Read the US State Department's Country Reports on Human Rights Practices Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: News in Greek, 00-03-25

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ
  • [02] ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΝΕ
  • [03] ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ
  • [04] ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΙΟ "ΟΣΚΑΡ" ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ;
  • [05] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΖΑΚΜΑΚΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
  • [06] ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ-ΝΙΚΗΣΕ 3-0 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
  • [07] ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΟΠΕΚ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
  • [08] ΡΩΣΙΑ:ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
  • [09] ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ
  • [10] ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΣΟΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ
  • [11] ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ ΤΟ 22ο EUROPARTENARIAT
  • [12] O ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ O ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΝΑΞΑΚΗΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
  • [13] ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΟΜΟΓΕΝΗ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ

  • [01] ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

    Αθήνα, 25 Μαρτίου 2000 (12:51 UTC+2)

    Φωτογραφία: Κώστας Στεφανόπουλος

    Το μήνυμά της 25η Μαρτίου στους σύγχρονους καιρούς συμπληρώνεται με τους στόχους της ανάπτυξης και της προόδου, οι οποίοι προϋποθέτουν καιρούς ειρηνικούς δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος μετά την παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. "Η ελευθερία και ασφάλεια του τόπου, η ειρήνη και η ανάπτυξη είναι οι στόχοι τους οποίους αντλώντας δύναμη από το μήνυμα της 25ης Μαρτίου πρέπει να επιτύχουμε." πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

    [02] ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΝΕ

    Λισσαβόνα, 25 Μαρτίου 2000 (10:39 UTC+2)

    Ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των ευρωπαίων ηγετών την αίτηση ένταξης της χώρας στην ΟΝΕ δήλωσε χτες ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της συνόδου κορυφής για την απασχόληση, στη Λισσαβόνα. Τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα θα γίνει το 12ο μέλος της ΟΝΕ εξέφρασε ο προεδρεύων Πορτογάλος πρωθυπουργός Αντόνιο Γκουτιέρες ενώ εύσημα για τις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας απένειμε στην κυβέρνηση και ο Γάλλος πρωθυπουργός Λιονέλ Ζοσπέν. Εγκωμιαστικά ήταν και

    τα σχόλια του Γερμανού καγκελάριου και των πρωθυπουργών της Σουηδίας, της Δανίας και της Ιταλίας.

    [03] ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ

    Θεσσαλονίκη, 25 Μαρτίου 2000 (13:25 UTC+2)

    Δωδεκαμελής βρετανική επιτροπή αρμόδια για θέματα Πολιτισμού επισκέπτεται τη χώρα μας σηματοδοτώντας την έναρξη του επίσημου διαλόγου. Η επιτροπή θα έχει επαφές στην Ελλάδα τις 26 έως τις 29 Μαρτίου. Τα μέλη της Επιτροπής θα συναντηθούν με τους υπουργούς Εξωτερικών, Γιώργο Παπανδρέου και Πολιτισμού Ελισάβετ Παπαζώη και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.

    Τέσσερα από τα μέλη της επιτροπής φτάνουν σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη Πρόκειται για τους G. Kaufman, L. Golding, Claire και Ward Colin Lee. Οι Βρετανοί κοινοβουλευτικοί θα επισκεφτούν την Κυριακή την Βεργίνα ενώ το πρωί της Δευτέρας θα έχουν συνάντηση με του προϊσταμένους των εφορειών αρχαιοτήτων στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης. Αργότερα θα μεταβούν στην Αθήνα για να συνεχίσουν εκεί τις επαφές τους.

    [04] ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΙΟ "ΟΣΚΑΡ" ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ;

    Λος Αντζελες, 25 Μαρτίου 2000 (20:53 UTC+2)

    Στο Λος Αντζελες χτυπά η "καρδιά" του κινηματογράφου καθώς απομένουν μόλις λίγες ώρες για την πλέον φαντασμαγορική τελετή της χρονιάς, την απονομή των βραβείων Οσκαρ.

    Μετά την περιπέτεια με τα κλεμμένα Οσκαρ, που είχε τελικά αίσιο τέλος, η αμερικανική κινηματογραφική οικογένεια δείχνει να κλυδωνίζεται από ανεπίσημη δημοσκόπηση της εφημερίδας Wall Street Journal, στην οποία, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, μέλη της Ακαδημίας αποκαλύπτουν την ψήφο τους.

    Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι 356 από τα συνολικά 5607 μέλη της Ακαδημίας, αποκάλυψαν το "επτασφράγιστο μυστικό" της ψήφου των Οσκαρ στην εφημερίδα. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Washington Post, καλύτερη ταινία πρόκειται να αναδειχθεί το American Beauty, ενώ το Οσκαρ Α' ανδρικού ρόλου θα πάρει ο Ντέιντζελ Ουάσιγκτον. Νικήτρια στην αντίστοιχη κατηγορία γυναικών θα είναι, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, η Χίλαρι Σονκ.

    Σ.Π.

    [05] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΖΑΚΜΑΚΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

    Τιφλίδα, 25 Μαρτίου 2000 (20:27 UTC+2)

    Η Τουρκία θεωρεί τη Γεωργία ως έναν σημαντικό εταίρο, η ανάπτυξη της συνεργασίας με τον οποίο είναι εξαιρετικής σημασίας, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Αμυνας, Σαμπαχατίν Τζακμάκογλου, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα τη Γεωργία.

    Μιλώντας μετά τη συνάντησή του με τον Γεωργιανό ομόλογό του, Νταβίντ Τεβράτζε, ο Τούρκος υπουργός Αμυνας δήλωσε ότι οι συζήτηση επικεντρώθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης της συνεργασίας μεταξύ της Γεωργίας και του ΝΑΤΟ, στο πλαίσιο του προγράμματος Συνεργασία για την Ειρήνη.

    Ο κ.Τζακμάκογλου τόνισε ότι οι βάσεις της στρατιωτικής συνεργασίας Αγκυρας-Τιφλίδας τέθηκαν το 1996, όταν υπεγράφη η πρώτη συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών, ενώ το 1998, η Τουρκία έδωσε στο υπουργείο Αμυνας της Γεωργίας χρηματική βοήθεια ύψους 5,5 εκ. δολαρίων για την υλοποίηση μιας σειράς έργων στον στρατιωτικό τομέα.

    Σ.Π.

    [06] ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ-ΝΙΚΗΣΕ 3-0 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

    Θεσσαλονίκη, 25 Μαρτίου 2000 (20:16 UTC+2)

    Κυπελλούχος στο βόλεϊ αναδείχθηκε ο Ηρακλής, αφού κατόρθωσε να επιβληθεί του Ολυμπιακού με 3-0 στον τελικό του φάιναλ φορ του Κυπέλλου.

    Ο "Γηραιός" έφτασε σε μια σχετικά εύκολη νίκη σε λίγο διάστημα λίγο μεγαλύτερο της μιας ώρας, κατακτώντας για πρώτη δορά στην ιστορία του το Κύπελλο στο βόλεϊ. Τα σετ είχαν ως εξής: 25-20, 25-21 και 25-21.

    Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του Ηρακλή, Αλέκος Λεωνής δήλωσε ότι η ομάδα του έγραψε ιστορία για τον Ηρακλή και τη Βόρεια Ελλάδα και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, στους φιλάθλους, αλλά και σε όσους συνέβαλαν στη νίκη.

    [07] ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΟΠΕΚ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

    Βιέννη, 25 Μαρτίου 2000 (19:54 UTC+2)

    Στη Βιέννη πρόκειται να συναντηθούν τη Δευτέρα οι αρμόδιοι υπουργοί των χωρών-μελών του ΟΠΕΚ, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα προσωρήσουν τελικά στην αύξηση της παραγωγής πετρελαίου.

    Τον τελευταίο χρόνο, η τιμή του πετρελαίου εκτινάχθηκε στα ύψη, φθάνοντας τα 32 δολάρια το βαρέλι σε σύγκριση με 10 δολάρια που ήταν πριν από έναν χρόνο, γεγονός που πυροδότησε μια σειρά πιέσεων προς τον ΟΠΕΚ για αύξηση της παραγωγής προκειμένου να αποφευχθούν οι πληθωριστικές τάσεις.

    Χώρες όπως η Σαουδική Αραβία άφησαν να διαφανεί ότι επίκειται αύξηση της παραγωγής του πετρελαίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για το ακριβές ποσοστό αύξησης.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι αξιωματούχοι κάποιων πετρελαιοπαραγωγικών χωρών εξέφρασαν φόβους ότι σε περίπτωση μεγάλης αύξησης της παραγωγής του πετρελαίου, η τιμή του "μαύρου χρυσού" θα πέσει στα "χαμηλά επίπεδα της περασμένης χρονιάς".

    Σ.Π.

    [08] ΡΩΣΙΑ:ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

    Μόσχα, 25 Μαρτίου 2000 (19:35 UTC+2)

    Το πάθος τους για το ποδόσφαιρο ένωσε τρεις αντιπάλους της αυριανής εκλογικής αναμέτρησης στη Ρωσία για την προεδρία της χώρας.

    Ο προσωρινός πρόεδρος και πρωθυπουργός της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ο μεταρρυθμιστής ηγέτης, Γκριγκόρι Γιαβλίνσκι, και ο ηγέτης του Κομμουνιστικό Κόμματος, Γενάδι Ζιουγκάνοφ, παρακολούθησαν σήμερα τον αγώνα της Σπάρτακ κατά της Βλαντικαφκάζ στο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας.

    Ο δήμαρχος της Μόσχας, Γιούρι Λουζκόφ, παρακολούθησε τον αγώνα στο πλευρό του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος θεωρείται βέβαιος νικητής των αυριανών εκλογών.

    Σ.Π.

    [09] ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ

    Κολόμπο, 25 Μαρτίου 2000 (19:23 UTC+2)

    Τουλάχιστον εννέα είναι οι νεκροί από τη συντριβή μεταγωγικού αεροπλάνου τύπου An-12 σε κατοικημένη περιοχή της Σρι Λάνκα, λίγο πριν την προσγείωσή του στο διεθνές αεροδρόμιο του Κατουναγιάκε, βόρεια της πρωτεύουσας Κολόμπο.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών, νεκροί είναι έξι μέλη του πληρώματος και τρία άλλα άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, που βρισκόταν στο έδαφος την ώρα του δυστυχήματος, το οποίο συνέβη υπό καταρρακτώδη βροχή.

    Σ.Π.

    [10] ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΣΟΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

    Θεσσαλόνίκη, 25 Μαρτίου 2000 (19:14 UTC+2)

    Με επίσκεψη στην Καβάλα ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα η τριήμερη περιοδεία του προέδρου του ΔΗΚΚΙ, Δημήτρη Τσοβόλα, σε νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

    Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο κ.Τσοβόλας στην Καβάλα κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για χρησιμοποίηση μηχανισμών προς εκφοβισμό και άσκηση πιέσεων σε στελέχη και μέλη του ΔΗΚΚΙ, ενώ επιτέθηκε στις ηγεσίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι "προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες, με κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις".

    Ο κ.Τσοβόλας κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι επιδίδονται σε αντιπαραθέσεις και "κούφιες υποσχέσεις", που όπως υποστήριξε ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ, δεν έχουν καμιά σχέση με τις "δεσμεύσεις σε βάρος του λαού, που έχοπυν αναλάβει έναντι της ΕΕ με το Αναθεωρημένο Πρόγραμμα Σύγκλισης".

    [11] ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ ΤΟ 22ο EUROPARTENARIAT

    Θεσσαλονίκη, 25 Μαρτίου 2000 (19:03 UTC+2)

    Στην πόλη Aalborg της Δανίας θα πραγματοποιηθεί το 22ο κατά σειρά Europartenariat, μια εκδήλωση που αποτελεί πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ενίσχυση της επιχειρηματικής συνεργασίας και διοργανώνεται για πρώτη φορά στη σκανδιναβική αυτή χώρα.

    Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Β.Ε.), οι Ελληνες επιχειρηματίες που θα βρεθούν στις 8 και 9 Ιουνίου στη Δανία, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με 386 επιλεγμένες δανέζικες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Europartenariat, αλλά και 2.500 επισκέπτριες επιχειρήσεις από την Ευρωπαϊκή Ενωση (ΕΕ), την ανατολική Ευρώπη, τη βόρεια και λατινική Αμερική, την Ασία, τη Νότια Αφρική και τις χώρες της Μεσογείου, προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα συνεργασίας και σύναψης συμφωνιών.

    Οι 386 επιχειρήσεις της χώρας που θα φιλοξενήσει το 22ο Europartenariat δραστηριοποιούνται σε δεκατρείς συνολικά κλάδους και συγκεκριμένα στην πληροφορική, τα ηλεκτρονικά και τις τηλεπικοινωνίες, τη βιομηχανία χάλυβα και μετάλλων, τα πλαστικά και χημικά, τα υλικά μεταφορών και το ναυτιλιακό εξοπλισμό, τις κατασκευές και τα δομικά υλικά, την ξυλεία και τη βιομηχανία επίπλων, τα τρόφιμα και ποτά, την περιβαλλοντική τεχνολογία, τα υφάσματα και ενδύματα και άλλες υπηρεσίες.

    Το εμπόριο μεταξύ Ελλάδας και Δανίας

    Το εμπόριο μεταξύ Ελλάδας και Δανίας παρουσιάζει συνεχή και σταθερή αύξηση τα τελευταία χρόνια, όπως σημειώνει ο Σ.Ε.Β.Ε., με αποτέλεσμα το 1998 να υπερβεί τα 408 εκ.ECU, ενώ το διμερές εμπορικό ισοζύγιο είναι ελλειμματικό για την Ελλάδα και ανέρχεται σε 271 εκ. ECU. Οι ελληνικές εξαγωγές στη Δανία ευξήθηκαν κατά 17% σε ετήσια βάση και προσέγγισαν τα 70 εκ. ECU.

    Μεταξύ των κυριοτέρων προϊόντων που εξάγει η Ελλάδα στη Δανία είναι τα πλεκτά ενδύματα, τα βαμβακερά νήματα, τα φαρμακευτικά προϊόντα και τα καύσιμα, ενώ σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα παρουσιάζουν τα ελληνικά φρούτα, οι γούνες και τα κρασιά.

    Οι εξαγωγές της Δανίας στην Ελλάδα είναι σχεδόν πενταπλάσιες των αντίστοιχων ελληνικών. Η Δανία εξάγει στην Ελλάδα γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέατα, ζωοτροφές, συσκευές και μηχανήματα, ενώ αξιοσημείωτες επιδόσεις παρουσιάζει η βιομηχανία τροφίμων της χώρας.

    [12] O ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ O ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΝΑΞΑΚΗΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

    Αθήνα, 25 Μαρτίου 2000 (18:42 UTC+2)

    Ανεπιθύμητα πρόσωπα χαρακτηρίζονται ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και ο αντιπλοίαρχος εν αποστρατεία κ.Ναξάκης σε ονομαστικό κατάλογο που εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, όπως μεταδίδει ο ραδιοφωνικός σταθμός "Φλας".

    Το όνομα του Αρχιεπισκόπου συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο γιατί έκανε λόγο σε κήρυγμά του για αλύτρωτες πατρίδες, ενώ του αντιπλοιάρχου Ναξάκη για την εμπλοκή του στην υπόθεση Οτζαλάν.

    [13] ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΟΜΟΓΕΝΗ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ

    Θεσσαλονίκη, 25 Μαρτίου 2000 (18:25 UTC+2)

    Στον εισαγγελέα οδηγείται αύριο ο αστυνομικός που τραυμάτισε θανάσιμα εχθές τα ξημερώματα ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ενωση, στη λαχαναγορά Θεσσαλονίκης.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, αστυνομική περίπολος θεώρησε ύποπτα τρία άτομα και επιχείρησε να κάνει έλεγχο. Οι ύποπτοι άρχισαν να τρέχουν και δυο εξ' αυτών κατάφεραν να διαφύγουν της σύλληψης, ενώ ο τρίτος τραυματίστηκε θανάσιμα σε συμπλοκή με έναν αστυνομικό. Επάνω στον 18χρονο ομογενή βρέθηκαν σιδηρολοστός, κατσαβίδια και αναισθητικά σπρέι.


    Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpab2html v1.01d run on Saturday, 25 March 2000 - 19:13:48 UTC