Read The Treatment of the Armenians in the Ottoman Empire (Part 2) (by Viscount Bryce) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Monday, 18 November 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Greek Government Press Briefing, 03-09-25

Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Ministry of Press & Mass Media <http://www.minpress.gr/>

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2003

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΥΠΟΥ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ

Γεια σας.

Οπως γνωρίζετε, συνεδρίασε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, με αντικείμενο συζήτησης τις δασικές εκτάσεις. Θα ήθελα να αναφερθώ σε τέσσερα σημεία από την τοποθέτηση του Πρωθυπουργού: Το πρώτο αφορά τις δημοσκοπήσεις, το δεύτερο τις εξελισσόμενες κινητοποιήσεις, το τρίτο αφορά τα δάση και το τέταρτο μια λογική που έχει αναπτυχθεί κυρίως από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ότι δηλαδή επειδή διανύουμε την τελευταία χρονιά της κυβερνητικής θητείας δεν μπορεί η κυβέρνηση να έχει το έργο και τη δραστηριότητά της.

Οσον αφορά τις δημοσκοπήσεις, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι, επειδή αυτές είναι αντικείμενο πολλών συζητήσεων, δεν έχουμε παρά να συνεχίσουμε με ένταση και αποτελεσματικότητα τη δουλειά μας. Υπογράμμισε ότι, αν ανταποκριθούμε γρήγορα στα χρονοδιαγράμματα που έχουμε χαράξει για τους στόχους μας, δεν θα έχουμε πρόβλημα στις εκλογές.

Οσον αφορά τις κινητοποιήσεις, είπε ότι η σταθερή πορεία της οικονομίας είναι προϋπόθεση για την εφαρμογή της πολιτικής μας και ιδίως για την προσπάθεια να αποκαταστήσουμε, βήμα-βήμα, περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη. Οι πραγματικοί μισθοί -τόνισε- έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο υψηλότερο εκείνου της Ε.Ε. και αυτό είναι αναμφισβήτητο. Επειδή έχουμε μια συγκεκριμένη οικονομική πολιτική, που βασίζεται στη σταθερότητα και την ανάπτυξη, δεν μπορούμε να αποδεχθούμε αιτήματα, χωρίς σχέση με τις οικονομικές δυνατότητες της χώρας. Ολοι έχουν δικαίωμα σε καλύτερες συνθήκες ζωής. Αλλά, αυτό εξασφαλίζεται μόνο αν πεις καθαρά ότι δεν μπορείς να υλοποιήσεις αιτήματα που είναι υπερβολικά, που δεν συναρτώνται με τις συνθήκες, που υπακούουν μόνο σε συντεχνιακές ή και πολιτικές λογικές και αδιαφορούν για τις επιπτώσεις στο κοινωνικό σύνολο. Είχα προβλέψει -είπε ο Πρωθυπουργός- ότι θα έχουμε ένα δύσκολο φθινόπωρο και όλοι είμαστε σύμφωνοι σε αυτό. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση με θάρρος, για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το οποίο θέλουμε. Να μη διαψευστούμε ως προς τους κύριους στόχους μας για να ικανοποιήσουμε επιμέρους αιτήματα τα οποία, όμως, δεν συμβάλλουν στην πραγματοποίηση των κύριων στόχων μας.

Οσον αφορά τα δάση, ανέφερε ότι πρέπει να προσαρμόσουμε τη δασική νομοθεσία στις επιταγές του Συντάγματος και αυτό για να πάψουν οι, κατά περίπτωση, ερμηνείες για να πάψουν οι αυθαιρεσίες που προκύπτουν από τις, κατά περίπτωση, ερμηνείες. Γνωρίζουμε όλοι -συνέχισε ο Πρωθυπουργός- ότι η ισχύουσα δασική νομοθεσία και ο τρόπος εφαρμογής της έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση που ταλαιπωρεί τους πολίτες. Αυτό έχει λόγους ιστορικούς και όλα δεν μπορούν να διορθωθούν άμεσα. Ούτε ανταποκρίνεται η νομοθεσία, όπως είναι σήμερα, σε συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, ούτε προστατεύει αποτελεσματικά τα πραγματικά δάση και τις δασικές εκτάσεις. Πρέπει να προσπαθήσουμε, στο πλαίσιο του δυνατού, να ορθολογικοποιήσουμε αυτή τη νομοθεσία, γιατί η προστασία δεν μπορεί να υπακούει στη λογική των κατά περίπτωση λύσεων. Αυτό σημαίνει αυθαιρεσία, στρεβλώσεις και αδικίες. Επιβαρύνει πολίτες και τοπικές κοινωνίες και γίνεται εμπόδιο στην ειλικρινή προσπάθεια προστασίας του φυσικού πλούτου, αλλά και στην προσπάθεια ανάπτυξης και αναζωογόνησης της υπαίθρου. Χρειάζεται, λοιπόν, να βάλουμε τάξη και να επαναοριοθετήσουμε τις πολιτικές μας, σύμφωνα με το Σύνταγμα. Να εγκαθιδρύσουμε διαδικασίες και κανόνες που θα περιορίσουν τις αυθαιρεσίες που τροφοδοτούν την υπερβολή και την αταξία. Να θέσουμε κανόνες και διαδικασίες που θα υπηρετούν πραγματικούς στόχους προστασίας των δασών και συγχρόνως θα σέβονται τα εύλογα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών.

Οσον αφορά το τέταρτο θέμα, ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε μια συζήτηση που γίνεται ότι δήθεν υπάρχει μια λογική παροχών. Κάθε ρύθμιση, σε κάθε τομέα, δεν είναι παροχή, επειδή αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα για τους πολίτες, τα οποία πρέπει να λύσουμε. Αυτή είναι η δουλειά μας. Να λύσουμε τα προβλήματα. Και δεν κάνουμε παροχές, επειδή κάνουμε τη δουλειά μας. Εχουμε ένα πρόγραμμα και αυτό εφαρμόζουμε. Ισως, κάποιοι νόμιζαν -συνέχισε ο Πρωθυπουργός- ότι επειδή μεσολάβησε η εξάμηνη Προεδρία (με τις συνέπειες που είχε, όσον αφορά τη δραστηριότητα της κυβέρνησης στο εσωτερικό) έχουμε αναστείλει τις δραστηριότητές μας. Δεν κατάλαβαν, όμως, ότι δουλέψαμε για την Προεδρία. Γιατί, πετυχημένη Προεδρία σημαίνει πετυχημένη παρουσία της Ελλάδας. Εξυπηρετούσε την Ελλάδα αυτό. Αυτή η Προεδρία και η επιτυχία της ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμά μας, στα μέτρα που είχαμε εξαγγείλει. Βεβαίως, το πρόγραμμά μας έχει τα άλλα μέτρα στα οποία έχουμε, ήδη, αναφερθεί, όπως και αυτά στα οποία αναφερόμαστε σήμερα. Δεν πρόκειται, λοιπόν, για πολιτικές παροχές. Πρόκειται για εφαρμογή του σχεδίου του προγράμματός μας, όπως ακριβώς το είχαμε παρουσιάσει στον ελληνικό λαό. Πρόκειται για προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό πρέπει να γίνει σαφές σε όλους, γιατί έχουμε ακόμα αρκετούς μήνες προτού αρχίσουν οι εκλογικές διαδικασίες. Καταλήγοντας, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι, ούτε αυτός, ούτε κανείς άλλος έχει την πρόθεση να σταματήσει τη δουλειά, να σταματήσει να παράγει αποτελέσματα, επειδή μετά από οκτώ ή εννέα μήνες θα γίνουν εκλογές.

Ο υπουργός Γεωργίας Γ. Δρυς, αυτή τη στιγμή, δίνει συνέντευξη στην οποία παρουσιάζει τις αρχές του νομοσχεδίου και τις βασικές παραμέτρους. Το νομοσχέδιο, επεξεργασμένο και ολοκληρωμένο, θα δοθεί στη δημοσιότητα σε λίγες ημέρες.

Παρακαλώ, τις ερωτήσεις σας.

ΜΙΧΑΗΛ: Ο Πρωθυπουργός, όταν λέει ότι δεν έχει την πρόθεση, ούτε ο ίδιος, ούτε κανείς άλλος να σταματήσει να εργάζεται για τους επόμενους μήνες μέχρι τις εκλογές, γιατί αισθάνεται την ανάγκη να το πει αυτό; Εχει παρατηρήσει φαινόμενα αδράνειας στελεχών ή πλευρών του κυβερνητικού έργου, που δεν έχουν προχωρήσει; Γιατί μπαίνει σε αυτή τη λογική;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Θα ήθελα να σας αναφέρω ένα περιστατικό που συνέβη το πρωί και απαντά, με τον καλύτερο τρόπο, στην ερώτησή σας. Ημουν το πρωί σε μια συζήτηση σε τηλεοπτικό κανάλι με ένα επίλεκτο στέλεχος της Ν.Δ. που είπε ότι όλα αυτά που κάνετε είναι προεκλογικά. Δεν είναι προεκλογικά. Πρέπει να το συνηθίσουν αυτό όλοι. Εφαρμόζουμε το πρόγραμμά μας, το οποίο σας παρουσίασα, εδώ, πριν δύο εβδομάδες, και θα εφαρμοστεί μέχρι τελευταίας κεραίας. Αν θέλετε να δείτε ποιες κινήσεις θα γίνονται και ποια νομοσχέδια θα κατατίθενται, ανατρέξτε στην προ 15νθημέρου πολιτική ενημέρωση και θα τα βρείτε όλα εκεί.

ΚΑΡΓΟΥΔΗ: Ηθελα να ρωτήσω για την πρώτη παρατήρηση του Πρωθυπουργού. Αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις και είπε ότι αν ανταποκριθούμε στα χρονοδιαγράμματα του κυβερνητικού έργου δεν θα έχουμε πρόβλημα στις εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι η εκτίμηση που έχετε κάνει είναι ότι υπό κανονικές συνθήκες θα βελτιώσετε ακόμη περισσότερο το προφίλ σας στις επόμενες μετρήσεις;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Δημιουργείται ένα νέο πολιτικό κλίμα και ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί και θα διαμορφώσει τους όρους νίκης.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Σχετικά με τους εκτάκτους, υπάρχει η κοινοτική οδηγία ότι πρέπει να νομιμοποιηθούν. Πρόσφατα, προχθές, μια υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού δικαιώθηκε δικαστικά. Δεδομένου ότι υπάρχει και η κοινοτική οδηγία, τι θα κάνετε με αυτό το θέμα;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Μπορεί να υπάρχει η κοινοτική οδηγία, αλλά υπάρχει και Προεδρικό Διάταγμα που προσαρμόζει τη νομοθεσία μας στην κοινοτική οδηγία. Οπως γνωρίζετε, σε όλες τις περιπτώσεις, όταν έρχεται μια κοινοτική οδηγία, απαιτείται μια νομοθετική παρέμβαση, η οποία να προσαρμόζει τα της κοινοτικής οδηγίας στο ελληνικό δίκαιο. Αυτό έχει γίνει. Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που διαφωνούν. Αλλά, επειδή είμαστε κράτος ευνομούμενο, κράτος δικαίου, έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το δίκιο τους ενώπιον του δικαστηρίου.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Σχετικά με την επιδοματική πολιτική των υπαλλήλων του υπουργείου Τύπου, θα ικανοποιήσετε το σχετικό αίτημα;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Δεν κάνω δηλώσεις, όταν δεν μπορώ μόνος μου να δεσμεύσω την κυβέρνηση. Το χειρότερο είναι να υπόσχεσαι κάτι, το οποίο δεν είσαι βέβαιος ότι θα πραγματοποιήσεις.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Σε σχέση με τη γριά ΕΑΜίτισα, επειδή προκύπτει ένα θέμα ηθικής τάξης ότι ένας υπουργός, έστω σε ένα ελάσσων θέμα, είπε ψέματα μέσα στη Βουλή. Χθες, είπατε ότι δεν το γνωρίζετε.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Δεν είπε ψέματα. Είχε μια συγκεκριμένη πληροφόρηση, η οποία μπορεί να μην ήταν σωστή, αλλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ειλικρινής και γνωρίζετε ότι πάντα έχει το θάρρος της γνώμης του. Λέει την άποψή του ευθαρσώς ενώπιον του ελληνικού λαού. Δεν έχει να κρύψει κάτι. Εάν σε κάποιο σημείο μια πληροφόρησή του δεν ήταν σωστή, ας μην το κάνουμε "ανατολικό θέμα". Είναι πολύ φυσιολογικό.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Δεν τίθεται θέμα πολιτικής ηθικής για σας.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Και η πολιτική του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο συγκεκριμένος συνάδελφός μου δεν νομίζω ότι αντιμετωπίζει θέμα πολιτικής ηθικής. Αλίμονο!

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ο,τι ακούει ένας υπουργός έξω, πάει και το λέει από το βήμα της Βουλής;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Τι είναι αυτά που λέτε;

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό μου λέτε τώρα.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Δεν είναι έτσι. Υπάρχει μία λανθασμένη πληροφόρηση που δεν την έχω εγώ. Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο θέμα. Πριν από λίγο, για παράδειγμα, είχα μία επικοινωνία με ένα φορέα, που ισχυριζόταν ότι προωθείται τροπολογία που αλλάζει τις συμβάσεις. Καμία τροπολογία δεν υπάρχει. Είχε λανθασμένη πληροφόρηση.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν βγήκατε όμως, εσείς να το πείτε και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Και κάτι ακόμα: Η απόφαση για το νομοσχέδιο για τα δάση ήταν ομόφωνη στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Θα σας εντυπωσίασε το γεγονός, φαντάζομαι, που είχε μικρή διάρκεια η συνεδρίαση, παρά τους ευσεβείς πόθους ορισμένων.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: "Παρά τους ευσεβείς πόθους ορισμένων", είπατε. Ποιοί είναι οι "ορισμένοι";

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Υπήρξε ομοφωνία, χρειάστηκαν πολύ λίγες απαντήσεις. Ως προς το "ορισμένοι", αναφέρομαι στην πλευρά της αντιπολίτευσης, σε εκείνους οι οποίοι έλεγαν, χθες, ότι θα υπάρξουν ιδιαίτερες ενστάσεις και έντονες διαφωνίες. Γιατί να έχουμε ενστάσεις και διαφωνίες; Αφού το νομοσχέδιο δεν νομιμοποιεί αυθαιρεσίες. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό το γεγονός -και αποδίδω σ@ αυτό ιδιαίτερη σημασία και σας ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία να το επισημάνω- ότι:

-Πρώτον, δεν υπάρχει κανένα θέμα για νομιμοποίηση καταπατήσεων ή ανέγερση αυθαιρέτων κτισμάτων σε δάση και δασικές εκτάσεις.

-Δεύτερον, δεν προβλέπεται -και φυσικά δεν ήταν δυνατό να αναφέρεται κάτι τέτοιο- ρύθμιση για εκτάσεις που διαπιστώνεται ότι κάποτε ήταν δασικές και προ του 1975 άλλαξαν αυθαίρετα χρήση. Και,

-Τρίτον, δεν αντιμετωπίζει θέματα νομιμοποίησης εκτάσεων οικοδομικών συνεταιρισμών που βρίσκονται μέσα σε χαρακτηρισμένα δάση.

Αυτές δεν ήταν οι κύριες ενστάσεις από ορισμένες οικολογικές οργανώσεις; Σέβομαι εκείνους που αγωνιούν για την προστασία των δασών και πράγματι έχουν προσφέρει πολλά στο κοινωνικό σύνολο. Αλλά, οι διατάξεις του νομοσχεδίου είναι σαφείς. Τακτοποιεί, με βάση το Σύνταγμα, ένα θέμα που μας βασάνιζε, που δημιουργούσε αυθαιρεσίες, προβλήματα. Δεν αναγνωρίζει ούτε καταπατητές -το αντίθετο μάλιστα- ούτε ανοίγει το δρόμο για νομιμοποίηση καταπατήσεων. Αντιθέτως. Επίσης, δεν αναφέρεται σε εκτάσεις που ήταν χαρακτηρισμένες δασικές και πριν από το 1975 άλλαξαν αυθαίρετα χρήση. Το αντίθετο συμβαίνει. Είναι ένα νομοσχέδιο που βάζει τάξη, που ρυθμίζει νομοθετικά υπάρχουσες ασάφειες, που βοηθά τον πολίτη και κυρίως που προστατεύει τα δάση. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ; Τις βίλες μέσα από τα δάση θα τις γκρεμίσετε;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Οπου είναι χτισμένες παράνομα, βεβαίως.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Αφού τις νομιμοποιείτε με το προηγούμενο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Καμία βίλα δεν νομιμοποιούμε. Θυμίζω ότι μιλήσαμε για νερό και φως σε αυθαίρεται 100 τ.μ.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Εκατό, εκατό χτίζονται και γίνονται χιλίων τ. μ.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Ας μη χάσουμε την έννοια σπίτι@

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Πρόσφατα ο Πρωθυπουργός όταν συναντήθηκε με αντιπροσωπεία μαθητών της Βουλής των εφήβων, χαρακτήρισε τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, ως ξεπερασμένο θεσμό. Εκτοτε, οι ομογενείς στην Αμερική που η ζωή τους είναι διαφορετική από των ομογενών στη Γερμανία, έχουν βομβαρδίσει τη δική μας τουλάχιστον εφημερίδα με δηλώσεις και επιστολές απογοήτευσης, πίκρας και οργής...

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Προφανώς κάποιος έχει προκαλέσει παρανόηση. Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε μια λογική, που καλλιεργείτο μια περίοδο. Δηλαδή, να υπάρχει ένα χωριστό σχολείο, που γινόταν κυρίως στη Γερμανία εκείνη την περίοδο για τα παιδιά των μεταναστών. Υπήρχε, λοιπόν, μια αντίληψη, να είναι χωριστό σχολείο, έξω από την κοινότητα της περιοχής τους και να εμποδίζεται εμμέσως η ενσωμάτωσή τους στην τοπική κοινωνία. Στην Αμερική δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα, γιατί οι ελληνο-αμερικανοί είναι ιδιαίτερα ενσωματωμένοι στις τοπικές κοινωνίες. Εχουν σχολεία, τα οποία βοηθούν τα παιδιά να μάθουν Ελληνικά. Δηλαδή, τα σχολεία τους είναι συμπληρωματικά. Σαφώς, ο Πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε σε αυτά. Εάν διαμαρτύρονται οι ελληνο-αμερικανοί γι αυτό, πρόκειται περί παρανόησης. Οι θέσεις που έχουμε και τις έχουμε προωθήσει, είναι οι κοινότητές μας στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στις ευρωπαϊκές χώρες, να ενσωματώνονται στο τοπικό περιβάλλον. Εάν, από εκεί και πέρα, υπάρχουν σχολεία που διδάσκουν Ελληνικά, αυτά λειτουργούν συμπληρωματικά, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα αισθάνονται πολίτες της χώρας που ζουν. Ο κανόνας είναι να έχουν στις περισσότερες κοινότητες συμπληρωματικά ελληνικά σχολεία. Αυτά είναι πολύ χρήσιμα. Ποτέ δεν υπήρξε θέμα γι αυτά και πάντα ενισχύουμε την αντίληψη ότι τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν τη γλώσσα της χώρας από την οποία προέρχονται. Αλλο είναι αυτό και άλλο αυτό στο οποίο αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός που είναι η αντίληψη της @γκετοποίησης@, η οποία έχει εγκαταλειφθεί εδώ και πολλά χρόνια, όχι μόνον από τη δική μας κυβέρνηση.

ΜΙΧΑΗΛ: Εχετε να μας κάνετε κάποιο σχόλιο για το δυσάρεστο γεγονός που πληροφορηθήκαμε από το αστυνομικό δελτίο, την ανάμιξη του γιου ενός βουλευτή της Ν.Δ. σε παράνομες πράξεις; Και το λέω αυτό γιατί οι διάφορες παροχές που προβλέπονται στους βουλευτές βρέθηκαν να χρησιμοποιούνται για τέτοιες...

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Είναι ένα θλιβερό οικογενειακό γεγονός, το οποίο πρέπει να σεβαστούμε.

Σας ευχαριστώ.


Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kyber2html v1.05c run on Thursday, 25 September 2003 - 13:05:09 UTC