Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: News, 00-01-24

Macedonian Press Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ
Θεσσαλονίκη 24 Ιανουαρίου 2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [Α] ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • [Β] ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • ΤΙΤΛΟΙ

    [Α] ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • [01] Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
  • [02] ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ
  • [03]Ο Δ. ΡΕΠΠΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ
  • [04] ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • [05] Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΠΑΓΚΑΛΟ
  • [06] ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΩΟΣ Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ
  • [07] 60ΧΡΟΝΗ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑ
  • [08] ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
  • [Β] ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • [09] ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΚΡΟΖΝΙ
  • [10] ΡΩΣΙΑ: ΣΤΟΥΣ 145 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ
  • [11] Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΗ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ 24,4 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ
  • [12] ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ
  • [13] Η ΚΡΟΑΤΙΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

  • ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

    [Α] ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    [01] Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    Την κυβέρνηση δεν την απασχολεί το θέμα των εκλογών επανέλαβε και σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Ρέππας, διαψεύδοντας έτσι δημοσιεύματα για ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

    Η εκλογολογία είναι επιζήμια, δήλωσε ο κ. Ρέππας και ανέφερε πως την κυβέρνηση την απασχολούν μόνο τα προβλήματα του τόπου.

    [02] ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ

    Με μοναδική αλλαγή τις ρυθμίσεις των αγροτικών χρεών κατατέθηκε το μεσημέρι στη Βουλή και θα ψηφιστεί αύριο το βράδυ η νέα τροπολογία για τα πανωτόκια.

    Παρουσιάζοντας τη νέα ρύθμιση ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Γιάννος Παπαντωνίου, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να προχωρήσει σε άλλη ρύθμιση. Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας απηύθυνε έκκληση στις τράπεζες να καταλήξουν από μόνες τους σε συμφωνίες για δάνεια που έχουν υπαχθεί σε παλαιότερες ρυθμίσεις. Πρόσθεσε ότι δέχεται πιέσεις από ισχυρά λόμπι για άλλες ρυθμίσεις jai τόνισε ότι η νέα φορολογία αφορά 400.000 δανειολήπτες εκ των οποίων οι 150.000 έχουν χρέη προς τις εμπορικές τράπεζες, οι 50.000 προς τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας και οι 200.000 είναι αγρότες.

    [03]Ο Δ. ΡΕΠΠΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ

    Δεν τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας για την ψήφιση της τροπολογίας που αφορά τα πανωτόκια, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Ρέππας και πρόσθεσε ότι έχουν ληφθεί υπόψη οι προτάσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και ο βασικός κορμός της τροπολογίας παραμένει. Εξέφρασε τέλος αισιοδοξία ότι η τροπολογία θα ψηφιστεί από τη Βουλή.

    [04] ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

    Η Ελλάδα έχει καταβάλει σοβαρότατο τίμημα στην Τουρκία ενώ η Αγκυρα δεν έδωσε τίποτε, δεν μετακινήθηκε από τις θέσεις της, τονίζει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος με συνεντεύξεις του στην εφημερίδα «Απογευματινή» και στο ραδιοφωνικό σταθμό «Φλας» επιτίθεται εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου.

    Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζεμ δεν έκανε ούτε μια συμβολική χειρονομία καλής θέλησης, που θα μπορούσε να ήταν η επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και η χορήγηση οικοδομικής άδειας για την ελληνική πρεσβεία στην Αγκυρα΄, είπε ο κ. Πάγκαλος. Για τον Ελληνα υπουργό Εξωτερικών επισήμανε ότι θα έπρεπε να θέσει θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δικαιωμάτων των Κούρδων, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ίσως θα έπρεπε να γίνει αργότερα η επίσκεψη του στην Τουρκία, όταν θα ήταν έτοιμη η γειτονική χώρα να ανταποκριθεί. Χαρακτήρισε «τυχάρπαστους» τους συμβούλους του Γιώργου Παπανδρέου και είπε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα εξαιτίας τους παραπέμποντας τους δημοσιογράφους να διαβάσουν τα βιογραφικά τους για να καταλάβουν τι εννοεί.

    Ζήτησε να συζητηθεί στο Εκτελεστικό Γραφείο και την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ το θέμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων και έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου καθώς, όπως υπογράμμισε, από την πλευρά της Τουρκίας άρχισαν να προβάλλουν αιτήματα για συνομοσπονδία στην Κύπρο και αναγνώριση «τουρκικής μειονότητας» στη Δυτική Θράκη. Σ αυτά τα δύο ζητήματα ισχύει το «ως εδώ και μη παρέκει» και η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης πρέπει να πάρουν ξεκάθαρες θέσεις.

    [05] Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΠΑΓΚΑΛΟ

    Η εξωτερική πολιτική έχει αποφασιστεί στα κυβερνητικά όργανα και τηρείται στο πλαίσιο της απόφασης του Ελσίνκι, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Ρέππας και πρόσθεσε ότι όλοι έχουμε αναγνωρίσει ότι η απόφαση του Ελσίνκι ήταν θετική εξέλιξη και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις πρέπει να προχωρήσουν σε στέρεα βάση.

    Απαντώντας σε επίμονες ερωτήσεις τόσο για τη συνέντευξη του πρώην υπουργού Θ. Πάγκαλου στην εφημερίδα «Απογευματινή» όσο και για τις δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Φλας» είπε ότι φόβοι jai κατηγορίες δεν ανταποκρίνονται στο πραγματικό υπόβαθρο της κυβερνητικής πολιτικής ενώ σε ερώτηση αν θα παρέμβει ο Πρωθυπουργός παρέπεμψε στη δήλωσή του ότι οι αποφάσεις έχουν ληφθεί στα κυβερνητικά όργανα για την εξωτερική πολιτική.

    Τέλος για το ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου στην Κωνσταντινούπολη και στην Αγκυρα, τόνισε ότι η επίσκεψη ήταν θετική, αποτελεί τη βάση για τη βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων κανείς όμως δεν έχει την ψευδαίσθηση ότι η Τουρκία έχει αλλάξει πολιτική.

    [06] ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΩΟΣ Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ

    Σώος βρέθηκε ο 17χρονος ορειβάτης Νίκος Τριψιάνης από την Εδεσσα, ο οποίος αγνοούνταν από χθες στο χιονισμένο όρος Καϊμακτσαλάν. Ο νεαρός βρέθηκε στο χωριό Παπαδιά Φλωρίνης και είναι καλά στην υγεία του. Ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

    Στο μεταξύ, σώοι βρέθηκαν σε ορεινή περιοχή των Σκοπίων τρεις καθηγητές του σκι που έχασαν χθες τον προσανατολισμό τους ψάχνοντας για τον 17χρονο. Όπως έγινε γνωστό οι τρεις άνδρες πέρασαν τα σύνορα χωρίς να το καταλάβουν. Εξάλλου, στην Κρήτη, βρέθηκαν σώοι οι δύο ορειβάτες που είχαν χαθεί στην ορεινή περιοχή Ασκίφου. Πάντως συνεχίζονται οι έρευνες στον Ομαλό Χανίων για τον εντοπισμό του ιερέα που αγνοείται από το πρωί της Παρασκευής.

    [07] 60ΧΡΟΝΗ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑ

    Εξηντάχρονη γυναίκα η Μίνα Γιαπατζάνη,από την Καλαμαριά πέθανε από μηνιγγίτιδα στο νοσοκομείο «Αγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι είναι ο τέταρτος θάνατος από μηνιγγίτιδα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στη Βόρεια Ελλάδα, γεγονός που έχει ανησυχήσει τις υγειονομικές αρχές.

    [08] ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ

    Στο τέλος της εβδομάδας η Τράπεζα της Ελλάδος αναμένεται να προχωρήσει σε νέα μείωση των επιτοκίων παρέμβασης στη διατραπεζική αγορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πληθωρισμός τον Ιανουάριο αναμένεται να κλείσει στο 2,6% ή 2,7%.

    [Β] ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    [09] ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΚΡΟΖΝΙ

    Ρωσικά μαχητικά αεροπλάνα και ελικόπτερα συνεχίζουν σήμερα να βομβαρδίζουν την πρωτεύουσα της Τσετσενίας, Γκρόζνι, ενώ οι Ρώσοι στρατιώτες δίνουν σκληρή μάχη με τους Τσετσένους αντάρτες σε διάφορα σημεία της πόλης.

    Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax μεταδίδει επικαλούμενο στρατιωτικές πηγές από την περιοχή του Μοζντόκ, ότι μαίνονται οι μάχες σε όλο το Γκρόζνι και κυρίως στην περιοχή Μινούτκα, η οποία και αποτελεί ουσιαστικά το τελευταίο βήμα πριν το κέντρο της tsetsemij^r πρωτεύουσας.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ρωσική πολεμική αεροπορία πραγματοποίησε περισσότερες από 160 επιδρομές το τελευταίο 24ωρο, περίπου δηλαδή διπλάσιες από το συνηθισμένο, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή. Τα ρωσικά στρατεύματα εξαπέλυσαν το δεύτερο κύμα επιθέσεων για την κατάληψη του Γκρόζνι, πριν από περίπου μία εβδομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη προσπάθεια των Ρώσων ήταν ανεπιτυχής λόγω της σθεναρής αντίστασης των Τσετσένων ανταρτών.

    Ο προσωρινός πρόεδρος και πρωθυπουργός της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε χθές ότι δεν έχει δοθεί προθεσμία στον στρατό για την ολοκλήρωση της στρατιωτικής επιχείρησης στην τσετσενική επικράτεια, αλλά οι Ρώσοι στρατηγοί έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι θέλουν να δώσουν τέλος στην επιχείρηση μέσα σε ένα μήνα. Σ.Π.

    [10] ΡΩΣΙΑ: ΣΤΟΥΣ 145 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

    Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Μόσχα από υποθερμία μέσα στο Σαββατοκύριακο αυξάνοντας στους 145 τον αριθμό των ατόμων που πέθαναν από τη κακοκαιρία στη ρωσική πρωτεύουσα αυτό το χειμώνα.

    Μέσα στο Σαββατοκύριακο συνολικά 229 άτομα νοσηλεύτηκαν με υποθερμία και 17 με κρυοπαγήματα ανακοίνωσαν οι αρχές.

    Το τσουχτερό κρύο ταλαιπωρεί τη Ρωσία από τον Νοέμβριο όπου οι θερμοκρασίες άρχισαν να είναι ιδιαίτερα χαμηλές και πρόσφατα έφθασαν τους 20 βαθμούς Κελσίου υπό του μηδενός. Το περασμένο χειμώνα πέθαναν από το κρύο 121 άνθρωποι.

    [11] Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΗ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ 24,4 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ

    Η Επιτροπή που είναι αρμόδια για το Δούναβη καθόρισε το κόστος καθαρισμού του ποταμού από τα συντρίμμια του πολέμου του Κοσσυφοπεδίου σε 24,4 εκατομμύρια δολάρια σε μελέτη της που παρουσίασε σήμερα στη Βουδαπέστη. Η Επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν 11 χώρες θα στείλει το πόρισμα της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλες αφού το υιοθετήσει επίσημα αύριο ανακοίνωσαν αξιωματούχοι της Επιτροπής του Δούναβη.

    Το πόρισμα της Επιτροπής προετοιμάστηκε και χρηματοδοτήθηκε από Ούγγρους και Αυστριακούς ειδικούς με τη συμμετοχή Γιουγκοσλάβων ειδικών σε πρακτικά θέματα ανακοίνωσε ο Ζολτ Νέμετ, αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών της Ουγγαρίας. Ο κ. Νεμεθ είπε ότι η διεθνή κοινότητα πρέπει να βοηθήσει στον καθαρισμό του ποταμού γιατί αυτό θα συμβάλει στον εκδημοκρατισμό των χωρών που ήταν αναμειγμένα στη Βαλκανική κρίση.

    Στον καθαρισμό του Δούναβη υπάρχει ένα πολιτικό εμπόδιο καθώς ο Γιουγκοσλάβος πρόεδρος Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς επισημαίνει ότι μαζί με τον καθαρισμό πρέπει να ξαναχτιστούν οι γέφυρες κάτι που η Δύση αρνείται να κάνει. Ο κ. Νέμετ διευκρίνισε ότι η μελέτη της Επιτροπής περιέχει το κόστος για τον καθαρισμό του ποταμού και όχι για την κατασκευή νέων γεφυρών και πρόσθεσε ότι η υλοποίηση του σχεδίου καθαρισμού θα κρατήσει τρεις μήνες . Ο.Κ.

    [12] ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ

    Ακόμη δύο πτώματα θυμάτων της τουρκικής ισλαμικής οργάνωσης Χεζμπολλάχ ανακάλυψαν οι τουρκικές αστυνομικές αρχές, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

    Στα Αδανα, η αστυνομία βρήκε ένα πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα σε πλαστική σακούλα, που σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας της περιοχής, ανήκει σε εργάτη που είχε απαχθεί από μέλος της Χεζμπολλάχ, τον προηγούμενο Ιούνιο, ενώ στην Ταρσό η αστυνομία έφερε στο φως ένα πτώμα, από το οποίο λείπει το κάτω μέρος του. Μετά και τις σημερινές ανακαλύψεις, ο αριθμός των θυμάτων της Χεζμπολλάχ ανήλθε στα 33, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί.

    [13] Η ΚΡΟΑΤΙΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

    Ανοιξαν, νωρίς σήμερα το πρωί, οι κάλπες στην Κροατία και οι κάτοικοι της χώρας καλούνται να εκλέξουν τον διάδοχο του εκλιπόντος προέδρου, Φράνιο Τούτζμαν, ο θάνατος του οποίου στις αρχές Δεκεμβρίου δημιούργησε κενό εξουσίας. Τρεις από τους εννέα υποψηφίους προηγούνται κατά πολύ των υπολοίπων στις δημοσκοπήσεις, ενώ ένα από τα κύρια ερωτήματα που προβάλλουν μέσω της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης για το προεδρικό αξίωμα είναι σε ποιο βαθμό ο νέος πρόεδρος θα πρέπει να διατηρήσει τον έλεγχο της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, των ενόπλων δυνάμεων και του διορισμού υπουργών στο εκάστοτε κυβερνητικό σχήμα. Ειδικοί αναλυτές εκτιμούν ότι οι Κροάτες θέλουν να εγκαταλείψουν την εθνικιστική πλατφόρμα πάνω στην οποία κινούνταν ο Τούτζμαν και να στραφούν περισσότερο προς την Ευρώπη και τον δυτικό κόσμο.

    Στις κοινοβουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν στις αρχές του μήνα, το κόμμα του εκλιπόντος Κροάτη προέδρου ηττήθηκε από το συνασπισμό των Σοσιαλδημοκρατών και των Σοσιαλφιλελευθέρων, ο ηγέτης των οποίων, Ντράζεν Μπούντισα, διεκδικεί σήμερα το προεδρικό αξίωμα.

    Στις δημοσκοπήσεις προηγείται ο Στίπε Μέσιτς, κατά περίπου 10% έναντι του Μπούντισα, ενώ ακολουθεί ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Μάτε Γκράνιτς, ο οποίος κυριαρχούσε στις δημοσκοπήσεις πριν από μερικούς μήνες. Ο Μπούντισα υποστήριξε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ότι θέλει να \»αποδυναμώσει\» την εξουσία του προέδρου κρατώντας, ωστόσο, τον έλεγχο της εξωτερικής πολιτικής και του στρατού, ενώ ο Μέσιτς θέλει να δώσει περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα στο προεδρικό αξίωμα, διαμεσολαβώντας μεταξύ των διαφόρων κομμάτων στο εσωτερικό της χώρας και οικοδομώντας τις διεθνείς σχέσεις στο εξωτερικό. Τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο και σε περίπτωση που κανένας εκ των υποψηφίων δεν συγκεντρώσει ποσοστό μεγαλύτερο του 50% θα χρειαστεί η διεξαγωγή και δεύτερου γύρου, μεταξύ των δύο πρώτων υποψηφίων, στις 7 Φεβρουαρίου. Σ.Π.


    Macedonian Press Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpegr2html v1.01a run on Monday, 24 January 2000 - 21:48:36 UTC