Visit the Sites Mirrored on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-04-20

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δ. Κρεμαστινός: «Έχουν όλοι τις ευθύνες τους, αλλά έχει κι ο λαός αυτή τη φορά»
  • [02] Χ. Κατσώτης: «Όσο ο λαός είναι στην αντιπολίτευση, το ΚΚΕ θα είναι μαζί του»
  • [03] Γ. Κοραχάης: Πρέπει άμεσα να μειωθεί το κόστος ζωής
  • [04] Φ. Γεννηματά: Ο τόπος χρειάζεται ευρύτερες συνεργασίες και συναινέσεις
  • [05] Μ. Μπόλαρης: Θίγονται ποικιλώνυμα συμφέροντα από την ηλ/κή συνταγογράφηση
  • [06] Κ. Μπατζελή-Γ. Βλάχος-Γ. Μανώλης-Λ. Μίχος για την επόμενη των εκλογών

    [01] Δ. Κρεμαστινός: «Έχουν όλοι τις ευθύνες τους, αλλά έχει κι ο λαός αυτή τη φορά»

    Το εκλογικό σώμα πρέπει να προσέξει να μη φέρει στη Βουλή ανθρώπους μη ικανούς να υποστηρίξουν το ναι ή το όχι στα θέματα που θα προκύπτουν, με βάση το συμφέρον του έθνους, δήλωσε στη ΝΕΤ FM ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινός, διευκρινίζοντας ότι θα χρειαστεί να λεχθούν ναι ή όχι στη Βουλή, για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο και έκανε λόγο και για ευθύνη του λαού. Χαρακτήρισε δυσάρεστο το γεγονός ότι τα κόμματα της Αριστεράς δεν δείχνουν καμία διάθεση συνεργασίας, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η δικομματική κυβέρνηση θα έχει μεγάλη αντιπολίτευση και δεν θα καταφέρει να επιβιώσει μια τετραετία, παρά μόνο λίγους μήνες. Ανέφερε, δε, ότι θα ήταν τίμιο τα δύο κόμματα, έστω κι αν η διαφορά τους είναι μικρή, να μοιράσουν τις θητείες, δηλαδή, όπως εξήγησε, ο ένας να είναι πρωθυπουργός και ο άλλος να είναι αναπληρωτής πρωθυπουργός και εναλλάξ.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη και τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Δ. ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ: «Το εκλογικό σώμα πρέπει να κοιτάξει, με όλους τους τρόπους, να μη φέρει στη Βουλή ανθρώπους, οι οποίοι να μην είναι ικανοί να υποστηρίξουν το ναι ή το όχι με βάση το συμφέρον του έθνους. Διότι θα χρειαστεί να λεχθούν ναι ή όχι σε αυτή τη Βουλή για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται σήμερα».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Ναι ή όχι ως προς τι»;

    Δ. ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ: «Στα θέματα τα οποία θα προκύψουν. Θα προκύπτουν συνέχεια θέματα. Και όταν εκλεγούν βουλευτές της συναλλαγής, δηλαδή άνθρωποι, οι οποίοι εμφανίζονται να παίρνουν τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν, να τους πληρώνουν τα εισιτήρια, να τους πληρώνουν τους λογαριασμούς, να κάνουν τέτοια πράγματα, τάχα τα φιλανθρωπικά και τα λοιπά, που κινούν, δηλαδή, μαύρο χρήμα, τότε αυτή η Βουλή και η Δημοκρατία μας δε θα έχει κανένα μέλλον».

    Δ. ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ: «Αυτός ο λαός δε μπορεί να βγει στους δρόμους στις 7 του Μάη και να λέει «οι 300 πάλι της Βουλής, θα τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα». Έχει και αυτός τις ευθύνες του, πώς θα γίνει; Έχουν όλοι τις ευθύνες τους, αλλά έχει και ο λαός αυτή τη φορά».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Δε βλέπουμε από τα κόμματα της Αριστεράς διάθεση όχι να συνεργαστούν με το ΠΑΣΟΚ, αλλά να συνεργαστούν και μεταξύ τους».

    Δ. ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ: «Αυτό το βλέπω κι εγώ και είναι το δυσάρεστο. Αλλά από την άλλη πλευρά, γνωρίζω ότι η δικομματική κυβέρνηση δε μπορεί να έχει χρόνο επιβίωσης τετραετία με τίποτα. Θα είναι ολίγων μηνών, φοβούμαι. Η δικομματική θα έχει μεγάλη αντιπολίτευση. Τα προβλήματα του κόσμου θα είναι τεράστια».

    Δ. ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ: «Εκείνο το οποίο είναι λογικό είναι ότι πρέπει τα δύο κόμματα να συμφωνήσουν στον πρωθυπουργό καταρχήν. Και η πιο εύκολη λύση είναι να μπει ένας τρίτος πρωθυπουργός και όχι οι αρχηγοί των δύο κομμάτων. Αυτό ακούγεται ωραία, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει λειτουργήσει ποτέ, διότι θα είναι πρωθυπουργός καθ' υπαγόρευση, κι αυτό δεν είναι σωστό. Το πιο τίμιο θα ήταν, εάν προχωρήσουν έτσι, να μοιράσουν τους ρόλους, δηλαδή τις θητείες, δηλαδή ο ένας να είναι πρωθυπουργός και ο άλλος να είναι αναπληρωτής πρωθυπουργός και εναλλάξ να αλλάξουν, έστω κι αν η διαφορά είναι μικρή».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 19:12

    Είδηση: 9879

    [02] Χ. Κατσώτης: «Όσο ο λαός είναι στην αντιπολίτευση, το ΚΚΕ θα είναι μαζί του»

    Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε σε μια κυβέρνηση με κόμματα, τα οποία δεν αμφισβητούν τη ρίζα του κακού, που αντιμετωπίζει σήμερα η εργατική λαϊκή οικογένεια, ξεκαθάρισε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης. «Μας χωρίζουν μεγάλες διαφορές, δεν εφάπτεται πουθενά η πολιτική μας», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε ότι όσο ο λαός είναι στην αντιπολίτευση, το ΚΚΕ θα είναι μαζί του. Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας του ΚΚΕ με οποιονδήποτε και υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας δεν θέλει τον σοσιαλισμό και την εργατική τάξη στην εξουσία, αλλά το κάνει για να «τρυγήσει ψήφους» και για να φέρει σε δύσκολη θέση το ΚΚΕ, παρουσιάζοντάς το ως αδιάλλακτο.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη και τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Χ. ΚΑΤΣΩΤΗΣ: «Εμείς σε μια τέτοια κυβέρνηση, με κόμματα, τα οποία δεν αμφισβητούν τη ρίζα του κακού, αυτού που αντιμετωπίζει σήμερα η εργατική λαϊκή οικογένεια, δε μπορούμε να συνεργαστούμε. Μας χωρίζουν μεγάλες διαφορές, δεν εφάπτεται πουθενά η πολιτική μας. Είναι κόμματα, τα οποία λένε «ναι στην ΕΕ», είναι κόμματα, τα οποία κινούνται μέσα στη γραμμή της και στην προοπτική της, και αυτή η γραμμή της ΕΕ και η προοπτική της είναι ενάντια στα λαϊκά στρώματα, ενάντια στους αγρότες, ενάντια στους επαγγελματοβιοτέχνες, και βέβαια στην πλειοψηφία του λαού μας που είναι οι εργαζόμενοι. Εμείς, λοιπόν, όσο ο λαός είναι στην αντιπολίτευση, το ΚΚΕ θα είναι μαζί του».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Κατά συνέπεια, η απάντηση στο ερώτημα είναι αποκλείετε οποιοδήποτε ενδεχόμενο συνεργασίας με οποιονδήποτε μετεκλογικά».

    Χ. ΚΑΤΣΩΤΗΣ: «Ναι, το αποκλείουμε».

    Χ. ΚΑΤΣΩΤΗΣ: «Είναι γνωστό ότι ο κύριος Τσίπρας μισεί την πολιτική του ΚΚΕ, δε θέλει το σοσιαλισμό, δε θέλει την εργατική τάξη στην εξουσία. Ωστόσο, όμως, το λέει τώρα για να τρυγήσει ψήφους. Το λέει για να φέρει σε δύσκολη θέση το ΚΚΕ, να το παρουσιάσει ότι δήθεν είναι αδιάλλακτο».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 19:10

    Είδηση: 9875

    [03] Γ. Κοραχάης: Πρέπει άμεσα να μειωθεί το κόστος ζωής

    Την ανάγκη να μειωθεί άμεσα το κόστος ζωής, υπογράμμισε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Κοραχάης, επισημαίνοντας ότι αν και δεν πρόκειται να δούμε άμεσα αύξηση σε μισθούς και συντάξεις, μπορούμε να κόψουμε την ακρίβεια που μας περιβάλλει. Ακόμη, εξέφρασε την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ άφησε επίτηδες ανέγγιχτο το δημόσιο και υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι «το δημόσιο έχει πολύ λίπος ακόμη».

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη και τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Γ. ΚΟΡΑΧΑΗΣ: «Αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα είναι η μείωση του κόστους ζωής. Απόλυτο. Αύξηση σε μισθούς και γενικά συντάξεις, δεν πρόκειται να δούμε άμεσα. Αυτό όμως που μπορεί να γίνει είναι να κόψουμε την ακρίβεια που μας περιβάλλει».

    Γ. ΚΟΡΑΧΑΗΣ: «Νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ άφησε επίτηδες ανέγγιχτο το δημόσιο. Νομίζω ότι το δημόσιο έχει πολύ λίπος ακόμη. Όταν διάβασα για ένα ποσό 5,5 εκατομμύρια για έξοδα 18 ταξιδιών υπουργών ημερησίως».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 19:09

    Είδηση: 9871

    [04] Φ. Γεννηματά: Ο τόπος χρειάζεται ευρύτερες συνεργασίες και συναινέσεις

    Για ορατό κίνδυνο ακυβερνησίας μετεκλογικά, έκανε λόγο στη ΝΕΤ FM η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, και επισήμανε ότι ενώ απομένει πολύ λίγος χρόνος μέχρι τις εκλογές, δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη τα ψηφοδέλτια σε όλα τα κόμματα. Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο λαός είναι πολύ συνειδητοποιημένος για το τι υπάρχει μπροστά του και εκτίμησε ότι αυτές τις δυο εβδομάδες θα υπάρξει αλλαγή η οποία, όπως είπε, ήδη έχει αρχίσει και αποτυπώνεται στην ερώτηση: «αν θα ψηφίσετε για να τιμωρήσετε ή αν θα ψηφίσετε για να στηρίξετε μια συγκεκριμένη πορεία την επομένη των εκλογών». Επιπλέον, σημείωσε ότι ο τόπος χρειάζεται ευρύτερες συνεργασίες και συναινέσεις, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να υπάρξει μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία που θα πιστεύει στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Ρήσεις και αντιρρήσεις» με τον Γιώργο Γιουκάκη και την Ευαγγελία Μπαλτατζή.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Ενώ θα έπρεπε να υπάρχουν κάποια δείγματα συσπείρωσης των δυο μεγάλων κομμάτων, αυτό μέχρι στιγμής δεν καταγράφεται».

    Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: «Υπάρχει ορατός ένας κίνδυνος ακυβερνησίας την επόμενη μέρα των εκλογών και αυτό θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουν απόλυτα οι πολίτες και θέλω να επισημάνω ότι στην πραγματικότητα η προεκλογική εκστρατεία σχεδόν ξεκίνησε χθες, τα ψηφοδέλτια δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη σε όλα τα κόμματα, είναι πολύ λίγος ο χρόνος που έχουμε μπροστά. Πιστεύω ότι είναι πολύ συνειδητοποιημένος ο λαός για το τι υπάρχει μπροστά του και αυτές τις δυο εβδομάδες θεωρώ ότι θα υπάρξει αλλαγή η οποία ήδη έχει αρχίσει και αποτυπώνεται στην ερώτηση, αν θα ψηφίσετε για να τιμωρήσετε ή αν θα ψηφίσετε για να στηρίξετε μια συγκεκριμένη πορεία την επομένη των εκλογών».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Μένοντας σε αυτά τα ευρήματα το ενδεχόμενο μιας συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, δείχνει να είναι επιθυμία ενός πλειοψηφικού ρεύματος στην κοινωνία. Είστε έτοιμοι για αυτό»;

    Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: «Θεωρούμε ότι αυτή τη στιγμή ο τόπος έχει ανάγκη από ευρύτερες συνεργασίες και συναινέσεις, χρειάζεται μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία που θα πιστεύει στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Θεωρούμε ότι αυτό πρέπει να γίνει στη βάση ενός προγραμματικού σχεδίου, μια προγραμματική συμφωνία και θεωρούμε ότι είναι πολύ μεγάλη ανάγκη πια να διαμορφωθεί αυτή η κουλτούρα συνεργασιών και στην Ελλάδα, όπως το έχουν πετύχει τα προηγούμενα χρόνια στην υπόλοιπη ΕΕ».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 19:08

    Είδηση: 9867

    [05] Μ. Μπόλαρης: Θίγονται ποικιλώνυμα συμφέροντα από την ηλ/κή συνταγογράφηση

    Για ποικιλώνυμα συμφέροντα, που θίγονται από την ευρύτατη εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης των φαρμάκων, μίλησε στη ΝΕΤ FM ο υφυπουργός Υγείας, Μάρκος Μπόλαρης, αναφερόμενος στην επίθεση από χάκερς στο σύστημα του Υπουργείου, που, όπως είπε, έγινε με σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα. «Δεν θα τους περάσει», τόνισε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείς αν αυτό ήταν σαμποτάζ, επισήμανε ότι είναι απολύτως σαφής η προέλευση και σημείωσε ότι «αυτό δείχνει σε πόσο σωστή κατεύθυνση είναι η προσπάθεια, η οποία γίνεται για να υπερασπιστούμε το δημόσιο χρήμα, υπηρετώντας με την ίδια ποιότητα την υγεία των Ελλήνων πολιτών».

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη και τον Παναγιώτη Τσούτσια.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ

    Μ. ΜΠΟΛΑΡΗΣ: «Νομίζω ότι δε μπορεί να έχει κανείς πιο χαρακτηριστική αντίδραση από αυτούς, οι οποίοι, τα ποικιλώνυμα συμφέροντα, τα οποία θίγονται από το γεγονός ότι μπαίνει σε ευρύτατη εφαρμογή η ηλεκτρονική συνταγογράφηση των φαρμάκων. Ακόμα και από την Αργεντινή και την Ταϊβάν βάλανε χάκερς για να χτυπήσουν το σύστημα του Υπουργείου, προκειμένου να δημιουργηθεί πρόβλημα, ώστε να μπορούνε να συνεχίζουνε τις παλιές, γνωστές στρατηγικές, με τις οποίες μάτωναν τα δημόσια ταμεία. Δε θα τους περάσει».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Αυτό σημαίνει, κύριε Μπόλαρη, ότι ήταν σαμποτάζ».

    Μ. ΜΠΟΛΑΡΗΣ: «Ε, τώρα εσείς τι λέτε; Ότι ξύπνησε κάποιος ένα πρωί και θέλησε να παίξει και να πειράξει την ψηφιακή πλατφόρμα με την οποία γίνεται η ηλεκτρονική συνταγογράφηση στην Ελλάδα; Κι αυτός είναι Ταϊβανέζος ή Αργεντινός; Είναι απολύτως σαφές ποια είναι η προέλευση, αλλά αυτό δείχνει σε πόσο σωστή κατεύθυνση είναι η προσπάθεια, η οποία γίνεται από την ελληνική πολιτεία, από το Υπουργείο Υγείας, με τις εντολές του Ανδρέα Λοβέρδου, για να υπερασπιστούμε το δημόσιο χρήμα, υπηρετώντας με την ίδια ποιότητα την υγεία των Ελλήνων πολιτών».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 19:07

    Είδηση: 9863

    [06] Κ. Μπατζελή-Γ. Βλάχος-Γ. Μανώλης-Λ. Μίχος για την επόμενη των εκλογών

    Η επόμενη ημέρα των εκλογών προκαλεί έντονες αντιπαραθέσεις και διαξιφισμούς μεταξύ των υποψηφίων των κομμάτων.

    Η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Φθιώτιδας, Κατερίνα Μπατζελή τόνισε ότι επιθυμία του κόμματός της είναι να υπάρξει σταθερή κυβέρνηση η οποία θα μπορέσει να διαχειριστεί άμεσα όλες τις εκκρεμότητες που έχει η χώρα. Επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτό σε οποιαδήποτε συμμαχία, αρκεί να προχωρήσουν σε μια ορθολογική διαχείριση της κατάστασης. Κατηγόρησε επίσης, τη ΝΔ για λανθασμένη πολιτική για το μέλλον της χώρας, υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Σαμαράς με τη στάση του έχει οδηγήσει σε πολυκομματισμό. Τέλος, ανέφερε ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

    Ο υποψήφιος περιφέρειας Αττικής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος, υπογράμμισε ότι η ΝΔ ζητά την αυτοδυναμία γιατί φοβάται ότι οδηγηθούμε σε ακυβερνησία εάν οδηγηθούμε σε συγκυβέρνηση. «Άλλο αυτοδυναμία, άλλο συννενόηση. Μπορούμε να συννενοηθούμε αλλά να υπάρχει σταθερή κυβέρνηση», είπε και συμπλήρωσε «αν η ΝΔ δεν έχει αυτοδυναμία, τότε ας καθήσουν οι υπόλοιποι να προχωρήσουν σε συνεργασία». Επισήμανε δε ότι το κόμμα του έχει δεσμευτεί ότι αν γίνει κυβέρνηση, από την επομένη των εκλογών θα ανοίξει όλα τα θέματα, (ασφαλιστικό, εργασιακό), ώστε να δοθούν άμεσες λύσεις.

    Ο υποψήφιος Β' Αθήνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Μανώλης, κατηγόρησε τα δύο μεγάλα κόμματα και ιδιαίτερα τη ΝΔ ότι επενδύουν στο φόβο για να κερδίσουν ψηφοφόρους, ενώ -όπως είπε- στην ουσία έχουν ήδη συμφωνήσει και υπογράψει για συγκυβέρνηση. Τους λένε ότι αν δεχτείτε την εξαθλίωση δεν θα οδηγηθούμε στο χάος, όμως αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική τότε θα έχουμε μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας και μεγαλύτερη εξαθλίωση, τόνισε με έμφαση ο κ. Μανώλης.

    Ο υποψήφιος Β' Αθηνών της Κοινωνικής Συμφωνίας Λάμπρος Μίχος, σημείωσε ότι αν συνεχιστεί η συγκυβέρνηση οι πολίτες θα βρεθούν σε χειρότερη θέση, και καταλόγισε ευθύνες στους πολιτικούς γιατί παραμερίστηκε ο ορθός λόγος. Ανέφερε ακόμη ότι Βενιζέλος, Σαμαράς και Παπαδήμος είναι ίδιοι και πως το διάστημα που ήταν στο ΠΑΣΟΚ υπήρξε «μάρτυρας διαρκούς εγκλήματος» γι' αυτό και έγινε τώρα «μάρτυρας κατηγορίας».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 12:56

    Είδηση: 9830


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 20 April 2012 - 16:49:38 UTC