Browse through our Interesting Nodes on Greek Foreign Affairs Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Monday, 18 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: News in Greek, 05-07-27

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ
  • [02] Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ
  • [03] Ο ΣΤΑΝΙΣΕΦ ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
  • [04] Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
  • [05] ANOΔΟΣ 0,81% ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
  • [06] "ΆΡΙΣΤΗ" ΓΙΑ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ
  • [07] ΝΕΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΑΜΣΦΕΛΝΤ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΑΓΔΑΤΗ
  • [08] ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΥΠΟΠΤΩΝ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

  • [01] ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

    Αθήνα, 26 Ιουλίου 2005 (23:18 UTC+2)

    Ξεκίνησε στο Α' Θερινό Τμήμα της Βουλής η επί της αρχής συζήτηση του σχεδίου νόμου για το Εργασιακό, με δεδομένη τη συναίνεση της συμπολίτευσης και την εναντίωση της αντιπολίτευσης και των συνδικάτων.

    Βασικό επιχείρημα των βουλευτών της συμπολίτευσης, είναι η ανάγκη «τολμηρών βημάτων» για την ενίσχυση της απασχόλησης, καθώς, όπως αναφέρθηκε «παρά τις καλές προθέσεις, οι ρυθμίσεις Γιαννίτση του 2000 δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα στην αύξηση της απασχόλησης και την ανταγωνιστικότητα».

    «Η κυβέρνηση προχωράει με τολμηρά, μελετημένα και αποφασιστικά βήματα, σε μεταρρυθμίσεις για ένα καλύτερο αύριο και όχι απλά τη συντήρηση κεκτημένων του χθες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιος Μπούρας, ενώ ήδη με την έναρξη της συζήτησης, ο υπουργός Απασχόλησης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για «παραπληροφόρηση και σκόπιμη διαστρέβλωση του περιεχομένου των ρυθμίσεων του νομοσχεδίου».

    Παράλληλα, η συμπολίτευση επέλεξε να εστιάσει σε ευνοϊκές για τα αδικημένα κοινωνικά στρώματα, ρυθμίσεις όπως η διατήρηση της δυνατότητας είσπραξης της συζυγικής σύνταξης για τους χήρους και χήρες κάτω των 40 ετών, η δυνατότητα εξαγοράς 150 ενσήμων προκειμένου να θεμελιωθεί συνταξιοδοτικό δικαίωμα, η διευθέτηση χρεών των αγροτικών συνεταιρισμών και η ρύθμιση οφειλών πλημμυροπαθών επιχειρήσεων.

    Κατά τον εισηγητή της ΝΔ, με τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου, θα τεθεί τέρμα στην παράνομη και μαύρη ανασφάλιστη εργασία, οι εργαζόμενοι θα αυξήσουν τις αποδοχές τους με την ευκαιρία των υπερωριών, ενώ η διευκόλυνση των επιχειρήσεων θα οδηγήσει σε νέες επενδύσεις, άρα και θέσεις εργασίας.

    Αντιθέτως, ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Παπαχρήστος, υποστήριξε ότι το σχέδιο νόμου σηματοδοτεί την «επιστροφή του σήμερα στις χειρότερες πλευρές του χθες». «Δεν χτυπάτε μόνον την οικογένεια του εργαζόμενου και το μικρομεσαίο, αλλά πλήττετε και την ίδια την ανταγωνιστικότητα, καθώς αποπροσανατολίζετε την κοινωνία, αλλά στέλνετε και λάθος μήνυμα στον επιχειρηματικό κόσμο», είπε και πρόσθεσε: «αποθαρρύνετε εκείνα τα τμήματά του που θέλουν καλύτερα εκπαιδευμένο προσωπικό, επιζητούν εξειδίκευση, κοινωνικό διάλογο και επιβραβεύετε όσους δουλεύουν με παλιές μεθόδους οργάνωσης, παλιά τεχνολογία και νοοτροπία».

    Στο ίδιο πνεύμα, ο κ. Παπαχρήστος έβαλε εναντίον της ηγεσίας του υπουργείου Απασχόλησης και σε ιδεολογικό επίπεδο λέγοντας ότι «τουλάχιστον η λαϊκή δεξιά θα έγραφε στις σημαίες της την ανάπτυξη της οικογένειας, ενώ εσείς την παραδίδετε στη βούληση του εργοδότη». Ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ είπε ότι υπάρχουν και κοινωνικά ευεργετικές διατάξεις στο σχέδιο νόμου, την παρουσία των οποίων απέδωσε σε προσπάθεια εξισορρόπησης των εντυπώσεων υποστηρίζοντας ότι «ένα απροκάλυπτα αντεργατικό και κυνικό νομοσχέδιο, δεν θα μπορούσε παρά να περάσει σε ένα περίβλημα κοινωνικής ευαισθησίας».

    «Πάρτε πίσω το νομοσχέδιο. Θα την πληρώσετε όπως και το ΠΑΣΟΚ. Η εργατική τάξη δεν θα σταματήσει στην σημερινή 24ωρη απεργία - δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια» προειδοποίησε την κυβέρνηση ο εισηγητής του ΚΚΕ, Δημήτρης Τσιόγκας.

    «Οι εργαζόμενοι θα σακατευτούν κυριολεκτικά γιατί θα είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν πέρα του οκταώρου, χωρίς να πληρώνονται. Όχι μόνον δεν θα παίρνουν παραπάνω λεφτά από τις υπερωρίες, αλλά θα υποσκάπτεται η υγεία τους. Θα πεθαίνουν στις σκαλωσιές, στις μηχανές και καμία άδεια, κανένα ρεπό, δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη φθορά στην υγεία του εργάτη που υπονομεύεται ανεπανόρθωτα» υποστήριξε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

    Ο κ. Τσιόγκας, είπε ακόμη ότι οι διατάξεις του σχεδίου νόμου συνιστούν υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος της ΝΔ, αλλά και κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως και συνέχεια των νόμων του ΠΑΣΟΚ το 1998 και του 2000. «Όσοι υποστηρίζουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων βρίσκονται στο ίδιο χαράκωμα με τους εργοδότες. Η ηγεσία της ΓΣΕΕ έχει τεράστιες ευθύνες γιατί συμφωνεί με την ανταγωνιστικότητα, τη διευθέτηση εργάσιμου χρόνου, μερική εργασία» τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

    «Νομοσχέδιο υπέρ των εργαζομένων δεν υπάρχει στην ατζέντα της ΝΔ; Ένα νομοσχέδιο που να λέει ότι παίρνουμε μία δεκάρα από τους πλούσιους και το δίνουμε στους φτωχούς;» αναρωτήθηκε ο εισηγητής του Συνασπισμού, Γιάννης Δραγασάκης.

    «Τα μέτρα θα δημιουργήσουν προβλήματα. Η παραγωγικότητα θα πέφτει μετά τις 8 ώρες και θα αυξηθούν τα ατυχήματα. Θα αναπτυχθούν καιροσκοπικές μορφές επιχειρηματικής δράσης χωρίς προοπτικές. Τα μέτρα αυτά θα είναι τα αυριανά μας προβλήματα και αύριο, ο ΣΕΒ θα ζητήσει και πρόσθετα» προέβλεψε ο κ. Δραγασάκης και σχολίασε ότι «ενώ μιλάγαμε για σύγκλιση με την Ευρώπη, εδώ πάμε για σύγκλιση με τα Βαλκάνια».

    Ειδική μνεία επεφύλαξε ο κ. Δραγασάκης, στη διάταξη για τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας στις επιχειρήσεις που δεν υφίσταται σωματείο. «Οι υπογραφές των εργαζομένων είναι δηλώσεις νομιμοφροσύνης προς την εργοδοσία. Πλήττουν την αξιοπρέπεια των εργαζομένων, την ιδέα της συλλογικής έκφρασης και διαπραγμάτευσης», είπε.

    [02] Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε. ΛΕΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    Άγκυρα, 27 Ιουλίου 2005 (16:12 UTC+2)

    Η Τουρκία δεν θα αναγνωρίσει «επουδενί» την Κυπριακή Δημοκρατία- ως όρο για τις διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε.- επανέλαβε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά το πέρας της συνάντησης που είχε σήμερα, στο Λονδίνο, με τον Βρετανό ομόλογό του, Τόνι Μπλερ. Κάλεσε δε την Ε.Ε. να «παραμείνει πιστή στις αποφάσεις της 17ης Δεκεμβρίου».

    Σε ερωτήσεις σχετικά με το περιεχόμενο της διακήρυξης που ετοιμάζεται να εκδώσει η Τουρκία, είπε : «Το περιεχόμενο της διακήρυξης είναι μυστικό. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες γι αυτό. Όταν έρθει ο καιρός θα το ανακοινώσουμε».

    Εξήγησε, ωστόσο, πως στο κείμενο της διακήρυξης δεν υπάρχει κάποια προκλητική διατύπωση, ότι είναι η ανακοίνωση των ήδη γνωστών και ότι η «ελληνοκυπριακή διοίκηση», όπως αποκάλεσε την Κυπριακή Δημοκρατία, δεν θα αναγνωριστεί πριν την επίτευξη λύσης.

    Επίσης, επέστησε την προσοχή στην συνέχιση της υποστήριξης της προεδρεύουσας Βρετανίας στην ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ και είπε : «Ο Πρωθυπουργός Μπλερ κατά τη συνάντησή μας, είπε ότι όπως υποστήριξαν την Τουρκία κατά το χρονοδιάγραμμα της 17ης Δεκεμβρίου, έτσι θα την υποστηρίξουν και στο εξής.

    [03] Ο ΣΤΑΝΙΣΕΦ ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

    Σόφια, 27 Ιουλίου 2005 (20:43 UTC+2)

    Με ψήφους 120 υπέρ και 119 κατά το βουλγαρικό κοινοβούλιο, σε μυστική ψηφοφορία, εξέλεξε απόψε τον Σοσιαλιστή ηγέτη, Σεργκέι Στανίσεφ, νέο πρωθυπουργό της χώρας.

    Στη σημερινή κρίσιμη ψηφοφορία έδωσαν το «παρών» οι βουλευτές όλων των κομμάτων πλην της Αναστασίας Μόζερ της Βουλγαρικής Λαϊκής Ένωσης, που επικαλέστηκε σοβαρούς προσωπικούς λόγους για την απουσία της.

    Εκτός των βουλευτών των Σοσιαλιστών και του μουσουλμανικού «Κινήματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών», υπέρ του Στανίσεφ εκτιμάται ότι ψήφισε ένας ανεξάρτητος βουλευτής, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον συνασπισμό «Ατάκα» και τρία ακόμη εν ενεργεία μέλη του συνασπισμού.

    [04] Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΥ

    Αθήνα, 27 Ιουλίου 2005 (16:41 UTC+2)

    Εκατομμύρια ευρώ έχουν χαθεί απο την έλλειψη οργάνωσης του ΕΣΥ, δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας κ. Νικήτας Κακλαμάνης, σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε σήμερα στους υγειονομικούς συντάκτες.

    Από την καταγραφή εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία που έχει ξεκινήσει το υπουργείο Υγείας φαίνεται ότι υπάρχουν περιπτώσεις μισθοδοσίας ατόμων τα οποία είτε είναι ανύπαρκτα στην εν λόγω υπηρεσία είτε είχαν υπηρετήσει στο παρελθόν και αποχώρησαν. Μέχρι στιγμής πάντως έχει βεβαιωθεί ότι διπλές ή μή δικαιούμενες μισθοδοσίες είχαν στην Πάτρα 22 άτομα από τα οποία έχει διαπιστωθεί ότι χάθηκαν 500.000 ευρώ. Το τελικό πόρισμα θα εκδοθεί εντός δέκα ημερών καθώς έχει ζητηθεί από τις τράπεζες άρση του τραπεζικού απορρήτου συγκεκριμένων λογαριασμών μισθοδοσίας.

    Επίσης, δεν υπάρχει ακριβής καταγραφή κλινών σε πολλά δημόσια νοσοκομεία για διάφορους λόγους, ένας εξ' αυτών είναι το γεγονός ότι αλλάζει η μισθοδοσία των διευθυντών των κλινικών ανάλογα με τον αριθμό των κλινών.

    Έμφαση δίνει το υπουργείο στη ρύθμιση των χρεών των νοσοκομείων, συγκεκριμένα από το 2001 μέχρι το 2004 το συνολικό ποσό των οφειλών των νοσοκομείων ανερχόταν σε άνω των 3 δισ. ευρώ.

    Τα ρυθμιζόμενα χρέη είναι 2,5 δισ. ευρώ, αλλά το ακριβές ποσό θα προκύψει σε μία ή δύο εβδομάδες.

    Μέχρι σήμερα έχουν εκταμιευτεί 1,8 δισ. ευρώ απο το υπουργείο Οικονομικών και βρίσκονται σε διαδικασίες εκταμίευσης άλλα 400 δισ. ευρώ. Μέχρι 20/7/05 ενταλματοποιήθηκαν χρέη αξίας 2 δισ. 65 εκατ. ευρώ.

    Για όλα αυτά τα στοιχεία το υπουργείο έρχεται σε συνεννόηση την Παρασκευή και το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη με υπεύθυνους των ΔΥΠΕ για οριστικοποίηση των στοιχείων.

    Για τη σημερινή πολιτική ηγεσία του υπουργείου το φαινόμενο αυτό δεν είναι αποδεκτό και όπως βεβαίωσε θα κάνει ότι είναι δυνατόν να μην ξανασυμβεί στο μέλλον.

    Ήδη, μέσω της διαδικασίας ρύθμισης των χρεών εξήχθησαν πολλά συμπεράσματα και στοιχεία όπως είναι:

    α. Η δημιουργία οριστικού μητρώου νοσοκομείων

    β. Η δημιουργία προσωπικού μητρώου προμηθευτών απο τους 387 που εντάχθηκαν στη ρύθμιση

    γ. Βάση δεδομένων ανά προμηθευτή και ανά νοσοκομείο που θα συμπληρώνεται διαρκώς και όταν ολοκληρωθεί θα τεθεί υπόψη και της Βουλής.

    Στα υλοποιηθέντα έργα περιλαμβάνονται επίσης η εφαρμογή κανόνων ταμειακής διαχείρισης των νοσοκομείων, η συγκέντρωση των συμβάσεων των αγορών στα νοσοκομεία, η εγκατάσταση ελεγκτικών μηχανισμών, η μείωση των τιμών ΦΕΚ (τουλάχιστον κατά 25%) κ.α.

    Τα άμεσα οφέλη είναι η εξοικονόμηση οικονομικών πόρων ύψους 115 έως 130 εκατ. ευρώ εφάπαξ από τη ρύθμιση των χρεών, 120 με 150 εκατ. ευρώ την πρώτη διετία από την αξιοποίηση αποθεμάτων και 160 έως 180 εκατ. ευρώ ανά έτος από τη μείωση των τιμών στις προμήθειες.

    [05] ANOΔΟΣ 0,81% ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

    Αθήνα, 27 Ιουλίου 2005 (16:25 UTC+2)

    Ενισχυμένος κατά 0,81% έκλεισε τη σημερινή συνεδρίαση ο γενικός δείκτης τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί στις 3.307,56 μονάδες. Ενδοσυνεδριακά κινήθηκε ανάμεσα στις 3.285,67 και τις 3.308,11. Ο τζίρος ανήλθε στα 202,3 εκατ. ευρώ, ενώ από το σύνολο των υπό διαπραγμάτευση μετοχών, οι 167 ενισχύθηκαν, οι 100 υποχώρησαν και οι υπόλοιπες 122 παρέμειναν στάσιμες._

    [06] "ΆΡΙΣΤΗ" ΓΙΑ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ

    Λονδίνο, 27 Ιουλίου 2005 (11:07 UTC+2)

    Άριστη χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό της Βρετανίας Τόνι Μπλερ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του χθες βράδυ σε παμπαροικιακή συγκέντρωση στο Λονδίνο.

    Μιλώντας στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία στην αίθουσα Penridge του βορείου Λονδίνου, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος είπε πως κατά τη συνάντηση καθορίστηκαν τρόποι μελλοντικής συνεργασίας και διαλόγου ''για να κατανοήσουν τις θέσεις μας και εμείς να τους υποστηρίζουμε εκεί που τα συμφέροντα μας είναι τα ίδια'', είπε.

    ΜΠΕ-ΚΥΠΕ

    [07] ΝΕΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΑΜΣΦΕΛΝΤ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΑΓΔΑΤΗ

    Βαγδάτη, 27 Ιουλίου 2005 (10:44 UTC+2)

    Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ, πραγματοποίησε σήμερα μυστική επίσκεψη στη Βαγδάτη και ζήτησε από τους Ιρακινούς να ολοκληρώσουν τη σύνταξη του συντάγματός τους πριν από τη διορία της 15ης Αυγούστου.

    "Δε θέλουμε καθυστερήσεις. Τώρα είναι η ώρα να προχωρήσουμε με αυτό", δήλωσε σε δημοσιογράφους.

    To πρόγραμμά του περιελάμβανε συναντήσεις με Ιρακινούς υπεύθυνους και διοικητές του αμερικανικού στρατού, ενώ έφτασε στο Ιράκ από το Τατζικιστάν, σύμφωνα με ανταποκριτή του γαλλικού πρακτορείου, που τον ακολουθεί.

    Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, έχει καθιερώσει πλέον τις μυστικές επισκέψεις στην ιρακινή πρωτεύουσα, σε μια προσπάθεια εμψύχωσης και τόνωσης του ηθικού των Αμερικανών στρατιωτών, αλλά και άσκησης πιέσεων για τη δρομολόγηση ουσιαστικών πολιτικών εξελίξεων.

    [08] ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΥΠΟΠΤΩΝ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

    Λονδίνο, 27 Ιουλίου 2005 (10:18 UTC+2)

    Οι βρετανικές αστυνομικές αρχές συνέλαβαν δύο υπόπτους για τρομοκρατία στο Μπέρμιγχαμ της Βόρειας Αγγλίας, στο πλαίσιο του αντιτρομοκρατικού νόμου σε σχέση με τις επιθέσεις της 21ης Ιουλίου στο Λονδίνο, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

    Οι συλλήψεις, πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια κοινής επιχείρησης της τοπικής αστυνομίας, της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της αστυνομίας του Λονδίνου και μελών των βρετανικών υπηρεσιών ασφαλείας.


    Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpab2html v1.01d run on Wednesday, 27 July 2005 - 18:13:59 UTC