Read the Borders, Soveignty & Stability Paper (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-07-24

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Με μια ματιά

    [01] Με μια ματιά

    -Στάση εργασίας 12 με 3 πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στους δήμους.

    -Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί στις 12.30 έξω από το Υπουργείο Εργασίας η ΑΔΕΔΥ.

    -Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για την κατάσταση της 15χρονης που εντοπίστηκε με σοβαρές κακώσεις σε παραλία της Πάρου.

    -Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τη δράση του κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά στις φυλακές Τρικάλων. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 17 άτομα, μεταξύ των οποίων 11 κρατούμενοι, ένας σωφρονιστικός υπάλληλος και μία εκπαιδευτικός, που παρέδιδε μαθήματα σε έγκλειστους.

    -Ξεκινάει από αύριο από τον ΟΑΕΔ η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του έτους 2012, που θα διαρκέσει μέχρι και την 1η Οκτωβρίου.

    -Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά που καίει από χθες δασική έκταση στην περιοχή Δεμοιριάνικα Καρυούπολης, στη Λακωνία, χωρίς να απειλεί κατοικημένες περιοχές. Στην περιοχή επιχειρούν 49 πυροσβέστες με 20 οχήματα και 22 άτομα πεζοπόρο τμήμα και οχήματα ΟΤΑ. Συνεχίζει να καίει και η πυρκαγιά στο Κουτσέλι Ιωαννίνων. Στο σημείο επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 17 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

    -Στο όριο της επιβίωσης βρίσκονται 32 φορείς παιδικής προστασίας, που εξυπηρετούν περισσότερα από 15.000 παιδιά με ειδικές ανάγκες και κοινωνικά προβλήματα, όπως δημοσιοποίησε η Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Εκπρόσωποι των Ιδρυμάτων, των γονέων και των εργαζομένων στους φορείς, έκαναν λόγο για περικοπή των κρατικών επιχορηγήσεων, καθυστέρηση της καταβολής νοσηλείων και τροφείων από τον ΕΟΠΥΥ, καθώς και για την φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας των κοινωφελών φορέων.

    -Ενσωμάτωση της κλίμακας οικιακής κατανάλωσης από 0 έως 800 κιλοβατώρες, στις επόμενες κλίμακες, έτσι ώστε η τιμή πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας στις χαμηλές καταναλώσεις να αυξηθεί ανάλογα με τις επόμενες κλίμακες, μηχανισμό αναπροσαρμογής των τιμολογίων ανα εξάμηνο και πλήρη απεμπλοκή των λογαριασμών του ρεύματος από τέλη υπέρ τρίτων, προτείνει μεταξύ άλλων η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, στο πλαίσιο της απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρισμού.

    -Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΤΥΜΒΟΥ» Μαραθώνα, 78χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

    -Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ» Χαλκιδικής, 72χρονος αλλοδαπός. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε από ιατρό που έσπευσε στην περιοχή, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

    -Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, στην οδό «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ» στην Κέρκυρα, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας 26χρονος, διότι βρέθηκε στην κατοχή του μία συσκευασία καπνού, η οποία περιείχε ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους 12,8 γραμμαρίων.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM, ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012 09:53

    Είδηση: 17928


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 24 July 2012 - 8:49:24 UTC