Browse through our Interesting Nodes for Entertainment in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Greek Government Press Briefing, 01-06-25

Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Ministry of Press & Mass Media <http://www.minpress.gr/>

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Αθήνα, 25 Ιουνίου 2001

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΥΠΟΥ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΕΠΠΑ

Γεια σας. Καλή εβδομάδα.

Όπως γνωρίζετε την Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα, συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΠΑΣΟΚ και την Πέμπτη, στις 10 το πρωί, το Υπουργικό Συμβούλιο θα ασχοληθεί με το πρόβλημα των ναρκωτικών και του αλκοολισμού. Για το μεγάλο αυτό κοινωνικό θέμα ο Πρωθυπουργός θα προεδρεύσει το πρωί της Τετάρτης σε ευρεία σύσκεψη, στην οποία θα πάρουν μέρος πολλοί συναρμόδιοι υπουργοί και άλλοι παράγοντες.

Ακούω τις ερωτήσεις σας.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Γιατί δεν πήγε κανένας κυβερνητικός παράγοντας στην ταφή των λειψάνων των δύο Ελλήνων της ΕΛΔΥΚ που έγινε χθες;

ΡΕΠΠΑΣ: Δεν γνωρίζω πως εκπροσωπήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Πιστεύω ότι η εκπροσώπηση θα ήταν τέτοια, ώστε να αποδοθεί η δέουσα τιμή. Δεν πρέπει να δημιουργείται οποιοδήποτε πρόβλημα γύρω από το θέμα αυτό και σας παρακαλώ μη βγάζετε τέτοια συμπεράσματα για δήθεν έλλειψη τιμής και σεβασμού προς αυτούς τους ηρωικούς νεκρούς.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Αφού δεν πήγε κανείς, αυτό δεν σημαίνει έλλειψη τιμής;

ΡΕΠΠΑΣ: Αυτή είναι η δική σας άποψη.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Πήγε κανένας;

ΡΕΠΠΑΣ: Επαναλαμβάνω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει η συμμετοχή εκείνη που αποδεικνύει την αναγνώριση της οφειλόμενης τιμής.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Σήμερα, ο Πρωθυπουργός δεν έχει κάποια συνάντηση, κάποια σύσκεψη;

ΡΕΠΠΑΣ: Δεν έχει.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι εκτός Αθηνών;

ΡΕΠΠΑΣ: Ναι, είναι εκτός Αθηνών.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα ήθελα ένα γενικό σχόλιο για τις εκλογές στην Αλβανία. Εκτιμάτε ότι η ελληνική μειονότητα άσκησε αυτή τη φορά απρόσκοπτα το εκλογικό της δικαίωμα ή όχι;

ΡΕΠΠΑΣ: Οι εκλογές σε μια χώρα αποτελούν και κριτήριο για το πόσο ώριμη είναι η δημοκρατία στη χώρα αυτή. Δεν έχουμε ακόμη την τελική εικόνα για τα αποτελέσματα των εκλογών στη γειτονική χώρα. Πιστεύουμε ότι κάποιες δυσλειτουργίες ή παρατυπίες ή και επεισόδια, τα οποία αναφέρουν οι παρατηρητές ότι έχουν γίνει, δεν θα επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι η μειονότητα είχε τη δυνατότητα να λάβει μέρος σε αυτές τις εκλογές κάτω από συνθήκες που ήταν οι καλύτερες, σε σχέση με το παρελθόν. Τις επόμενες ημέρες όλοι θα εκτιμήσουν και τις συνθήκες διεξαγωγής των εκλογών και θα βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα. Πιστεύω, όμως, ότι το τελικό αποτέλεσμα θα καταγράφει τη βούληση του αλβανικού λαού.

ΜΠΟΤΩΝΗΣ: Τώρα που ο Πρωθυπουργός βρίσκεται και εκτός Αθηνών, μήπως ετοιμάσει και τον κατάλογο του νέου υπουργικού συμβουλίου;

ΡΕΠΠΑΣ: Εχουμε απαντήσει σε αυτά. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

ΓΑΡΓΑΛΑΚΟΣ: Θα ήθελα να σας ρωτήσω, επειδή υπάρχει μια σύγχυση, ο Πρωθυπουργός σε ποια γραμμή κινείται ενόψει συνεδρίου; Κινείται στη γραμμή του "όλοι μαζί", του ξεκαθαρίσματος των πολιτικών ή του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών με αυτούς που βάζουν εμπόδια στην κυβερνητική πολιτική;

ΡΕΠΠΑΣ: Ο Πρωθυπουργός κινείται στο πλαίσιο της δήλωσης που έκανε αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου και την ομόφωνη απόφαση που ελήφθη στο όργανο αυτό. Το θέμα του συνεδρίου είναι κομματικό. Το συνέδριο αυτό θα είναι συνέδριο δημιουργικής σύνθεσης των απόψεων, αποσαφήνισης της πολιτικής πορείας της κυβέρνησης, αδιαμφισβήτητης υποστήριξης της κυβέρνησης και των πολιτικών που θα αποφασιστούν στο συνέδριο στις λεπτομέρειές τους. Και, βεβαίως, θα είναι ένα συνέδριο νικηφόρας προοπτικής.

Ι. ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ: Ενοχλήθηκε ο Πρωθυπουργός από τα συνθήματα που ακούστηκαν στο Α@ Νεκροταφείο;

ΡΕΠΠΑΣ: Δεν νομίζω ότι ενοχλείται κάποιος όταν διαπιστώνεται ότι μικρές ομάδες διατυπώνουν τις απόψεις τους. Καθένας μπορεί να διατυπώνει ελεύθερα τις απόψεις του, ακόμη και με τον πιο ακραίο τρόπο, πάντοτε, βεβαίως, στο πλαίσιο της νομιμότητας. Αυτά τα όρια δεν τα υπερέβη κάποιος, ώστε να μπορούμε να μιλάμε για κάτι άλλο. Είναι μια έκφραση απόψεων. Αλλά, θα μου επιτρέψετε να πω, συμπληρώνοντας την απάντηση, ότι πολλά φαινόμενα, πολλά σημεία υπάρχουν που δείχνουν πόσο ορθή ήταν αυτή η ομόφωνη απόφαση του Ε.Γ.

ΜΟΥΡΤΖΗΣ: Ολος ο Τύπος, οποιασδήποτε απόχρωσης, επιμένει ότι ο Πρωθυπουργός στη συνεδρίαση του Ε.Γ. απείλησε με παραίτηση και ότι ο κ. Λαλιώτης του απάντησε πως η παραίτηση του Πρωθυπουργού δεν υποβάλλεται στο Ε.Γ., αλλά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΡΕΠΠΑΣ: Για τα εσωτερικά της συνεδρίασης του Ε.Γ. έχουμε μιλήσει αρκετά. Δεν πρόκειται να πω τίποτα παραπάνω, δεν είναι άλλωστε ο κατάλληλος χώρος εδώ. Αυτό το οποίο, όμως, υπενθυμίζω είναι αυτό που είπε με τη δήλωσή του και ο Πρωθυπουργός, που είναι και η θέση του Ε.Γ., η θέση όλων μας στο ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση έχει εντολή τετραετίας. Εκλογές θα γίνουν το 2004.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν ενοχλήθηκε ο Πρωθυπουργός ούτε από το σύνθημα που τον έλεγε «εκβιαστή»;

ΡΕΠΠΑΣ: Απάντησα, κ. Σταματόπουλε, σε ερώτηση συναδέλφου σας.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ούτε από αυτό το σύνθημα...;

ΡΕΠΠΑΣ: Μα, σε αυτό το σύνθημα αναφερόταν ο συνάδελφος που έκανε αυτή την ερώτηση. Μην επαναλαμβάνετε κάτι που έχει ρωτήσει κάποιος άλλος.

ΚΟΥΙΝ: Η κυβέρνηση φέτος θα πάει διακοπές;

ΡΕΠΠΑΣ: Η κυβέρνηση, γνωρίζετε ότι με πιο εντατικό ρυθμό, σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, θα συνεχίσει την προσπάθειά της. Αυτή ήταν άλλωστε η θέση που εξέφρασε και ο Πρωθυπουργός. Αυτή την προσπάθεια θα κάνουμε, γιατί η εύρυθμη λειτουργία της κυβέρνησης, θα βοηθήσει στην οργάνωση ενός καλού Συνεδρίου και ένα καλό Συνέδριο θα βοηθήσει μετέπειτα την ακόμη καλύτερη πορεία της κυβέρνησης.

ΑΡΓΥΡΟΣ: Ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής θα έχει ο Πρωθυπουργός συνάντηση με τα κορυφαία στελέχη, ένα νέο κύκλο επαφών;

ΡΕΠΠΑΣ: Στο πρόγραμμα του Πρωθυπουργού δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο.

Ι. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ: Είπατε προηγουμένως ότι πολλά σημεία είναι αυτά που

δείχνουν ότι η ομόφωνη απόφαση του Ε.Γ. ήταν σωστή. Μπορείτε ενδεικτικά να μας αναφέρεται κάποια σημεία ή σε ποια σημεία αναφέρεστε εσείς;

ΡΕΠΠΑΣ: Στο ότι ο Πρωθυπουργός μίλησε για αμφισβήτηση της πολιτικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης. Και, πράγματι, με πολλούς τρόπους, από μικρές ομάδες κομματικών στελεχών αποδεικνύεται ότι υπάρχει αυτή η πολιτική αμφισβήτηση. Αρα, είναι ορθή η εκτίμηση που έκαναν ο Πρωθυπουργός και το Ε.Γ. Είναι ορθή η επιλογή που έκαναν οδηγούμενοι σε αυτή την απόφαση.

ΣΑΒΒΑ: Ηθελα να ρωτήσω σχετικά με την αναβολή του ταξιδιού στην Κίνα: Θεωρείτε ότι η δεύτερη φορά που αναβάλλεται ένα ταξίδι σε μια τόσο σημαντική χώρα, δεν πλήττει τις διπλωματικές μας σχέσεις με μια τόσο μεγάλη χώρα και τη στιγμή που αυτή η χώρα παίζει σημαντικό ρόλο στα Βαλκάνια, θέλουμε να ανοίξουμε την αγορά αυτή...

ΡΕΠΠΑΣ: Απάντησα σε σχετική ερώτηση την προηγούμενη εβδομάδα. Είπα, μεταξύ των άλλων, ότι επιθυμούμε να συνεχίσουμε να διατηρούμε σε άριστο επίπεδο τις σχέσεις μας με τη μεγάλη αυτή χώρα που είναι και μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Ανέφερα, επίσης, τη θέση του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας. Η Κίνα κατανοεί και αναγνωρίζει τους λόγους για τους οποίους οδηγηθήκαμε σε αυτή την αναβολή της επίσημης επίσκεψης του Πρωθυπουργού. Είναι καλοδεχούμενος ο Πρωθυπουργός της χώρας μας και η Κίνα, όπως κι εμείς, από τη δική της πλευρά ανανεώνει το ενδιαφέρον της να συνεχίσουμε τις κοινές προσπάθειες για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις ήδη πολύ καλές σχέσεις μας.

ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ: Είπατε προηγουμένως ότι από μικρές ομάδες αμφισβητείται η κυβερνητική πολιτική, οι επιλογές του Πρωθυπουργού. Συνιστά λόγο, ένα χρόνο μετά τις εκλογές, όπου είχε κερδίσει ο κ. Σημίτης, το ΠΑΣΟΚ, η αμφισβήτηση από μικρές μόνο ομάδες να οδηγεί σε συνέδριο και μάλιστα σε μια διαδικασία εσωστρέφειας, αναπόφευκτα;

ΡΕΠΠΑΣ: Πρώτα απ` όλα είναι σαφές -το δήλωσα άλλωστε- ότι η κυβέρνηση έχει τη συνταγματική και δημοκρατική νομιμοποίηση να συνεχίσει την πορεία της. Το θέμα της πολιτικής αμφισβήτησης τίθεται. Και το θέμα της πολιτικής αμφισβήτησης μπορεί να το αντιμετωπίσει η ηγεσία του Κινήματος στο πεδίο που έχει αρμοδιότητα να αναλάβει πρωτοβουλίες. Η πολιτική αμφισβήτηση της κυβέρνησης μπορεί να προκύπτει από τη θέση των κομμάτων της αντιπολίτευσης ή από άλλους κοινωνικούς φορείς. Αυτό, βεβαίως, αντιμετωπίζεται στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Αλλά, η πολιτική αμφισβήτηση εντός των ορίων της κυβέρνησης και του Κινήματος πρέπει να αντιμετωπιστεί με πρωτοβουλίες σε αυτό το πεδίο. Μια τέτοια πρωτοβουλία αποτελεί και η απόφαση για την οργάνωση του Συνεδρίου τον ερχόμενο Οκτώβριο.

ΑΝΤΥΠΑΣ: Τι προσδοκάτε να γίνουν αυτές οι μικρές ομάδες; Αν, δηλαδή, το Συνέδριο πάρει μια διαφορετική απόφαση, αυτοί οι άνθρωποι τι θα γίνουν;

ΡΕΠΠΑΣ: Πιστεύω ότι είναι μια δημοκρατική επιλογή το να συζητηθούν όλα αυτά τα θέματα σε εκείνο το σώμα που έχει την ευρύτερη σύνθεση, που εκπροσωπεί τη βάση της κυβερνητικής παράταξης. Το σώμα αυτό είναι το Συνέδριο. Οι αποφάσεις του θα δεσμεύουν όλους.

ΑΝΤΥΠΑΣ: Αυτές οι απόψεις ίσως κάποτε εκφράζονταν στο ΠΑΣΟΚ από πολύ περισσότερους. Τώρα εκφράζονται από μικρές ομάδες, όπως είπατε εσείς...

ΡΕΠΠΑΣ: Απάντησα, μιλώντας για μικρές αριθμητικά ομάδες σε συγκεκριμένη ερώτηση του κ. Χασαπόπουλου.

ΑΝΤΥΠΑΣ: Αυτές οι ομάδες, αν μειοψηφήσουν στο Συνέδριο, και βγει ο Πρωθυπουργός με την πλειοψηφούσα άποψη, θα πρέπει να σταματήσουν να μιλάνε;

ΡΕΠΠΑΣ: Πρώτα απ` όλα, υπερασπίστηκα μόλις πριν το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης. Είναι δυνατό να έχουμε μια τέτοια θέση; Το τελείως αντίθετο συμβαίνει. Από εκεί και πέρα, στο Συνέδριο είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αποσαφηνιστούν όλα εκείνα τα πολιτικά ζητήματα επί των οποίων υπάρχουν διισταμένες απόψεις. Καθένας, βεβαίως, έχει το δικαίωμα να παραμείνει σταθερός στις απόψεις του.

ΙΩΑΝΝΟΥ: Θέλω να ρωτήσω, πώς είδε η κυβέρνηση το σχόλιο του Αρχιεπισκόπου χθες, όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξει συνάντηση του Πρωθυπουργού με την Εκκλησία για το θέμα των ταυτοτήτων. Είπε ότι ο Πρωθυπουργός τώρα έχει σκοτούρες ...

ΡΕΠΠΑΣ: Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός έχουν μια ξεκάθαρη πολιτική θέση για το θέμα αυτό. Σε αυτή τη θέση παραμένουμε.

ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ: Είπατε ότι ένας από τους τρόπους που αντιμετώπισε ο Πρωθυπουργός αυτή την αμφισβήτηση της πολιτικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης, είναι το Συνέδριο. Μήπως σκέφτεται να αντιμετωπίσει και στο πλαίσιο της Βουλής αυτή την αμφισβήτηση; Γιατί, ζητά τη νομιμοποίηση από το κόμμα και όχι από εκεί που ένας Πρωθυπουργός οφείλει να τη ζητήσει;

ΡΕΠΠΑΣ: Ισχύουν οι απαντήσεις που έδωσα σε συναφείς ερωτήσεις, μόλις πριν. Η κυβέρνηση έχει εντολή 4ετίας. Θα ανταποκριθεί σε αυτή την εντολή. Οι εκλογές θα γίνουν το 2004. Δεν τίθεται, λοιπόν, θέμα σαν αυτό το οποίο εσείς, εμμέσως με την ερώτησή σας, υπονοείτε και θέτετε.

ΚΟΤΤΑΚΗΣ: Δηλώσατε το Σάββατο στο "Flash" ότι μηδενίζεται ο πολιτικός χρόνος με το Συνέδριο και το αποτέλεσμά του είναι σαν να είμαστε μετά από εκλογές. Το ερώτημά μου είναι το εξής: Η ετυμηγορία 4,5-5 χιλιάδων συνέδρων, ισοδυναμεί με τη λαϊκή ετυμηγορία; Και αν ναι, ποιό είναι το ποσοστό με το οποίο θα είναι ικανοποιημένος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;

ΡΕΠΠΑΣ: Πρώτα από όλα, θα μου επιτρέψετε να απαντώ από τη θέση αυτή, σε ερωτήσεις σας ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Δεν θα πρέπει να συγχέουμε τις απόψεις που διατυπώνω στο πλαίσιο συνεντεύξεων, με τις θέσεις τις οποίες διατυπώνω εδώ, παρά το ότι βεβαίως δεν είναι διαφορετικές. Σας λέω, λοιπόν, ότι το Συνέδριο -ένα πολύ καλό και επιτυχημένο Συνέδριο, για το οποίο βεβαίως πρέπει να δουλέψουμε- θα είναι η αρχή μιας νέας πορείας και για την κυβέρνησή μας. Ξεκινάμε, λοιπόν, και πάλι, ώστε ολοκληρώνοντας το έργο μας στο τέλος αυτής της 4ετούς θητείας μας, να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

ΠΑΠΠΑ: Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν προβληματίζει την κυβέρνηση η συνεχιζόμενη ελεύθερη πτώση του Χρηματιστηρίου και αν ο προβληματισμός αυτός είναι προς την κατεύθυνση κάποιων αλλαγών.

ΡΕΠΠΑΣ: Κανένα σχόλιο για τη λειτουργία του Χρηματιστηρίου.

Ι. ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ: Σήμερα το πρωί, ο κ. Παπαντωνίου, σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό, είπε ότι η οικονομική πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ σωστή και δεν πρέπει να ξαναγυρίσουμε σε πολιτικές λαϊκισμού, όπως ζητά η άλλη πλευρά. Δηλαδή, οι πλευρές του ΠΑΣΟΚ που ζητούν αλλαγή στην οικονομική πολιτική λαϊκίζουν;

ΡΕΠΠΑΣ: Ολοι αναγνωρίζουν, εντός και εκτός Ελλάδας, ότι είναι ορθή η οικονομική πολιτική που άσκησε η κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια. Τα επιτεύγματα της ελληνικής οικονομίας έχουν αναγνωριστεί. Η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα στις ισχυρές οικονομίες του πλανήτη. Αυτό δείχνει, με τον καλύτερο τρόπο, ότι πετύχαμε τους στόχους που έχουμε θέσει προς όφελος της χώρας και των πολιτών. Δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη από το ότι έχουμε πετύχει κατά την άσκηση της οικονομικής πολιτικής μας, αφού η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα σε μία θέση που ποτέ δεν είχε στο παρελθόν.

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ: Είχε κάποια επικοινωνία ο Πρωθυπουργός, τηλεφωνική ή προσωπική, με κάποιους μέχρι αυτή την ώρα;

ΡΕΠΠΑΣ: Δεν γνωρίζω με ποιους έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικώς ο Πρωθυπουργός. Εγώ έχω επικοινωνήσει με τον Πρωθυπουργό και το Σαββατοκύριακο και μετά. Τι σημαίνει αυτό; Επικοινωνίες τηλεφωνικές ασφαλώς και έχει.

ΜΟΥΡΤΖΗΣ: Αυτή η ελάχιστη μειοψηφία έχει αντανακλαστικά στην κυβέρνηση;

ΡΕΠΠΑΣ: Η κυβέρνηση είναι δημοκρατικά συγκροτημένη. Ο Πρωθυπουργός έχει επιλέξει το σχήμα αυτό και έχει την αρμοδιότητα, κάθε φορά, να ορίζει το κυβερνητικό σχήμα. Από εκεί και πέρα, το Συνέδριό μας θα συζητήσει για τις πολιτικές που πρέπει να ακολουθήσουμε στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής. Με την ολοκλήρωση του Συνεδρίου, ο Πρωθυπουργός, λαμβάνοντας πάντα υπόψη του τις αποφάσεις του Συνεδρίου, θα λάβει τις δικές του αποφάσεις.

Σας ευχαριστώ.


Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kyber2html v1.05c run on Monday, 25 June 2001 - 13:05:08 UTC