Visit the Web Pages Hosted by HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 18 December 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Greek Government Press Briefing, 08-06-11

Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Ministry of Press & Mass Media <http://www.minpress.gr/>

Διεύθυνση Πληροφόρησης

Τμήμα Δημοσιογραφικών Καλύψεων

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2008

Αριθμός Δελτίου: 142159238

Έκδοση 1

BRIEFING(110608)

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Αθήνα, 11 Ιουνίου 2008

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ

Χαίρετε.

Με συγχωρείτε για την καθυστέρηση, η οποία οφείλεται στη διάρκεια της συνεδρίασης της Κυβερνητικής Επιτροπής, όπου συζητήθηκαν θέματα Υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο κ. Χατζηγάκης έχει ήδη κάνει δηλώσεις εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου. Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι: Το σύμφωνο συμβίωσης, για το οποίο έχουμε μιλήσει αναλυτικά και οι διαδικασίες που απλουστεύουν το γραφειοκρατικό κομμάτι της υπόθεσης «υιοθεσία», χωρίς βεβαίως σε καμία περίπτωση να μειώνουν την κοινωνική διάσταση του θέματος, δηλαδή την ποιοτική διάσταση που πρέπει να υπάρχει από τη δουλειά των κοινωνικών λειτουργών, έως ότου φτάσουν στο σημείο να συναινέσουν για την υιοθεσία ενός παιδιού από μια οικογένεια.

Παρακαλώ τις ερωτήσεις σας.

ΣΠΥΡΑΚΗ: Ήθελα να ρωτήσω, κύριε Εκπρόσωπε, γνωρίζοντας τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Υπουργός Δικαιοσύνης, εάν η κυβέρνηση προοπτικά, στο μέλλον, μελετά το ενδεχόμενο να δει την επέκταση μιας μορφής συμφώνου συμβίωσης και στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Έχουμε απαντήσει στα ερωτήματα αυτά και άλλες φορές. Δεν έχω τίποτα περισσότερο.

ΑΡΜΕΝΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, ξέρω ότι δεν σχολιάζετε δημοσκοπήσεις, όμως η δημοσκόπηση, χθες, της Public Issue, έδειξε και πτώση της Νέας Δημοκρατίας και ότι οι πολίτες εμπιστεύονται περισσότερο το ΠΑΣΟΚ για την ακρίβεια, για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Ποιο είναι το σχόλιό σας;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ξεκινώντας την ερώτησή σας με το ότι δεν σχολιάζω, δεν περιμένετε σχόλιο, είμαι βέβαιος.

ΑΡΜΕΝΗΣ: Μια εξαίρεση.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν θα κάνω εξαίρεση. Θα επαναλάβω απλώς αυτό που λέω κάθε φορά: Εμείς τις δημοσκοπήσεις δεν τις αφήνουμε να περάσουν έτσι. Τις επεξεργαζόμαστε. Αξιολογούμε καταρχάς και αξιοποιούμε στην πολιτική μας τα στοιχεία τα οποία, άλλωστε, αποδεικνύουν το πώς σκέφτεται ο κόσμος στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Οφείλεις, λοιπόν, να τα συνυπολογίζεις και να συνεκτιμάς.

ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, είδατε χθες το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, αλλά το είδα όχι ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης. Το είδα με τον γιο μου, ως πατέρας και ως φίλαθλος της Εθνικής Ομάδας. Άρα, δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο.

ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Πώς σας φάνηκε; Όχι ως εκπρόσωπος, ως φίλαθλος με τον γιο σας.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν κάνω σχόλιο. Θέλω να ευχηθώ να είναι η εθνική μας ομάδα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αντάξια των προσδοκιών του κόσμου. Ακόμη και αν, όμως, υπάρχουν ήττες, αυτά είναι μέσα στη ζωή. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια εθνική ομάδα, έναν προπονητή που μας έχουν κάνει να νιώσουμε υπερήφανοι. Και συνεχίζουν να μας κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι ακόμη και αν υπήρξε μια ήττα στην πορεία. Στη ζωή έχει πολύ μεγάλη σημασία η συμμετοχή. Στη ζωή έχει πολύ μεγάλη σημασία το γεγονός ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Κατά συνέπεια, να τους ευχηθούμε να συνεχίσουν με δύναμη, με αγάπη σε αυτό που κάνουν, με σεβασμό προς τους Έλληνες πολίτες, αλλά και όλοι εμείς να σεβαστούμε τη δική τους δύσκολη δουλειά.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Εκτός από την ήττα της εθνικής, χθες είχαμε και μια ήττα για τα δικαιώματα των εργαζομένων, οι οποίοι...

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν τις συγκρίνετε φαντάζομαι.

ΚΑΚΑΛΗΣ: ... οι οποίοι οδηγούνται να είναι εργαζόμενοι, χωρίς δικαιώματα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μπορείτε να μας σχολιάσετε ή μάλλον να μας πείτε το νόημα της αποχής που κράτησε η κυβέρνηση στην απόφαση των Υπουργών Απασχόλησης, με την οποία επεκτείνεται η εργάσιμη εβδομάδας σε 65 ώρες;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Γνωρίζετε το θέμα, το έχουμε ξανασυζητήσει, έχει κάνει και ανακοίνωση το Υπουργείο Απασχόλησης. Θέλω απλώς να γνωρίζετε επιπλέον ότι υπήρχαν τουλάχιστον οκτώ χώρες  παλαιότερα ήταν δέκα χώρες- οι οποίες συμφωνούσαν στην ίδια γραμμή. Έχουν μείνει πέντε χώρες, είμαστε δηλαδή μεταξύ των πέντε, πια, χωρών που είναι στη γραμμή αυτή την οποία ακολουθήσαμε και χθες: Ότι δεν δεχόμαστε αλλαγές οι οποίες να είναι εις βάρος των εργαζομένων, είτε εργασιακά στο χρόνο τους, είτε σε άλλες, στην ασφάλεια του κόσμου της εργασίας. Μένουμε σταθεροί σε αυτή την άποψη. Δεν επιτρέπουμε να προχωρήσει αυτό το οποίο επιθυμούν πολλές άλλες χώρες, αλλά πάντως εμείς δεν το δεχόμαστε. Άρα, λοιπόν, ακόμα και αν έχουμε διαφορετικές απόψεις από άλλες χώρες, γνωρίζετε ποια είναι η άποψη της Ελλάδος, και η άποψη τεσσάρων ακόμη χωρών -δηλαδή συνολικά πέντε - που συντάσσονται με τις δικές μας.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Με συγχωρείτε, αλλά όταν έρθει σαν οδηγία μετά, η κυβέρνηση θα πει «όχι, δεν εφαρμόζω την ευρωπαϊκή οδηγία»;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Η θέση μας, σας είπα και πάλι ότι είναι μια θέση η οποία έχει αναπτυχθεί ξεκάθαρα και στα Συμβούλια και σε δημόσιες δηλώσεις. Δεν δεχόμαστε αυτή τη θέση, διαφωνούμε με αυτή τη θέση. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν υπάρχει απόφαση. Δεν υπάρχει κάποια απόφαση η οποία θα μετατραπεί σε οδηγία για να μας έρθει για ενσωμάτωση στο εσωτερικό δίκαιο.

ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Καταψήφισε η ελληνική κυβέρνηση; Ρωτώ επειδή δεν το γνωρίζω.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Η ελληνική κυβέρνηση, όπως και οι υπόλοιπες τέσσερις κυβερνήσεις, δηλαδή πέντε χώρες, δήλωσαν ότι δεν συμφωνούν σε αυτή τη ρύθμιση. Η καταψήφιση δεν έγινε  και θα σας το πω ευθέως- διότι υπήρξε η πληροφορία ότι ίσως να ήταν λιγότερες οι χώρες οι οποίες θα ήταν πρόθυμες να καταψηφίσουν, από τις χώρες που ήταν πρόθυμες να δηλώσουν «en block» ότι δεν συμφωνούν. Έχει σημασία, λοιπόν, σε αυτές τις περιπτώσεις να μη μένει ένας ή δύο, αλλά όσο περισσότεροι γίνεται για να μπορέσεις στο επόμενο βήμα να πιέσεις ακόμα περισσότερο. Μην ξεχνάμε ότι θα μεσολαβήσει και μια συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και πιστεύουμε ότι τα πράγματα δεν θα οδηγηθούν με τον απαισιόδοξο τρόπο τον οποίον περιγράψατε στην ερώτησή σας.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Στην πράξη, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μην εφαρμόσει την Κοινοτική Οδηγία;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, είναι αποφασισμένη να τηρήσει την πολιτική την οποία σε όλους τους Έλληνες πολίτες, αλλά και στους Ευρωπαίους εταίρους έχει δημόσια καταστήσει γνωστή.

ΚΑΠΡΑΛΟΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, ήθελα να ρωτήσω αν είναι στις προθέσεις του Πρωθυπουργού να επισκεφθεί τις σεισμόπληκτες περιοχές.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ρωτήθηκα πριν από λίγες ημέρες. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο.

ΓΚΑΤΣΙΟΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, θυμάμαι στο Ζάππειο, στις ενημερώσεις που μας κάνατε για τους πυρόπληκτους, λέγατε ότι όσοι σπεύσουν να πάρουν το επίδομα των 3.000 ευρώ που δεν δικαιούνταν θα αντιμετωπίσουν ποινικές κυρώσεις. Να υποθέσω ότι το ίδιο ισχύει και για όσους σπεύσουν τώρα να πάρουν το επίδομα, χωρίς να το δικαιούνται;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Οπωσδήποτε θα ισχύσει το ίδιο. Σας θυμίζω ότι μετά από εκείνες τις ανακοινώσεις, αλλά και μετά από μια-δυο συλλήψεις, τη δεύτερη κιόλας μέρα, που είχε αρχίσει να δίδεται το επίδομα, είχαμε σωρεία επιστροφών λόγω λάθους, όπως είχε ειπωθεί τότε.

ΧΙΩΤΗΣ: Έχω δυο-τρεις ερωτήσεις για διαφορετικά θέματα. Θα προσπαθήσω να τα βάλω σε μια σειρά. Καταρχάς, σε ό,τι αφορά τα εργασιακά, αν είμαι καλά πληροφορημένος, υπάρχει ήδη σε ισχύ μια οδηγία από το 2003. Άρα οι εξελίξεις σε αυτό το θέμα έχουν ήδη δρομολογηθεί. Η απορία μου, λοιπόν, είναι αν η αντίθεση κάποιων χωρών μέσα στις οποίες είμαστε και εμείς έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα ή αν απλώς καταγράφεται μια διαφωνία και στη συνέχεια η οδηγία θα εφαρμοστεί.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Με βάση και τα όσα είπα προηγουμένως απαντώντας σε συνάδελφό σας, εκτιμώ ότι έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα. Δεν είμαι σε θέση να σας κάνω περαιτέρω ανάλυση. Είναι ένα πολύ εξειδικευμένο θέμα, σημαντικό βέβαια, για όλους. Αλλά θα παρακαλούσα αν θέλετε οποιεσδήποτε άλλες διευκρινίσεις τέτοιου είδους, η κ. Πετραλιά με την οποία έχω επικοινωνήσει, είναι πρόθυμη να απαντήσει στα ερωτήματά σας λεπτομερώς.

ΧΙΩΤΗΣ: Για άλλο θέμα: Σε ό,τι αφορά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής συζητήθηκε και το θέμα της δημιουργίας νέων Εφετείων στη χώρα; Διότι, εξ όσων γνωρίζω, υπάρχουν σημαντικές αντιδράσεις βουλευτών και τοπικών φορέων, τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις στο Ηράκλειο και το Αγρίνιο, ενώ η εισήγηση του Αρείου Πάγου είναι να προχωρήσει η δημιουργία τουλάχιστον τεσσάρων νέων Εφετείων.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Έγινε συζήτηση μόνο για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που σας ανέφερα. Δεν έγινε άλλη συζήτηση.

ΧΙΩΤΗΣ: Έχετε εικόνα επ` αυτού;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Το θέμα, γενικώς, το γνωρίζω, αλλά δεν έχω κάτι περισσότερο.

ΧΙΩΤΗΣ: Γνωρίζετε αν θα προχωρήσει η δημιουργία Εφετείων;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν το γνωρίζω. Είναι ένα θέμα στο οποίο θα πρέπει να σας απαντήσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω σε τέτοια λεπτομέρεια.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Μπορείτε να μας πείτε γιατί η κυβέρνηση ψήφισε υπέρ της οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν αναγνωρίζει τις ανενεργές εφημερίες, παρά την αντίθετη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Είμαι βέβαιος ότι εντάσσεται στο θέμα που συζητήσαμε προηγουμένως. Αλλά επειδή είναι εξειδικευμένο, θα μου επιτρέψετε να ενημερωθώ και να σας δώσω αύριο μια απάντηση.

ΖΟΡΜΠΑ: Κύριε Εκπρόσωπε, ο Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Προβολής και Επικοινωνίας Πειραιά Στέλιος Μπρατσώλης, με χθεσινή δήλωσή του στο ραδιόφωνο του ALPHA, ουσιαστικά είπε πως το αν θα κλείσει ή όχι το λιμάνι του Πειραιά την Παρασκευή, εξαρτάται από την κυβέρνηση, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε ανάλγητη. Θα ήθελα ένα σχόλιό σας.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Περιμένετε να σχολιάσω δήλωση διευθυντού εμπορικού τμήματος ραδιοφώνου;

ΖΟΡΜΠΑ: Περιμένω το σχόλιο της κυβέρνησης στην κατηγορία του, ότι είναι ανάλγητη.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Επειδή περιμένετε να σχολιάσω δήλωση διευθυντού εμπορικού τμήματος, καταλαβαίνετε ότι δεν είναι αυτή η δουλειά μου.

ΧΙΩΤΗΣ: Είπατε και χθες, μάλλον αναγνωρίσατε, ότι είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, η υπόθεση του κ. Μυλωνά. Παρ ότι κατανοώ ότι η έρευνα της Αστυνομίας πρέπει να διακατέχεται από κάποια μυστικότητα, υπάρχουν όμως σήμερα πολλές πληροφορίες στον Τύπο και θέλω να ξέρω ποια είναι η εικόνα της κυβέρνηση για την υπόθεση αυτή.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν θα πω τίποτα περισσότερο απ αυτά που είπα χθες. Όποιες πληροφορίες κρίνει σκόπιμο να δώσει η Ελληνική Αστυνομία  διότι αυτή είναι που χειρίζεται το θέμα - θα τις δώσει. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν είναι ένα θέμα το οποίο το χειρίζεται σε πολιτικό επίπεδο ή πρέπει να το χειρίζεται μια οργανωμένη κοινωνία σε πολιτικό επίπεδο. Μπορεί να υπάρχει προϊστάμενος υπουργός, αλλά από κει και πέρα λειτουργούν οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Και οι υπηρεσίες αυτές έχουν την εμπειρία, τον τρόπο να χειριστούν ένα τέτοιο θέμα. Κατά συνέπεια, από τη στιγμή που οι υπηρεσίες αυτές θεωρούν ότι θα πρέπει να δοθεί στο θέμα η λιγότερη δυνατή προβολή, αυτό εκτιμώ ότι θα πρέπει να ακολουθηθεί από όλους μας. Πάντως από μένα θα ακολουθηθεί.

ΧΙΩΤΗΣ: Δεν έχουν αποσαφηνιστεί καν τα χαρακτηριστικά αυτής της υπόθεσης. Δηλαδή, η κοινή γνώμη είναι ακόμα μπερδεμένη αν πρόκειται για μια υπόθεση απαγωγής, αν πρόκειται για κάτι άλλο. Ούτε γι αυτό;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο. Μένω σε αυτά τα οποία σας είπα, ακούγοντας - και θεωρώντας ότι έτσι πρέπει να γίνει - αυτούς που είναι αρμόδιοι. Και αρμόδιοι είναι οι άνθρωποι οι οποίοι χειρίζονται τέτοιες υποθέσεις, δηλαδή, η Ελληνική Αστυνομία.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Να μας εξηγήσετε γιατί ο κ. Αλογοσκούφης παραπέμπει από το Σεπτέμβρη τα μέτρα κατά της φτώχειας και την εφαρμογή του Ταμείου κατά της φτώχειας. Υπολογίζει η κυβέρνηση ότι το Σεπτέμβριο θα έχει λιγότερους δικαιούχους;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν ξέρω τι υπαινίσσεστε αλλά πάντοτε υπάρχει...

ΚΑΚΑΛΗΣ: Λέω, ότι το πρόβλημα της φτώχειας είναι επιτακτικό τώρα και τα μέτρα θα ληφθούν το Σεπτέμβριο.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Υπάρχουν μέτρα τα οποία πρέπει να ληφθούν και δεν έχουν ληφθεί ποτέ στο παρελθόν. Δεν υπάρχει δηλαδή μια εμπειρία για να πει κανένας ότι αυτή η εμπειρία είναι που μας οδηγεί να κάνουμε το α, β, γ ή δ. Είναι μια προσπάθεια η οποία ξεκίνησε, ήδη, στην κυβέρνηση προκειμένου να μην αδικηθούν συμπολίτες μας. Διότι αντιλαμβάνεστε ότι αυτό το οποίο δημιουργεί προβλήματα πάντοτε στην Ελλάδα, είναι η δημοσιότητα μέτρων τα οποία δεν έχουν συνοδευτεί και δεν συνοδεύονται από σωστή επεξεργασία. Θυμάμαι πολύ καλά - και θυμάστε πολύ καλά - ότι η κυβέρνηση άκουσε τα εξ αμάξης για την υπόθεση του φόρου στα πετρέλαια. Βεβαίως ήταν λίγα τα θετικά δημοσιεύματα και λίγες οι θετικές αναφορές για το σημαντικό αποτέλεσμα που επέτυχε: Δηλαδή σταματήσαμε κατά 30% τουλάχιστον, για να μην πω και παραπάνω, το λαθρεμπόριο και αυξήσαμε κατά 30% τα έσοδα τα οποία έχει η ελληνική Πολιτεία από το πετρέλαιο κίνησης. Το οποίο σημαίνει ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή το πετρέλαιο κίνησης χρησιμοποιείτο δήθεν ως πετρέλαιο θέρμανσης. Αν δεν είχε υπάρξει μια σοβαρή προετοιμασία της κυβέρνησης και με την πρώτη ανακοίνωση είχε προχωρήσει η εφαρμογή ενός μέτρου χωρίς ασφαλιστικές δικλείδες, αντιλαμβάνεστε ότι η ίδια η χώρα θα είχε βλαφτεί αλλά και οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες. Θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών επεξεργάζεται τα μέτρα τα οποία θα ανακοινωθούν τότε, έτσι ώστε να είναι πολύ σοβαρά δουλεμένα.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Δεκατέσσερις φορές σαν κυβέρνηση, έχετε εξαγγείλει τα μέτρα κατά της φτώχειας. Το Ταμείο κατά της φτώχειας. Δεκατέσσερις φορές έχει γίνει η εξαγγελία.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Το διάβασα κάπου ως σχόλιο. Είναι εντελώς ανακριβές. Έχει νομοθετηθεί, έχουν προχωρήσει αυτά τα οποία πρέπει να γίνουν. Νομίζω ότι το σχόλιο μπέρδευε τελείως διαφορετικά πράγματα. Δεν είμαι σε θέση να το θυμάμαι με λεπτομέρειες. Την ημέρα που με είχατε ρωτήσει, είχα πολύ πιο φρέσκα στο μυαλό μου τα όσα μου είχαν ειπωθεί από το αρμόδιο υπουργείο.

Σας ευχαριστώ.


Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kyber2html v1.05c run on Wednesday, 11 June 2008 - 15:35:28 UTC