Read the CSCE Charter for a New Europe (Paris, 21 November 1990) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-07-26

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Παραιτήθηκαν ομαδικά οι παθολόγοι του νοσοκομείο Σερρών
  • [02] Με μια ματιά

    [01] Παραιτήθηκαν ομαδικά οι παθολόγοι του νοσοκομείο Σερρών

    Χωρίς παθολόγους μένει το νοσοκομείο Σερρών καθώς υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους οι 10 από τους 11 παθολόγους του νοσοκομείου αντιδρώντας στις δραματικές ελλείψεις που επικρατούν στο νοσηλευτικό ίδρυμα που καθιστούν τις συνθήκες εγκληματικές. Ο 11ος παθολόγος δεν έχει ακόμα δηλώσει παραίτηση καθώς βρίσκεται σε κανονική άδεια.

    Όπως δήλωσε στη ΝΕΤ, ο πρόεδρος των γιατρών του νοσοκομείου Χαράλαμπος Βελιώτης, είναι απλήρωτοι εδώ και επτά μήνες, δουλεύουν χωρίς ρεπό καθώς οι ειδικευόμενοι έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας το χρονικό αυτό διάστημα, με αποτέλεσμα οι κλινικές να υπολειτουργούν και να έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ert.gr

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βιβή Παπαστεφάνου

    Ανταπόκριση:

    Είδηση: 18117

    [02] Με μια ματιά

    -Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται για σήμερα σε Κέρκυρα, Λευκάδα, Κεφαλλονιά και Ιθάκη, Ζάκυνθο, Αχαΐα, Ηλεία, Μεσσηνία, Λακωνία και Χανιά.

    -Ανοιχτά τα φαρμακεία το Σάββατο και τα απογεύματα της Δευτέρας και της Τετάρτης και με απόφαση του ΣτΕ.

    -Χωρίς την πρωταθλήτρια του στιπλ Ειρήνη Κοκκιναρίου η ελληνική αποστολή, μετά την τιμωρία της από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου, καθώς βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ.

    -Εκτός Ολυμπιακών αγώνων έμεινε η πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου, μετά το σάλο που προκάλεσε ρατσιστικό σχόλιο της στο διαδίκτυο. Η αθλήτρια ζήτησε δημόσια συγγνώμη, αλλά η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αποφάσισε να μην της επιτρέψει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

    -Φορτηγό πλοίο με σημαία Μάλτας και 10 άτομα πλήρωμα, 8 Ουκρανούς και 2 Ρώσους, προσάραξε το πρωί σε βράχια, στην περιοχή Φελλός της Άνδρου, με αποτέλεσμα να υπάρξει ελεγχόμενη εισροή υδάτων. Κανείς από το πλήρωμα του πλοίου δεν τραυματίστηκε, ενώ στο σημείο έχει μεταβεί πλωτό σκάφος του λιμενικού. Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, η πλοιοκτήτρια εταιρεία έχει μεριμνήσει προκειμένου να ελεγχθεί η ζημιά στο πλοίο από ιδιώτη δύτη για να ακολουθηθεί σχέδιο αποκόλλησης του από την περιοχή. Μέχρι στιγμής δεν έχει παρατηρηθεί στη περιοχή θαλάσσια ρύπανση. Το πλοίο είχε ξεκινήσει από τη Χαλκίδα κενό φορτίου, με προορισμό τη Ρουμανία.

    -Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αντιπάρου, για περιστατικό εισροής υδάτων στο Α/Κ σκάφος «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ» Ν. Σύρου 874 στη θαλάσσια περιοχή νησίδος «ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ», με δύο επιβαίνοντες. Άμεσα στην ανωτέρω περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ., τα Α/Κ σκάφη «ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» Ν. Πάρου 70, «ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΙ» Ν. Λαυρίου 805 καθώς και το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΣΑΡΓΟΣ Ι» Ν. Πάρου 230 το οποίο και εντόπισε το προσαραγμένο σκάφος. Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ» ρυμουλκήθηκε από το Α/Κ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» και οδηγήθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Αγίου Γεωργίου Αντιπάρου με τη συνοδεία του πλωτού περιπολικού.

    -Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες, στο λιμένα Παροικίας Πάρου από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, ύστερα από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο 18χρονος, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και εντός χειραποσκευής, νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα κατεργασμένης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 26 γραμμαρίων.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM, ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012 10:24

    Είδηση: 18107


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 26 July 2012 - 8:49:36 UTC