Read the Weekly Financial Report on Greek Markets (by SAE Americas) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: News in Greek, 00-04-09

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Γ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ: ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  • [02] ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η "ΨΑΛΙΔΑ" ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ MRB
  • [03] ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ
  • [04] ΑΝΕΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ Ο Θ. ΚΑΣΣΙΜΗΣ
  • [05] ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ: "ΚΛΕΙΔΙ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
  • [06] ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ
  • [07] ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ
  • [08] ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΗ ΝΔ ΣΤΟ 75% ΤΟΥ EXIT POLL ΤΗΣ ALCO
  • [09] Μ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ: ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
  • [10] ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΚΑΤΑ 0.8% ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ EXIT POLL ΤΗΣ ΚΑΠΠΑ REASEARCH
  • [11] ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
  • [12] ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ "SAUFRAGE"
  • [13] ΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΝΕΙ Η ΜΕΤRΟΝ ANALYSIS
  • [14] ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
  • [15] ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η Ν.Δ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ EXIT POLL ΤΗΣ MRB
  • [16] ΤΟ ΠΡΩΤΟ EXIT POLL ΤΗΣ ALCO

  • [01] Γ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ: ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Αθήνα, 9 Απριλίου 2000 (21:05 UTC+2)

    "Τα πράγματα είναι πολύ θετικά για εμάς. Νομίζω ότι και η αγορά θα πάει καλά. Θα υπάρξει ισχυρή κυβέρνηση", δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Αλογοσκούφης προσερχόμενος στη Ρηγγίλης, όπου έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από οπαδούς του κόμματος που πανηγυρίζουν για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

    Αισιόδοξη δήλωσε και η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Μάρω Κοντού, από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, και τόνισε "θα παλέψω για αυτό το κόμμα που αγαπώ τόσο πολύ και που ανήκω χρόνια".

    [02] ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η "ΨΑΛΙΔΑ" ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ MRB

    Αθήνα, 9 Απριλίου 2000 (21:05 UTC+2)

    Μειώνεται συνεχώς η "ψαλίδα" ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με νέα στοιχεία που έδωσε στις 8:50 το βράδυ ο τηλεοπτικός σταθμός Mega και η εταιρία MRB. Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να συγκεντρώνει ποσοστό 42,5% - 44%, ενώ το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε κατά μισή μονάδα 42,5% - 43,5%, γεγονός που σημαίνει ότι η διαφορά μειώθηκε στο 0,25%.

    Το ποσοστό των υπολοίπων κομμάτων παραμένουν αμετάβλητα. Σημειώνεται πως στις 10 το βράδυ αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα.

    [03] ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ

    Αθήνα, 9 Απριλίου 2000 (20:12 UTC+2)

    Η αισιοδοξία είναι διάχυτη στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που εκτιμούν ότι όσο προχωρά η ώρα η διαφορά ανάμεσα στο κόμμα τους και το ΠΑΣΟΚ θα διευρύνεται.

    Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Κασσίμης επεσήμανε ότι η ΝΔ θα προηγηθεί του ΠΑΣΟΚ κατά δύο μονάδες, ενώ από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής του ίδιου κόμματος Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας τα πρώτα αποτελέσματα του exit poll τόνισε ότι "η επόμενη μέρα για την Ελλάδα θα είναι καλύτερη από την χθεσινή".

    Από τον ενθουσιασμό που επικρατεί στη Ρηγίλλης, στο "στρατόπεδο" της Χαριλάου Τρικούπη επικρατεί κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας με τα στελέχη να υπογραμμίζουν ότι είναι ακόμη νωρίς για να προεξοφλήσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

    Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάσος Μαντέλης, σε δηλώσεις του έκανε λόγο για μια ιδιαίτερα σκληρή αναμέτρηση, προσθέτοντας όμως ότι "η πραγματικότητα μπορεί να βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ καλύτερα από τα exit poll". Εξάλλου, απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ήττας του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μαντέλης τόνισε ότι το κόμμα θα ανασυγκροτηθεί και θα ετοιμαστεί για την επόμενη "μάχη", λαμβάνοντας υπόψη τα μηνύματα που θα του δώσει ο ελληνικός λαός.

    [04] ΑΝΕΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ Ο Θ. ΚΑΣΣΙΜΗΣ

    Αθήνα, 9 Απριλίου 2000 (20:10 UTC+2)

    Διαφορά δύο ποσοστιαίων μονάδων υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, προέβλεψε το στέλεχός της και υποψήφιος βουλευτής της Θόδωρος Κασσίμης.

    Σε δηλώσεις του στη Ρηγίλλης, ο κ. Κασσίμης τόνισε πως σύμφωνα με στοιχεία που επεξεργάζεται το επιτελείο του κόμματός του, η διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ θα είναι πάνω από δύο ποσοστιαίες μονάδες. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά θα εξασφαλίσει άνετη πλειοψηφία τουλάχιστον 162 εδρών.

    [05] ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ: "ΚΛΕΙΔΙ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    Αθήνα, 9 Απριλίου 2000 (19:44 UTC+2)

    Οι μετακινήσεις των ψηφοφόρων των δύο μεγάλων κομμάτων στη σημερινή εκλογική αναμέτρηση αποτελούν "κλειδί" για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα, εκτιμούν αναλυτές. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση εξόδου της εταιρίας ALCO που έγινε για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, ποσοστό της τάξης του 8,1% που το 1996 είχε ψηφίσει ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι μετακινήθηκε στη ΝΔ, ενώ ποσοστό της τάξης του 3,7% που είχε ψηφίσει ΝΔ φαίνεται ότι μετακινήθηκε στο ΠΑΣΟΚ.

    Καθοριστικό ρόλο παίζει - σύμφωνα με τους αναλυτές - η τάση που παρατηρήθηκε από ψηφοφόρους του ΔΗΚΚΙ. Σύμφωνα με την ALCO, 27% ψηφοφόρων που ψήφισαν ΔΗΚΚΙ στις βουλευτικές εκλογές του 1996 εκτιμάται ότι μετακινήθηκαν στο ΠΑΣΟΚ.

    Οσον αφορά τις συσπειρώσεις των ψηφοφόρων η ΝΔ συγκεντρώνει 95,0%, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 88,6%, το ΚΚΕ με 85,4%, ο ΣΥΝ με 61,0% και το ΔΗΚΚΙ με 48,2%.

    [06] ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

    Αθήνα, 9 Απριλίου 2000 (19:43 UTC+2)

    Πανηγυρικό κλίμα επικρατεί σε όλα τα εκλογικά κέντρα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αντίθετα σε αυτά του ΠΑΣΟΚ υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία. Χιλιάδες οπαδοί των δύο κομμάτων έχουν συγκεντρωθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και περιμένουν με αγωνία τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών.

    Μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων (exit polls) από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας βλέποντας το κόμμα τους να προηγείται οριακά ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και ζητωκραυγές.

    Αντίθετα, στα κέντρα του ΠΑΣΟΚ τα πνεύματα είναι ήρεμα, όμως όλοι είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι και περιμένουν την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων.

    [07] ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ

    Αθήνα, 9 Απριλίου 2000 (19:39 UTC+2)

    Ψυχραιμία και υπομονή συνέστησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παντελής Οικονόμου, απαντώντας σε ερώτηση για τα πρώτα αποτελέσματα του exit poll της εταιρίας ALCO που έγινε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA.

    O κ. Οικονόμου επεσήμανε ότι το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ - σύμφωνα με το πρώτα αποτελέσματα - είναι μεγαλύτερο σε σχέση με κάποιες άλλες εκλογικές αναμετρήσεις, αλλά την ίδια στιγμή και η ΝΔ έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα.

    Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Ανδρεουλάκος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το τελικό αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης, εκφράζοντας ταυτόχρονα την πεποίθηση ότι η ΝΔ θα προηγηθεί του ΠΑΣΟΚ με διαφορά άνω των τριών μονάδων.

    [08] ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΗ ΝΔ ΣΤΟ 75% ΤΟΥ EXIT POLL ΤΗΣ ALCO

    Αθήνα, 9 Απριλίου 2000 (19:38 UTC+2)

    Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης εξόδου στο 75% της εταιρίας ALCO που έγινε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA δίνουν προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία.

    Ειδικότερα τα ποσοστά έχουν ως εξής: ΝΔ 42,4% έως 43,7%, ΠΑΣΟΚ 41,4% έως 42,6%, ΚΚΕ 5,4% έως 6,0%, ΣΥΝ 3,8% έως 4,4% και ΔΗΚΚΙ 2,6% έως 3,1%.

    [09] Μ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ: ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

    Αθήνα, 9 Απριλίου 2000 (19:37 UTC+2)

    Η Μαρία Δαμανάκη, κορυφαίο στέλεχος και υποψήφια βουλευτής με τον Συνασπισμό, μετά τα πρώτα αποτελέσματα των exit polls που ανακοινώθηκαν από το Mega δήλωσε το κόμμα της εξασφαλίζει την είσοδο του στη Βουλή, ενώ αναφέρθηκε και στα δύο μεγάλα κόμματα.

    Ο Συνασπισμός εξασφαλίζει την είσοδο του στη Βουλή και αυτό είναι σημαντικό. Αλλά είτε κερδίσει η Νέα Δημοκρατία, είτε το ΠΑΣΟΚ, οι εκλογές έχειξαν ότι δεν υπήρξαν οι διαχωριστικές γραμμές. Αυτό που προκύπετει από τις εκλογές -σύμφωνα με την κ. Δαμανάκη- είναι ότι ο δικομματισμός κέρδισε.

    [10] ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΚΑΤΑ 0.8% ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ EXIT POLL ΤΗΣ ΚΑΠΠΑ REASEARCH

    Aθήνα, 9 Απριλίου 2000 (19:33 UTC+2)

    Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας κατά 0.8 % δείχνει το exit poll που διενήργησε η εταιρία KAΠΠΑ RESEARCH,που διενεργήθηκε για λογαριαμό του Star Channel. Αναλυτικά τα ποσοστά έχουν ως εξής: ΝΔ: 43.2%, ΠΑΣΟΚ : 42.4%, ΚΚΕ: 5.3%, Συνασπισμός: 3,7%, ΔΗΚΚΙ: 2.8%, Άλλο κόμμα: 2.1% Λευκό Ακυρο: 0.8 %.

    Ο διευθυντής της εταιρίας ΚΑΠΠΑ REASEARCH Θωμάς Γεράκης τόνισε ότι η διαφορά των δύο μεγάλων κομμάτων βρίσκεται μέσα στο περιθώριο στατιστικού λάθους της έρευνας το οποίο ανέρχεται σε 1%. Ετσι το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να κυμανθεί από 42.2% έως 44.2% και το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ από 41.4% έως 43.4%. Κατά συνέπεια μπορεί να υπάρχει μία άνετη επικράτηση του ενός ή του άλλου κόμματος ή να εξελιχθεί η αναμέτρηση σε θρίλερ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης της εταιρίας το ΠΑΣΟΚ εμφανίζει ανοδική τάση που αν συνεχιστεί θα επηρεάσει την αναμέτρηση.

    Το exit poll της KAΠΠΑ REASEARCH διενεργήθηκε σε δείγμα 10.000 ατόμων και τα αποτελέσματα αυτά είναι με 9.000 άτομα καταμετρημένα δηλαδή το 90%.

    [11] ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    Αθήνα, 9 Απριλίου 2000 (19:32 UTC+2)

    "Δεν θα γίνει καμία καταστροφή αν χάσει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές", δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος ωστόσο υποστήριξε ότι οι διαφορές είναι οριακές και πρόκειται για ένα ντέρμπι.

    "Αληθεύουν οι προβλέψεις για ένα οριακό αποτέλεσμα. Αυτός που θα πλειοψηφίσει θα κερδίσει, όμως δεν θα γίνει καμία καταστροφή αν χάσει το ΠΑΣΟΚ. Εχουμε δημοκρατία με συνοχή", ανέφερε ο κ. Πάγκαλος.

    [12] ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ "SAUFRAGE"

    Αθήνα, 9 Απριλίου 2000 (19:24 UTC+2)

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα εξόδου (exit polls) που έγιναν για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΝΕΤ από τη γαλλική εταιρία "Saufrage" και ανακοινώθηκαν στις 7 το απόγευμα προηγείται το ΠΑΣΟΚ με 43,2%, ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 42,9%, ενώ το ΚΚΕ συγκεντρώνει ποσοστό 5,3%. Ο Συνασπισμός έχει ποσοστό 3,7%, το ΔΗΚΚΙ 2,8%, ενώ τα λοιπά κόμματα 2,1%.

    [13] ΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΝΕΙ Η ΜΕΤRΟΝ ANALYSIS

    Αθήνα, 9 Απριλίου 2000 (19:22 UTC+2)

    Οριακό προβάδισμα στο ΠΑΣΟΚ, δίνει το Exit Poll, της ΜΕΤRΟΝ ANALYSIS που έγινε για λογαριασμό του Αντέννα.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά και με ποσοστό στατιστικού σφάλματος 1,2% το ΠΑΣΟΚ θα κυμανθεί σε ποσοστό από 41,7 - 44,1%, η Νέα Δημοκρατία, από 41,6 - 44,0%, το ΚΚΕ από 4,4 - 5,6%, ο Συνασπισμός από 3,3 - 4,5% και το ΔΗΚΚΙ από 2,1 - 3,1%.

    [14] ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    Αθήνα, 9 Απριλίου 2000 (19:10 UTC+2)

    Με συνθήματα και πανηγυρισμούς υποδέχθηκαν τα πρώτα αποτελέσματα του exit poll οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο Σύνταγμα. O υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Αρης Σπηλιωτόπουλος σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "η κάλπη δεν έχει κλείσει ακόμα αλλά πάμε πολύ καλά".

    Πρόκειται για ένα οριακό αποτέλεσμα. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία. Πρέπει να περιμένουμε πραγματικά αποτελέσματα σε επαρκή όγκο για να έχουμε μια εικόνα", δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Α' Θεσσαλονίκης, Ευάγγελος Βενιζέλος.

    [15] ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η Ν.Δ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ EXIT POLL ΤΗΣ MRB

    Αθήνα, 9 Απριλίου 2000 (19:09 UTC+2)

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα εξόδου (exit polls) που έγιναν για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Mega από την εταιρία MRB και ανακοίνωσε στις 7 το απόγευμα ο Ηλίας Νικολακόπουλος προηγείται οριακά η Νέα Δημοκρατία που φαίνεται πως συγκεντρώνει ποσοστό από 42,5% - 44,5%, ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει ποσοστό 41,5% - 44%.

    Τρίτο κόμμα είναι το ΔΗΚΚΙ με 5,5% - 6%, ενώ ο Συνασπισμός έχει ποσοστό από 3% - 4%. Το ΔΗΚΚΙ μετρά από 2% - 3%, ενώ τα λοιπά κόμματα έχουν 1,5% - 2,5%.

    [16] ΤΟ ΠΡΩΤΟ EXIT POLL ΤΗΣ ALCO

    Αθήνα, 9 Απριλίου 2000 (19:04 UTC+2)

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης εξόδου της εταιρίας ALCO που έγινε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA τα κόμματα λαμβάνουν τα εξής ποσοστά:

    ΝΔ από 42,2% έως 43,2%, ΠΑΣΟΚ 41,4% έως 42,4%, ΚΚΕ 5,5% έως 6,1%, ΣΥΝ 3,8% έως 4,4% και ΔΗΚΚΙ 2,6% έως 3,1%.


    Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpab2html v1.01d run on Sunday, 9 April 2000 - 19:18:26 UTC