Browse through our Interesting Nodes of Greek Radio & Television Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-11-21

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κίνητρα σε ξένους για επενδύσεις στην αγορά ακινήτων
  • [02] Λιγότερος φόρος για εισοδήματα έως 12.500 ευρώ - Αυτοτελής φορολόγηση ενοικίων
  • [03] Σε νέα αναμονή ευελπιστώντας σε λύση τη Δευτέρα - Επαφές Σαμαρά στις Βρυξέλλες
  • [04] Λ. Κατσέλη: «Για άλλη μια φορά βάλαμε το κάρο μπροστά από το άλογο»
  • [05] Τσίπρας: «Λύση με άγρια λιτότητα δεν μπορεί να υπάρξει»
  • [06] Τσιάρας-ΝΕΤ: «Πολύτιμη διαχρονική βοήθεια για την Ελλάδα η ομογένεια»
  • [07] Παπαγεωργίου: «Ο αγωγός προς την Πελοπόννησο σημαίνει μεγάλη επένδυση»
  • [08] Ν. Κακλαμάνης: «Πρέπει ο πρωθυπουργός να πάρει το παιχνίδι επάνω του»

    [01] Κίνητρα σε ξένους για επενδύσεις στην αγορά ακινήτων

    Εξίσωση των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων με τις εμπορικές προωθείται μέσα στο 2013 από το υπουργείο Οικονομικών. Παράλληλα, εξετάζεται να δοθούν κίνητρα σε υπηκόους τρίτων χωρών για να επενδύσουν στην αγορά ακινήτων της χώρας μας, όπως ήδη γίνεται στην Ιρλανδία, την Ισπανία και την Πορτογαλία.

    Κάτω από τις αντικειμενικές το 90% των αγοραπωλησιών

    Ακριβό ακίνητο στα περισσότερα δημοφιλή νησιά της χώρας ενδιαφέρεται να αγοράσει ένας στους δέκα Ρώσους που επισκέπτεται την Ελλάδα, όπως αποκαλύφθηκε σε πρόσφατο ελληνο-ρωσικό φόρουμ ακινήτων - στις περιοχές, δηλαδή, όπου χιλιάδες νεόδμητες κατοικίες περιμένουν δύο και τρία χρόνια να βρεθεί αγοραστής.

    Ρύθμιση που προωθείται προβλέπει άδεια παραμονής για πέντε χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για υπηκόους τρίτων χωρών που έχουν βίζα εισόδου και αγοράζουν ακίνητα στη χώρα μας αξίας τουλάχιστον 300.000 ευρώ.

    Το δρόμο έχουν ανοίξει η Ισπανία, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία. Στη χώρα μας υπολογίζεται ότι υπάρχουν προς πώληση τουλάχιστον 120-130.000 καινούργιες κατοικίες

    Τις συναλλαγές στην αγορά ακινήτων αναμένεται να διευκολύνει και η εξίσωση των αντικειμενικών με τις εμπορικές τιμές .Οι αντικειμενικές τιμές στο 90% της χώρας είναι πλέον από 10 έως και 40% υψηλότερες των εμπορικών.

    Εξετάζεται οι νέες αντικειμενικές τιμές να διαμορφώνονται κατά περιοχή, να αναθεωρούνται συνεχώς, να αλλάζουν με αποφάσεις υπηρεσιακών παραγόντων και θα καταργηθούν οι εκτιμήσεις από τους εφοριακούς.

    Οι αλλαγές αυτές αναμένεται έως τον ερχόμενο Μάρτιο.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ

    Ρεπορτάζ: Ν. Γρυλλάκης

    Επιμέλεια: Μπ. Σαβούρδου

    Ανταπόκριση:

    Είδηση: 25989

    [02] Λιγότερος φόρος για εισοδήματα έως 12.500 ευρώ - Αυτοτελής φορολόγηση ενοικίων

    Λιγότερο φόρο θα πληρώσουν μισθωτοί και συνταξιούχοι για εισοδήματα μέχρι 12.500 ευρώ που προέρχονται από ενοίκια. Διπλάσιο ή τριπλάσιο, όμως, φόρο, θα πληρώσουν όσοι έχουν εισοδήματα μόνο από ενοίκια. Η ρύθμιση για τα ενοίκια, μαζί με όλες τις αλλαγές στην φορολόγηση των ακινήτων, αναμένεται να οριστικοποιηθεί έως το τέλος της εβδομάδας.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ

    Ρεπορτάζ: Ν. Γρυλλάκης

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 17:13

    Είδηση: 25979

    [03] Σε νέα αναμονή ευελπιστώντας σε λύση τη Δευτέρα - Επαφές Σαμαρά στις Βρυξέλλες

    Για τις Βρυξέλλες αναχώρησε ο πρωθυπουργός, ο οποίος αναμένεται να πάρει μέρος, αύριο και μεθαύριο, στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, όπου θα έχει κρίσιμες επαφές με ευρωπαίους αξιωματούχους, μετά το αδιέξοδο που σημειώθηκε στο χθεσινό Γιούρογκρουπ.

    Η αδυναμία των χωρών της ευρωζώνης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου να καταλήξουν σε συμφωνία για το θέμα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους και η μετάθεση των αποφάσεων για την εκταμίευση της δόσης, σε νέα συνεδρίαση του Γιούρογκρουπ την Δευτέρα, έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην ελληνική πλευρά.

    Ηδη ο Αντώνης Σαμαράς απηύθυνε αυστηρό μήνυμα προς τους ευρωπαίους εταίρους, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι μαζί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο οφείλουν να κάνουν αυτό που έχουν αναλάβει, καθώς οι όποιες τεχνικές δυσκολίες, δεν συγχωρούν καμία ολιγωρία ή καθυστέρηση.

    H Eυρωζώνη, δεν μπορεί να χρησιμοποιεί ως άλλοθι την Ελλάδα, προκειμένου να δικαιολογεί την αδυναμία της να αντιμετωπίζει με αποτελεσματικό τρόπο τις διάφορες εκφάνσεις της κρίσης, δηλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που ζήτησε τις επόμενες μέρες να οριστικοποιηθεί το σχήμα της βιωσιμότητας του χρέους.

    Να ανταποκριθούν τώρα στις υποχρεώσεις τους κάλεσε εταίρους και δανειστές ο Φώτης Κουβέλης, χαρακτηρίζοντας αναγκαία την επίτευξη μιας μεταβατικής συμφωνίας μεταξύ ΔΝΤ και ευρωζώνης.

    Στην Ευρώπη

    Την απογοήτευσή του για το χτεσινό αποτέλεσμα εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ευρωζώνης Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ ενώ συγκρατημένα αισιόδοξη εμφανίστηκε η καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ, δηλώνοντας πως υπάρχουν πιθανότητες να βρεθεί λύση στο Γιούρογκρουπ της Δευτέρας.

    Ανάλογη δήλωση έκανε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό από την παράταση της δημοσιονομικής προσαρμογής, μέσω του πρόγραμματος επαναγοράς ομολόγων. Εξέφρασε, δε, την αντίθεσή του στην πρόταση για την επιστροφή των κερδών από τα ομόλογα που διακρατεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

    Σχετικές ειδήσεις: Σαμαράς: Οι τεχνικές δυσκολίες δεν συγχωρούν καμία ολιγωρία

    Σκληρή κριτική στην Ευρωζώνη από τον Ε. Βενιζέλο

    Κουβέλης: Αναγκαία μια μεταβατική συμφωνία ΔΝΤ-Ευρωζώνης

    Πιθανή η λύση τη Δευτέρα κατά τη Μέρκελ - Οξεία κριτική από την γερμανική αντιπολίτευση

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 17:42

    Είδηση: 25975

    [04] Λ. Κατσέλη: «Για άλλη μια φορά βάλαμε το κάρο μπροστά από το άλογο»

    Συνέντευξη στην εκπομπή « Ρήσεις και αντιρρήσεις» με την Ευαγγελία Μπαλτατζή.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Είχατε στείλει μια επιστολή στον πρωθυπουργό και είχατε προτείνει να τεθεί ως αντικείμενο πολιτικής διαπραγμάτευσης η εξασφάλιση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους...»

    Λ.ΚΑΤΣΕΛΗ: « Για άλλη μια φορά βάλαμε το κάρο μπροστά από το άλογο. Όλη η στρατηγική που ακολουθήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση ήταν μια λανθασμένη και αδιέξοδη στρατηγική, διότι υπήρχε μετά τις εκλογές δυνατότητα να προταχθεί το ζήτημα της βιωσιμότητας του χρέους.»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 13:55

    Είδηση: 25956

    [05] Τσίπρας: «Λύση με άγρια λιτότητα δεν μπορεί να υπάρξει»

    Προϋπόθεση για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση είναι η ακύρωση του μνημονίου, δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες. «Τα Μνημόνια οδηγούν στην καταστροφή, το χρέος δεν βγαίνει, ενώ αμφισβητείται και η βιώσιμότητά του», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας επισημαίνοντας πως «λύση με άγρια λιτότητα δεν μπορεί να υπάρξει» και έθεσε ως προϋπόθεση την διευθέτηση του χρέους με κούρεμα μεγάλου μέρους του, πάγωμα της αποπληρωμής των δανείων με ρήτρα ανάπτυξης.

    Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι εμμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, καθώς την ώρα των μεγάλων συγκρούσεων, εκείνος μιλά για τεχνικές δυσκολίες και πρόσθεσε πως αποτελεί μέλος της προεκλογικής εκστρατείας της κ. Μέρκελ.

    Παράλληλα, επανέλαβε το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά «τον δρόμο της επιθετικής διαπραγμάτευσης μόνο μια κυβέρνηση με νωπή κυβερνητική εντολή μπορεί να ακολουθήσει για να δώσει λύση στο προβλημα». Την προοπτική της βιώσιμης λύσης, κατέληξε ο κ. Τσίπρας, μπορεί να κάνει πραγματικότητα ο λαός με την αποφασιστική του παρέμβαση στις εξελίξεις -και ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει την ευθύνη για τη σωτηρία λαού, μια σωτηρία που δεν μπορεί, όπως είπε, να δώσει μια υποταγμένη κυβέρνηση.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: NET FM, ΝΕΤ

    Ρεπορτάζ: Α. Βαγιάνος

    Επιμέλεια: Βιβή Παπαστεφάνου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 14:07

    Είδηση: 25959

    [06] Τσιάρας-ΝΕΤ: «Πολύτιμη διαχρονική βοήθεια για την Ελλάδα η ομογένεια»

    Δεν είναι θετική εξέλιξη η μη επίτευξη συμφωνίας στη συνεδρίαση του Eurogroup, δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Τσιάρας σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα έκανε όλα τα βήματα που χρειάζονταν ώστε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι αυτές οι παλινδρομήσεις δείχνουν ότι υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρόλα αυτά, ο κ. Τσιάρας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

    Ο υφυπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι το αυξημένο κύμα μετανάστευσης προς τη Γερμανία αλλά και άλλες χώρες συναρτάται άμεσα και με την κρίσιμη κατάσταση που βιώνει η χώρα. «Η συγκυρία μη έγκαιρης εκταμίευσης της δόσης βοηθά στο να μη διασφαλίζονται οι υπάρχουσες θέσεις εργασίας, γι' αυτό και πρέπει να σταθεροποιηθεί η εθνική οικονομία ώστε να μην φεύγουν οι νέοι από την Ελλάδα», είπε.

    Ερωτηθείς για περιστατικά εκμετάλλευσης στη Γερμανία, τόνισε ότι το Υπουργείο έχει καθημερινή ενημέρωση και πως πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις.

    Ο κ. Τσιάρας αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο της ομογένειας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «μια πολύτιμη διαχρονική βοήθεια για την Ελλάδα και πρέπει να την αξιοποιήσουμε σωστά». Επίσης υπογράμμισε το ρόλο του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού και την ανάγκη αναμόρφωσης των όρων του οικουμενικού αυτού οργάνου. Όπως είπε η ριζική αλλαγή του ΣΑΕ στηρίζεται σε τρεις άξονες: την αυτοοργάνωση, την αυτοδιοίκηση και την εκπροσώπηση όλων των ομογενών, ώστε η ελληνική Πολιτεία να αποκτήσει θεσμικό συνομιλητή. Επίσης, τόνισε την ανάγκη καταγραφής του δικτύου Ελλήνων επιστημόνων, επιχειρηματιών αλλά και όσων κατέχουν μια δημόσια πολιτική και πολιτειακή θέση στη χώρα όπου ζουν, ώστε να τους αξιοποιήσουμε για να βγούμε από αυτή τη δύσκολη οικονομική κρίση.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βιβή Παπαστεφάνου

    Ανταπόκριση:

    Είδηση: 25955

    [07] Παπαγεωργίου: «Ο αγωγός προς την Πελοπόννησο σημαίνει μεγάλη επένδυση»

    Συνέντευξη στην εκπομπή « Ρήσεις και αντιρρήσεις» με την Ευαγγελία Μπαλτατζή.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

    Α.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: « Είναι ένα προσωρινό μέτρο, για δυο χρόνια συν ένα, εάν και εφόσον χρειαστεί, είναι μια εισφορά από όλους για να μπορέσει να διατηρηθεί το καθεστώς που έχουν ήδη, ειδάλλως δεν θα υπάρχει καθεστώς για να έχουν οποιαδήποτε αμοιβή μέσω των επενδύσεων που έχουν κάνει.»

    ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΕΗ

    Α.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: « Είχαμε πει για το 2012 ότι δεν θα υπάρχει καμία αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ κάτι το οποίο τηρήσαμε. Το 2013 είναι μια χρονιά που βάση της ευρωπαϊκής οδηγίας και της μνημονιακής υποχρέωσης θα πρέπει να προχωρήσουμε σε απελευθέρωση των τιμολογίων. Σημαίνει ότι οι εταιρίες που παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα πρέπει να έχουν συνάφεια οι τιμές με το κόστος παραγωγής. Από εμάς γίνεται κάθε προσπάθεια, ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή λύση επί του συγκεκριμένου ζητήματος.»

    ΓΙΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

    Α.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: « Θα υλοποιηθεί ο αγωγός προς την Πελοπόννησο, αυτό σημαίνει πάρα πολλές θέσεις εργασίας και μια μεγάλη επένδυση εντός της χώρας. Τελειώνει ο διαγωνισμός, η 3η δεξαμενή υγροποιημένου φυσικού αερίου στη Ρεβυθούσα. Τελειώνει ο διαγωνισμός για το λιγνιτωρυχείο στη Βόρειο Ελλάδα. Προχωρούμε την μελέτη για την μονάδα της ΔΕΗ της Πτολεμαΐδα 5 στη Β.Ελλάδα.»

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται στο 2013. Μιλάμε για θέσεις εργασίας;»

    Α.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: « Ακριβώς. Έχει γίνει ένας προγραμματισμός των έργων που μπορούμε να προχωρήσουμε άμεσα μέσα από το ΕΣΠΑ.»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤFM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 13:53

    Είδηση: 25954

    [08] Ν. Κακλαμάνης: «Πρέπει ο πρωθυπουργός να πάρει το παιχνίδι επάνω του»

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη και τον Παναγιώτη Τσούτσια.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: « Στις 2 Μαΐου του 1998 όταν στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο γινόταν η ψηφοφορία για το ευρώ δεν είχα ψηφίσει το ευρώ σε συνεννόηση και τότε με τον Αντώνη Σαμαρά που ήμουν ευρωβουλευτής της Πολιτικής Άνοιξης. Ο λόγος ήταν ότι η θέση μας έλεγε ότι μας δουλεύουν οι ευρωπαίοι, ότι δεν πρόκειται για ΟΝΕ, για οικονομική και νομισματική Ένωση, αλλά μόνο για νομισματική ένωση και είχαμε κάνει εκτίμηση ότι πριν περάσουν πολλά χρόνια θα είχαν έρθει μεγάλες φουρτούνες για το ευρώ. Αυτές τις φουρτούνες τις είδαμε χθες...»

    Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: « Σε συνέντευξη που είχα δώσει στην Real News είχα εξαπολύσει επίθεση στον κο Στουρνάρα διαφωνώντας με την γραμμή που ακολουθούσε. Τι είχαμε ξεκινήσει; Συμμόρφωση, εμπιστοσύνη, διαπραγμάτευση. Από τότε υποστήριζα διαπραγμάτευση, εμπιστοσύνη, συμμόρφωση. Κάναμε τα δυο πρώτα υποτίθεται αποκτήσαμε την εμπιστοσύνη, να το δεχθώ με τις δηλώσεις Γιούνκερ χθες και στην διαπραγμάτευση που έπρεπε να είμαστε τώρα τελειωμένη ιστορία, ελπίζω και για αυτό δεν θέλω να ασκήσω άλλη κριτική γιατί αύριο ο πρωθυπουργός θα δώσει μια πολύ σκληρή μάχη ο ίδιος πια. Πρέπει να πάρει δυστυχώς το παιχνίδι επάνω του, λέω δυστυχώς γιατί η προσπάθεια έπρεπε να ήταν συλλογικότερη. Πρέπει να του ευχηθούμε να έχει καλή επιτυχία αλλά πρέπει να πάει και να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι... « Σας λέω ότι τα κάναμε όλα όσα συμφωνήσαμε αλλά σας λέω ότι η εφαρμογή τους δεν θα ξεκινήσει αν δεν έρθει η δόση...»

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Με τι θέση ήμασταν χθες στο Eurogroup για την βιωσιμότητα του χρέους;»

    Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: « Διαφωνώ πλήρως με την τοποθέτηση ότι είναι ένα θέμα που δεν μας αφορά και ας το επιλύσουν οι άλλοι και εμείς να εισπράξουμε. Μας αφορά άμεσα και οφείλαμε να είχαμε πάει με θέση. Μακάρι να υπάρχει θέση και εγώ να είμαι απληροφόρητος... Πολύ φοβάμαι ότι δεν πήγαμε με συγκεκριμένη θέση.»

    ΓΙΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

    Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: « Ο τόπος δεν χρειάζεται ανασχηματισμό της κυβέρνησης, χρειάζεται σχηματισμό κυβέρνησης, μικρής, ευέλικτης, ομοιογενούς με πολιτικά πρόσωπα και από τα άλλα κόμματα μέσα, αυτό δεν αποκλείει να είναι και δυο τεχνοκράτες υπουργοί...»

    Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: « Δεν έχω καταλάβει αυτή την εσωτερική επιτροπεία της κυβέρνησης με αυτή την 9μελή ομάδα.»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤFM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 13:46

    Είδηση: 25946


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 21 November 2012 - 17:51:31 UTC