Read the Weekly Financial Report on Greek Markets (by SAE Americas) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-07-09

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σ. Λυκούδης: Χωρίς αποκρατικοποιήσεις δεν μπορεί να εκσυγχρονιστεί η χώρα
  • [02] Μ. Μπόλαρης: Θέλουμε να διατυπώσουμε θετικό όραμα για τον πολίτη
  • [03] Θ. Σκορδάς: Στόχος μας να δώσουμε ώθηση στην παραγωγή και την αγορά
  • [04] Ν. Βούτσης: Δεν πρόκειται να υπάρξει κανενός είδους ελάφρυνση
  • [05] Γεροντόπουλος-Σταθάκης-Κουκουλόπουλος-Κανέλλη για ανάπτυξη, δημόσια περιουσία
  • [06] Μίχαλος-Καρβούνης-Ρομπόλης για χρηματοκοοικονομικό σύστημα
  • [07] Στατιστικά στοιχεία για τις βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα

    [01] Σ. Λυκούδης: Χωρίς αποκρατικοποιήσεις δεν μπορεί να εκσυγχρονιστεί η χώρα

    Δεν υπήρχε άλλος δρόμος, αν υπήρχε θα τον είχαμε πάρει, δήλωσε στη ΝΕΤ FM ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Σπύρος Λυκούδης, υποστηρίζοντας πως αν δεν γίνουν αποκρατικοποιήσεις η χώρα δεν μπορεί να εκσυγχρονιστεί. Υπογράμμισε, ωστόσο, ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στους τομείς εθνικής ανάγκης.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Βασίλη Μπεσκένη και τον Γιάννη Παντελάκη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Σ. ΛΥΚΟΥΔΗΣ: «Πάμε αποφασισμένοι και υπό αυτή την έννοια έχουμε την αισιοδοξία της βούλησης και της απόφασης. Δεν υπήρχε άλλος δρόμος, μην λέμε μεγάλα λόγια, αν υπήρχε θα τον είχαμε πάρει».

    Σ. ΛΥΚΟΥΔΗΣ: «Αν δεν περάσουμε σε αποκρατικοποιήσεις, δεν μπορεί να γίνει εκσυγχρονισμός αυτής της χώρας. Όμως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στους τομείς εθνικής ανάγκης».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012 14:27

    Είδηση: 16869

    [02] Μ. Μπόλαρης: Θέλουμε να διατυπώσουμε θετικό όραμα για τον πολίτη

    Την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να διατυπώσει ένα πολιτικό όραμα για τον πολίτη, επανέλαβε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μάρκος Μπόλαρης, διότι, όπως υποστήριξε, δεν έχει διατυπωθεί θετικό όραμα. «Το μεγαλύτερο όραμα που υπάρχει είναι αμυντικό, να μη φύγει η Ελλάδα από την Ευρώπη» πρόσθεσε. Σημείωσε, δε, ότι στη διαδικασία της επαναδιαπραγμάτευσης πρέπει να είμαστε συνεπείς και να ζητήσουμε και από τους άλλους να είναι συνεπείς.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Βασίλη Μπεσκένη και τον Γιάννη Παντελάκη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Μ. ΜΠΟΛΑΡΗΣ: «Σήμερα του πολίτη δεν του έχουμε δώσει όραμα, λειτουργούμε αμυντικά. Το μεγαλύτερο όραμα που υπάρχει είναι αμυντικό, να μην φύγει η Ελλάδα από την Ευρώπη. Θετικό όραμα δεν έχει διατυπωθεί. Αυτό κάνει το ΠΑΣΟΚ, θέλουμε να διατυπώσουμε πολιτικό όραμα για τον πολίτη, πού πάει ο πολίτης».

    Μ. ΜΠΟΛΑΡΗΣ: «Αυτή η διαδικασία των συνεχών συζητήσεων και των επαναδιαπραγματεύσεων είναι σύμφυτη με την έννοια της ΕΕ. Η συζήτηση που θα γίνει και θα ξαναγίνει είναι μια διαδικασία επαναδιαπραγμάτευσης, σε αυτή την διαδικασία πρέπει να είμαστε συνεπείς και εμείς ζητούμε και από τους άλλους να είναι συνεπείς».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012 14:27

    Είδηση: 16868

    [03] Θ. Σκορδάς: Στόχος μας να δώσουμε ώθηση στην παραγωγή και την αγορά

    Για μια σειρά λάθος επιλογών που οδήγησαν στο κλείσιμο εργοστασίων και στη μετατροπή τους είτε σε νυχτερινά μαγαζιά είτε σε «κουφάρια» κτιριακά, μίλησε στη ΝΕΤ FM ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Θανάσης Σκορδάς, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να απλοποιήσει τις διαδικασίες της αδειοδότησης. Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη μιας χωροταξικής και περιβαλλοντικής ρύθμισης, ώστε να μην υπάρχει άναρχη κατάσταση. Αναφερόμενος στις τιμές των προϊόντων, τόνισε ότι το υπουργείο οφείλει να ελέγξει πού υπάρχουν εναρμονισμένες πρακτικές, κλειστές αγορές και φαινόμενα καρτελοποίησης της αγοράς και πρόσθεσε ότι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να υποστηρίξουν το έργο της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη και τον Παναγιώτη Τσούτσια.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    ΓΙΑ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ

    Θ. ΣΚΟΡΔΑΣ: «Εδώ και αρκετές δεκαετίες η χώρα από μια σειρά λάθος επιλογών, που έχουν να κάνουν και με την κεντρική πολιτική που ακολουθήθηκε, αλλά και με την συντεχνιακή λογική που επικράτησε στην ελληνική κοινωνία, δημιούργησε μια σειρά από ζητήματα τα οποία σήμερα έχουν προκαλέσει μια κακή κατάσταση. Έχει δει κανείς επί σειρά ετών τα εργοστάσια να κλείνουν και να μετατρέπονται στην καλύτερη περίπτωση σε νυχτερινά μαγαζιά και στην χειρότερη να γίνονται κουφάρια κτιριακά. Θα επιχειρήσουμε να απλοποιήσουμε τις διαδικασίες της αδειοδότησης και θα πρέπει να έχουμε μια χωροταξική και περιβαλλοντική ρύθμιση, του που υπάρχει δραστηριότητα μικρής, μεγάλης ή μεσαίας όχλησης και να μην υπάρχει άναρχη κατάσταση».

    ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

    Θ. ΣΚΟΡΔΑΣ: «Οφείλουμε να ελέγξουμε πού υπάρχουν εναρμονισμένες πρακτικές, κλειστές αγορές, πού υπάρχουν φαινόμενα καρτελοποίησης της αγοράς και εκεί η επιτροπή ανταγωνισμού έχει ένα σημαντικό ρόλο και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό να υποστηρίξουμε το έργο της».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012 14:28

    Είδηση: 16867

    [04] Ν. Βούτσης: Δεν πρόκειται να υπάρξει κανενός είδους ελάφρυνση

    Για ένα κοινωνικά θερμό φθινόπωρο έκανε λόγο στη ΝΕΤ FM ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, εκτιμώντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανενός είδους ελάφρυνση σε σχέση με τα μέτρα. Ερωτηθείς για την «απειλή» του ΣΥΡΙΖΑ, ότι όποιος προχωρήσει σε εκποιήσεις της δημόσιας περιουσίας θα πάει φυλακή, διευκρίνισε ότι δεν ήταν απειλή αλλά προειδοποίηση. Απαντώντας στο αν θα συνεχίσουν τα ''μπες βγες'' στην αίθουσα του Κοινοβουλίου, όποτε μιλά ο Μιχαλολιάκος, σημείωσε χαρακτηριστικά «Θα το δούμε, θα το σκεφτούμε... Δεν έχουμε κάποιο φανατισμό» και πρόσθεσε ότι δεν είναι φετίχ ούτε το μπες, ούτε το βγες.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη και τον Παναγιώτη Τσούτσια.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Ν. ΒΟΥΤΣΗΣ: «Είναι πιθανό να είναι κοινωνικά θερμό και το φθινόπωρο, ήδη τα προμηνύματα σε σχέση με τα μέτρα και όλα αυτά είναι φανερό σε όλη την διάρκεια των ημερών ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανενός είδους ελάφρυνση».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί ότι όποιος προχωρήσει σε εκποιήσεις της δημόσιας περιουσίας θα πάει φυλακή»;

    Ν. ΒΟΥΤΣΗΣ: «Προειδοποιήσεις ήταν, δεν ήταν απειλές για το ότι μπορεί να εξελιχθεί ένα μεγάλο φαγοπότι».

    ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Θα συνεχίσετε αυτά τα ''μπες βγες'' στην αίθουσα του Κοινοβουλίου, όποτε μιλά ο κος Μιχαλολιάκος»;

    Ν. ΒΟΥΤΣΗΣ: «Θα το δούμε, θα το σκεφτούμε. Πάντως ήταν μια πρώτη προειδοποίηση ότι η παρουσία μέσα στο Κοινοβούλιο, δεν μπορεί να είναι έξω από την δράση μέσα στην κοινωνία για όλα τα κόμματα. Για αρχή και συμβολικά δόθηκε αυτό το σήμα, δεν θεωρώ πιθανό να συνεχιστεί, θα το δούμε όμως. Δεν είναι κανένα φετίχ ούτε το μπες, ούτε το βγες. Δεν είναι απόφαση για μόνιμη κατάσταση. Δεν έχουμε κάποιο φανατισμό».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012 14:28

    Είδηση: 16859

    [05] Γεροντόπουλος-Σταθάκης-Κουκουλόπουλος-Κανέλλη για ανάπτυξη, δημόσια περιουσία

    Οι επενδύσεις, η ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής, η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και το θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης στην ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Άκη Γεροντόπουλου, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Σταθάκη, του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πάρι Κουκουλόπουλου και της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη.

    Ο κ. Γεροντόπουλος ανέφερε ότι τα ελληνικά κόμματα διαμορφώνουν μία κουλτούρα συνεννόησης και αυτό φάνηκε και στην τριήμερη συζήτηση στη Βουλή όπου τα τρία κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, έχουν βάλει στην άκρη τις διαφορές τους και συνομιλούν για την επίλυση των θεμάτων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Τόνισε ότι το κλειδί για την ανάπτυξη είναι να παράγουμε δικά μας προϊόντα, να έχουμε πρωτογενή παραγωγή, να προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις και να κάνουμε επενδύσεις. Αν δεν υπάρξει ανάπτυξη σε όλη τη χώρα, τότε θα βυθιστεί ολόκληρη, είπε χαρακτηριστικά. Επισήμανε ότι πρέπει να αξιοποιήσουμε τις ΑΟΖ και να γίνουν επενδύσεις.

    Ο κ. Σταθάκης ανέφερε ότι κατά την τριήμερη συζήτηση στη Βουλή «το μόνο που ακούστηκε είναι ιδιωτικοποιήσεις-ιδιωτικοποιήσεις-ιδιωτικοποιήσεις, όλα είναι προς πώληση» και σημείωσε ότι η Ελλάδα από το 1996 -2004 ήταν η δεύτερη μετά την Πορτογαλία στις ιδιωτικοποιήσεις. Παρά το γεγονός ότι είναι μια στρατηγική που δεν απέδωσε γιατί δεν μειώθηκαν ούτε το δημόσιο χρέος ούτε τα ελλείμματα, εμείς συνεχίζουμε να την εφαρμόζουμε, τόνισε ο κ. Σταθάκης. Μίλησε για ξεπούλημα της δημόσιας γης, κάτι που και το Σύνταγμα απαγορεύει, ενώ δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, ούτε το ξεπούλημα του λιγνίτη, καθώς είναι ο φθηνότερος σε όλο τον κόσμο και η ΔΕΗ θα συνεχίσει να τον παράγει. Για τη δημιουργία ΑΟΖ ανέφερε ότι πρόκειται για σκάνδαλο.

    Ο κ. Κουκουλόπουλος δήλωσε ότι «η κρίση είναι διεθνής αλλά τα ελλείμματα είναι δικά μας», ότι «η Ελλάδα είναι σε ύφεση από το 2008, φτάσαμε σε ακραίο πρωτογενές ελλειμμα, παρόλα αυτά η ύφεση δεν ανασχέθηκε», για αυτό και όπως τόνισε είναι να δούμε ποιο είναι το πρόβλημα. Επισήμανε ότι κανείς δεν θέλει να ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία και ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα συμφωνήσει στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, ωστόσο ανέφερε ότι η επιχείρηση δεν έχει προχωρήσει σε κανέναν εκσυγχρονισμό ως τώρα όπως έπρεπε. Πρόσθεσε ότι «κανείς δεν θα ψηφίσει κάποια ιδιωτικοποίηση αν δεν υπάρχει διαφάνεια», ενώ σημείωσε ότι το ΚΚΕ έχει δικαιωθεί όταν μιλούσε για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και ο κ. Κουκουλόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους αμπελώνες, έναν κλάδο ιδιαίτερα ενδιαφέρον που έχει αφήσει άναυδη την Ευρώπη.

    Η κα Κανέλλη τόνισε ότι όταν μιλάει το ΚΚΕ για την ανάπτυξη του κλάδου των τροφίμων και της γης ακούγεται εξωτικό όμως είναι πολύ σημαντικά και αποτελούν το σύνολο της καταγραφής των προβλημάτων του τόπου. Διερωτήθηκε για ποιες επενδύσεις να μιλήσουμε όταν ακόμα υπάρχει στην Αττική αποχέτευση, όταν δεν υπάρχουν συγκοινωνίες και παιδιά που μένουν σε Παιανία, Γέρακα και πρέπει να κάνουν 3 και 4 ώρες για να πάνε φροντιστήριο. Επισήμανε ότι όπου έγινε ιδιωτικοποίηση υπήρξε ανεργία και κλείσιμο, ενώ για τη ΔΕΗ ρώτησε πως αυτοί που ενδιαφέρονται για τον λιγνίτη της, θα τον πάρουν για την ψυχή της μάνας τους; Πρόσθεσε δε ότι αν το συγκεκριμένο πολιτικό σύστημα έχει τη δικαιοσύνη του τότε θα βγάλει τη δική του απόφαση και το να καταφύγει στα δικαστήρια είναι άσκοπο αφού είναι οι δικοί του νόμοι και αποφασίζουν με βάση αυτούς.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012 11:51

    Είδηση: 16851

    [06] Μίχαλος-Καρβούνης-Ρομπόλης για χρηματοκοοικονομικό σύστημα

    Στην αναγκαιότητα ενός νέου χρηματοοικονομικού συστήματος το οποίο θα δημιουργηθεί μέσα από τις μεταρρυθμίσεις, αναφέρθηκαν στην ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο ειδικός επιστήμονας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους Σταύρος Καρβούνης και ο καθηγητής Παντείου, επιστημονικός διευθυντής Ινστιτούτου εργασίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ Σάββας Ρομπόλης.

    Ο κ. Μίχαλος από την πλευρά του τόνισε ότι η χώρα έχει οδηγηθεί σε αυτή την κατάσταση γιατί υπάρχει ένα νοσηρό χρηματοοικονομικό σύστημα, ενώ επισήμανε ότι οι πολίτες είναι έτοιμοι να κάνουν θυσίες για να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις στη χώρα, ωστόσο όπως είπε χρειάζεται να υπάρξει χρονικός προσδιορισμός.

    Ο κ. Καρβούνης από την άλλη, υπογράμμισε ότι το ζητούμενο είναι να παράγουμε χρήμα, μέσω της ανάπτυξης και των επενδύσεων, όμως απαιτούνται θυσίες αλλά κανείς δεν είναι διατεθειμένος να τις κάνει, όπως σημείωσε. Ανέφερε ακόμη ότι η Ελλάδα πρέπει να ξαναβγεί στις αγορές με ένα εθνικό σχέδιο ώστε να έχουμε πρωτογενή πλεονάσματα.

    Ο κ. Ρομπόλης με τη σειρά του, τόνισε ότι δεν έχει κατατεθεί από την κυβέρνηση ένα σχέδιο στο οποίο θα αναφέρεται σε ποιο σημείο βρίσκεται η χώρα τώρα και σε ποιο σημείο θα πρέπει να βρίσκεται το 2020. Δεν έχει τεθεί ένα μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα και αυτό είναι το ζητούμενο. Να παρθούν συγκεκριμένα μέτρα ώστε να σπάσει το τρίγωνο -1 εκατ. άνεργοι-3.800 εκατ. εργαζόμενοι- 2 εκατ. συνταξιούχοι-, γιατί στο άμεσο μέλλον είναι αυτό που θα μπλοκάρει το σύστημα και θα βρεθούμε σε αδιέξοδο.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012 11:53

    Είδηση: 16854

    [07] Στατιστικά στοιχεία για τις βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα

    Τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα, των υποψηφίων που έλαβαν μέρος στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας.

    Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο, φέτος, τα γραπτά που βαθμολογήθηκαν στα ειδικά μαθήματα ανέρχονται σε 20.258, ενώ το 2011 ήταν 20.925 (μείωση κατά 667 γραπτά).

    Όσον αφορά στις κατανομές των βαθμολογιών ανά μάθημα:

    * Στο Ελεύθερο σχέδιο έχει αυξηθεί φέτος το ποσοστό των υποψηφίων που έγραψαν από 15 και πάνω (37,71% το 2012 από 32,26% το 2011).

    * Αντίθετα, στο Γραμμικό σχέδιο μειώθηκαν οι υποψήφιοι που έγραψαν από 15 και πάνω, φθάνοντας το 52,84% το 2012, ενώ το 2011 άγγιζαν το 59,26%.

    * Στα Αγγλικά μειώθηκε φέτος το ποσοστό όσων έγραψαν από 15 έως 20 σε 10,44% σε σχέση με 25,07% πέρυσι.

    * Στα Γαλλικά μειώθηκε αισθητά το ποσοστό όσων έγραψαν από 15 έως 20 σε 14,24%, ενώ το αντίστοιχο του 2011 ήταν 36,64%.

    * Στα Γερμανικά έχουμε και πάλι μείωση του ποσοστού στην ίδια κλιμάκωση (15 -20), δηλαδή 25,3% για το 2012 από 33,95% για το 2011.

    * Στα Ιταλικά παρατηρείται φέτος αύξηση των αντίστοιχων ποσοστών: 64,60% για το 2012 από 52,31% για το 2011, στην κλίμακα 15-20.

    * Στα Ισπανικά σημειώνεται πτώση ποσοστού σε 66,66% για το 2012 από 75,65% για το 2011 στην ίδια κλίμακα.

    * Στην Αρμονία σημειώνεται πτώση ποσοστού σε 9,02% για το 2012 από 15,26% για το 2011 στην κλίμακα 15-20.

    * Τέλος, στον Έλεγχο Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων σημειώνεται επίσης πτώση ποσοστού σε 28,13% από 36,56% για το 2011, στην ίδια κλίμακα.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012 15:11

    Είδηση: 16881


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 9 July 2012 - 16:50:19 UTC