Browse through our Interesting Nodes on the Eastern European States Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos FM: News in Greek, 98-08-05

Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Μέσων Ενημέρωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Κρανίου τόπο θυμίζει η Αττική μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, οι οποίες την αποψίλωσαν από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου. Το πρωί μία νέα εστία φωτιάς ξέσπασε στη θέση Ρέμα στο Χαλάνδρι, καθώς και στην Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης, οι οποίες απείλησαν άμεσα δύο βενζινάδικα, αλλά ευτυχώς τέθηκαν γρήγορα υπό έλεγχο, ενώ η φωτιά που αναζωπυρώθηκε στο νέο Βουτζά ολοκλήρωσε την καταστροφή που είχε σημειωθεί στην περιοχή πριν δύο εβδομάδες. Την ώρα αυτή, οι πιο πολλές πυρκαγιές στο λεκανοπέδιο της Αττικής βρίσκονται σε ύφεση, η εικόνα όμως που παρουσιάζεται είναι εφιαλτική. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πάνω από 800. 000 στρέμματα πρασίνου έγιναν παρανάλωμα του πυρός, ενώ εκατό κατεστραμμένα σπίτια, ένα εργοστάσιο, δεκάδες αυτοκίνητα, ζώα και αρκετές αποθήκες συμπληρώνουν τις εικόνες φρίκης από την αποτεφρωμένη γη. Στο σύνολό τους οι καμμένες περιοχές επιτηρούνται από μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής, καθώς σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι άνεμοι θα ενταθούν και θα είναι σύμμαχοι σε τυχόν αναζωπυρώσεις. Χθες βράδι, δυνάμεις πυροσβεστών από τη βορειοανατολική Ελλάδα στάλθηκαν στην Αθήνα, προκειμένου να αντικαταστήσουν συναδέλφους τους οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες δίνουν πραγματική μάχη με την πύρινη λαίλαπα.

Και ενώ η αττική γη αρχίζει να μετρά τις πληγές της, σε πύρινο κλοιό βρίσκονται και άλλες περιοχές της χώρας, κυρίως η Πελοπόννησος, καθώς αναζωπυρώθηκε η πυρκαγιά στον Ταϋγετο Μεσσηνίας η οποία καίει το βουνό για δωδέκατη ημέρα και σε τέσσερα χωριά έχει δοθεί εντολή να εκκενωθούν. Το έργο των δυνάμεων της πυροσβεστικής είναι ιδιαίτερα δύσκολο, επειδή η περιοχή είναι δύσβατη. Για δεύτερη ημέρα καίγονται τα περίχωρα του Μελιγαλά, στη Μεσσηνία, συγκεκριμένα στη θέση Βαλύρα, ενώ αλλες φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νεμούντα και την Καλιδώνα Ηλείας, στη θέση Χράνοι Αρκαδίας, στην ορεινή περιοχή του Ομπολού Αχαϊας, επίσης ένα πύρινο μέτωπο εμφανίσθηκε το πρωί στα βορειοανατολικά προάστια της Πάτρας και ύστερα από απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης του νομού είχε διακοπεί έως τις πέντε το απόγευμα η κυκλοφορία των οχημάτων, τόσο στην παλαιά, όσο και τη νέα εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, στο ύψος του Ψαθόπυργου. Στην υπόλοιπη χώρα, μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Αγιά της Λάρισας, στο χωριό Ασπροκκλήσι της Ηγουμενίτσας, στην Αγία Κυριακή Ναυπάκτου, στο Μαλιμάδι Καστοριάς, στο Τεμπλόνιο Κέρκυρας στην Ξυλοσίτη Ικαρίας, και τέλος στον Ολυμπο, όπου η φωτιά έχει ήδη αποτεφρώσει τη βορειοανατολική και νοτιοανατολική πλευρά του βουνού. Στο μεταξύ, στο νεκροτομείο Καλαμάτας μεταφέρθηκαν τα πτώματα δύο αγροτών από την Ανθούσα Μελιγαλά, οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία, άφησαν την τελευταία τους πνοή όταν είδαν να καταστρέφεται από την πυρκαγιά η περιουσία τους.

Η καταστροφή που ενέσκηψε στη χώρα ανάγκασε τον πρωθυπουργό, καθώς και πολλούς υπουργούς να διακόψουν τις διακοπές τους και να επιστρέψουν εσπευσμένως στην Αθήνα. Χθες βράδι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου αίσθηση προκάλεσε η απουσία του υπουργού Γεωργίας, Στέφανου Τζουμάκα. Ο κ. Τζουμάκας είχε συνάντηση σήμερα με τον πρωθυπουργό όπου συζητήθηκαν τα μέτρα που πρόκειται να λάβει η κυβέρνηση για τις καμμένες δασικές εκτάσεις. Ο κ. Τζουμάκας δήλωσε οτι το υπουργείο του είναι αρμόδιο για τη χρηματοδότηση των αναδασώσεων, σημειώνοντας οτι το πρώτο έργο που πρέπει να γίνει είναι να ληφθούν μέτρα αντιδιαβρωτικής προστασίας, στις καμμένες για δεύτερη φορά περιοχές θα υπάρξει τεχνητή αναδάσωση, ενώ σε όσες κάηκαν για πρώτη φορά αναμένεται φυσική αναδάσωση. Σχετικά με τη χθεσινή του απουσία από τη συνεδρίαση στο Μέγαρο Μαξίμου, το απέδωσε σε παρανόηση, και παράλληλα υπεραμύνθηκε της κυβερνητικής πολιτικής, τονίζοντας οτι είναι σωστή και αποτελεσματική η μεταφορά των αρμοδιοτήτων από τη δασική στην πυρεσβεστική υπηρεσία. Από την πλευρά του, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κώστας Λαλιώτης δήλωσε οτι κηρύσσονται αυτομάτως αναδασωτέες όλες οι καμμένες περιοχές και δεν τίθεται θέμα αποχαρακτηρισμού τους, ενώ στους πληγέντες θα δοθούν αποζημιώσεις, όπως προβλέπεται σε φυσικές καταστροφές. Επεσήμανε επίσης, οτι από το 1993 που προϊσταται του ΥΠΕΧΩΔΕ υπάρχει χαρτογράφηση και κήρυξη αναδασώσεων σε καμμένες περιοχές, ενώ σχολιάζοντας τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης, τόνισε οτι το θέμα των πυρκαγιών δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο κομματικής αντιπαράθεσης.

Οι τεράστιες αυτές φυσικές καταστροφές είχαν όπως ήταν φυσικό και πολιτικό αντίκτυπο. Προσωπική επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Σημίτη οτι είναι ο βασικός ηθικός αυτουργός για την τεράστια αυτή οικολογική καταστροφή και κατέληξε λέγοντας οτι η παράταση του βίου της κυβέρνησης ζημιώνει τον τόπο. Οσον αφορά τις δηλώσεις του υπουργού Γεωργίας, ο κ. Σπηλιωτόπουλος δήλωσε οτι προσπαθεί να υποβιβάσει τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, παρουσίασε τις προτάσεις του κόμματός του, κατηγορώντας την κυβέρνηση οτι ή κρύβεται ή φλυαρεί. Το θέμα παίρνει και το δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, διέταξε την ενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ανεπάρκεια των δυνάμεων πυρόσβεσης.

Παρ'ολίγον τραγωδία το πρωί στη Βούλα, στη συμβολή των λεωφόρων Αλκυονίδων και Βάρης, όταν λεωφορείο του ΟΑΣΑ συγκρούστηκε με φορτηγό, το οποίο παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Σοβαρά τραυματίες είναι οι οδηγοί των δύο οχημάτων Νίκος Δαρζέντας 45 ετών, Γιώργος Ματάκιας, 52 ετών και οι επιβάτες του λεωφορείου Σερίμ Βέλκο, Αναστάσης Τρικπόσης, Γεωργία Κούτση, Αθανασία Τζίμου, Βασιλική Χατζοπούλου και Δημήτρης Κουζινόγλου. Ολοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ασκληπείο Βούλας και όπως είπαν οι γιατροι δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο.

Η Κύπρος έχει το δικαίωμα της άμυνας και της επιλογής των οπλικών της συστημάτων, δήλωσε σήμερα στο ΡΙΚ ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννος Κρανιδιώτης, ο οποίος την ερχόμενη Παρασκευή κατά την διάρκεια ιδιωτικής του επίσκεψης στη Μεγαλόνησο θα ανταλλάξει απόψεις με τον πρόεδρο της Κύπρου Γλαύκο Κληρίδη και τον υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη. Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, ο Ραούφ Ντενκτάς επιδιώκει παρεμβάσεις στο στρατό κατοχής, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολιτικοί του στόχοι. Συγκεκριμένα, ο Ντενκτάς άσκησε πιέσεις στον τούρκο πρόεδρο Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, κατά την πρόσφατη παράνομη επίσκεψή του στα κατεχόμενα, για μη προαγωγή του διοικητή των δυνάμεων κατοχής, σε αντίθετη περίπτωση, απείλησε ότι θα παραιτηθεί από συνομιλητής.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα άρθρα του νομοσχεδίου για τις εργασιακές σχέσεις συζητώνται από χθες στη Βουλή και σήμερα υπήρξε οξεία αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Εργασίας, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου και του Προέδρου του ΔΗΚΚΙ Δημήτρη Τσοβόλα, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για αλαζονεία. Από την πλευρά του, ο υπουργός ανέφερε οτι δεν υπάρχουν "μαγικές λύσεις" στο πρόβλημα της ανεργίας, πρόσθεσε όμως οτι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το θέμα με τα μέτρα που λαμβάνει, σημειώνοντας οτι ηδη μέσα στο χρόνο θα δημιουργηθούν 70. 000 θέσεις εργασίας. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συλλαλλητήριο από εργατικά συνδικάτα στην πλατεία Κάνιγγος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο νομοσχέδιο.

Από την ερχόμενη Δευτέρα τίθεται σε ισχύ το πρωτόκολλο συνεργασίας Ελλάδας - Αλβανίας σχετικά με την εκτέλεση κοινών περιπολιών από την αστυνομία συνόρων και το ελληνικό λιμενικό σώμα, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αστυνόμευση της θαλασσιας μεθορίου των δύο χωρών. Η τελετή έναρξης ισχύος του Πρωτοκόλλου θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι της Κέρκυρας παρουσία του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Σταύρου Συομάκη και του υπουργού Δημόσιας Τάξης της Αλβανίας, κ. Τσέκα.

Ενα "μεσογειακό Τσέρνομπιλ" φοβούνται τα μέλη της Επιτροπής Πρωτοβουλίας κατά της δημιουργίας πυρηνικού εργοστασίου στο Ακούγιου της Τουρκίας, όπως τόνισαν σε σημερινή συνέντευξη Τύπου. Η Τουρκία δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει στα σχεδιά της για την κατασκευή ενός πυρηνικού σταθμού στο Ακούγιου, στα νότια παράλια, απέναντι από την Κύπρο και ανατολικά της Ρόδου, παρά τις έντονες αντιδράσεις περιβαλλοντικών και ειρηνιστικών κινημάτων, και γιατρών σε όλο τον κόσμο, αλλά και στην Τουρκία. Η Επιτροπή είναι έτοιμη να αναλάβει πρωτοβουλίες για τη ματαίωση των σχεδίων της Τουρκίας ερχόμενη σε συνεννόηση με φιλειρηνικά και οικολογικά κινήματα της Ευρώπης, ενώ χθες απέστειλε επιστολή και στον πρόεδρο της βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, με την οποία τον ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις.

Σε ποινή κάθειρξης 6,5 χρόνων ο καθένας, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα, καταδικάστηκαν σήμερα ερήμην από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο τέσσερα άτομα από την Κατερίνη, που κατηγορούνται για εκβιασμό ιδιοκτήτη μπαρ της Πάτρας. Πρόκειται για τους Θωμά Αγάκο, 33 ετών, Γιώργο Κεφαλίδη, 33 ετών, τον αδελφό του Παναγιώτη, 27 ετών και τον Γιώργο Παπαδόπουλο,28 ετών. Οι καταδικασθέντες είχαν συλληφθεί από την Ασφάλεια, προσήχθησαν την Τρίτη στο Αυτόφωρο και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να δικαστούν σήμερα, αλλά δεν παρουσιάσθηκαν στο δικαστήριο.

Πιο φθηνά πωλούνται από σήμερα τα καύσιμα στα πρατήρια όλης της χώρας. Οι τιμές των βενζινών σούπερ και αμόλυβδης μειώθηκαν κατά 1,5 δρχ. το λίτρο και του ντίζελ κατά 0,4 δρχ. το λίτρο.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή η εθνική μας ομάδα μπάσκετ σε έναν αγώνα που με νίκη θα τη στείλει στην τελική τετράδα του Μουντομπάσκετ. Ο Γιαννάκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν φοβάται την Ισπανία, ενώ ο ισπανός συναδελφός του, Σάινθ υποστήριξε ότι δύσκολα η ελληνική ομάδα θα χάσει και τρίτο συνεχές παιχνίδι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς της θα πραγματοποιήσει στις 9 το βράδυ η ΑΕΚ, κόντρα στην Ούιπεστ, μεγάλη αντίπαλο της Φερεντσβάρος, την οποία η Ενωση θα αντιμετωπίσει για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Στο αποψινό παιχνίδι η ΑΕΚ θα εμφανιστεί με όλα της τα αστέρια και θα προσπαθήσει να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο απ'αυτό που μας είχε συνηθίσει στο τέλος του περσινού πρωταθλήματος.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στα διεθνή χρηματιστήρια είχε σήμερα αρνητικό αντίκτυπο και στη Σοφοκλέους. Ο γενικός δείκτης τιμών κατέγραψε μεγάλες απώλειες σε ποσοστό 3,27% και υποχώρησε στις 2. 692,77 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών έφθασε τα 48 δις δρχ. Οι επιμέρους δείκτες έκλεισαν ως εξής:Τράπεζες πτώση 4,20%, Ασφάλειες πτώση 1,65%, Επενδύσεις πτώση 2,98%, Λήζινγκ πτώση 5,63%, Βιομηχανικές πτώση 2,22%, Κατασκευές πτώση 4,55%, Διάφορες πτώση 4,70%, Συμμετοχών πτώση 3,58%. Με πτώση 2,39% έκλεισε ο δείκτης της Παράλληλης Αγοράς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ AΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αντιφατικές είναι οι πληροφορίες που υπάρχουν για την ύπαρξη ομαδικού τάφου στην πόλη Οράχοβατς του Κοσσυφοπεδίου, καθώς οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για 500 πτώματα, τα περισσότερα παιδιά, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις ενός από τους αξιωματούχους που επισκέπτονται την τοποθεσία της φρίκης στο Οράχοβατς, δήλωσε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί η ύπαρξη μαζικών ταφών. Ο ίδιος είπε, ότι υπάρχουν μεμονωμένοι τάφοι με ονόματα. Πάντως, δημοσιογράφοι που επισκέφτηκαν την περιοχή επιμένουν για ομαδικούς τάφους μέσα σε σκουπιδότοπο. Στη Γενεύη, η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα δικαιώματα, αφού χαρακτήρισε την κατάσταση ανυπόφορη, δήλωσε ότι είναι έτοιμη να ανοίξει γραφείο στην Πρίστινα. Στο μεταξύ, στο προπύργιο των αυτονομιστών Αλβανών Μαλίσεβο, σύμφωνα με πληροφορίες, καίγονταν το κέντρο της πόλης, ενώ οι μάχες συνεχίζονται στο κεντρικό και δυτικό Κοσσυφοπέδιο. Την ίδια ώρα, η Ρωσία ενισχύει τις διπλωματικές της προσπάθειες για τον τερματισμό των συγκρούσεων στο Κοσσυφοπέδιο, καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες για τις ενέργειες των σερβικών δυνάμεων στην περιοχή.

Ενα 13χρονο αγόρι, το οποίο ήταν θαμμένο στα ερρείπια τετραώροφου κτιρίου, που κατέρρευσε χθες στο Βερολίνο από έκρηξη αερίου, ανασύρθηκε νεκρό σήμερα, καθώς οι πυροσβέστες έσκαβαν με τα χέρια τους πολλές ώρες για να το σώσουν. Νωρίτερα, είχαν ανακαλυφθεί τα πτώματα δύο ηλικιωμένων γυναικών, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι στα ερρείπια εξακολουθούν να είναι θαμμένοι τέσσερις άνθρωποι. Οσον αφορά το 7οροφο κτίριο που κατέρρευσε στη Βομβάη, ο κατάλογος των θυμάτων συνεχώς μεγαλώνει, καθώς έχουν ανασυρθεί 35 νεκροί, ενώ εξακολουθούν να αγνοούνται τουλάχιστον οχτώ άτομα.

Μεγάλες απώλειες στους Κούρδους αντάρτες προκάλεσαν σφοδρές επιθέσεις του τουρκικού στρατού στο βόρειο Ιράκ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 165 άτομα. Οπως έγινε γνωστό, στη διάρκεια των συγκρούσεων σκοτώθηκαν και 13 στρατιώτες. Εξάλλου, νέο αίμα χύθηκε πάλι στην Αλγερία, καθώς ισλαμιστές αντάρτες σκότωσαν 17 χωρικούς και τραυμάτισαν τρεις σε σφαγές που πραγματοποίησαν στη διάρκεια της νύκτας σε δύο χωριά στα δυτικά της χώρας.

Μπορεί για τον επικεφαλή των επιθεωρητών του ΟΗΕ Ρίτσαρντ Μπάτλερ να μη συνιστά κρίση το αδιέξοδο που προκλήθηκε στις συνομιλίες με την ιρανική ηγεσία για το αφοπλιστικό πρόγραμμα της χώρας αυτής, αλλά μετά την σημερινή έκτακτη σύνοδο του ιρακινού κοινοβουλίου, δύσκολα ίσως αποφευχθεί μία νέα κρίση στον Περσικό. Και αυτό γιατί, οι βουλευτές του Ιράκ ψήφισε ομόφωνα το πάγωμα των επιθεωρήσεων από τους ανθρώπους του ΟΗΕ.

Μία φωτογραφία της πρώην υπαλλήλου του Λευκού Οίκου Μόνικα Λιουίνσκι με τον Πρόεδρο Μπίλ Κλίντον, στην οποία ο τελευταίος έχει γράψει ιδιοχείρως μία θερμή "πολύ προσωπική αφιέρωση", έχει στην κατοχή του ο ανεξάρτητος ανακριτής που ερευνά την υπόθεση με τα ροζ σκάνδαλα του αμερικανού Προέδρου. Οπως επισημάνθηκε το περιεχόμενο της αφιέρωσης είναι πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος για την εξέλιξη της υπόθεσης, που θα κορυφωθεί με την κατάθεση του Κλίντον σε ανακριτές στις 17 του Αυγούστου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αίθριος θα είναι και αύριο ο καιρός σ'όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο ισχυροί με τάση περαιτέρω ενίσχυσης το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια. Η θεμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια 22 με 37 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά 23 με 39, στο Ιόνιο, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα 26 με 38 και στις Κυκλάδες και την Κρήτη 26 με 35 βαθμούς Κελσίου. Αίθριο καιρό, μέτριους και το βράδυ τοπικά ισχυρούς βοριάδες και θερμοκρασία 29 με 39 βαθμούς θα έχει αύριο η Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι μέτριοι και το θερμόμετρο στην πόλη θα δείξει 24 με 36 βαθμούς.
Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.03a run on Thursday, 6 August 1998 - 2:12:08 UTC