Read about International Treaties, Human & Minority Rights in Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-05-10

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Με μια ματιά

    [01] Με μια ματιά

    -Επίθεση από τρεις αγνώστους δέχθηκε στις 1.30 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Κιάφας στην περιοχή των Εξαρχείων ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι τρεις άνδρες, των οποίων η ταυτότητα και τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα, έκλεψαν από τον δημοσιογράφο το κινητό του τηλέφωνο.

    -Παρουσία του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ, και πλήθος άλλων αξιωματούχων θα γίνει σήμερα στις 11:30 η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία.

    -Διοικητική έρευνα διέταξε η ΓΑΔΑ, για τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και στις οποίες εμφανίζονται άτομα με πολιτικά, κοντά σε διμοιρίες της αστυνομίας, να πετούν πέτρες προς την ΑΣΟΕΕ, ενώ ένας απ' αυτούς κρατάει σιδερένιο λοστό.

    -Απέρριψε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, το αίτημα του Δήμου Αχαρνών για αναστολή λειτουργίας του κέντρου προσωρινής κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.

    -Πέντε άνδρες μολύνθηκαν με τον ιό του AIDS, μετά τη συνεύρεσή τους χωρίς προφύλαξη με οροθετικές ιερόδουλες.

    -Επανέρχονται από τις 16 Μαΐου υπό δημοτικό έλεγχο τα παρκόμετρα στις περιοχές της Αθήνας, όπου λειτουργούσε η ελεγχόμενη στάθμευση.

    -Την ευκαιρία να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία μέσα από την ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα, δίνει το Υπουργείο Παιδείας σε περίπου 8.400 απόφοιτους επαγγελματικών λυκείων και σχολών. Στην παρούσα φάση, οι πιστοποιημένες από τη ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας) ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, εγγράφουν θέσεις μαθητείας στην ηλεκτρονική πύλη mathiteia4u.gov.gr, και σε επόμενο στάδιο οι απόφοιτοι που επιθυμούν θα δηλώσουν ηλεκτρονικά, τη θέση που ενδιαφέρονται να καλύψουν.

    -Με ποδήλατο στη δουλειά είναι το όνομα το φιλικού διαγωνισμού που τρέχει για όλο το Μάιο η κοινότητα των ποδηλατών σε όλη την Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η κουλτούρα του ποδηλάτου στη χώρα μας. Το μόνο που χρειάζεται για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν είναι να εγγραφούν στην ιστοσελίδα www.biketowork.gr και να καταχωρούν τα χιλιόμετρα που διανύουν σε καθημερινή βάση.

    -Στο «σπίτι» της, στο Πεδίον του Άρεως, επέστρεψε ύστερα από 10 χρόνια, η 35η Γιορτή του Βιβλίου, και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Μαΐου, προσφέροντας ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και βέβαια χιλιάδες τίτλους βιβλίων, από 122 εκδότες.

    -Με ένα νέο πρόγραμμα που θα ελέγχει σε πραγματικό χρόνο, εάν δικαιούχοι και ξενοδόχοι τηρούν τις προβλεπόμενες διαδικασίες, θα λειτουργήσει φέτος το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΓΑ, που αφορά συνολικά σε 440.000 ασφαλισμένους. Η υποβολή αιτήσεων για τις δωρεάν 7ημερες και 3ημερες διακοπές, θα διαρκέσει έως τις 26 Μαΐου.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Είδηση: 11663


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 10 May 2012 - 8:49:25 UTC