα και Αθήνα χαμηλώνουν τους τόνους και κάνει αναφορά στη συνάντηση του πρεσβευτή της Ελλάδας στα Τίρανα Παντελή Καρκαμπάση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας Μπεσνίκ Μουσταφάι.

    Τονίζεται ότι σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του αλβανικού ΥΠΕΞ για τη συνάντηση αναφέρεται ότι «η συνομιλία μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών κ. Μουσταφάι με τον Έλληνα πρέσβη κ. Καρκαμπάση έγινε σε ανοιχτό και φιλικό πνεύμα και εστιάστηκε στις διευκρινίσεις για τους λόγους που οδήγησαν στη διακοπή της άτυπης επίσκεψης του Προέδρου της Ελλάδας Κάρολου Παπούλια στους Αγίους Σαράντα».

    Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο Έλληνας πρέσβης και ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών τόνισαν ότι «οι δύο πλευρές θα εργαστούν αδιάλειπτα ούτως ώστε οι άριστες σχέσεις μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας να αναπτυχθούν περισσότερο, με βάση τα προγράμματα και τις ατζέντες των δυο χωρών».

    Ορισμένες εφημερίδες σημειώνουν ότι ο κ. Μουσταφάι, μιλώντας χθες βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού Vizion Plus και κληθείς να εκτιμήσει εάν θα υπάρξουν συνέπειες στις ελληνοαλβανικές σχέσεις μετά τη ματαίωση της συνάντησης Παπούλια- Μοϊσίου, υπογράμμισε ότι «το επεισόδιο αυτό δεν θα έχει αρνητικές συνέπειες στις σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών».

    Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που αναφέρονται στη ματαίωση της συνάντησης έχουν ως εξής:

    Σέκουλι: «Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα κατά του Δημοκρατικού Κόμματος όσον αφορά το θέμα των περιουσιών»

    Τέμα: «Επεισόδιο: Τα Τίρανα και η Αθήνα χαμηλώνουν τους τόνους»

    Γκαζέτα Σκιπτάρε: «Νάνο: Εάν ήξερα για τη συνάντηση Παπούλια- Μοϊσίου, θα μπορούσα να αποτρέψω το επεισόδιο».

    Κλέαρχος Λιάτης

    [04] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

    Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2005 (11:24 UTC+2)

    Η στελέχωση του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο νέο επιτελικό του ρόλο, όπως έχει εξαγγελθεί, απασχόλησε τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Νίκο Τσιαρτσιώνη.

    Εξερχόμενος του μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Τσιαρτσιώνης δήλωσε ότι "η αναβάθμιση του υπουργείου περνά από τη στελέχωσή του, τον προϋπολογισμό, τα κονδύλια που πρέπει να διατεθούν, αλλά και τις διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού, τα οποία θα ενισχύσουν την αναβάθμισή του".

    [05] ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΘΥΜΑΤΑΙ

    Βερολίνο, 3 Νοεμβρίου 2005 (17:31 UTC+2)

    Το δεύτερο τόμο των απομνημονευμάτων του παρουσιάζει ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Χέλμουτ Κολ.

    Ο κ. Κολ αναφέρεται εκτεταμένα στο χρονικό της επανένωσης της Γερμανίας παρουσιάζοντας μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδοχή των ιστορικών γεγονότων που οδήγησαν στην επανένωση, επικεντρώνοντας στις προσωπικές σχέσεις μεταξύ των ηγετών της εποχής, μετέδωσε το BBC.

    Οι άσχημες σχέσεις που είχε για παράδειγμα με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό, Μάργκαρετ Θάτσερ, έκαναν πολύ πιο δύσκολους τους χειρισμούς του.

    Θυμάται πως η «σιδηρά κυρία» χτύπησε τα πόδια της οργισμένη κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο Παρίσι, εννέα μέρες μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.

    Ο κ. Κολ γράφει ότι η κ. Θάτσερ απείλησε να θέσει βέτο στην επανένωση της Γερμανίας στα όργανα της τότε Ευρωπαϊκής Κοινότητας.

    Αντίθετα, ο πρώην Γερμανός καγκελάριος εκφράζει την ευχάριστη έκπληξή του για την αλλαγή στάσης του τότε προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Μιτεράν, ο οποίος πείσθηκε να αποδεχθεί την επανένωση της Γερμανίας κατά τη διάρκεια μακράς ανεπίσημης συνάντησης των δυο ανδρών στο Μπορντό τον Ιανουάριο του 1990.

    Ο κ. Κολ γράφει τέλος ότι ο πιο ενθουσιώδης υποστηρικτής της επανένωσης της χώρας του ήταν ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος.

    «Ο Τζορτζ Μπους ήταν ο πιο σημαντικός σύμμαχος στη πορεία προς τη γερμανική επανένωση», γράφει χαρακτηριστικά στα απομνημονεύματά του ο Χέλμουτ.

    [06] ΔΙΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΣΟΦΕΡΑΤΟ ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

    Θεσσαλονίκη, 3 Νοεμβρίου 2005 (11:13 UTC+2)

    Διάλεξη με θέμα «H ψηφιδωτή εικόνα του Αγίου Δημητρίου του Sassoferrato» με ομιλητές τον ιστορικό τέχνης Gabriele Barucca και τον συντηρητή Giorgio Pieri διοργανώνει το Ιταλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, στις 20.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων, με αφορμή την μεταφορά και έκθεση στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, πολύτιμης εικόνας του Πολιούχου από το Σάσοφεράτο της Ιταλίας.

    Στη διάρκεια της διάλεξης, ο Gabriele Barucca θα αναπτύξει καλλιτεχνικές και ιστορικές απόψεις του έργου που ανήκει χρονολογικά στον 14ο αιώνα και μεταφέρθηκε στην Ιταλία από τον καρδινάλιο Βησσαρίωνα, ενώ ο Giorgio Pieri θα μας διαφωτίσει σχετικά με την μακρά και λεπτή διαδικασία συντήρησης της εικόνας που πραγματοποίησε το Opificio delle Pietre Dure της Φλωρεντίας, ένα από τα πιο εξειδικευμένα Ινστιτούτα συντήρησης στο κόσμο. Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση με ντοκουμέντα από τις φάσεις συντήρησης της εικόνας.

    Η διάλεξη θα γίνει στην ιταλική γλώσσα με ταυτόχρονη μετάφραση και θα ακολουθήσει δεξίωση.

    [07] ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΙΝ/ΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.ΒΟΥΛΓΑΡΗ

    Θεσσαλονίκη, 3 Νοεμβρίου 2005 (10:35 UTC+2)

    Με σεμινάρια κινηματογράφου εμπλουτίζονται οι Κινηματογραφικές Νυχτερίδες του Τελλόγλειου, τις διαλέξεις των οποίων θα δίνει ο σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης.

    Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, στις 19:00 - 21:00 θα διεξαχθεί σεμινάριο με τίτλο «Ο ήχος και η μουσική: μία δεύτερη περιπέτεια», ενώ τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, τις ίδιες ώρες διοργανώνεται σεμινάριο με τίτλο «Το μοντάζ: οι τελικές επιλογές».

    Στο πλαίσιο των κινηματογραφικών προβολών θα παρουσιαστούν τα έργα «La nuit americain» (Αμερικάνικη Νύχτα), του Francois Truffaut (Δευτέρα 07 Νοεμβρίου, στις 21:00 μ.μ.) και «Singing in the rain» (Τραγουδώντας στη βροχή), των Stanley Donen και Gene Kelly (Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στις 21:00 μ.μ).

    [08] ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ

    Θεσσαλονίκη, 3 Νοεμβρίου 2005 (10:13 UTC+2)

    Εκθεση με τίτλο «Επαγγέλματα του χθες και του σήμερα» θα φιλοξενήσει το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του ΑΠΘ από τις 11 Νοεμβρίου έως τις 16 Απριλίου.

    Η έκθεση αυτή επιχειρεί μια αναδρομή στην Ελλάδα που χάθηκε και μεταλλάσσεται διαρκώς μέσα από την καθημερινή εργασία. Θα παρουσιαστεί μέσα από διαφορετικές ενότητες, όπως φωτογραφίες της «Ελλάδας του μόχθου» και ζωγραφική απεικόνιση των επαγγελμάτων, καθώς επίσης κινηματογραφικά αποσπάσματα. Κομμάτι της έκθεσης θα αποτελεί το αυτοκίνητο της οικογένειας Τέλλογλου, μια Rambler του 1968.

    Η έκθεση φωτογραφίας διοργανώθηκε από το Ριζάρειο Ίδρυμα με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρου Σ. Νιάρχου και περιλαμβάνει μια πλούσια συλλογή σπάνιων φωτογραφιών της περιόδου 1900-1960, στις οποίες αποτυπώνεται ο καθημερινός μόχθος των Ελλήνων για επιβίωση, η προσαρμογή του στις νέες τεχνολογίες και στις νέες συνθήκες.

    Στη ζωγραφική - χαρακτική θα παρουσιαστούν έργα από τις μόνιμες συλλογές του Τελλογλείου, με θέμα διάφορα επαγγέλματα, καθώς και έργα του ζωγράφου Θεόφιλου από το Μουσείο Στρατή Ελευθεριάδη- Teriade της Μυτιλήνης, αλλά και έργα ζωγραφικής από ιδιωτικές συλλογές.

    Στη σκηνογραφία θα παρουσιαστούν μακέτες σκηνικών από κινηματογραφικές ταινίες όπου παρουσιάζονται επαγγέλματα. Επίσης θα εκτεθούν αντικείμενα που αφορούν τα διάφορα επαγγέλματα -παλιές γραφομηχανές (με σημαντικότερη μια γραφομηχανή του 1895), φωτογραφικές και ταμειακές μηχανές, καλούπια πιλοποιού, ξύλινα καλαπόδια υποδηματοποιού, παλιά μηχανήματα τυπογραφείου (χειροκίνητο τυπογραφικό πιεστήριο, διευθυνσιογράφος), κινηματογραφικές κάμερες, ένα πάγκος τσαγκάρη με εργαλεία, ένα χειροκίνητο πλυντήριο, ένα ηχόφωνο, ένα τηλέφωνο-αντίκα - αντικείμενα που ζωντανεύουν την εικόνα του χθες ή την αλλαγή του σήμερα.

    Ο δημοσιογράφος Άρης Μαλανδράκης θα παρουσιάσει αφιέρωμα στα επαγγέλματα, όπως απαθανατίζονται στις ταινίες του παλιού -ασπρόμαυρου- ελληνικού κινηματογράφου. Το αφιέρωμα περιλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν το Δεκέμβριο, Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

    Εναρμονισμένες με το πνεύμα της έκθεσης, οι Κινηματογραφικές Νυχτερίδες θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα βράδι, στο Αμφιθέατρο του Τελλογλείου, με Κινηματογραφικά Σεμινάρια από τον σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη και με προβολές ταινιών, οι οποίες σχετίζονται με επαγγέλματα.

    Παράλληλα θα διοργανωθούν εκπαιδευτικά προγράμματα με ειδικές προβολές, πολυθέαμα απεικόνισης επαγγελμάτων στην τέχνη, καθώς και αυτοσχεδιασμούς φοιτητών υποκριτικής, που μέσα από το θεατρικό παιχνίδι θα εισάγουν τα παιδιά στη γνωριμία με τον κόσμο του χθες.

    Η εικαστικός Μαρία Παπαδημητρίου θα παρουσιάσει, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, στις 12:30 μ.μ, το έργο της με τίτλο «Trans - Bonanza», ένα διαδραστικό εικαστικό δρώμενο με συμμετοχή από το κοινό.

    Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Δευτέρα,Τρίτη, Πέμπτη: 09:00-14:00, Τετάρτη & Παρασκευή: 09:00-21:00, Σάββατο-Κυριακή: 10:00-18:00. Είσοδος: 3 ευρώ & 1,5 ευρώ (φοιτητικό).

    [09] ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΖΑΝΑΚΑΡΗ

    Θεσσαλονίκη, 3 Νοεμβρίου 2005 (10:12 UTC+2)

    To νέο βιβλίο του, με τίτλο «Τότε που ξημέρωνε σκοτάδι», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη, θα παρουσιάσει ο συγγραφέας Βασίλης Τζανακάρης την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, στις 8 μμ, στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ της Θεσσαλονίκης.

    Πρόκειται για μία τοιχογραφία-χρονικό μιας ολόκληρης εποχής μέχρι το εφιαλτικό καλοκαίρι του 1936, το σκοτεινό ξημέρωμα της 4ης Αυγούστου και το κάψιμο των βιβλίων στην πλατεία του λευκού Πύργου. Ένα βιβλίο-κατάδυση στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων του πλούτου, των κοσμικών χορών, των κοινωνικών σκανδάλων, της ελληνικής κουζίνας και της πρακτορολογίας.

    Ομιλητές στην παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Τζανακάρη, θα είναι ο διευθυντής της εφημερίδας Αγγελιοφόρος, Τραϊανός Χατζηδημητρίου και ο καθηγητής πολιτικής ιστορίας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Γιώργος Αναστασιάδης.


    Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpab2html v1.01d run on Thursday, 3 November 2005 - 19:13:57 UTC