Browse through our Interesting Nodes on the European Union (EU) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-05-13

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Μιχαλολιάκος: Πρότεινε για πρωθυπουργό προσωπικότητα διεθνούς κύρους
  • [02] Σόου κοροϊδίας οι διερευνητικές τονίζει η Παπαρήγα
  • [03] Επτά όρους θέτει ο Καμμένος για συμμετοχή στην κυβέρνηση
  • [04] Θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα οι διαβουλεύσεις
  • [05] Στο φαράγγι της Νέδας
  • [06] Το χριστουγεννιάτικο έθιμο με τις φωτιές στη Φλώρινα

    [01] Μιχαλολιάκος: Πρότεινε για πρωθυπουργό προσωπικότητα διεθνούς κύρους

    Θα έπρεπε η υπόθεση Μνημόνιο να έχει τελειώσει

    Μόνη λύση, πρόσθεσε ο Γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, είναι να αναλάβει ως πρωθυπουργός προσωπικότητα με διεθνές κύριος που θα χειριζόταν το θέμα του μνημονίου που αποτελεί μια επίθεση κατά της χώρας μας.

    Όπως είπε ο κ. Μιχαλολιάκος έθεσε στον κ. Παπούλια το ζήτημα συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ και πρότεινε να πάρουν θέση τα κόμματα, και η όποια κυβέρνηση προκύψει να θέσει βέτο στην πιθανή είσοδο της πΓΔΜ με την συνταγματική τους ονομασία, «όπως έκανε ο Κώστας Καραμανλής και το πλήρωσε στη συνέχεια».

    Παράλληλα, έθεσε το θέμα των λαθρομεταναστών και της φύλαξης των συνόρων.

    Πρέπει, είπε, να υπάρξει επαρκής φύλαξη των συνόρων μας και οι διεθνείς οργανισμοί ΟΗΕ και ΕΕ να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

    Ανέφερε ακόμα, ότι στις εκλογές ο λαός εκφράστηκε κατά του Μνημονίου «και θα έπρεπε η υπόθεση Μνημόνιο να έχει τελειώσει, και οι Γερμανοί επίτροποι να έχουν φύγει».

    Παράλληλα, πρόσθεσε, ότι θα πρέπει, να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους για να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης γιατί εξαθλιώνεται, γιατί εκχωρείται η εθνική του κυριαρχία, θέμα μείζον για τη Χρυσή Αυγή.

    Για τη διαφάνεια και την εντιμότητα στην πολιτική ζωή πρέπει, συμπλήρωσε, άμεσα να ισχύσει, ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.

    Ταυτόχρονα, συμπλήρωσε ότι έθεσε το ζήτημα για άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ και άμεσης έναρξης της εξορύξεως πετρελαίου του εθνικού πλούτου της χώρας για να ανακάμψει η Ελλάδα από την οικονομική κρίση.

    Καθιστοί τον υποδέχτηκαν οι δημοσιογράφοι

    Η συνάντηση του κ. Μιχαλολιάκου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διήρκεσε λιγότερο από 15 λεπτά, ενώ να σημειωθεί ότι κατά την είσοδο του γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην αίθουσα συνάντησης, οι δημοσιογράφοι τον υποδέχθηκαν καθιστοί, διαμαρτυρόμενοι για τα όσα έγιναν εναντίον των εκπροσώπων του Τύπου, το βράδυ των εκλογών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όταν απαιτήθηκε να σηκωθούν, εκείνοι αρνήθηκαν και τους ζητήθηκε να αποχωρήσουν. Επίσης, οι δημοσιογράφοι, απέφυγαν να υποβάλλουν ερωτήσεις στον κ. Μιχαλολιάκο, μετά την έξοδο από το προεδρικό Μέγαρο.

    <img

    src='http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif' alt='Get Adobe Flash player' />

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM - NET - ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Α. Πασχαλινού

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Μαΐου 2012 22:34

    Είδηση: 11954

    [02] Σόου κοροϊδίας οι διερευνητικές τονίζει η Παπαρήγα

    Τα κόμματα που διεκδικούν την κυβέρνηση, πρόσθεσε, αν θέλουν να συμμετάσχουν σε κυβέρνηση, δεν μπορούν να βάζουν "μίνιμουμ" στόχους, όταν σε λίγο θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το "μάξιμουμ" των θεμάτων.

    Παράλληλα, η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, χαρακτήρισε σόου κοροϊδίας του λαού τις διερευνητικές εντολές.

    Όταν παίρνεις μέρος στις διερευνητικές εντολές, ήδη κάνεις μια πρόταση συνεργασίας.

    Αναφορικά με την επιστολή Παπαδήμου, σημείωσε:

    Την επιστολή Παπαδήμου θα τη διάβαζα, αν δεν ήταν προεκλογική περίοδος.

    Η έκθεση θα διαρρεύσει σίγουρα, αλλά από άλλους. Είμαι βέβαιη ότι την έκθεση Παπαδήμου τη γνωρίζει η τρόικα. Γιατί έβαλαν τέτοιους περιορισμούς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

    <img

    src='http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif' alt='Get Adobe Flash player' />

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: NET FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: A. Πασχαλινού

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Μαΐου 2012 22:19

    Είδηση: 11953

    [03] Επτά όρους θέτει ο Καμμένος για συμμετοχή στην κυβέρνηση

    Ζητά δημοσιοποίηση των πρακτικών της πρωινής συνάντησης και της επιστολής Παπαδήμου

    Ανοιχτό παράθυρο συνεργασίας για τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικού σκοπού για τη σωτηρία της χώρας άφησε ο Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θέτοντας ως βασική προϋπόθεση την αποδοχή εκ μέρους των πολιτικών αρχηγών των επτά βασικών πολιτικών θέσεων των Ανεξάρτητων Ελλήνων με χρονοδιάγραμμα αποδοχής 45 ημέρες.

    Μεταξύ των προτάσεων του είναι η ανακήρυξη της ΑΟΖ, η καταγγελία των δανειακών συμβάσεων, η συγκρότηση επιτροπής λογιστικού ελέγχου των δανείων που συνήφθησαν από το 1974, ομόφωνη δέσμευση των κομμάτων για αλλαγή της νομοθεσίας περί ευθύνης υπουργών και διεκδίκηση γερμανικών επανορθώσεων.

    Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επανέλαβε το αίτημα του για ενημέρωση σχετικά με την πραγματική κατάσταση της οικονομίας και τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, ενώ ζήτησε να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά της πρωινής συνάντησης του Προέδρου με τους αρχηγούς των τριών μεγαλύτερων κομμάτων, καθώς και το κείμενο της επιστολής του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

    <img

    src='http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif' alt='Get Adobe Flash player' />

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM - ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ: Β. Μπεσκένης

    Επιμέλεια: Α. Πασχαλινού

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Μαΐου 2012 20:53

    Είδηση: 11951

    [04] Θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα οι διαβουλεύσεις

    Πυρά κατά ΣΥΡΙΖΑ

    Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχεται ούτε να στηρίξει κυβέρνηση και δεν δίνει ούτε την ανοχή του για να ξεκινήσει μια επαναδιαπραγμάτευση για το Μνημόνιο, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς ενώ από την πλευρά του ο Β. Βενιζέλος, μιλώντας σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κατηγόρησε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για προκλητική αλαζονεία.

    Δεν είναι ώρα ούτε για εξυπνάδες ούτε για μαγκιές των ηγεσιών και των κομμάτων ανέφερε.

    Παρά πάντως το αδιέξοδο που διαπιστώθηκε, είπε ότι διατηρεί κάποια αισιοδοξία για το σχηματισμό κυβέρνησης.

    Τσίπρας : Συνένοχοι στο έγκλημα δεν θα γίνουμε

    Απαντώντας στα πυρά, ο Αλέξης Τσίπρας, αφού ζήτησε να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά της σύσκεψης έτσι ώστε να βγάλει τα συμπεράσματα του ο λαός, ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται να προσφέρει συνενοχή στο έγκλημα.

    «Στο όνομα της πατριωτικής μας ευθύνης δεν θα γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημα εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας» είπε χαρακτηριστικά, καλώντας τα τρία κόμματα που έχουν συμφωνήσει με στόχο την εφαρμογή του μνημονίου και έχουν την πλειοψηφία, να προχωρήσουν σε σχηματισμό κυβέρνησης.

    Πολιτική αθλιότητα καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ η ΔΗΜΑΡ

    Στη δήλωση Τσίπρα, οξύτατη υπήρξε η αντίδραση της ΔΗΜΑΡ.

    Σχολιάζοντας την αναφορά περί συμφωνίας της ΔΗΜΑΡ με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση στήριξης του μνημονίου, έκανε λόγο για πολιτική αθλιότητα και ανηθικότητα.

    <img

    src='http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif' alt='Get Adobe Flash player' />

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ert.gr

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: A. Πασχαλινού

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Μαΐου 2012 23:41

    Είδηση: 11940

    [05] Στο φαράγγι της Νέδας

    Η Νέδα είναι ένα από τα δύο θηλυκά ποτάμια της Ελλάδας και βρίσκεται στην Πελοπόννησο. Η διαδρομή του ποταμού είναι πολύπλοκη, ελικοειδής και αληθινά παραδεισένια.

    Το ποτάμι περνά από τοπία εκπληκτικής ομορφιάς ανάμεσα από πλατάνια κυπαρίσσια, λεύκες ενώ οι όχθες του είναι σκεπασμένες από αγριολούλουδα. Αμμουδιές, αλλά και θεόστενα φαράγγια, πέτρινα γεφύρια, σπηλιές κι ερειπωμένοι νερόμυλοι γεμάτοι θρύλους εξάπτουν τη φαντασία.

    Η Νέδα βρίσκεται ανάμεσα σε 3 νομούς το νομό Αρκαδίας, το νομό Ηλείας και το νομό Μεσσηνίας. Είναι το φυσικό σύνορο των δύο τελευταίων νομών από την αρχαιότητα και τα νερά της μετά από μία πορεία 32 χιλιομέτρων χύνονται στο Ιόνιο πέλαγος στον Κυπαρισσιακό κόλπο.

    Η περιήγηση στη Νέδα και τις γύρω περιοχές είναι κάτι περισσότερο από μία διαδρομή μέσα στη φύση. Είναι μία περιήγηση στην ιστορία και τον πολιτισμό της Δυτικής Πελοποννήσου.

    Η κοιλάδα της Νέδας ενέπνευσε πολλούς μύθους τους Αρχαίους Έλληνες.

    Η Νέδα ήταν μία νύμφη που έγινε τροφός του Δία . Όταν η Ρέα γέννησε το Δία τον έδωσε στις νύμφες των νερών και των ποταμών Νέδα, Θεισόα και Αγνώ , για να τον μεγαλώσουν. Έτσι, η νύμφη Νέδα που μεγάλωσε τον Δία έδωσε το όνομά της στο ποτάμι, ενώ θεοί και ήρωες της ελληνικής μυθολογίας έπλεξαν εδώ τις ιστορίες τους.

    Τα νερά του ποταμού ακολουθούν μία γραφική διαδρομή, ενώνονται με χειμμάρους και παραπόταμους και περνούν μέσα από στενά φαράγγια και όχθες σκεπασμένες από πυκνή βλάστηση.

    Μέσα σε αυτό το παραδεισένιο σκηνικό σχηματίζονται μικρές λιμνούλες, καταρράκτες, καταβόθρες και σπήλαια . Όσο συνεχίζετε, οι όχθες της Νέδας στενεύουν και σχηματίζουν ένα πολύ στενό φαράγγι το οποίο το περνάτε αναγκαστικά μπαίνοντας στο νερό. Ίσως γι' αυτό και η καλύτερη εποχή για να διασχίσετε το φαράγγι της Νέδας είναι στο τέλος της άνοιξης και τις αρχές καλοκαιριού για να είναι χαμηλή η στάθμη του νερού. Τα τοπία πάντως είναι εκπληκτικά, νερά στάζουν από παντού και η φύση ξεδιπλώνεται σε όλο της το μεγαλείο.

    Την πεζοπορία σας στο φαράγγι μπορείτε να την ξεκινήσετε είτε από το χωριό Πέτρα κοντά στις πηγές, είτε κοντά στο χωριό Κούβελα, είτε κάτω από το χωριό Αυλώνα είτε κάτω από τα Πλατάνια. Το σημείο θα το επιλέξετε ανάλογα με το πόσο θέλετε να περπατήσετε.

    Όσο θα είστε στην περιοχή η επίσκεψη που αξίζει να κάνετε είναι αυτή στον ωραιότερο και σπουδαιότερο αρχαιολογικό χώρο στο Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα στις Βάσσες. Βρίσκεται δίπλα στην κοιλάδα της Νέδας.

    Ο ναός χτίστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα του Παρθενώνα Ικτίνο στα 450 π.χ. και ήταν σύμφωνα με τον Παυσανία ο δεύτερος ομορφότερος ναός σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

    Τον έχτισαν οι κάτοικοι της Φιγάλειας προς τιμήν του Απόλλωνα που τους βοήθησε να ανακαταλάβουν την πόλη τους από τους Σπαρτιάτες. Σήμερα θα τον δείτε με ένα κάλυμμα για λόγους προστασίας, έχει δωρικούς κίονες σε όλες τις πλευρές και οι 36 από τους 42 είναι αυθεντικοί οι υπόλοιποι είναι αναστηλωμένοι. Ο ναός παραμένει εξίσου εντυπωσιακός και επιβλητικός και σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.

    Η γαστρονομία της περιοχής εξαιρετική. Απλές συνταγές γεμάτες φαντασία, με τοπικά προϊόντα. Στα μικρά χωριά που θα συναντήσετε στο πέρασμά σας από την περιοχή, οι κάτοικοι μαγειρεύουν με ότι παράγουν οι ίδιοι και ότι τους προμηθεύει απλόχερα η φύση.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: Φωνή της Ελλάδας

    Ρεπορτάζ: Νότα Χατζηαναστασίου

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012 15:39

    Είδηση: 6692

    [06] Το χριστουγεννιάτικο έθιμο με τις φωτιές στη Φλώρινα

    Στη Φλώρινα, στις 23 κάθε Δεκέμβρη αναβιώνει ένα συναρπαστικό έθιμο. Οι φωτιές . Ένα έθιμο που αναπαριστά τη φωτιά που άναψαν οι βοσκοί την παραμονή της γέννησης του Χριστού. Έτσι λοιπόν στις 23 Δεκεμβρίου ανάβουν στη Φλώρινα τεράστιες φωτιές σε πολλά σημεία της πόλης, που δημιουργούν μια φαντασμαγορική εικόνα. Στην κάθε φωτιά συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου, κερνούν κρασί, γλυκά και φασολάδα, ενώ γύρω από τη φωτιά χορεύουν όλοι με τη συνοδεία των τοπικών μουσικών συγκροτημάτων.

    Οι φωτιές που ανάβουν στην πόλη της Φλώρινας στις 23 του Δεκέμβρη μπορεί να είναι πάνω από 20, ενώ το ύψος τους φθάνει τα 15 μέτρα. Όλη η πόλη εκείνη την ημέρα ζει στο ρυθμό της μουσικής, της διασκέδασης και του ξεφαντώματος. Χιλιάδες κόσμου συρρέουν στη Φλώρινα για να δουν από κοντά τις μοναδικές αυτές φωτιές και να χορέψουν κάτω από τους ήχους των χάλκινων της Φλώρινας.

    Πρωτεύουσα του νομού και διοικητικό κέντρο, η Φλώρινα διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μιας σύγχρονης πόλης. Η πλούσια ζωντανή παράδοση και το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο των κατοίκων της την προίκισαν με θαυμάσια κτίρια νεοκλασικής και μακεδονικής αρχιτεκτονικής.

    Στις γραφικές όχθες του ποταμού Σακουλέβα, όπου εναλλάσσονται τα κτίρια της μακεδονικής αρχιτεκτονικής με τα νεοκλασικά μπορεί κανείς να επισκεφθεί το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης αλλά και την Πινακοθήκη της πόλης και στην οποία φιλοξενούνται έργα ζωγράφων και γλυπτών ντόπιων αλλά και πτυχιούχων της Σχολής Καλών Τεχνών.

    Στο Αρχαιολογικό Μουσείο τα ευρήματα των ανασκαφών στην περιοχή θα σας ταξιδέψουν στο παρελθόν, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε από κοντά τη συλλογή βυζαντινής τέχνης με τοιχογραφίες και φορητές εικόνες από την περιοχή της Πρέσπας.

    Κατά μήκος του ποταμού Σακουλέβα αλλά και στους παρακείμενους μικρούς δρόμους θα συναντήσετε τα περισσότερα κτίσματα που ανάγονται στην εποχή της τουρκοκρατίας.

    Στη Δημοτική αγορά της πόλης γίνεται παζάρι και αξίζει μια επίσκεψη για ψώνια ιδιαίτερα την Τετάρτη που η ποικιλία των προϊόντων είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και είναι η μέρα που έρχονται γυναίκες τοπικοί παραγωγοί με τα γνήσια προϊόντα της Φλωρινιώτικης γης και με τις παραδοσιακές ενδυμασίες τους.

    Στη Φλώρινα, θα απολαύσετε τις χειμερινές διακοπές σας στο λευκό των βουνών και το γαλάζιο των λιμνών.

    Μπορείτε να κάνετε βαρκάδα στις λίμνες Μικρή και Μεγάλη Πρέσπα, να φάτε στις όχθες τους, πέστροφα και τσίπουρο Αγίου Γερμανού, ενώ όσοι αγαπάτε τη δράση δεν έχετε παρά να κατέβετε τις χιονισμένες πίστες του χιονοδρομικού κέντρου Πισοδερίου.

    Στη θέση Βίγλα, 18 χιλιόμετρα έξω από τη Φλώρινα βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου, από τα πρώτα που λειτούργησαν στην Ελλάδα σε υψόμετρο 1.650 μέτρων. Το οργανωμένο Χιονοδρομικό Κέντρο εκτός από το πολύ χιόνι που κρατάει αρκετούς μήνες προσφέρει επίσης πίστες διανοιγμένες σε δασώδεις πλαγιές οριοθετημένες από τα δέντρα, με υπέροχη θέα στις Πρέσπες και τη γύρω περιοχή, 4 αναβατήρες, 3 εναέριους, και 1 συρόμενο, ορειβατικό-χιονοδρομικό καταφύγιο, ξενώνα, σαλέ, εστιατόρια, καφετέρια, ενοικίαση εξοπλισμού, και σχολή μαθημάτων σκι.

    Οι Πρέσπες έχουν χαρακτηρισθεί ήδη από το 1974 ως Εθνικός Δρυμός

    Και «Τόπος ιδιαίτερου Φυσικού Κάλλους».

    Πρόκειται για τον μεγαλύτερο εθνικό δρυμό στην Ελλάδα, με έκταση 250 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Στην πανίδα της περιοχής εξέχουσα θέση καταλαμβάνουν τα πουλιά, με τους πελεκάνους να αποτελούν σύμβολα του Δρυμού.

    Ο Άγιος Γερμανός είναι ένας παραδοσιακός οικισμός όπου θα παρατηρήσετε πολύ ενδιαφέροντα κτίσματα. Στην πλατεία του χωριού βρίσκεται ο εκπληκτικός ναός του Αγίου Γερμανού.

    Μετά τον Άγιο Γερμανό προορισμός σας θα είναι η λωρίδα που χωρίζει τις λίμνες και επόμενος σταθμός ο Άγιος Αχίλλειος, το μικρό νησάκι που βρίσκεται μέσα στην μικρή Πρέσπα. Εξακόσια μέτρα σύγχρονης πλωτής πεζογέφυρας ενώνουν το νησάκι με τη στεριά. Το νησί στο σύνολό του αποτελεί αρχαιολογικό χώρο, με κορυφαίο μνημείο τη Βασιλική του Αγίου Αχιλλείου, αλλά και πολλά άλλα διάσπαρτα βυζαντινά και μεταβυζαντινά μνημεία. Στη συνέχεια επισκεφθείτε το παραδοσιακό Νυμφαίο που σίγουρα θα κλέψει την καρδιά σας αλλά και το Αμύνταιο που περιτριγυρισμένο από τις λίμνες Βεγορίτιδα, Χειμαδίτιδα, Ζάζαρη και Πετρών, ξακουστό για τα κρασιά του, θα σας γεμίσει αρώματα μεθυστικά!

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: Φωνή της Ελλάδας

    Ρεπορτάζ: Νότα Χατζηαναστασίου

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011 15:55

    Είδηση: 1303


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 13 May 2012 - 20:49:36 UTC