Visit the Hellenic Ministry of National Defence (MOD) Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-08-21

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ν. Δένδιας: Ενδείξεις, αν όχι αποδείξεις, για εμπρησμούς σε Χίο - Ζάκυνθο
  • [02] Δ. Χατζησωκράτης: Μας ενδιαφέρει η κυβέρνηση να πάει καλά
  • [03] Κ. Μαρκόπουλος: Η θέση μας περί καταγγελίας του μνημονίου θα έρθει στην επιφάνεια
  • [04] Π. Σκουρλέτης: Κανένα από τα στελέχη μας δεν υποστήριξε έξοδο από την ευρωζώνη
  • [05] Γ. Ντόλιος: Εμείς παίρνουμε θέση εναντίον της εφεδρείας
  • [06] Εκτεταμένες διασταυρώσεις θα πραγματοποιήσει η ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων

    [01] Ν. Δένδιας: Ενδείξεις, αν όχι αποδείξεις, για εμπρησμούς σε Χίο - Ζάκυνθο

    Τη συνδρομή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στη διερεύνηση των αιτίων των καταστροφικών πυρκαγιών προανήγγηλε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, καθώς έκανε λόγο για ενδείξεις -αν όχι αποδείξεις- εμπρησμών σε πολλές περιπτώσεις, αναμεσά τους και οι πυρκαγιές σε Χίο και Ζάκυνθο. Σημειώνεται ότι μόνο μέσα σε τρεις μέρες εκδηλώθηκαν 282 πυρκαγιές.

    «Υπεράνθρωπες προσπάθειες για την προστασία της περιουσίας και της ζωής των πολιτών»

    Η χώρα αντιμετωπίζει μια εξαιρετικά δυσμενή συγκυρία, είπε ο κ. Δένδιας, έναν απίστευτα μεγάλο αριθμό πυρκαγιών - τις τελευταίες 10 ημέρες εκδηλώθηκαν 589 πυρκαγιές, ενώ μόλις σήμερα το πρωί είχαμε νέες 16 πυρκαγιές.

    Όπως τόνισε ο υπουργός, στο πλαίσιο αυτό, και με αίσθηση των προβλημάτων σε επίπεδο υλικού, η Πυροσβεστική Υπηρεσία καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για την προστασία της περιουσίας και της ζωής των πολιτών.

    Σχετικές ειδήσεις: Για τέταρτη μέρα η πυρκαγιά στη Χίο - Εκτεταμένο μέτωπο στην Τροιζήνα Υπό έλεγχο τα περισσότερα πύρινα μέτωπα της Πελοποννήσου Κ. Μουσουρούλης: Άμεσα οι αποζημιώσεις στη Χίο - Ενδείξεις για εμπρησμό

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 16:53

    Είδηση: 19654

    [02] Δ. Χατζησωκράτης: Μας ενδιαφέρει η κυβέρνηση να πάει καλά

    Η πρόταση της εργασιακής εφεδρείας, η οποία επανήλθε κατά τη διάρκεια του Αυγούστου στη συζήτηση, είναι η πρόταση την οποία είχε καταθέσει η ΝΔ προεκλογικά, δήλωσε στη ΝΕΤ FM το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Χατζησωκράτης, επισημαίνοντας ότι όταν διαμορφώθηκε η κυβέρνηση της εθνικής ευθύνης, είχε καταστεί σαφές ότι τα κόμματα δεν θα περάσουν την πολιτική τους όπως ακριβώς την έχουν διατυπώσει. «Αν αρχίσουμε να ξηλώνουμε κάθε ένα σημείο από την προγραμματική συμφωνία δεν πάμε καλά, κι εμάς μας ενδιαφέρει η κυβέρνηση να πάει καλά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    ΓΙΑ ΕΦΕΔΡΕΙΑ

    Δ. ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ: «Η πρόταση αυτή, η οποία επανήλθε κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, στη συζήτηση, δηλαδή μια άλλη πρόταση, δεν ήταν μια άλλη. Είναι η πρόταση, την οποία είχε καταθέσει η ΝΔ προεκλογικά. Αλλά έχουμε πει, κι αυτό ήταν σαφές όταν διαμορφώθηκε η κυβέρνηση της εθνικής ευθύνης, ότι τα κόμματα δε θα περάσουν την πολιτική τους όπως ακριβώς την έχουν διατυπώσει, διότι έτσι δεν θα κάναμε κυβέρνηση, αλλά μέσα από μια προσπάθεια ουσιαστικών προσεγγίσεων για να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο πρόβλημα που έχει αυτή τη στιγμή η χώρα».

    Δ. ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ: «Αν αρχίσουμε να ξηλώνουμε κάθε ένα σημείο από την προγραμματική συμφωνία δεν πάμε καλά, κι εμάς μας ενδιαφέρει η κυβέρνηση να πάει καλά».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 13:59

    Είδηση: 19652

    [03] Κ. Μαρκόπουλος: Η θέση μας περί καταγγελίας του μνημονίου θα έρθει στην επιφάνεια

    Η κυβέρνηση δεν εξελέγη για να προσθαφαιρέσει 11,5 ή 16 δισ., αλλά για να επαναδιαπραγματευθεί τους όρους του μνημονίου, τόνισε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο Κώστας Μαρκόπουλος. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε λόγο για σοβαρή παραπλάνηση του ελληνικού λαού, διότι, όπως υποστήριξε, αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση υλοποιεί τους όρους του μνημονίου και την επαναδιαπραγμάτευση δεν τολμάει να την προφέρει ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε ο υπουργός Οικονομικών. «Είναι προφανές ότι η θέση μας περί καταγγελίας του μνημονίου σε λίγο θα έρθει στην επιφάνεια» πρόσθεσε.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Η κυβέρνηση δεν εξελέγη για να προσθαφαιρέσει 11,5 ή 16 δισ. Η κυβέρνηση εξελέγη, ιδιαίτερα μετά την εκλογή της 17ης Ιουνίου, με την εντολή και τη δέσμευση στην κοινωνία να επαναδιαπραγματευθεί τους όρους του μνημονίου. Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση υλοποιεί τους όρους του μνημονίου. Άρα εδώ πρόκειται κατ' αρχήν για μια πάρα πολύ σοβαρή παραπλάνηση του ελληνικού λαού, διότι την επαναδιαπραγμάτευση δεν τολμάει ούτε να την προφέρει ο πρωθυπουργός, ούτε ο υπουργός Οικονομικών».

    Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Είναι προφανές ότι η θέση μας περί καταγγελίας του μνημονίου σε λίγο θα έρθει στην επιφάνεια. Το γεγονός ότι όλη η συμφωνία πρέπει να αλλάξει πλέον το σιγοψιθυρίζουν ακόμα και τα μέλη της κυβέρνησης, που βέβαια, δεν μπορούν να το πουν ανοιχτά, και ασφαλώς και οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 13:59

    Είδηση: 19651

    [04] Π. Σκουρλέτης: Κανένα από τα στελέχη μας δεν υποστήριξε έξοδο από την ευρωζώνη

    Για μια προσπάθεια «τραβηγμένη από τα μαλλιά» να τεκμηριωθεί μια εικόνα ότι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει πολυγλωσσία, η οποία δείχνει αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις, έκανε λόγο στη ΝΕΤ FM ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, διευκρινίζοντας ότι κανένα από τα στελέχη του κόμματος που τοποθετήθηκαν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο την τελευταία εβδομάδα, δεν υποστήριξε θέση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και την ευρωζώνη. Εξέφρασε, δε, την εκτίμηση ότι δεν τίθεται από κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ το αίτημα να επανεξετάσουμε τη στάση μας σε σχέση με τη συμμετοχή της χώρας στην ευρωζώνη.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: «Δεν νομίζω ότι από τις δηλώσεις των στελεχών μας των τελευταίων ημερών, προκύπτουν τέτοιες αποκλίσεις που τραυματίζουν το ενιαίο του προγραμματικού μας λόγου, χαρακτήρα ή των προτάσεών μας. Θεωρώ ότι περισσότερο αυτό είναι μια ερμηνεία, εκ μέρους κυρίως της ΝΔ, την οποία τα μέσα την καταγράφουν και ο κάθε σχολιαστής την ερμηνεύει με το δικό του τρόπο. Έγινε μια προσπάθεια «τραβηγμένη από τα μαλλιά» να τεκμηριωθεί μια εικόνα ότι υπάρχει μια πολυγλωσσία, η οποία δείχνει αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις. Από την άλλη, είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος από το 4,5-5% που ήταν πριν από μερικούς μήνες, πριν από ένα χρόνο, από τη στιγμή που έχει φτάσει σχεδόν στο 30%, υπάρχει ένας τεράστιος μεγεθυντικός φακός από πάνω του, άρα θα έλεγε κανείς ότι δεν έχουν την πολυτέλεια τα στελέχη του και οι βουλευτές του να εκφράζονται με την ίδια άνεση λόγου που είχαν όταν το κόμμα μας ήταν σε πολύ χαμηλό ποσοστό».

    Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: «Κανένα από τα στελέχη μας που τοποθετήθηκαν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο την τελευταία εβδομάδα δεν υποστήριξε θέση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και την ευρωζώνη. Ίσα- ίσα με σαφή τρόπο τοποθετήθηκαν. Είναι άλλο το να εκτιμάς ορισμένα πράγματα χειρισμών που πρέπει να έχει μια χώρα, που είναι μια συζήτηση, η οποία ισχύει και ανοίγει σε κάθε χώρο, και είναι τελείως διαφορετικό αυτό που λέτε. Δεν υπήρξε αυτή τη στιγμή κάποια τέτοιου είδους δήλωση. Το ότι έγινε τοποθέτηση περί φετίχ, δε νομίζω ότι παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της εξόδου από την ευρωζώνη, όταν μάλιστα αυτό είναι πλήρως αποσαφηνισμένο και προεκλογικά και μετεκλογικά».

    Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: «Εγώ δεν θεωρώ αυτή τη στιγμή ότι σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα, που αφορά τη συμμετοχή της χώρας στην ευρωζώνη, τίθεται από κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ το αίτημα να επανεξετάσουμε τη στάση μας σε σχέση με τη συμμετοχή της χώρας».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 14:00

    Είδηση: 19648

    [05] Γ. Ντόλιος: Εμείς παίρνουμε θέση εναντίον της εφεδρείας

    Την αντίθεση του ΠΑΣΟΚ στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας, επανέλαβε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο Γιώργος Ντόλιος. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι η προγραμματική συμφωνία δεν περιελάμβανε την εφεδρεία, και εκτίμησε πως αν η κυβέρνηση ή ο Α. Σαμαράς απαιτήσει εφαρμογή ενός τέτοιου μέτρου, πιθανόν να χρειαστεί και αλλαγή της προγραμματικής συμφωνίας. Παράλληλα, σημείωσε ότι η εφεδρεία, όπως πάει να εφαρμοστεί και αυτή τη φορά, δεν θα έχει κάποιο σπουδαίο δημοσιονομικό όφελος, ενώ, όπως υποστήριξε, δημιουργεί και ένα κλίμα ανασφάλειας στους δημοσίους υπαλλήλους, το οποίο θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο το έτσι κι αλλιώς δύσκολο εγχείρημα της διοικητικής μεταρρύθμισης. «Δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση εύκολα» διευκρίνισε, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι δεν μπορεί και η κυβέρνηση να καλεί το σύνολο των βουλευτών να στηρίξουν μέτρα με τα οποία συλλήβδην διαφωνούν.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Γ. ΝΤΟΛΙΟΣ: «Υπήρξε και ένα δελτίο Τύπου επίσημα από το ΠΑΣΟΚ, μετά τη συνάντηση που έκανε με τον αρμόδιο υπουργό, τον κύριο Μανιτάκη, όπου εμείς παίρνουμε θέση εναντίον της εφεδρείας. Στην προγραμματική συμφωνία δεν υπήρχε η εφεδρεία μέσα. Πιθανότατα, αν η κυβέρνηση ή ο κύριος Σαμαράς απαιτήσει εφαρμογή ενός τέτοιου μέτρου, να χρειαστεί και αλλαγή της προγραμματικής συμφωνίας. Ο κύριος Βενιζέλος πήρε θέση εναντίον των απολύσεων και, βεβαίως, εναντίον της εργασιακής εφεδρείας, η οποία όπως εφαρμόστηκε την προηγούμενη φορά, και όπως πάει να εφαρμοστεί και τώρα, δεν θα έχει κάποιο σπουδαίο δημοσιονομικό όφελος, δημιουργεί ένα κλίμα ανασφάλειας στους δημοσίους υπαλλήλους, το οποίο κλίμα θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο το έτσι κι αλλιώς δύσκολο εγχείρημα της διοικητικής μεταρρύθμισης, και έτσι όπως διαβάζω στις εφημερίδες, εάν εφαρμοστεί το μοντέλο της ΝΔ πάλι θα έχουμε αποχωρήσεις χρήσιμων ανθρώπων από τη δημόσια διοίκηση, των οποίων η παρουσία εντός της δημόσιας διοίκησης, αυτή την περίοδο που επιχειρούμε να αλλάξουμε το σύνολο του δημόσιου τομέα, είναι πολύτιμη».

    Γ. ΝΤΟΛΙΟΣ: «Δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση εύκολα. Αλλά δεν μπορεί και η κυβέρνηση να καλεί το σύνολο των βουλευτών, και των βουλευτών της ΝΔ, πολύ περισσότερο τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, να στηρίξουν μέτρα με τα οποία συλλήβδην διαφωνούμε».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 14:00

    Είδηση: 19645

    [06] Εκτεταμένες διασταυρώσεις θα πραγματοποιήσει η ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων

    Τις δυνατότητες που προσφέρουν οι εφαρμογές του συστήματος TAXIS, θα επιστρατεύσει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, προκειμένου να πραγματοποιήσει εκτεταμένες διασταυρώσεις στο μέτωπο των φορολογικών δηλώσεων. Οι υπέρογκοι φόροι (φόρος εισοδήματος, ειδική εισφορά αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος κλπ.) που καλούνται να πληρώσουν φέτος το 75% των φορολογουμένων, οδήγησε ορισμένους απ' αυτούς στην επιλογή να μην υποβάλλουν καθόλου φορολογική δήλωση. «Ποντάροντας» στο γεγονός ότι η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων δεν πραγματοποιεί ουσιαστικές διασταυρώσεις- σε ετήσια βάση- για τις φορολογικές δηλώσεις, οδηγεί εδώ και χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στο να μην υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις, αποφεύγοντας την καταβολή φόρων. Αυτή τη φορά, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, φέρεται αποφασισμένη να ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο εκτεταμένες διασταυρώσεις στοιχείων για να εντοπίσει όλους τους συγκεκριμένους παραβάτες. Η μη υποβολή δήλωσης φορολογίας εισοδήματος συνεπάγεται, ειδικά για φέτος, την επιβολή πρόσθετου φόρου ίσου με το 2,5% του ετησίου εισοδήματος του παραβάτη, πέραν των λοιπών διοικητικών κυρώσεων που προβλέπει εδώ και πολλά χρόνια η ισχύουσα νομοθεσία. Όποιος εντοπιστεί να μην έχει καταθέσει δήλωση εισοδήματος, αν και είναι υπόχρεος, χάνει το αφορολόγητο όριο των 5.000 ευρώ, καθώς δεν του αναγνωρίζεται το δικαίωμα να προσκομίσει τις αποδείξεις που μάζεψε το προηγούμενο έτος.

    Επιπλέον, όποιος εντοπίζεται να μην έχει υποβάλει δήλωση:

    - θα χρεώνεται και με προσαύξηση 1,5% επί του συνολικού οφειλόμενου φόρου εισοδήματος για κάθε μήνα που παρήλθε μετά τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας θα έπρεπε να είχε υποβληθεί η δήλωση.

    - δεν θα έχει το δικαίωμα να υπαχθεί στις διευκολύνσεις που νομοθετήθηκαν πρόσφατα και προβλέπουν την εξόφληση των φόρων έως και σε 7 μηνιαίες δόσεις, μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2013.

    Το υπουργείο Οικονομικών απέστειλε επείγουσα εγκύκλιο προς όλες τις Εφορίες της χώρας, με την οποία ζήτησε να καταχωρηθούν στο σύστημα ΤΑΧΙS και να αποσταλούν στη ΓΓΠΣ, το αργότερο έως και τις 31-8-2012, όλες οι φετινές δηλώσεις που υποβλήθηκαν σε έντυπη μορφή. Στόχος είναι, μέχρι την ημερομηνία αυτή, η ΓΓΠΣ να έχει καταχωρημένα στο ηλεκτρονικό αρχείο της όλα τα στοιχεία για τους φορολογούμενους που υπέβαλαν φέτος φορολογικές δηλώσεις, είτε ηλεκτρονικά είτε σε έντυπη μορφή.

    Οι μέθοδοι που θα ακολουθηθούν για να γίνουν οι διασταυρώσεις είναι οι εξής:

    -Θα διασταυρωθούν τα δεδομένα των δηλώσεων Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών που υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά από τις επιχειρήσεις και τα ασφαλιστικά ταμεία, με τα δεδομένα που αφορούν όσους φορολογούμενους έχουν υποβάλει δηλώσεις. Στις υποβληθείσες δηλώσεις ΦΜΥ αναγράφονται οι Αριθμοί Φορολογικού Μητρώου όλων των φορολογουμένων που εισέπραξαν κατά τη διάρκεια του 2011 μισθούς και συντάξεις, καθώς επίσης και τα συνολικά καθαρά φορολογητέα ποσά μισθών και συντάξεων που τους καταβλήθηκαν. Μέσω ηλεκτρονικής διασταύρωσης δεδομένων, θα ερευνηθεί ποιοι ΑΦΜ μισθωτών και συνταξιούχων με συνολικά ποσά ετήσιων εισοδημάτων από μισθωτές υπηρεσίες άνω των 6.000 ευρώ το 2011 δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο με τους ΑΦΜ των φορολογουμένων που υπέβαλαν δηλώσεις.

    -Θα ελεγχθούν τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο «περιουσιολόγιο» ακινήτων, το οποίο έχει δημιουργήσει η ΓΓΠΣ στο πλαίσιο των διαδικασιών επιβολής του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων και του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας. Στόχος είναι να εντοπιστούν οι φορολογούμενοι με μεγάλη ακίνητη περιουσία και να ερευνηθεί εάν αυτοί υπέβαλαν ή όχι φέτος δήλωση φορολογίας εισοδήματος.

    -Θα ελεγχθούν τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό αρχείο της ΓΓΠΣ με όλα τα οχήματα για τα οποία καταβλήθηκαν τέλη κυκλοφορίας και θα αναζητηθούν ποιοι ΑΦΜ φορολογούμενων που είναι κάτοχοι οχημάτων δεν περιλαμβάνονται στο αρχείο με τους ΑΦΜ όσων φορολογουμένων υπέβαλαν φέτος δηλώσεις.

    -Θα διασταυρωθούν τα στοιχεία για τους ΑΦΜ των φορολογουμένων που υπέβαλαν πέρυσι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος με τα στοιχεία για τους ΑΦΜ των φορολογουμένων που υπέβαλαν φέτος δηλώσεις εισοδήματος.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ: Κώστας Τσάβαλος

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Είδηση: 19663


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 21 August 2012 - 16:49:42 UTC